• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 15, 2025, 12:57:31 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 15, 2025, 12:57:31 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[Today at 06:43:15]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Yamal
[Today at 05:32:44]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[Today at 00:50:23]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:18 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by χασλμαλικι
[June 14, 2025, 00:33:08 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 13, 2025, 14:43:58 pm]

[Δυναμική Συμπεριφορά ΣΗΕ...
by soko_freta
[June 13, 2025, 01:05:36 am]

[Εφ.Θερμοδυναμική]Παλιά θ...
by Giannis Masterio
[June 12, 2025, 22:30:38 pm]

Paid Internships in a Eur...
by okan
[June 12, 2025, 22:30:02 pm]

[ΔΣΗΕ] Γενικές απορίες, α...
by tasos_ntv
[June 12, 2025, 21:38:52 pm]

[Ηλεκτρονική Ι] Απορίες σ...
by RogueSoftware
[June 12, 2025, 12:19:21 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by chris_krkls
[June 12, 2025, 11:20:29 am]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by TzimStark
[June 12, 2025, 08:43:50 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9954
Latest: dpapav
Stats
Total Posts: 1426643
Total Topics: 31710
Online Today: 159
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 55
Guests: 89
Total: 144
Sotiris_atha
tzimika
johnmout
kypros
stavros0201
Fraser
mimaki
gmpatsol
aggp
Tserk
ONETWIN
Nicotre
Nikikouss
mikrosdia
dkatsoul
nikolith
giorgosss03
thanos_voucharas
alexter
annaparask
gorilaki
maria_s
JoHn!
Denisivo
astakos1
akonstb
ioannisfa
dmadarak
Valsamomenos
Anast2001
samarac
Christop
Nikospneumatikos
jimalexoud
iliaskou
Leou
ThanosV
narcos
George_RT
PrincessConsuela
tasos gourd
chrisg
stmanzaf
ELEF
gourgaris
pdiamantis
maestros
sterxz
aimgk
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Για οποιοδήποτε πρόβλημα με register/login, στείλτε email στο contact@thmmy.gr.
THMMY.gr > Forum > Χαλαρή συζήτηση - κουβεντούλα > Φιλόσοφοι Μηχανικοί - Μηχανικοί Φιλόσοφοι > Πολιτικά (Moderators: Mr Watson, Tasos Bot) > Εκλογές Μαΐος 2023
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Poll
Question: Τι θα ψηφίσετε την Κυριακή 21.05;
ΣΥΡΙΖΑ - 15 (18.5%)
Νέα Δημοκρατία - 8 (9.9%)
ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ - 3 (3.7%)
ΚΚΕ - 6 (7.4%)
Μέρα25 - 10 (12.3%)
Ελληνική Λύση - 1 (1.2%)
ΚΚΕ (μ-λ) - 0 (0%)
Μ-Λ ΚΚΕ - 0 (0%)
ΟΚΔΕ - 0 (0%)
ΑΝΤΑΡΣΥΑ - 8 (9.9%)
ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ - 1 (1.2%)
EAN - 0 (0%)
ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ - 1 (1.2%)
ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ - 0 (0%)
ΛΕΥΚΟ - 0 (0%)
Άλλο κόμμα - 13 (16%)
Αποχή (λόγω εξεταστικής, μετακίνησης) - 10 (12.3%)
Αποχή (ιδεολογικά) - 3 (3.7%)
Άκυρο - 2 (2.5%)
Total Voters: 82

Pages: 1 ... 6 7 [8] Go Down Print
Author Topic: Εκλογές Μαΐος 2023  (Read 17779 times)
okan
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
Re: Εκλογές Μαΐος 2023
« Reply #105 on: May 30, 2023, 14:39:52 pm »

Quote from: Thunderlord on May 30, 2023, 02:31:21 am
Εξισωνω την προπαγάνδα, γιατί έχω ένα bias και βλέπω την μερίδα της κοινωνίας που είναι στην ηλικία μου. Το κομμάτι αυτό  Ε είναι λίγο πιο ανατρεπτικό, πιο επαναστατικό, οπότε είναι και πιο λογικό να επηρεάζεται περισσότερο από την προπαγάνδα της αριστεράς.

Αυτό το βλέπω σε άτομα που διαμαρτύρονται για θέματα που δεν έχουν πολλή ιδέα (πχ νομοσχέδιο για τους ηθοποιούς, το όλο ζήτημα με το νερό), ή που κοινοποιούν ένα ποστ που δείχνει μια απλουστευμένη εκδοχή ενός πολυσύνθετου προβλήματος.

Αυτό δεν είπες; Πρακτικά αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι λες πως άτομα που επηρεάζονται από την προπαγάνδα του ΣΥΡΙΖΑ και τον λαϊκισμό του διαμαρτύρονται χωρίς να ξέρουν πολλά πολλά. Δηλαδή δεν μας νοιάζει ότι ο κόσμος διαμαρτύρεται για την ιδιωτικοποίηση, αλλά μας νοιάζει πως το κάνει και ο ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό είναι πρόβλημα του ΣΥΡΙΖΑ που συνεχίζει να προσπαθεί να το παίξει αριστερό κόμμα, όχι της κοινωνίας που διαμαρτύρεται δικαίως. Στη δική μου κοινωνική φούσκα πάντως βλέπω πως κανείς δεν περιμένει τον ΣΥΡΙΖΑ για να διαμαρτυρηθεί για κάτι. Ίσα ίσα γελάνε όταν βλέπουν πανό ΣΥΡΙΖΑ σε πορείες.
Elliot Alderson
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #106 on: May 30, 2023, 17:17:12 pm »

Νομίζω η οπτική μου ως προς την προπαγάνδα είναι πολύ διαφορετική λόγω της συμμετοχής μου στα κινήματα και θα εξηγήσω τι εννοώ.

Πχ τώρα κατηγορείται ο ΣΥΡΙΖΑ για προπαγάνδα και λαικισμό στο κομμάτι του νερού. Ιδιαίτερα όσων αφορά το νερό, που ήμουν εθελοντής στη συναυλία στην Θεσσαλονίκη, εγώ είδα την νεολαία ΣΥΡΙΖΑ να αφιερώνει πάρα μα πάρα πολύ χρόνο. Έχω κράξει ΣΥΡΙΖΑ στο τόπικ πριν λόγω της αδρανούς αντιπολίτευσης που κάνανε, αλλά έτυχε Thunderlord και μιλάς με κάποιον που ήταν και είναι πλήρως μέσα στο κίνημα για το νερό. Η νεολαία ΣΥΡΙΖΑ έκανε σωστές κινήσεις σε αυτή την περίπτωση. Βοήθησε το Σωματείο χωρίς να βάζει πουθενά τη σφραγίδα του κόμματος. Για την ακρίβεια, έβαλε το περισσότερο δυναμικό από όλους μας τους εθελοντές θα έλεγα, ειδικά στην αφισοκόλληση.

Όταν είσαι εκτός των κινημάτων, όπως καταλαβαίνω ότι ισχύει σε αυτή την περίπτωση, είναι εύκολο να κατηγορείς για λαικισμό πχ. Επειδή η δουλειά που μπήκε για τη συναυλία είναι δουλειά που δεν είδε κανείς. Αλλά κανένας δεν κάνει τέτοια δουλειά τζάμπα και χωρίς αναγνώριση, αν δεν πιστεύει σε αυτή. Δεν μπορώ να μιλήσω για το κόμμα γενικά, αλλά στην μη ιδιωτικοποίηση του νερού η νεολαία ΣΥΡΙΖΑ πιστεύει πραγματικά. Αυτό τους το δίνω.  Το γεγονός ότι η συνεχής συζήτηση της ιδιωτικοποίησης του νερού μας είναι κάτι ξένο, κάτι που θεωρούμε υπερβολικό, είναι πολύ κακό. Ακόμη και ο ΣΥΡΙΖΑ να προσπαθούσε να λαικίσει, κατά τη γνώμη μου δεν έδωσε καν αρκετή σημασία στο ζήτημα. Θα μπορούσε να ασχοληθεί πολύ παραπάνω και κακώς δεν το έκανε. Επίσης το να αποκαλείς αυτό που έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ προπαγάνδα με την έννοια της διαστρέβλωσης της αλήθειας, σημαίνει ότι πιστεύεις ότι ο ΣΥΡΙΖΑ διαστρέβλωσε κατά κάποιον τρόπο τις πληροφορίες που παρουσίαζε. Δεν έχω δει ολες τις συνεντεύξεις και τις ομιλίες αλλά από την εικόνα που είχα, δεν υπήρχε τέτοια διαστρέβλωση. Το γεγονός ότι το κόμμα έχει ιστορικό ιδιωτικοποιήσεων, ακόμη και οι ίδιοι να το επιδίωκαν και να μην ήταν μνημονιακή δέσμευση, δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να ασκήσει κριτική στην περαιτέρω ιδιωτικοποίηση που κάνει η ΝΔ.

Οι έννοιες του λαικισμού και της προπαγάνδας έχουν χάσει πια κάθε νόημα όταν τις επικαλλούμαστε συνέχεια. Όλοι οι πολιτικοί λαικίζουν ως κάποιο βαθμό. Το θέμα είναι να μπορούμε να αναγνωρίσουμε ποιός λέει συνεχώς ψέματα, ποιός αποκρύπτει πληροφορίες, ποιός διαβρώνει τη δημοκρατία. Οι περισσότεροι το κάνουν, αλλά η ΝΔ παίρνει την 1η θέση με ρεκόρ και χωρίς ντροπή. Αυτό είναι το χειρότερο. Ο ΣΥΡΙΖΑ τουλάχιστον είχε και λίγη ντροπή όταν ήταν στην κυβέρνηση. Απέλυσε, έκανε πρόωρες εκλογές όταν του ζητήθηκε κ.ο.κ. Αν διστάζει κάποιος έστω και μια στιγμή να πει ποιός ήταν χειρότερος από θέμα προπαγάνδας μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ, θα πρέπει να ενημερωθεί λίγο καλύτερα.

Imagine this, as we part                                                                                     She was better, more moral.
Our perception of reality, expressed as a chart                                                      And she was willing.
we lost TV to Murdoch, the press to the sharks                                                     She could find the strength goddammit.
the internet is our final channel to connect to the mark                                          She would protect lifekind if it was the last thing she did.                             
No rhetorical questions at last                                                                              This world was a sick, crying toddler.
If we lose this frequency, we'll be left in the dark                                                   And she was about to force the medicine down its throat.
Katarameno
Διεστραμμένος

Music@ ♫♪♯ https://mixupload.com/u/Katarameno/ ♫♪♯

View Profile WWW
« Reply #107 on: May 30, 2023, 21:16:33 pm »

https://open.spotify.com/episode/0IjJjOvW7PGFVeEeeOmuse

https://twitter.com/antonis_clint/status/1663511589532647425

Την πιο ολοκληρωμένη περιγραφή και εξήγηση του εκλογικού αποτελέσματος έχει αυτός ο "Antonis Clint" Να μην είχε και για avatar τον Clint Eastwood  Tongue
sent from mTHMMY  
« Last Edit: May 30, 2023, 22:20:21 pm by Katarameno » Logged

©2008-2025, Καταραμένο Αροξόλ™ | Μουσικούλα για να (μην) διαβάζετε (καλύτερα) ♫♪♯ https://mixupload.com/u/Katarameno/creative ♫♪♯ & https://www.patreon.com/Katarameno ♫♪♯ ή από καλύτερους dj: https://www.bassdrive.com/ / https://mixing.dj/ / https://lifefm.tv/ / https://nubreaks.com/stream-links/nubreaks-podcast/ ♫♪♯
ΝΔ: Στα Εξάρχεια (στους πρόσφυγες, στους φοιτητές, στους φτωχούς) μαγκιές, στο Μαρινάκη πίπες
Μπιγκόνια
Veteran
Διεστραμμένος

View Profile
« Reply #108 on: May 31, 2023, 00:41:05 am »

@Thunderlord

Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ξοδεύεις τόση προσπάθεια για να θίξεις τον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ σχεδόν κανείς δεν λέει καλά λόγια για αυτόν. Αντιθέτως, όταν κάποιος λέει κάτι κακό για τη ΝΔ, βρίσκεις να πεις κάτι αντίστοιχο αλλά αρκετά πιο ελαφρύ σε βαρύτητα για το ίδιο θέμα και μου μοιάζει ότι προσπαθείς να τα εξισώσεις, αν και με αυτά που λες δεν είναι ο σκοπός σου αυτός.

Επίσης, είναι γενικό φαινόμενο η νεολαία να είναι πιο προοδευτικοί από τις παλαιότερες γενιές και αυτό συνήθως συνεπάγεται και πιο αριστερά από δεξιά, οπότε σαν νέος θα έχεις περισσότερο κόσμο να ακούς από «αυτήν την πλευρά». Ωστόσο και πάλι με προβληματίζουν τα λόγια σου για την «φούσκα» σου. Θεωρείς συριζαίαι ομάδες και προφίλ τύπου rosa progressive και fasismos και frikes, (ανοίγω παρένθεση, που ομολογώ ότι δεν τα βλέπω και έχω δει ελάχιστα, αλλά δεν μου φαίνονται για αυτά. Για να μην σχολιάσω ότι συνήθως λένε και δίκαια πράγματα.) και λαϊκίστικά (και ίσως συριζαία) το the press project, που κάνει από τις καλύτερες δουλειές (για εμένα) σε ανεξάρτητη δημοσιογραφία (που έχει κράξει όλες τις πλευρές αλλά δικαίως την ΝΔ παραπάνω, ως πρώτο κόμμα), το οποίο επίσης με προβληματίζει στο να το ακούω (οκ διαβάζω).

Δεν λέω ότι θα πρέπει να τα πιστεύεις αυτά, και μπορείς κάλλιστα να έχεις διαφορετικές απόψεις και πολύ καλά κάνεις. Κάποιες προσπάθειες όμως ατόμων να πληροφορήσουν τον κόσμο όσο καλύτερα γίνεται δεν το βρίσκω άσχημο (οκ σε αυτά ίσως δεν μπαίνουν τα προφίλ στο insta).

Τέλος να πω, ότι δυστυχώς το τελευταίο διάστημα έχω γίνει θύμα του καπιταλισμού και δεν έχω το χρόνο να ενημερώνομαι και να είμαι ενεργός στα πολιτικά ζητήματα της χώρας σε ικανοποιητικό βαθμό. Στο παρελθόν όμως, έψαχνα για θέματα τόσο από την μία πλευρά όσο και από την άλλη ώστε να δω τα γεγονότα τι λέγεται και από τις «δυο πλευρές» άμα γίνεται, ψάχνοντας και μια τρίτη για πιο ουδέτερη μετά. Το λαϊκισμό της ΝΔ δεν τον πιάνει ούτε στο μικρό της δαχτυλάκι η όποια προσπάθεια για λαϊκισμό κάνουν οι άλλοι (ακόμα και οι ακροδεξιοί) (κάπως +1 στο major tom εδώ)

Θα πω ότι καταλήγω στο ότι είσαι «θυμωμένος» με το σπαμάρισμα της «φούσκας» σου που δεν είναι στα δικά σου πιστεύω. Το οποίο μπορείς εύκολα να φύγεις κάνοντας block τα αντίστοιχα άτομα/σελίδες. Εγώ πάντως μπορώ να πω ότι ησύχασα πολύ όταν το έκανα στους ακροδεξιούς «φίλους» του fb και στις αντίστοιχες ομάδες που μπορεί να μου πετούσε. Εν τέλει το έκανα να μην μου εμφανίζει πολιτικά και να ασχολούμε με αυτά μόνο στον δικό μου χρόνο και όταν θέλω εγώ να τα ψάξω. Αν οπότε σε ενοχλεί αυτ'o το σπαμάρισμα από τα αριστερά, στο προτείνω ανεπιφύλακτα.

Αν με πληρώσετε, καθαρίζω τις ανακοινώσεις μία στο τόσο.

I'm living in the strange days, I'm living in a world that I don't know
Get ready for the dark age, I'm living in the strange days, so
Say goodbye to the silence, We can dance to the sirens
Strange days, here we come

Quote from: Σούλης
το οριο ειναι o nyquist, δλδ αμα τα περασεις/διαβάσεις τουλαχιστον 2 φορες μαλλον πας για 5αρι
Thunderlord
Veteran
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #109 on: May 31, 2023, 08:59:18 am »

Α ρε μπιγκονια, τόσες γλώσσες και εσύ επέλεξες να μιλήσεις στη γλώσσα της αλήθειας

Ναι παιδιά, διαβάζοντας λίγο ξανά αυτά που γράφω καταλαβαίνω ότι λίγο ασύνδετα, λίγο αχρειαστα μιλάω για κάποια πράγματα χωρίς να οδηγεί απαραίτητα πουθενά.

Η τελευταία σου παράγραφος μπιγκονια νομίζω είναι αρκετά σωστή, ίσως πρέπει να μάθω να μπλοκάρω τέτοιες ροές καλύτερα, χωρίς να επηρεάζομαι

Eliot έχεις δίκιο ότι χρησιμοποίησα λίγο loose τους όρους λαϊκισμού και προπαγάνδας.

Θα ήθελα επίσης να ανακαλέσω το τι είπα για the press project,. documento, γιατί σίγουρα δεν έχω διαβάσει αρκετά ώστε να έχω άποψη, παρά μόνο μερικά στοχευμένα πράγματα (μήπως να κάνω edit και να τα σβήσω να μην εκτιθομαι στην αιωνιότητα  Cheesy )

Παιδιά να τονίσω ότι δεν θέλω να υποστηρίξω ΝΔ, και λυπάμαι αν αυτήν την εικόνα έδωσα.

Το θέμα που ήθελα να θίξω γενικά της προπαγάνδας δεν ταιριάζει σε αυτό το τοπίκ, ίσως στο μέλλον να ανοίξω κάποιο καινούριο τοπικ και να τα συζητήσουμε εκεί (όπου δεν θα γράφω ξανά από λεωφορείο για να υπάρχει και λίγο νόημα Tongue)

Αυτά, με τις εκλογές να πλησιάζουν νομίζω πρέπει να επικεντρωθούμε τώρα σε αυτό το θέμα
sent from mTHMMY 
Caterpillar
Veteran
Επιβεβαρυμένος

View Profile
« Reply #110 on: May 31, 2023, 10:17:28 am »

πρέπει να ανοίξουμε άλλο τοπικ  εκλογων για τον επόμενο γύρο Tongue

Quote from: kinezos on May 15, 2007, 00:54:29 am
Μάργαρης, εν έτει 2003 "Για να κάνεις μια μεγάλη ανακάλυψη, πρέπει πρώτα να κάνεις μια μεγάλη μαλακία!
Quote from: pentium4 on March 07, 2016, 23:32:28 pm
ότι αξίζει πονάει και είναι δύσκολο
"Το πρόβλημα δεν είναι οι αιώνιοι φοιτητές. Το πρόβλημα είναι οι αιώνιοι συμφεροντολόγοι πολιτικοί (οποιασδήποτε βαθμίδας)."
"Ο άνθρωπος μοιάζει με κλάσμα όπου ο αριθμητής είναι ο πραγματικός εαυτός του και ο παρονομαστής η ιδέα που έχει για τον εαυτό του. Όσο μεγαλύτερος ο παρονομαστής, τόσο μικρότερη η αξία του κλάσματος. Και όσο ο παρανομαστείς διογκώνεται προς το άπειρο, τόσο το κλάσμα τείνει προς το μηδέν."
"Ο καλύτερος τρόπος να προβλέψεις το μέλλον είναι να το εφεύρεις"

okan
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #111 on: May 31, 2023, 10:47:57 am »

Ή να αλλάξουμε τίτλο σε αυτό και να το κάνουμε εκλογές Μάιος-Ιούνιος 2023  Wink
Nikos_313
Administrator
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #112 on: May 31, 2023, 11:12:02 am »

Quote from: okan on May 31, 2023, 10:47:57 am
Ή να αλλάξουμε τίτλο σε αυτό και να το κάνουμε εκλογές Μάιος-Ιούνιος 2023  Wink
Καλύτερα άλλο, για να ξανακάνουμε ένα γκάλοπ για τις δεύτερες εκλογές...
Caterpillar
Veteran
Επιβεβαρυμένος

View Profile
« Reply #113 on: May 31, 2023, 11:29:11 am »

Quote from: Nikos_313 on May 31, 2023, 11:12:02 am
Καλύτερα άλλο, για να ξανακάνουμε ένα γκάλοπ για τις δεύτερες εκλογές...
και να ξαναδούμε για άλλη μια φορά πόσο έξω θα ξαναπέσουμε στην thmmy.gr δημοσκόπηση Grin Grin Grin

Quote from: kinezos on May 15, 2007, 00:54:29 am
Μάργαρης, εν έτει 2003 "Για να κάνεις μια μεγάλη ανακάλυψη, πρέπει πρώτα να κάνεις μια μεγάλη μαλακία!
Quote from: pentium4 on March 07, 2016, 23:32:28 pm
ότι αξίζει πονάει και είναι δύσκολο
"Το πρόβλημα δεν είναι οι αιώνιοι φοιτητές. Το πρόβλημα είναι οι αιώνιοι συμφεροντολόγοι πολιτικοί (οποιασδήποτε βαθμίδας)."
"Ο άνθρωπος μοιάζει με κλάσμα όπου ο αριθμητής είναι ο πραγματικός εαυτός του και ο παρονομαστής η ιδέα που έχει για τον εαυτό του. Όσο μεγαλύτερος ο παρονομαστής, τόσο μικρότερη η αξία του κλάσματος. Και όσο ο παρανομαστείς διογκώνεται προς το άπειρο, τόσο το κλάσμα τείνει προς το μηδέν."
"Ο καλύτερος τρόπος να προβλέψεις το μέλλον είναι να το εφεύρεις"

Pages: 1 ... 6 7 [8] Go Up Print
Jump to: