• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 18, 2025, 01:18:21 am

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 18, 2025, 01:18:21 am

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by chris_p30
[Today at 00:45:33]

[Μεταφορά και Διανομή ΗΕ]...
by Nikos_313
[Today at 00:10:29]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 17, 2025, 21:32:50 pm]

[Ψηφιακά Ολοκληρωμένα Κυκ...
by tzortzis
[June 17, 2025, 21:25:42 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by PAPARI69
[June 17, 2025, 20:59:13 pm]

[Γραφική] Λυμένα θέματα
by okanpala
[June 17, 2025, 18:56:22 pm]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[June 17, 2025, 14:25:00 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[June 17, 2025, 13:58:20 pm]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[June 17, 2025, 13:19:53 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[June 17, 2025, 12:08:25 pm]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[June 17, 2025, 12:06:57 pm]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9961
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426704
Total Topics: 31710
Online Today: 205
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 38
Guests: 131
Total: 169
GeorgeGk
asimomyti
aplos paratiritis
Mr Watson
Tsn
maestros
thomasdt
babistso
Aria10
Kelly Tsimpouri
stavr0s16
nikpapoutsi
rafail zisiadis
ThanosV
chriskazakos
tasos gourd
kouf
AA RE LEWN
Saint_GR
antreassv
palladas
eed
PolarBear
mayia psarikoglou
karadimitras
nchatzo
ioannisfa
kchatzigr
tsakalokagkouras
dimitire
JiMan5
athena_apo
PAnt2202
chris_p30
Aftzidou
smanio
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Συμβουλές καλής χρήσης του φόρουμ: Youtube embed code and links, Shoutbox, Notify, ...
Δείτε περισσότερα εδώ...
THMMY.gr > Forum > Χαλαρή συζήτηση - κουβεντούλα > Φιλόσοφοι Μηχανικοί - Μηχανικοί Φιλόσοφοι > Πολιτικά (Moderators: Mr Watson, Tasos Bot) > Debate - Πώς σας φάνηκε?
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 2 3 [4] 5 6 ... 10 Go Down Print
Author Topic: Debate - Πώς σας φάνηκε?  (Read 17958 times)
Tempus Fugit
Veteran
Καταστραμμένος

Tempus Mpatsit

View Profile
Re: Debate - Πώς σας φάνηκε?
« Reply #45 on: September 07, 2007, 00:56:54 am »

Quote from: gepeltek on September 07, 2007, 00:50:51 am
Quote from: pandora on September 07, 2007, 00:43:33 am
Quote from: vag on September 07, 2007, 00:39:49 am
στις ερωτήσεις γύρω απο τα οικονομικά πάντως όλοι γίναν κομμουνιστές

Grin

Γεγονός

Ο Καραμανλής πάντως δεν είπε ψέμματα. Όταν αναφερόταν σε οικονομία- ανάπτυξη, μόνο τις επιχειρήσεις ανέφερε. Και τους επιχειρηματίες. Έχει επιλεκτική όραση απέναντι στους εργοδότες(οι εργαζόμενοι είναι αόρατοι). Τους εργαζομένους πάλι τους συνδέει στο όλο σύστημα σε στυλάκι Ολύμπιου "πάρτε ένα δάνειο να κάνετε μια επιχείρηση".

Μ'αρέσει που όλοι τα βάλατε με τον Καραμανλή, λες και οι υπόλοιποι δώσανε σαφείς, ολοκληρωμένες και ξεκάθαρες απαντήσεις..

1. Στο τόπικ έχει σχόλια και για τους υπόλοιπους πέντε.
2. Ε... πρωθυπουργός είναι. Αν όχι σ' αυτόν, σε ποιόν? 'Οταν γίνουν οι άλλοι πρωθυπουργοι θα δούμε και για κείνους.  Tongue

"Αν θέλεις κάτι πάρα πολύ όλο το συμπαν θα συνομωτήσει για να σου σπάσει τ' αρχίδια"
-Coelho my ass

pandora
Καταστραμμένος

madness

View Profile
« Reply #46 on: September 07, 2007, 00:58:35 am »

gepeltek, επειδή κουοτάρισες το δικό μου, η δική μου κριτική είναι στην 1η σελίδα
vag
Καταστραμμένος

View Profile
« Reply #47 on: September 07, 2007, 01:00:34 am »

πάντως πρέπει κάποια στιγμή να ξεκαθαρίσουμε και μεις τι θέλουμε ε...
ατόφιο πολιτκό λόγο, στέρεες και γνήσιες θέσεις
ή
ρητορείες, ελκυστικά λόγια και κινήσεις εντυπωσιασμού

το δίλλημα δεν είναι όσο προφανές ακούγεται
γιατί η μόνη που συγκεντρώνει τα πρώτα χαρακτηριστικά ως πολιτικός είναι η παπαρήγα
και κατά ένα παράδοξο τρόπο είμαι σίγουρος οτι αυτή αύριο θα τη συνοδεύουν τα περισσότερα αρνητικά σχόλια...
gepeltek
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

Paris je t'aime...

View Profile
« Reply #48 on: September 07, 2007, 01:01:05 am »

Quote from: Guybrush on September 07, 2007, 00:53:11 am

Grin

Γεγονός

Ο Καραμανλής πάντως δεν είπε ψέμματα. Όταν αναφερόταν σε οικονομία- ανάπτυξη, μόνο τις επιχειρήσεις ανέφερε. Και τους επιχειρηματίες. Έχει επιλεκτική όραση απέναντι στους εργοδότες(οι εργαζόμενοι είναι αόρατοι). Τους εργαζομένους πάλι τους συνδέει στο όλο σύστημα σε στυλάκι Ολύμπιου "πάρτε ένα δάνειο να κάνετε μια επιχείρηση".

Μ'αρέσει που όλοι τα βάλατε με τον Καραμανλή, λες και οι υπόλοιποι δώσανε σαφείς, ολοκληρωμένες και ξεκάθαρες απαντήσεις..
Ειδικά, ο Αλαβάνος ήταν πολύ ξεκάθαρος, όπως πάντα. Του την είπε και η Παπαρήγα, για την έλλειψη προγράμματος.
Μάλλον, είναι και αυτός από τους φοιτητές που σπουδάζουν ΑΣΟΕΕ, αλλά δεν έχουν στόχο να γίνουν managers  Grin Grin

Εμένα μου άρεσε πιο πολύ η δικαιολογία που έδωσε στην ιερά οργή του ο Αλαβάνος αναφέροντας ως παράδειγμα το "αγαπάτε τους εχθρούς υμών" του Ιησού και καπάκι την οργισμένη αντίδραση του στο ναό... Όλα τα λεφτά.

Αυτά είναι χριστιανικά παραδείγματα βρε....   Grin

Πλάκα πλάκα όμως φαίνεται να είναι καθαρά ο κερδισμένος του debate σήμερα, ρούφηξε στη κυριολεξία όλες τις διαρροές του ΠΑΣΟΚ προς την αριστερά, όπως και οποιεσδήποτε διαρροές της ΝΔ προς τα αριστερά. Κάτι που δεν απασχολεί την ΝΔ. Καλύτερα στο ΣΥΡΙΖΑ παρά στο ΠΑΣΟΚ.
Damien
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

Έλα στο φανάρι αν τολμάς......

View Profile
« Reply #49 on: September 07, 2007, 01:01:28 am »

Quote from: Turambar on September 07, 2007, 00:44:48 am
Quote from: Turambar on September 07, 2007, 00:30:36 am
Δεν ήταν διευκρίνηση. ¨Ηταν συμμάζεμα.

Αν ήταν διευκρίνηση, θα έλεγε ότι ήταν και φοιτητές στον δρόμο που αντίδρασαν.

Δεν το είπε γιατί δεν τον συμφέρει ή γιατί το αρνείται Damien?

Quote from: Damien on September 07, 2007, 00:36:46 am
Πρόσεξέ με. εχει 90 δευτερολεπτα και το τρικ του αλαβανου ήταν να του ΦΑΕΙ ΟΣΑ ΜΠΟΡΕΙ για να δώσει ελλειπή απάντηση στο επόμενο ερώτημα.

Εξάλλου και να μην απαντήσει ο ΑΛΑΒΑΝΟΣ στο δικό του ερώτημα
σιγά τα αυγά ( πόσο ''χασιμο'' θα έχει πια )ενώ αν δώσει ΕΛΛΕΙΠΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ τότε θα τον κρινουν όλοι.

Αλλά αφού έτσι κι αλλιώς το είπε ότι δεν αναφερόταν στο φοιτητικό κίνημα αλλά σε αυτούς που ΣΠΑΖΟΥΝ , ΡΗΜΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΒΑΤΕΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ. Οπότε σας παρακάλω να καταλαβαίνουμε τα λεγόμενα των αλλων.

Σχόλιό μου:
Τώρα το αν αυτοί ανήκουν στο φοιτητικό κίνημα έιναι ΑΛΛΟ ΚΑΠΕΛΟ . Δεν παύουν όμως να είναι φοιτητές-ταραξίες. Ποιος σας είπε οτι οι φοιτητές είναι ΥΠΕΡΑΝΩ ΝΟΜΟΥ????

Είσαι εσύ ένας καραμανλής... τζη τζη τζη τζη τζής

Φυσικά δεν περίμενα άμεση απάντηση.

Δε μπορείς ούτε καν να αποκαλέσεις τον πρωθυπουργό σου, ψεύτη ή "άλλα λόγια να αγαπιόμαστε".

Θα γράψω αυτό που έγραψα και παραδίπλα (ναι τα έχω ψιλοπάρει με το θέμα, άσχετα και αν είναι ανούσιο).

Ο Καραμανλής μας θύμισε αυτό που έκανε εκείνο τον ολόκληρο χρόνο. Αντιμετώπισε το μεγαλύτερο φοιτητικό κίνημα (σε μέγεθος και διάρκεια) της ελληνικής ιστορίας, σαν ένα τσούρμο ταραξίες.
Το χτυπήσανε. Το βασανίσανε. Το πετάξανε στα σκουπίδια.

Μιλώντας με ένα φίλο μου θεωρεί σωστότερη στάση της Παπαρήγας. Αλλά έπρεπε να ειπωθούν αυτά που είπε ο Αλαβάνος, γιατί δεν αναφέρθηκε πουθενά η Πολυδωρίαση της ΝΔ (ΑΚΑ φασιστοειδής αστυνομοκρατία).

Πωπω Τuram είσαι ότι να ' ναι.

ΕΔΩ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ  Ο Τ Ι ΘΕΛΕΙ.

Εσύ κατάλαβες ότι χτυπήθηκε το φοιτητικό κίνημα και πετάχτηκε κ.τ.λ. και ότι ο Πολύδωρας είναι φασιστής και έχει κάνει φασιστική την Αστυνομία.

Εγώ κατάλαβα ότι ΚΑΗΚΕ ΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ, ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΜΕ ΜΟΛΟΤΩΦ ΑΠΟ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ .

Ξέρεις ποιος δικαιώνεται ε??? Παντως ΟΧΙ ΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ.  Cheesy

Υ.Σ. Δεν απάντησε ο Αλαβανος  γιατί πάει και βγάζει έξω ανθρώπους που κατηγορούνται για παράβαση του νόμου. ΕΙΠΕ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΟΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΊΤΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΝΑ ΚΑΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΠΑΤΕ .
Υ.Σ.2 Μα κανείς δεν κατάλαβε αυτό που είπε η Παπαρήγα????? ΝΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΜΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ( Στέλνω το παιδί μου στο ΙΔΙΩΤΙΚΟ ) γιατί δεν μπορώ να το ΑΛΛΑΞΩ (τουλάχιστον όχι άμεσα )!!!!!!!!!

Αλλά όταν λέω εγώ ότι το σύτημα ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ετσι ευκολα εσεις λέτε τα δικά σας.

To γκάζι του αμαξιού μου σαν πατώ
Όλα μου τα προβλήματα ξεχνώ....
Guybrush
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #50 on: September 07, 2007, 01:01:58 am »

Quote from: pandora on September 07, 2007, 00:55:54 am

Grin

Γεγονός

Ειδικά, ο Αλαβάνος ήταν πολύ ξεκάθαρος, όπως πάντα. Του την είπε και η Παπαρήγα, για την έλλειψη προγράμματος.
Μάλλον, είναι και αυτός από τους φοιτητές που σπουδάζουν ΑΣΟΕΕ, αλλά δεν έχουν στόχο να γίνουν managers  Grin Grin

Φαντάσου για να ασχολούμαστε τόσο με τον Αλαβάνο πόση εντύπωση έκανε

Στα Πανεπιστήμια, όχι, δεν έχουν στοχο να γίνουν μάνατζερ
Τον πας πολύ τον Αλαβάνο έτσι? Εμένα δε μου έκανε καμία εντύπωση απολύτως.

[offtopic]Αν δε θέλουν στα Πανεπιστήμια και γουστάρουν κάτι πιο cool (και αριστερό wow Grin ) ας γίνουν managers σε εταιρίες fair-trade ή ΜΚΟ. Η ελεύθερη αγορά δίνει επιλογές.[/offtopic]

Πως και δεν τους πήραν τα  ζουμιά με τη μικρή Αναστασία ή τις αναμνήσεις από το υπουργείο Παιδείας πριν 15 χρόνια;
Εγώ συγκινήθηκα.really

pmousoul
Guest
« Reply #51 on: September 07, 2007, 01:02:32 am »

Debade = Τρίχες!

Είναι μία ακόμα κοροϊδία σε βάρος του ελληνικού λαού! Εδώ ο κόσμος καίγεται και αυτοί κάνουν debate!

Για να ξεχάσει ο κόσμος τα προβλήματά του, γιατί πώς να το κάνουμε, έρχονται εκλογές και δεν είναι καλό αυτές τις μέρες να έχουν στο μυαλό πυρκαγιές, ανεργίες, αύξηση στις τιμές - φτώχεια, λάθη στις πανελλαδικές (παιδιά που τα όνειρά τους γίνανε κομμάτια), φοιτητές που έφαγαν ξύλο και προφυλακίστηκαν για μήνες άδικα, νέοι άνθρωποι που σταμάτησαν να ονειρεύονται επειδή πρέπει επιτέλους να αποδεχτούν την "πραγματικότητα" που τους επιβάλλεται...

Τελικά ΝΑΙ οι πολιτικοί αυτής της χώρας είναι μόνο για να σε ψυχαγωγούν και να ξεχνιέσαι... αλλά ταυτόχρονα ξεχνάς πως το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης για την κατάντια που αντικρίζεις γύρω σου οφείλεται σ' αυτούς τους αδέξιους κωμικούς! 
Alexkasgr
Honoured Member - Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Έτη φωτός μπροστά...

View Profile
« Reply #52 on: September 07, 2007, 01:02:53 am »

Με αρκετά από όσα διάβασα συμφωνώ, με μερικά όχι τόσο, γι' αυτό θα προσθέσω την άποψή μου. Πάντως θεωρώ ότι σχεδόν όλα όσα γράφτηκαν σε αυτό το τόπικ, ισχύουν πιο πολύ από τις μαλακίες που άκουσα το τελευταίο μισάωρο στην τηλεόραση από τους τηλεπαπάρες.

Καραμανλής: Μπήκε πολύ αγχωμένος, στην πρώτη ερώτηση τα έχασε σε πολλά σημεία, δε θύμιζε τον γνωστό ρήτορα. Μετά βρήκε ρυθμό, απέφυγε έντεχνα αυτά που ήθελε και απάντησε με το στιβαρό στυλ (κινήσεις χεριών και έτσι) προσπαθώντας να δείξει σιγουριά. Έκανε και αυτοκριτική, η οποία όμως μπορεί να παρερμηνευθεί ως ηττοπάθεια.
Μεγάλη πατάτα αυτό για τους ταραξίες, αφενός γιατί το διεκρίνισε μετά που είχε γίνει η ζημειά (έδωσε τροφή στους άλλους) και αφετέρου γιατί θα συνεχίσουν να του το κολλάνε ως τις εκλογές. Το βέτο για τα Σκόπια που είπε δε θα ξεχαστεί, όπως και το εκβιαστικό δίλλημα για αυτοδυναμία ή νέες εκλογές που πιστεύω θα του κοστίσει πόντους.

Παπανδρέου: Καλύτερος σε σκηνική παρουσία από ποτέ άλλοτε, αλλά δυστυχώς παραμένει πολύ κακός ακροατής στις ερωτήσεις. Απέφυγε σχεδόν όλες τις ερωτήσεις. Ξεχώρισα μόνο την απάντησή του για την Παιδεία, που αν και γενικόλογη, έδειξε την εμπειρία του από το Υπουργείο και ανέφερε το έρογ που έχει προσφέρει εκεί και ο ίδιος (αντίθετα, θα μπορούσε να χειριστεί πολύ καλύτερα την ερώτηση του Παπαχελά για τις γκρίζες ζώνες). Νομίζω χάνει από το έντονο στυλ κριτικής, γι' αυτό όπως ειπώθηκε στο 2ο μισό άφησε καλύτερες εντυπώσεις και προσπάθησε να πει και κάποια δικά του εκτός από στείρα κριτική. Τραγική πάντως η απάντηση του ότι "τα λεφτά θα βρεθούν". Γενικά πάντως, μου άρεσε περισσότερο από άλλες φορές (ίσως επειδή απλά η εικόνα μου ήταν ήδη πολύ κακή). Μίλησε καλά στον φακό στο δίλεπτο, και επειδή είμαστε τραγικός λαός πιστεύω αυτό θα του δώσει πόντους συνολικά.

Παπαρήγα: Έχει εδώ και περίπου 6 μήνες ακολουθήσει πιο μετριοπαθή δρόμο, που προσωπικά μου αρέσει περισσότερο. Βασίζεται στην σταθερότητα των προτάσεων του κόμματος, και προσπαθεί να καλύψει αγκυλώσεις σχετικά με την Ευρωπαϊκή Ένωση. Δεν κέρδισε πάντως το debate όπως πριν 3.5 χρόνια, μπορούσε και καλύτερα πιστεύω. Μου άρεσε η απάντησή της για το ιδιωτικό σχολείο που έστειλε την κόρη της, έδειξε ειλικρίνεια και έλλειψη κόμπλεξ.

Αλαβάνος: Συνέχισε το σκληρό ροκ, όλης της 4ετίας, ανέδειξε τις μάχες του κόμματος στη Βουλή αλλά και κυρίως στο χώρο της Παιδείας όπου φόρτσαρε. Ίσως ο πιο ουσιαστικός σε περιεχόμενο από όλους, παρά την αντιεπικοινωνιακή του άρθρωση, συνέδεσε ωραία την παρουσία του σχήματος του και με θέματα στα οποία κατεξοχήν πρωταγωνιστεί όπως το περιβάλλον. Ίσως να ήταν υπερβολικά συναισθηματικός στο τελευταίο 2λεπτο, αλλά έτσι κι αλλιώς, το στόχο του φαίνεται να τον πετυχαίνει.

Καρατζαφέρης: Απλά άπαιχτος. Φοβερές ατάκες, ετοιμόλογος, πάντα μέσα στα χρονικά περιθώρια. Γλυκά λόγια που θα χαϊδέψουν πολλά αυτιά. Κι αυτός φαίνεται ότι πετυχαίνει το στόχο του και είναι άνετος, αλλά φαίνεται να του έκλεισε την πόρτα ο Καραμανλής για ενδεχόμενη συνεργασία.

Παπαθεμελής: Δεν μπόρεσε να σταθεί στο ύψος του. Το παρελθόν του το ξέρει όποιος θέλει να τον ψηφίσει, δε χρειαζόταν να το επαναλαμβάνει συνέχεια. Έλλεψη ουσίας και προτάσεων (όπως και όλοι βασικά). Δύσκολα θα μετρήσει το ποσοστό του στο αποτέλεσμα (αν και ποτέ μη λες ποτέ).

Από τους δημοσιογράφους, στο ύψος του στάθηκε ο Χατζηνικολάου με το σεβασμό της διαδικασίας και τις καλές ερωτήσεις του. Όχι ότι υστέρησαν πολύ οι υπόλοιποι, αλλά η κόντρα Λιάτσου και Στάη ήταν απλά γελοιότητα. Το τελευταίο που μας νοιάζει είναι οι προσωπικές κόντρες των τηλεπαπάρων.
sparos
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

Am I working hard or am I hardly working?????

View Profile
« Reply #53 on: September 07, 2007, 01:08:14 am »

Quote from: Alexkasgr on September 07, 2007, 01:02:53 am
Παπαθεμελής: Δεν μπόρεσε να σταθεί στο ύψος του.

τοσο χάλια ήταν??????

- Oh, dear! Itʼs worse than I feared!
- What is it?
- Iʼm afraid your son has ... the knack!
- The knack?
- The knack. Itʼs a rare condition characterized by an extreme intuition about all things mechanical and electrical and other social ineptitude.
- Can he lead a normal life?
- No, he'll be an engineer!

www.lams.gr
www.ethea-live.gr
www.abc-wec.com
http://live.abc-wec.com
pandora
Καταστραμμένος

madness

View Profile
« Reply #54 on: September 07, 2007, 01:09:09 am »

Quote from: Guybrush on September 07, 2007, 01:01:58 am
Quote from: pandora on September 07, 2007, 00:55:54 am

Grin

Γεγονός

Φαντάσου για να ασχολούμαστε τόσο με τον Αλαβάνο πόση εντύπωση έκανε

Στα Πανεπιστήμια, όχι, δεν έχουν στοχο να γίνουν μάνατζερ
Τον πας πολύ τον Αλαβάνο έτσι? Εμένα δε μου έκανε καμία εντύπωση απολύτως.

[offtopic]Αν δε θέλουν στα Πανεπιστήμια και γουστάρουν κάτι πιο cool (και αριστερό wow Grin ) ας γίνουν managers σε εταιρίες fair-trade ή ΜΚΟ. Η ελεύθερη αγορά δίνει επιλογές.[/offtopic]

Πως και δεν τους πήραν τα  ζουμιά με τη μικρή Αναστασία ή τις αναμνήσεις από το υπουργείο Παιδείας πριν 15 χρόνια;
Εγώ συγκινήθηκα.really

Ναι τον πάω, και την Παπαρήγα ενώ την βρήκα εκπληκτική στο debate του 2004, σήμερα με απογοητευσε.

Η μόρφωση έχει αξία ανεκτίμητη. Δεν έχει σχέση με επιχειρήσεις, και δεν θα πρεπε να χει. Είναι μέσα στα ισότιμα δικαιώματα που θα πρεπε να έχουν όλοι οι άνθρωποι.

Το πρόβλημα της κοινωνίας είναι άμα γίνουν όλοι μάνατζερς ποιός θα δουλεύει.
Το άλλο πρόβλημα είναι ποιός θα ασχοληθεί με το 90% του πληθυσμού που δουλεύει και δεν διοικεί επιχειρήσεις

Ο Αλαβάνος τα τελευταία 4 χρόνια έκανε την καλύτερη αντιπολίτευση. Η Παπαρήγα είναι σταθερη αλλά ο κόσμος εξελίσσεται. Δεν υπάρχει για όλες τις αρρώστιες το ίδιο χάπι. Όπως και δεν γίνεται να εχεις για όλα τα προβλήματα την ίδια κριτική. Δεν λέω, ολα ξεκινάνε από το σύστημα. Αλλά κάνε και καμια πρόταση, δεν είναι κακό.

edit : συμφωνώ συνολικά με Alexkasgr
« Last Edit: September 07, 2007, 01:12:51 am by pandora » Logged
vag
Καταστραμμένος

View Profile
« Reply #55 on: September 07, 2007, 01:14:49 am »

τραγικές βέβαια και οι ερωτήσεις του στιλ:
που θα βρείτε τα λεφτά γι αυτό ή πια είναι η άποψη του κόμματος σας για το ασφαλιστικό... τέτοιες ερωτήσεις δεν απαντιούνται σε 90"

ξεκινώντας βέβαια απο αυτό, οτι δηλαδή τίποτα ουσιαστικό δεν μπορεί να ερωτηθεί, καταλήγουμε στο συμπέρασμα οτι και τίποτα ουσιαστικό δεν μπορεί να ειπωθεί άρα να χαμε να λέγαμε και το ντιμπειτ γενικότερα..
vasso
Καταστραμμένος

Overambitious doer

View Profile WWW
« Reply #56 on: September 07, 2007, 01:19:12 am »

πέρασε και δε με άγγιξε...

Είναι τα βλέφαρά μου
διάφανες αυλαίες.
Όταν τα ανοίγω βλέπω
μπρος μου ό,τι κι αν τύχει.
Όταν τα κλείνω βλέπω
μπρος μου ό,τι ποθώ.
Alexkasgr
Honoured Member - Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Έτη φωτός μπροστά...

View Profile
« Reply #57 on: September 07, 2007, 01:20:14 am »

Quote from: sparos on September 07, 2007, 01:08:14 am
Quote from: Alexkasgr on September 07, 2007, 01:02:53 am
Παπαθεμελής: Δεν μπόρεσε να σταθεί στο ύψος του.

τοσο χάλια ήταν??????

Δεν ξέρω, για τον Παπαθεμελή θα ήθελα να πουν και οι υπόλοιποι τη γνώμη τους. Δεν τον έχω δει να μιλάει πάρα πολλές φορές, ούτε συμφωνώ με τις απόψεις του, αλλά ξέρω ότι πολύς κόσμος τον σέβεται και αυτό κάτι λέει. Νομίζω ότι έχει πρόβλημα σαν αυτό του Πολύδωρα: Ξέρει πολύ καλά τη γλώσσα, αλλά όταν εκφράζεται δύκολα τον καταλαβαίνεις. Και αν Καραμανλής - Παπανδρέου γεμίζουν 5' χωρίς να λένε τίποτα, σε ένα πεντάλεπτο ο Παπαθεμελής μπορεί να λέει πολλά και να μην καταλάβεις σχεδόν τίποτα.
Ίσως και να τον πρόσεξα λιγότερο από τους άλλους. Πάντως, συνέχεια έφευγε από τα χρονικά όρια, δεν ολοκλήρωνε απαντήσεις και γενικά φάνηκε η απειρία σε αντίστοιχες καταστάσεις.
Turambar
Veteran
Διεστραμμένος

μη νοιάζεσαι

View Profile
« Reply #58 on: September 07, 2007, 01:25:31 am »

@Damien: Εσύ φίλε μου δεν καταλαβαίνεις την διαφορά του μπάχαλου, με τον αναρχικό και τον κομμουνιστή. Ο αχταρμάς του μυαλού σου, δεν επιτρέπει να απαντήσεις ούτε εσύ στις απλούστατες ερωτήσεις μου. Πώς να μην λατρέψεις έναν αόριστο ημιδιάφανο πρωθυπουργό, που μας είχε πρήξει στις χαιρετούρες στον λαό όσο ήταν αντιπολίτευση και ακούγαμε την άποψη του επί 3,5 χρόνια μέσω διαρροών.

Δεν μίλησε για την Παιδεία.
Δεν μίλησε για τους κουμπάρους.
Δεν μίλησε για το ασφαλιστικό.
Δεν μίλησε για τα ομόλογα.

Από διαρροές όμως? Άλλο τίποτα.

Για πες μου λοιπόν εσύ αν μπορείς.

Υπήρξε ή όχι η μεγαλύτερη φοιτητική (πανεκπαιδευτική θα έλεγα) αντίδραση στις "μεταρυθμίσεις" ναι ή ου?
Ήταν οι φοιτητές στους δρόμους ή μόνο μπάχαλοι;

Ο Καραμανλής μίλησε μόνο για ταραξίες. Εσύ τι πιστεύεις ότι υπήρχαν?

Μπορείς να απαντήσεις στην παραπάνω ερώτηση μόνο? ΝΑΙ ή ΟΥ.

Εγώ σου λέω, πως ναι, υπήρχε κόσμος στις πορείες που πετούσε μολότωφ στους αστυνομικούς.

byeeee
Turambar
Veteran
Διεστραμμένος

μη νοιάζεσαι

View Profile
« Reply #59 on: September 07, 2007, 01:35:15 am »

Ο Λιάτσος θα μπορούσε να ρωτήσει τα ίδια ακριβώς πράγματα και σε μια συνέντευξη της Άντζελας Δημητρίου.

Εντελώς απαράδεκτος, αλλά ήταν μάλλον δεδομένο εκ μέρους του ίδιου και του καναλιού που εκπροσωπούσε.

(εγώ περίμενα να ρωτήσει τον Καραμανλή για το ποιος θα μας εκπροσωπήσει στην Eurovision)

byeeee
Pages: 1 2 3 [4] 5 6 ... 10 Go Up Print
Jump to: