• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 11:07:21 am

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 11:07:21 am

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[Today at 10:22:18]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[Today at 01:56:37]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by nmpampal
[Today at 00:16:23]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 15, 2025, 20:08:49 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:18 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]

[Δυναμική Συμπεριφορά ΣΗΕ...
by soko_freta
[June 13, 2025, 01:05:36 am]

[Εφ.Θερμοδυναμική]Παλιά θ...
by Giannis Masterio
[June 12, 2025, 22:30:38 pm]

Paid Internships in a Eur...
by okan
[June 12, 2025, 22:30:02 pm]

[ΔΣΗΕ] Γενικές απορίες, α...
by tasos_ntv
[June 12, 2025, 21:38:52 pm]

[Ηλεκτρονική Ι] Απορίες σ...
by RogueSoftware
[June 12, 2025, 12:19:21 pm]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9958
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426664
Total Topics: 31711
Online Today: 201
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 62
Guests: 118
Total: 180
Σβέλτο Φτυάρι
theodoradr
BossiTsif
etsilika
Nikos_313
nataliakara
Petran25
jimalexoud
despoina15
emmy
pipitsenko
Zoe06
Vgs
AcDimitri
thathas12
gbes
mariaxalk
Bel
rafa98p
Raphael
Mr Z
Bill g
airam
xorxe
dkoui
orestispail51
mgrivab
aachmet
χασλμαλικι
mimaki
lemonjuicy
Thalasotsanta
christina02
stefanos hios
dimopoul
stmanzaf
witchingHour
GPapas
ELEF
kkotsopo
Mr Watson
vas22
Kv
Pastellaki
asimomyti
johnmout
smoul
georkala
dseid
Kelly Tsimpouri
thomaitheodosiadou
kapas
Ntinomanolo123
dionmant
dkoukn
Jordann
DarkMagiK06
anastasis_sid
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Η γραμματεία είναι ανοιχτή καθημερινά 12:00-13:30 Tongue
THMMY.gr > Forum > Χαλαρή συζήτηση - κουβεντούλα > Διάφορα (Moderators: Don, Nikos_313, chatzikys, Tasos Bot) >  Είμαστε γκρινιάρηδες και μας αρέσει ή τελικά κρύβεται κάτι άλλο?
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 2 [3] 4 5 ... 9 Go Down Print
Author Topic: Είμαστε γκρινιάρηδες και μας αρέσει ή τελικά κρύβεται κάτι άλλο?  (Read 14300 times)
DukeSav
Νεούλης/Νεούλα
*

View Profile
Re: Είμαστε γκρινιάρηδες και μας αρέσει ή τελικά κρύβεται κάτι άλλο?
« Reply #30 on: July 01, 2020, 14:54:56 pm »

Εγω δεν καταλαβαινω αυτη η λογικη του οτι "αν εγινε επιτηδες ντροπη, αν δεν εγινε ενταξει δε πειραζει..". Οχι ρε φιλε, εχεις μια δουλεια στη ζωη σου θα την κανεις σωστα. Υποτιθεται εχεις δομησει το μαθημα σου ωστε η περατωση του να γινεται με τον πιο βελτιστο και αξιοκρατικο τροπο. Τωρα σου ερχεται αυτη η κατασταση, ειναι ευθυνη σου να ανταπεξελθεις και να προσαρμοστεις. Εφοσον αποτυχεις να το κανεις αυτο, φερεις ευθυνη και πρεπει να το διορθωσεις.

Προσωπικα δεν δεχομαι αυτη την απαξιωση ενος καθηγητη που υποτιθεται βρισκεται εδω γιατι θελει να διδαξει και να συνεισφέρει στη κοινωνια και στην επιστημη. Μπορει να γινομαι απολυτος αλλα καθηγητες που δεν ξερουν για ποιο λογο βρισκονται σε αυτη τη θεση και ποια ειναι η ευθυνη τους ως προς εμας και την κοινωνια πρεπει να μην ειναι καθηγητες.

Καλο ειναι να υπαρχει αμφιδρομη κατανοηση, αλλα και παραδοχη και επιλυση των λαθων μας.
Thunderlord
Veteran
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #31 on: July 01, 2020, 15:51:41 pm »

Quote from: Singularity on July 01, 2020, 00:01:10 am
...

Δεν διάβασα όλην τη συζήτηση πρέπει να ομολογήσω, αλλά πρέπει κάτι να ειπωθεί για αυτό το σχόλιο, που τόσο "πετσόκοψε".

Αγαπητέ SIngularity υπάρχει και άλλη πλευρά του νομίσματος.

Πέρσι έδινα Πεδίο 2 τον Ιούνη. Βάλανε ένα θέμα που ήταν ολόιδιο (το τονίζω, ίδιοι αριθμοί, ίδια τα πάντα) από το βιβλίο με τις λυμένες του Τσιμπούκη, ένα θέμα σχετικά συνηθισμένο με σιδηρομαγνητικά υλικά και ένα θέμα κυμάτων, όχι δύσκολο, αλλά που λίγο ξέφευγε από τα συνηθισμένα. Το αποτέλεσμα; Όλοι μετά γκρίνιαζαν και κράζανε και λέγανε ότι τους φάγανε πάλι...

Απλά, θεωρώ ότι πέρα από τους καθηγητές, είμαστε και εμείς πολύ κομπλεξικοί. Γιατί συνηθίσαμε στο σχολείο μας να είμαστε οι κορυφαίοι, για αυτό εξάλλου μπήκαμε και στην "πρώτη" σχολή. Και τώρα τα βρήκαμε σκούρα γιατί δεν είναι τόσο απλά όσο στο σχολείο και χρειάζεται τελείως διαφορετικό είδος διαβάσματος, το οποίο κακά τα ψέματα, δεν είναι υπεύθυνος ο καθηγητής Πανεπιστημίου να στο μάθει. Οπότε, τα χάνουμε και ως συνήθως κατηγορούμε τους άλλους. Τα θέματα ήταν δύσκολα, οι καθηγητές δεν καταλαβαίνουν και και και.

Το να θεωρώ ότι γενικά όλοι οι καθηγητές κάθονται και λένε, άντε να κόψουμε και μερικούς, ε μου φαίνεται χαζό. Νομίζω είναι μεγάλη ψευδαίσθηση το ότι νοιάζονται και τόσο.

Αν υπάρχει ένα πρόβλημα είναι ότι γενικά δεν ασχολούνται, όχι όμως ότι μας δίνουν τόση σημασία και γουστάρουν να μας κόβουν. Αυτό το σκεφτόμαστε εμείς που θέλουμε να θεωρούμαστε σημαντικοί.

Και εγώ πέρσι είχα τσατιστεί που ο Αντωνόπουλος δεν δέχθηκε να συζητήσουμε το γραπτό. Και δεν αμφιβάλλω ότι πολλοί όντως έχουν κάποιο θέμα και το βγάζουν σε εμάς. Απλά νομίζω, αντί να ασχολούμαστε τόσο με αυτό, ας κάνουμε λίγη αυτοκριτική πρώτα και να δούμε τα δικά μας χάλια και μετά να ασχοληθούμε με άλλους.

Με πολλή αγάπη πάντα
« Last Edit: July 01, 2020, 15:54:03 pm by Thunderlord » Logged
The Audacious AI
Veteran
Καταστραμμένος

21/3/2023

View Profile WWW
« Reply #32 on: July 01, 2020, 16:00:37 pm »

Quote from: Thunderlord on July 01, 2020, 15:51:41 pm

Παρότι συμφωνώ με τον Singularity ότι πολλοί καθηγητές την έχουν δει κάπως και έχουν ως αυτοσκοπό το να μας κάνουν την ζωή δύσκολη ή δεν τους ενδιαφέρει ο κόπος των φοιτητών θα συμφωνήσω με τον Thunderlord. Όταν πεδίο 2 μπαίνουν 2 στάνταρ θέματα και 1 3ο λίγο πιο μεγάλο σε μέγεθος και ο ΜΟ είναι 3 με 2.5 τότε δεν φταίνε μόνο οι καθηγητές που είναι ξεροκέφαλοι και κάνουν κακό μάθημα. 

Σίγουρα υπάρχουν τα φαινόμενα που λέτε και είναι αρκετά.. αλλά ισχύει απόλυτα αυτό που λέει και ο Thunderlord

Το thmmy εάλω loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....
Φασολάκια με Πρόβειο
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #33 on: July 01, 2020, 16:12:09 pm »

Quote from: The Audacious AI on July 01, 2020, 16:00:37 pm
Παρότι συμφωνώ με τον Singularity ότι πολλοί καθηγητές την έχουν δει κάπως και έχουν ως αυτοσκοπό το να μας κάνουν την ζωή δύσκολη ή δεν τους ενδιαφέρει ο κόπος των φοιτητών θα συμφωνήσω με τον Thunderlord. Όταν πεδίο 2 μπαίνουν 2 στάνταρ θέματα και 1 3ο λίγο πιο μεγάλο σε μέγεθος και ο ΜΟ είναι 3 με 2.5 τότε δεν φταίνε μόνο οι καθηγητές που είναι ξεροκέφαλοι και κάνουν κακό μάθημα. 

Σίγουρα υπάρχουν τα φαινόμενα που λέτε και είναι αρκετά.. αλλά ισχύει απόλυτα αυτό που λέει και ο Thunderlord
Το ότι ο ΜΟ είναι 2.5 θεωρείς ότι σημαίνει πως κάτι έκαναν λάθος οι φοιτητές? Δηλαδή ενώ τα πάνε καλά στα υπόλοιπα μαθήματα αποφάσισαν στο Πεδίο 2 να είναι κάκιστοι?

Singularity
Veteran

For my life, Still ahead, Pity Me

View Profile
« Reply #34 on: July 01, 2020, 16:16:34 pm »

Quote from: Thunderlord on July 01, 2020, 15:51:41 pm
...

Δεν διαφωνω με αυτα που λες, αν δεις το προηγουμενο μου ποστ, ειπα ότι ουτε τους συμφοιτητές μου τους παω. Με ξερεις, γινομαι λιγο υπερβολικός μερικές φορές και όλα οσα ειπα στο σεντόνι που εκφρασα την θεωρια μου πρεπει να σημειωσω ότι μιλω για μια κατασταση που δημιουργειται υποσυνειδητα λογο αυτων που ανεφερα, κανενας δεν θελει το κακό καποιου φοιτητή, αυτο εννοείται.

Αλλά ας μεινουμε λιγο στο θεμα του πεδιου. Χωρις να θελω να το παιξω εξυπνος(γιατι πολυ απλα δεν ειμαι) ειναι ελαχιστα τα ατομα που ''ήξεραν'' πεδιο καλυτερα απο εμενα και αυτό φάνηκε και στις εξετασεις. Το αστείο είναι ότι που παρόλο που μεχρι σήμερα αν παω να δώσω πεδιο θα περάσω 100% τωρα που διαβαζω μικροκύματα παρατηρώ οτι ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΘΕΩΡΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΟΥ ΠΕΔΙΟΥ.
  Ισως να εθυνομαι και εγώ, αλλά ως ενα τεραστιο βαθμό πολλά μαθήματα της σχολής γίνονται τόσο δύσκολα που αναγκάζουν τον φοιτητή να τα αντιμετωπίσει με λαθος τρόπο. Στα πεδια τα ''ε'' και τα ''μ'' είναι απλά κατι σταθερές που ακομα και να τις ξεχάσεις δεν θα σου κοψουν κατι(καλός), κατι λεξεις οπως χωρητικότητα, αγωγιμότητα, γειτνίαση, είναι απλά αλατοπίπερα των εκφωνήσεων και τα ερωτηματα εφαρμογής των τύπων του μαθήματος οι οποιοι δεν ειναι τρομακτικοι αλλά δεν εχεις καταλαβει πως το καλο εχουν βγει και γιατι ισχύουν.
  Οταν βγήκαν τα αποτελεσματα πεδιου και ειχαν κοπει σχεδόν ολοι γιατι εγω επιβραβευτηκα με τη βαθμαρα ενω απλά ήμουν κωλοφαρδος τα τελευταια 30 λεπτά και μου βγήκαν και τα 3 θεματα στο τελευταιο δευτερολεπτο.
  Αυτό που θελω να πω είναι ότι λογο του ότι δεν εχουμε αρκετές υποδομές για να στηρίξουμε τη σχολή μας, στρεφόμαστε παντα στο ''δυνατό'' μας χαρτί, στο μυαλό μας. Αυτό κανουν πολλοι καθηγητές για να μας ''μάθουν'' το σημαντικό μαθημα, το κανουν δύσκολο, καποιες φορες ισως να ειναι και αναγκαίο, δεν ειμαι καποιος ειδικός. Αλλά αυτο που ειναι σίγουρο ειναι οτι αν καποιος κατσει και μαθει καλά τη θεωρία ΗΠ δεν θα του μεινει αρκετός χρόνος να απομνημωνευσει σε ποια σελιδα του βιβλιου βρίσκεται το λυμένο θέμα που ετυχε και επεσε εκεινη τη χρονια, επίσης δεν θα εχει αποκτήσει την κεκτημενη ταχυτητα όταν εφαρμώζει τον ν.Γκάους ή τις οριακές συνθήκες, με πιο πιθανό αποτέλεσμα να κοπεί. Αν αυτό δεν είναι αποτυχημέμη αξιολόγιση τότε ποια είναι?
« Last Edit: July 01, 2020, 16:19:08 pm by Singularity » Logged

Quote from: shaeliss on June 10, 2019, 16:41:27 pm
Φίλε εγώ δεν μπορώ για τις 2 Ιουλίου.

Έστειλα mail και μου είπε πως η εξέταση θα γίνει 1 Ιουλίου η ώρα 8:30

Quote from: Διάλεξις on May 09, 2020, 01:02:49 am
... είπε ο μελλοθάνατος προς την προβληματισμένη συντεχνία των δημίων.
The Audacious AI
Veteran
Καταστραμμένος

21/3/2023

View Profile WWW
« Reply #35 on: July 01, 2020, 16:38:21 pm »

Quote from: Φασολάκια με Πρόβειο on July 01, 2020, 16:12:09 pm
Το ότι ο ΜΟ είναι 2.5 θεωρείς ότι σημαίνει πως κάτι έκαναν λάθος οι φοιτητές? Δηλαδή ενώ τα πάνε καλά στα υπόλοιπα μαθήματα αποφάσισαν στο Πεδίο 2 να είναι κάκιστοι?

Το ότι υπάρχουν οι 2 από τις 3 ασκήσεις λυμένες αυτούσιες μέσα στο βιβλίο;

Το thmmy εάλω loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....
Singularity
Veteran

View Profile
« Reply #36 on: July 01, 2020, 16:44:59 pm »

Quote from: The Audacious AI on July 01, 2020, 16:38:21 pm

κατι τετοιο παντως δεν ισχυε στη δικιά μας χρονιά, για κανενα απο τα 2 μαθήματα, ίσως για αυτό η περσινή χρονιά να ειχε και πιο ψηλά στατιστικά επιτυχιας!

Φασολάκια με Πρόβειο
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #37 on: July 01, 2020, 16:48:18 pm »

Ε ακριβώς. Θα έπρεπε να είναι πολύ υψηλότεροι οι βαθμοί. Προφανώς πολλοί τις γράψανε και παρ' όλα αυτά πήραν 5. Αυτό έγινε και με εμάς (μόνο που δεν ήταν αυτούσιες από το βιβλίο). Αν κοιτάξει κανείς τα στατιστικά των φοιτητών είναι πολύ εύκολο να δει ότι το πεδίο 2 είναι outlier.

Εν πάσει περιπτώσει, σε κάθε μάθημα, κάθε χρονιά η κατανομή των βαθμών των φοιτητών είναι πάνω κάτω η ίδια. Αν μια χρονιά δεν είναι, αυτό δεν σημαίνει οτι αποφάσισαν να είναι κακοί οι φοιτητές, αλλά ότι κάτι συνέβη με τη διαβάθμιση δυσκολίας των θεμάτων.

τόνγκα
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #38 on: July 01, 2020, 16:49:51 pm »

Αυτο παλι ποτε εγινε?
Μια φορα θυμαμαι ειχε γινει τον ιουνιο του 2018 , και ηταν ενα λυμενο αυτουσιο με τα κυματα. Απο εκει και περα τα αλλα 2 θεματα ετυχε να τα δεις? Ολοι πηραν 3 που αντεγραψαν αυτο το θεμα , και αντε αν ειχες γραψει καμια σαλτσα στα αλλα 2 ισα ισα επαιρνες 5 γιατι για να τα λυσεις δεν επαιζε.
Δεν ειναι χαζοι να βαζουν ακριβως ιδια, και αν βαλουν κατευθειαν ξερεις οτι τα υπολοιπα δε λυνοντα ουτε με αιτηση.

Quote from: Endeavour X on June 02, 2014, 00:04:59 am
Γενικα ενιοτε με ανησυχει ποσο καλα μπορω να περασω μονος μου.
Δεν εννοω το τυπικα ηλιθιο αστειο που εξαγεται απ αυτο που ειπα.
Απλα καμια ταινια και κανα κασονι μπυρες νομιζω ειμαι οκ.
Singularity
Veteran

View Profile
« Reply #39 on: July 01, 2020, 17:18:55 pm »

Μια (ελπιζω) τελευταία παρατηρηση. Επειδή γενικά ασχολουμε με το φορουμ και ξερω σχεδόν όλους τους ενεργους χρήστες προσωπικά εχω να πω οτι το οποιαδήποτε ''παραπονο'' ή γκρίνια υπαρχει τώρα σε αυτο το τοπικ ειναι λογική αλλά πρεπει να σημειωθεί ότι δεν ερχεται απο τον μεσο φοιτητή, ερχεται απο ατομα που ξερω οτι διαπρέπουν στις σπουδες τους και γουσταρουν αυτό που κανουν. Ακόμα και σε αυτά τα ατομα η συμπεριφορά ορισμένων καθηγητών και γενικότερα το συστημα, το οποιο καταφερνουν με καποιους τρόπους να αντιμετωπίσουν, τους φαινεται βαναυσο. Αυτό το μόνο που μπορεί να κάνει στα ''παραπονα'' και ''γκρίνια'' του μέσου φοιτητή είναι να τα ενισχύσει  Smiley

Don
Administrator
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #40 on: July 01, 2020, 19:42:08 pm »

Να προσθέσω κι εγώ μια σκέψη, ότι οι φοιτητές του τμήματος, ακριβώς επειδή οι περισσότεροι ήταν δυνατοί παίχτες στο Λύκειο (δεν εγγυώμαι καλή απόδοση από όλους εδώ πέρα, αλλά και τώρα υπάρχουν αρκετοί δυνατοί παίχτες), γουστάρουν μια δύσκολη ΑΛΛΑ ΔΙΚΑΙΗ πρόκληση. Όμως όταν ισχύει μόνο το πρώτο σκέλος πέρι δυσκολίας, τότε νομίζω είναι φυσιολογικό επακόλουθο το να υπάρχει γκρίνια και κατήφεια. Και πιο πριν που έγραψα για το τωρινό σύστημα εξέτασης σε άλλο topic, θεωρώ ότι η γκρίνια οφείλεται σε μεγάλο βαθμό σε αυτό και στη γενικότερη άσχημη κατάσταση που επικρατεί (μην ξεχνάμε ότι ακόμα υπάρχει μια πανδημία). Προσωπικά το τελευταίο μάθημα που έδωσα ηλεκτρονικά ήταν η μεγαλύτερη κατραπακιά που έχω φάει μέχρι στιγμής στη φοιτητική μου ζωή, και όχι, δε φταίνε τα θέματα για να προλάβω μερικούς, τα θέματα ήταν ωραία και έξυπνα, αλλά δεν γίνεται να βιώνω ΤΕΤΟΙΟ ΑΓΧΟΣ, είναι ψυχοφθόρα και απαίσια η ηλεκτρονική εξέταση, που αυτό πάνω-κάτω το βλέπετε και οι περισσότεροι και ήδη έχει γίνει αναφορά επί αυτού.

Quote from: Don on June 30, 2020, 18:17:47 pm
Το θέμα είναι ότι η πίεση και το άγχος της ηλεκτρονικής εξέτασης είναι μη διαχειρίσιμα από εμένα προσωπικά, οπότε αυτομάτως πέφτω στα τάρταρα
Θα συμφωνήσω ότι τα θέματα ήταν καλά, και στο πεδίο έτσι ήταν, αλλά η διαδικασία δεν παλεύεται με τίποτα, από 'δω και πέρα όποιον ακούω ότι του αρέσει η ηλεκτρονική εξέταση αυτομάτως θα σταματάω να του μιλάω για να μην πω τίποτα χειρότερο και θεωρηθεί ρητορική μίσους γλυκές μου μοναδικές χιονονιφάδες

Α, και για όσους μου λέγανε ότι η ηλεκτρονική εξέταση ήταν μονόδρομος, ΕΑΝ το πιστεύουν ακόμα με δικαιολογία την υπάρχουσα πανδημία, είναι, το λιγότερο, υποκριτές, ΟΤΑΝ οι περισσότερες δομές και συστήματα πλέον λειτουργούν κανονικά. Η τριτοβάθμια εκπαίδευση παραπαίει, και κανείς δε νοιάζεται για έναν από τους πιο παραγωγικούς τομείς, για να μην εκφραστώ χειρότερα (και για να είμαστε εντάξει, δεν θέλω πολιτικές απαντήσεις και γίνει μπάχαλο η ωραία κουβέντα, συν του ότι ξεφεύγει από τα όρια του συγκεκριμένου θέματος).

Αυτά, καλή συνέχεια και καλή δύναμη.

You can't just kill someone 'cause of the way they looked at you
Φασολάκια με Πρόβειο
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #41 on: July 01, 2020, 19:59:33 pm »

Quote from: Don on July 01, 2020, 19:42:08 pm
γουστάρουν μια δύσκολη ΑΛΛΑ ΔΙΚΑΙΗ πρόκληση

Katarameno
Διεστραμμένος

Music@ ♫♪♯ https://mixupload.com/u/Katarameno/ ♫♪♯

View Profile WWW
« Reply #42 on: July 01, 2020, 22:17:45 pm »

Το γκρινιάρηδες γράφεται με ήτα  Tongue
sent from mTHMMY 

©2008-2025, Καταραμένο Αροξόλ™ | Μουσικούλα για να (μην) διαβάζετε (καλύτερα) ♫♪♯ https://mixupload.com/u/Katarameno/creative ♫♪♯ & https://www.patreon.com/Katarameno ♫♪♯ ή από καλύτερους dj: https://www.bassdrive.com/ / https://mixing.dj/ / https://lifefm.tv/ / https://nubreaks.com/stream-links/nubreaks-podcast/ ♫♪♯
ΝΔ: Στα Εξάρχεια (στους πρόσφυγες, στους φοιτητές, στους φτωχούς) μαγκιές, στο Μαρινάκη πίπες
manek
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #43 on: July 01, 2020, 22:40:51 pm »

Το μεγαλυτερο θεμα προσωπικα για μενα με τη τωρινη εξεταστικη,ειναι οτι ολα ανακοινωθηκαν σχετικα αργα(μη το πω χειροτερα) και δε ξεραμε καν τι θα συμβει για μεγαλο χρονικο διαστημα.Ποτε ειχε ανακοινωθει το προγραμμα της εξεταστικης,και ποσες φορες αλλαξε?Και το χειροτερο ειναι οτι δεν υπαρχει ενας standard τροπος εξετασης σε ολα τα μαθηματα για να εισαι προετοιμασμενος 100% την ωρα που δινεις το καθε μαθημα.Ηταν στο χερι καθε καθηγητη πως θα χειριστει την εξεταση του μαθηματος.Και σχεδον σε καθε μαθημα τα πραγματα ειναι (τουλαχιστον)λιγο διαφορετικα.Σε καποια μαθηματα οδηγιες δωθηκαν λιγες μερες πριν την εξεταση του μαθηματος με αποτελεσμα να γινεται η ολη διαδικασια πιο αγχωτικη.Περα του οτι πρεπει να εχεις και ικανοποιητικη συνδεση,και  να παρεις καμερα,μικροφωνα κλπ

Και ενα τελευταιο,εγω νομιζω οτι οι περισσοτεροι θα προτιμουσαν να γινει κανονικα η εξεταστικη οπως παλια,για να αποφευχθουν ολα τα παραπανω.Ειναι ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΟ απο τη κυβερνηση να ανοιγει δημοτικα,καφετερειες κλπ. και να μην αφηνει να γινει δια ζωσης εξεταστικη.Ειναι ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ σχεδον καθε μερα να γινεται χαμος απο λεωφ. νικης μεχρι νεα παραλια και να μη μας αφηνει να δωσουμε σαν ανθρωποι.

Τελος παντων,ισως γινομαι υπερβολικος και ψαχνω δικαιολογιες(ειναι το εθνικο μας χομπι) αλλα πιστευω στη τωρινη περισταση δε πεφτω πολυ εξω.Πρωτη φορα ειναι που παραπονιεμαι τοσο εντονα γιαι κατι που εχει να κανει με τη σχολη,και παλι στα μαθηματα που κοπηκα ξερω οτι φταιω σχεδον 100% ο ιδιος.Απλα η ολη διαδικασια γινεται πιο "βασανιστικη" με αυτη τη μορφη και υποτιθεται το περιβαλλον και οι καθηγητες πρεπει να βοηθανε και οχι το αντιθετο(οχι οτι κατηγορω καπιον βεβαια,γενικα το εννοω).
Μπιγκόνια
Veteran
Διεστραμμένος

View Profile
« Reply #44 on: July 01, 2020, 23:10:00 pm »

Quote from: Katarameno on July 01, 2020, 22:17:45 pm
Το γκρινιάρηδες γράφεται με ήτα  Tongue
sent from mTHMMY 
τι εννοείς αφού είναι η γκρΊνια?

Αν με πληρώσετε, καθαρίζω τις ανακοινώσεις μία στο τόσο.

I'm living in the strange days, I'm living in a world that I don't know
Get ready for the dark age, I'm living in the strange days, so
Say goodbye to the silence, We can dance to the sirens
Strange days, here we come

Quote from: Σούλης
το οριο ειναι o nyquist, δλδ αμα τα περασεις/διαβάσεις τουλαχιστον 2 φορες μαλλον πας για 5αρι
Pages: 1 2 [3] 4 5 ... 9 Go Up Print
Jump to: