• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 18:37:44 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία
  
  Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY
  
  Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther
  
Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 18:37:44 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[Today at 16:56:56]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by nmpampal
[Today at 16:30:35]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[Today at 15:55:08]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[Today at 13:28:21]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[Today at 12:13:45]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[Today at 12:01:53]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[Today at 10:22:18]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[Today at 01:56:37]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 15, 2025, 20:08:49 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]

[Δυναμική Συμπεριφορά ΣΗΕ...
by soko_freta
[June 13, 2025, 01:05:36 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9959
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426674
Total Topics: 31711
Online Today: 208
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 76
Guests: 130
Total: 206
Patroklis
alexanton
useranknown
Balourdos
katranic
Xontroulis
Ma8hths Indou
HlektrikhPatata
mrodi
Βασιλης
DidosK
npalami
Gianbou
Τρου Ντετεκτιβ
JoHn!
karaths.d
andreaspaper
Gone_Forever
Alex Kosmas
pdiamantis
evgns
Δημήτρης Διακολουκάς
vasilis saitis
maestros
Nicotre
ggalamat
mpournaz
PolarBear
George_RT
manos_diakakis
Ariadni
kvas
atampakc
Kv
thegreekbaron
DimKaratzas
AgaG
evax
Fenia04
stefanos123
vmanousi
antreassv
alexiosmara
mprova
Cersei Tsoulannister
Farmakis Aggelos
angelos
karadimitras
Napoleontas
Ponan
Petros Ts
Panagismark
dtkyriak
tasos_ntv
Captain
victoria ginikopoulou
valentini
Elenit
Amalia
Guts
PurpleWitch
gp6
nikitask
ONETWIN
Angelos Asim
DespoinaKarategou
thaliatsk
rafa98p
parzival
giorgosss03
dkoukn
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Επίσημη ενημέρωση για Αντιστοίχηση Μαθημάτων ΝΠΣ με ΠΠΣ και η συζήτηση στο forum.
THMMY.gr > Forum > Χαλαρή συζήτηση - κουβεντούλα > Φιλόσοφοι Μηχανικοί - Μηχανικοί Φιλόσοφοι > Πολιτικά > Μια 3η ματιά στην πολιτική (Moderators: Mr Watson, Tasos Bot) > ΧΡΟΙΣΥ ΑΒΓΙ
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 36 37 [38] 39 40 ... 47 Go Down Print
Author Topic: ΧΡΟΙΣΥ ΑΒΓΙ  (Read 86826 times)
Karaμazoβ
Veteran
Επιβεβαρυμένος
******
Gender: Male
Posts: 13335


ad astra, per aspera


View Profile
Re: ΧΡΟΙΣΥ ΑΒΓΙ
« Reply #555 on: March 20, 2015, 19:35:20 pm »

Quote from: Mumm-ra ο παντοντινός on March 20, 2015, 19:09:51 pm
Quote from: Karaμazoβ on March 20, 2015, 15:21:21 pm
Με τις υγειες μας, θα τους χαιρόμαστε στο Κοινοβούλιο με τις δημοκρατικες-νομικες ευαισθησίες της Ζωής Κωνσταντοπουλου

Newsroom ΔΟΛ


Ναι ρε γαμώτο κοίτα την δοσίλογο και την γερμανοτσολιά την Ζωή Κωνσταντοπούλου.Τς τς τς! Ακούς εκεί!! Μα αλίμονο,να περνάνε έτσι με 148 ψήφους και 297 βουλευτές το νομοσχέδιο να αυξηθούν τα διόδια κατά 60% του Μπόμπολα!!
Α και ο Κατρούγκαλος να δεις Χρυσαυγίτης είναι γιατί τοποθετήθηκε και δήλωσε υπερ της διάκρισης των εξουσιών και της τήρησης του Συντάγματος


εκδηλωθείτε εκδηλωθείτε... γιατι το θεμα μας ηταν οι τυπικότητες που λείπανε οι 3 βουλευτες, ναι αυτό. Νομιζουν οι (σοσιαλδημοκρατες) συριζαίοι πως οι χαριεντισμοι με την ΧΑ θα φερουν και προσεταιρισμό. Πλανώνται και θα μας παρουν όλους στο λαιμό τους.

Οτι οι Χρυσαυγίτες θα μας προστατεύσουν απο το μεγάλο κεφάλαιο και δη τον Μπομπολα, απο την παρουσία τους στην Βουλη, και οτι υπηρχε και τετοιο σχεδιο με την φυλακιση τους, με ξεπερνά. Αλλα μη φοβάσαι, οι συμπάθειες σου θα ειναι σύντομα εκτός φυλακής και δε το βλέπω να ξαναμπαίνουν.



« Last Edit: March 20, 2015, 19:41:25 pm by Karaμazoβ » Logged

Mumm-ra ο παντοντινός
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη
***
Posts: 247



View Profile
Re: ΧΡΟΙΣΥ ΑΒΓΙ
« Reply #556 on: March 20, 2015, 19:50:34 pm »

Quote from: Karaμazoβ on March 20, 2015, 19:35:20 pm
εκδηλωθείτε εκδηλωθείτε... γιατι το θεμα μας ηταν οι τυπικότητες που λείπανε οι 3 βουλευτες, ναι αυτό. Νομιζουν οι (σοσιαλδημοκρατες) συριζαίοι πως οι χαριεντισμοι με την ΧΑ θα φερουν και προσεταιρισμό. Πλανώνται και θα μας παρουν όλους στο λαιμό τους.

Οτι οι Χρυσαυγίτες θα μας προστατεύσουν απο το μεγάλο κεφάλαιο και δη τον Μπομπολα, απο την παρουσία τους στην Βουλη, και οτι υπηρχε και τετοιο σχεδιο με την φυλακιση τους, με ξεπερνά. Αλλα μη φοβάσαι, οι συμπάθειες σου θα ειναι σύντομα εκτός φυλακής και δε το βλέπω να ξαναμπαίνουν.


Και ο Κατρούγκαλος μου είναι συμπαθής όπως και άλλοι από τον Σύριζα αλλά δεν βλέπω να σχολιάζεις επί της ουσίας.Αντίθετα εσύ εκδηλώνεις ένα οπαδικό μίσος σε οτιδήποτε έχει σχέση με τον "αντίπαλο" σου έστω και πολιτικά.Γιατί, διόρθωσε με εάν κάνω λάθος, έχεις δηλώσει κομμουνιστής ή έστω υποστηρικτής του κομμουνισμού.Ενώ εγώ δεν εκδήλωσα για κανέναν και τίποτα  Roll Eyes Έτσι λοιπόν εκφράζεις ένα τεράστιο μένος και χλευάζεις οτιδήποτε έχει σχέση με το εν λόγω κόμμα  (όπως μαρτυρά και ο αριθμός των post σου σε αυτό το thread) αλλά δεν έχεις επιδείξει ούτε κατά 1/1000 τον αντίστοιχο ζήλο για ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ εγκλήματα άλλων βουλευτών,πχ της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ.

Όταν λοιπόν θα βρεθεί έστω και ένας που να κυνηγάει τον Μπόμπολα και τον κάθε Μπόμπολα που έχει καταδυναστεύσει αυτόν τον έρμο τόπο, πίστεψε με θα μαι από τους πρώτους που θα τον υπηστηρίξει,ανεξαρτήτως πολιτικών φρονημάτων. Εσύ όχι απλά δεν θεωρείς θετική οποιαδήποτε κίνηση εναντίον του,αλλά κοιτάς ΠΟΙΟΣ το είπε.=>τον υποστηρίζεις, εφόσον δεν συμφωνείς με την αντικειμενική αλήθεια (δηλαδή ότι πέρασε ΠΑΡΑΝΟΜΑ και ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ νομοσχέδιο με 148 ψήφους και σε ΛΕΙΨΗ Βουλή) Δεν είσαι αντικειμενικός και έχεις διαλέξει πλευρά σε στρατόπεδο.Και αυτό σε έχει τυφλώσει και σε έχει οδηγήσει να γράφεις τέτοια πράγματα λες και πουλάς οπαδιλίκι σαν να είμαστε σε φόρουμ κάφρων οπαδών.Όποιος αρνείται να δει τι γίνεται στην βουλή και γιατί έχουν λυσσάξει όλοι με την συμμετοχή των φυλακισμένων βουλευτών δεν μπορεί να λέγεται δημοκράτης.

Είμαστε μορφωμένα παιδιά 20-30 χρονών την τρέλα μου,όχι παρωπίδες έλεος
Logged
Karaμazoβ
Veteran
Επιβεβαρυμένος
******
Gender: Male
Posts: 13335


ad astra, per aspera


View Profile
Re: ΧΡΟΙΣΥ ΑΒΓΙ
« Reply #557 on: March 20, 2015, 20:12:59 pm »

Το τι συμπάθειες εχεις φαινονται, δε χρειαζεται να πω κατι παραπάνω.

"Αντικειμενικός" δεν είμαι σε καμία περίπτωση, με την έννοια πως δεν κραταω ισες αποστασεις απο όλους. Η θέαση της πραγματικότητας απο μερους μου είναι ιδεολογική ξεκάθαρα, όπως και όλων των ανθρώπων που ειναι σε μια κοινωνια είτε το καταλαβαίνουν είτε όχι. Η ιδεολογία εκπορεύεται -αρχικά- απο την κοινωνική θεση, και ταυτόχρονα ελεγχεται στο ποσο συμφωνει με την πραγματικοτητα. Αυτα τα φιλοσοφικα γι αρχή.

Η ιδεολογία της Χρυσης Αυγής είναι ο εθνικοσοσιαλισμος , δηλαδη ο βιολογικός φασισμός. Και ναι, κατω απο αυτή την πραγματικότητα τη θεωρώ ο,τι πιο μαυρο υπαρχει, ο,τι πιο δολοφονικο, χειρότερη απο το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ, και ταυτόχρονα φυσική συνέχεια του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, οσον αφορά στην  διαχείριση και στο μετασχηματισμό του ελληνικου (αστικου) κρατους. Αυτό φαίνεται απο τις ιστορικές της καταβολες (Μεταξας, ταγματασφαλίτες) και την ιστορικη της εξελιξη, και με συγκριση με φασιστικα παραδειγματα το 1920-1930. Η Χρυση Αυγη δεν ειναι εναντια στο κεφάλαιο γενικα. Μπορει -πιστευω δημαγωγικα- να ειναι εναντια στον Μπομπολα, απο την αλλη εχει σχεσεις οικονομικες και φιλικες με εφοπλιστές, δειλές συμπάθειες απο καναλάρχες και δημοσιογράφους. Προωθει κορπορατιβίστικο συνδικαλισμό και συνεργασία με το μεγάλο κεφάλαιο "για το καλό του Έθνους", και καρπαζώνει με λοστάρια στο κεφάλι αντι-εφοπλιστικους συνδικαλιστές.



Παροτι υπαρχουν και συνταγματολογοι που λεγαν πως τα κενα εδρανα δεν ειανι "αντισυνταγματικα", το Συνταγμα το ερμηνευει αυτος που εχει την εξουσια. Συγκεκριμένα για τον Μπομπολα: Ο ΣΥΡΙΖΑ που έχει τώρα 160 βουλευτές γιατι δεν φέρνει νομοσχέδιο να ακυρώσει τις συμβάσεις του ΑΚΤΩΡα; Δεν ειμαστε κυρίαρχο κράτος;





Logged

Mumm-ra ο παντοντινός
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη
***
Posts: 247



View Profile
Re: ΧΡΟΙΣΥ ΑΒΓΙ
« Reply #558 on: March 20, 2015, 20:37:16 pm »

Quote from: Karaμazoβ on March 20, 2015, 20:12:59 pm
απο την αλλη εχει σχεσεις οικονομικες και φιλικες με εφοπλιστές
Ναι αυτό το είχε γράψει και η Αιμιλία παλιότερα μόνο που δεν υπάρχουν απτές αποδείξεις.Έχει γίνει έρευνα από το ΣΔΟΕ,που τους κάνανε φύλλο και φτερό και δεν βρέθηκε κανένας "εξωτερικός" ούτε μεμπτός τρόπος χρηματοδότησης.Αθώοι λοιπόν μέχρι αποδείξεως του εναντίου.
Επίσης "Σε βάθος 12ετίας οι έλεγχοι του ΣΔΟΕ στα οικονομικά της Χρυσής Αυγής ... Επίσης, γιατί το ΚΚΕ τους πέταξε έξω με τις κλωτσιές και αρνηθηκε ..." (το υπόλοιπο άρθρο είναι κλειδωμένο Angry )
πηγή:http://www.tanea.gr/news/economy/article/5047542/klimakio-toy-sdoe-sta-grafeia-ths-xryshs-ayghs/
tanea? Shit....


Quote from: Karaμazoβ on March 20, 2015, 20:12:59 pm
Παροτι υπαρχουν και συνταγματολογοι που λεγαν πως τα κενα εδρανα δεν ειανι "αντισυνταγματικα", το Συνταγμα το ερμηνευει αυτος που εχει την εξουσια. Συγκεκριμένα για τον Μπομπολα: Ο ΣΥΡΙΖΑ που έχει τώρα 160 βουλευτές γιατι δεν φέρνει νομοσχέδιο να ακυρώσει τις συμβάσεις του ΑΚΤΩΡα; Δεν ειμαστε κυρίαρχο κράτος;
Ναι οκ,εδώ να αναλωθούμε σε νομικίστικα τερτίπια με το πως ερμηνεύεται...Νομίζω πως είναι κοινή λογική ότι η Βουλή οφείλει να λειτουργεί με τους 300 νόμιμα εκλεγμένους αντιπροσώπους.Βέβαια κοινή λογική και νομική δεν πάνε μαζί, αλλά οκ ας το αφήσουμε .

Όσο για το 2ο σκέλος,συμφωνώ απόλυτα, μόνο που δεν απογοητεύομαι εγώ,ας απογοητευτούν οι ψηφοφόροι του.Αν και η Κωνσταντοπούλου δήλωσε πως η ψήφιση όλων αυτών των νομοσχεδίων που πέρασαν παράνομα θεωρείται άκυρη,ας μην βιαστούμε να κρίνουμε...!

Τέλος,για μένα πρέπει ορισμένα πράγματα να τα βλέπουμε ψυχρά και αντικειμενικά είτε μας αρέσει είτε όχι.Το όλο θέμα είναι πχ σαν  ένας κλέφτης,ο οποίος έχει εκτίσει 3-4 χρόνια για κλοπές,να είναι μάρτυρας σε μια ανθρωποκτονία.Και η αστυνομία να μην παίρνει την κατάθεση του και να μην τον πιστεύει,απλά επειδή ήταν κλέφτης.
Logged
Katarameno
Διεστραμμένος
**********
Posts: 23573


Music@ ♫♪♯ https://mixupload.com/u/Katarameno/ ♫♪♯


View Profile WWW
Re: ΧΡΟΙΣΥ ΑΒΓΙ
« Reply #559 on: March 20, 2015, 22:16:28 pm »

Κάτι μας είπες : Έκανε έρευνα το ΣΔΟΕ επί Σαμαρά για τη Χρυσή Αυγή και δε βρήκε τίποτα - Αναμενόμενο να μη δουν τίποτα αν και δεν είμαι τόσο σίγουρος οτι δεν βρέθηκε τίποτα.
Πως διέρρευσε τότε σαν χρηματοδότης ο Μαρινάκης του Ολυμπιακού, κάποιοι πολύ γνωστοί επιχειρηματίες στο Μπομπολιστάν, κάτι γνωστοί και μη εξαιρεταίοι Μητροπολίτες με λεφτά από τα παγκάρια των εκκλησιών και κάτι Ρώσοι επιχειρηματίες με λεφτά από ναρκωτικά και εμπόριο λευκής σαρκός ?
Διάβασες τα πορίσματα του ΣΔΟΕ ή απλά μας παπαγαλίζεις την προπαγάνδα της Χρυσής Αυγής που υποστηρίζει οτι δεν βρέθηκε τίποτα?
Logged

©2008-2025, Καταραμένο Αροξόλ™ | Μουσικούλα για να (μην) διαβάζετε (καλύτερα) ♫♪♯ https://mixupload.com/u/Katarameno/creative ♫♪♯ & https://www.patreon.com/Katarameno ♫♪♯ ή από καλύτερους dj: https://www.bassdrive.com/ / https://mixing.dj/ / https://lifefm.tv/ / https://nubreaks.com/stream-links/nubreaks-podcast/ ♫♪♯
ΝΔ: Στα Εξάρχεια (στους πρόσφυγες, στους φοιτητές, στους φτωχούς) μαγκιές, στο Μαρινάκη πίπες
Αιμιλία η φτερωτή χελώνα
Διεστραμμένος
**********
Gender: Female
Posts: 15580


Έξω η μπουχεσαρία απ'το ΤΗΜΜΥ


View Profile WWW
Re: ΧΡΟΙΣΥ ΑΒΓΙ
« Reply #560 on: April 21, 2015, 21:27:23 pm »

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η απίστευτη χοντράδα του Καπερνάρου,
όταν λέγοντας πόσο λυπήθηκε για την απώλεια του Παύλου, πρόσθεσε ότι
«δεν μας περισσεύουν ελληνόπουλα» (για τους κατηγορούμενους τόνιζε ότι
είναι «Έλληνες κατηγορούμενοι».) Όταν εύλογα του παρατήρησε ο Θ. Καμπαγιάννης
ότι ούτε ο Σαχζάτ Λουκμάν που δολοφονήθηκε ‘’περισσεύει’’, εκείνος είπε απαξιωτικά:
«Θα σου απαντήσω μετά εσένα», « μπορεί να είναι ξάδελφός σου αυτός»(!) και
«δεν μ’ ενδιαφέρει τι κάνει ο πελάτης σου»! Δεν ξέρουμε αν εμπίπτει στην περιύβριση νεκρού
η συμπεριφορά του ανεξάρτητου αυτού Έλληνα, σίγουρα όμως εντυπωσιάζει το πώς πέρασε
στο “ντούκου” από την υπόλοιπη ομήγυρη η απαξιωτική αναφορά στο δολοφονημένο εργατόπαιδο από το Πακιστάν.


http://aristeriantepithesi.blogspot.gr/2015/04/blog-post_21.html?spref=fb
Logged

"Όσοι περιμένουν να βρουν πατημένα χνάρια θα απογοητευτούν γρήγορα. Όσοι δεν είναι έτοιμοι να πέσουν και να ξανασηκωθούν, να χάσουν τον δρόμο τους και να τον ξαναβρούν, να αγγίξουν όχι μια και δύο αλλά δέκα και εκατό φορές τον πάτο της έσχατης αμφιβολίας για τα σχέδια τους, για τις ιδέες τους, για τους συντρόφους τους, και για τους ίδιους τους εαυτούς τους, να αναμετρηθούν με τα χίλια δυο πρόσωπα της απόγνωσης και να ξανανέβουν στον αφρό, είναι καλύτερα να περιμένουν την κοινωνική αλλαγή απ' τον Αι Βασίλη ή, πράγμα που δεν διαφέρει πολύ, από κάποια αψεγάδιαστη δικαιωμένη "πρωτοπορία" .Εμείς δεν έχουμε να προσφέρουμε παρά την άχαρη γοητεία της καινούριας προσπάθειας, την ιστορική βεβαιότητα για τον σκοπό, την πάλη για τον ποιοτικό εμπλουτισμό του μαζί με την αδιάκοπη κριτική για τα μέσα, την στράτευση σε μια υπόθεση που χρειάζεται μαχητές αλλά θέλει να καταργήσει τους στρατιώτες"

https://www.facebook.com/arage.eaak  Knuppel
Αλντεμπαράν
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr
******
Posts: 2963


גם זה יעבור


View Profile
Re: ΧΡΟΙΣΥ ΑΒΓΙ
« Reply #561 on: April 21, 2015, 22:49:13 pm »

Ρε φίλε βλέπω την χθεσινή εκπομπή και θα κάνω εμετό, τι σκατόψυχοι φασίστες είναι οι δικηγόροι υπεράσπισης ρε, απίστευτο τι ακούγεται στον δημόσιο διάλογο. Ευτυχώς αυτός ο Θ. Καμπαγιάννης απάντησε ψύχραιμα και ξεκάθαρα . Και εκτός από το απαράδεκτο του Καπερνάρου, όλες οι τοποθετήσεις τους είναι ξεκάθαρα ενταγμένες σε φασιστικές/μπραβομαφιόζικες αντιλήψεις.

Επαγγελματίες φασίστες είναι οι άνθρωποι.

υ.γ Καταφέραμε σαν κοινωνία να βάλουμε στο ίδιο τραπέζι τους φασίστες με τους δημοκράτες να τους θεωρούμε ισάξιους συνομιλητές και να ποτίζουν φαρμάκι τον δημόσιο λόγο προφασιζόμενοι ότι στην δημοκρατία όλοι θα πρέπει να λεν την γνώμη τους. Και όσο μιλάν και σιγοντάρονται τόσο εκφασίζεται ο δημόσιος διάλογος.
« Last Edit: April 21, 2015, 22:56:46 pm by Αλντεμπαράν » Logged

http://de.academic.ru/pictures/dewiki/75/Kemenche-Salut_de_trebizonde-Danse_aux_sabres.jpg
Μπυρομανής
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr
*****
Posts: 642


+1228 posts


View Profile
Re: ΧΡΟΙΣΥ ΑΒΓΙ
« Reply #562 on: April 22, 2015, 02:11:14 am »

Quote from: Αλντεμπαράν on April 21, 2015, 22:49:13 pm
τι σκατόψυχοι φασίστες είναι οι δικηγόροι υπεράσπισης ρε

όχι ότι θέλω να υπερασπιστώ το χειρότερο και πιο αντιλαικό επάγγελμα που υπάρχει μετά του μπάτσου και του καραβανά

αλλά,

η υπεράσπιση είναι συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα. αν δεν βρισκόταν αυτοί θα βρισκόταν κάποιος άλλος. προφανώς δεν τους είδα να αντιστέκονται και πολύ στην υπεράσπιση των φασιστών αλλά το μόνο σίγουρο που μπορείς να πεις για τους δικηγόρους δεν είναι ότι είναι αριστεροί (πλην ελαχίστων εξαιρέσεων) ή δεξιοί ή φασίστες ή δημοκράτες...

ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ. θα υπερασπιστούν από παιδόφιλους μέχρι εμπόρους ηρωίνης και ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΑ.
Logged

https://www.youtube.com/watch?v=cHPcu-VeQmQ
Katarameno
Διεστραμμένος
**********
Posts: 23573


Music@ ♫♪♯ https://mixupload.com/u/Katarameno/ ♫♪♯


View Profile WWW
Re: ΧΡΟΙΣΥ ΑΒΓΙ
« Reply #563 on: April 22, 2015, 10:54:54 am »

Εννοείται κάθε κατηγορούμενος έχει δικαίωμα για υπεράσπιση έναντι της δικαιοσύνης ασχέτως ποιο είναι το κατηγορητήριο αλλά οι αποδεδειγμένα ναζιστές αντισημίτες ρατσιστές ομοφοβικοί μισαλλόδοξοι τραμπούκοι μπράβοι δολοφόνοι και με χιλιάδες καταγεγραμμένες ρατσιστικές επιθέσεις σε μετανάστες και πρόσφυγες, σε αριστερούς αλλά και σε όποιον τολμήσει και διαφωνήσει μαζί τους, οι αποδεδειγμένα πραγματικοί τρομοκράτες μιας ολόκληρης κοινωνίας με τα τάγματα εφόδου με τους σιδηρολοστούς, τα μαχαίρια, τα πιστόλια και τις σιδερογροθιές που έχουν συνήθως μαζί τους, με τα αμέτρητα όπλα που βρέθηκαν στις τοπικές τους οργανώσεις, οι αποδεδειγμένα και πέραν κάθε αμφιβολίας ναζιστές και διευθύνοντες μια εγκληματική παραστρατιωτική ναζιστική οργάνωση μαφιόζικου τύπου με απίστευτες διασυνδέσεις στην αστυνομία. στη δικαιοσύνη, στην εκκλησία, στους διαπλεκόμενους επιχειρηματίες και καναλάρχες, στα ΜΜΕ, στους εφοπλιστές, στους συλλόγους και τις θύρες πάρα πολλών ομάδων ποδοσφαίρου, και στον κάθε είδους υπόκοσμο, δεν μπορεί να μας παρουσιάζεται τώρα ως θύμα και αδικημένη.
Ενδεικτική και η σύνθεση του πάνελ του Πρετεντέρη. Ενδεικτικό το απύθμενο θράσος των υπερασπιστών της συμμορίας του υποκόσμου, με κορυφαίο για μένα το επιχείρημα οτι και ο Ορφανός "προπηλακίστηκε" (δηλαδή τον έβριζαν) ενώ από την άλλη 2 άτομα και φίλοι του δολοφονηθέντος Παύλου Φύσσα και μάλιστα μάρτυρες κατηγορίας έφαγαν ξύλο από ένα τάγμα εφόδου 7-8 ατόμων και τους έστειλαν στο νοσοκομείο. Ενώ στην περιοχή υπήρχαν χιλιάδες αστυνομικοί !!!
Χιλιάδες. ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΕΙΔΕ ΚΑΤΙ Η ΕΛΑΣ. ΔΕΝ ΕΙΔΕ ΚΑΤΙ ΜΕΜΠΤΟ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ.
ΔΕΝ ΣΥΝΕΛΗΘΦΗ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ !!! ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.


Θα ήταν μεγάλο πλήγμα στη ΧΑ αν συλλαμβάνονταν έξω από το δικαστήριο όπου δικάζεται η ηγετική της ομάδα κι άλλα μέλη της Χρυσής Αυγής που συμμετείχαν σε ένα τάγμα εφόδου να δέρνουν μάρτυρες κατηγορίας - Οπότε προφανώς είχε δοθεί διαταγή από τους αξιωματικούς της ΕΛΑΣ να προστατέψουν τους χρυσαυγίτες από τους πολλούς περισσότερους αντιφασίστες της άλλης πλευράς αλλά ταυτόχρονα ΝΑ ΜΗ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΥΛΛΗΨΗ από την μία πλευρά μόνο.
Και έχουμε κυβέρνηση με βασικό κορμό τον Σύριζα.

Με αυτήν την φασιστική αστυνομία που στάζει σταγονίδια από χύσια ναζιστών και με αυτή τη χουντοβασιλική δικαιοσύνη που τα καταπίνει κιόλας δεν πρόκειται να δούμε χαϊρι. (Συγνώμη για το "σεξιστικό":"τα καταπίνει" αλλά μόνο έτσι περιγράφεται στην καθομιλουμένη)
Logged

©2008-2025, Καταραμένο Αροξόλ™ | Μουσικούλα για να (μην) διαβάζετε (καλύτερα) ♫♪♯ https://mixupload.com/u/Katarameno/creative ♫♪♯ & https://www.patreon.com/Katarameno ♫♪♯ ή από καλύτερους dj: https://www.bassdrive.com/ / https://mixing.dj/ / https://lifefm.tv/ / https://nubreaks.com/stream-links/nubreaks-podcast/ ♫♪♯
ΝΔ: Στα Εξάρχεια (στους πρόσφυγες, στους φοιτητές, στους φτωχούς) μαγκιές, στο Μαρινάκη πίπες
Αιμιλία η φτερωτή χελώνα
Διεστραμμένος
**********
Gender: Female
Posts: 15580


Έξω η μπουχεσαρία απ'το ΤΗΜΜΥ


View Profile WWW
Re: ΧΡΟΙΣΥ ΑΒΓΙ
« Reply #564 on: June 14, 2015, 05:20:45 am »

Ο Κώστας Πελετίδης «διώχνει» την Χρυσή Αυγή από την Πάτρα!

Σύμφωνα με τον Ανδρέα Νικολακόπουλο, ο Δήμαρχος έχει δώσει εντολή να μην της παραχωρούνται χώροι για τις δημόσιες εμφανίσεις της…

Επιστολή έστειλε ο Ανδρέας Νικολακόπουλος της Χρυσής Αυγής στον Κώστα Πελετίδη διαμαρτυρόμενος γιατί σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει έστειλε έγγραφο στους αντιδημάρχους και στην πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνα Γεροπαναγιώτη , να μην δίνουν στοιχεία από τις υπηρεσίες του Δήμου στα μέλη της Τ.Ο. της.

Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει ο κ. Νικολακόπουλος στην επιστολή του που έχει μορφή διαμαρτυρίας, ο Κώστας Πελετίδης, στο ίδιο έγγραφο δίνει ρητή εντολή να μην παραχωρούνται κοινόχρηστοι χώροι για τις δημόσιες εμφανίσεις της Χρυσής Αυγής.

http://www.nostimonimar.gr/%CE%BF-%CE%BA%CF%8E%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%82-%CF%80%CE%B5%CE%BB%CE%B5%CF%84%CE%AF%CE%B4%CE%B7%CF%82-%CE%B4%CE%B9%CF%8E%CF%87%CE%BD%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%87%CF%81%CF%85%CF%83/
Logged

"Όσοι περιμένουν να βρουν πατημένα χνάρια θα απογοητευτούν γρήγορα. Όσοι δεν είναι έτοιμοι να πέσουν και να ξανασηκωθούν, να χάσουν τον δρόμο τους και να τον ξαναβρούν, να αγγίξουν όχι μια και δύο αλλά δέκα και εκατό φορές τον πάτο της έσχατης αμφιβολίας για τα σχέδια τους, για τις ιδέες τους, για τους συντρόφους τους, και για τους ίδιους τους εαυτούς τους, να αναμετρηθούν με τα χίλια δυο πρόσωπα της απόγνωσης και να ξανανέβουν στον αφρό, είναι καλύτερα να περιμένουν την κοινωνική αλλαγή απ' τον Αι Βασίλη ή, πράγμα που δεν διαφέρει πολύ, από κάποια αψεγάδιαστη δικαιωμένη "πρωτοπορία" .Εμείς δεν έχουμε να προσφέρουμε παρά την άχαρη γοητεία της καινούριας προσπάθειας, την ιστορική βεβαιότητα για τον σκοπό, την πάλη για τον ποιοτικό εμπλουτισμό του μαζί με την αδιάκοπη κριτική για τα μέσα, την στράτευση σε μια υπόθεση που χρειάζεται μαχητές αλλά θέλει να καταργήσει τους στρατιώτες"

https://www.facebook.com/arage.eaak  Knuppel
Μπυρομανής
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr
*****
Posts: 642


+1228 posts


View Profile
Re: ΧΡΟΙΣΥ ΑΒΓΙ
« Reply #565 on: June 14, 2015, 12:30:33 pm »

Quote from: Αιμιλία η φτερωτή χελώνα on June 14, 2015, 05:20:45 am
Ο Κώστας Πελετίδης «διώχνει» την Χρυσή Αυγή από την Πάτρα!

κάτι μπουτάρο-καμίνηδες και λοιποί ψευτοπροοδευτικοί να τα βλέπουν αυτά
Logged

https://www.youtube.com/watch?v=cHPcu-VeQmQ
Αιμιλία η φτερωτή χελώνα
Διεστραμμένος
**********
Gender: Female
Posts: 15580


Έξω η μπουχεσαρία απ'το ΤΗΜΜΥ


View Profile WWW
Re: ΧΡΟΙΣΥ ΑΒΓΙ
« Reply #566 on: June 15, 2015, 13:26:29 pm »

Συγκέντρωση σήμερα από σωματεία του Πειραιά ενάντια σε δουλεμπορικό γραφείο της Χρυσής Αυγής

Κάλεσμα μαζικής συμμετοχής στη συγκέντρωση που διοργανώνουν σήμερα Δευτέρα 15 Ιούνη στις 7 το απόγευμα στην κεντρική πύλη της Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης στο Πέραμα απευθύνουν το Συνδικάτο Μετάλλου Αττικής και Ναυπηγ/κής Βιομηχανίας Ελλάδος, το Σωματείο Ναυπηγοξυλουργών τα σωματεία ΠΕΜΕΝ, «ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ», ΠΕΕΜΑΓΕΝ, το Σωματείο Καθαριστών/ριών Πειραιά, το Σωματείο Λογιστών Πειραιά, ο Σύνδεσμος Εμπορ/λων Πειραιά, το Συνδικάτο Ιδιωτικής Υγείας και η Πανελλήνια Ένωση Ελαιουργοσαπουνοποιών.

Σε ανακοίνωσή τους καταγγέλλουν το δουλεμπορικό γραφείο στο Πέραμα που εμφανίζεται με την προκάλυψη δήθεν σωματείου εργαζομένων με την ονομασία «Άγιος Νικολός», πρόκειται για παραμάγαζο της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης Χρυσής Αυγής, που μόνο στόχο έχει την εξασφάλιση φθηνών εργατών σε μεγαλοεργολάβους και εφοπλιστές.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση των σωματείων:

«Καταγγέλλουμε το δουλεμπορικό γραφείο στο Πέραμα με την προκάλυψη δήθεν σωματείου εργαζομένων με την ονομασία "Άγιος Νικολός".

Πρόκειται για παραμάγαζο της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης Χρυσής Αυγής, που μόνο στόχο έχει την εξασφάλιση φθηνών εργατών σε μεγαλοεργολάβους και εφοπλιστές. Εργάτες που θα αμείβονται με εξευτελιστικά μεροκάματα, ενώ θα δουλεύουν όσο θέλει ο εργοδότης, θα πληρώνονται όποτε θέλει ο εργοδότης, θα ασφαλίζονται όσο θέλει ο εργοδότης, θα δουλεύουν σε συνθήκες όπως αυτές που είδαμε πρόσφατα στα ΕΛΠΕ για να σκοτώνονται για τα κέρδη των εργοδοτών κι αν τολμήσουν και σηκώσουν ανάστημα να διεκδικήσουν τα δικαιώματά τους θα έχουν να κάνουν με τους μπράβους, τα μαντρόσκυλα του εργοδότη, τους χρυσαυγίτες.

Είναι αυτά τα μαντρόσκυλα των μεγαλοεργολάβων, που πρωτοστατούν στο δουλεμπορικό, που τους βρίσκαμε πάντα απέναντί μας, όλοι μας, κάθε φορά που παλεύαμε για να φτιάξουμε τις συνθήκες εργασίας μας, να καλυτερέψουμε το βιοτικό μας επίπεδο, να απαιτήσουμε μέτρα υγιεινής και ασφάλειας στους χώρους δουλειάς.

Είναι αυτοί που κατηγορούν ως υπεύθυνους για την κρίση και την ανεργία εμάς τους εργαζόμενους και τους αγώνες μας, κάνοντας πλάτη με αυτό τον τρόπο σε εφοπλιστές και μεγαλοεργολάβους, που θησαύρισαν όλα αυτά τα χρόνια από τον ιδρώτα μας, στην ΕΕ και τις κυβερνήσεις, που άσκησαν όλα αυτά τα χρόνια τις αντεργατικές πολιτικές στην πλάτη μας και προχωράνε μέρα με τη μέρα τις αποφάσεις τους για συρρίκνωση της Ναυπηγικής Βιομηχανίας της χώρας μας, με πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα το κλείσιμο των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά.

Είναι οι ίδιοι που επιτίθενται καθημερινά σε Έλληνες και μετανάστες εργάτες, άλλους λαϊκούς αγωνιστές. Που προσπάθησαν να δολοφονήσουν τους πρωτοπόρους συναδέλφους μας του Συνδικάτου Μετάλλου το Σεπτέμβρη του 2013 στο Πέραμα και δολοφόνησαν λίγες μέρες μετά στο Κερατσίνι τον Παύλο Φύσσα, μέλος του Συνδικάτου Μετάλλου.

Δεν πρόκειται για συνδικαλιστική οργάνωση, για σωματείο εργαζομένων που στόχο έχει τη συσπείρωση εργαζομένων για διεκδίκηση των δικαιωμάτων τους. Πρόκειται για δουλεμπορικό γραφείο δολοφόνων που στόχο έχει να διακινεί φθηνούς εργάτες σε μεγαλοεργολάβους και εφοπλιστές. Δεν έχουν καμιά δουλειά στην πόλη μας.

ΑΠΟΜΟΝΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Οι εργαζόμενοι της Ν/Ζώνης, ο λαός και η νεολαία του Περάματος πρέπει με αποφασιστικότητα να απομονώσουμε τους δολοφόνους της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής. Να μην μπορούν να στέκονται σε κανένα χώρο δουλειάς, σε καμιά λαϊκή γειτονιά. Η οργάνωση της πάλης των εργαζομένων και του λαού είναι αυτή και μόνο αυτή που θα δώσει αποφασιστική απάντηση στους απογόνους των ναζί. Πάλη άρρηκτα δεμένη με τον αγώνα για συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα, για ΣΣΕ, για μέτρα προστασίας των ανέργων, για μέτρα προστασίας της υγείας και της ζωής των εργαζομένων στους τόπους δουλειάς».

http://902.gr/eidisi/ergatiki-taxi/69408/sygkentrosi-simera-apo-somateia-toy-peiraia-enantia-se-doylemporiko

Logged

"Όσοι περιμένουν να βρουν πατημένα χνάρια θα απογοητευτούν γρήγορα. Όσοι δεν είναι έτοιμοι να πέσουν και να ξανασηκωθούν, να χάσουν τον δρόμο τους και να τον ξαναβρούν, να αγγίξουν όχι μια και δύο αλλά δέκα και εκατό φορές τον πάτο της έσχατης αμφιβολίας για τα σχέδια τους, για τις ιδέες τους, για τους συντρόφους τους, και για τους ίδιους τους εαυτούς τους, να αναμετρηθούν με τα χίλια δυο πρόσωπα της απόγνωσης και να ξανανέβουν στον αφρό, είναι καλύτερα να περιμένουν την κοινωνική αλλαγή απ' τον Αι Βασίλη ή, πράγμα που δεν διαφέρει πολύ, από κάποια αψεγάδιαστη δικαιωμένη "πρωτοπορία" .Εμείς δεν έχουμε να προσφέρουμε παρά την άχαρη γοητεία της καινούριας προσπάθειας, την ιστορική βεβαιότητα για τον σκοπό, την πάλη για τον ποιοτικό εμπλουτισμό του μαζί με την αδιάκοπη κριτική για τα μέσα, την στράτευση σε μια υπόθεση που χρειάζεται μαχητές αλλά θέλει να καταργήσει τους στρατιώτες"

https://www.facebook.com/arage.eaak  Knuppel
Αιμιλία η φτερωτή χελώνα
Διεστραμμένος
**********
Gender: Female
Posts: 15580


Έξω η μπουχεσαρία απ'το ΤΗΜΜΥ


View Profile WWW
Re: ΧΡΟΙΣΥ ΑΒΓΙ
« Reply #567 on: June 15, 2015, 13:32:08 pm »

το αποπανω ποστ το εκανα για τον κρυφοφασιστα mummra, που παραπανω ελεγε αυτο.

Quote from: Mumm-ra ο παντοντινός on March 20, 2015, 20:37:16 pm
Quote from: Karaμazoβ on March 20, 2015, 20:12:59 pm
απο την αλλη εχει σχεσεις οικονομικες και φιλικες με εφοπλιστές
Ναι αυτό το είχε γράψει και η Αιμιλία παλιότερα μόνο που δεν υπάρχουν απτές αποδείξεις.Έχει γίνει έρευνα από το ΣΔΟΕ,που τους κάνανε φύλλο και φτερό και δεν βρέθηκε κανένας "εξωτερικός" ούτε μεμπτός τρόπος χρηματοδότησης.Αθώοι λοιπόν μέχρι αποδείξεως του εναντίου.

του ειχα στειλει και σε αλλο τοπικ αυτη την ειδηση, αλλα επιμενει

Βιομηχανία επερωτήσεων υπέρ των εφοπλιστών είχε στήσει η Χρυσή Αυγή

http://www.iefimerida.gr/news/125243/%CE%B2%CE%B9%CE%BF%CE%BC%CE%B7%CF%87%CE%B1%CE%BD%CE%AF%CE%B1-%CE%B5%CF%80%CE%B5%CF%81%CF%89%CF%84%CE%AE%CF%83%CE%B5%CF%89%CE%BD-%CF%85%CF%80%CE%AD%CF%81-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%B5%CF%86%CE%BF%CF%80%CE%BB%CE%B9%CF%83%CF%84%CF%8E%CE%BD-%CE%B5%CE%AF%CF%87%CE%B5-%CF%83%CF%84%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9-%CE%B7-%CF%87%CF%81%CF%85%CF%83%CE%AE-%CE%B1%CF%85%CE%B3%CE%AE#ixzz3d7qZtTjy
http://www.iefimerida.gr/news/125243/%CE%B2%CE%B9%CE%BF%CE%BC%CE%B7%CF%87%CE%B1%CE%BD%CE%AF%CE%B1-%CE%B5%CF%80%CE%B5%CF%81%CF%89%CF%84%CE%AE%CF%83%CE%B5%CF%89%CE%BD-%CF%85%CF%80%CE%AD%CF%81-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%B5%CF%86%CE%BF%CF%80%CE%BB%CE%B9%CF%83%CF%84%CF%8E%CE%BD-%CE%B5%CE%AF%CF%87%CE%B5-%CF%83%CF%84%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9-%CE%B7-%CF%87%CF%81%CF%85%CF%83%CE%AE-%CE%B1%CF%85%CE%B3%CE%AE

Χρυσή Αυγή, ο πολύτιμος «συνεργάτης» των εφοπλιστών

Όταν η Χρυσή Αυγή ζητούσε οικονομική ενίσχυση των ναυτιλιακών εταιρειών με εγγυητικές επιστολές από το κράτος

https://left.gr/news/hrysi-aygi-o-polytimos-synergatis-ton-efopliston





Τωρα φασιστακο τραβα να σε παρει και για μαρτυρα υπερασπισης η Χρυση Αυγη στη δικη, για την επιθεση στους εργατες του ΠΑΜΕ
Μπορει να σου κολλησει και κανα χαρτζιλικι


edit:



Εμπλοκή του ονόματος του χρυσαυγίτη Κούζηλου στην υπόθεση του πλοίου με την ηρωίνη

http://jailgoldendawn.com/2015/06/12/%CE%B5%CE%BC%CF%80%CE%BB%CE%BF%CE%BA%CE%AE-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BF%CE%BD%CF%8C%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%87%CF%81%CF%85%CF%83%CE%B1%CF%85%CE%B3%CE%AF%CF%84%CE%B7-%CE%BA/



Η Χρυσή Αυγή και οι δύο τόνοι ηρωίνης

http://jailgoldendawn.com/2015/06/12/%CE%B7-%CF%87%CF%81%CF%85%CF%83%CE%AE-%CE%B1%CF%85%CE%B3%CE%AE-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BF%CE%B9-%CE%B4%CF%8D%CE%BF-%CF%84%CF%8C%CE%BD%CE%BF%CE%B9-%CE%B7%CF%81%CF%89%CE%AF%CE%BD%CE%B7%CF%82/




Το δεξαμενόπλοιο «Noor One», το οποίο μετέφερε τη «μαμούθ» ποσότητα ηρωίνης δύο τόνων και 120 κιλών, τη μεγαλύτερη που έχει βρεθεί ποτέ σε ευρωπαϊκό έδαφος, στην περιοχή Βλήχας Ελευσίνας.
« Last Edit: June 15, 2015, 15:16:05 pm by Αιμιλία η φτερωτή χελώνα » Logged

"Όσοι περιμένουν να βρουν πατημένα χνάρια θα απογοητευτούν γρήγορα. Όσοι δεν είναι έτοιμοι να πέσουν και να ξανασηκωθούν, να χάσουν τον δρόμο τους και να τον ξαναβρούν, να αγγίξουν όχι μια και δύο αλλά δέκα και εκατό φορές τον πάτο της έσχατης αμφιβολίας για τα σχέδια τους, για τις ιδέες τους, για τους συντρόφους τους, και για τους ίδιους τους εαυτούς τους, να αναμετρηθούν με τα χίλια δυο πρόσωπα της απόγνωσης και να ξανανέβουν στον αφρό, είναι καλύτερα να περιμένουν την κοινωνική αλλαγή απ' τον Αι Βασίλη ή, πράγμα που δεν διαφέρει πολύ, από κάποια αψεγάδιαστη δικαιωμένη "πρωτοπορία" .Εμείς δεν έχουμε να προσφέρουμε παρά την άχαρη γοητεία της καινούριας προσπάθειας, την ιστορική βεβαιότητα για τον σκοπό, την πάλη για τον ποιοτικό εμπλουτισμό του μαζί με την αδιάκοπη κριτική για τα μέσα, την στράτευση σε μια υπόθεση που χρειάζεται μαχητές αλλά θέλει να καταργήσει τους στρατιώτες"

https://www.facebook.com/arage.eaak  Knuppel
Αιμιλία η φτερωτή χελώνα
Διεστραμμένος
**********
Gender: Female
Posts: 15580


Έξω η μπουχεσαρία απ'το ΤΗΜΜΥ


View Profile WWW
Re: ΧΡΟΙΣΥ ΑΒΓΙ
« Reply #568 on: July 25, 2015, 21:16:59 pm »

Θαυμαστής της Χρυσής Αυγής ο ένοπλος που άνοιξε πυρ μέσα σε σινεμά στη Λουιζιάνα – δύο νεκροί και πολλοί τραυματίες

http://jailgoldendawn.com/2015/07/25/%CE%B8%CE%B1%CF%85%CE%BC%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%AE%CF%82-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CF%87%CF%81%CF%85%CF%83%CE%AE%CF%82-%CE%B1%CF%85%CE%B3%CE%AE%CF%82-%CE%BF-%CE%AD%CE%BD%CE%BF%CF%80%CE%BB%CE%BF%CF%82-%CF%80/
Logged

"Όσοι περιμένουν να βρουν πατημένα χνάρια θα απογοητευτούν γρήγορα. Όσοι δεν είναι έτοιμοι να πέσουν και να ξανασηκωθούν, να χάσουν τον δρόμο τους και να τον ξαναβρούν, να αγγίξουν όχι μια και δύο αλλά δέκα και εκατό φορές τον πάτο της έσχατης αμφιβολίας για τα σχέδια τους, για τις ιδέες τους, για τους συντρόφους τους, και για τους ίδιους τους εαυτούς τους, να αναμετρηθούν με τα χίλια δυο πρόσωπα της απόγνωσης και να ξανανέβουν στον αφρό, είναι καλύτερα να περιμένουν την κοινωνική αλλαγή απ' τον Αι Βασίλη ή, πράγμα που δεν διαφέρει πολύ, από κάποια αψεγάδιαστη δικαιωμένη "πρωτοπορία" .Εμείς δεν έχουμε να προσφέρουμε παρά την άχαρη γοητεία της καινούριας προσπάθειας, την ιστορική βεβαιότητα για τον σκοπό, την πάλη για τον ποιοτικό εμπλουτισμό του μαζί με την αδιάκοπη κριτική για τα μέσα, την στράτευση σε μια υπόθεση που χρειάζεται μαχητές αλλά θέλει να καταργήσει τους στρατιώτες"

https://www.facebook.com/arage.eaak  Knuppel
MARIOS
Καταστραμμένος
********
Gender: Male
Posts: 5937


Ο ταραξίας !!!


View Profile
Re: ΧΡΟΙΣΥ ΑΒΓΙ
« Reply #569 on: July 26, 2015, 14:49:10 pm »

Ε ρε ένας Παπαδόπουλος που μας χρειάζεται.....!!!!!!!!!
Logged

Only in my dreams I know you,
Ι wake up, I can't remember you.
Are you in my thoughts or wait for me?...
In your agonic existence.


Ελευθερία είναι
να έχεις ένα κομμάτι χαρτί κι ένα μολύβι
και να γράφεις, να γράφεις, να γράφεις
ο,τι σου κατεβαίνει στο κεφάλι
χωρίς να σκέφτεσαι τίποτα
χωρίς να νιώθεις καμιά ενοχή για τίποτα
χωρίς να λογοκρίνεις τον ίδιο τον εαυτό σου
χωρίς να νιώθεις τύψεις για όσα έκανες ή απέφυγες να κάνεις
Pages: 1 ... 36 37 [38] 39 40 ... 47 Go Up Print
Jump to:  

Powered by SMF | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
Scribbles2 | TinyPortal © Bloc | XHTML | CSS
Loading...