• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 20:20:42 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 20:20:42 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[Today at 19:49:00]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[Today at 16:56:56]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[Today at 15:55:08]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[Today at 13:28:21]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[Today at 12:13:45]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[Today at 12:01:53]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[Today at 10:22:18]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[Today at 01:56:37]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 15, 2025, 20:08:49 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]

[Δυναμική Συμπεριφορά ΣΗΕ...
by soko_freta
[June 13, 2025, 01:05:36 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9960
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426676
Total Topics: 31711
Online Today: 226
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 68
Guests: 113
Total: 181
skopsinos
valco08
George_RT
mhtsakos02
ansia
kostas.de
NickSpan
evgeniaz
georkala
vmanousi
teosimeon
aachmet
Ma8hths Indou
Nicotre
stelinas
jojos
mike1996
dimitrisblioumis
Avoiding Existence
mariachatz
Nianaro
JoHn!
bilbo
Lazaros8585
ggalamat
papatmaria
Saint_GR
Papadopoulosthanos
kevangelo
ioannisdamantis
KG03
tsaliki
ioannis
vasilis saitis
kpapama
dkoukn
stavrosk
vagk
Panagismark
stloukas
Stathiss
PrepeiNaDiavasw
stefpapa21
fkaravi
Farmakis Aggelos
WeirdAlex
PurpleWitch
mrodi
chris123
ΡΙΤΟΣΧΑ
tasos gourd
elctricalbill
cealexop
manos_diakakis
ioannisfa
thegreekbaron
Antreas17
kakousios
alex_g
George15
Chrisvb17
smoul
themis01
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads
με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Κινητοποιήσεις - Πρωτοβουλίες Φοιτητών > Κατάληψη (Moderator: Starki) > Ενάντια στην αναθεώρηση του Άρθρου 16. ΚΑΤΑΛΗΨΗ 9/01 - 05/02
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 56 Go Down Print
Author Topic: Ενάντια στην αναθεώρηση του Άρθρου 16. ΚΑΤΑΛΗΨΗ 9/01 - 05/02  (Read 125661 times)
Johnny English
Veteran
Καταστραμμένος

i know nothing

View Profile
Re: Ενάντια στην αναθεώρηση του Άρθρου 16. ΚΑΤΑΛΗΨΗ 9/01 - 12/01
« Reply #195 on: January 10, 2007, 15:47:14 pm »

Εγώ δε μίλησα για ολόκληρο έθνος. Ούτε για γενετικά χαρακτηριστικά.

Εγώ μίλησα για τους αμόρφωτους Αμερικανούς. Για το ποσοστό των αμόρφωτων δλδ. Που σύμφωνα με τα στατιστικά είναι αυτοί που εκλέγουν τον συγκεκριμένο άνθρωπο. Η πλειοψηφία των μέτριας και άνω νοημοσύνης (μόρφωσης) Αμερικανών υποστηρίζει τους Δημοκρατικούς.

Βλέπω δεν αμφισβήτησες τουλάχιστον το κατά πόσο χρίζει κοροϊδίας ένας τέτοιος πρόεδρος...

Τέλος... τα ίδια ισχύουν λίγο πολύ και στην Ελληνική κοινωνία. Μόνο που οι δικοί μας πολιτικοί, ακόμα και αυτοί που... "κληρονόμησαν" το αξίωμα είναι τουλαχιστον μερικά επίπεδα πιο πάνω από τους αντίστοιχους εκεί.
Optima
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

white art piano..

View Profile
« Reply #196 on: January 10, 2007, 17:10:57 pm »

Quote from: pandora on January 09, 2007, 18:01:20 pm

Κάθε έξυπνος και ενημερωμένος φοιτητής νομίζω αντιλαμβάνεται ότι αυτή τη στιγμή κινδυνεύουμε να χάσουμε πολύ περισσότερα από τα δικαιώματά μας ως σπουδαστές, αν περάσει ο νόμος έτσι όπως θέλουν να τον περάσουν χωρίς έλεγχο και χωρίς δικλείδες ασφαλείας για την ιδιωτική πρωτοβουλία (αν και εγώ είμαι κατά της ιδιωτικοποίησης τησ μόρφωσης, που είναι θεμελιώδες ανθρώπινο δικαίωμα, όπως και η υγεία,και όπως και η ανθρώπινη αξιοπρέπεια )

Είμαι έξυπνη και ενημερωμένη φοιτήτρια Tongue κ έχω εξηγήσει πολλές φορές και με επιχείρηματα γιατί δεν το βλέπω έτσι.Τον Ιούνιο ως και τόπικ με έναν άλλο φίλο μου  ανοίξαμε όπου σχολιάζαμε τους νόμους, θα το βρω να κάνω ένα λινκ γιατί να μην ξαναγ΄ραφω

. Δεύτερον δεν γκρίνιαξα κατόπιν εορτής, έκανα μια ερώτηση να μου απαντήσουν οι πιο ενημερωμένοι, αυτοί που ξέρουν ενδεχομένως τυχόν συννενοήσεις που έχουν γίνει με τους καθηγητές.

Τί είδους συνεννοήσεις γίνονται δηλαδή; εγώ νόμιζα πως όλα περνούν από τις Συνελεύσεις Τμήματος. Ο πρόεδρος τί είπε για το ότι το εξάμηνο θα πάει πιο μετά και θα τελειώσουμε πιο αργά;Αποφασίστηκε από τη Συνέλευση Τμήματος; Απλώς ρωτάω.

Απλά δέχομαι ότι εσύ είσαι δεξιά και εγώ είμαι αριστερή.
Μη σκέφτεσαι με ταμπέλες...τις σκέψεις μου πάνω σε κάποια ζητήματα εξέφρασα

"η μεν αμάθεια γεννά θράσος, η δε σκέψις ενδοιασμόν"

ανθρωποι ξετρελαμενοι στις οθονες του πολεμου με το φυσημα του ανεμου καινε πολεις και χωρια
στην καταντια της σκεψης βιαιες πραξεις να μοιραζουν ανυποστατα κεφαλια στο βωμο της μοναξιας...
apostolos1986
Veteran
Επιβεβαρυμένος

View Profile
« Reply #197 on: January 10, 2007, 17:14:39 pm »

Ο μάρτυρας

ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΕΛΤΣΟΣ

Είμαι τριάντα χρόνια καθηγητής στο δημόσιο Πανεπιστήμιο. Αυτό σημαίνει ότι εδώ και τριάντα χρόνια έχω δεσμευτεί μέσω μιας δημόσιας υπόσχεσης να αναζητώ την αλήθεια χωρίς περιορισμούς και χωρίς περιορισμούς να εκφέρω γνώμη δίχως να λαμβάνω υπ' όψιν ό,τι από αύριο θα μού επιβληθεί συνταγματικά να συνυπολογίζω: την αγορά.

Είμαι καθηγητής, όχι μόνο βάσει των τυπικών μου προσόντων αλλά εξαιτίας αυτής της δεσμευτικής ανάληψης του καθήκοντος να θέτω το ερώτημα της αλήθειας ως πρόβλημα. Διότι γνωρίζω πως η αλήθεια δεν έχει νόημα παρά ως μέρος ενός προβλήματος. Σήμερα, αυτό ακούει στο όνομα: δημοσιότητα.

Δεν γράφω λοιπόν εδώ ως μάρτυρας υπεράσπισης του δημόσιου Πανεπιστημίου, αλλά τα τριάντα χρόνια σ' αυτό το δημόσιο Πανεπιστήμιο μου επιτρέπουν να ισχυρίζομαι δημόσια εδώ ότι κανένας δεν μπορεί να μαρτυρήσει υπέρ, ενώπιον ενός μάρτυρα. Ούτε ο κ. Κ. Καραμανλής ούτε και ο κ. Γ. Παπανδρέου.

ΤΑ ΝΕΑ

www.twitter.com/apostolos1986
pandora
Καταστραμμένος

madness

View Profile
« Reply #198 on: January 10, 2007, 19:43:21 pm »

Quote from: Optima on January 10, 2007, 17:10:57 pm

Κάθε έξυπνος και ενημερωμένος φοιτητής νομίζω αντιλαμβάνεται ότι αυτή τη στιγμή κινδυνεύουμε να χάσουμε πολύ περισσότερα από τα δικαιώματά μας ως σπουδαστές, αν περάσει ο νόμος έτσι όπως θέλουν να τον περάσουν χωρίς έλεγχο και χωρίς δικλείδες ασφαλείας για την ιδιωτική πρωτοβουλία (αν και εγώ είμαι κατά της ιδιωτικοποίησης τησ μόρφωσης, που είναι θεμελιώδες ανθρώπινο δικαίωμα, όπως και η υγεία,και όπως και η ανθρώπινη αξιοπρέπεια )

Είμαι έξυπνη και ενημερωμένη φοιτήτρια Tongue κ έχω εξηγήσει πολλές φορές και με επιχείρηματα γιατί δεν το βλέπω έτσι.Τον Ιούνιο ως και τόπικ με έναν άλλο φίλο μου  ανοίξαμε όπου σχολιάζαμε τους νόμους, θα το βρω να κάνω ένα λινκ γιατί να μην ξαναγ΄ραφω

Δεν αμφισβήτησα ούτε την εξυπνάδα ούτε την ενημέρωσή σου. Εγώ δεν κάνω ποτέ προσωπικούς χαρακτηρισμούς. Πχ αν είναι κάποιος έξυπνος ή όχι, βλάκας ή όχι κτλ. Δεν έχω το δικάιωμα να κρίνω κανέναν κατ'αυτόν τον τρόπο. Τώρα το γιατί εσύ το πήρες προσωπικά αυτό και θίχτηκες - που εγώ στην τελική ειλικρινά ούτε κάν είχα στο μυαλό μου εσένα όταν έγραφα την συγκεκριμένη πρόταση -  είναι κάτι που πρέπει να αναρωτηθείς εσύ η ίδια και είναι δικό σου πρόβλημα.όσο για το τόπικ που έχεις γράψει με τον φίλο σου θα ήταν καλοδεχούμενο, αν μπορέσεις βάλτο, γιατί μ'αρέσει να διαβάζω προτάσεις με διαφορετική λογική.

. Δεύτερον δεν γκρίνιαξα κατόπιν εορτής, έκανα μια ερώτηση να μου απαντήσουν οι πιο ενημερωμένοι, αυτοί που ξέρουν ενδεχομένως τυχόν συννενοήσεις που έχουν γίνει με τους καθηγητές.

Τί είδους συνεννοήσεις γίνονται δηλαδή; εγώ νόμιζα πως όλα περνούν από τις Συνελεύσεις Τμήματος. Ο πρόεδρος τί είπε για το ότι το εξάμηνο θα πάει πιο μετά και θα τελειώσουμε πιο αργά;Αποφασίστηκε από τη Συνέλευση Τμήματος; Απλώς ρωτάω.

Εγώ έχω υπόψιν μου πάντως φοιτητές που μιλάνε και συνδιαλέγονται με τους καθηγητές, είτε προσωπικά είτε μέσω της ιδιότητας του εκπροσώπου, όπως π.χ. στην συζήτηση που έγινε με καθηγητές και φοιτητές για το εργαστήριο των Μετρήσεων, και φαντάζομαι αν δεν έχουν ρωτήσει ήδη τη γνώμη τους, θα την ρωτήσουν οπωσδήποτε για το τίθα γίνει με την εξεταστική. Δεν νομίζω κανείς να απαγορεύει στον οποιονδήποτε να μιλήσει με έναν καθηγητή αν το θέλει εκτός γενικής συνέλευσης... Tongue Wink

Απλά δέχομαι ότι εσύ είσαι δεξιά και εγώ είμαι αριστερή.
Μη σκέφτεσαι με ταμπέλες...τις σκέψεις μου πάνω σε κάποια ζητήματα εξέφρασα

Εγώ δεν θα χρησιμοποιούσα προστακτική στην θέση σου για να εκφράσω μια άποψη....Στο "μην σκέφτεσαι" αναφέρομαι. Από κεί και πέρα, το μόνο που έχω να σου πώ είναι ότι τον καθένα τον χαρακτηρίζουν αυτά που λέει και η στάση ζωής του και κάποιος άλλος που συναναστρέφεται ή συζητά μαζί του βγάζει κάποια συμπεράσματα, τόσο για τα πολιτικά του πιστεύω όσο και για την ποιότητά του σαν άνθρωπο(και ΔΕΝ αναφέρομαι σε εσένα προσωπικά για να προλάβω πάλι τυχόν παρεξήγηση).... τις περισσότερες φορές είναι προφανή, άλλες φορές όχι. Το να είσαι δεξιός ή αριστερός δεν είναι κακό. Είναι η πολιτική σου πεποίθηση. Το να μην έχεις καταλήξει πάλι στο τί είσαι, πάλι δεν είναι κακό. Δεν μπορούμε όλοι να έχουμε καταλήξει σε ασφαλή συμπεράσματα για την πολιτική από αυτή την ηλικία. Απλά εγώ είμαι περήφανη, δεν ντρέπομαι, πέστο όπως θές γι'αυτό που είμαι. Γι'αυτό και το λέω.

Αυτά

Πολύ φιλικά
Appelsinpiken
Veteran
Καταστραμμένος

gone with eternity

View Profile WWW
« Reply #199 on: January 10, 2007, 19:55:57 pm »

Quote from: pandora on January 10, 2007, 19:43:21 pm

Από κεί και πέρα, το μόνο που έχω να σου πώ είναι ότι τον καθένα τον χαρακτηρίζουν αυτά που λέει και η στάση ζωής του και κάποιος άλλος που συναναστρέφεται ή συζητά μαζί του βγάζει κάποια συμπεράσματα, τόσο για τα πολιτικά του πιστεύω όσο και για την ποιότητά του σαν άνθρωπο(και ΔΕΝ αναφέρομαι σε εσένα προσωπικά για να προλάβω πάλι τυχόν παρεξήγηση).... τις περισσότερες φορές είναι προφανή, άλλες φορές όχι. Το να είσαι δεξιός ή αριστερός δεν είναι κακό. Είναι η πολιτική σου πεποίθηση. Το να μην έχεις καταλήξει πάλι στο τί είσαι, πάλι δεν είναι κακό. Δεν μπορούμε όλοι να έχουμε καταλήξει σε ασφαλή συμπεράσματα για την πολιτική από αυτή την ηλικία. Απλά εγώ είμαι περήφανη, δεν ντρέπομαι, πέστο όπως θές γι'αυτό που είμαι. Γι'αυτό και το λέω.

Συμφωνώ απόλυτα με αυτό που γράφεις εδώ. Δεν υπάρχει λόγος να παρεξηγούμαστε. Κουβέντα κάνουμε για το ζήτημα, κ ο καθένας έχει κ τη δική του μοναδική αποψη...

Πες μου, πόσο κρατάει το αύριο;
pandora
Καταστραμμένος

madness

View Profile
« Reply #200 on: January 10, 2007, 20:12:15 pm »

Quote from: Nosferatu on January 10, 2007, 13:35:13 pm
Quote from: Juan on January 10, 2007, 13:25:29 pm
Το κακό είναι ότι μετά ψηφίζεις G. Bush Jr,Sr κτλ. Κι όλος ο πλανήτης κοροϊδεύει τη νοημοσύνη σου.
off topic αλλα αυτη η αντιληψη ειναι απαραδεκτη και κομπλεξικη,δεν ειναι δυνατον  να βγαζεις ενα ολοκληρο εθνος(που τυχαινει να μας κυβερναει)ηλιθιο,οι αμερικανοι ειναι το ιδιο εξυπνοι και μαλλον εξυπνοτεροι απο εμας(γιατι εμεις ειμαστε και μαλακες),εκτος αν εισαι κανας προγονοπληκτος και πιστευεις σε καμμια αρεια φυλη,και στην τελικη η συγκριση δε μας συμφερει,εμας μας κυβερναν εδω και δεκαετιες δυο οικογενειες(παρα πολυ εξυπνο),αν δηλαδη ενας εκ των δυο κανει γιο καθυστερημενο(με χαρτι γιατρου)μετα απο 40 χρονια θα τον κανουμε πρωθυπουργο

1)Εσύ nosferatu  δεν χαρακτηρίζεις ολόκληρο τον ελληνικό λαό αποκαλώντας τον "μαλάκες" και "πιο βλάκες από τους αμερικάνους"? Στην τελική δεν άκουσα ποτέ κανέναν "μαλάκα έλληνα" να πιστεύει ότι έχουμε πραγματική δημοκρατία στην χώρα μας, όλοι το αμφισβητούνε, ενώ οι καθόλου ηλίθιοι Αμερικάνοι κατά πλειοψηφία πιστεύουν ότι στο κράτος τους υπάρχει Δημοκρατία, όταν πχ μεγάλα κανάλια τους λένε "shut up" αν διαφωνούνε με τον πόλεμο στο Ιράκ. (στο κανάλι FOX αναφέρομαι) ή όταν γίνονται βασανιστήρια σε πολιτικούς κρατούμενους στο Guantanamo. Επίσης αυτοί οι πανέξυπνοι Αμερικανοί  Grin Grin Grin Grin πιστεύουν κατά συντριπτική πλειοψηφία ότι ο πόλεμος στο Αφγανιστάν και στο Ιράκ έγινε γιατί τους απειλεί η Αλ-Κάιντα Grin Grin Grin Grin Grin και όχι για τα πετρέλαια ας πούμε.... Μα, δεν είμαστε πολύ πιο μαλάκες τελικά από τους Αμερικάνους?????? Grin Grin Grin Grin Grin
2) Ας έβγαινε ένα κόμμα αξιολογότερο των ήδη υπαρχόντων κομμάτων στην Ελλάδα, με πειστικό λόγο και επιχειρήματα, να μην ψηφίζαν οι "μαλάκες οι Έλληνες" τον δικομματισμό. Αλλά εγώ δεν είδα 20 χρόνια κανέναν να έχει ούτε τα αρχίδια ούτε τις ιδέες να το κάνει.
3)Ο Μπούς πατέρας και ο Μπούς υιός δεν ανήκουν στο ίδιο τζάκι?
4)Η Αμερική έχει τεράστια έκταση, πολυσιότατο υπέδαφος, πολλές φυλές και εθνότητες, και δεν έχει και κανέναν Τούρκο να την απειλεί από δεξιά της για να δίνει όλα της τα χρήματα σε εξοπλιστικά προγράμματα, όπως η Ελλαδίτσα. Όπως και ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΛΕΜΟ κοντά στα σύνορά της τα τελευταία χρόνια (εδώ Βοσνία το 91, Σερβία αργότερα με τους βομβαρδισμούς, Ισραήλ που μας αναγκάζουν να στείλουμε και φαντάρους εκεί κτλ).Οπότε δεν το βρίσκεις λογικό να είναι αυτοί οι πλούσιοι και ευημερούντες και εμείς οι φτωχοί????

Ντίπ off topic αλλά ήθελα να απαντήσω.
« Last Edit: January 10, 2007, 20:32:51 pm by pandora » Logged
pandora
Καταστραμμένος

madness

View Profile
« Reply #201 on: January 10, 2007, 20:16:15 pm »

Quote from: Christine on January 10, 2007, 19:55:57 pm
Quote from: pandora on January 10, 2007, 19:43:21 pm

Από κεί και πέρα, το μόνο που έχω να σου πώ είναι ότι τον καθένα τον χαρακτηρίζουν αυτά που λέει και η στάση ζωής του και κάποιος άλλος που συναναστρέφεται ή συζητά μαζί του βγάζει κάποια συμπεράσματα, τόσο για τα πολιτικά του πιστεύω όσο και για την ποιότητά του σαν άνθρωπο(και ΔΕΝ αναφέρομαι σε εσένα προσωπικά για να προλάβω πάλι τυχόν παρεξήγηση).... τις περισσότερες φορές είναι προφανή, άλλες φορές όχι. Το να είσαι δεξιός ή αριστερός δεν είναι κακό. Είναι η πολιτική σου πεποίθηση. Το να μην έχεις καταλήξει πάλι στο τί είσαι, πάλι δεν είναι κακό. Δεν μπορούμε όλοι να έχουμε καταλήξει σε ασφαλή συμπεράσματα για την πολιτική από αυτή την ηλικία. Απλά εγώ είμαι περήφανη, δεν ντρέπομαι, πέστο όπως θές γι'αυτό που είμαι. Γι'αυτό και το λέω.

Συμφωνώ απόλυτα με αυτό που γράφεις εδώ. Δεν υπάρχει λόγος να παρεξηγούμαστε. Κουβέντα κάνουμε για το ζήτημα, κ ο καθένας έχει κ τη δική του μοναδική αποψη...

Thanks... με κατάλαβες απόλυτα νομίζω!!!  Smiley Smiley
Νessa
Guest
Re: Ενάντια στην αναθεώρηση του ʼρθρου 16. ΚΑΤΑΛΗΨΗ 9/01 - 12/01
« Reply #202 on: January 10, 2007, 20:30:51 pm »

Quote from: NetBuster on January 10, 2007, 11:27:32 am
Αλήθεια για τα ιδιωτικά σχολεία τι λέει ? Έκαναν κακό στο ελληνικό δημόσιο σχολείο?
Προφανώς κάνεις πλάκα, έτσι;
NetBuster
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
Re: Ενάντια στην αναθεώρηση του ʼρθρου 16. ΚΑΤΑΛΗΨΗ 9/01 - 12/01
« Reply #203 on: January 10, 2007, 20:32:50 pm »

Quote from: Νessa on January 10, 2007, 20:30:51 pm
Quote from: NetBuster on January 10, 2007, 11:27:32 am
Αλήθεια για τα ιδιωτικά σχολεία τι λέει ? Έκαναν κακό στο ελληνικό δημόσιο σχολείο?
Προφανώς κάνεις πλάκα, έτσι;
ανάλυσε μου την αποψη σου...
Νessa
Guest
« Reply #204 on: January 10, 2007, 20:37:55 pm »

Ένας από τους κυριότερους λόγους που τα δημόσια έχουν αυτό το χάλι είναι ότι οι λεφτάδες πάνε τα παιδιά τους στα ιδιωτικά!
NetBuster

View Profile
« Reply #205 on: January 10, 2007, 20:39:56 pm »

Quote from: Νessa on January 10, 2007, 20:37:55 pm
Ένας από τους κυριότερους λόγους που τα δημόσια έχουν αυτό το χάλι είναι ότι οι λεφτάδες πάνε τα παιδιά τους στα ιδιωτικά!
δεν καταλαβαινω. Και γιατί αυτό κάνει κακό στα δημόσια? Ίσα ίσα γλιτώνουμε και τις ακριβοθώρητες γκόμενες  Tongue
gpap

View Profile
« Reply #206 on: January 10, 2007, 20:47:59 pm »

Ρε Netbuster αν με φωτίσεις λίγο σχετικά με το πώς συμβάλλουν τα ιδωτικά δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια στη βελτίωση των αντίστοιχων δημόσιων, ίσως και να πειστώ για τη σκοπιμότητα των ιδιωτικών πανεπιστημίων, μπας και μας ..βελτιώσουν και εμάς...(λέμε τώρα).

ΓΠ
Nosferatu
Guest
« Reply #207 on: January 10, 2007, 20:52:03 pm »

Quote from: gpap on January 10, 2007, 20:47:59 pm
Ρε Netbuster αν με φωτίσεις λίγο σχετικά με το πώς συμβάλλουν τα ιδωτικά δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια στη βελτίωση των αντίστοιχων δημόσιων, ίσως και να πειστώ για τη σκοπιμότητα των ιδιωτικών πανεπιστημίων, μπας και μας ..βελτιώσουν και εμάς...(λέμε τώρα).

ΓΠ
ανταγωνισμος
dimakis
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

Είμαι μέλος ΔΕΠ....Δεν πειράζει!

View Profile
« Reply #208 on: January 10, 2007, 20:54:41 pm »

Γρηγόρη,
είσαι σίγουρος ότι θες να εμπλακείς σε μια συζήτηση με ανθρώπους της 'προ-κοινωνικής' ανθρώπινης συνθήκης;
Πρόσεξε, τα βάζεις με τον Φρίντμαν!

Grin Grin Grin
apostolos1986
Veteran
Επιβεβαρυμένος

View Profile
« Reply #209 on: January 10, 2007, 20:56:31 pm »

Quote from: Nosferatu on January 10, 2007, 20:52:03 pm
Quote from: gpap on January 10, 2007, 20:47:59 pm

ΓΠ
ανταγωνισμος

τα δημόσία λύκεια , γυμνάσια , δημοτικά ανταγωνίζονται τα ιδιωτικά;;;;;;;;;;;

ε ρε γμτ πώς τα έχουμε μπλέξει έτσι...πώς υποβαθμίζουμε την παίδει σε κάτι που αγοράζεται και πουλιέται ...σε ένα οικονομικό μέγεθος ...πίσω από το οποίο βλέπουμε μονο λεφτά...και τίποτα άλλο...ανταγωνισμός στην παιδεία...λες και η παιδεία είναι προϊόν....

όπως στις ΗΠΑ όπου μερικές περιοχές δεν έχουν ηλεκτρικό ρεύμα γιατί δε συμφέρει στις εταιρείες ..

όλα ταπροβλήματα σε αυτόν τον κόσμο τα λύνει ο ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ...
έχει γίνει πλέον καραμέλα...και μάλιστα με γεύση χάλια...

www.twitter.com/apostolos1986
Pages: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 56 Go Up Print
Jump to: