• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 18:56:31 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 18:56:31 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[Today at 16:56:56]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by nmpampal
[Today at 16:30:35]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[Today at 15:55:08]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[Today at 13:28:21]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[Today at 12:13:45]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[Today at 12:01:53]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[Today at 10:22:18]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[Today at 01:56:37]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 15, 2025, 20:08:49 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]

[Δυναμική Συμπεριφορά ΣΗΕ...
by soko_freta
[June 13, 2025, 01:05:36 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9959
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426674
Total Topics: 31711
Online Today: 208
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 81
Guests: 112
Total: 193
smantzaa
tasos gourd
lelenia
myrto
christi
smoul
Captain
Paparouna
mavropan
kostas.de
anstaik
Chrisapostol
unreasonable
Konstantinoy
trelogauros7
Angelagfb
vajim
Nikos.Ts
AristeidisM
panagiwt1s
Nekt
vasilis saitis
AcDimitri
sofiastrataki
bigmort
jkara
valantis
George15
Carot1456
gkougeor
maestros
dimitris kiziridis
Annapar
theodoridoueu
ArsenD
etsilika
Νικη
kourkou
kraxtopoulos
chris_p30
Alex Kosmas
dmoral
kst
Τρου Ντετεκτιβ
daphnenik
Η ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ
Petross
ChrisB999
EvanTsir
Ma8hths Indou
astra
sassi
LambisTr
Nikos_313
DarkMagiK06
mdimitrig
nmpampal
mgrivab
akiousia
charalampos
Ioannakoliou
Gone_Forever
theodoradr
karaths.d
nchatzo
pave
papoutsas
Xontroulis
tecnoteki
chriskazakos
chrisg
Patroklis
alexanton
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Πρόγραμμα Χειμερινής Εξεταστικής 2024-2025
THMMY.gr > Forum > Παρα-φόρουμ > Σχετικά με το THMMY.gr > Αρχείο (Moderator: PolarBear) > Ενεργοποιηση "Invisible mode"
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 2 [3] 4 5 6 Go Down Print
Author Topic: Ενεργοποιηση "Invisible mode"  (Read 17988 times)
aliakmwn
Guest
Απ: Ενεργοποιηση "Invisible mode"
« Reply #30 on: February 19, 2006, 16:02:23 pm »

Quote from: Zarathoustra on February 19, 2006, 15:40:37 pm
Το "who's online" μπορεί πράγματι υπό προυποθέσεις να αποτελέσει αντικείμενο κατάχρησης και να μετατραπεί σε "όπλο" στα χέρια κακεντρεχών χρηστών.
Για αυτό το λόγο οι σχεδιαστές του forum επέλεξαν να είναι φανερό πότε ένας χρήστης κοιτάει τι κάνουν οι άλλοι, οπότε ο υπέρμετρα "αδιάκριτος" τιμωρεί ο ίδιος τον εαυτό του. Με αυτό τον τρόπο επικρατεί το μέτρο και τα μέλη του Forum τελικά αυτοπεριορίζονται χωρίς να χρειάζεται εξωτερική παρέμβαση.Ταυτόχρονα οι χρήστες μπορούν να έχουν μια ιδέα για τις πληροφορίες που έχει στην διάθεσή του ο Administrator για αυτούς, κάτι που συμβάλλει στην διαφάνεια και διαμορφώνει γενικότερα κλίμα εμπιστοσύνης στο forum.

Η εισαγωγή των αόρατων(που έχουν την δυνατότητα να παρακολουθούν τους άλλους) ανατρέπει αυτή την λογική.

Οπότε αν δεν μπορεί να αφαιρεθεί η δυνατότητα αυτή από τους αόρατους(τεχνικά δεν πιστεύω ότι είναι δύσκολο) θα πρέπει να καταργηθεί το χαρακτηριστικό.

Zarathoustra, το μπερδευεις πολυ το πραγμα.

Ζητημα πρωτο: Φαινομαι ή δεν φαινομαι.
Προκειται για κατασταση.

Ζητημα δευτερο: Βλεπω ή δεν βλεπω.
Προκειται για ενεργεια.

Για οσους δεν επιθυμουν να φαινονται, ενεργοποιηθηκε η επιλογη του invisible mode.
Αν ειναι να καταργηθει υποχρεωτικα το who's online, προφανως θα γινει για ολους, και οχι μονο για τους αορατους!!!!!
Απλη λογικη:
Εχω το δικαιωμα να επιλεξω αν θα φαινομαι.
Εχω το δικαιωμα να επιλεξω αν θα βλεπω.

Μου δινεται η δυνατοτητα, και να φαινομαι, και να μη φαινομαι. Επιλεγω ποιο θελω.
Μου δινεται η δυνατοτητα, και να βλεπω, και να μη βλεπω. Επιλεγω ποιο θελω.

Το κατα ποσον ειναι "σωστο" να μη φαινομαι αλλα να βλεπω, δεν απασχολει το forum. Εχει να κανει με τον κωδικα ηθικης του καθενος, και κανενας ηθικος κωδικας δεν θα επιβληθει.
« Last Edit: February 19, 2006, 16:05:31 pm by aliakmwn » Logged
Zarathoustra
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #31 on: February 19, 2006, 16:05:37 pm »

Αν πραγματικά θέλουμε να προστατέψουμε την ανωνυμία κάποιων μελών, θα πρέπει να το κάνουμε σωστά.Αν δεν μπορούμε, η μόνη λύση που απομένει είναι το logout, όπως ανέφερα πρίν.

Το "χαρακτηριστικό" του ΑΟΡΑΤΟΥ ματάκια είναι εντελώς απαράδεκτο και με ενοχλεί.Παρακαλώ τους admins να διορθώσουν το πρόβλημα.
aliakmwn
Guest
« Reply #32 on: February 19, 2006, 16:07:17 pm »

Quote from: Zarathoustra on February 19, 2006, 16:05:37 pm

Το "χαρακτηριστικό" του ΑΟΡΑΤΟΥ ματάκια είναι εντελώς απαράδεκτο και με ενοχλεί.Παρακαλώ τους admins να διορθώσουν το πρόβλημα.

Εχει ηδη διορθωθει, με την απελευθερωση της ιδιοτητας "invisible"

Αν σε ενοχλει το οτι σε βλεπουν, μπορεις να γινεις αορατος.
Turambar
Veteran
Διεστραμμένος

μη νοιάζεσαι

View Profile
Re: Ενεργοποιηση "Invisible mode"
« Reply #33 on: February 19, 2006, 16:40:03 pm »

Δε μπορείς να με καταλάβεις;

Ίσως επειδή έχεις συνηθίσει να βλέπεις χωρίς να σε βλέπουν Αλιάκμων...

Αλλά εσένα σε ενοχλεί το ίδιο το who's on line, οπότε το μόνο που μπορώ να υποθέσω είναι ότι λειτουργείς προβοκατόρικα αυτήν την στιγμή.

Δεν σε έχω για τόσο κοντόφθαλμο, όσο δείχνεις να παρουσιάζεσαι.

ΑΝ ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟ ΝΑ ΣΕ ΒΛΕΠΟΥΝ, ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ?

Εγώ γουστάρω να με βλέπουν και να βλέπω, αλλά δε γουστάρω να με βλέπουν αυτοί που δεν με αφήνουν να τους βλέπω.

Αν μπορούσα να γίνω invisible στους invisible μόνο θα το έκανα φίλε μου και δεν θα είχα κανένα απολύτως παράπονο.

Αλλά εσύ συνεχίζεις και συνεχίζεις να υπερασπίζεις κάποια πράγματα που είναι αυτονόητα, ενώ εμείς μιλάμε για άλλα πράγματα.

Συνδίασε λίγο αυτά που λεμε πλζ... μη μας σκαλώνεις άδικα

byeeee
aliakmwn
Guest
« Reply #34 on: February 19, 2006, 17:04:07 pm »

Turambar

Κατ' αρχην με προσβαλεις, και μαλιστα ασχημα, αλλα δεν με απασχολει.

Σκαλωνετε επειδη θελετε να σκαλωσετε, επειδη ψαχνετε αφορμη για να σκαλωσετε.

Εαν καποιος θελει να βγαλει προβλημα, μπορει να πιαστει απο 1002 πραγματα, και να παρουσιασει κατι με τον τροπο  που θελει, να το φερει στα μετρα του, ωστε τελικα να βγαλει το προβλημα.

Το πραγμα ειναι πολυ απλο αλλα το περιπλεκετε - σειρα μου να μιλησω για προβοκατσια, αλλα δεν ειμαι συνηθισμενος να σκεφτομαι ετσι...

Δεν ζητησα την απαγορευση του who's online, ακριβως επειδη σεβομαι το δικαιωμα σας να αλληλομπανιζεστε. Ομως, σεβομαστε και το δικαιωμα του αλλου να μην θελει να φαινεται. Γι' αυτο και ενεργοποιησαμε το invisible mode...

Δυστυχως στο λογισμικο που χρησιμοποιουμε (αλλα και στα υπολοιπα ευρεως διαδεδομενα λογισμικα) για το forum, δεν δινεται αμεσα η δυνατοτητα πληρους παραμετροποιησης. Αν μπορειτε να παρεμβετε στον κωδικα, και να δημιουργησετε τη δυνατοτητα το καθε μελος να επιλεγει σε ποιους θα φαινεται και σε ποιους οχι, καντε το, και υποσχομαι να εισηγηθω εγω (και να επιμεινω με τον γνωστο μου τροπο Grin ) να υιοθετηθει!
Αυτο ομως, σε επιπεδο επιλογης.
Και συμφωνω απολυτα μαζι σου: Οπως ακριβως μπορεις να επιλεξεις αν θα φαινεσαι ή οχι, εχεις δικαιωμα να επιλεξεις και την ομαδα των χρηστων στους οποιους θα φαινεσαι!

Εαν ομως μιλησουμε για "καταργηση" του who's online, θα γινει ή για ολους, ή για κανεναν. Και εδω επιτρεψε μου να βγαλω διαφορα συμπερασματα για καποιες συμπεριφορες και τοποθετησεις εδω μεσα Wink

Συνεχιζω να υπερασπιζομαι καποια αυτονοητα, ακριβως γιατι δεν μπορειτε να καταλαβετε ουτε αυτα τα αυτονοητα!

Εχω βγαλει καποια συμπερασματα σχετικα με το forum... Οποιαδηποτε στιγμη θελεις μπορουμε να τα συζητησουμε - δυστυχως το κλιμα δεν ειναι αρκετα ωριμο για να τα γραψω, αν και θα γινει καποια στιγμη.

Προς το παρον, δεν υπαρχει κανενα απολυτως προβλημα.
Οποιος χρηστης δεν θελει να φαινεται, μπορει να γινει κρυφος.
Οποιος θελει να φαινεται, γινεται φανερος.
Alexkasgr
Honoured Member - Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Έτη φωτός μπροστά...

View Profile
« Reply #35 on: February 19, 2006, 17:16:12 pm »

Πραγματικά αδυνατώ να καταλάβω που κολλάτε και γιατί. Οι απαντήσεις του aliakmwn και του Netgull με κάλυψαν απόλυτα.
Τα πράγματα είναι απλά. Είμαστε μια κοινότητα, ωραία? Έχουμε όλοι κάποια δικαιώματα σαν μέλη της. Και κάποιες ελευθερίες. Το αν κάνουμε χρήση ή κατάχρηση αυτών, είναι θέμα παιδείας, ηθικής ή όπως αλλιώς θέλετε πείτε το.
Κι εγώ gpap θέλω να παραμείνει το παρεϊστικο κλίμα και να μην γεμίσουμε κρυφούς. Αν όμως, δίνοντας αυτό το δικαίωμα, γίνουμε όλα τα μέλη κρυφοί, θα πει ότι δεν υπάρχουν βασικά χαρακτηριστικά στον ορισμό που δίνω εγώ στην Κοινότητα. Ε, αν τα μέλη επιθυμούν να μην είμαστε Κοινότητα αλλά να το "διαλύσουμε" το μαγαζί, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό!
Ίσως τα παραπάνω φαίνονται υπερβολικά και είναι προσωπική μου άποψη, αλλά αν δε νιώθει κάποιος το κλίμα της παρέας, δεν μπορείς να τον υποχρεώσεις να το κάνει στερόντας του τη δυνατότητα να μην φαίνεται.
Zarathoustra

View Profile
« Reply #36 on: February 19, 2006, 17:38:14 pm »

Εγώ θα ήθελα να μας απαντήσουν οι administrators αν είναι εφικτή η κατάργηση του "who's online" για τους αόρατους χρήστες.
Με αυτή την ρύθμιση, όλα τα προβλήματα λύνονται με τον πλέον δίκαιο τρόπο.

Κανείς δεν θα παραπονεθεί ότι δεν μπορεί να δεί ποιος είναι συνδεδεμένος, όταν ο ίδιος έχει επιλέξει να μην φαίνεται.
Και αν όντως κάποιος θέλει να ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΥΕΙ τους άλλους(για εμένα η χρήση του "who's online" από αόρατους χρήστες είναι κακόβουλη και συνιστά κατασκοπία) δεν θα πρέπει να του δίνεται αυτή η δυνατότητα.Δεν μπορούμε σε αυτό το θέμα να βασιστούμε στην καλή θέληση.

Όπως για παράδειγμα δεν δίνεται η δυνατότητα στους χρήστες να βλέπουν την διεύθυνση IP άλλων χρηστών ,ή να σβήνουν κατα βούληση δημοσιεύσεις.

Τόσο απλά!
Alexkasgr
Honoured Member - Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Έτη φωτός μπροστά...

View Profile
« Reply #37 on: February 19, 2006, 17:42:04 pm »

Quote from: Zarathoustra on February 19, 2006, 17:38:14 pm
Και αν όντως κάποιος θέλει να ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΥΕΙ τους άλλους(για εμένα η χρήση του "who's online" από αόρατους χρήστες είναι κακόβουλη και συνιστά κατασκοπία) δεν θα πρέπει να του δίνεται αυτή η δυνατότητα.Δεν μπορούμε σε αυτό το θέμα να βασιστούμε στην καλή θέληση.

Συγγνώμη, αλλά και μόνο το ότι σκέφτεσαι τόσο κακόβουλα για μένα σημαίνει ότι δεν έχεις πιάσει το νόημα της Κοινότητας δυστυχώς... κρίμα!
Και έλεος πια, όχι και κατασκοπία!!!! Σοβαρευτείτε λίγο!
anonymous-root
Veteran
Καταστραμμένος

What do you want to troll today?

View Profile
« Reply #38 on: February 19, 2006, 17:45:56 pm »

Ρε παιδιά τι κρίση καχυποψίας σας έχει πιάσει! Τον Τριανταφυλλόπουλο παίζουμε εδώ μέσα;
aliakmwn
Guest
« Reply #39 on: February 19, 2006, 17:49:06 pm »

Εγώ θα ήθελα να μας απαντήσουν οι administrators αν είναι εφικτή η κατάργηση του "who's online" για τους αόρατους χρήστες.
Με αυτή την ρύθμιση, όλα τα προβλήματα λύνονται με τον πλέον δίκαιο τρόπο.

Η Διαχειριση σου απαντησε ηδη δια στοματος ποταμου, και σου ειπε πως αμεσα δεν ειναι δυνατον κατι τετοιο.
Εαν βρεις εναν τροπο να παρεμβεις στον κωδικα, postαρε το, και σου ειπα οτι θα εισηγηθω (και θα επιμεινω) να το υιοθετησουμε.

Ξανατονιζω πως δεν μιλαω για απαγορευση προσβασης στο who's online. Μιλαω για τη δυνατοτητα ενος χρηστη να ρυθμιζει ποιοι θελει να τον βλεπουν και ποιοι οχι.
Μερικη απαγορευση προσβασης στο who's online δεν προκειται να γινει. Η θα εχουν προσβαση ολοι, ή κανενας. Τα μελη του forum δεν προκειται να υποστουν καμια απολυτως κατηγοριοποιηση, και ειδικα με βαση τις επιλογες τους!

Το who's online ειναι μια υπηρεσια, και στις υπηρεσιες εχουν προσβαση ολοι.
Οπου ειναι δυνατον, ενεργοποιουμε τη δυνατοτητα παραμετροποιησης κατα βουληση.
Εαν θελεις και μπορεις να παρεμβεις στον κωδικα για να κανεις καλο στην κοινοτητα, καν' το! Αλλιως συνεχισε να γκρινιαζεις και να βγαζεις προβλημα εκει που δεν υπαρχει...

Κανείς δεν θα παραπονεθεί ότι δεν μπορεί να δεί ποιος είναι συνδεδεμένος, όταν ο ίδιος έχει επιλέξει να μην φαίνεται.

Το να μπορει καποιος να βλεπει ποιοι ειναι συνδεδεμενοι, και το να μπορει να κρυβεται απο τη λιστα συνδεδεμενων ειναι 2 ζητηματα τελειως διαφορετικα.

Όπως για παράδειγμα δεν δίνεται η δυνατότητα στους χρήστες να βλέπουν την διεύθυνση IP άλλων χρηστών ,ή να σβήνουν κατα βούληση δημοσιεύσεις.

Τόσο απλά!

Εαν εξισωνεις την αποκρυψη της IP με την εμφανιση των χρηστων στο who's online, τοτε ειναι σαν να δηλωνεις οτι το who's online ειναι παρανομο, μια και η δημοσιευση της IP αποτελει παρανομη πραξη. Δεν ξερω τι ακριβως λεει ο νομος γι' αυτο...

Θελεις να το χοντρυνουμε τοσο?
« Last Edit: February 19, 2006, 17:53:19 pm by aliakmwn » Logged
Zarathoustra

View Profile
« Reply #40 on: February 19, 2006, 21:33:29 pm »

Το «όλα ή τίποτα» δεν είναι επιχείρημα, υπάρχουν και άπειρες ενδιάμεσες καταστάσεις. Με την ίδια λογική θα έπρεπε ή όλοι να έχουν δικαιώματα administrator ή κανείς!

Εγώ πιστεύω ότι πρέπει να ισχύει το αυτονόητο, ότι δηλαδή για να έχει κάποιος το δικαίωμα να βλέπει τι κάνουν τα υπόλοιπα μέλη, θα πρέπει να έχει δώσει και αυτός το δικαίωμα στους άλλους να κάνουν το ίδιο. Αυτά τα δυο πάνε μαζί, δεν είναι άσχετα μεταξύ τους.

Δηλαδή η βασική κατάσταση του κάθε χρήστη θα πρέπει να είναι «Δεν βλέπω και δεν με βλέπουν». Όποιος θέλει να λάβει μέρος στο «μπανιστήρι» θα μπορεί ελεύθερα να μεταβεί στην κατάσταση «βλέπω και με βλέπουν». Πείτε μου έναν λόγο για τον οποίο θα πρέπει να υπάρχει κατάσταση «βλέπω και δεν με βλέπουν» !!!!

Από την απάντηση του Aliakmwn συμπεραίνω ότι η πρόταση μου είναι τεχνικά εφικτή. Οπότε προτείνω να την υιοθετήσουμε, έτσι ώστε να αποφευχθούν καταχρήσεις από κακόβουλους χρήστες(πιστεύω σε ένα δημόσιο forum θα υπάρχουν και τέτοιοι. Και αν δεν υπάρχουν τώρα είναι πιθανόν να υπάρξουν στο μέλλον). Αν όχι, θα αναγκαστώ δυστυχώς και εγώ να γίνω αόρατος οριστικά, κάτι που φαντάζομαι ότι θα κάνουν και πολλοί άλλοι. Αν κάποιοι ήθελαν να καταργηθεί το "who's online" πρακτικά θα έχουν πετύχει τον στόχο τους.

Alexkasgr δηλαδή εσύ παρακολουθούσες συστηματικά τους άλλους χωρίς να το ξέρουν χρησιμοποιώντας την μέθοδο του “invisible mode”; Αν είναι έτσι είσαι ο τελευταίος που θα έπρεπε να δίνει μαθήματα περί "κοινότητας". Εγώ είμαι γενικά προσεκτικός και δίνω πολύ μεγάλη έμφαση στην ασφάλεια και την ανωνυμία στο internet,αυτό δεν κάνει την σκέψη μου κακόβουλη. Απλά φυλάω τα ρούχα μου, το δίκτυο κρύβει πολλές παγίδες και πρέπει όλοι να είμαστε προσεκτικοί. Μην ξεχνάς ότι οποιοσδήποτε μπορεί να γραφτεί στο forum, δεν είμαστε κλειστό club.
fugiFOX
Veteran
Καταστραμμένος

Fugi+Fox μια νέα μορφή ζωής...

View Profile
« Reply #41 on: February 19, 2006, 21:40:30 pm »

Για άλλη μια φορά αποδεικνύουμε τ ηδιαφοετικότητά μας εμείς οι ΤΗΜΜΥδες

http://www.mozilla.org/en-US/firefox/new/
Nessa NetMonster
Guest
« Reply #42 on: February 19, 2006, 21:47:03 pm »

Turambar και Zarathustra, διαφωνώ καθέτως.
Αυτοί που θεωρούν ανήθικο, να τους κοιτάνε οι άλλοι τι κάνουν, γίνονται αόρατοι, και κοιτάνε του άλλους τι κάνουν, είναι ανήθικοι.
Μα δεν είπε κανείς ότι το θεωρούν ανήθικο! Απλά τους ενοχλεί! Τους άλλους προφανώς δεν τους ενοχλεί, γιατί αν τους ενοχλούσε θα ήταν κι αυτοί invisible!

Η νοοτροπία "φέρσου στους άλλους όπως θα ήθελες να φέρονται σε σένα" είναι παράλογη. Παράδειγμα: Κάποιος είναι μαζοχιστής και θέλει να τον μαστιγώνουν όλη μέρα. Πρέπει να κάνει το ίδιο και στους άλλους;

Για μένα είναι απολύτως θεμιτό να βλέπεις και να μη σε βλέπουνε και δε θα πρέπει να εκλείψει αυτή η επιλογή.
fugiFOX
Veteran
Καταστραμμένος

Fugi+Fox μια νέα μορφή ζωής...

View Profile
« Reply #43 on: February 19, 2006, 21:59:25 pm »

Εγώ λέω να αφήσουμε κατά μέρος τους κρυφούς και τα κρυφά
πριν καταντήσουμε όλοι.... "κρυφές"   Shocked  SuperConfused

http://www.mozilla.org/en-US/firefox/new/
Nessa NetMonster
Guest