• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 20:26:23 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 20:26:23 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[Today at 19:49:00]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[Today at 16:56:56]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[Today at 15:55:08]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[Today at 13:28:21]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[Today at 12:13:45]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[Today at 12:01:53]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[Today at 10:22:18]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[Today at 01:56:37]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 15, 2025, 20:08:49 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]

[Δυναμική Συμπεριφορά ΣΗΕ...
by soko_freta
[June 13, 2025, 01:05:36 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9960
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426676
Total Topics: 31711
Online Today: 226
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 67
Guests: 113
Total: 180
Alex Kosmas
ligditsa
Vromofona Kathikia
Guts
george14
nataliapap
tzortzis
ioannisdamantis
nick_slendy
vmanousi
kpapama
kakousios
EvanTsir
pave
parvanitid
nikolakys
IBOURAS
Theislander
kostasf
stelinas
Leou
Tsikalis
skopsinos
valco08
George_RT
mhtsakos02
ansia
kostas.de
NickSpan
evgeniaz
georkala
teosimeon
aachmet
Ma8hths Indou
Nicotre
jojos
mike1996
dimitrisblioumis
Avoiding Existence
mariachatz
Nianaro
JoHn!
bilbo
Lazaros8585
ggalamat
papatmaria
Saint_GR
Papadopoulosthanos
kevangelo
KG03
tsaliki
ioannis
vasilis saitis
dkoukn
stavrosk
vagk
Panagismark
stloukas
Stathiss
PrepeiNaDiavasw
stefpapa21
fkaravi
Farmakis Aggelos
WeirdAlex
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Για αλλαγή του public name σας, επικοινωνήστε με έναν από τους Admins.
THMMY.gr > Forum > Παρα-φόρουμ > Σχετικά με το THMMY.gr > Αρχείο (Moderator: PolarBear) > Χρονικό όριο επεξεργασίας post
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Poll
Question: Να απενεργοποιείται η δυνατότητα επεξεργασίας ενός post μετά από 2 βδομάδες;
Ναι
Όχι
Λευκό

Pages: [1] 2 3 ... 6 Go Down Print
Author Topic: Χρονικό όριο επεξεργασίας post  (Read 12882 times)
Exomag
Veteran
Διεστραμμένος

unfortunate...

View Profile
Χρονικό όριο επεξεργασίας post
« on: June 13, 2015, 02:24:17 am »

Ως ΟΔ/ΟΣ, έχουμε να προτείνουμε μια αλλαγή στις ρυθμίσεις του φόρουμ και επειδή θεωρούμε ότι είναι μια πολύ σοβαρή υπόθεση, ζητούμε την άποψη και εν τέλει τη ψήφο όλων σας για το θέμα αυτό.

Αυτό που θέλουμε να κάνουμε είναι να θέσουμε ένα χρονικό όριο για την επεξεργασία των post. Δηλαδή, μετά από κάποιο χρονικό διάστημα από την ώρα δημοσίευσης, να μην μπορεί κάποιος να επεξεργάζεται τα post του. Συγκεκριμένα, προτείνουμε το όριο αυτό να είναι 2 εβδομάδες.

Σε αυτό μας οδήγησε ένα συγκεκριμένο συμβάν, το όποιο μας προβλημάτισε πολύ. Πρώην μέλος του φόρουμ, πριν την αποχώρηση του, πήγε και επεξεργάστηκε τα περισσότερα post του, αντικαθιστώντας το περιεχόμενο τους με random (head?)bashing στο πληκτρολόγιο. Έτσι, χάθηκαν πολλά post, και χάλασε η ροή της συζήτησης σε πολλά threads, τα πιο σημαντικά εκ των οποίων είναι συζητήσεις σε μαθήματα, όπου π.χ. χάθηκαν προτεινόμενες λύσεις ασκήσεων κλπ. Δεν μπορέσαμε να αποκαταστήσουμε την ζημία, και θεωρούμε πως χάθηκε σημαντική πληροφορία.

Είναι άποψη μας πως ότι γράφεται στο φόρουμ, δημοσίως, είναι δημόσιο. Είναι "εκεί έξω", και να το αλλάζουμε εκ των υστέρων, αφενός δεν βοήθα στην διατήρηση της ιδιωτικότητας ή στο να προσπαθούμε να αλλάξουμε το παρελθόν, και αφετέρου χαλάσει την ροή της συζήτησης. Φοβόμαστε πως ίσως μια τέτοια κίνηση "κλειδώματος" της δυνατότητας επεξεργασίας των post ίσως φανεί αυταρχική από κάποιους, γι' αυτό και ρωτάμε την γνώμη σας, πριν το κάνουμε.

Κύριος στόχος, ξαναξεκαθαρίζουμε, είναι η διατήρηση της σωστής ροής των συζητήσεων και της σημαντικής πληροφορίας που περιέχεται σε αυτές.

Επίσης αξίζει να σημειωθεί πως και να ισχύσει αυτό το μετρό, ως ΟΔ/ΟΣ θα είμαστε στην διάθεση σας σε κάθε περίπτωση όπου χρειάζεται για οποιονδήποτε σοβαρό λόγο να αλλαχτεί κάτι σε παλιά post.

Εκ μέρους της ΟΔ/ΟΣ
« Last Edit: June 14, 2015, 21:34:59 pm by Exomag » Logged

Marmotakos
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

Μαρμότος..γλύκας!πολυ γλύκας!

View Profile
Re: Χρονικό όριο επεξεργασίας post
« Reply #1 on: June 13, 2015, 03:29:11 am »

Ο καθενας εχει μοναδικο απαραβατο δικαιωμα επι της πληροφοριας του.

Αυτο που παει να γινει ειναι απαραδεκτο.Δεν αναφερεται σε κανεναν απο τους ορους χρησης κατα την εγγραφη.

Αν θελετε να το περασετε αυτο ΟΦΕΙΛΕΤΕ να ενημερωσετε ΟΛΑ τα μελη,
να ενημερωσετε τους ορους χρησης και να ισχυει για τα ΝΕΑ μέλη απο εδω και πέρα.

Αναφερομαστε σε ενα φορουμ που το 70% ειναι ποστ με τρολλ και μαλακιες.
Αν κλειδωθουν ανετα θα μπορουν να "παρεξηγηθουν" αργοτερα.

χαζούλης
The Web
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

μπορει και οχι

View Profile
« Reply #2 on: June 13, 2015, 03:45:26 am »

Είναι κάτι μεμονωμένο , δε νομίζω να έχει ξαναγίνει , ούτε να γίνει από εδω και πέρα. Φαντάζομαι ότι οι λύσεις των ασκήσεων κτλ. που αναφέρεστε ήταν δικές του , οπότε κάποιος θα πει "δικαιωμα του" . Είμαστε ένα παρεϊστικο φόρουμ και ο καλύτερος τρόπος να αντιμετωπίσεις την καφρίλα , είναι η διαπόμπευση (δώστε τον/την ξερα)
Πάντως δε νομίζω να ξαναγίνει , γιατί το περιστατικό , όπως το περιγράφετε , δεν έχει καμία λογική

Και σε σχέση με αυτό , εγώ προσπαθούσα να σβήσω ένα thread που εγώ δημιούργησα , γιατί όταν προσπάθησα να το επεξεργαστώ , χάλασα εντελώς τη ροή του. Το ηθικό δίδαγμα είναι , ποτέ μην αλλάζεις τις επιλογές μιας ψηφοφορίας , αφού εχουν γράψει από κάτω...

« Last Edit: June 13, 2015, 04:35:12 am by The Web » Logged

Kiroi senko @ thmmy : 22-12-2016 / 27-06-2017     Sad
4Dcube
Veteran
Καταστραμμένος

just.do.it.cut.carrots.

View Profile
« Reply #3 on: June 13, 2015, 10:24:11 am »

Τα ποστ μου μου ανήκουν και τα κάνω ό τι γουστάρω. Δεν ανήκουν στο thmmy.gr. Αν μου στερήσετε την επεξεργασία των παλιών ποστ, μου στερείτε τη κυριότητά τους αφού και διαγραφή να τα κάνω, θα πάνε στο κάδο ανακύκλωσης όπου είναι και πάλι δημόσια.

Αυτό το παιδί που τα πήρε και μετέτρεψε το περιεχόμενο των παλιών του ποστ, είχε το δικαίωμα να το κάνει. Και εγώ έχω κάνει κάτι παρόμοιο:

Ήταν σε ένα τόπικ που είχα ανοίξει στο παρελθόν (πριν μπω στην ομάδα συντονισμού) με κοινωνικό/φιλολογικό προσανατολισμό (όχι μαθήματα) όπου είχα κάνει αρκετά πληροφοριακά ποστ. Οι τότε συντονιστές μου το μετέφεραν από την κατηγορία που το είχα (δε θυμάμαι, κοινωνία) σε έναν πίνακα αντίστοιχο με τη σημερινή γωνιά του παιδιού επειδή κάποιοι χαβαλεδιάζανε/τρολλάρανε μες στο τόπικ.
Λοιπόν, προσβλήθηκα και μετέτρεψα το περιεχόμενο από κάθε μου ποστ σε αυτό το τόπικ σε "Διαμαρτυρία".
Κάποιοι μου είπανε ότι χάλασα το τόπικ. Εγώ όμως ένιωθα ότι η επιλογή των συντονιστών μου το χάλασε και δε μετάνιωσα τότε ούτε ακόμη και τώρα, Ως απλό μέλος, η μόνη άμυνα απέναντι στην εξουσία των συντονιστών είναι αυτό.

Αυτό το φόρουμ δεν είναι facebook. Τα δεδομένα ανήκουν στους δημιουργούς τους.

https://www.youtube.com/watch?v=6CAzdawCzhg
απλυτος

View Profile
« Reply #4 on: June 13, 2015, 12:32:53 pm »

στηρίζω ΟΔ/ΟΣ

http://arage-e-a-a-k.blogspot.gr/
Mathematica
Καταστραμμένος

Apples in the human world are worth the trip.

View Profile
« Reply #5 on: June 13, 2015, 12:46:42 pm »

Quote from: The Web on June 13, 2015, 03:45:26 am
Είναι κάτι μεμονωμένο , δε νομίζω να έχει ξαναγίνει , ούτε να γίνει από εδω και πέρα. Φαντάζομαι ότι οι λύσεις των ασκήσεων κτλ. που αναφέρεστε ήταν δικές του , οπότε κάποιος θα πει "δικαιωμα του" . Είμαστε ένα παρεϊστικο φόρουμ και ο καλύτερος τρόπος να αντιμετωπίσεις την καφρίλα , είναι η διαπόμπευση (δώστε τον/την ξερα)
Πάντως δε νομίζω να ξαναγίνει , γιατί το περιστατικό , όπως το περιγράφετε , δεν έχει καμία λογική

Και σε σχέση με αυτό , εγώ προσπαθούσα να σβήσω ένα thread που εγώ δημιούργησα , γιατί όταν προσπάθησα να το επεξεργαστώ , χάλασα εντελώς τη ροή του. Το ηθικό δίδαγμα είναι , ποτέ μην αλλάζεις τις επιλογές μιας ψηφοφορίας , αφού εχουν γράψει από κάτω...

the web αμα κριναμε τα πραγματα που γινονται με βαση το αν εχουν λογικη ή οχι θα ημασταν δυστηχως μακρια απο την πραγματικοτητα. Επισης δεν ειναι λυση το καρφωμα, προφανως.

Νομιζω πως, οπως λενε τα παιδια της ΟΔ, οταν δημοσιευεις κατι ειναι out there και εχεις την ευθηνη των αποψεων σου, και εκτος αυτου δυο εβδομαδες ειναι αρκετος χρονος αν θες ν αλλαξεις κατι. Το να αλλαζει καποιος ποστ μηνων και χρονων μου φαινεται ανουσιο και παραλογο.

http://dilbert.com/strip/2015-05-24
4Dcube
Veteran
Καταστραμμένος

just.do.it.cut.carrots.

View Profile
« Reply #6 on: June 13, 2015, 12:57:26 pm »

Επίσης.
Σε ΚΑΘΕ νέους συντονιστές εμείς (παλιά ΟΔ/ΟΣ) λέγαμε:
ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ, μη δυσκολεύετε τη ζωή σας!
Και μένα προσωπικά μάλλιασε η γλώσσα μου να το λέω (μπορεί να θυμάται η pentium). Γιατί σχεδόν όλοι οι νέοι στην ομάδα είχαν πρόβλημα να το καταλάβουν αυτό και να το διαχωρίσουν από τα καθήκοντά τους:
Γράφεται μια μαλακία; Δε σε πειράζει. Γράφονται πολλές μαλακίες και ενοχλούν; Χτυπάει το συντονιστικό κουδούνι.
Και από την άλλη μεριά:
Γράφεται κάτι καλό, χρήσιμο, πολύτιμο για πολλούς; Τέλεια! Αυτός που το έγραψα το σβήνει; Οκ, καλό ήταν όσο κράτησε.

Τέλος και έτσι απλά.

Να σημειώσω ότι δε θα λύσει κανένα πρόβλημα συντονισμού αυτό το μέτρο και αντίθετα θα δημιουργήσει πολλά άλλης φύσεως προβλήματα. Για λεπτομέρειες, δείτε τους σχετικούς νόμους ή αν έχετε κονέ, ρωτήστε δικηγόρο.

https://www.youtube.com/watch?v=6CAzdawCzhg
chibi-usa

View Profile
« Reply #7 on: June 13, 2015, 13:06:37 pm »

Το να αλλαξει καποιος το ποστ του οποτε θελει ειναι δικαιωμα του, δεν βλεπω τον λογο ν μην ειναι. Θεωρω ομως παραβιαση της δημοκρατικοτητας του φορουμ καποιος να αλλαξει το ποστ του και να ισχυριστει οτι για παραδειγμα δεν ειπε κατι ποτε ή ειπε κατι αλλο δυσφημιζοντας συναδελφους και προωθωντας ψεματα και ανειλικρινεια.
Βεβαια δεν ξερω αν αυτο εχει στα μυαλα των ηλεκτρολογων μεγαλυτερη σημασια απο το να φανουν καλυτεροι ή οι πιο εξυπνοι ή να "την πουν" στον αλλο.
Ειναι πολυ λεπτο ζητημα....ισως πρεπει να το ψαξετε λιγο καλυτερα με βαση νομοθεσιες περι πνευματικων δικαιωματων και γενικα δικαιωματων κλπ
ή απλα μπορει να μην αλλαξει τιποτα και να το αφησετε στην κριση ενηλικων ανθρωπων το αν εμπλακουν σε συζητησεις με τετοια ατομα και το αν θα καταστρεψουν σημαντικα ποστς πχ σε μαθηματα για λογους αδιευκρινιστους και ισως οχι λογικους

"And the day came when the risk it took to remain tight inside the bud was more painful than the risk it took to blossom"

http://bit.ly/1hojwma
cav
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #8 on: June 13, 2015, 13:24:50 pm »

Quote from: Exomag on June 13, 2015, 02:24:17 am

Είναι άποψη μας πως ότι γράφεται στο φόρουμ, δημοσίως, είναι δημόσιο. Είναι "εκεί έξω", και να το αλλάζουμε εκ των υστέρων, αφενός δεν βοήθα στην διατήρηση της ιδιωτικότητας ή στο να προσπαθούμε να αλλάξουμε το παρελθόν, και αφετέρου χαλάσει την ροή της συζήτησης. Φοβόμαστε πως ίσως μια τέτοια κίνηση "κλειδώματος" της δυνατότητας επεξεργασίας των post ίσως φανεί αυταρχική από κάποιους, γι' αυτό και ρωτάμε την γνώμη σας, πριν το κάνουμε.

Μπερδεύετε τη δημόσια ανάγνωση με τη δημόσια κυριότητα. Τα post μου δεν ανήκουν σε όλους, ανήκουν σε ΕΜΕΝΑ, ΕΓΩ αποφασίζω να δημοσιεύσω κάτι στην κοινότητα του thmmy και είναι αναφαίρετο δικαίωμα μου να το σβήσω όποτε θέλω.
Κατα τη γνώμη μου δεν τιθεται καν θέμα ψήφου, έστω και ένα μέλος να έχει αντίρρηση, αυτομάτως το μέτρο γίνεται αυταρχικό και αυθαιρεσία της ΟΔ/ΟΣ.

Επίσης αξίζει να σημειωθεί πως και να ισχύσει αυτό το μετρό, ως ΟΔ/ΟΣ θα είμαστε στην διάθεση σας σε κάθε περίπτωση όπου χρειάζεται για οποιονδήποτε σοβαρό λόγο να αλλαχτεί κάτι σε παλιά post.

Και αν εσύ δεν βρίσκεις το λόγο μου σοβαρό? θα μου ρίξεις άκυρο? Δε γίνεται να έχει τέτοια εξουσία η ΟΔ/ΟΣ
Dealan
Veteran

python was a mistake

View Profile
« Reply #9 on: June 13, 2015, 13:45:37 pm »

Quote from: cav on June 13, 2015, 13:24:50 pm

Μπορείς οποτεδήποτε να σβήσεις τα ποστ σου έτσι και αλλιώς, δεν χρειάζεσαι edit για να το κάνεις. Το θέμα είναι να μην μπορείς να παραποιείς τα ποστ, και αυτό μόνο αφού έχει περάσει τόσος καιρός ώστε να μην υπάρχει λόγος πέρα από βανδαλισμός/παραπλάνηση.

Προσωπική μου άποψη, το forum είναι ένα δημόσιο μέρος. Αν πάω σε συνέλευση και πω κάτι δημόσια δεν μπορώ να το αλλάξω μετά και έτσι θα έπρεπε να είναι και εδώ. Και αν όντως υπάρχει legit λόγος να αλλάξει κανείς κάτι θα μπορεί να το κάνει.

Quote from: cav on June 13, 2015, 13:24:50 pm
Και αν εσύ δεν βρίσκεις το λόγο μου σοβαρό? θα μου ρίξεις άκυρο? Δε γίνεται να έχει τέτοια εξουσία η ΟΔ/ΟΣ

Αν διαφωνείς με απόφαση ενός μέλους της ΟΔ/ΟΣ μπορείς πάντα να μιλήσεις σε άλλο μέλος, να το συζητήσεις, να μας βρίσεις, να κάνεις ανοιχτό thread για το θέμα και τα λοιπά. Δεν νομίζω να μην βρεις το δίκιο σου.
Αιμιλία η φτερωτή χελώνα
Διεστραμμένος

Έξω η μπουχεσαρία απ'το ΤΗΜΜΥ

View Profile WWW
« Reply #10 on: June 13, 2015, 13:52:01 pm »

ψηφισα οχι, αλλα αλλαξα γνωμη και θα ηθελα να αλλαξει η ψηφος μου σε ναι Cheesy

το εχω κανει κι εγω παλιοτερα αυτο,  Cheesy πατησα delete σε ενα τοπικ που ειχα δημιουργησει εγω, μονο και μονο γιατι εκεινη τη στιγμη μου την ειχε βιδωσει η τροπη που ειχε παρει η κουβεντα, ξεφευγοντας απτην ουσια του. δεν ηταν και τοπικ μαθηματος να πεις οτι χαθηκε το πιο σημαντικο πραμα του φορουμ, αλλα μαλακια ειναι. περασε απτο μυαλο μου και να σας προτεινω να ισχυσει μονο σε τοπικ μαθηματων, αλλα ισως να μην λυνει το προβλημα.

κατα τ'αλλα, μιλαμε οντως για φουλ σπανιες περιπτωσεις του 0,01%, αλλα πιστευω οτι δε θα στεναχωρεθει πολυ κανενας αν εφαρμοστει το μετρο.

"Όσοι περιμένουν να βρουν πατημένα χνάρια θα απογοητευτούν γρήγορα. Όσοι δεν είναι έτοιμοι να πέσουν και να ξανασηκωθούν, να χάσουν τον δρόμο τους και να τον ξαναβρούν, να αγγίξουν όχι μια και δύο αλλά δέκα και εκατό φορές τον πάτο της έσχατης αμφιβολίας για τα σχέδια τους, για τις ιδέες τους, για τους συντρόφους τους, και για τους ίδιους τους εαυτούς τους, να αναμετρηθούν με τα χίλια δυο πρόσωπα της απόγνωσης και να ξανανέβουν στον αφρό, είναι καλύτερα να περιμένουν την κοινωνική αλλαγή απ' τον Αι Βασίλη ή, πράγμα που δεν διαφέρει πολύ, από κάποια αψεγάδιαστη δικαιωμένη "πρωτοπορία" .Εμείς δεν έχουμε να προσφέρουμε παρά την άχαρη γοητεία της καινούριας προσπάθειας, την ιστορική βεβαιότητα για τον σκοπό, την πάλη για τον ποιοτικό εμπλουτισμό του μαζί με την αδιάκοπη κριτική για τα μέσα, την στράτευση σε μια υπόθεση που χρειάζεται μαχητές αλλά θέλει να καταργήσει τους στρατιώτες"

https://www.facebook.com/arage.eaak  Knuppel
katerina99
Guest
« Reply #11 on: June 13, 2015, 15:38:57 pm »

μπορειτε να βαλετε να φαινεται το αρχικο ποστ καπως οπως στο φεισμπουκ
ετσι ωστε αν ειναι σε μαθημα να διορθωσεις καποιο λαθος, η σε κατι γενικεσ πληροφοριες που λεει το μαθημα, αλλα να μπορεις να βλεπεις και το ιστορικο καπως...
λογικα θα με βρισετε που μιλαω γιατι αυτο κανετε παντα, αλλα ειπα να ξαναπω την αποψουλα μου  Cool Cool Cool Cool Cool Cool
rspappas
WebSlave
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #12 on: June 13, 2015, 15:51:20 pm »

Είναι καλή ιδέα αυτη, δεν ξέρω όμως αν υποστηρίζεται από το φόρουμ

http://en.wikipedia.org/wiki/Lopadotemachoselachogaleokranioleipsanodrimhypotrimmatosilphioparaomelitokatakechymenokichlepikossyphophattoperisteralektryonoptekephalliokigklopeleiolagoiosiraiobaphetraganopterygon

katerina99
Guest
« Reply #13 on: June 13, 2015, 15:58:36 pm »

ελεγα εκει που υπαρχει το κουοουτ να εχει και ενα χιστορι η κατι αντιστοιχο και να ανοιγει ενα γλυκο παραθυρακι οταν το πατας οπως σε αυτο με τις φατσουλες που να δειχνει τα παλια, δεν ξερω πως το κανουμε ομως  Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy
Silvo the Beautiful
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #14 on: June 13, 2015, 16:49:03 pm »

Quote from: Nargiles on June 13, 2015, 15:38:57 pm
μπορειτε να βαλετε να φαινεται το αρχικο ποστ καπως οπως στο φεισμπουκ
ετσι ωστε αν ειναι σε μαθημα να διορθωσεις καποιο λαθος, η σε κατι γενικεσ πληροφοριες που λεει το μαθημα, αλλα να μπορεις να βλεπεις και το ιστορικο καπως...
λογικα θα με βρισετε που μιλαω γιατι αυτο κανετε παντα, αλλα ειπα να ξαναπω την αποψουλα μου  Cool Cool Cool Cool Cool Cool

Νομίζω ότι είναι το ιδανικότερο αυτό! Λύνει όλα τα προβλήματα, αν μπορούσε να υλοποιηθεί θα ήταν κομπλέ!
Pages: [1] 2 3 ... 6 Go Up Print
Jump to: