• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 09:42:48 am

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 09:42:48 am

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by okan
[Today at 02:33:21]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[Today at 02:29:21]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[June 16, 2025, 15:55:08 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:01:53 pm]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[June 16, 2025, 10:22:18 am]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9960
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426680
Total Topics: 31710
Online Today: 169
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 9
Guests: 103
Total: 112
vaggelisx
kathrin_p
A-TheITGuy
rafa98p
GeorgeGk
Sotirisbikos
acolak
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
  Όταν ανεβάζουμε φωτογραφίες στις Ανακοινώσεις και Έκτακτα νέα, βάζουμε τη μεγαλύτερη πλευρά 400 (width=400 ή height=400 ). π.χ. [img height=400 (κλείνει η αγκύλη) 
THMMY.gr > Forum > Μαθήματα Βασικού Κύκλου > 2ο Εξάμηνο > Λογισμός ΙΙ (Moderators: chatzikys, tzortzis) > [Λογισμός ΙΙ] Συζήτηση για Λογισμό ΙΙ [2011]
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 6 7 [8] 9 10 Go Down Print
Author Topic: [Λογισμός ΙΙ] Συζήτηση για Λογισμό ΙΙ [2011]  (Read 12001 times)
Groucho
Veteran
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
Re: [Λογισμός ΙΙ] Γενικές απορίες και ανακοινώσεις/επικαιρότητα 10/11
« Reply #105 on: June 25, 2011, 15:15:53 pm »

Quote from: peter_north on June 25, 2011, 14:22:15 pm

Α και όσο για αυτά που λετε για MIT κτλ επειδή πέρυσι με την εκδρομή στην βοστώνη έτυχε να γνωρίσω 5-6 καθηγητές του MIT, απλά θα σου πώ ότι σαν άνθρωποι πρώτα, δεν έχουν σχέση με το 99% των καθηγητών μας. Κοιτάνε πολύ να κατανοήσουν τις ανάγκες των φοιτητών, δεν έχουν καβαλήσει το καλάμι, ούτε κάνουν τους ξερόλες(για να μην παρεξηγηθώ, δεν αναφέρομαι στον κ. Καππο συγκεκριμένα). Μια συζήτηση 3-4 ωρών με τον καθένα ήταν αρκετή για να το καταλάβουμε στην εκδρομή.

Ποια εκδρομη στη βοστωνη? Πηγε το τμημα εκδρομη στη βοστωνη?
Αιμιλία η φτερωτή χελώνα
Διεστραμμένος

Έξω η μπουχεσαρία απ'το ΤΗΜΜΥ

View Profile WWW
« Reply #106 on: June 25, 2011, 15:18:33 pm »

ναι, πηγαν οσοι περασαν λογισμο ΙΙ με βαθμο >7 Cheesy
https://www.thmmy.gr/smf/index.php?action=gallery;cat=20

"Όσοι περιμένουν να βρουν πατημένα χνάρια θα απογοητευτούν γρήγορα. Όσοι δεν είναι έτοιμοι να πέσουν και να ξανασηκωθούν, να χάσουν τον δρόμο τους και να τον ξαναβρούν, να αγγίξουν όχι μια και δύο αλλά δέκα και εκατό φορές τον πάτο της έσχατης αμφιβολίας για τα σχέδια τους, για τις ιδέες τους, για τους συντρόφους τους, και για τους ίδιους τους εαυτούς τους, να αναμετρηθούν με τα χίλια δυο πρόσωπα της απόγνωσης και να ξανανέβουν στον αφρό, είναι καλύτερα να περιμένουν την κοινωνική αλλαγή απ' τον Αι Βασίλη ή, πράγμα που δεν διαφέρει πολύ, από κάποια αψεγάδιαστη δικαιωμένη "πρωτοπορία" .Εμείς δεν έχουμε να προσφέρουμε παρά την άχαρη γοητεία της καινούριας προσπάθειας, την ιστορική βεβαιότητα για τον σκοπό, την πάλη για τον ποιοτικό εμπλουτισμό του μαζί με την αδιάκοπη κριτική για τα μέσα, την στράτευση σε μια υπόθεση που χρειάζεται μαχητές αλλά θέλει να καταργήσει τους στρατιώτες"

https://www.facebook.com/arage.eaak  Knuppel
Groucho
Veteran
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #107 on: June 25, 2011, 15:20:06 pm »

Quote from: Απλυτος Γριφος on June 25, 2011, 15:18:33 pm

Πωπω τι χασαμε
Αιμιλία η φτερωτή χελώνα
Διεστραμμένος

View Profile WWW
« Reply #108 on: June 25, 2011, 15:21:57 pm »

ας εκανες τουλαχιστον 3 απο τα 5 bullets του Καππου. Tongue
αν και αυτα νομιζω οτι σου δινουν την εσωτερικη βαση του 1.5 και οχι βαθμαρα στο μαθημα Cheesy
εγω το 1 απο τα 5 εκανα Grin

"Όσοι περιμένουν να βρουν πατημένα χνάρια θα απογοητευτούν γρήγορα. Όσοι δεν είναι έτοιμοι να πέσουν και να ξανασηκωθούν, να χάσουν τον δρόμο τους και να τον ξαναβρούν, να αγγίξουν όχι μια και δύο αλλά δέκα και εκατό φορές τον πάτο της έσχατης αμφιβολίας για τα σχέδια τους, για τις ιδέες τους, για τους συντρόφους τους, και για τους ίδιους τους εαυτούς τους, να αναμετρηθούν με τα χίλια δυο πρόσωπα της απόγνωσης και να ξανανέβουν στον αφρό, είναι καλύτερα να περιμένουν την κοινωνική αλλαγή απ' τον Αι Βασίλη ή, πράγμα που δεν διαφέρει πολύ, από κάποια αψεγάδιαστη δικαιωμένη "πρωτοπορία" .Εμείς δεν έχουμε να προσφέρουμε παρά την άχαρη γοητεία της καινούριας προσπάθειας, την ιστορική βεβαιότητα για τον σκοπό, την πάλη για τον ποιοτικό εμπλουτισμό του μαζί με την αδιάκοπη κριτική για τα μέσα, την στράτευση σε μια υπόθεση που χρειάζεται μαχητές αλλά θέλει να καταργήσει τους στρατιώτες"

GKOUNTAS
Νεούλης/Νεούλα
*

View Profile
« Reply #109 on: June 25, 2011, 18:41:55 pm »

Quote from: san_zoulapi on June 25, 2011, 12:39:37 pm
Ετσι μπράβο! Οργανωθείτε, φωνάξτε , αγωνιστείτε να αλλάξει το κατεστημένο! Μην τυχόν ζοριστεί λιγο το κωλαράκι σας. Δηλαδή αύριο μεθαύριο στη δουλεία σας αν ο εργοδότης ή ο πελάτης ζητήσει κάτι περίεγο ή υπερβολικό(κατά τη γνώμη σας) , εσείς θα τον κράξετε και θα τον πείτε να αλλάξει νοοτροπία. Με τέτοια δηλία απέναντι στη δουλειά ακόμα και από τους αυριανούς μηχανικούς πώς περιμένει κανείς να αλλάξουν τα πράγματα στην χώρα?
Σκατόφλώροι.
Εχω δει μαλακες και μαλακες αλλα σαν κι εσενα ΜΑΛΑΚΑ δεν εχω ξαναδει! Βρε ΚΩΛΟΖΩΟ γαμω το κεφαλι σου, καταλαβαινεις οτι το προβλημα δεν ειναι οτι το μαθημα ειναι δυσκολο αλλα οτι το κανει ο νταβατζης σου ο Καππος δυσκολο βρε σκατοτσιρε? Δεν διαμαρτυρεται κανεις γιατι το μαθημα ειναι δυσκολο εξ'αντικειμενου, διαμαρτυρονται ολοι επειδη το μαθημα γινεται δυσκολο με το ετσι θελω και τον κομπλεξισμο του συγκεκριμενου καθηγητη. Κι αν εχεις καταλαβει διαφωνουν με τη λογικη του και ατομα που το εχουν περασει κι οχι μονο με 5 απλα και μονο γιατι θεωρουν οτι δεν τους προσφερει κατι παραπανω στην πορεια τους ως μηχανικοι να μαθουν καθε αρρωστο θεμα του Καππου. Και εν πασει περιπτωσει φωνη λαου, οργη θεου, αν ολοι σε αυτοι τη σχολη ειναι βλακες και το επιπεδο της σχολης θα πρεπει να ειναι αναλογο κι ας ζημιωθουν οι "διανοιες" σαν κι εσενα. ΒΟΔΙ
Nerevar
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

I'm Pickle Rick!

View Profile
« Reply #110 on: June 25, 2011, 19:13:03 pm »

Ετσι μπράβο! Οργανωθείτε, φωνάξτε , αγωνιστείτε να αλλάξει το κατεστημένο! Μην τυχόν ζοριστεί λιγο το κωλαράκι σας. Δηλαδή αύριο μεθαύριο στη δουλεία σας αν ο εργοδότης ή ο πελάτης ζητήσει κάτι περίεγο ή υπερβολικό(κατά τη γνώμη σας) , εσείς θα τον κράξετε και θα τον πείτε να αλλάξει νοοτροπία. Με τέτοια δηλία απέναντι στη δουλειά ακόμα και από τους αυριανούς μηχανικούς πώς περιμένει κανείς να αλλάξουν τα πράγματα στην χώρα?
Σκατόφλώροι.

Θα σου αρεσε δηλαδη αν εγω πηγαινα στα αντιστοιχα topic της φυσικης και των ΣΑΕ 1 και το επαιζα υπερανω λεγοντας οτι τα περασα με την πρωτη?Δεν το κανω ομως,γιατι ξερω τι σημαινει σεβασμος.

Μαθε και εσυ λοιπον τι σημαινει αυτη η λεξη,και μετα ελα να ξαναποσταρεις,αλλιως θα καταντησεις γραφικος σαν τον καφρο τον Καπνια.

Ο σεβασμος,ειναι δειγμα παιδειας και ωριμοτητας.Δεν ειναι κατι δεδομενο,αλλα ειναι κατι που κερδιζεται (απευθυνομαι κυριως προς τους καθηγητες εδω).

A pirate i was meant to be.
pandora
Καταστραμμένος

madness

View Profile
« Reply #111 on: June 25, 2011, 21:06:31 pm »

[offtopic/] aplyte exw klapsei apo to gelio xaxaxaxaxaxaxaxa  Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin
san_zoulapi
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #112 on: June 25, 2011, 21:23:51 pm »

Quote from: megapixel on June 25, 2011, 14:58:04 pm
Quote from: san_zoulapi on February 25, 2009, 02:00:16 am
Quote from: Matzika on February 24, 2009, 23:19:01 pm

Μήπως θα έπρεπε να κάνετε μια αυτοκριτική πρώτα για το πόσο σωστά ανταποκριθήκατε στις απαιτήσεις του μαθήματος?
Και στην τελική αν έχετε κάποιο συγκεκριμένο πρόβλημα ως προς τον τρόπο διδασκαλίας συζητήστε το μαζί του και μην γκρινιαζετε απλά...γενικά μου έχει δώσει την εντύπωση ότι τον ενδιαφέρει το μαθημά του (για να διευκολύνει με σετ ασκήσεων κτλ) και δεν αρέσκεται απλα στο να κόβει ανυποψίαστο κοσμάκη... Roll Eyes

Εμενα τπ προβλημα μου δεν ειναι τα δυσκολα θεματα π έβαλε τοσο....Ενταξει το να ανεβάσεις το επίπεδο της εξέτασης δεν ειναι κακο, εφόσον ομως το κανεις με ισους όρους για όσους ειναι διαβασμενοι.....Δηλαδή βαλε 1-2 ανεβασμένα θεματάκια αλλα οχι τα παλούκια π έκανες μεσα στην τάξη στα 2 τελευταία μαθήματα , τα οποία τα γράφουν μονο αυτοι πού ήταν σε αυτα.......ΟΚ σε μερικούς δεν αρέσει το μάθημα σου.....Αν δηλαδή επιλέξουν να μπαίνουν δίπλα γιατι τους κόβεις τα πόδια βάζοντας τα τερμα εξιδικευμένα πράγματα??

san_zoulapi απο τις 25 Φεβ 2009 που εγραψες τα παραπανω τι σε εκανε να αλλαξεις γνωμη?

Χαχα respect για αυτό αν και είσαι τρελό καΐδι που το βρήκες. Με αυτή την κουβέντα το είχα θυμηθεί προχθές και από μόνος μου το περιστατικό. Δεν είναι ίδιες οι δύο περιπτώσεις ωστόσο. Αν προσέξεις δε παραπονιέμαι για την δυσκολία αλλά για το ότι δεν κατάφερα να γράψω παρόλο που ήμουν διαβασμένος και είχα κάνει όλες τις παρακολουθήσεις. Απλά όχι σε αυτόν τον καθηγητή .  Στον λογισμό 1 έκαναν την ίδια ύλη 2 καθηγητές και ο καθένας τους έβαζε διαφορετικά θέματα. Ο διαχωρισμός γινότανε με τα επίθετα και δε δικαιούσουν εφόσον ήσουν στον ένα τμήμα να δώσεις στο θέμα του άλλου καθηγητή. Εγώ είχα μπει και στους δύο καθηγητές και έκρινα καλύτερο τον Ξένο. Τα μαθήματα ήταν την ίδια ώρα οπότε εκ των πραγμάτων δε μπορούσα να παρακολουθήσω τα θέματα που είχε κάνει ο Ρόθος. Το άδικο λοιπόν κατά τη γνώμη μου είναι ότι ο τυχαίος διαχωρισμός με βάση τα επίθετα δε θα έπρεπε να σε περιορίζει εφόσον υπάρχει η δυνατότητα επιλογής. Αν υπήρχε 2ος καθηγητής για τον λογισμό 2 που να κάνει το κομμάτι του Κάππου, έβαζε άλλα θέματα και κάποιοι λόγω επιθέτων δεσμεύονταν να δώσουν στον πρώτο , ενώ η λογική του ήταν τελείως αντίθετη , θα είχε κάποιο δίκιο το κράξιμο. Εκεί θα υπήρχε κόμπλεξ.
Τέλος θα σου απαντήσω ότι στο πρώτο εξάμηνο ήμουν σε πολλά επίπεδα πιο ανώριμος από ότι είμαι τώρα , αυτό άλλαξε.
Παρ'όλο που και τώρα ακόμα πιστεύω πως το σκηνικό που περιέγραψα με τον Λογισμό 1 ήταν άδικο, εν μέρει εχω αναθεωρίσει. Όχι για την άποψή μου άλλα για το πώς το αντιμετώπισα . Ορθότερο θα ήταν να τον πιάσω και να κάνω μια κουβέντα μαζί του. Και εφ´οσον μου έδινε σοβαρά επιχειρήματα(όπως έχει κάνει ο Κάππος, απλά τον γράφουν στα παπάρια τους) θα το συζητούσα. Αν και πιστεύω πως απλώς  θα με άφηνε να δώσω με τον Ξένο.
Για αυτό τον λόγο τουλάχιστον μπορώ να σου πω πως δικαιολογώ κάπως τους πρωτοετείς , αν και πραγματικά το να τους ενθαρρύνεται από τους παλιότερους αυτή η νοοτροπία της γκρίνιας πιστεύω πως τους κάνει κακό.
Και στην τελική τον Σεπτέμβρη ξέρεις τι έκανα? Έστρωσα τον κώλο μου διάβασα τις σημειώσεις του κ πήρα 10 . Λιγότερο χρόνο μου πήρε από το κράξιμο. 

Quote from: gate4 on June 25, 2011, 15:07:05 pm
νομιζε οτι εγραψε 5αρι μετα που πηρε 9 κανει τον μαγκα 

Όντως έτσι νόμιζα. Και καλά έκανα, 5 πήρα.

Quote from: Απλυτος Γριφος on June 25, 2011, 15:18:33 pm

Αυτό ούτε εγώ το ήξερα , πότε παίχτηκε το σκηνικό?

Quote from: bestpike on June 25, 2011, 13:53:01 pm
Δηλαδη εσυ zoulapi αν ο εργοδοτης σου λεγε πριν βιδωσεις μια βιδα να κανεις και 10 push-ups η να λυνεις και μια διαφορικη εξισωση εσυ αντι να τον πεισεις οτι αυτα ειναι παπαριες θα το κανες ε? Για να μην φανεις "λιγος" στην προκληση. Δε τι παλευετε ρεεεεε...

Χαχα εντάξει μία τέτοια απάντηση ακριβώς ήθελα να ψαρέψω, ευχαριστώ . ΝΑΙ ΜΑΛΑΚΑ ΘΑ ΤΑ ΕΚΑΝΑ ΤΑ 10 PUSH-UPS ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΠΙΠΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΛΗΘΏ. Αλλά βέβαια στη χώρα που ζώ δε θα μπορύσε να με απολύσει ο καημένος. Όσο μαλάκας και άχρηστός και ας ήμουνα. Θα έτρεχα στις απεργίες και στις πορείες με τα συνδικάτα , θα έκοβα και το ρεύμα σε όλη την χώρα για να μην μου πειράξει τα πολύτιμα λογικότατα κεκτημένα . Έ ρε ξύλο που το θέλουμε

Quote from: daydreamer on June 25, 2011, 13:54:15 pm
Φουλ ναρκισσισμός

off topic ψηλε/ψηλη

Quote from: Ροκάς on June 25, 2011, 19:13:03 pm
Θα σου αρεσε δηλαδη αν εγω πηγαινα στα αντιστοιχα topic της φυσικης και των ΣΑΕ 1 και το επαιζα υπερανω λεγοντας οτι τα περασα με την πρωτη?Δεν το κανω ομως,γιατι ξερω τι σημαινει σεβασμος.
Μαθε και εσυ λοιπον τι σημαινει αυτη η λεξη,και μετα ελα να ξαναποσταρεις,αλλιως θα καταντησεις γραφικος σαν τον καφρο τον Καπνια.
Ο σεβασμος,ειναι δειγμα παιδειας και ωριμοτητας.Δεν ειναι κατι δεδομενο,αλλα ειναι κατι που κερδιζεται (απευθυνομαι κυριως προς τους καθηγητες εδω).

Βασικά στα @@ μου θα σ έγραφα αν το έκανες. Εκτός και αν το έλεγες για να αποδείξεις κάποιο point. Εγώ για αυτό σου είπα για τους βαθμούς μου , νομίζεις τραβάω κάνα ζόρι να κάνω μόστρα?
Ο Καπνιάς που λες , αν και δεν έχω κάποιο πρόβλημα με το παιδί, αδιαφορος μου είναι, νομίζω ότι μοιάζει στη νοοτροπία πολύ περισσότερο με αυτούς που γκρινιάζουν εδώ μέσα παρά με εμένα .
Και δεν έχει ιδιαίτερη σημασία αλλά μιας και το ανέφερες, σοβαρά μαθήματα πέρασες μπράβο σου.
Για τον σεβασμό πες τα σε κάνα καλλιστείο μαζί με την παγκόσμια ειρήνη.

Quote from: GKOUNTAS on June 25, 2011, 18:41:55 pm
Εχω δει μαλακες και μαλακες αλλα σαν κι εσενα ΜΑΛΑΚΑ δεν εχω ξαναδει! Βρε ΚΩΛΟΖΩΟ γαμω το κεφαλι σου, καταλαβαινεις οτι το προβλημα δεν ειναι οτι το μαθημα ειναι δυσκολο αλλα οτι το κανει ο νταβατζης σου ο Καππος δυσκολο βρε σκατοτσιρε? Δεν διαμαρτυρεται κανεις γιατι το μαθημα ειναι δυσκολο εξ'αντικειμενου, διαμαρτυρονται ολοι επειδη το μαθημα γινεται δυσκολο με το ετσι θελω και τον κομπλεξισμο του συγκεκριμενου καθηγητη. Κι αν εχεις καταλαβει διαφωνουν με τη λογικη του και ατομα που το εχουν περασει κι οχι μονο με 5 απλα και μονο γιατι θεωρουν οτι δεν τους προσφερει κατι παραπανω στην πορεια τους ως μηχανικοι να μαθουν καθε αρρωστο θεμα του Καππου. Και εν πασει περιπτωσει φωνη λαου, οργη θεου, αν ολοι σε αυτοι τη σχολη ειναι βλακες και το επιπεδο της σχολης θα πρεπει να ειναι αναλογο κι ας ζημιωθουν οι "διανοιες" σαν κι εσενα. ΒΟΔΙ

Με ενοχλεί πολύ το τελευταίο που λες αλλά αν το πιστεύεις έχουμε εκ δια μέτρου αντίθετες ιδέες για τον ρόλο του πανεπιστημίου, οπότε σέβομαι την άποψή σου παρ´όλο που την θεωρώ λάθος και δεν έχω κάτι άλλο να σου πω. 

Quote from: peter_north on June 25, 2011, 14:22:15 pm
Οκ μετά όταν τελειώσεις την σχολή και ο άλλος που θα έχει τελιώσει τει με τα δικά σου επαγγελματικά δικαιώματα, θα του λες ναι αλλά εγώ πέρασα λογισμό 2 με @@ και θα χαίρεσαι  Idiot
Και θα γίνεις super duper υπεργαμάτος μηχανικός αν ξέρεις σε τόσο βάθος λογισμό ΙΙ, άσχετα που μετα δεν θα σου χρειαστεί ΠΟΥΘΕΝΑ, αλλα ξέχασα η σχολή πρέπει να έχει επίπεδο

Όχι αδελφέ δε θα γίνω σούπερ ντούπερ υπεργαμάτος μηχανικος αν ξέρω σε βάθος τον λογισμό 2, ούτε που τον θυμάμαι πλέον. Το ότι με βοήθησε σε κάποια άλλα σοβαρά μαθήματα από τα οποία μου έμειναν πράγματα και στο να μάθω να διαβάζω θα παίξουν τον ρόλο τους σε αυτό. Και θα μ κλάσει ο τειτζής. Αν είμαι καλύτερος από αυτόν στην δουλειά που θα κάνω τα δικαιώματα δε παιζουν τόσο μεγάλο ρόλο κατά τη γνώμη μου.

il capitano
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Verona Rulez - aua

View Profile
« Reply #113 on: June 25, 2011, 21:35:18 pm »

Ρε συ zoulapi, γιατί δεν τα στέλνεις όλα αυτά και στην λίστα, να γελάσει και λίγο το χειλάκι του κάππου??

Η βραζιλιανικη μουσικη ειναι αντικαταστατικη γιατι χορευεται σε παραλιες
οι παραλιες εχουν αμμο
που αποτελειται απο πυριτιο
που προερχεται απο την λεξη πυρ
εκ'του οποιου αναγενναται ο φοινικας
γνωστο συμβολο της χουντας των Συνταγματαρχων
Αντ'αυτου το καταστατικο απαγορευει καθε φασιστικη οργανωση!!!!!

Quote from: γνωστός μελισσοκόμος on October 28, 2010, 03:09:57 am
ΑΣΑ, ΟΥΙΣΚΙ ΚΑΙ ΑΙΡΟΝ ΜΕΗΝΤΕΝ ΔΙΣΚΟΙ
Peace
Αιμιλία η φτερωτή χελώνα
Διεστραμμένος

View Profile WWW
« Reply #114 on: June 25, 2011, 23:09:04 pm »

Σκατόφλώροι.
μη συγκρινεις την πουτσα με τη βουρτσα.
εχεις μια αλφα αποψη για τον λογισμο ΙΙ, μη το πας στο πολιτικο το θεμα.
αν εχεις, τα κομπλεξ σου με τους αγωνες να τα βγαλεις στα αντιστοιχα πολιτικα τοπικ, επιχειρηματολογωντας, η ειρωνεια ειναι μια μορφη που μπορει να παρει και ενα περιεχομενο, αλλα εσυ δε το κανεις, η ειρωνεια σου εχει μηδενικο περιεχομενο, γιαυτο και καταληγει μαλακια η υποθεση γιαυτο και σου κανω την παρατηρηση.

Quote from: san_zoulapi on June 25, 2011, 21:23:51 pm
Χαχα εντάξει μία τέτοια απάντηση ακριβώς ήθελα να ψαρέψω, ευχαριστώ . ΝΑΙ ΜΑΛΑΚΑ ΘΑ ΤΑ ΕΚΑΝΑ ΤΑ 10 PUSH-UPS ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΠΙΠΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΛΗΘΏ. Αλλά βέβαια στη χώρα που ζώ δε θα μπορύσε να με απολύσει ο καημένος. Όσο μαλάκας και άχρηστός και ας ήμουνα. Θα έτρεχα στις απεργίες και στις πορείες με τα συνδικάτα , θα έκοβα και το ρεύμα σε όλη την χώρα για να μην μου πειράξει τα πολύτιμα λογικότατα κεκτημένα . Έ ρε ξύλο που το θέλουμε
το ιδιο ισχυει και για εδω.
αν και εγω θεωρω λαθος και την ερωτηση που σου εγινε και εδωσες αυτη την απαντηση.

Save Earth
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #115 on: June 25, 2011, 23:18:16 pm »

Συνέχισε φίλε, συνέχισε. Είναι ένα πολύ καλό διάλειμμα ανάμεσα στις ασκήσεις των Κυκλωμάτων να ψυχαγωγούμαι με τις μαλακίες σου. Μουαχαχαχα Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy  wav jerk jerk jerk Shout Shout Shout Peace Peace

Αλήθεια οι ΠΟΛΥΘΡΟΝΕΣ γιατί λέγονται έτσι;;; Αφού μόνο ΕΝΑΣ κάθεται σ' αυτές!!!....
Doctor_Doctor
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

When the crowds are gone

View Profile
« Reply #116 on: June 26, 2011, 00:01:12 am »

Δε γαμείς...

Where's the lights, turn 'em on again, one more night, to believe and then
Another note for my requiem, a memory to carry on
The story's over, when the crowds have gone

When the crowds are gone, and I'm all alone, playing the saddest song, now that the lights are gone
Turn them on again, one more time for me my friend, turn 'em on again!

So I play and I plan, and hope and I scheme, to the lure of a night, filled with unfinished dreams
And I'm holding on tight, to a world gone astray, as they charge me for years... I can  no  longer  pay!

And the lights, turn them off my friend. And the ghosts? Well just let them in
Cause in the dark, it's easier ...to see.
Αιμιλία η φτερωτή χελώνα
Διεστραμμένος

View Profile WWW
« Reply #117 on: June 26, 2011, 00:06:19 am »

kala auto einai profanes Tongue

manina
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #118 on: June 26, 2011, 00:49:14 am »

Quote from: Απλυτος Γριφος on June 26, 2011, 00:06:19 am
kala auto einai profanes Tongue

Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα! Πολύ γέλασα.

Όταν ο Δημάκης βγάλει τα αποτελέσματα των Αναλογικών ενημερώστε με! Παραιτούμαι!
bakeneko
Veteran
Καταστραμμένος

?

View Profile WWW
« Reply #119 on: June 26, 2011, 01:53:22 am »

Quote from: san_zoulapi on June 25, 2011, 21:23:51 pm
Quote from: bestpike on June 25, 2011, 13:53:01 pm
Δηλαδη εσυ zoulapi αν ο εργοδοτης σου λεγε πριν βιδωσεις μια βιδα να κανεις και 10 push-ups η να λυνεις και μια διαφορικη εξισωση εσυ αντι να τον πεισεις οτι αυτα ειναι παπαριες θα το κανες ε? Για να μην φανεις "λιγος" στην προκληση. Δε τι παλευετε ρεεεεε...

Pages: 1 ... 6 7 [8] 9 10 Go Up Print
Jump to: