• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 21:54:35 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία
  
  Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY
  
  Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther
  
Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 21:54:35 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[Today at 19:49:00]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[Today at 16:56:56]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[Today at 15:55:08]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[Today at 13:28:21]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[Today at 12:13:45]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[Today at 12:01:53]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[Today at 10:22:18]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[Today at 01:56:37]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 15, 2025, 20:08:49 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]

[Δυναμική Συμπεριφορά ΣΗΕ...
by soko_freta
[June 13, 2025, 01:05:36 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9960
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426676
Total Topics: 31711
Online Today: 226
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 69
Guests: 81
Total: 150
ThanosV
apsathas
Fotis
kouf
filkilkis
valco08
George15
ggalamat
tsaliki
picklebeanburger
elischat
Carot1456
mixkats
giorgos_skl
gpapailio
Tasaras
RedSkyline
Gaspard
Captain
pliroforikarios
evangeliaap
Σταυρος23
pavlos2003
immo
kaskas12
aalmpanb
iliaspapas
Roidos
AgaG
kkotsopo
aachmet
gkougeor
akoil
1234
glavdakis
soph553
Pcsc
0restis
Deviate
alexlemp
themis01
thathas12
ppapadoe
johnk
jojos
kpapama
Toaoutplasedakitoubiseswa
atampakc
dleivadi
BossiTsif
Argiris
ellimoschou
theofr
gkyrodi
stolieras
theresnocur3
amprozos
DK06
dorapangeiou
ΦΙδανης Αριστοτελης
alexbaroutes
stefpapa21
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Για αλλαγή του public name σας, επικοινωνήστε με έναν από τους Admins.
THMMY.gr > Forum > Χαλαρή συζήτηση - κουβεντούλα > Φιλόσοφοι Μηχανικοί - Μηχανικοί Φιλόσοφοι > Πολιτικά > Μια 3η ματιά στην πολιτική (Moderators: Mr Watson, Tasos Bot) > ΧΡΟΙΣΥ ΑΒΓΙ
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 37 38 [39] 40 41 ... 47 Go Down Print
Author Topic: ΧΡΟΙΣΥ ΑΒΓΙ  (Read 86860 times)
Αιμιλία η φτερωτή χελώνα
Διεστραμμένος
**********
Gender: Female
Posts: 15580


Έξω η μπουχεσαρία απ'το ΤΗΜΜΥ


View Profile WWW
Re: ΧΡΟΙΣΥ ΑΒΓΙ
« Reply #570 on: August 01, 2015, 15:34:13 pm »

μην πεσετε απο τα συννεφα.... τα λεγε κι ο Μπαμπης Παπαδημητριου για τη σοβαρη χρυση αυγη παλιοτερα

http://bankingnews.gr/%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE/item/208009-%CE%B7-%CF%87%CF%81%CF%85%CF%83%CE%AE-%CE%B1%CF%85%CE%B3%CE%AE-%CE%BC%CF%80%CE%BF%CF%81%CE%B5%CE%AF-%CE%BD%CE%B1-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%84%CE%B5%CE%BB%CE%AD%CF%83%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE%BF-%CE%B5%CF%80%CF%8C%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%BF-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C-story-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CF%85%CE%B2%CE%AD%CF%81%CE%BD%CE%B7%CF%83%CE%B7%CF%82-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%AC-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CF%83%CF%85%CF%81%CE%B9%CE%B6%CE%B1-%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CF%85%CF%80%CF%8C-%CF%8C%CF%81%CE%BF%CF%85%CF%82.html



Η Χρυσή Αυγή μπορεί να αποτελέσει το επόμενο πολιτικό story διακυβέρνησης μετά τον ΣΥΡΙΖΑ; - Ναι υπό όρους

[...]

Η Χρυσή Αυγή – και αυτό το ξέρουν όλοι – θα αθωωθεί όταν και όποτε πραγματοποιηθεί το πολιτικό δικαστήριο της Χρυσής Αυγής.
Εξαιρώντας 2-3 περιπτώσεις ανθρώπων που έχουν κάνει αξιόποινες πράξεις, είναι 100% βέβαιο ότι η ηγεσία πολιτικά και ηθικά θα δικαιωθεί από την δικαιοσύνη.
Το ξέρουν όλοι και ο μόνος λόγος που θα καθυστερήσει η απόφαση θα είναι ακριβώς αυτός, να καθυστερήσουν την αθώωση της Χρυσής Αυγής.
Όμως πως ένα κόμμα αντιπολίτευσης και διαμαρτυρίας μπορεί να αποτελέσει εναλλακτική κυβερνητική πρόταση;
Η Χρυσή Αυγή πρωτίστως πρέπει να περάσει από το στάδιο της καταγγελίας στο στάδιο των προτάσεων.


[...]

Η Χρυσή Αυγή χρειάζεται
1)Συνέδριο επανίδρυσης και ανανέωσης, στο Συνέδριο αυτό θα αποκηρύξει την ρετσινιά που προσπαθεί η αριστερά να φορτώσει στην Χρυσή Αυγή ότι είναι ναζιστικό ή νεοναζιστικό κόμμα.
Η Χρυσή Αυγή πρέπει να αποκηρύξει τον ναζισμό και αυτή η θέση του κόμματος να είναι η απάντηση στην αριστερή προπαγάνδα.

2)Χρειάζεται ριζική ανανέωση του ιδεολογικού προγράμματος της Χρυσής Αυγής.
Δεν μπορεί η Χρυσή Αυγή να χρησιμοποιεί έννοιες όπως διεθνείς τοκογλύφοι και η Ελλάδα να δανείζεται με όρους διακρατικών δανείων όσο δανείζεται και ο πυρήνας της ΕΕ.
Η Χρυσή Αυγή πρέπει να καταθέσει κυβερνητική πρόταση – ρεαλιστική – διακυβέρνησης της χώρας που να απαντάει στα εξής ερωτήματα

Το οικονομικό μοντέλο της Ελλάδος και ποιο θα είναι το εθνικό σχέδιο ανάπτυξης;

Χρέος πως θα αντιμετωπιστεί ως εθνικό πρόβλημα και πως θα καταστεί βιώσιμο;

Τράπεζες και αγορές, ποιος θα είναι ο ρόλος τους σε μια διακυβέρνηση της Χρυσής Αυγής;

Ο ρόλος του ιδιωτικού κεφαλαίου και πως μπορεί να συμπορευθεί με τις εθνικιστικές ιδέες;

Κοινωνική πολιτική, μεταναστευτική πολιτική, πολιτισμός, θρησκεία σε μια κοινωνία που αλλάζει;

Φορολογική και φοροδοτική πολιτική δίκαιη και ισότιμη με μακροχρόνιους σταθερούς φορολογικούς συντελεστές, τουλάχιστον 5ετούς διάρκειας

3)Χρειάζεται ανανέωση προσώπων και ριζικό εμπλουτισμό με νέους ικανούς έλληνες και ελληνίδες, πετυχημένοι στο γνωστικό τους αντικείμενο, με διάθεση για συνεισφορά και θετικό ρόλο υπέρ της πατρίδας.
Η ηγεσία υπό τον Νίκο Μιχαλολιάκο και στελέχη όπως ο Ηλίας Κασιδιάρης και άλλοι που διαδραμάτισαν θετικό ρόλο,  χρειάζεται να εμπλουτιστούν με ικανά στελέχη από όλες τις οικονομικές και κοινωνικές ομάδες. 

Προφανώς χρειάζονται και πολλά άλλα.
Η Χρυσή Αυγή ένα πατριωτικό εθνικιστικό κόμμα με ευρωπαϊκό προσανατολισμό αλλά και σεβασμό στις αξίες της πατρίδας, με υπερκομματικό χαρακτήρα και ένα στόχο πως η Ελλάδα θα κάνει ξανά υπερήφανους τους ελεύθερους πολίτες της και θα αναβαθμίσει το βιοτικό επίπεδο του έλληνα.
Η Χρυσή Αυγή έχει ένα πλεονέκτημα, θέλει να προβεί σε αλλαγές και πλησιάζει ο χρόνος που οι αλλαγές αυτές πρέπει να γίνουν.
Τα επόμενα δύο χρόνια πρέπει να είναι χρόνια αναγέννησης και προετοιμασίας.
Logged

"Όσοι περιμένουν να βρουν πατημένα χνάρια θα απογοητευτούν γρήγορα. Όσοι δεν είναι έτοιμοι να πέσουν και να ξανασηκωθούν, να χάσουν τον δρόμο τους και να τον ξαναβρούν, να αγγίξουν όχι μια και δύο αλλά δέκα και εκατό φορές τον πάτο της έσχατης αμφιβολίας για τα σχέδια τους, για τις ιδέες τους, για τους συντρόφους τους, και για τους ίδιους τους εαυτούς τους, να αναμετρηθούν με τα χίλια δυο πρόσωπα της απόγνωσης και να ξανανέβουν στον αφρό, είναι καλύτερα να περιμένουν την κοινωνική αλλαγή απ' τον Αι Βασίλη ή, πράγμα που δεν διαφέρει πολύ, από κάποια αψεγάδιαστη δικαιωμένη "πρωτοπορία" .Εμείς δεν έχουμε να προσφέρουμε παρά την άχαρη γοητεία της καινούριας προσπάθειας, την ιστορική βεβαιότητα για τον σκοπό, την πάλη για τον ποιοτικό εμπλουτισμό του μαζί με την αδιάκοπη κριτική για τα μέσα, την στράτευση σε μια υπόθεση που χρειάζεται μαχητές αλλά θέλει να καταργήσει τους στρατιώτες"

https://www.facebook.com/arage.eaak  Knuppel
Katarameno
Διεστραμμένος
**********
Posts: 23573


Music@ ♫♪♯ https://mixupload.com/u/Katarameno/ ♫♪♯


View Profile WWW
Re: ΧΡΟΙΣΥ ΑΒΓΙ
« Reply #571 on: September 27, 2015, 13:55:51 pm »

Είναι τόσο πειστικό το fake tweet που το βάζω :

« Last Edit: September 27, 2015, 14:29:42 pm by Katarameno » Logged

©2008-2025, Καταραμένο Αροξόλ™ | Μουσικούλα για να (μην) διαβάζετε (καλύτερα) ♫♪♯ https://mixupload.com/u/Katarameno/creative ♫♪♯ & https://www.patreon.com/Katarameno ♫♪♯ ή από καλύτερους dj: https://www.bassdrive.com/ / https://mixing.dj/ / https://lifefm.tv/ / https://nubreaks.com/stream-links/nubreaks-podcast/ ♫♪♯
ΝΔ: Στα Εξάρχεια (στους πρόσφυγες, στους φοιτητές, στους φτωχούς) μαγκιές, στο Μαρινάκη πίπες
Αιμιλία η φτερωτή χελώνα
Διεστραμμένος
**********
Gender: Female
Posts: 15580


Έξω η μπουχεσαρία απ'το ΤΗΜΜΥ


View Profile WWW
Re: ΧΡΟΙΣΥ ΑΒΓΙ
« Reply #572 on: October 04, 2015, 17:51:27 pm »

59 βουλευτές ψήφισαν τον Αϊβατίδη για αντιπρόεδρο, 27 τον Κούζηλο για γραμματέα

Στις εκλογές που γίνανε σήμερα στη Βουλή για την εκλογή Προέδρου, Αντιπροέδρων, Κοσμητόρων και Γραμματέων, η Χρυσή Αυγή έλαβε τουλάχιστον 41 ψήφους επιπλέον της κοινοβουλευτικής της δύναμης (18 έδρες):

Για τη θέση του Ε’ Αντιπροέδρου: ο Γιάννης Αϊβατίδης έλαβε 59 ψήφους υπέρ, 186 λευκά, 49 άκυρα. Ο Γ. Αϊβατίδης δεν εξελέγη. Εκ μέρους της Χρυσής Αυγής ο Ηλίας Κασιδιάρης είπε ότι θα κατατεθεί ένσταση.
Για τη θέση του Γραμματέα: ο Νίκος Κούζηλος έλαβε 27 ψήφους υπέρ, 184 λευκά, 49 άκυρα. Ο Ν. Κούζηλος δεν εκλέγεται.
Θυμίζουμε τα αποτελέσματα στις αντίστοιχες εκλογές μετα την 25/01/2015, κατά τα οποία η Χρυσή Αυγή είχε λάβει τουλάχιστον 20 ψήφους επιπλέον της τότε κοινοβουλευτικής της δύναμης (17 έδρες):

Για τη θέση του Ε’ Αντιπροέδρου δεν υπήρξε εκλογή, καθώς ο υποψήφιος που αντιστοιχούσε στην τρίτη σε δύναμη κοινοβουλευτική ομάδα της νέας Βουλής (εν προκειμένω τη Χρυσή Αυγή), ο Μιχαήλ Αρβανίτης, δεν κατάφερε να εξασφαλίσει τις ψήφους της απόλυτης πλειοψηφίας των παρόντων βουλευτών, λαμβάνοντας μονάχα 37 θετικές ψήφους, καθώς και 197 λευκές και 32 άκυρες.
Ο Νικόλαος Κούζηλος, υποψήφιος της Χρυσής Αυγής για τη θέση του ΣΤ’ Γραμματέα της Βουλής, δεν εξελέγη, καθώς έλαβε μονάχα 33 θετικές ψήφους, έναντι 165 λευκών και 30 άκυρων, σε σύνολο 229 ψηφισάντων.

http://jailgoldendawn.com/2015/10/04/59-%CE%B2%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%AD%CF%82-%CF%88%CE%AE%CF%86%CE%B9%CF%83%CE%B1%CE%BD-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%B1%CF%8A%CE%B2%CE%B1%CF%84%CE%AF%CE%B4%CE%B7-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B1%CE%BD/
Logged

"Όσοι περιμένουν να βρουν πατημένα χνάρια θα απογοητευτούν γρήγορα. Όσοι δεν είναι έτοιμοι να πέσουν και να ξανασηκωθούν, να χάσουν τον δρόμο τους και να τον ξαναβρούν, να αγγίξουν όχι μια και δύο αλλά δέκα και εκατό φορές τον πάτο της έσχατης αμφιβολίας για τα σχέδια τους, για τις ιδέες τους, για τους συντρόφους τους, και για τους ίδιους τους εαυτούς τους, να αναμετρηθούν με τα χίλια δυο πρόσωπα της απόγνωσης και να ξανανέβουν στον αφρό, είναι καλύτερα να περιμένουν την κοινωνική αλλαγή απ' τον Αι Βασίλη ή, πράγμα που δεν διαφέρει πολύ, από κάποια αψεγάδιαστη δικαιωμένη "πρωτοπορία" .Εμείς δεν έχουμε να προσφέρουμε παρά την άχαρη γοητεία της καινούριας προσπάθειας, την ιστορική βεβαιότητα για τον σκοπό, την πάλη για τον ποιοτικό εμπλουτισμό του μαζί με την αδιάκοπη κριτική για τα μέσα, την στράτευση σε μια υπόθεση που χρειάζεται μαχητές αλλά θέλει να καταργήσει τους στρατιώτες"

https://www.facebook.com/arage.eaak  Knuppel
gabonstv
Θαμώνας
****
Posts: 310



View Profile
Re: ΧΡΟΙΣΥ ΑΒΓΙ
« Reply #573 on: October 06, 2015, 22:34:52 pm »

Χρυσή Αυγή: Ο,τι κινείται, σφάζεται

<a href="https://www.youtube.com/watch?v=MZPugGHH1qQ" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=MZPugGHH1qQ</a>

Ολόκληρο το άρθρο

Logged
Αιμιλία η φτερωτή χελώνα
Διεστραμμένος
**********
Gender: Female
Posts: 15580


Έξω η μπουχεσαρία απ'το ΤΗΜΜΥ


View Profile WWW
Re: ΧΡΟΙΣΥ ΑΒΓΙ
« Reply #574 on: October 07, 2015, 02:28:43 am »

«Το λες πρώτα στον Γιάννη, ο Γιάννης στον Μεγάλο και αν δώσει το ΟΚ πας» (audio)
http://www.thepressproject.gr/article/82515/Ixitiko-To-les-prota-ston-Gianni-o-Giannis-ston-Megalo-kai-an-dosei-to-OK-pas
Logged

"Όσοι περιμένουν να βρουν πατημένα χνάρια θα απογοητευτούν γρήγορα. Όσοι δεν είναι έτοιμοι να πέσουν και να ξανασηκωθούν, να χάσουν τον δρόμο τους και να τον ξαναβρούν, να αγγίξουν όχι μια και δύο αλλά δέκα και εκατό φορές τον πάτο της έσχατης αμφιβολίας για τα σχέδια τους, για τις ιδέες τους, για τους συντρόφους τους, και για τους ίδιους τους εαυτούς τους, να αναμετρηθούν με τα χίλια δυο πρόσωπα της απόγνωσης και να ξανανέβουν στον αφρό, είναι καλύτερα να περιμένουν την κοινωνική αλλαγή απ' τον Αι Βασίλη ή, πράγμα που δεν διαφέρει πολύ, από κάποια αψεγάδιαστη δικαιωμένη "πρωτοπορία" .Εμείς δεν έχουμε να προσφέρουμε παρά την άχαρη γοητεία της καινούριας προσπάθειας, την ιστορική βεβαιότητα για τον σκοπό, την πάλη για τον ποιοτικό εμπλουτισμό του μαζί με την αδιάκοπη κριτική για τα μέσα, την στράτευση σε μια υπόθεση που χρειάζεται μαχητές αλλά θέλει να καταργήσει τους στρατιώτες"

https://www.facebook.com/arage.eaak  Knuppel
Αλντεμπαράν
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr
******
Posts: 2963


גם זה יעבור


View Profile
Re: ΧΡΟΙΣΥ ΑΒΓΙ
« Reply #575 on: October 08, 2015, 16:12:29 pm »

Quote from: Αιμιλία η φτερωτή χελώνα on October 07, 2015, 02:28:43 am
«Το λες πρώτα στον Γιάννη, ο Γιάννης στον Μεγάλο και αν δώσει το ΟΚ πας» (audio)
http://www.thepressproject.gr/article/82515/Ixitiko-To-les-prota-ston-Gianni-o-Giannis-ston-Megalo-kai-an-dosei-to-OK-pas
Το ηχητικό της συνομιλίας εδώ .
Logged

http://de.academic.ru/pictures/dewiki/75/Kemenche-Salut_de_trebizonde-Danse_aux_sabres.jpg
Αιμιλία η φτερωτή χελώνα
Διεστραμμένος
**********
Gender: Female
Posts: 15580


Έξω η μπουχεσαρία απ'το ΤΗΜΜΥ


View Profile WWW
Re: ΧΡΟΙΣΥ ΑΒΓΙ
« Reply #576 on: October 24, 2015, 20:47:35 pm »

<a href="https://www.youtube.com/watch?v=U6x44s4b-wU" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=U6x44s4b-wU</a>
Logged

"Όσοι περιμένουν να βρουν πατημένα χνάρια θα απογοητευτούν γρήγορα. Όσοι δεν είναι έτοιμοι να πέσουν και να ξανασηκωθούν, να χάσουν τον δρόμο τους και να τον ξαναβρούν, να αγγίξουν όχι μια και δύο αλλά δέκα και εκατό φορές τον πάτο της έσχατης αμφιβολίας για τα σχέδια τους, για τις ιδέες τους, για τους συντρόφους τους, και για τους ίδιους τους εαυτούς τους, να αναμετρηθούν με τα χίλια δυο πρόσωπα της απόγνωσης και να ξανανέβουν στον αφρό, είναι καλύτερα να περιμένουν την κοινωνική αλλαγή απ' τον Αι Βασίλη ή, πράγμα που δεν διαφέρει πολύ, από κάποια αψεγάδιαστη δικαιωμένη "πρωτοπορία" .Εμείς δεν έχουμε να προσφέρουμε παρά την άχαρη γοητεία της καινούριας προσπάθειας, την ιστορική βεβαιότητα για τον σκοπό, την πάλη για τον ποιοτικό εμπλουτισμό του μαζί με την αδιάκοπη κριτική για τα μέσα, την στράτευση σε μια υπόθεση που χρειάζεται μαχητές αλλά θέλει να καταργήσει τους στρατιώτες"

https://www.facebook.com/arage.eaak  Knuppel
Αιμιλία η φτερωτή χελώνα
Διεστραμμένος
**********
Gender: Female
Posts: 15580


Έξω η μπουχεσαρία απ'το ΤΗΜΜΥ


View Profile WWW
Re: ΧΡΟΙΣΥ ΑΒΓΙ
« Reply #577 on: November 05, 2015, 17:30:31 pm »

Όταν οι φασίστες της ΧΑ αποκαλύπτονται …και ψηφίζουν και με τα δύο χέρια τα μνημόνια διαρκείας της ΕΕ

Το ναζιστικό μόρφωμα της Χρυσής Αυγής εμφανίζεται σαν «αντισυστημικό» και  «αντιμνημονιακό» για να ψαρεύει σε θολά νερά.

Η πραγματικότητα βέβαια είναι ότι η Χρυσή Αυγή είναι οπλισμένο όργανο του εκμεταλλευτικού συστήματος, του κεφαλαίου και των ενώσεών του και δεν μπορεί να παριστάνει ταυτόχρονα και τον αντίπαλό τους. Γι' αυτό και αποκαλύπτεται με κάθε ευκαιρία. Στις 28-10-2015, στην Ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου οι χρυσαυγίτες υπερψήφισαν την έκθεση σχετικά με την «υλοποίηση των προτεραιοτήτων για το 2015 του Ευρωπαϊκού Εξαμήνου».

Οι εμφανιζόμενοι ως «αντιμνημονιακοί» χρυσαυγίτες ψήφισαν, με χέρια και με πόδια, υπέρ των μνημονίων διαρκείας για όλα τα κράτη-μέλη της ΕΕ, που επιβάλλει το «Ευρωπαϊκό Εξάμηνο».  Η εν λόγω έκθεση χειροκροτεί την αντιλαϊκή στρατηγική ΕΕ και αστικών κυβερνήσεων και απαιτεί την αυστηρή επιτήρηση και εφαρμογή των Συστάσεων Ανά Χώρα (ΣΑΧ) της Επιτροπής για το 2015, δίνοντας τις κατευθύνσεις για το τσάκισμα των εργατικών - λαϊκών δικαιωμάτων.

Συγκεκριμένα: «Επικροτεί το γεγονός ότι η Επιτροπή εστιάζει στις τέσσερις κύριες προτεραιότητες για την οικονομική ανάπτυξη: Τόνωση των επενδύσεων, υλοποίηση διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων στις αγορές προϊόντων, υπηρεσιών και εργασίας, δημοσιονομική ευθύνη (…) στο πλαίσιο της επίτευξης των στόχων που καθορίζονται στη στρατηγική "Ευρώπη 2020" και του γενικού στόχου της ενίσχυσης της παγκόσμιας ανταγωνιστικότητας της ΕΕ», «επαναλαμβάνει ότι είναι αναγκαία η συντονισμένη πολιτική εντός της Ένωσης και υπογραμμίζει τη σημασία της εφαρμογής των Συστάσεων Ανά Χώρα, προκειμένου να εξασφαλίζεται η συνεπής και δίκαιη εφαρμογή του πλαισίου οικονομικής διακυβέρνησης σε όλα τα κράτη-μέλη, υπογραμμίζει ότι η ανεπαρκής υλοποίηση των ΣΑΧ σε ορισμένα κράτη-μέλη αποτελεί μείζον εμπόδιο για τη δημιουργία ενός περιβάλλοντος ευνοϊκού για την ανάπτυξη και τις επενδύσεις (…), υπογραμμίζει την ανάγκη να βελτιωθεί το επιχειρηματικό περιβάλλον της ΕΕ καθώς και να ενισχυθούν τα επίπεδα παραγωγικότητας (…), ζητεί, ως εκ τούτου, την ανάπτυξη της κεφαλαιαγοράς, την εξάλειψη των διοικητικών εμποδίων».

Να, λοιπόν, τι σημαίνουν τα φληναφήματα των φασιστών περί «εθνικής πρωτογενούς παραγωγής», «αυτάρκειας» κ.λπ. Σημαίνουν υλοποίηση των μνημονίων διαρκείας της ΕΕ, πιστή τήρηση της αντιλαϊκής στρατηγικής της για να ανακάμψει η κερδοφορία των μονοπωλιακών ομίλων. Όσο για τα εργατικά δικαιώματα, η ΧΑ συντάσσεται με τις συστάσεις της έκθεσης που ζητάνε: «Οι αυξήσεις των μισθών θα πρέπει να προσαρμοστούν καλύτερα στις αλλαγές της παραγωγικότητας (…) οι εργασιακές μεταρρυθμίσεις θα πρέπει να εξασφαλίσουν την απαιτούμενη ισορροπία μεταξύ ευελιξίας και ασφάλειας τόσο για τους εργαζόμενους όσο και για τους εργοδότες ούτως ώστε να αυξηθούν η παραγωγικότητα και η ανταγωνιστικότητα της οικονομίας μας».

Δηλαδή, απαλλαγή των εργοδοτών από τις εργοδοτικές ασφαλιστικές εισφορές, γενίκευση των ελαστικών μορφών εργασίας, σύνδεση μισθών - παραγωγικότητας, με δυο λόγια, ακόμη πιο άγρια εκμετάλλευση της εργατικής τάξης. Δεν θα περίμενε κανείς τίποτε άλλο από αυτούς που φτιάχνουν δουλεμπορικά γραφεία για να εφοδιάζουν με πάμφθηνο εργατικό δυναμικό τους εργοδότες.

Η ανάγκη να στηριχθούν οι επιδιώξεις της πλουτοκρατίας, ο καπιταλιστικός δρόμος ανάπτυξης για την ανάκαμψη του κεφαλαίου, θα αποκαλύπτει όλο και περισσότερο το πραγματικό αποκρουστικό πρόσωπο της φασιστικής συμμορίας των χρυσαυγιτών, που χρειάζεται την πιο αποφασιστική καταδίκη των εργαζομένων.

http://www.902.gr/eidisi/apopseis-sholia/79002/otan-oi-fasistes-tis-ha-apokalyptontai-kai-psifizoyn-kai-me-ta-dyo
Logged

"Όσοι περιμένουν να βρουν πατημένα χνάρια θα απογοητευτούν γρήγορα. Όσοι δεν είναι έτοιμοι να πέσουν και να ξανασηκωθούν, να χάσουν τον δρόμο τους και να τον ξαναβρούν, να αγγίξουν όχι μια και δύο αλλά δέκα και εκατό φορές τον πάτο της έσχατης αμφιβολίας για τα σχέδια τους, για τις ιδέες τους, για τους συντρόφους τους, και για τους ίδιους τους εαυτούς τους, να αναμετρηθούν με τα χίλια δυο πρόσωπα της απόγνωσης και να ξανανέβουν στον αφρό, είναι καλύτερα να περιμένουν την κοινωνική αλλαγή απ' τον Αι Βασίλη ή, πράγμα που δεν διαφέρει πολύ, από κάποια αψεγάδιαστη δικαιωμένη "πρωτοπορία" .Εμείς δεν έχουμε να προσφέρουμε παρά την άχαρη γοητεία της καινούριας προσπάθειας, την ιστορική βεβαιότητα για τον σκοπό, την πάλη για τον ποιοτικό εμπλουτισμό του μαζί με την αδιάκοπη κριτική για τα μέσα, την στράτευση σε μια υπόθεση που χρειάζεται μαχητές αλλά θέλει να καταργήσει τους στρατιώτες"

https://www.facebook.com/arage.eaak  Knuppel
Αιμιλία η φτερωτή χελώνα
Διεστραμμένος
**********
Gender: Female
Posts: 15580


Έξω η μπουχεσαρία απ'το ΤΗΜΜΥ


View Profile WWW
Re: ΧΡΟΙΣΥ ΑΒΓΙ
« Reply #578 on: June 30, 2016, 22:53:53 pm »

υπενθυμιζω οτι τωρα που ξαναξεκινησε η δικη της ΧΑ, παιζουν καθημερινες ενημερωσεις για την εξελιξη της και τις καταθεσεις,
κυριως στην like page στο fb, αλλα και στο site

https://www.facebook.com/Goldendawnwatch/?fref=nf
http://www.goldendawnwatch.org
Logged

"Όσοι περιμένουν να βρουν πατημένα χνάρια θα απογοητευτούν γρήγορα. Όσοι δεν είναι έτοιμοι να πέσουν και να ξανασηκωθούν, να χάσουν τον δρόμο τους και να τον ξαναβρούν, να αγγίξουν όχι μια και δύο αλλά δέκα και εκατό φορές τον πάτο της έσχατης αμφιβολίας για τα σχέδια τους, για τις ιδέες τους, για τους συντρόφους τους, και για τους ίδιους τους εαυτούς τους, να αναμετρηθούν με τα χίλια δυο πρόσωπα της απόγνωσης και να ξανανέβουν στον αφρό, είναι καλύτερα να περιμένουν την κοινωνική αλλαγή απ' τον Αι Βασίλη ή, πράγμα που δεν διαφέρει πολύ, από κάποια αψεγάδιαστη δικαιωμένη "πρωτοπορία" .Εμείς δεν έχουμε να προσφέρουμε παρά την άχαρη γοητεία της καινούριας προσπάθειας, την ιστορική βεβαιότητα για τον σκοπό, την πάλη για τον ποιοτικό εμπλουτισμό του μαζί με την αδιάκοπη κριτική για τα μέσα, την στράτευση σε μια υπόθεση που χρειάζεται μαχητές αλλά θέλει να καταργήσει τους στρατιώτες"

https://www.facebook.com/arage.eaak  Knuppel
Αιμιλία η φτερωτή χελώνα
Διεστραμμένος
**********
Gender: Female
Posts: 15580


Έξω η μπουχεσαρία απ'το ΤΗΜΜΥ


View Profile WWW
Re: ΧΡΟΙΣΥ ΑΒΓΙ
« Reply #579 on: September 13, 2016, 01:41:46 am »

<a href="https://www.youtube.com/watch?v=VIMf69jjSAc" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=VIMf69jjSAc</a>

Το απόλυτο ξεβράκωμα της νεοναζιστικής Χρυσής Αυγής ως προς την δήθεν αντισυστημικότητα της....
Σε συνέντευξη του γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νίκου Μιχαλολιάκου παρουσιάζονται οι νέες θέσεις της φασιστικής οργάνωσης!
ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ
ΝΑΙ ΣΤΟ ΕΥΡΩ
ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΏΣΕΙΣ


http://anemosantistasis.blogspot.com/2016/09/video_12.html
Logged

"Όσοι περιμένουν να βρουν πατημένα χνάρια θα απογοητευτούν γρήγορα. Όσοι δεν είναι έτοιμοι να πέσουν και να ξανασηκωθούν, να χάσουν τον δρόμο τους και να τον ξαναβρούν, να αγγίξουν όχι μια και δύο αλλά δέκα και εκατό φορές τον πάτο της έσχατης αμφιβολίας για τα σχέδια τους, για τις ιδέες τους, για τους συντρόφους τους, και για τους ίδιους τους εαυτούς τους, να αναμετρηθούν με τα χίλια δυο πρόσωπα της απόγνωσης και να ξανανέβουν στον αφρό, είναι καλύτερα να περιμένουν την κοινωνική αλλαγή απ' τον Αι Βασίλη ή, πράγμα που δεν διαφέρει πολύ, από κάποια αψεγάδιαστη δικαιωμένη "πρωτοπορία" .Εμείς δεν έχουμε να προσφέρουμε παρά την άχαρη γοητεία της καινούριας προσπάθειας, την ιστορική βεβαιότητα για τον σκοπό, την πάλη για τον ποιοτικό εμπλουτισμό του μαζί με την αδιάκοπη κριτική για τα μέσα, την στράτευση σε μια υπόθεση που χρειάζεται μαχητές αλλά θέλει να καταργήσει τους στρατιώτες"

https://www.facebook.com/arage.eaak  Knuppel
Αλντεμπαράν
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr
******
Posts: 2963


גם זה יעבור


View Profile
Re: ΧΡΟΙΣΥ ΑΒΓΙ
« Reply #580 on: February 09, 2017, 22:55:55 pm »

Έξω οι φασίστες από τους χώρους εργασίας

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΕΚΑ

<a href="https://www.youtube.com/watch?v=4E7ghiEjKf4" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=4E7ghiEjKf4</a>


Το συνέδριο του ΕΚΑ
Logged

http://de.academic.ru/pictures/dewiki/75/Kemenche-Salut_de_trebizonde-Danse_aux_sabres.jpg
Kiroi_Senko
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr
*****
Gender: Male
Posts: 751



View Profile
Re: ΧΡΟΙΣΥ ΑΒΓΙ
« Reply #581 on: February 10, 2017, 00:30:40 am »

Εντάξει για την ΧΑ τα λόγια περιττεύουν. Εμένα αυτό που προβληματίζει περισσότερο είναι γιατί ο κόσμος γενικότερα, όχι μόνο στην Ελλάδα (δείτε τι γίνεται πχ. και στις τρεις επερχόμενες εκλογές σε Γαλλία, Γερμανία και κυρίως Ολλανδία) στρέφεται προς την ακροδεξιά και το φασισμό αντί σε άλλα αριστερά ή κομμουνιστικά ρεύματα. Κατά την άποψη μου σίγουρα βασική αιτία είναι τα μεταναστευτικά ζητήματα. Πιθανόν και η απαράδεκτη ανοχή που επιδεικνύει το σύστημα σε αυτά τα επικίνδυνα μορφώματα. Για αυτά νομίζω περισσότερα μπορούν να γράψουν όλοι εδώ οι "αριστέροι" του φόρουμ, όπως έχουν ήδη άλλωστε κάνει. Εγώ με τη σειρά μου συμφωνώ ότι φασίστες τύπου ΧΑ είναι για ξύλο, όχι για κουβέντες.

Αυτό που σπάνια όμως βλέπω είναι η αυτοκριτική εκ μέρους τους για το φαινόμενο αυτό. Δεν είναι δουλεία μου να υποδείξω στους κομμουνιστές τι πρέπει να κάνουν και τι όχι, πιστεύω όμως ότι η στάση τους πολλές φόρες ωθεί κόσμο προς την ακροδεξιά και το φασισμό. Όταν δεν παραδέχεσαι τις θηριωδίες που έκαναν τα κομμουνιστικά καθεστώτα ανά το κόσμο, όταν βαπτίζεις κάθε μη κομμουνιστή/αριστερό ως φασίστα και όταν φανερώνεις ότι και ο ίδιος έχεις αυταρχικές τάσεις και καλλιεργείς ρητορική μίσους τότε ανατροφοδοτείς ο ίδιος αυτό που προτάσσεις ότι πολεμάς. Δεν είναι τυχαίο ότι η καλύτερη άμυνα του κάθε φασίστα σε κάθε τηλεοπτικό πανέλ είναι να γυρίσει τη κουβέντα στα αίσχη του Στάλιν και του κάθε Στάλιν.
Logged
Escobar
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr
******
Posts: 2821



View Profile
Re: ΧΡΟΙΣΥ ΑΒΓΙ
« Reply #582 on: February 10, 2017, 00:34:37 am »

Quote from: Kiroi_Senko on February 10, 2017, 00:30:40 am
Εντάξει για την ΧΑ τα λόγια περιττεύουν. Εμένα αυτό που προβληματίζει περισσότερο είναι γιατί ο κόσμος γενικότερα, όχι μόνο στην Ελλάδα (δείτε τι γίνεται πχ. και στις τρεις επερχόμενες εκλογές σε Γαλλία, Γερμανία και κυρίως Ολλανδία) στρέφεται προς την ακροδεξιά και το φασισμό αντί σε άλλα αριστερά ή κομμουνιστικά ρεύματα. Κατά την άποψη μου σίγουρα βασική αιτία είναι τα μεταναστευτικά ζητήματα. Πιθανόν και η απαράδεκτη ανοχή που επιδεικνύει το σύστημα σε αυτά τα επικίνδυνα μορφώματα. Για αυτά νομίζω περισσότερα μπορούν να γράψουν όλοι εδώ οι "αριστέροι" του φόρουμ, όπως έχουν ήδη άλλωστε κάνει. Εγώ με τη σειρά μου συμφωνώ ότι φασίστες τύπου ΧΑ είναι για ξύλο, όχι για κουβέντες.

Αυτό που σπάνια όμως βλέπω είναι η αυτοκριτική εκ μέρους τους για το φαινόμενο αυτό. Δεν είναι δουλεία μου να υποδείξω στους κομμουνιστές τι πρέπει να κάνουν και τι όχι, πιστεύω όμως ότι η στάση τους πολλές φόρες ωθεί κόσμο προς την ακροδεξιά και το φασισμό. Όταν δεν παραδέχεσαι τις θηριωδίες που έκαναν τα κομμουνιστικά καθεστώτα ανά το κόσμο, όταν βαπτίζεις κάθε μη κομμουνιστή/αριστερό ως φασίστα και όταν φανερώνεις ότι και ο ίδιος έχεις αυταρχικές τάσεις και καλλιεργείς ρητορική μίσους τότε ανατροφοδοτείς ο ίδιος αυτό που προτάσσεις ότι πολεμάς. Δεν είναι τυχαίο ότι η καλύτερη άμυνα του κάθε φασίστα σε κάθε τηλεοπτικό πανέλ είναι να γυρίσει τη κουβέντα στα αίσχη του Στάλιν και του κάθε Στάλιν.


πολιτικα σε αυτον τον κοσμο υπαρχουν μονο ακροδεξιοι και αριστεροι/κομμουνιστες;
Logged

"Yesterday is History-Today is a Gift-Tommorow is a Mystery"

Kiroi_Senko
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr
*****
Gender: Male
Posts: 751



View Profile
Re: ΧΡΟΙΣΥ ΑΒΓΙ
« Reply #583 on: February 10, 2017, 00:40:21 am »

Δόξα το θέο όχι. Το αντίθετο. Η αναλογία των 'φωνακλάδων' όμως στο μικρόκοσμό του φόρουμ είναι τελείως διαφορετική από αυτήν της έξω κοινωνίας. Εδώ το μεγαλύτερο ποσοστό των ενεργών χρηστών, όπως το έχω αντιληφθεί εγώ τουλάχιστον, έχει έντονες αριστερές πεποιθήσεις. Ίσως γιατί στην Ελλάδα δεν βιώσαμε πότε τις φρικαλεότητες ενός κομμουνιστικού καθεστώτος, τουλάχιστον όχι στο βαθμό που τις βίωσαν άλλοι λαοί ανά το πλανήτη.
« Last Edit: February 10, 2017, 00:44:53 am by Kiroi_Senko » Logged
Αλντεμπαράν
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr
******
Posts: 2963


גם זה יעבור


View Profile
Re: ΧΡΟΙΣΥ ΑΒΓΙ
« Reply #584 on: February 10, 2017, 01:30:20 am »

Είναι ιστορικά αποδεδειγμένο ότι ο φασισμός έρχεται να διορθώσει τις ατέλειες και τις κρίσεις του καπιταλισμού, και πάντα ο φασισμός στηρίχτηκε από τις εταιρείες πυλώνες των χωρών, βλέπε IBM, οι χαλυβρουργίες της Γερμανίας, οι φαρμακοβιομηχανίες (Bayer)... Επίσης πάντα σε περιόδους οικονομικής ανέχειας ο λαός είναι πολύ ευάλωτος σε λαϊκισμούς και εύκολες λύσεις εναντίων των εύκολων αντιπάλων μαύρων/τσιγγάνων/μεταναστών κτλ, χάνοντας έτσι τον στόχο από τον πραγματικό δημιουργό των προβλημάτων του... Τώρα ότι οι κομμουνιστές στέλνουν τον κόσμο στον φασισμό είναι η τυπική αντικομμουνιστική λάσπη των δύο άκρων, και μάντεψε εγκαλείς τους κομμουνιστές ότι οι φασίστες φέρνουν στα τηλεοπτικά πάνελ τα παραδείγματα των θηριωδιών των κομμουνιστών τα οποία μόλις ανέφερες...  Wink

Το ότι οι φασίστες δεν αλωνίζουν σε σχολεία/πανεπιστήμια/σωματεία το κατάφεραν όχι εγώ, όχι εσύ και άλλοι νεοφιλελεύθεροι που ξεσπαθώνεις εδώ μιλώντας για "ξύλο" στους ΧΑ, αλλά κομμουνιστές/αναρχικοί και άλλος δημοκρατικός κόσμος ο οποίος μπαίνει μπροστά με όλα τα μέσα που διαθέτει.

Δεν σου κάνω διάλογο, μην μπερδευτείς, για κανέναν άλλο που μπορώ να συννενοηθώ τα γράφω  Wink


Επίσης αυτοκριτική από τους παραπάνω χώρους γίνεται, όσοοι ασχολούνται το γνωρίζουν, απλώς γίνεται όχι με όρους αστικής νομιμότητας και ηθικής αλλά με όρους αποτελεσματικότητας και ευστοχίας στην αποκάλυψη του ρόλου των φασιστών στην Ελλάδα της κρίσης...


« Last Edit: February 10, 2017, 01:50:45 am by Αλντεμπαράν » Logged

http://de.academic.ru/pictures/dewiki/75/Kemenche-Salut_de_trebizonde-Danse_aux_sabres.jpg
Pages: 1 ... 37 38 [39] 40 41 ... 47 Go Up Print
Jump to:  

Powered by SMF | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
Scribbles2 | TinyPortal © Bloc | XHTML | CSS
Loading...