• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 07:53:10 am

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 07:53:10 am

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[Today at 01:56:37]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by nmpampal
[Today at 00:16:23]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 15, 2025, 20:08:49 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:18 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]

[Δυναμική Συμπεριφορά ΣΗΕ...
by soko_freta
[June 13, 2025, 01:05:36 am]

[Εφ.Θερμοδυναμική]Παλιά θ...
by Giannis Masterio
[June 12, 2025, 22:30:38 pm]

Paid Internships in a Eur...
by okan
[June 12, 2025, 22:30:02 pm]

[ΔΣΗΕ] Γενικές απορίες, α...
by tasos_ntv
[June 12, 2025, 21:38:52 pm]

[Ηλεκτρονική Ι] Απορίες σ...
by RogueSoftware
[June 12, 2025, 12:19:21 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by chris_krkls
[June 12, 2025, 11:20:29 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9958
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426662
Total Topics: 31711
Online Today: 201
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 7
Guests: 79
Total: 86
sassi
sigklitiki
ansia
gpap
mgrivab
pipitsenko
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Για ανανέωση (ή προσθήκη νέου) avatar, πρέπει η μεγαλύτερη διάσταση της εικόνας να είναι 110 pixels.
THMMY.gr > Forum > Παρα-φόρουμ > Σχετικά με το THMMY.gr > Αρχείο (Moderator: PolarBear) > Ενεργοποιηση "Invisible mode"
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 2 3 [4] 5 6 Go Down Print
Author Topic: Ενεργοποιηση "Invisible mode"  (Read 17958 times)
Netgull
Veteran
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
Απ: Ενεργοποιηση "Invisible mode"
« Reply #45 on: February 19, 2006, 22:02:58 pm »

Τα πράγματα είναι απλά.
Κάποιος θέλει να συμμετέχει στο φόρουμ χωρίς να βλέπουν οι άλλοι τι κάνει. Εάν δεν έχει την δυνατότητα του invisible πιθανόν και να μη συμμετάσχει.

Κάποιος ενοχλείται εάν κάποιος invisible μπορεί να βλέπει τι κάνει εάν αυτός είναι φανερός. Ας γίνει invisible!!!

Εκτός εάν για τη συμμετοχή κάποιου στο φόρουμ τίθεται ως απαραίτητος όρος το να μπορεί ο καθένας να βλέπει ανά πάσα στιγμή τι κάνει στο who's online!

ΥΓ1. Ποια "ασφάλεια" και ποια "ανωνυμία" ρε παιδιά;;;! Το θέμα είναι καθαρά προσωπικό και τίποτα παραπάνω!!!
ΥΓ2. Το επιχείρημα του "δεν με βλέπουν αυτοί που δεν βλέπω" έχει μια δόση λογικής. Όποιος πιστεύει ότι είναι υλοποίησιμο μπορεί να το ψάξει, ο κώδικας είναι ανοιχτός.

Μου λες να βάλω τη ζωή μου σε μια τάξη, μα ποιος στ' αλήθεια ορίζει την τροχιά του; Η αταξία είναι τ' ουρανού η τάξη, και γω ανασταίνομαι στο γύρο του θανάτου...

Μην αμφιβάλλεις
γι αυτόν
που σου λέει
πως φοβάται

να φοβάσαι όμως
αυτόν
που σου λέει
πως δεν αμφιβάλλει.

Aime moi moins, mais aime moi longtemps
aliakmwn
Guest
« Reply #46 on: February 19, 2006, 22:09:13 pm »

Quote from: Zarathoustra on February 19, 2006, 21:33:29 pm
Το «όλα ή τίποτα» δεν είναι επιχείρημα, υπάρχουν και άπειρες ενδιάμεσες καταστάσεις. Με την ίδια λογική θα έπρεπε ή όλοι να έχουν δικαιώματα administrator ή κανείς!

Κοιτα, εγω θα ηθελα παρα πολυ να εχουν ολοι δικαιωματα administrator. Πρακτικα ομως κατι τετοιο δεν γινεται ακομα. Και θεωρητικα να το δεις το θεμα, και παλι προκυπτουν προβληματα. Δε φανταζομαι να υποστηριζεις το αντιθετο...
Τωρα το πώς διαμορφωθηκε η ομαδα διαχειρισης, με ποια κριτηρια γινεται καποιος moderator και αλλες τετοιες λεπτομερειες, θα ανακοινωθουν συντομα.

Εγώ πιστεύω ότι πρέπει να ισχύει το αυτονόητο, ότι δηλαδή για να έχει κάποιος το δικαίωμα να βλέπει τι κάνουν τα υπόλοιπα μέλη, θα πρέπει να έχει δώσει και αυτός το δικαίωμα στους άλλους να κάνουν το ίδιο. Αυτά τα δυο πάνε μαζί, δεν είναι άσχετα μεταξύ τους.

Το "θα πρεπει", αν και φαινεται απολυτα λογικο, εντουτοις αποτελει προσωπικη σου θεση. Αν θελεις, συμφωνω κι εγω, τοσο μαζι σου οσο και με τον Turambar πως ειναι απαραδεκτο, ισως και ανηθικο να κρυβεται καποιος αλλα να παρακολουθει τους αλλους.

Ομως, το εχω γραψει ηδη πολλες φορες αλλα δεν φαινεται να το καταλαβαινετε, ουτε εγω, ουτε εσυ, ουτε κανενας αλλος μπορει να επιβαλει το "θα πρεπει" του στο forum.

Ο Turambar με κατηγορησε για προβοκατορα... Δεν ειμαι προβοκατορας, θα γινω ομως συντομα, οταν θα ξεκινησω -αν δεν με προλαβει καποιος αλλος- ενα topic για τη χρησιμοτητα του who's online... Σε οσες συζητησεις εχω κανει μεχρι τωρα κατ' ιδιαν, κανενας δεν καταφερε να μου φερει ενα λογικο και πειστικο επιχειρημα, εκτος απο ενα, το οποιο ομως μπορει να λυθει και αλλιως.

Επισης, το "αυτονοητο" για το οποιο μιλας, δεν ειναι και τοσο αυτονοητο, ή καλυτερα ειναι αυτονοητο για σενα... Και για μενα ειναι αυτονοητο το οτι, σ' ενα forum φοιτητων του Πολυτεχνειου, που προσπαθει να προωθησει την ελευθερια στην επικοινωνια, ετσι και εμφανιστουν φασιστικες ακροδεξιες αποψεις, θα πρεπει να πεφτει ψαλιδι! Κι ομως, βλεπεις πως δεν ειναι τοσο αυτονοητο! Δεν προσπαθησα να επιβαλω σε κανεναν την αποψη μου, και ουτε καταχραστικα της "εξουσιας" μου ως διαχειριστης για να κοψω μηνυματα...

Δηλαδή η βασική κατάσταση του κάθε χρήστη θα πρέπει να είναι «Δεν βλέπω και δεν με βλέπουν». Όποιος θέλει να λάβει μέρος στο «μπανιστήρι» θα μπορεί ελεύθερα να μεταβεί στην κατάσταση «βλέπω και με βλέπουν». Πείτε μου έναν λόγο για τον οποίο θα πρέπει να υπάρχει κατάσταση «βλέπω και δεν με βλέπουν» !!!!

Δεν υπαρχει λογος.
Οπως δεν υπαρχει και λογος να μην υπαρχει η κατασταση.

Σε ενα τετοιο θεμα, οπως σου ειπα και πιο πανω, μπορεις να κανεις οσες προσεγγισεις θελεις, και η καθεμια να καταληγει και σε διαφορετικο συμπερασμα!

Από την απάντηση του Aliakmwn συμπεραίνω ότι η πρόταση μου είναι τεχνικά εφικτή.

Η απαντηση του aliakmwn ηταν σαφεστατη, και σε παρακαλω να την ξαναδιαβασεις προσεκτικα. Την ξαναγραφω:

1) Δεν υπαρχει περιπτωση να απαγορευθει το who's online μερικως. Ή θα εχουν προσβαση στο who's online ολοι, ή κανενας.
Προσοχη: Μιλαω για το who's online ως υπηρεσια, οπως δηλαδη υπηρεσια ειναι οι "δημοσιευσεις απο την τελευταια επισκεψη", τα "προσωπικα μηνυματα" κλπ

2) Αυτο που ειναι τεχνικως εφικτο, αλλα οχι αμεσα και ευκολα, ειναι το να μπορει ο καθε χρηστης να ρυθμιζει σε ποιους θελει να φαινεται και σε ποιους οχι, ειτε ατομικα ειτε σε ομαδα. Οπως ειπα ομως: Οχι αμεσα. Δηλαδη, το λογισμικο του forum δεν περιλαμβανει τετοια επιλογη.
Συνεπως, επαναλαμβανω την προταση μου προς εσενα: Ψαξ' το, βρες εναν τροπο να παρεμβεις στον κωδικα, παρουσιασε μας τις τροποποιησεις, και σου υποσχομαι πως θα επιμεινω οσο μπορω για την υιοθετηση του.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Δεν αναφερομαι στην απαγορευση των αορατων να βλεπουν το who's online, αυτο μην μπαινεις στον κοπο να το ψαξεις γιατι δεν θα γινει. Οπως ειπαμε, δεν προκειται να κατηγοριοποιησουμε τα μελη αναλογα με τις επιλογες του καθενος!

Οπότε προτείνω να την υιοθετήσουμε, έτσι ώστε να αποφευχθούν καταχρήσεις από κακόβουλους χρήστες(πιστεύω σε ένα δημόσιο forum θα υπάρχουν και τέτοιοι. Και αν δεν υπάρχουν τώρα είναι πιθανόν να υπάρξουν στο μέλλον).

Εδω σου εχει απαντησει ηδη ο Alexkasgr.
Θα συμφωνησω μαζι του, επισημαινοντας πως δεν μου αρεσει το λεξιλογιο σου...

Αν όχι, θα αναγκαστώ δυστυχώς και εγώ να γίνω αόρατος οριστικά, κάτι που φαντάζομαι ότι θα κάνουν και πολλοί άλλοι. Αν κάποιοι ήθελαν να καταργηθεί το "who's online" πρακτικά θα έχουν πετύχει τον στόχο τους.

Η αποφαση ειναι δικη σου. Γι' αυτο ενεργοποιηθηκε η υπηρεσια.

Alexkasgr δηλαδή εσύ παρακολουθούσες συστηματικά τους άλλους χωρίς να το ξέρουν χρησιμοποιώντας την μέθοδο του ?invisible mode?; Αν είναι έτσι είσαι ο τελευταίος που θα έπρεπε να δίνει μαθήματα περί "κοινότητας". Εγώ είμαι γενικά προσεκτικός και δίνω πολύ μεγάλη έμφαση στην ασφάλεια και την ανωνυμία στο internet,αυτό δεν κάνει την σκέψη μου κακόβουλη. Απλά φυλάω τα ρούχα μου, το δίκτυο κρύβει πολλές παγίδες και πρέπει όλοι να είμαστε προσεκτικοί. Μην ξεχνάς ότι οποιοσδήποτε μπορεί να γραφτεί στο forum, δεν είμαστε κλειστό club.

Βασικα, αυτην την τελευταια παραγραφο, θα μπορουσα να την ερμηνευσω ως "ΚΑΤΑΡΓΗΣΤΕ ΤΟ WHO'S ONLINE ΡΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!"
Μα εισαι τοσο υπερβολικος σ' αυτα που λες (εξ'ου και αυτο που σου ειπα για το λεξιλογιο σου) που δειχνεις λες και κινδυνευεις ανα πασα στιγμη απο κατι!!! Σιγα πια! Χαλαρωσε και λιγο! Πολλες hollywoodιανες ταινιες βλεπεις!

Θα ηθελα να μου φερεις ενα παραδειγμα κακοβουλης εκμεταλλευσης του who's online...

Επισης να σου θυμισω 2-3 πραγματακια:
Εισαι μελος του forum παρα πολυ καιρο, και ηξερες πως το who's online ειναι προσβασιμο απο ολους, ακομα και απο τα μη μελη. Δεν διαμαρτυρηθηκες ποτε, και επελεξες να το κανεις τωρα, τη στιγμη που σου δωσαμε αλλη μια δικλειδα ασφαλειας, επιτρεποντας σου να γινεις αορατος...
Δεν σε πειραζε που δεν ειχες καμια προστασια, σε πειραζει τωρα που εχεις μια μικρη...
Εγω φανταζομαι πολλα με το μυαλο μου, και εχω μεγαλη φαντασια...
aliakmwn
Guest
« Reply #47 on: February 19, 2006, 22:10:43 pm »

Quote from: Netgull on February 19, 2006, 22:02:58 pm
ΥΓ1. Ποια "ασφάλεια" και ποια "ανωνυμία" ρε παιδιά;;;! Το θέμα είναι καθαρά προσωπικό και τίποτα παραπάνω!!!

Ε προφανως...
Παλι καλα που το ειπες εσυ, γιατι αν το ελεγα εγω θα με λεγαν προκατειλημενο...

Quote from: Netgull on February 19, 2006, 22:02:58 pm
ΥΓ2. Το επιχείρημα του "δεν με βλέπουν αυτοί που δεν βλέπω" έχει μια δόση λογικής. Όποιος πιστεύει ότι είναι υλοποίησιμο μπορεί να το ψάξει, ο κώδικας είναι ανοιχτός.

Δες λιγο την απαντηση μου επι του θεματος... Νομιζω πως θα συμφωνησεις...
Zarathoustra

View Profile
« Reply #48 on: February 19, 2006, 22:23:54 pm »

Κατηγοριοποίηση των χρηστών σύμφωνα με τις επιλογές τους έχει γίνει ήδη.Κάποιοι είναι ορατοί και κάποιοι αόρατοι.Η πρόταση μου είναι να μπούν περιορισμοί στην κατηγορία των αόρατων.

H υπηρεσία who's on line θα έπρεπε να είναι προσβάσιμη μόνο από ορατούς χρήστες.Απο ότι είδα αυτή η πρόσβαση είναι δικαίωμα που μπορεί να ρυθμιστεί για κάθε χρήστη.
Τώρα, αν η πλειοψηφία των μελών το βρίσκει αυτό παράλογο, αφήστε το όπως έχει.

Off-topic
Θα με ενδιέφερε να μάθω τι φαντάζεσαι.......Αν δεν μπορείς να το πείς δημοσίως στείλτο με PM

EDIT: H "πρόσθετη ασφάλεια" υπήρχε και πρίν.Μπορούσες να χρησιμοποιήσεις τις περισσότερες υπηρεσίες του forum και ώς guest(από όσο ξέρω όμως ΌΧΙ το who's online) και να κάνεις login μόνο όταν ήθελες να δημοσιεύσεις κάτι.
« Last Edit: February 19, 2006, 23:24:16 pm by Zarathoustra » Logged
Alexkasgr
Honoured Member - Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Έτη φωτός μπροστά...

View Profile
« Reply #49 on: February 20, 2006, 00:21:01 am »

Quote from: Zarathoustra on February 19, 2006, 22:23:54 pm
Κατηγοριοποίηση των χρηστών σύμφωνα με τις επιλογές τους έχει γίνει ήδη.Κάποιοι είναι ορατοί και κάποιοι αόρατοι.Η πρόταση μου είναι να μπούν περιορισμοί στην κατηγορία των αόρατων.

Κανένας δεν υποχρέωσε κανέναν να είναι φανερός, ούτε και κρυφός, ίσα ίσα η νέα ρύθμιση το αφήνει στον χρήστη και δεν χρειάζεται καν να απευθυνθείς στον Διαχειριστή για να σε κάνει αόρατο. Αν μπουν περιορισμοί στους αόρατους θα έχουμε κατηγοριοποίηση, όχι τώρα που απλά ο καθένας επιλέγει.

Quote from: Zarathoustra on February 19, 2006, 22:23:54 pm
H υπηρεσία who's on line θα έπρεπε να είναι προσβάσιμη μόνο από ορατούς χρήστες.Απο ότι είδα αυτή η πρόσβαση είναι δικαίωμα που μπορεί να ρυθμιστεί για κάθε χρήστη.
Τώρα, αν η πλειοψηφία των μελών το βρίσκει αυτό παράλογο, αφήστε το όπως έχει.

Για το "θα έπρεπε" σε παραπέμπω στην απάντηση του aliakmwn. Επίσης τα 5 τελευταία σου posts είναι ακριβώς τα ίδια με λεκτικές διαφορές στην διατύπωση. Να υποθέσω ότι για κάποιον λόγο θίγεσαι ιδιαίτερα με τη νέα ρύθμιση?? Γιατί τόσο καιρό δε σε είδα να κάνεις θέμα το ότι υπήρχε αόρατος χρήστης, όπως φυσικά και κανένας άλλος (απλά είσαι ο μόνος που επιμένει στο θέμα, γι' αυτό απευθύνομαι σε 2ο πρόσωπο).
Ξανασκέψου αυτά που σου είπα για την Κοινότητα, γνωρίζοντας ότι ουδέποτε δεν ήμουν κρυφός και ούτε πρόκειται, καθώς και ότι γράφω εδώ επώνυμα, με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει για την ευθύνη των όσων λέω και πράττω.
Turambar
Veteran
Διεστραμμένος

μη νοιάζεσαι

View Profile
Re: Ενεργοποιηση "Invisible mode"
« Reply #50 on: February 20, 2006, 00:44:38 am »

Και εγώ επιμένω στο θέμα αλλά δεν έχει πια ουσία για μένα.

Αλιάκμων συγγνώμη αν σε έθιξα. Δε πίστευα ότι δεν καταλάβαινες την δική μου θέση. Απλά στο συγκεκριμένο θέμα δε μιλάμε την ίδια γλώσσα, κάτι που δεν το περίμενα, αλλά έτσι είναι αυτά τα πράγματα Smiley

Δεν επιμένω άλλο. Απλά βαρέθηκα.

Και Νέσσα. Το παράδειγμα σου με τον μαζοχισμό είναι τελείως ξεφτισμένο και νηπιακό.

Εφόσον το διατυπώνεις έτσι, να βάλω και μια δεύτερη παράγραφο στον ορισμό, για να καταλαβαινόμαστε.
(που την έχω γράψει ήδη αλλά προφανώς την πήδηξες νοητικά)

Αυτό που κάθε άνθρωπος θέλει, είναι να σέβονται οι γύρω τις επιθυμίες του. Όποτε ο μαζοχιστής θέλει να σέβονται οι άλλοι τις επιθυμίες του, και θα σέβεται τις επιθυμίες των άλλων προφανώς.

Και στην τελική, η ελευθερία, όπως έχουμε πει και αλλού, περνάει μέσα από την ελευθερία του άλλου.

Και η ελευθερία είναι σημαντικότερη από κάθε σύστημα ηθικής.

byeeee
xristoforos_
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

αλλάζοντας...

View Profile
« Reply #51 on: February 20, 2006, 02:42:04 am »

πολύ κακό για το τίποτα...πολλοί κύκλοι...χωρίς να ζαλιστείτε...

xrıstoforos_/an invisible immoralist

βαθειά...
Zarathoustra

View Profile
« Reply #52 on: February 20, 2006, 02:45:35 am »

Quote from: Alexkasgr on February 20, 2006, 00:21:01 am
Κανένας δεν υποχρέωσε κανέναν να είναι φανερός, ούτε και κρυφός, ίσα ίσα η νέα ρύθμιση το αφήνει στον χρήστη και δεν χρειάζεται καν να απευθυνθείς στον Διαχειριστή για να σε κάνει αόρατο. Αν μπουν περιορισμοί στους αόρατους θα έχουμε κατηγοριοποίηση, όχι τώρα που απλά ο καθένας επιλέγει.
Κατηγοριοποίηση είναι ο χωρισμός σε κατηγορίες. Πρίν είχαμε 3 κατηγορίες χρηστών:Toυς guests,τους χρήστες και τους administrators,ο καθένας με διαφορετικές ιδιότητες. Τώρα έρχεται να προστεθεί και η κατηγορία των αόρατων χρηστών στις ήδη υπάρχουσες κατηγορίες. Οι αόρατοι έχουν διαφορετικά δικαιώματα(το δικαίωμα της "ανώνυμης" χρήσης των υπηρεσιών του site,στις οποίες περιλαμβάνεται παραδόξως και η παρακολούθηση των μη-ανώνυμων) και αντιμετωπίζονται ήδη διαφορετικά από τον server. Ας μην παίζουμε με τις λέξεις.
Άρα η ενδεχόμενη "κατηγοριοποίηση των χρηστών" δεν μπορεί να παρουσιάζεται ως επιχείρημα για την λύση που προτείνω, η οποία κατα την γνώμη μου ρυθμίζει με απόλυτα δίκαιο και συμμετρικό τρόπο τους κανόνες του παιχνιδιού.

Επίσης λανθασμένο είναι και το άλλο επιχείρημα του Aliakmwn ότι το θέμα των αόρατων και της δυνατότητας των χρηστών να "αλληλομπανίζονται" είναι ξεχωριστά και ανεξάρτητα. Γιατί τότε πως εξηγείται το γεγονός ότι ο ίδιος ζήτησε να ενεργοποιηθεί αυτή η δυνατότητα αμέσως μόλις εισήχθηκε στο site το χαρακτηριστικό του who's online(σύμφωνα με όσα λέει ο ίδιος);

Για το "θα έπρεπε" σε παραπέμπω στην απάντηση του aliakmwn. Επίσης τα 5 τελευταία σου posts είναι ακριβώς τα ίδια με λεκτικές διαφορές στην διατύπωση. Να υποθέσω ότι για κάποιον λόγο θίγεσαι ιδιαίτερα με τη νέα ρύθμιση??
Θα "έπρεπε" κατα την γνώμη μου.Δεν είμαι σε θέση να απαιτώ, ούτε είναι στον χαρακτήρα μου να προσπαθώ να επιβάλλω την άποψή μου. Φυσικά    ακόμα πιστεύω ότι ο τρόπος μου είναι ο ποιο σωστός, αν έφτιαχνα εγώ το SMF έτσι ακριβώς θα είχα αντιμετωπίσει το πρόβλημα των "αόρατων".Τα posts μου παρουσιάζουν κάποιες ομοιότητες γιατί από τις απαντήσεις σας, έχω την εντύπωση πως δεν γίνεται σαφές αυτό που θέλω να πω. Σε παραπέμπω και στο προηγούμενο μήνυμά μου:
http://www.thmmy.gr/smf/index.php?topic=4041.msg38701#msg38701

Γιατί τόσο καιρό δε σε είδα να κάνεις θέμα το ότι υπήρχε αόρατος χρήστης, όπως φυσικά και κανένας άλλος (απλά είσαι ο μόνος που επιμένει στο θέμα, γι' αυτό απευθύνομαι σε 2ο πρόσωπο).
Μια πολύ απλή εξήγηση (και απορώ πως δεν την σκέφτηκες) είναι ότι ΑΓΝΟΟΥΣΑ την ύπαρξη αόρατων χρηστών(συγκεκριμένα αόρατων χρηστών που μπορούν να κάνουν refresh το who's online 1000 φορές το λεπτό, χωρίς κανένας από τους υπόλοιπους να μπορεί να τους αντιληφθεί).Και τώρα που το έμαθα αισθάνομαι εξαπατημένος!

Ξανασκέψου αυτά που σου είπα για την Κοινότητα, γνωρίζοντας ότι ουδέποτε δεν ήμουν κρυφός και ούτε πρόκειται, καθώς και ότι γράφω εδώ επώνυμα, με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει για την ευθύνη των όσων λέω και πράττω.
Ευχαριστώ για την διευκρίνιση. Υπεύθυνο για την παρεξήγηση είναι προηγούμενο μήνυμα σου που με κατηγορούσε για "κακόβουλες σκέψεις",το οποίο υποθέτω ότι δεν διατυπώθηκε σωστά.(EDIT: Δες πως μπορεί να εκληφθεί η πρότασή σου αν βάλλεις ένα κόμμα(,) σε λάθος θέση!!)
Και εγώ τελικά αποφάσισα ότι δεν θα είμαι αόρατος, αν και πλέον θα πρέπει να είμαι πιο προσεκτικός ξέροντας ότι κάποιοι κρυφοκοιτούν χωρίς εγώ να μπορώ να τους δώ.

Βαρέθηκα να λέω τα ίδια και τα ίδια, δεν θα επιμείνω άλλο σε αυτό το θέμα. Ο καθένας ας ξαναδιαβάσει όλα όσα αναφέρθηκαν σχετικά με την λειτουργία του site και ας βγάλει τα δικά του συμπεράσματα.

« Last Edit: February 20, 2006, 12:42:13 pm by Zarathoustra » Logged
4Dcube
Veteran
Καταστραμμένος

just.do.it.cut.carrots.

View Profile
« Reply #53 on: February 20, 2006, 02:50:43 am »

Παιδιά!
Οι invisible ΔΕΝ είναι invincible!

(για να πούμε και την εξυπνακίστικη βλακειούλα μας μέχρις ότου η φαλακρή τραγουδίστρια εμφανιστεί επιτέλους στο έργο του Ιονέσκο)

https://www.youtube.com/watch?v=6CAzdawCzhg
Turambar
Veteran
Διεστραμμένος

μη νοιάζεσαι

View Profile
« Reply #54 on: February 20, 2006, 02:53:23 am »

OFF TOPIC γιατί χανόμαστε

byeeee
xristoforos_
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

αλλάζοντας...

View Profile
« Reply #55 on: February 20, 2006, 02:58:34 am »

xristoforos is joining the invisibles...

and may the fight begin!

xristoforos_

βαθειά...
Turambar
Veteran
Διεστραμμένος

μη νοιάζεσαι

View Profile
« Reply #56 on: February 20, 2006, 03:01:00 am »

ου! Καταπιεστή!

και μην ακούω γιατί δεν γίνομαι αόρατος...

δεν θα γίνω καταπιεστής για να μη καταπιέζομαι...

(επειδή εγώ καταπιέζομαι δε σημαίνει ότι έχω και δίκιο...)

byeeee
4Dcube
Veteran
Καταστραμμένος

just.do.it.cut.carrots.

View Profile
« Reply #57 on: February 20, 2006, 03:04:02 am »

Για αυτούς που δεν έχουν δει η ακούσει για το έργο "η φαλακρή τραγουδίστρια" του Ε.Ιονέσκο, αυτή η τραγουδίστρια δεν εμφανίζεται ποτέ. Μονάχα μια φορά αναφέρεται.
Γι'αυτό το λένε θέατρο παραλόγου.

Αλλά εδώ δεν πληρούνται οι καταστάσεις για θέατρο παραλόγου. Ούτε θέατρο είναι, ούτε παράλογο, ούτε στερείται δομής η σκέψη.
Φόβος είναι, δλδ ένα από τα πιο παράλογα και ανεξήγητα φαινόμενα που παρουσιάζει η ψυχή του ανθρώπου.
Και ο καθένας προσπαθεί να το εκφράσει όπως το νιώθει.
Γιατί μια τέτοια έκφραση, δλδ υποκειμενική, είναι το καλύτερο που μπορεί κανείς να δώσει.

Ορίστε το οφφ τόπικ σας.

https://www.youtube.com/watch?v=6CAzdawCzhg
xristoforos_
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

αλλάζοντας...

View Profile
« Reply #58 on: February 20, 2006, 03:05:05 am »

Quote from: Turambar on February 20, 2006, 03:01:00 am
ου! Καταπιεστή!

και μην ακούω γιατί δεν γίνομαι αόρατος...

δεν θα γίνω καταπιεστής για να μη καταπιέζομαι...

(επειδή εγώ καταπιέζομαι δε σημαίνει ότι έχω και δίκιο...)

katse giati auto itan filosofimeno...{dimokratika eleos}

xristoforos_

ps.:τουραμ...χάνεις το δάσος τονίζοντας μικρές ασημαντότητες....

βαθειά...
Turambar
Veteran
Διεστραμμένος

μη νοιάζεσαι

View Profile
« Reply #59 on: February 20, 2006, 03:07:50 am »

Θέλω τουλάχιστον να γίνει αποδεκτό ότι υπάρχει δέντρο

byeeee
Pages: 1 2 3 [4] 5 6 Go Up Print
Jump to: