• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 15, 2025, 23:56:08 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 15, 2025, 23:56:08 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[Today at 20:08:49]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[Today at 18:42:40]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[Today at 16:25:56]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[Today at 06:43:15]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[Today at 00:50:23]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:18 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 13, 2025, 14:43:58 pm]

[Δυναμική Συμπεριφορά ΣΗΕ...
by soko_freta
[June 13, 2025, 01:05:36 am]

[Εφ.Θερμοδυναμική]Παλιά θ...
by Giannis Masterio
[June 12, 2025, 22:30:38 pm]

Paid Internships in a Eur...
by okan
[June 12, 2025, 22:30:02 pm]

[ΔΣΗΕ] Γενικές απορίες, α...
by tasos_ntv
[June 12, 2025, 21:38:52 pm]

[Ηλεκτρονική Ι] Απορίες σ...
by RogueSoftware
[June 12, 2025, 12:19:21 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by chris_krkls
[June 12, 2025, 11:20:29 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9957
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426660
Total Topics: 31711
Online Today: 213
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 45
Guests: 144
Total: 189
dimitris585
Fraser
dimitire
glavdakis
dorapangeiou
Arakapas
victoria
Ioannakoliou
Karkarias
gp6
jkara
arkou
anon
_iliaskaz_
cheinopor
Katarameno
filkilkis
fpapat
Nikos_313
kassamanwlhs
chaniotism
konsntai
thegreekbaron
Η ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ
johnmax
Vasilikikr
mavropan
Gounanda
A-TheITGuy
jm555
zaroumaria
gkarapip
EiriniGeo
stavros0201
fatseas
acolak
witchingHour
nikos123321
parzival
Antreas17
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Επίσημη ενημέρωση για Αντιστοίχηση Μαθημάτων ΝΠΣ με ΠΠΣ και η συζήτηση στο forum.
THMMY.gr > Forum > Χαλαρή συζήτηση - κουβεντούλα > Διάφορα (Moderators: Don, Nikos_313, chatzikys, Tasos Bot) >  Είμαστε γκρινιάρηδες και μας αρέσει ή τελικά κρύβεται κάτι άλλο?
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 [2] 3 4 ... 9 Go Down Print
Author Topic: Είμαστε γκρινιάρηδες και μας αρέσει ή τελικά κρύβεται κάτι άλλο?  (Read 14269 times)
Arcade
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
Re: Είμαστε γκρινιάρηδες και μας αρέσει ή τελικά κρύβεται κάτι άλλο?
« Reply #15 on: July 01, 2020, 00:35:27 am »

Quote from: Singularity on June 30, 2020, 23:24:42 pm
Τωρα οσον αφορα τη γκρίνια όλα εχουν να κανουν με το ποσο πολυ γουσταρεις αυτό που κανεις. Εγω ξερω ατομα που γουσταρουν ολα τα μαθηματα, διαβαζουν, κοβονται και δεν τους νοιαζει, λενε θα το περασω επομενη φορα οταν θα ειμαι πιο καλα προετιμασμένος. Αλλά ασπουμε εμενα που δεν μαρεσει απολυτως τίποτα σε αυτή τη σχολή, ουτε μαθηματα, ουτε καθηγητές και σιγουρα οι συμφοιτητές μου τότε θα γκρινιαζω  και θα ευχομαι θανατους σε οικοκγενειες καθηγητών μεχρι να παθω ανευρυσμα. Ο καθένας δικαιουται να κανει ότι γουσταρει αλλα καλό θα ήταν να προσέχει να μην κανει κακό στον ίδιο του τον εαυτό με τις αντιδράσεις του(όπως κανω εγώ  Cheesy Cheesy Cheesy)

Με αυτό το σκέλος νομίζω θα διαφωνήσω λιγάκι. Είτε γουστάρεις είτε δε γουστάρεις να διαβάζεις ένα μάθημα, είναι άλλο να παραπονιέσαι επειδή απλά νιώθεις δυσφορία (και έχεις κάθε δικαίωμα να το κάνεις) διότι μπορεί να μη σου αρέσει το συγκεκριμένο αντικείμενο, ανεξαρτήτως ποιότητας υλικού/διδασκαλίας, και άλλο να ασκείς κριτική επειδή είναι σάπια η διδασκαλία, η διόρθωση, η δουλεία/αφοσίωση του καθηγητή σε αυτό που κάνει, καθώς όλα αυτά έχουν αντίκτυπο πάνω σου. Απλώς συνήθως τα μαθήματα που είναι σάπια είναι και αυτά που βαριέσαι να διαβάσεις (πχ μετρήσεις Roll Eyes Roll Eyes).

Quote from: Singularity on July 01, 2020, 00:01:10 am
Το πως βλεπω εγω την κατάσταση ειναι οτι πολλοι καθητητες είναι μια μιξη απο ''βολεμένοι'' και κομπλεξικοι.

Το κομπλεξικοι δεν ειναι σε τοσο μεγαλο βαθμό όσο το κανουμε να ειναι στο μυαλό μας, αλλά εγω τους δικιολογώ φουλ. Αν και εγώ ήμουν μια ζωη πανω απο τα βιβλία, χαραμιζα τα καλυτερα μου χρόνια σε αυτές τις αηδίες που μαθαίνουμε, θα εκανα τα παντα για να κρατήσω την σημασία αυτών των μαθημάτων στα επίπεδα τα οποια την είχα εγω όταν ήμουν ενας νεος φοιτητής. Ετσι θα τους εκοβα όλους, θα χαραμιζαν οι φοιτητές μου τα χρόνια τους πανω απο τα βιβλία και θα ενιωθα ότι οι δικοι μου κόποι δεν ήταν χαμένοι γιατι εν τέλη εγω εγινα ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ και θα ειχα την ψευδαισθηση ότι δεν χαραμισα τα χρόνια μου.

Τώρα στο κύριο χαρακτηριστικό των ''προβληματικων'' καθηγητών μια μικρή ιστοριουλα. Οταν ήμουν 2ο έτος διαβαζα πεδίο στη κεντρική βιβλιοθήκη, πήγαινα πρωι προς μεσημέρι και εμενα μέχρι αργά το βράδυ. Αυτό το πρόγραμμα το είχα για 2 εβδομάδες περίπου και καθε μέρα, όταν πήγαινα βιβλιοθήκη έβλεπα κυριολεκτικά παντου το βιβλίο του τσιμπουκη. Καθολη τη διαρκεια της μερας τα μωβ βιβλία γίνονταν περισσότερα και περισσότερα και όταν εφευγα αργά το βράδυ στη βιβλιοθήκη υπήρχαν σχεδόν μονο φοιτητές ιατρικής και τσιμπουκιδες. Γιατί το λέω αυτο? -> Δίνουμε το μάθημα....18% ποσοστό επιτυχίας και ΜΟ επιτυχόντων <6. Αυτά τα ποσοστά αποτυχίας δεν ήρθαν απο φοιτητές που μια μερα πριν την εξεταση παρταραν και πηγαν στην εξεταση με κεφάλι, ήρθαν απο στατιστικά παντα, ενα απο τα πιο μελετηρα υποσυνολα μαθητών που εξαγει το σύστημα εκπαίδευσης. 4 χρόνια σε αυτόν τον απαίσιο διαδρομο που τελειωνει σε μια κλειδωμενη πορτα η οποια οδηγεί στο κενό και βρωμαει κατουρο, εχω καταλαβει ότι οι καθηγητές μας όταν βλεπουν τις αποτυχίες μας ειναι καπως ''καλά ρε θα το ξαναδιαβασουν, ειναι μελετηρα και εξυπνα παιδια''. Αυτό δηλαδή που έλεγαν και οι δικοι τους καθηγητές για αυτους κοκ.

Δηλαδή στο τέλος αντί να ανταμοιβεται η προσπάθεια και η δίψα για μαθηση του μεγαλύτερου ποσοστού των φοιτητών, θεωρειται δεδομένη. Κανοντας ποιο δύσκολο το έργο όλων μας, ανεξάρτητα των δυνατοτήτων και της ορεξης μας για μαθηση.

Εδώ τα είπες όλα τέλεια αγαπητέ heart

“We rip out so much of ourselves to be cured of things faster than we should, that we go bankrupt by the age of thirty and have less to offer each time we start with someone new. But to make yourself feel nothing, so as not to feel anything - what a waste!”
― André Aciman
Delaney
Veteran

View Profile
« Reply #16 on: July 01, 2020, 00:50:21 am »

Το πως βλεπω εγω την κατάσταση ειναι οτι πολλοι καθητητες είναι μια μιξη απο ''βολεμένοι'' και κομπλεξικοι.

Το κομπλεξικοι δεν ειναι σε τοσο μεγαλο βαθμό όσο το κανουμε να ειναι στο μυαλό μας, αλλά εγω τους δικιολογώ φουλ. Αν και εγώ ήμουν μια ζωη πανω απο τα βιβλία, χαραμιζα τα καλυτερα μου χρόνια σε αυτές τις αηδίες που μαθαίνουμε, θα εκανα τα παντα για να κρατήσω την σημασία αυτών των μαθημάτων στα επίπεδα τα οποια την είχα εγω όταν ήμουν ενας νεος φοιτητής. Ετσι θα τους εκοβα όλους, θα χαραμιζαν οι φοιτητές μου τα χρόνια τους πανω απο τα βιβλία και θα ενιωθα ότι οι δικοι μου κόποι δεν ήταν χαμένοι γιατι εν τέλη εγω εγινα ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ και θα ειχα την ψευδαισθηση ότι δεν χαραμισα τα χρόνια μου.

Τώρα στο κύριο χαρακτηριστικό των ''προβληματικων'' καθηγητών μια μικρή ιστοριουλα. Οταν ήμουν 2ο έτος διαβαζα πεδίο στη κεντρική βιβλιοθήκη, πήγαινα πρωι προς μεσημέρι και εμενα μέχρι αργά το βράδυ. Αυτό το πρόγραμμα το είχα για 2 εβδομάδες περίπου και καθε μέρα, όταν πήγαινα βιβλιοθήκη έβλεπα κυριολεκτικά παντου το βιβλίο του τσιμπουκη. Καθολη τη διαρκεια της μερας τα μωβ βιβλία γίνονταν περισσότερα και περισσότερα και όταν εφευγα αργά το βράδυ στη βιβλιοθήκη υπήρχαν σχεδόν μονο φοιτητές ιατρικής και τσιμπουκιδες. Γιατί το λέω αυτο? -> Δίνουμε το μάθημα....18% ποσοστό επιτυχίας και ΜΟ επιτυχόντων <6. Αυτά τα ποσοστά αποτυχίας δεν ήρθαν απο φοιτητές που μια μερα πριν την εξεταση παρταραν και πηγαν στην εξεταση με κεφάλι, ήρθαν απο στατιστικά παντα, ενα απο τα πιο μελετηρα υποσυνολα μαθητών που εξαγει το σύστημα εκπαίδευσης. 4 χρόνια σε αυτόν τον απαίσιο διαδρομο που τελειωνει σε μια κλειδωμενη πορτα η οποια οδηγεί στο κενό και βρωμαει κατουρο, εχω καταλαβει ότι οι καθηγητές μας όταν βλεπουν τις αποτυχίες μας ειναι καπως ''καλά ρε θα το ξαναδιαβασουν, ειναι μελετηρα και εξυπνα παιδια''. Αυτό δηλαδή που έλεγαν και οι δικοι τους καθηγητές για αυτους κοκ.

Δηλαδή στο τέλος αντί να ανταμοιβεται η προσπάθεια και η δίψα για μαθηση του μεγαλύτερου ποσοστού των φοιτητών, θεωρειται δεδομένη. Κανοντας ποιο δύσκολο το έργο όλων μας, ανεξάρτητα των δυνατοτήτων και της ορεξης μας για μαθηση.

Αυτό που μόλις τους έκανες, λέγεται ρεντίκολο. Και είναι ο ορισμός του ρεντίκολου. Ούτε ξεφτίλα ούτε πετσόκομα ούτε expose. Απαλό, τίμιο ρεντίκολο
« Last Edit: July 01, 2020, 00:54:55 am by Delaney » Logged

«Αν αποσυνθέσεις το thmmy, στο τέλος θα δεις να σου απομένουν το shoutbox, 1 mod και το Καταραμενο. Που σημαίνει: με άλλα τόσα τo ξαναφτιάχνεις.»
Singularity
Veteran

For my life, Still ahead, Pity Me

View Profile
« Reply #17 on: July 01, 2020, 00:54:20 am »

χαχαχαχαχααχ σας ευχαριστώ παιδια, χαιρομαι που δεν φαινομαι ο τρελος υπερβολικός κομπλεξαρας που (ειμαι) φαινομαι συνήθως στο φορουμ.

Επίσης μιας και το ποστ εγινε μετα τις 12, που αλλαξε ο μηνας, ειναι μια καλη αφορμή για να επιστρεψει το ονομα του τρελου στον τοιχο του χολ οφ φειμ ολογραφως μελος του μηνα χαχαχαχααχχαχαχα, πλακα κανω, καλα μπορεί και οχι

Quote from: shaeliss on June 10, 2019, 16:41:27 pm
Φίλε εγώ δεν μπορώ για τις 2 Ιουλίου.

Έστειλα mail και μου είπε πως η εξέταση θα γίνει 1 Ιουλίου η ώρα 8:30

Quote from: Διάλεξις on May 09, 2020, 01:02:49 am
... είπε ο μελλοθάνατος προς την προβληματισμένη συντεχνία των δημίων.
Katarameno
Διεστραμμένος

Music@ ♫♪♯ https://mixupload.com/u/Katarameno/ ♫♪♯

View Profile WWW
« Reply #18 on: July 01, 2020, 00:55:16 am »

Τόπικ + ποστ nmpampal = απολαυστικό τόπικ  Grin
sent from mTHMMY 

©2008-2025, Καταραμένο Αροξόλ™ | Μουσικούλα για να (μην) διαβάζετε (καλύτερα) ♫♪♯ https://mixupload.com/u/Katarameno/creative ♫♪♯ & https://www.patreon.com/Katarameno ♫♪♯ ή από καλύτερους dj: https://www.bassdrive.com/ / https://mixing.dj/ / https://lifefm.tv/ / https://nubreaks.com/stream-links/nubreaks-podcast/ ♫♪♯
ΝΔ: Στα Εξάρχεια (στους πρόσφυγες, στους φοιτητές, στους φτωχούς) μαγκιές, στο Μαρινάκη πίπες
Delaney
Veteran

View Profile
« Reply #19 on: July 01, 2020, 00:56:10 am »

Quote from: Singularity on July 01, 2020, 00:54:20 am
χαχαχαχαχααχ σας ευχαριστώ παιδια, χαιρομαι που δεν φαινομαι ο τρελος υπερβολικός κομπλεξαρας που (ειμαι) φαινομαι συνήθως στο φορουμ.

Επίσης μιας και το ποστ εγινε μετα τις 12, που αλλαξε ο μηνας, ειναι μια καλη αφορμή για να επιστρεψει το ονομα του τρελου στον τοιχο του χολ οφ φειμ ολογραφως μελος του μηνα χαχαχαχααχχαχαχα, πλακα κανω, καλα μπορεί και οχι

αυτό ετοιμαζόμουν να γράψω. Θα σε σπαμμάρω για μέλος του μήνα μόνο για αυτές τις 8 γραμμές.

«Αν αποσυνθέσεις το thmmy, στο τέλος θα δεις να σου απομένουν το shoutbox, 1 mod και το Καταραμενο. Που σημαίνει: με άλλα τόσα τo ξαναφτιάχνεις.»
Arcade

View Profile
« Reply #20 on: July 01, 2020, 00:58:31 am »

Quote from: Singularity on July 01, 2020, 00:54:20 am

Κέρδισες τον Ιούλιο επάξια χωρίς κόντεστ μπορώ να πω

“We rip out so much of ourselves to be cured of things faster than we should, that we go bankrupt by the age of thirty and have less to offer each time we start with someone new. But to make yourself feel nothing, so as not to feel anything - what a waste!”
― André Aciman
Katarameno
Διεστραμμένος

Music@ ♫♪♯ https://mixupload.com/u/Katarameno/ ♫♪♯

View Profile WWW
« Reply #21 on: July 01, 2020, 01:09:14 am »

Βρε καλά τα λέτε αλλά που θα βρείτε καλύτερα? Να βλέπω είναι μέσα και ο Αργύρης. Βάζω στοίχημα αν μπορούσε να επιλέξει τώρα που να είναι θα επέλεγε να γύριζε. Ε?  Roll Eyes
sent from mTHMMY 

©2008-2025, Καταραμένο Αροξόλ™ | Μουσικούλα για να (μην) διαβάζετε (καλύτερα) ♫♪♯ https://mixupload.com/u/Katarameno/creative ♫♪♯ & https://www.patreon.com/Katarameno ♫♪♯ ή από καλύτερους dj: https://www.bassdrive.com/ / https://mixing.dj/ / https://lifefm.tv/ / https://nubreaks.com/stream-links/nubreaks-podcast/ ♫♪♯
ΝΔ: Στα Εξάρχεια (στους πρόσφυγες, στους φοιτητές, στους φτωχούς) μαγκιές, στο Μαρινάκη πίπες
GkBlue
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

How do you do, fellow gamers?

View Profile
« Reply #22 on: July 01, 2020, 02:33:54 am »

...

That's a big big OOF right there

Quote from: Caterpillar on October 14, 2021, 14:21:32 pm
Το μαθημα επιτελους εφυγε ο κλοουν και εγινε κανονικο.
Grecs
Καταστραμμένος

Lived in the air died on asphalt

View Profile
« Reply #23 on: July 01, 2020, 11:42:10 am »

Το συστημα παντου ειναι φτιαγμενο ετσι ωστε να εξυπηρετειται μια γραφειοκρατια. Η γραφειοκρατια (στην προκειμενη ο βαθμος ενος μαθηματος) πιστοποιει οτι ολα βαινουν καλως. Η γραφειοκρατια πολλες φορες αποκοπτεται απο αυτο το οποιο πιστοποιει και παιζει να δημιουργει προβληματα στην ουσια του πραγματος. Οποιος ανεβαινει επαγγελματικα κυριως ανεβαινει γιατι τηρει την γραφειοκρατια και οχι απαραιτητα ωντας καλος σε αυτο που κανει στην ουσια του. Εχοντας ανεβει σε διοικητικη θεση απλα εχεις γινει μερος του μηχανισμου της γραφειοκρατιας πολλες φορες χανεις επαφη τι γινεται στον τελευταιο τροχο της αμαξης (πχ φοιτητες στο πανεπιστημιο, developers στην δουλεια) και τις συνθηκες που δουλευουν και απλα απαιτεις πραγματα τα οποια ειναι εκτος τοπου και χρονου. Ο τελευταιος τροχος της αμαξης αναγκαστικα θα παρει shortcuts για (πχ παλια θεματα στην περιπτωση σας) για να καταφερει να την παλεψει. Πραγμα τερμα ανουσιο και αντιθετο εν τελει με την παιδαγωγικη διαδικασια.

Αυτα θα συμβαινουν και στον εργασιακο σας βιο. Δεν νομιζω οτι ειναι ελληνικο φαινομενο, αλλα στην ελλαδα ειναι πιο εντονο επειδη πολλοι σε ανωτερες θεσεις ειναι βυσματα και συνηθως παντελως ανικανοι για οτιδηποτε.

"I wish punk, pizza, coke, and skateboarding could be combined into one thing that I could taste, look at or play with."
Singularity
Veteran

For my life, Still ahead, Pity Me

View Profile
« Reply #24 on: July 01, 2020, 11:59:14 am »

Quote from: Grecs on July 01, 2020, 11:42:10 am
αλλα στην ελλαδα ειναι πιο εντονο επειδη πολλοι σε ανωτερες θεσεις ειναι βυσματα και συνηθως παντελως ανικανοι για οτιδηποτε.

πολύ ωραια τα ειπες αλλά αυτό το τελευταίο ήταν το κερασάκι στη τουρτα χαχαχαχα. Εν παση περιπτωση πιστευω πως σε καθε φαση της ζωής μας θα υπαρχουν πραγματα που θα μας ενοχλούν και θα γκρινιαζουμε μόνιμα. Ολα με μέτρο και ας αντιμετωπιζουμε τα ''προβλήματα'' μας με χιουμορ.

Quote from: shaeliss on June 10, 2019, 16:41:27 pm
Φίλε εγώ δεν μπορώ για τις 2 Ιουλίου.

Έστειλα mail και μου είπε πως η εξέταση θα γίνει 1 Ιουλίου η ώρα 8:30

Quote from: Διάλεξις on May 09, 2020, 01:02:49 am
... είπε ο μελλοθάνατος προς την προβληματισμένη συντεχνία των δημίων.
Belafonte
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #25 on: July 01, 2020, 12:00:50 pm »

γραφειοκρατικοκεντρικός καπιταλισμός  DontKnow

Those who say it cannot be done, should not interrupt the person doing it
Argirios
Veteran
Επιβεβαρυμένος

View Profile
« Reply #26 on: July 01, 2020, 12:59:13 pm »

η γκρίνια δε βοηθάει πουθενά

ultraviolet
Veteran

View Profile
« Reply #27 on: July 01, 2020, 13:02:10 pm »

Quote from: Argirios on July 01, 2020, 12:59:13 pm
η γκρίνια δε βοηθάει πουθενά
Ναι αλλά σε αποφορτίζει όταν είσαι έτοιμος να σκάσεις  Cheesy
panosnikos1998
Θαμώνας

View Profile
« Reply #28 on: July 01, 2020, 14:13:17 pm »

Νιωθω οτι ηρθε η ωρα να συνεισφερω κι εγω στη γκρινια. Στα μαθηματα που εδινα χθες βραδυ και σημερα πρωι (εντυπωσιακο οτι ειναι ιδιου τομεα και τα εβαλαν σε αποσταση λιγων ωρων κατα τη γνωμη μου) μου δοθηκε η εντυπωση οτι μπαινουν θεματα που δε φτανει ο χρονος να λυθουν με σκοπο να περιοριστει η αντιγραφη; Με λιγα λογια τα θεματα που μπαινουν ειναι για να πιασεις το 5 και να πας μεχρι 7 κι ας ξερεις καλα το αντικειμενο.. Εχει κανεις αντιστοιχες εμπειριες απο μαθηματα; Το ακουσα πχ αυτο και για ΣΗΕ 2.
Solarian
Θαμώνας

View Profile
« Reply #29 on: July 01, 2020, 14:45:39 pm »

Quote from: panosnikos1998 on July 01, 2020, 14:13:17 pm
Νιωθω οτι ηρθε η ωρα να συνεισφερω κι εγω στη γκρινια. Στα μαθηματα που εδινα χθες βραδυ και σημερα πρωι (εντυπωσιακο οτι ειναι ιδιου τομεα και τα εβαλαν σε αποσταση λιγων ωρων κατα τη γνωμη μου) μου δοθηκε η εντυπωση οτι μπαινουν θεματα που δε φτανει ο χρονος να λυθουν με σκοπο να περιοριστει η αντιγραφη; Με λιγα λογια τα θεματα που μπαινουν ειναι για να πιασεις το 5 και να πας μεχρι 7 κι ας ξερεις καλα το αντικειμενο.. Εχει κανεις αντιστοιχες εμπειριες απο μαθηματα; Το ακουσα πχ αυτο και για ΣΗΕ 2.

Η επίσημη δικαιολογία για αυτό είναι ότι το ΚΗΔ έχει μοιράσει την μέρα σε περιόδους των 2 ωρών οπότε το δίωρο είναι το μέγιστο που μπορεί να κρατήσει η εξέταση. Όμως θα πρέπει και τα θέματα να προσαρμόζονται σε αυτόν τον περιορισμένο χρόνο. Ακούω ότι υπήρξαν κάποιες αστοχίες σε αυτό το κομμάτι. Αν αυτό έγινε επίτηδες τότε το μόνο που πετυχαίνουν είναι να χαντακώνουν αυτόν που διάβασε καλά και πάει να γράψει τίμια. Γιατί αυτός που θα αντιγράψει έτσι και αλλιώς δεν ενδιαφέρεται να προλάβει να γράψει όλα τα θέματα. Νομίζω ότι αυτό έδωσε την μεγάλη συγκέντρωση γύρω από το 5 στο πεδίο 2 ΠΠΣ και φυσικά σε άλλα μαθήματα όπου υπάρχουν άτομα που αντιγράφουν συστηματικά και δυστυχώς είναι πολύ δύσκολο να τους εμποδίσεις.

Stars melting. Like ice cream, dream, gleam. Nothing seems.
Pages: 1 [2] 3 4 ... 9 Go Up Print
Jump to: