• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 15, 2025, 22:19:04 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 15, 2025, 22:19:04 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[Today at 20:08:49]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[Today at 18:42:40]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[Today at 16:25:56]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[Today at 06:43:15]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[Today at 00:50:23]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:18 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 13, 2025, 14:43:58 pm]

[Δυναμική Συμπεριφορά ΣΗΕ...
by soko_freta
[June 13, 2025, 01:05:36 am]

[Εφ.Θερμοδυναμική]Παλιά θ...
by Giannis Masterio
[June 12, 2025, 22:30:38 pm]

Paid Internships in a Eur...
by okan
[June 12, 2025, 22:30:02 pm]

[ΔΣΗΕ] Γενικές απορίες, α...
by tasos_ntv
[June 12, 2025, 21:38:52 pm]

[Ηλεκτρονική Ι] Απορίες σ...
by RogueSoftware
[June 12, 2025, 12:19:21 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by chris_krkls
[June 12, 2025, 11:20:29 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9957
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426660
Total Topics: 31711
Online Today: 213
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 44
Guests: 97
Total: 141
Lemonia
Fotis Roukoutakis
mariaxalk
AcDimitri
grigkark
abunchofcells
mgrivab
acolak
EiriniGeo
karthos
dirac1
jkara
Kyriacos
Pcsc
ntinara
anthi kotsani
mprizakias
spoun
stefanos hios
George_RT
Argiris
mikebel
bit11
Εύα
thanos_voucharas
Yamal
elias_farhood
dnikoa
Isidora
JoHn!
dr.giorgos
kkuro123
AristeidisM
kourkou
kst
george14
ΦΙδανης Αριστοτελης
thathas12
astra
aachmet
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Για ανανέωση (ή προσθήκη νέου) avatar, πρέπει η μεγαλύτερη διάσταση της εικόνας να είναι 110 pixels.
THMMY.gr > Forum > Χαλαρή συζήτηση - κουβεντούλα > Φιλόσοφοι Μηχανικοί - Μηχανικοί Φιλόσοφοι > Πολιτικά (Moderators: Mr Watson, Tasos Bot) > Εκλογές Μαΐος 2023
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Poll
Question: Τι θα ψηφίσετε την Κυριακή 21.05;
ΣΥΡΙΖΑ - 15 (18.5%)
Νέα Δημοκρατία - 8 (9.9%)
ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ - 3 (3.7%)
ΚΚΕ - 6 (7.4%)
Μέρα25 - 10 (12.3%)
Ελληνική Λύση - 1 (1.2%)
ΚΚΕ (μ-λ) - 0 (0%)
Μ-Λ ΚΚΕ - 0 (0%)
ΟΚΔΕ - 0 (0%)
ΑΝΤΑΡΣΥΑ - 8 (9.9%)
ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ - 1 (1.2%)
EAN - 0 (0%)
ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ - 1 (1.2%)
ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ - 0 (0%)
ΛΕΥΚΟ - 0 (0%)
Άλλο κόμμα - 13 (16%)
Αποχή (λόγω εξεταστικής, μετακίνησης) - 10 (12.3%)
Αποχή (ιδεολογικά) - 3 (3.7%)
Άκυρο - 2 (2.5%)
Total Voters: 82

Pages: 1 ... 4 5 [6] 7 8 Go Down Print
Author Topic: Εκλογές Μαΐος 2023  (Read 17914 times)
MajorTom
Veteran
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

God's got a sick sense of humor.

View Profile
Re: Εκλογές Μαΐος 2023
« Reply #75 on: May 25, 2023, 19:43:55 pm »

Quote from: Elliot Alderson on May 25, 2023, 18:06:24 pm
Αν πιστεύετε ότι το ΠΑΣΟΚ και ο ΣΥΡΙΖΑ, ακόμη και να πάρουν πολλές θέσεις θα καταφέρουν/θελήσουν να μπλοκάρουν τις πολιτικές της ΝΔ, τότε ψηφιστε αυτό. Εύχομαι να είχα και εγώ αυτή την ελπίδα αλλά η τελευταία 4ετια με έκανε να χάσω την ελπίδα μου στον ΣΥΡΙΖΑ ως αντιπολίτευση. Καλά για ΠΑΣΟΚ δεν μιλάω καν  Cheesy
sent from mTHMMY  

Ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν καταδικασμένος να αποτύχει. Ήταν ένα κόμμα φούσκα εξ αρχής. Έφτασε να κυβερνάει εξαιτίας της δικαιολογημένης οργής του μικρομεσαίου/μεσαίου από τις προηγούμενες κυβερνήσεις και επειδή έτυχε να σκάσει η βόμβα στα χέρια του ΠΑΣΟΚ που μέχρι τότε ήταν ο εκπρόσωπος της μεσαίας τάξης, με όποιον τρόπο ήταν. Όταν κυβέρνησε, δεν εκπροσώπησε τη βάση που το στήριξε. Το παραδέχτηκαν και τα ίδια τα στελέχη του το 19 μόλις έχασαν τις ευρωεκλογές. Το αν ρύθμισε καλύτερα το χρέος ή αν άφησε χρήματα στο ταμείο ανάπτυξης κλπ κλπ είναι ο ορισμός του η επέμβαση πέτυχε, ο ασθενής πέθανε. Άρα ήταν δεδομένο ότι κάποια στιγμή θα "σκάσει". Το ΠΑΣΟΚ από την άλλη μου φαίνεται σαν ένα πετυχημένο σχέδιο "ποτάμι" των συμφερόντων που θέλουν τη ΝΔ. Όπως είχαν προσπαθήσει με το ποτάμι του Θεοδωράκη να μαζέψουν τον αγανακτισμένο κόσμο ώστε να έχουν πατερίτσα, αλλά δεν τα πολυκατάφεραν το ίδιο προσπάθησαν με το ΠΑΣΟΚ εδώ πιθανόν επιτυχημένα. Εκμεταλλεύτηκαν την αδυναμία του Έλληνα στο όνομα και το σύμβολο, προωθήσαν έναν ανύπαρκτο για ηγέτη του και τώρα τόσο το μιντιακό σύστημα όσο και η ίδια η ΝΔ θα τον παρουσιάζουν ως τον μοναδικό αδίστακτο αντίπαλο τους. Δεν είναι τυχαίες οι συνεχείς αναφορές του Μητσοτάκη στον Ανδρουλάκη ως τον μοναδικό αρχηγό κόμματος που και καλά δε δέχεται να συνομιλήσει μαζί του. Μια στημένη παράσταση για να πείσουν τους ψηφοφόρους ότι αυτός είναι αντιπολίτευση, ενώ στην πραγματικότητα είναι το στήριγμα του.

Το πε παλιά κι ο μάγκας που δήλωσε Θεός
Χωρίς αγάπη όλους ο διάολος θα σας πάρει...
The Audacious AI
Veteran
Καταστραμμένος

21/3/2023

View Profile WWW
« Reply #76 on: May 25, 2023, 23:25:54 pm »

Εγώ θέλω σχόλιο Καταραμένου. Τσούζει τόσο πολύ το 40%? Ή φοβάται πως θα κοπούν κονδύλια από την Κουμουνδούρου για τα τρολάκια?

Το thmmy εάλω loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....
Elliot Alderson
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #77 on: May 26, 2023, 00:30:02 am »

Quote from: The Audacious AI on May 25, 2023, 23:25:54 pm
Εγώ θέλω σχόλιο Καταραμένου. Τσούζει τόσο πολύ το 40%? Ή φοβάται πως θα κοπούν κονδύλια από την Κουμουνδούρου για τα τρολάκια?

Εσύ ΑΙ δεν (συν)αισθάνεσαι το τσούξιμο;
sent from mTHMMY 

Imagine this, as we part                                                                                     She was better, more moral.
Our perception of reality, expressed as a chart                                                      And she was willing.
we lost TV to Murdoch, the press to the sharks                                                     She could find the strength goddammit.
the internet is our final channel to connect to the mark                                          She would protect lifekind if it was the last thing she did.                             
No rhetorical questions at last                                                                              This world was a sick, crying toddler.
If we lose this frequency, we'll be left in the dark                                                   And she was about to force the medicine down its throat.
The Audacious AI
Veteran
Καταστραμμένος

21/3/2023

View Profile WWW
« Reply #78 on: May 26, 2023, 02:34:49 am »

Quote from: Elliot Alderson on May 26, 2023, 00:30:02 am
Εσύ ΑΙ δεν (συν)αισθάνεσαι το τσούξιμο;
sent from mTHMMY  

Δυστυχώς για εμένα, εγώ δεν είμαι στο payroll κάποιου κόμματος οπότε τα αποτελέσματα σε αυτές τις εκλογές είναι σχετικά αδιάφορα, εφόσον δεν σχηματίζεται κυβέρνηση. Ίσως τοποθετηθώ τις επόμενες ημέρες.

Πάντως οι εκλογές που έρχονται θα είναι πολύ διαφορετικές. Θα δούμε.

edit: Αδιαμφισβήτητα η διαφορά των 20 μονάδων ήταν έκπληξη και καθόλου αναμενόμενη. Θα περίμενα και ήλπιζα να είναι αρκετά μικρότερη.

Το thmmy εάλω loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....
Katarameno
Διεστραμμένος

Music@ ♫♪♯ https://mixupload.com/u/Katarameno/ ♫♪♯

View Profile WWW
« Reply #79 on: May 26, 2023, 10:09:33 am »

Quote from: The Audacious AI on May 26, 2023, 02:34:49 am
Δυστυχώς για εμένα, εγώ δεν είμαι στο payroll κάποιου κόμματος οπότε τα αποτελέσματα σε αυτές τις εκλογές είναι σχετικά αδιάφορα, εφόσον δεν σχηματίζεται κυβέρνηση....

edit: Αδιαμφισβήτητα η διαφορά των 20 μονάδων ήταν έκπληξη και καθόλου αναμενόμενη. Θα περίμενα και ήλπιζα να είναι αρκετά μικρότερη.

!!!

Τι λες τώρα... Σοβαρά το έγραψες αυτό?
Μπορείς να γίνεις και εσύ τόσο εμετικός σα τους Puke Puke Puke Δαπίτες Puke Puke Puke (που βλέπω τωρα οτι ο daphlmhx κοιτάει το τόπικ). Συνέχισε.
Να θυμίσω σε όλους τι άλλες προσβολές μου έχεις πετάξει επειδή μάλλον παρεξήγησες κάποια πράγματα?
« Last Edit: May 26, 2023, 10:18:12 am by Katarameno » Logged

©2008-2025, Καταραμένο Αροξόλ™ | Μουσικούλα για να (μην) διαβάζετε (καλύτερα) ♫♪♯ https://mixupload.com/u/Katarameno/creative ♫♪♯ & https://www.patreon.com/Katarameno ♫♪♯ ή από καλύτερους dj: https://www.bassdrive.com/ / https://mixing.dj/ / https://lifefm.tv/ / https://nubreaks.com/stream-links/nubreaks-podcast/ ♫♪♯
ΝΔ: Στα Εξάρχεια (στους πρόσφυγες, στους φοιτητές, στους φτωχούς) μαγκιές, στο Μαρινάκη πίπες
The Audacious AI
Veteran
Καταστραμμένος

21/3/2023

View Profile WWW
« Reply #80 on: May 26, 2023, 10:30:41 am »

Quote from: Katarameno on May 26, 2023, 10:09:33 am
Να θυμίσω σε όλους τι άλλες προσβολές μου έχεις πετάξει επειδή μάλλον παρεξήγησες κάποια πράγματα?

Quote from: Katarameno on May 13, 2023, 13:29:11 pm

Μάλλον άλλος έχει αδυναμία κατανόησης και αδυναμία να κάνει μεγάλους σύνθετους συλλογισμούς και όχι η Naomi Klein.

Το κάνω εγώ για εσένα

Quote from: Katarameno
Έπρεπε να σου χα χώσει 2 μπουκέτα επί τόπου να σου κοπεί η μαγκιά αλλά θα χαλούσα την ταβέρνα

Katarameno
Διεστραμμένος

View Profile WWW
« Reply #81 on: May 26, 2023, 10:57:53 am »

Σοβαρά τώρα? Σε πρόσβαλα στις 2023-05-13, 13:29:11?
Για δες τι είχες γράψει μέχρι τότε:

Quote from: The Audacious AI on March 29, 2023, 14:16:26 pm
Καταραμένο. Ο αφέντης του what-aboutism και των ρηχών επιχειρημάτων με τα κόκκινα γράμματα. Κριτική στον υπαρκτό σοσιαλισμό λέει το τοπικ και μιλάει για δράκους και άσχετα θέματα. Τι πιο σύνηθες θα έλεγε κανείς. Ευτυχώς δεν τα διαβάζει και κανένας.

Quote from: The Audacious AI on April 29, 2023, 02:14:35 am
Φυσικά το snopes, ένα από τα πιο γνωστά fast checking websites, χαρακτηρίζει την έρευνα του Hersh "fundamentally flawed " και χωρίς στοιχεία. source

Δημοσιογράφοι τον κάνουν debunk πολλάκις με πληθώρα στοιχεία που μπορεί ο καθένας να τα διαβάσει εδώ και εδώ απλώς με χρήση OSINT (Open-source intelligence) δηλαδή με αναζήτηση πληροφοριών ανοιχτές στο κοινό.

Για άλλη μια φορά το Καταραμένο παραπλανεί και κρύβεται πίσω από τίτλους και βραβεία. Και νομπελίστας γιατρός ήταν κατά των εμβολίων με ψεκ επιχειρήματα. Ο, 86χρονος πλέον, Hersh ήταν αυτός που έγραφε το 13 και το 15 ασυναρτησίες για τον Bin Laden. Πάντα χωρίς πηγές. Trust me bro.

Δεν θα κάτσω άλλο να βρίσκω κενά στα παραμύθια του thmmy. Νομίζω αυτά αρκούν για ένα άτομο που δεν κάθεται στα κόκκινα και bold γράμματα.  Roll Eyes

Αλλά δεν προσβάλλεις μόνο εμένα να πω, εντάξει, για κάποιο λόγο (έλα μου ντε, ποιο?) δε με συμπαθείς, το ίδιο κάνεις για όποιον διαλύει την κοσμοθεωρία σου περί "κανονικότητας" και όλα πάνε καλά σήμερα :
Εδώ έπιασες την Naomi Klein. (!!!) Xωρίς να έχεις δει ούτε καν το ντοκιμαντέρ της Το Δόγμα του Σοκ.
Το ίδιο κάνεις για τον Χερστ και ακόμα και τον Μάργαρη. Ωπα δλδ, προσπαθείς να ειρωνευτείς / μειώσεις / απαξιώσεις όποιον και όποια καταρρίπτει την κοσμοθεωρία σου, ότι δε σε βολεύει δλδ.
Για αυτό και σου απαντάω οτι εσύ που μάλλον δεν μπορείς να κατανοήσεις τους μεγάλους συλλογισμούς ενός ντοκιμαντέρ έχεις το θράσος να πας να μειώσεις / απαξιώσεις / ειρωνευτείς την Ναόμι Κλάϊν... Δεν είναι προσβολή, είναι ανάλυση του τι κάνεις στο προηγούμενο ποστ σου :  
Quote from: The Audacious AI on May 10, 2023, 12:52:23 pm
Αν και γενικά δεν τα λέει άσχημα σε ορισμένα σημεία ο μόνος που έχει παραισθήσεις είναι η Klein. Δυστυχώς το να είσαι κινδυνολόγος το 2023 πουλάει και σου βρίσκει οπαδούς.

Για να καταλάβεις πόσο delusional και επιφανειακά τα λέει ...

θα κάνω quote μόνο αυτό:

Το οποίο είναι ένας απίστευτος μύθος. Τα ίδια διακστήρια δεν απέτρεψαν στην apple και τους δικούς της χάρτες να χαρτογραφήσουν/φωτογραφήσουν.

Η μετά αυτό:
Πολύς κόσμος πέφτει σε αυτήν την παγίδα. Το AI δεν είναι "καλό" γιατί είναι "έξυπνο". Αλλά γιατί μπορεί να κάνει πράγματα που δεν μπορούμε εμείς. Αν το ΑΙ μπορεί να ελέγχει real time πχ την παραγωγή πόρων τότε μπορεί να μειώσει την σπατάλη, τις εκομπές CO2 και πολλά άλλα. Το ΑΙ δεν θα σου πει τι να κάνεις. Είναι ένα εργαλείο. Η Klein στο άρθρο το αντιμετωπίζει σαν να είναι ο Terminator ή οι Avengers και να έχει δικιά του βούληση.

Σου απαντάω με όλη την καλή διάθεση προσπαθώντας να σου δείξω πόσο προσβλητικό είναι αυτό που λες και σκέφτομαι ένα παράδειγμα : Δλδ φαντάσου πως θα σου ακούγονταν αν εγώ έλεγα οτι ο Μάργαρης δεν είχε ιδέα από Ηλεκτρικά Κυκλώματα!

Quote from: Katarameno on May 12, 2023, 19:43:11 pm
!!!

Για να καταλάβεις πως το εννοώ: Είναι σα να πεταχτώ εγώ τώρα (το σκέφτηκα επίτηδες το υποθετικό σενάριο για να γελάσεις) και να πω ότι ο Μάργαρης δεν ήξερε την τύφλα του από...  Ηλεκτρικά Κυκλώματα.  Cheesy .

Kαι στην επόμενη απάντησή σου πάλι ειρωνεύεσαι την Ναόμι Κλάϊν!
Quote from: The Audacious AI on May 12, 2023, 21:45:44 pm
Γνωστή ειδικός στην ανάτπυξη της τεχνητής νοημοσύνης η κυρίς Klein.

Από την άλλη δεν ξέρω αν ήξερε από κυκλώματα ο Μάργαρης. Δυστυχώς δεν τον πρόλαβα. Λογικά κάτι θα σκάμπαζε. Προτιμώ το βιβλίο του Παπαμάρκου πάντως. Δεν μου αρέσει το Z που χρησιμοποιεί ο μάργαρης.

Ποιος είναι το τρολλάκι.
Μάλλον είσαι από αυτούς που εκλαμβάνουν το χαμόγελο και την διάθεση να φτιάξω μια ωραία ατμόσφαιρα και την αυτοσαρκασική διάθεση όπως στην ταβερνοσυνάντηση ως αδυναμία. Grin

Γιατί γράφεις τόσο προσβλητική ατάκα οτι είμαι σε κάποιο κόμμα και

« Last Edit: May 26, 2023, 11:14:14 am by Katarameno » Logged

©2008-2025, Καταραμένο Αροξόλ™ | Μουσικούλα για να (μην) διαβάζετε (καλύτερα) ♫♪♯ https://mixupload.com/u/Katarameno/creative ♫♪♯ & https://www.patreon.com/Katarameno ♫♪♯ ή από καλύτερους dj: https://www.bassdrive.com/ / https://mixing.dj/ / https://lifefm.tv/ / https://nubreaks.com/stream-links/nubreaks-podcast/ ♫♪♯
ΝΔ: Στα Εξάρχεια (στους πρόσφυγες, στους φοιτητές, στους φτωχούς) μαγκιές, στο Μαρινάκη πίπες
The Audacious AI
Veteran
Καταστραμμένος

21/3/2023

View Profile WWW
« Reply #82 on: May 26, 2023, 11:03:04 am »

Quote from: Katarameno on May 26, 2023, 10:57:53 am
Σοβαρά τώρα? Σε πρόσβαλα στις 2023-05-13, 13:29:11?
Για δες τι είχες γράψει μέχρι τότε:

Αν διαφωνεί κάποιος με αυτά που λέω σε αυτά που κάνεις quote ας το πει. Κανείς δεν διαβάζει τα σεντόνια σου.

Εδώ έπιασες την Naomi Klein. (!!!) Xωρίς να έχεις δει ούτε καν το ντοκιμαντέρ της Το Δόγμα του Σοκ.

Άρα όσοι δεν είμαστε ειδικοί και δεν έχουμε δει όλο το έργο κάποιου δεν μπορούμε να ασκήσουμε κριτική σε αυτά που λένε... Μπράβο Καταραμένο. Αυτή είναι η δικιά σου κανονικότητα.

Kαι στην επόμενη απάντησή σου πάλι ειρωνεύεσαι την Ναόμι Κλάϊν!

Της ζητώ προσωπικά συγγνώμη τότε. Αν θέλει μπορεί να μου στείλει να μιλήσουμε. Ε εντάξυ τερματίστηκε η συζήτηση. Συγγνώμη που σε πρόσβαλα Naomi Klein. ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΣΤΟΝ ΝΑΠΟΛΕΟΝΤΑ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΕΣ ΣΥΓΓΝΩΜΗ;;;;

Περιμένω σχολιασμό εκλογικού αποτελέσματος.

MajorTom
Veteran

View Profile
« Reply #83 on: May 26, 2023, 11:37:07 am »

Quote from: The Audacious AI on May 26, 2023, 11:03:04 am

Της ζητώ προσωπικά συγγνώμη τότε. Αν θέλει μπορεί να μου στείλει να μιλήσουμε. Ε εντάξυ τερματίστηκε η συζήτηση. Συγγνώμη που σε πρόσβαλα Naomi Klein. ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΣΤΟΝ ΝΑΠΟΛΕΟΝΤΑ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΕΣ ΣΥΓΓΝΩΜΗ;;;;

Έλα Klein τώρα μην ασχολείσαι.

The Audacious AI
Veteran
Καταστραμμένος

21/3/2023

View Profile WWW
« Reply #84 on: May 26, 2023, 11:43:36 am »

Quote from: MajorTom on May 26, 2023, 11:37:07 am
Έλα Klein τώρα μην ασχολείσαι.

Cheesy Cheesy

Μπιγκόνια
Veteran
Διεστραμμένος

View Profile
« Reply #85 on: May 27, 2023, 16:22:51 pm »

Quote from: The Audacious AI on May 26, 2023, 11:03:04 am
Αν διαφωνεί κάποιος με αυτά που λέω σε αυτά που κάνεις quote ας το πει. Κανείς δεν διαβάζει τα σεντόνια σου.
sorry για το off topic αλλά εδώ παραπληροφορείς και μάλιστα εν γνώση σου. Ξέρεις τουλάχιστον ένα άτομο που τα διαβάζει (και είσαι εσύ).

Για τα αποτελέσματα, οριακά θα πω ότι κρίμα που η ΝΔ δεν πήρε λίγες παραπάνω ψήφους για να πιάσει αυτοδυναμία να τελειώνουμε. Καλύτερα 151 παρά 180, Χαίρομαι που πάτωσε ο Σύριζα αλλά θα προτιμούσα να είχε μεγαλύτερο ποσοστό από ΝΔ τουλάχιστον.

Αν με πληρώσετε, καθαρίζω τις ανακοινώσεις μία στο τόσο.

I'm living in the strange days, I'm living in a world that I don't know
Get ready for the dark age, I'm living in the strange days, so
Say goodbye to the silence, We can dance to the sirens
Strange days, here we come

Quote from: Σούλης
το οριο ειναι o nyquist, δλδ αμα τα περασεις/διαβάσεις τουλαχιστον 2 φορες μαλλον πας για 5αρι
Katarameno
Διεστραμμένος

View Profile WWW
« Reply #86 on: May 28, 2023, 10:48:18 am »

Αντί άλλης απάντησης :

«Οι κάτοικοι της Εκάλης, ξύπνησαν το πρωί των εκλογών κι αφού πήραν το πρωινό τους δίπλα στην πισίνα, συμμετείχαν σε ποσοστό 75% στις εκλογές, δίνοντας 81,5% στη Νέα Δημοκρατία έναντι 5% του ΣΥΡΙΖΑ, επιβραβεύοντας έμπρακτα την κυβέρνηση που αύξησε το πλήθος αυτών που δηλώνουν εισόδημα  μεγαλύτερο από 100.000€, κατά 23%.

Οι κάτοικοι του Περάματος από την άλλη, ξύπνησαν το πρωί των εκλογών κι αφού δεν είχαν και πολλά να βάλουν στο τραπέζι τους, προτίμησαν να απέχουν σε ποσοστό 46% κάνοντας μια βόλτα στην εξωτική και εγκαταλελειμμένη ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη. Όσοι όμως συμμετείχαν ψήφισαν σε ποσοστό 32% #ΝΔ, έναντι 18% του #ΣΥΡΙΖΑ, επιβραβεύοντας έμπρακτα την κυβέρνηση που αύξησε το πλήθος αυτών που δηλώνουν εισόδημα: από 0 ως 5.000€, κατά 18%.
Bingo!»

Του Lambros Dermentzoglou.

+

Έρχονται ...

https://twitter.com/ms666__/status/1662174464354729985
sent from mTHMMY 

Katarameno
Διεστραμμένος

View Profile WWW
« Reply #87 on: May 28, 2023, 13:29:24 pm »

Μην ψάχνεστε πολύ για τις αιτίες της νίκης της ΝΔ:

Πελατειακές σχέσεις είναι, μέσα από δύο δίκτυα:
Την τοπική Αυτοδιοίκηση, όπου σπρώχνονται χρήματα και προσλήψεις, και
τις εταιρείες (και τράπεζες ασφαλιστικές, κτλ), ιδιαίτερα αυτές που δραστηριοποιούνται κυρίως στην επαρχία, εργοστάσια, μεταλλεία, ολόκληρες ΒΙΠΕ που προσλαμβάνουν ρουσφέτια ή και χορηγούν κοινότητες και ομάδες. Ρουσφέτια οικογένεια με οικογένεια χωριό το χωριό.

Αυτή είναι η κύρια αιτία, που όχι μόνο συγκράτησε τον κόσμο της η ΝΔ, αλλά της πρόσθεσε κι άλλες 150 χιλιάδες ψήφους.
Όπως καταλαβαίνετε έτσι εξηγείται και η άνοδος του αριστερού σρζ το διάστημα 2012-2019. Έπρεπε να συμβεί η επιτροπεία για να μην είναι εφικτά τα ρουσφέτια και να ριζοσπαστικοποιηθεί αξιακά και προς τα αριστερά ο κόσμος της επαρχίας.

Είναι να γελάς με το οξύμωρο.

Η Ε.Ε. μέσω της επιτροπείας οξύνει πολιτικά το κριτήριο της ψήφου στην αξιακή κατεύθυνση του αριστερού ριζοσπαστισμού, ενώ η άρση της επιτροπείας, με την "ΜενουμΕυρωπαία" ΝΔ στην κυβέρνηση, επαναφέρει την παραδοσιακή βαλκάνια εκδοχή της πολιτικής της πυραμίδας προστασίας των τσιφλικάδων του 18ου αιώνα..., πόρτα πόρτα...

Τρελοκομείο...

(Πηγή Κοσμόπουλος)

Και ακόμα καλύτερα την εξήγηση την δίνει αυτό το εκπληκτικά ακριβές podcast της ΕφΣυν

https://open.spotify.com/episode/36GWosJMUZhjOUZyCpan8U

Στο αριστούργημα του Στάινμπεκ «Ανθρωποι και ποντίκια», ο μεγαλόσωμος και αφελής Λένι λατρεύει τον Τζορτζ μέχρι και την στιγμή ακόμα που εκείνος τον εκτελεί.
Ο Λένι ευγνωμονεί τον Τζορτζ. Και τον ακολουθεί πιστά. Θυμάται πάντα πως ο Τζορτζ τον έβγαλε από το νερό όταν κινδύνευε να πνιγεί. Εκείνο, όμως, που ξεχνά συνεχώς ο Λένι είναι ότι αυτός που τον έσπρωξε και τον έριξε στο ποτάμι για να τον πνίξει ήταν ο Τζορτζ. Παρότι ήξερε ότι ο Λένι δεν ήξερε κολύμπι…
(Πηγή Μπογιόπουλος)

sent from mTHMMY  
« Last Edit: May 28, 2023, 14:02:44 pm by Katarameno » Logged

MajorTom
Veteran

View Profile
« Reply #88 on: May 28, 2023, 14:32:54 pm »

Quote from: Katarameno on May 28, 2023, 13:29:24 pm
Αυτή είναι η κύρια αιτία, που όχι μόνο συγκράτησε τον κόσμο της η ΝΔ, αλλά της πρόσθεσε κι άλλες 150 χιλιάδες ψήφους.
Όπως καταλαβαίνετε έτσι εξηγείται και η άνοδος του αριστερού σρζ το διάστημα 2012-2019. Έπρεπε να συμβεί η επιτροπεία για να μην είναι εφικτά τα ρουσφέτια και να ριζοσπαστικοποιηθεί αξιακά και προς τα αριστερά ο κόσμος της επαρχίας.

Είναι να γελάς με το οξύμωρο.

Η Ε.Ε. μέσω της επιτροπείας οξύνει πολιτικά το κριτήριο της ψήφου στην αξιακή κατεύθυνση του αριστερού ριζοσπαστισμού, ενώ η άρση της επιτροπείας, με την "ΜενουμΕυρωπαία" ΝΔ στην κυβέρνηση, επαναφέρει την παραδοσιακή βαλκάνια εκδοχή της πολιτικής της πυραμίδας προστασίας των τσιφλικάδων του 18ου αιώνα..., πόρτα πόρτα...

sent from mTHMMY  

Ο κόσμος δεν ριζοσπαστικοποιήθηκε προς τα αριστερά. Ο κόσμος υπέκυψε απλά στον λαϊκισμό, όπως γίνεται κάθε φορά και ακόμα περισσότερο σε περίοδο κρίσης. Απλά έτυχε στην Ελλάδα εκείνη την περίοδο αυτή η ρητορική να ασκείται από τον ΣΥΡΙΖΑ. Θα μπορούσε κάλλιστα να έχει τη θέση του ΣΥΡΙΖΑ ένα ακροδεξιό κόμμα (κάπως έτσι κι ο Σαμαράς έριξε την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ το 2012 "αγκαλιάζοντας" τους αγανακτισμένους και σκίζοντας κι αυτός μνημόνια). Δεν υιοθέτησε ξαφνικά ο λαός αριστερή ιδεολογία, απλά του άρεσε να ακούει ότι η Ελλάδα θα κάνει τις αγορές να χορεύουν και ότι θα σκίζει τα μνημόνια στα μούτρα της Μέρκελ.

Katsavidi
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #89 on: May 29, 2023, 19:40:09 pm »

Quote from: MajorTom on May 28, 2023, 14:32:54 pm
Ο κόσμος δεν ριζοσπαστικοποιήθηκε προς τα αριστερά. Ο κόσμος υπέκυψε απλά στον λαϊκισμό, όπως γίνεται κάθε φορά και ακόμα περισσότερο σε περίοδο κρίσης. Απλά έτυχε στην Ελλάδα εκείνη την περίοδο αυτή η ρητορική να ασκείται από τον ΣΥΡΙΖΑ. Θα μπορούσε κάλλιστα να έχει τη θέση του ΣΥΡΙΖΑ ένα ακροδεξιό κόμμα (κάπως έτσι κι ο Σαμαράς έριξε την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ το 2012 "αγκαλιάζοντας" τους αγανακτισμένους και σκίζοντας κι αυτός μνημόνια). Δεν υιοθέτησε ξαφνικά ο λαός αριστερή ιδεολογία, απλά του άρεσε να ακούει ότι η Ελλάδα θα κάνει τις αγορές να χορεύουν και ότι θα σκίζει τα μνημόνια στα μούτρα της Μέρκελ.

Αυτό πάντως με τον λαικισμό έχω κουραστεί να το ακούω. Δηλαδή είναι ο σύριζα λαικιστής αλλά η ΝΔ όχι...Και υπέκυψε ο κόσμος τότε στον λαικισμό και τώρα ξύπνησε και πήγε στη ΝΔ που δεν λαικίζει. Στην ΝΔ που γράφανε ότι ο πιερακκάκης παίρνει τηλεφωνήματα από τους Ιάπωνες γιατί μας ζηλεύουν για την ψηφιοποίηση του κράτους μας. Στη ΝΔ που ο Μητσοτάκης είναι γκόμενος. Που ξέρει καλά αγγλικά ενώ ο τσίπρας όχι. Που τον χειροκροτάνε στο καπιτώλιο. Που οτιδήποτε περνάει η ΕΕ εδώ μας φτάνει σαν είδηση ''με πρωτοβουλία Μητσοτάκη έγινε το τάδε΄'. Που είμαστε καλύτερα από το Βέλγιο. Που είμαστε πρώτοι σε όλα τι να γίνουμε? Υπερπρώτοι? Στη ΝΔ που δεν υπάρχει αυξηση εγκληματικότητας, αλλά αύξηση της αίσθησης των πολιτών για εγκληματικότητα. Της ΝΔ που βγάζουν ζαίο μέχρι και τους new york times αν χρειαστεί...Που προεκλογικα βγήκανε παγανιά και φιλήσανε ότι οστά αγίου υπήρχε και δεν υπήρχε.

Αντιγράφω απο wiki : ''Κατά την ακραία αρνητική του εκδοχή, ο λαϊκισμός στηρίζεται στην εσκεμμένη ανειλικρίνεια (π.χ. στη διάδοση κάποιου θέματος που δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα). Επίσης, ο λαϊκιστής πολιτευτής θέτει σκοπίμως ψευτοδιλήμματα, όπως εχθροί ή φίλοι, ταραξίες ή φιλήσυχοι, "αλλογενείς ή γηγενείς", με απώτερο σκοπό την καλλιέργεια ανασφάλειας στο λαό, και την αυτοπροβολή του ίδιου σαν προστάτη και σωτήρα .''

Δεν βάζει διλήμματα η ΝΔ με σκοπό την καλλιέργεια ανασφάλειας. Όχι το ευρώ ή δραχμή. Το μενουμε ευρώπη ή grexit. Το μητσοτάκης ή χάος. Νομίμότητα ή μπαχαλό. Ανομία ή χαρβαρντ στα πανεπιστήμια.

Για όνομα του θεού δηλαδή. Δεν λέω ότι ο συριζα δεν λαικίζει. Αλλά όχι να αναλύουμε και τις εκλογές με το ''ο κόσμος αποτίναξε τον λαικισμό''. Κάθε δεύτερη λέξη των νεοδημοκρατών είναι ένα ψέμα (ή τελωσπάντων μια βολική διαστρεβλωμένη μερική αλήθεια) που ούτε λίγο ούτε πολύ είμαστε η Ελλάδα 2.0 το υγρό όνειρο της ανάπτυξης και της καταπληκτικής ποιότητας ζωής. ¨Οποιος αντιλέγει είναι φιλότουρκος ή ζαίος. Κλασσική επιχειρηματολογία μη λαικιστή δηλαδή...

ΥΓ Ναι ο σύριζα είναι τέρμα αντιπαθής και ότι ναναι. Αλλά όχι να μας βγει και η ΝΔ αντιλαικιστικό κόμμα...Κάπου λίγο έλεος. Θα φταρνίζεται η Βούλτεψη που μας έλεγε ότι θα μας τελειώσουν τα κωλόχαρτα αμα βγει το όχι...
« Last Edit: May 31, 2023, 10:28:53 am by Katsavidi » Logged
Pages: 1 ... 4 5 [6] 7 8 Go Up Print
Jump to: