• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 16:36:35 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 16:36:35 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by asemas
[Today at 16:20:27]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[Today at 14:25:00]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[Today at 13:58:20]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[Today at 13:19:53]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[Today at 12:08:25]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[Today at 12:06:57]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by okan
[Today at 02:33:21]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[June 16, 2025, 15:55:08 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9961
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426690
Total Topics: 31710
Online Today: 209
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 92
Guests: 118
Total: 210
faidonchatz
Γιώργος Μπιλμπίλης
mkoutsouk
dkoukn
Agnotobouri
ඞ
maik
prizas
noimaginationforthis
mprova
PeriklisL
xeniam
chrismzag
dimitrisblioumis
Haralampos
Guts
lefterish
aggp
stloukas
Raphael
asemas
eplysia
koskyr
antwnis
nikitask
anastas1a
artemissamaras_
dimitris585
dorapangeiou
cealexop
vagelismo
Fenia04
george14
eirinistyl
Captain
mavrhs
Pcsc
lasef
mdimitrig
chris123
Billyskotsikas
gramniko
andrpats
chris_krkls
idchatzi
Mardouk75
mor
Anastasiam
gpapadimi
jimalexoud
alice
Giorgossou
tasos_ntv
tsaliki
gntitsios
athenamits
PolarBear
tzortzis
mixkats
kokkinosgior
marilita
Theislander
cpapadd
HlektrikhPatata
vlasiosv
thomaitheodosiadou
Kyriacos
mrodi
drimagm
marysmr
mimaki
Vromofona Kathikia
kkalamar
ariadnipm
mmikelo
andripappa
athizoi
victoria
Kaniki
chaniotism
Dimos Bachlas
harischris
kpap17
kosovi
pipitsenko
ppoug
Nikos.Ts
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Για αλλαγή του public name σας, επικοινωνήστε με έναν από τους Admins.
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Κινητοποιήσεις - Πρωτοβουλίες Φοιτητών > Κατάληψη (Moderator: Starki) > Ενάντια στην αναθεώρηση του Άρθρου 16. ΚΑΤΑΛΗΨΗ 9/01 - 05/02
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 56 Go Down Print
Author Topic: Ενάντια στην αναθεώρηση του Άρθρου 16. ΚΑΤΑΛΗΨΗ 9/01 - 05/02  (Read 125923 times)
pandora
Καταστραμμένος

madness

View Profile
Re: Ενάντια στην αναθεώρηση του ʼρθρου 16. ΚΑΤΑΛΗΨΗ 9/01 - 12/01 και 15/01 - 22/
« Reply #330 on: January 16, 2007, 15:32:38 pm »

Quote from: dimakis on January 16, 2007, 15:05:19 pm
Quote from: pandora on January 16, 2007, 14:00:41 pm
Άλλωστε, ένα δημόσιο σχολείο, από υποδομές και μόνο, δεν θα μπορούσε να ανταγωνιστεί το Ανατόλια... πότε το κράτος έδωσε τόσα λεφτά για να γίνουν τέτοιου είδους υποδομές σε δημόσια σχολεία?

Ποιες είναι οι υποδομές που κάνουν το Ανατόλια καλύτερο από τα άλλα σχολεία;
Συγκεκριμένα πράγματα.

Να σας απαντήσω και συγκεκριμένα. Έχω δώσει εξετάσεις για proficiency στα Αγγλικά στο Ανατόλια και έχω δεί αυτό το σχολείο πώς είναι και από μέσα. Έχει πολλά και διαφορετικά κτίρια, γήπεδα, νομίζω και κολυμβητήριο (δεν είμαι σίγουρη 100% γι'αυτό, αλλά νομίζω έτσι είναι), γενικά οι υποδομές του σχετικά με τις αθλητικές εγκαταστάσεις είναι εντυπωσιακές θα μπορούσα να πώ (για τα δικά μου μέτρα και σταθμά βέβαια). Η αίθουσα στην οποία έδωσα proficiency ήταν η πιό καθαρή, η πιό καλά αεριζόμενη και η πιό ηλιόλουστη σχολική αίθουσα που έχω δεί... ενώ στις δικές μας στο δημόσιο σχολείο είμαστε μέσα στη βρωμιά, τα σκουπίδια κυκλοφορούν κάτω και για αερισμό δεν το συζητάμε κάν... τα μισά παράθυρα έπαιζε και να μην άνοιγαν καθόλου. Να προσθέσω και τους τεράστιους χώρους που είχε με δέντρα, φύση, για να αναπνέουν τα παιδιά οξυγόνο και να κάνουν μια μεγάλη βόλτα πρακτικά μέσα στο πράσινο κατά τη διάρκεια του διαλείμματός τους (βέβαια αυτό δεν μπορεί να γίνει και στα δημόσια σχολεία, γιατί το Ανατόλια έχει το προνόμιο μιας εκπληκτικής τοποθεσίας). Ακόμα και οι γονείς μου που είναι εκπαιδευτικοί, θυμάμαι ότι είχαν εντυπωσιαστεί από το συγκεκριμένο σχολείο. Και φυσικά σίγουρα καλύτερα οργανωμένα εργαστήρια από το δικό μας σχολείο. Εγώ ένα πράγμα θα ήθελα για το Δημόσιο σχολείο: να γινόταν να φτάσει έστω και 
στα μισά του δρόμου σε σχέση με τα σχολεία αυτά ή τα σχολεία του εξωτερικού. Αλλά αυτό δεν θα γίνει ποτέ αν δεν χρηματοδοτήσει το κράτος την παιδεία. Αυτή είναι η άποψή μου. Δηλαδή, πώς ο "ανταγωνισμός" με αυτό το σχολείο θα ωφελήσει το δημόσιο? Θα βρεί άλλους χρηματοδότες το Δημόσιο σχολείο εκτός από το κράτος?

Quote from: dimakis on January 16, 2007, 15:05:19 pm

Quote from: BOBoMASTORAS on January 16, 2007, 14:22:50 pm
Θα μου πείτε υπάρχουν και τα φροντιστήρια, τα ιδιαίτερα.

Τα ιδιωτικά σε καμιά περίπτωση δεν καταργούν φροντιστήρια και ιδιαίτερα.

Η σύγκριση αν γίνει, να γίνει αντικειμενικά. Tα φροντιστήρια και τα ιδιαίτερα αποτελούν κοινή παράμετρο και για τα δυο.

Μέχρι στιγμής δεν πήρα καμιά απάντηση.

Παρακαλώ τους υποστηρικτές (θετικούς, αρνητικούς ή ουδέτερους) της άποψης  ότι τα ιδιωτικά είναι καλύτερα από τα Δημόσια, να την στηρίξουν.
Ιδιαίτερα με ενδιαφέρει το ζήτημα: H εκπαιδευτική διαδικασία είναι καλύτερη; Πώς αυτό πιστοποιείται; Γίνεται με άλλο τρόπο; Τι την κάνει διαφορετική;

Υπάρχουν διάφορες εξωδιδακτικές φιοριτούρες στην λειτουργία των ιδιωτικών που δεν με ενδιαφέρουν.
Μιλάω για το εκπαιδευτικό έργο.

Γνώμη μου είναι ότι το εκπαιδευτικό έργο μπορεί να είναι εξίσου καλό σε δημόσια και ιδιωτικά για διαφορετικούς λόγους. Στο μέν ιδιωτικό δεν υπάρχει η μονιμότητα, στο δε δημόσιο γυμνάσιο ή Λύκειο, υπάχουν καθηγητές με όρεξη για δουλειά, ρηξικέλευθες ιδέες και όνειρα γιατί θεωρούν το επάγγελμά τους, λειτούργημα. Αυτό που είναι δηλαδή στην πραγματικότητα. Εγώ στο δημόσιο γυμνάσιο και λύκειο είχα καθηγητές που δεν θα τους ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου γι'αυτά που μου μάθανε και επειδή με κάνανε ν'αγαπήσω αυτό που μάθαινα γιατί το αγαπούσαν κι αυτοί, και πάντα όταν τους θυμάμαι νιώθω τυχερή και περήφανη που τους είχα καθηγητές, και άλλοι που δεν έμαθα από αυτούς τίποτα απολύτως και περίμενα να γίνει 8 η ώρα να πάω στο φροντιστήριο να τα μάθω από τον φροντιστή μου. Η διαφορά είναι ότι ένας φίλος μου που πήγαινε στο Μαντουλίδη (ιδιωτικό) δεν πλήρωνε φροντιστήριο γιατί τους κάνανε στο Μαντουλίδη φροντιστήριο για τις Πανελλήνιες μετά την λήξη του μαθήματος οι καθηγητές τους! Και σε επίπεδο σαφώς ανώτερο αυτού της ενισχυτικής διδασκαλίας....
pandora
Καταστραμμένος

madness

View Profile
Re: Ενάντια στην αναθεώρηση του ʼρθρου 16. ΚΑΤΑΛΗΨΗ 9/01 - 12/01 και 15/01 - 22/
« Reply #331 on: January 16, 2007, 15:51:38 pm »

Η γνώμη μου γενικά είναι η εξής: δεν μπορώ να ξέρω αν η ποιότητα της διδασκόμενης γνώσης είναι καλύτερη στα ιδιωτικά σχολεία ή όχι, γιατί δεν έχω φοιτήσει σε ιδιωτικό (οι γονείς μου δεν είχαν τα χρήματα να με στείλουν, αλλά και να είχαν δεν ξέρω αν θα με έστελναν,φοβούμενοι ίσως μήν  αποκτήσω μια συγκεκριμένη νοοτροπία που έχουν πολλοί που φοιτούν στα ιδιωτικά σχολεία. Με λίγα λόγια δηλαδή,για να γίνω προσγειωμένη). Το μόνο που ξέρω είναι ότι αυτοί που φοιτούν στα ιδιωτικά έχουν το προνόμιο να τους δίνονται κάποια πράγματα -  βοηθητικά για να μάθουν, και όχι η ίδια η γνώση, γιατί αυτή κατακτιέται, δεν χαρίζεται - όπως πχ φροντιστηριακό μάθημα από καθηγητές του σχολείου σε επίπεδο ενός καλού φροντιστηρίου, καλύτερα εργαστήρια κτλ., ο καθηγητής είναι υποχρεωμένος να σου λύσει τις απορίες κτλ. Δεν είμαι υπέρμαχος των ιδιωτικών σχολείων. Θα θελα να είναι έτσι τα Δημόσια σχολεία. Η ύπαρξή τους και μόνο δημιουργεί μια κοινωνική αδικία για αυτές ακριβώς τις "ευκολίες" που παρέχουν στους μαθητές.
« Last Edit: January 16, 2007, 16:07:11 pm by pandora » Logged
pstp
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #332 on: January 16, 2007, 15:57:30 pm »

Quote from: dimakis on January 16, 2007, 15:13:12 pm
Quote from: pstp on January 16, 2007, 14:52:52 pm
Και ναι όντως, τα ιδιωτικά έχουν καλύτερες υποδομές,έχουν καλύτερους καθηγητές(εδώ τίθεται και ένα άλλο μεγάλο θέμα, της αξιολόγησης, το όποιο δεν θα αναλύσω εδώ), δίνουν ευκαιρίες φοιτησης σε πανεπιστήμια του εξωτερικού με υποτροφίες κ.ά.

Ποιες είναι οι καλύτερες διδακτικές υποδομές;

Γιατί οι καθηγητές είναι καλύτεροι;
Πείτε μου οτι ο τάδε μαθηματικός και ο τάδε φυσικός του Ανατόλια είναι ο καλύτερος της Θεσσαλονίκης!
Κάνουν μάθημα καλύτερο γιατί το κάνουν αλλιώς. Πώς;
Έχουν λιγότερους μαθητές ανά τάξη, ανά αίθουσα.
Τέτοια πράγματα, όχι γενικότητες.

Γνωρίζετε αν αμοίβονται αλλιώς (περισσότερο) οι καθηγητές των ιδιωτικών;
Ρωτήστε τους γονείς σας, οι μισοί είναι εκπαιδευτικοί του δημοσίου. Grin
Γιατί αυτοί δεν πήγαν στα ιδιωτικά;
Ήταν άχρηστοι;

Όσον αφορα τις υποδομές με κάλυψε η @pandora, τώρα για τον τρόπο διδασκαλίας οι καθηγητές των ιδιωτικών είναι καλύτεροι(όχι από άποψη γνώσεων εννοείται)ι, γιατί πολύ απλά,ο εργοδότης τους μπορεί να τους απολύσει, αν δεν είναι καλοί...Αντίθετα σε ένα δημόσιο σχολείο, οι σωστοί καθηγητές(οι οποίοι pandora είναι ελάχιστοι), είναι καλοί γιατί έτσι τους υποβάλλει η συνειδησή τους, όχι γιατί κινσυνεύουν να μείνουν άνεργοι....

Κάτι ακόμα...στο λύκειο μου, στα 3 χρόνια που φοιτούσα, ζήτημα αν ένας καθηγητής ήρθε ποτέ να ενημερώσει τους μαθητές για διάφορους διαγωνισμούς Φυσικής,Μαθηματικών,Ρητορικού Λόγου κ.ά.Αντίθετα στο Μαντουλίδη, υπάρχει οργανωμένη ομάδα καθηγητών που αναλαμβάνει την προετοιμασία για τέτοιους διαγωνισμούς και μάλιστα οι καλοί μαθητές είναι "υποχρεωμένοι" να λάβουν μέρος....

Χαμήλωσε,από ψηλά δεν ζωγραφίζονται τα όνειρα....
pandora
Καταστραμμένος

madness

View Profile
« Reply #333 on: January 16, 2007, 16:04:14 pm »

Quote from: pstp on January 16, 2007, 15:57:30 pm

Όσον αφορα τις υποδομές με κάλυψε η @pandora, τώρα για τον τρόπο διδασκαλίας οι καθηγητές των ιδιωτικών είναι καλύτεροι(όχι από άποψη γνώσεων εννοείται)ι, γιατί πολύ απλά,ο εργοδότης τους μπορεί να τους απολύσει, αν δεν είναι καλοί...Αντίθετα σε ένα δημόσιο σχολείο, οι σωστοί καθηγητές(οι οποίοι pandora είναι ελάχιστοι), είναι καλοί γιατί έτσι τους υποβάλλει η συνειδησή τους, όχι γιατί κινσυνεύουν να μείνουν άνεργοι....

Κάτι ακόμα...στο λύκειο μου, στα 3 χρόνια που φοιτούσα, ζήτημα αν ένας καθηγητής ήρθε ποτέ να ενημερώσει τους μαθητές για διάφορους διαγωνισμούς Φυσικής,Μαθηματικών,Ρητορικού Λόγου κ.ά.Αντίθετα στο Μαντουλίδη, υπάρχει οργανωμένη ομάδα καθηγητών που αναλαμβάνει την προετοιμασία για τέτοιους διαγωνισμούς και μάλιστα οι καλοί μαθητές είναι "υποχρεωμένοι" να λάβουν μέρος....

Αυτό ακριβώς είπα κι εγώ παραπάνω, απλά εσύ το είπες πιό έξω απ΄τα δόντια!!!!!!!
Nosferatu
Guest
Re: Ενάντια στην αναθεώρηση του ʼρθρου 16. ΚΑΤΑΛΗΨΗ 9/01 - 12/01 και 15/01 - 22/01
« Reply #334 on: January 16, 2007, 16:14:58 pm »

Λοιπον γιατι πολλα ακουγονται για τα ιδιωτικα,παραθετω την δικη μου εμπειρια οντας αποφοιτος των εκπαιδευτηριων βασιλειαδη απο 1 γυμνασιου,ως και 3 λυκειου.Τα ιδιωτικα ειναι καλυτερα σε ολους τους τομεις,τουλαχιστον για την θεσ\νικη,οχι το ανατολια δεν ειναι το καλυτερο ιδιωτικο,ειναι σιγουρα το πιο glamour κλπ κλπ,εχει με διαφορα τις καλυτερες κτηριακες εγκαταστασεις αλλα απο καθηγητες δεν λεει πολλα,για να μην πω τιποτα.Το δικο μου σχολειο,κτηριακα ηταν πολυ καλο,γηπεδα μπασκετ βολευ,κλειστο 5χ5,γυμναστηριο,τελειες αιθουσες και απιστευτη καθαριοτητα.Απο αποψη μαθηματων ηταν ΤΕΛΕΙΟ,οποιος ξερει τι σημαινει Βασιλειαδης,γνωριζει,για την ιστορια ηταν ο ιδρυτης των ομωνυμων φροντιστηριων(ρωτηστε μεγαλυτερους γονεις κλπ κλπ).Οι καθηγητες οπως καταλαβαινετε ηταν φερμενοι κατευθειαν απο το φροντηστηριο,καναν τρομερο μαθημα,ασχολουταν με τον καθενα μας ξεχωριστα(κυριολεκτικα),πασχιζαν να βρισκουν καινουργια πραγματα και συν της αλλης ηταν και "φιλοι" μας,βγαιναμε σε ταβερνες μαζι επι μονημου βασης.Και ρωτω τι απο ολα αυτα μπορεις να βρεις σε δημοσιο(ουτε καν ελληνικα δεν ακους εκει)?για ποιο γ******ο λογο να παει καποιος σε δημοσιο αν εχει την δυνατοτητα να παει σε ιδιωτικο?απλα δεν τιθετε θεμα συγκρισης....
Krono
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

Καληνύχτα ΤΗΜΜΥ!

View Profile
« Reply #335 on: January 16, 2007, 16:16:57 pm »

Ναι, όντως τα ιδιωτικά σχολεία δεν καταργούν τα φροντιστήρια, αυτό είναι γεγονός. Τώρα, γιατί το Ανατόλια συγκεκριμένα είναι καλύτερο από το μέσο δημόσιο σχολείο; Για τους εξής λόγους:

1) Επειδή στο δημόσιο υπάρχουν 2 στους δέκα καλοί καθηγητές και στο ιδιωτικό 2 στους δέκα κακοί καθηγητές.
Κι αυτό επειδή για να γίνεις καθηγητής του Ανατόλια περνάς από συνέντευξη, πρέπει να έχεις υποχρεωτικά μεταπτυχιακό ή διδακτορικό και τέλος περνάς δοκιμαστική περίοδο.

2) Επειδή υπάρχει μεγαλύτερη οργάνωση.
 Την πρώτη σχολική ημέρα και κατά τη διάρκεια του αγιασμού μοιράζεται στους μαθητές το πρόγραμμα μαθημάτων της χρονιάς και αμέσως μετά τον αγιασμό ξεκινάει μάθημα από τη δεύτερη ώρα.

3)Επειδή το μάθημα είναι πολύ καλό.
 Είναι σύνηθες για τους καθηγητές να κάνουν μάθημα με projector και διαφάνειες power point. Τα μαθήματα πληροφορικής γίνονται μπροστά σε υπολογιστή. Γίνονται εργασίες επάνω στα μαθήματα όπως και στο πανεπιστήμιο. (Ειδικά τις χρονιές που δεν είναι πανελλαδικά εξεταζόμενες)

4)Επειδή πραγματικά μαθαίνεις Αγγλικά.
 Το επίπεδο είναι ανώτερο του proficiency και διδάσκεται Shakespeare από το πρωτότυπο.

5) Επειδή έχει καλύτερες υποδομές.
 Τα μαθήματα χημείας γίνονται μέσα στο εργαστήριο και μάλιστα διεξάγονται πειράματα. Τα μαθήματα βιολογίας επίσης. Οι μαθητές βλέπουν πράγματα στο μικροσκόπιο.

6) Επειδή υπάρχουν φροντιστηριακά δίωρα που σε βοηθάνε σε μαθήματα κατεύθυνσης.

7) Επειδή στα πανελλαδικά μαθήματα οι μαθητές χωρίζονται σε τμήματα των 15 ατόμων.

8 ) Οι καθηγητές έρχονται στην ώρα τους και όταν υπάρχουν απώλειες ωρών λόγω αργιών γίνονται αναπληρώσεις σε εκδρομές και Σάββατα.

9) Γιατί υπάρχουν χώροι άθλησης και εκπληκτικό ακαδημαϊκό κλίμα που σε εμπνέει πραγματικά.
 Χαρακτηριστικά ήρθε και έκανε διάλεξη ο κ. Νανόπουλος, ένας από τους σπουδαιότερους θεωρητικούς φυσικούς της εποχής μας.

10) Επειδή υπάρχει επαγγελματικός προσανατολισμός όχι μόνο στα λόγια.
Κάθε χρόνο υπάρχει μια μέρα στην οποία έρχονται κάποιοι άνθρωποι από κάθε επάγγελμα και εξηγούν τις εμπειρίες τους και τις δυνατότητες επαγγελματικής αποκατάστασης

11) Υπάρχουν εξωσχολικές δραστηριότητες τέχνης και επιστήμης.
Υπήρχε club μαθηματικών, όπου γινόταν συζήτηση προβλημάτων στο πνεύμα της μαθηματικής εταιρίας.

Το γιατί παρόλα αυτά δεν καταργούνται τα φροντιστήρια, είναι άλλο θέμα.
Τώρα αν τα ιδιωτικά βοηθάνε τα δημόσια να γίνουν καλύτερα, προσωπικά δεν πιστεύω ότι γίνεται κάτι τέτοιο. 

Ουδέν Σχόλιον!
pandora
Καταστραμμένος

madness

View Profile
« Reply #336 on: January 16, 2007, 16:26:13 pm »

Quote from: Nosferatu on January 16, 2007, 16:14:58 pm
για ποιο γ******ο λογο να παει καποιος σε δημοσιο αν εχει την δυνατοτητα να παει σε ιδιωτικο?απλα δεν τιθετε θεμα συγκρισης....

Μήπως γιατί δεν έχει λεφτά??????Μήπως????? .... τί να κάνουμε, εμείς οι υπόλοιποι κοινοί θνητοί δεν έχουμε περισσευούμενα και βγάζουμε τους βαθμούς που βγάζουμε με ζόρι και κόπο.
Nosferatu
Guest
Re: Ενάντια στην αναθεώρηση του ʼρθρου 16. ΚΑΤΑΛΗΨΗ 9/01 - 12/01 και 15/01 - 22/01
« Reply #337 on: January 16, 2007, 16:30:16 pm »

εισαι καλα?ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ τι quotαρεις?
για ποιο γ******ο λογο να παει καποιος σε δημοσιο αν εχει την δυνατοτητα να παει σε ιδιωτικο?
Turambar
Veteran
Διεστραμμένος

μη νοιάζεσαι

View Profile
Re: Ενάντια στην αναθεώρηση του Άρθρου 16. ΚΑΤΑΛΗΨΗ 9/01 - 12/01
« Reply #338 on: January 16, 2007, 16:31:24 pm »

Νομίζω το μήνυμα του Νοσφεράτου είναι ένα καλό επιχείρημα ενάντια στην αναθεώρηση του Άρθρου 16.

Quote from: Αρχιμήδης on January 16, 2007, 11:14:02 am

Απόστολε έπρεπε να ζεις στην ΕΣΣΔ να δεις πως εξελίσσεται η κοινωνία όταν δεν υπάρχει ο ανταγωνισμός.
Μπορείς να το δεις και στη χώρα μας , αλλά θα πρέπει να κυκλοφορήσεις και στον πραγματικό κόσμο και να αφήσεις τον υπολογιστή σου και το φόρουμ...

Εσύ Αρχιμήδη έχεις ζήσει στην ΕΣΣΔ?

byeeee
aika
Θαμώνας

mein gott

View Profile
« Reply #339 on: January 16, 2007, 16:37:08 pm »

Mετά από τα ποστ σας Kronokid και Nosferatu, θα ήθελα να σας ρωτήσω προσωπικά πώς σας φάνηκε η μετάβαση από το σχολείο στο Πανεπιστήμιο....
 Grin 8)

ΥΣ. Εγώ πήγαινα σε δημόσιο σχολείο της μεσαίου μεγέθους πόλης από όπου κατάγομαι και ήμουν ευχαριστημένη. (Βέβαια, για κάποιο λόγο το εν λόγω λύκειο είχε τη φήμη του...κολλεγίου ανάμεσα στα άλλα και πολύ υψηλά ποσοστά επιτυχίας στις πανελλήνιες κάθε χρόνο) Μην ήταν οι μαθητές, μην ήταν οι καθηγητές?
Από εγκαταστάσεις, ήταν ηλιόλουστο, καθαρό και είχε μεγάλη αυλή και γυμναστήριο. Περισσότερα όμως, μην περιμένετε  Tongue
pandora
Καταστραμμένος

madness

View Profile
« Reply #340 on: January 16, 2007, 16:43:58 pm »

Quote from: Nosferatu on January 16, 2007, 16:30:16 pm
για ποιο γ******ο λογο να παει καποιος σε δημοσιο αν εχει την δυνατοτητα να παει σε ιδιωτικο?

σορυ εχεις δικιο. Δεν είναι αδικία όμως να μην έχεις τα λεφτά να πηγαίνεις σε τέτοιο σχολείο??? Και τί προτείνεις δηλαδή? Να κάνουμε και τα δημόσια ιδιωτικά, να πληρώνουμε τα μαλλιοκέφαλά μας για να τα σεβόμαστε λόγω της ηλίθιας νοοτροπίας μας που μας υπαγορεύει να σεβόμαστε μόνο ότι πληρώνουμε?
pmousoul
Guest
« Reply #341 on: January 16, 2007, 16:48:50 pm »

Quote from: pandora on January 16, 2007, 16:43:58 pm
Quote from: Nosferatu on January 16, 2007, 16:30:16 pm

σορυ εχεις δικιο. Δεν είναι αδικία όμως να μην έχεις τα λεφτά να πηγαίνεις σε τέτοιο σχολείο??? Και τί προτείνεις δηλαδή? Να κάνουμε και τα δημόσια ιδιωτικά, να πληρώνουμε τα μαλλιοκέφαλά μας για να τα σεβόμαστε λόγω της ηλίθιας νοοτροπίας μας που μας υπαγορεύει να σεβόμαστε μόνο ότι πληρώνουμε?

Το να μετράμε τα πάντα σήμερα με το χρήμα δεν είναι κατάντια;

Αλήθεια η αγάπη πόσο πάει; Ή θα μου πείτε πως γίνομαι ρομαντικός και συναισθηματίας!

Πόσο καλύτερη θα είναι η κοινωνία μας όταν θα μάθει ότι θα πρέπει να πληρώνει ώστε να σέβεται; Ή ούτε τέτοιου είδους αξίες (σεβασμός) θεωρούνται παιδεία πλέον!
pmousoul
Guest
« Reply #342 on: January 16, 2007, 16:52:22 pm »

Έχω συγγένεις που δουλεύουν στην Αμερική... Εκεί το ζήτημα έχει πάει ένα βήμα παραπέρα...

Δεν ρωτάνε ποιος είσαι (το όνομά σου) αλλά ρωτάνε πόσα βγάζεις όταν σε γνωρίζουν...
Nosferatu
Guest
« Reply #343 on: January 16, 2007, 16:56:12 pm »

Quote from: pandora on January 16, 2007, 16:43:58 pm
Δεν είναι αδικία όμως να μην έχεις τα λεφτά να πηγαίνεις σε τέτοιο σχολείο???
καλη μου pandora θελω να μου πεις τι ΕΙΝΑΙ δικαιο σε τουτη την κοινωνια,καλως η κακως τιποτα.
και για να απαντησω και στην aika,ενα θα πω  Cheesy  Cheesy  Cheesy  Cheesy  Cheesy
περαν της πλακας εγω την μονη σοβαρη "φρικη" που εφαγα ηταν απο την λαοθαλασσα που ειδα οταν ημουν πρωτο ετος στο αμφιθεατρο,κρεμασμενους στα παραθυρα στις βρυσες κλπ κλπ
Krono
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

Καληνύχτα ΤΗΜΜΥ!

View Profile
« Reply #344 on: January 16, 2007, 17:07:30 pm »

Quote from: aika on January 16, 2007, 16:37:08 pm
Mετά από τα ποστ σας Kronokid και Nosferatu, θα ήθελα να σας ρωτήσω προσωπικά πώς σας φάνηκε η μετάβαση από το σχολείο στο Πανεπιστήμιο....
 Grin 8)

Off-topic Το πρώτο εξάμηνο είχε πλάκα, λόγω της χαλαρής διάθεσης Cheesy. Το 2ο και 3ο εξάμηνο δεν ήθελα πια να σπουδάζω στην Ελλάδα bang_head και τώρα έχω αρχίσει να το παίρνω απόφαση και το συνηθίζω 8), οπότε μου φαίνεται μια χαρά.

Ουδέν Σχόλιον!
Pages: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 56 Go Up Print
Jump to: