• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 15, 2025, 20:51:45 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 15, 2025, 20:51:45 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[Today at 20:08:49]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[Today at 18:42:40]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[Today at 16:25:56]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[Today at 06:43:15]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[Today at 00:50:23]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:18 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 13, 2025, 14:43:58 pm]

[Δυναμική Συμπεριφορά ΣΗΕ...
by soko_freta
[June 13, 2025, 01:05:36 am]

[Εφ.Θερμοδυναμική]Παλιά θ...
by Giannis Masterio
[June 12, 2025, 22:30:38 pm]

Paid Internships in a Eur...
by okan
[June 12, 2025, 22:30:02 pm]

[ΔΣΗΕ] Γενικές απορίες, α...
by tasos_ntv
[June 12, 2025, 21:38:52 pm]

[Ηλεκτρονική Ι] Απορίες σ...
by RogueSoftware
[June 12, 2025, 12:19:21 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by chris_krkls
[June 12, 2025, 11:20:29 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9957
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426660
Total Topics: 31711
Online Today: 213
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 70
Guests: 99
Total: 169
charalampos
idchatzi
marwt
Kyrisan
Anita
pelopidt
mihanologos
mkostomanolaki
Petross
Pakapis5
iliaspapam
Mr Watson
Retroman07
Katarameno
itsikou
ioathemar
noys
stefanos hios
Tesla_1
chrisg
ariadnipm
tasos gourd
gourgaris
emilykazani
eleftheria
georsoti
AristeidisM
thenoface
gkougeor
Tsn
bsp
dimopoul
Βασιλης
Yamal
vaggelisx
k_tasio_
grepanis
mpaltzak
serafeim
kostas1507
konsntai
mgrivab
kimxnas
trelogauros7
George_RT
tmpadasn
stergiosb
Axilleas_Nt
Thanasis_pap
kstavroulis
mmikelo
thegreekbaron
JiMan5
melisste22
thanosk
dimant
plapas
Leou
etsilika
dimitire
sotolagg
gmpakirtz
tasos_ntv
alexandra_
ThanosKoutsoump
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
  Όταν ανεβάζουμε φωτογραφίες στις Ανακοινώσεις και Έκτακτα νέα, βάζουμε τη μεγαλύτερη πλευρά 400 (width=400 ή height=400 ). π.χ. [img height=400 (κλείνει η αγκύλη) 
THMMY.gr > Forum > Παρα-φόρουμ > Σχετικά με το THMMY.gr > Αρχείο (Moderator: PolarBear) > Χρονικό όριο επεξεργασίας post
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Poll
Question: Να απενεργοποιείται η δυνατότητα επεξεργασίας ενός post μετά από 2 βδομάδες;
Ναι
Όχι
Λευκό

Pages: 1 [2] 3 4 ... 6 Go Down Print
Author Topic: Χρονικό όριο επεξεργασίας post  (Read 12823 times)
PanteGrv
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
Re: Χρονικό όριο επεξεργασίας post
« Reply #15 on: June 13, 2015, 17:13:28 pm »

To θέμα δεν είναι καθόλου λεπτό, όπως ειπώθηκε από κάποιους, αλλά είναι χοντράδα από μέρους των συντονιστών.

Όπως λένε και άλλοι, η δημόσια εικόνα του καθενός δεν μπορεί να ανήκει σε κανένα φόρουμ, ή μάλλον δεν ψήνομαι να συμμετέχω σε ένα φόρουμ που ισχύει αυτό.

Πιστεύω ότι αυτή η κίνηση δείχνει ένα ποσοστό αφασίας στην συντονιστική ομάδα, γιατί δεν αναλογίζονται τα περί φόρουμ και fb που γίνονται αυτή την στιγμή και δρουν με τρόπο "συντεχνιακό", λες και το φόρουμ είναι το μαγαζάκι μας που θέλουμε να προστατέψουμε. Το fb κρατάει ότι λέγεται αλλά δεν χρησιμοποιείται γενικά για κουβέντα. Αν το φόρουμ κρατάει ότι λέγεται, γιατί να συζητήσω?

Εγώ ξέρω ότι όταν διαγράφεις ένα ποστ αυτό πάει στον κάδο ανακύκλωσης και υπάρχει ακόμα εκεί, οπότε τι είχαμε τι χάσαμε. Επίσης, με αφορμή αυτό διακρίνω μία τάση ελάφρυνσης της αυστηρότητας του λόγου, όπως ας πούμε τα περί "πολύτιμων χαμένων ποστ", προκειμένου να πούμε πόσο καλό μέτρο είναι αυτό? Δεν είμαι σίγουρος γι αυτό αλλά ούτε θα πειστώ εύκολα ότι δεν έχουν κάποιοι στην συντονιστική ομάδα την τάση να λένε την αλήθεια με τον τρόπο τους.

Το να ισχύσει κάτι τέτοιο μόνο στα ποστ σχετικά με τα μαθήματα νομίζω δεν προτάθηκε. Νομίζω αυτό είναι το ουσιαστικό mod που θα πρέπει καποιος να προτείνει, άμα δεν χρησιμοποιεί τα "πολύτιμα χαμένα ποστ" ως άλλοθι. Βέβαια, είμαι κατά και αυτής της πρακτικής και οποιουδήποτε "κρατικοκεντρικού" μοντέλου (που από κρατιστές βρίθουμε αλλά είναι άλλη υπόθεση), δηλαδή οποιασδήποτε πρακτικής απομακρύνει την ευθύνη από το άτομο και την σωρεύει αλλού. Γιατί είναι ευθύνη και έχει προφανώς το κόστος του το να διαγράψει κάποιος τα ποστ του.

Περιμένω μία καλή απάντηση, προκειμένου να μπορέσω να είμαι πιο θετικά διακείμενος προς την διαχείρηση.

“The strangest and most fantastic fact about negative emotions is that people actually worship them.”
P.D. Ouspensky
Ο Ουσπένσκι υποστηρίζει  ότι τα αρνητικά συναισθήματα(θυμός, λύπη, πίκρα, απογοήτευση), αν και υπαρκτά και δικαιολογίσιμα, αποκτούν διάρκεια και σημασία σαν οντότητες από το άτομο οικειοθελώς. Δηλαδή ο άνθρωπος "τραβάει" αυτές τις καταστάσεις στα όριά τους, εμμένει σε αυτές, στήνει τα σκηνικό του βασανιστηρίου του. Επειδή αυτή είναι η δική μου οπτική για αυτά που διάβασα,αξίζει κανείς να ψάξει το θέμα αυτό.
rspappas
WebSlave
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #16 on: June 13, 2015, 17:25:49 pm »

Το θέμα όντως δεν είναι παίξε γέλασε, και γι αυτό άλλωστε θεωρήσαμε οι της διαχείρισης να τεθεί δημοσίως, αν και γενικά συμφωνούμε μεταξύ μας με το όριο που προτείνουμε.

Έχει ανοίξει ένας ενδιαφέρον διαλογος πάντως, σχεδόν φιλοσοφικού περιεχομένου, και αυτό είναι θετικό.

Επί του θέματος, Προσωπικά μιλώντας, εμφανίστηκε ένα συγκεκριμενο πρόβλημα και προτάθηκε μια συγκεκριμένη λύση. Προτάθηκε, και δεν εφαρμόστηκε έτσι ξαφνικά. Το να γινεται επίθεση σχεδόν Επι προσωπικού με γενικευτικα επιχειρήματα στην ομάδα ομως, που στην τελική ούτε κέρδος βγάζει από όλο αυτό, ούτε και καμμιά υποχρέωση έχει, είναι τουλάχιστον άδικο.

http://en.wikipedia.org/wiki/Lopadotemachoselachogaleokranioleipsanodrimhypotrimmatosilphioparaomelitokatakechymenokichlepikossyphophattoperisteralektryonoptekephalliokigklopeleiolagoiosiraiobaphetraganopterygon

απλυτος
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #17 on: June 13, 2015, 17:26:30 pm »

Quote from: PanteGrv on June 13, 2015, 17:13:28 pm
To θέμα δεν είναι καθόλου λεπτό, όπως ειπώθηκε από κάποιους, αλλά είναι χοντράδα από μέρους των συντονιστών.

Όπως λένε και άλλοι, η δημόσια εικόνα του καθενός δεν μπορεί να ανήκει σε κανένα φόρουμ, ή μάλλον δεν ψήνομαι να συμμετέχω σε ένα φόρουμ που ισχύει αυτό.

Πιστεύω ότι αυτή η κίνηση δείχνει ένα ποσοστό αφασίας στην συντονιστική ομάδα, γιατί δεν αναλογίζονται τα περί φόρουμ και fb που γίνονται αυτή την στιγμή και δρουν με τρόπο "συντεχνιακό", λες και το φόρουμ είναι το μαγαζάκι μας που θέλουμε να προστατέψουμε. Το fb κρατάει ότι λέγεται αλλά δεν χρησιμοποιείται γενικά για κουβέντα. Αν το φόρουμ κρατάει ότι λέγεται, γιατί να συζητήσω?

Εγώ ξέρω ότι όταν διαγράφεις ένα ποστ αυτό πάει στον κάδο ανακύκλωσης και υπάρχει ακόμα εκεί, οπότε τι είχαμε τι χάσαμε. Επίσης, με αφορμή αυτό διακρίνω μία τάση ελάφρυνσης της αυστηρότητας του λόγου, όπως ας πούμε τα περί "πολύτιμων χαμένων ποστ", προκειμένου να πούμε πόσο καλό μέτρο είναι αυτό? Δεν είμαι σίγουρος γι αυτό αλλά ούτε θα πειστώ εύκολα ότι δεν έχουν κάποιοι στην συντονιστική ομάδα την τάση να λένε την αλήθεια με τον τρόπο τους.

Το να ισχύσει κάτι τέτοιο μόνο στα ποστ σχετικά με τα μαθήματα νομίζω δεν προτάθηκε. Νομίζω αυτό είναι το ουσιαστικό mod που θα πρέπει καποιος να προτείνει, άμα δεν χρησιμοποιεί τα "πολύτιμα χαμένα ποστ" ως άλλοθι. Βέβαια, είμαι κατά και αυτής της πρακτικής και οποιουδήποτε "κρατικοκεντρικού" μοντέλου (που από κρατιστές βρίθουμε αλλά είναι άλλη υπόθεση), δηλαδή οποιασδήποτε πρακτικής απομακρύνει την ευθύνη από το άτομο και την σωρεύει αλλού. Γιατί είναι ευθύνη και έχει προφανώς το κόστος του το να διαγράψει κάποιος τα ποστ του.

Περιμένω μία καλή απάντηση, προκειμένου να μπορέσω να είμαι πιο θετικά διακείμενος προς την διαχείρηση.

τι καλη απαντηση περιμενεις παικταρα μου σε σχολιο που παραλληλιζει τη λειτουργια του φορουμ και τις προθεσεις των διαχειριστων, με κρατικοκεντρικα μοντελα - αφου βριθουμε κι απο κρατιστες οπως λες (sic) - ... Εισαι λιγακι σε τρικυμια  Cheesy

http://arage-e-a-a-k.blogspot.gr/
PanteGrv
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #18 on: June 13, 2015, 17:33:18 pm »

Quote from: rspappas on June 13, 2015, 17:25:49 pm
Επί του θέματος, Προσωπικά μιλώντας, εμφανίστηκε ένα συγκεκριμενο πρόβλημα και προτάθηκε μια συγκεκριμένη λύση. Προτάθηκε, και δεν εφαρμόστηκε έτσι ξαφνικά. Το να γινεται επίθεση σχεδόν Επι προσωπικού με γενικευτικα επιχειρήματα στην ομάδα ομως, που στην τελική ούτε κέρδος βγάζει από όλο αυτό, ούτε και καμμιά υποχρέωση έχει, είναι τουλάχιστον άδικο.

Μπορεί να είμαι αυστηρός αλλά όπως λες το θέμα είναι σημαντικό, και άμα είμαι πιο επιθετικός επειδή έχω καταλάβει κάτι λάθος δεν τρέχει και τίποτα!

Άδικο δεν θα το έλεγα γιατί αναφέρομαι σε συγκεκριμένα πράγματα που δεν μου άρεσαν. Όντως το ζήτημα έχει προεκτάσεις και άμα η αλλαγή γινόταν χωρίς ψηφοφορία δεν θα ήταν καλό. Αλλά και πάλι αφήστε τις ψηφοφορίες και ας μιλήσουμε πρώτα, μετά βλέπουμε.

edit
Quote from: απλυτος on June 13, 2015, 17:26:30 pm
τι καλη απαντηση περιμενεις παικταρα μου σε σχολιο που παραλληλιζει τη λειτουργια του φορουμ και τις προθεσεις των διαχειριστων, με κρατικοκεντρικα μοντελα

δεν μίλησα για προθέσεις, απλά υπάρχει αναλογία όταν στερείς ελευθερίες._
« Last Edit: June 13, 2015, 17:42:43 pm by PanteGrv » Logged

“The strangest and most fantastic fact about negative emotions is that people actually worship them.”
P.D. Ouspensky
Ο Ουσπένσκι υποστηρίζει  ότι τα αρνητικά συναισθήματα(θυμός, λύπη, πίκρα, απογοήτευση), αν και υπαρκτά και δικαιολογίσιμα, αποκτούν διάρκεια και σημασία σαν οντότητες από το άτομο οικειοθελώς. Δηλαδή ο άνθρωπος "τραβάει" αυτές τις καταστάσεις στα όριά τους, εμμένει σε αυτές, στήνει τα σκηνικό του βασανιστηρίου του. Επειδή αυτή είναι η δική μου οπτική για αυτά που διάβασα,αξίζει κανείς να ψάξει το θέμα αυτό.
tiger
Θαμώνας

View Profile
« Reply #19 on: June 13, 2015, 18:15:08 pm »

η προταση να μην επιτρεπεται σε καποιον να αλλαζει τα ποστ του οπως θελει κ οποτε θελει ειναι τουλαχιστον αστεια και απορω πως ειναι δυνατον να την σκεφτηκε κανεις.  αν καποιοι ειναι νεοι στην διαχειρηση, ας παρουν παραδειγμα απο το τι γινεται σε ολο το κοσμο. ελεος. αν καθε φορα που καποιος αλλαζει το οτι εγραψε, καποιοι παρεξηγουνται κ ορεγονται περιορισμους , καλυτερα να αλλαξουν ασχολια
« Last Edit: June 13, 2015, 18:20:13 pm by tiger » Logged
PanteGrv
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #20 on: June 13, 2015, 18:38:12 pm »

Quote from: tiger on June 13, 2015, 18:15:08 pm

yep

P.D. Ouspensky
vasilis94
Veteran

View Profile
« Reply #21 on: June 13, 2015, 18:41:02 pm »

Quote from: PanteGrv on June 13, 2015, 17:13:28 pm

'Αποψη μου είναι ότι είσαι άδικος και μάλιστα αρκετά. Δε γίνεται να κατηγορείς ανθρώπους που:
α) έθεσαν το ζήτημα σε συζήτηση μετά από υπαρκτό πρόβλημα που παριουσιάστηκε, και σημαντικότερο
β) καιρό τώρα(κανά δεκάχρονο!) και σε τεχνικά θέματα και σε οτιδήποτε προκύπτει με την ομαλότητα των συζητήσεων αφιερώνουν χρόνο σε αυτό που κάνουν και προσπαθούν να λύσουν προβλήματα. Χωρίς κανένα όφελος ή κέρδος ή προσπάθεια παραπλάνησης και εξαπάτησης των χρηστών.

Τώρα, στα του θέματος και πάλι εκφράζοντας προσωπικές απόψεις, δε το βλέπω όπως λες σαν το "μαγαζάκι" μου, θέλω να πιστεύω και κανείς άλλος, αλλά προφανώς και θέλω να το προστατέψω. Και όλοι πρέπει να θέλουμε να το προστατέψουμε ασχέτως αν ανήκουμε ή όχι στην ΟΔ/ΟΣ. Και αυτό που προτείνεται είναι μια πρακτική λύση. Φανταστείτε αν πχ. ο Batman που αποχώρησε για δικούς του λόγους, κάθοταν και τροποποιούσε ένα ένα τα 2-3-5 χιλιάδες ποστ του με άκυρα πράματα. Δεν είναι αυτό  μια απώλεια; Πρώτον, παραδίδεις στους επόμενους "σκουπίδια", πράγματα που δεν έχουν ροή και δε μπορούν να διαβαστούν. Δεύτερον, εκτίθονται και οι συνομιλητές στη συζήτηση. Τώρα πχ. κάνω quote σε σένα. Αν μετά από μισό μήνα γράψεις στη θέση των παραπόνων "πάω για μπάνιο" θα λεν τι απαντάει αυτός ο vasilis94, την παλεύει καθόλου;

Γενικά αν παραδεχτούμε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα/κίνδυνος από όλο αυτό, όπως πχ. ο 4D Cube, τότε δεν έχει νόημα η συζήτηση. Απλώς από τη στιγμή που γράφτηκε το post και έχει γίνει μέρος της συζήτησης, αλλοιώνεις όλη τη συζήτηση αντικαθιστώντας με "σκουπίδια" το ποστ. Είναι κάτι αρκετά χειρότερο από το να μην είχε γραφτεί καν. Και από τη στιγμή που μπορώ με ένα copy paste να σώσω τα πάντα δε βρίσκω τόσο ουσία και στις ενστάσεις.

Και άλλωστε, πόσοι από μας έχουν κάνει edit μετά από δυο βδομάδες; Και αν πεις σε κάποιον mod/admin άλλαξε αυτό για τον τάδε λόγο δε νομίζω να χει θέμα, προς Θεού. Αν πάλι θες να κρύψεις τα ίχνη σου γιατί ταυτίστηκε το nick σου με το φυσικό πρόσωπο (αν και δε βρίσκω λόγο να σε πειράζει αυτό, κάτι για ευθύνες δε λέγαμε?) ζήτα να διαγραφείς, φτιάξε άλλο λογαριασμό. Αλλά το modify μετά από 1 και 2 χρόνια αν γίνει της μόδας για όποιον εκνευρίζεται και θέλει να φύγει, μπορεί να ναι καταστροφικό.

Τέλος, αναφέρθηκε ήδη από δύο να γίνει μόνο για τα μαθήματα. Θα μπορούσε να συζητηθεί και αυτή η παράμετρος, αν και πιστεύω ότι οι ενστάσεις είναι ιδεολογικές και αρκετά σοβαρότερες από το να εφαρμοστεί εδώ ή εκεί... Οπότε, προσωπικά πιστεύω ή παραδεχόμαστε ότι είναι πρόβλημα και δε πρέπει να επιτρέπεται παντού ή το αφήνουμε και ελπίζουμε να μη ξαναδούμε κάτι τέτοιο.
Grecs
Καταστραμμένος

Lived in the air died on asphalt

View Profile
« Reply #22 on: June 13, 2015, 18:43:42 pm »

Αλλος ενας καταπιεσμενος απο την ελληνικη σοβιετια, βρηκε την ευκαιρια να διακυρηξει την ελευθερια εναντια στους κομμουνιστας  Grin Grin Grin

"I wish punk, pizza, coke, and skateboarding could be combined into one thing that I could taste, look at or play with."
Groucho
Veteran
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #23 on: June 13, 2015, 18:59:15 pm »

Απ ότι φαίνεται το ιδανικό θα ήταν να υπάρχει ιστορικό των αλλαγών στα ποστ χωρίς αυτό να είναι δημόσιο, ούτως ώστε να μπορούν οι διαχειριστές να το επαναφέρουν στην προηγούμενη μορφή του αν ξανατύχει παρόμοιο περιστατικό με το παραπάνω. Υπάρχει τέτοια δυνατότητα στο smf;

Βέβαια κάτι τέτοιο απαιτεί ενδεχομένως τεράστιες επιπλέον ποσότητες αποθηκευτικού χώρου
« Last Edit: June 13, 2015, 19:01:52 pm by Groucho » Logged
Dealan
Veteran

python was a mistake

View Profile
« Reply #24 on: June 13, 2015, 19:07:55 pm »

Ευτυχώς με πρόλαβε ο vasilis94, γλίτωσα αρκετό κείμενο και βρισίδι.

Το ουσιαστικό κομμάτι κατ εμέ είναι ότι κανείς δεν νοιάζεται πρακτικά για το αν μπορεί να κάνει edit μετά από έναν χρόνο τα ποστ του (επειδή αν όντως χρειάζεται θα μπορεί), είναι ιδεολογικό το θέμα.

Για αυτό έχω πει παραπάνω την άποψή μου. Το forum δεν είναι το ημερολόγιό σου που περιέχει τον ιερό προσωπικό σου κόσμο. Είναι δημόσιος χώρος όπου αλληλεπιδράς με άλλους ανθρώπους. Το να γαμάς μια συζήτηση για να έχεις "έλεγχο της δημόσιας εικόνας" σου, (το οποίο btw μπορεί πολύ άνετα να χαλάσει την εικόνα του άλλου, αλλά μάλλον στα αρχίδια μας) δεν θα έπρεπε εξ' αρχής να είναι μέρος τέτοιου μέρους. Βέβαια δεκτές και οι αντίθετες απόψεις, για τον ευατό μου μιλάω.

Τα περί συνομωσίας των moderators να χρησιμοποιήσουν τα Πολύτιμα Παλαιά Ποστς σαν άλλοθι ώστε να αδράξουν παραπάνω εξουσία πάνω στους χρήστες και να καταλήξουν σε ένα φασιστικό forum καλύτερα να μείνουν ασχολίαστα.

PS: Είμαι ενάντια της πρότασης "μόνο μαθήματα". Δηλαδή καλά είναι αν τα μαθήματα μείνουν ανέπαφα, αλλά τα πολιτικά και οι λοιπές συζητήσεις δεν μας νοιάζουν;
PanteGrv
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #25 on: June 13, 2015, 19:10:53 pm »

Quote from: vasilis94 on June 13, 2015, 18:41:02 pm
'Αποψη μου είναι ότι είσαι άδικος και μάλιστα αρκετά. Δε γίνεται να κατηγορείς ανθρώπους που:
α) έθεσαν το ζήτημα σε συζήτηση μετά από υπαρκτό πρόβλημα που παριουσιάστηκε, και σημαντικότερο
β) καιρό τώρα(κανά δεκάχρονο!) και σε τεχνικά θέματα και σε οτιδήποτε προκύπτει με την ομαλότητα των συζητήσεων αφιερώνουν χρόνο σε αυτό που κάνουν και προσπαθούν να λύσουν προβλήματα. Χωρίς κανένα όφελος ή κέρδος ή προσπάθεια παραπλάνησης και εξαπάτησης των χρηστών.

Για το τι έκαναν τόσα χρόνια δεν είπα κάτι και δεν είναι επί του θέματος. Η συζήτηση αφορά το πως μου φάνηκε αυτή η κίνηση. Επίσης, στο τι δίνεται και το τι δίνει ο καθένας είναι προσωπική υπόθεση και δεν σημαίνει ότι μπορεί μετά να θεωρείται υπεράνω κριτικής.

Τώρα, στα του θέματος και πάλι εκφράζοντας προσωπικές απόψεις, δε το βλέπω όπως λες σαν το "μαγαζάκι" μου, θέλω να πιστεύω και κανείς άλλος, αλλά προφανώς και θέλω να το προστατέψω. Και όλοι πρέπει να θέλουμε να το προστατέψουμε ασχέτως αν ανήκουμε ή όχι στην ΟΔ/ΟΣ. Και αυτό που προτείνεται είναι μια πρακτική λύση. Φανταστείτε αν πχ. ο Batman που αποχώρησε για δικούς του λόγους, κάθοταν και τροποποιούσε ένα ένα τα 2-3-5 χιλιάδες ποστ του με άκυρα πράματα. Δεν είναι αυτό  μια απώλεια; Πρώτον, παραδίδεις στους επόμενους "σκουπίδια", πράγματα που δεν έχουν ροή και δε μπορούν να διαβαστούν. Δεύτερον, εκτίθονται και οι συνομιλητές στη συζήτηση. Τώρα πχ. κάνω quote σε σένα. Αν μετά από μισό μήνα γράψεις στη θέση των παραπόνων "πάω για μπάνιο" θα λεν τι απαντάει αυτός ο vasilis94, την παλεύει καθόλου;

Γενικά αν παραδεχτούμε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα/κίνδυνος από όλο αυτό, όπως πχ. ο 4D Cube, τότε δεν έχει νόημα η συζήτηση. Απλώς από τη στιγμή που γράφτηκε το post και έχει γίνει μέρος της συζήτησης, αλλοιώνεις όλη τη συζήτηση αντικαθιστώντας με "σκουπίδια" το ποστ. Είναι κάτι αρκετά χειρότερο από το να μην είχε γραφτεί καν. Και από τη στιγμή που μπορώ με ένα copy paste να σώσω τα πάντα δε βρίσκω τόσο ουσία και στις ενστάσεις.

Το θέμα είναι ότι το τίμημα είναι μεγάλο, για όλα αυτά που λες.

Και άλλωστε, πόσοι από μας έχουν κάνει edit μετά από δυο βδομάδες; Και αν πεις σε κάποιον mod/admin άλλαξε αυτό για τον τάδε λόγο δε νομίζω να χει θέμα, προς Θεού. Αν πάλι θες να κρύψεις τα ίχνη σου γιατί ταυτίστηκε το nick σου με το φυσικό πρόσωπο (αν και δε βρίσκω λόγο να σε πειράζει αυτό, κάτι για ευθύνες δε λέγαμε?) ζήτα να διαγραφείς, φτιάξε άλλο λογαριασμό. Αλλά το modify μετά από 1 και 2 χρόνια αν γίνει της μόδας για όποιον εκνευρίζεται και θέλει να φύγει, μπορεί να ναι καταστροφικό.

Έχεις έναν προσωπικό τρόπο να βλέπεις τα πράγματα. Το να μπορώ να κρατήσω την ανωνυμία μου, το να μπορώ τώρα να εκφραστώ για κάτι που αν ήξερα ότι θα έμενε δεν θα εκφραζόμουν και πόσα άλλα πιθανά θα έπρεπε να συνυπολογίζονται, και κλίνουν την στρόφιγγα για εμένα προς πιο ελεύθερες πρακτικές. Και χρειάζεται κάποιος να εκνευριστεί για να τα σβήσει όλα? Δεν νομίζω. Αν γενικά το σκεφτόσασταν ευρύτερα, πιστεύω δεν θα ερχόσασταν με τέτοιες προτάσεις.

Τέλος, αναφέρθηκε ήδη από δύο να γίνει μόνο για τα μαθήματα. Θα μπορούσε να συζητηθεί και αυτή η παράμετρος, αν και πιστεύω ότι οι ενστάσεις είναι ιδεολογικές και αρκετά σοβαρότερες από το να εφαρμοστεί εδώ ή εκεί... Οπότε, προσωπικά πιστεύω ή παραδεχόμαστε ότι είναι πρόβλημα και δε πρέπει να επιτρέπεται παντού ή το αφήνουμε και ελπίζουμε να μη ξαναδούμε κάτι τέτοιο.

Διαφωνώ, δεν είναι το ίδιο να μην με αφήνεις να σβήσω απάντηση στο πεδίο από το να μην με αφήνεις να σβήσω την άποψή μου για την κυβέρνηση. Αν και για να σβήσω απάντηση στο πεδίο θα έχω τον λόγο μου, οπότε άσε με. Τόσο απλά, αυτή είναι η θέση μου. Όσο μεγαλύτερη ελευθερία, για να μπορεί ο κάθε τρελός να εκφράζεται.

edit
Quote from: Grecs on June 13, 2015, 18:43:42 pm
Αλλος ενας καταπιεσμενος απο την ελληνικη σοβιετια, βρηκε την ευκαιρια να διακυρηξει την ελευθερια εναντια στους κομμουνιστας  Grin Grin Grin

κρατισμοί υπάρχουν και άλλοι, οπότε μην κολλάτε σε αυτό. αν και το πείραγμα ήταν, προφανώς, επίτηδες

Να σημειώσω επίσης ότι αυτά που λέτε σχετικά με την δημόσια εικόνα των άλλων, όπου και καλά θα φαίνεται κάποιος να βρίζει μόνος του, δεν μου φαίνονται σοβαρά. Δεν έχω κανένα πρόβλημα να κάνει κάποιος ένα επιλεκτικό κομπιλέισιον με ό,τι έχω πει και να το στείλει κάπου, αλλά το να μπορώ να αφαιρώ υλικό απ αυτό το κομπιλέισιον στην πορεία καθώς σκέφτομαι ότι αυτά δεν θέλω να υπάρχουν το θέλω.
« Last Edit: June 13, 2015, 19:18:50 pm by PanteGrv » Logged

P.D. Ouspensky
Dealan
Veteran

python was a mistake

View Profile
« Reply #26 on: June 13, 2015, 19:17:17 pm »

Quote from: PanteGrv on June 13, 2015, 19:10:53 pm
Το να μπορώ να κρατήσω την ανωνυμία μου, το να μπορώ τώρα να εκφραστώ για κάτι που αν ήξερα ότι θα έμενε δεν θα εκφραζόμουν και πόσα άλλα πιθανά θα έπρεπε να συνυπολογίζονται, και κλίνουν την στρόφιγγα για εμένα προς πιο ελεύθερες πρακτικές. Και χρειάζεται κάποιος να εκνευριστεί για να τα σβήσει όλα? Δεν νομίζω. Αν γενικά το σκεφτόσασταν ευρύτερα, πιστεύω δεν θα ερχόσασταν με τέτοιες προτάσεις.

Την ανωνυμία την κρατάς με το να είναι ανώνυμο το forum, που είναι. Αν θεωρείς πως και το handle σου δεν σου επιτρέπει ανωνυμία ζήτα να αλλάξει.

Γενικώς θεωρώ πως όλα σχεδόν τα προβλήματα που αναφέρεις υφίστανται μόνο εφόσον οι της διεύθυνσης είναι παντελώς ανίκανοι and/or αρχίδια.
PanteGrv
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #27 on: June 13, 2015, 19:20:47 pm »

Quote from: Dealan on June 13, 2015, 19:17:17 pm

Την ανωνυμία την κρατάς με το να είναι ανώνυμο το forum, που είναι. Αν θεωρείς πως και το handle σου δεν σου επιτρέπει ανωνυμία ζήτα να αλλάξει.
Γενικώς θεωρώ πως όλα σχεδόν τα προβλήματα που αναφέρεις υφίστανται μόνο εφόσον οι της διεύθυνσης είναι παντελώς ανίκανοι and/or αρχίδια.

Τι σχέση έχει αυτό? Web είναι όποιος θέλει βλέπει και μπορεί κάποιος που παρακολουθεί το IP σου να ξέρει ποιος είσαι, τι σχέση έχει με την διαχείρηση? Τέσπα

P.D. Ouspensky
Dealan
Veteran

python was a mistake

View Profile
« Reply #28 on: June 13, 2015, 19:25:26 pm »

Και ποιος θα βρει το IP σου ρε μέσω του forum χωρίς να του το πει κάποιος admin; Το κράτος;

Edit: Η διεύθυνση κολλάει στο αν απλά θες να σβήσεις απόψεις σου από το forum για την περίπτωση που κάποιος μάθει ποιος είσαι in real life μπορείς απλά να το πεις. Problem solved.
« Last Edit: June 13, 2015, 19:31:12 pm by Dealan » Logged
PanteGrv
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #29 on: June 13, 2015, 19:31:30 pm »

Quote from: Dealan on June 13, 2015, 19:25:26 pm
Και ποιος θα βρει το IP σου ρε μέσω του forum χωρίς να του το πει κάποιος admin; Το κράτος;

ποιο κράτος ρε! για συνωμοσιολόγο με πέρασες? ένα malwareακι και έφυγες, αυτό είναι το θέμα μας?

Quote from: Dealan on June 13, 2015, 19:25:26 pm
Edit: Η διεύθυνση κολλάει στο αν απλά θες να σβήσεις απόψεις σου από το forum για την περίπτωση που κάποιος μάθει ποιος είσαι in real life μπορείς απλά να το πεις. Problem solved.

προφανώς και είναι αυτό. γιατί δηλαδή, για να μην μου την λέει ο σίλβο?

ή μήπως εννοείς ότι θα προδωθώ σε κάποιον απ την σχολή? δεν μπορείς να εννοείς αυτό έτσι?? και θέλω να σβήνω εγώ χωρίς να περιμένω έγκριση από την γραμματεία
« Last Edit: June 13, 2015, 19:34:38 pm by PanteGrv » Logged

P.D. Ouspensky
Pages: 1 [2] 3 4 ... 6 Go Up Print
Jump to: