• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 19:32:29 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 19:32:29 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by georkala
[Today at 19:26:44]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[Today at 16:56:56]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[Today at 15:55:08]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[Today at 13:28:21]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[Today at 12:13:45]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[Today at 12:01:53]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[Today at 10:22:18]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[Today at 01:56:37]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 15, 2025, 20:08:49 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]

[Δυναμική Συμπεριφορά ΣΗΕ...
by soko_freta
[June 13, 2025, 01:05:36 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9959
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426675
Total Topics: 31711
Online Today: 221
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 89
Guests: 118
Total: 207
illupo_kd
christina02
Mr Watson
kosovi
cealexop
Balourdos
George_RT
Chrisvb17
serafeim
mmikelo
kakousios
kstavroulis
papaane
chryssana
akiousia
papajohnn06
pave
natavhoo
Petros Ts
moutdimi
karadimitras
msandr
AlexKyr
fivosfivos1
papatmaria
lelenia
georkala
Papadopoulosthanos
maranageo
Χρήστος Κίτσος
PurpleWitch
folas
kostas.de
nikos123321
tasos_ntv
chrisdardas
PolarBear
mgrivab
Pcsc
aachmet
George15
abunchofcells
kokkinosgior
itsikou
elias_farhood
Farmakis Aggelos
karaths.d
VaiosG
AgaG
kourkou
mavropan
stefpapa21
ANDVRONTZOS
tzortzis
gkaramp
Η ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ
alice
gcheristanidhs
gkyrodi
tasakis
thegreekbaron
mkakale
ftheo11
3rdDegreeBurn
george14
annaparask
akoil
thathas12
noimaginationforthis
WeirdAlex
sofoklhs_pizza
akontel
Sanaia
BCosT
Κaraflodaimonas
Spyros.kleanthous
marwt
Kaniki
Arakapas
evtrents
vasilis saitis
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Συμβουλές καλής χρήσης του φόρουμ: Youtube embed code and links, Shoutbox, Notify, ...
Δείτε περισσότερα εδώ...
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Κινητοποιήσεις - Πρωτοβουλίες Φοιτητών > Κατάληψη (Moderator: Starki) > Ενάντια στην αναθεώρηση του Άρθρου 16. ΚΑΤΑΛΗΨΗ 9/01 - 05/02
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 56 Go Down Print
Author Topic: Ενάντια στην αναθεώρηση του Άρθρου 16. ΚΑΤΑΛΗΨΗ 9/01 - 05/02  (Read 125656 times)
pandora
Καταστραμμένος

madness

View Profile
Re: Ενάντια στην αναθεώρηση του Άρθρου 16. ΚΑΤΑΛΗΨΗ 9/01 - 12/01
« Reply #105 on: January 09, 2007, 18:01:20 pm »

Quote from: pandora on January 08, 2007, 20:06:16 PM
Άσχετο μεν, σχετικό δε: με τον τομέα τί θα γίνει? αν ξέρει κανείς ας πεί γιατί πολλοί δεν έχουμε συμπληρώσει τα προαπαιτούμενα....
Υπάρχει μεγαλη πιθανότητα να θυσιαστεί για τα πιστεύω σου.Αφού εσύ το διαλέγεις, να μην γκρινιάζεις μετά όμως.Στο κάτω κάτω, όταν καταλαμβάνουμε τις σχολές και εμποδίζουμε, εκτός από εμάς και τους μεταπτυχιακούς και τους καθηγητές να κάνουν τη δουλειά τους(η οποία δουλειά μπορεί να έχει σχέση  με πανεπιστήμια εκτός Ελλάδος που συνεχίζουν κανονικά με τους ρυθμούς τους ανεξαρτήτως του τί γίνεται εδώ),τότε γιατί να σκάνε κ εκείνοι για το τί θέλουμε εμείς με τον τομέα μας; μία σου κ μία μου θα σου πουν.

Optima, καταρχήν το ότι ο καθένας έχει τα πιστεύω του αυτό είναι νομίζω σεβαστό από όλους σε μία δημοκρατική κοινωνία και σε μία δημοκρατική συζήτηση. Το ότι ανησυχώ για το μέλλον μου μέσα στη σχολή (Βλέπε τομέας), δεν σημαίνει ούτε ότι θα πετσοκόψω και θα πουλήσω τα πιστεύω μου ούτε ότι δεν θα ανησυχώ για το μέλλον μου μετά από 4-5 χρόνια, για την αξία του πτυχίου μου και για τα μελλοντικά εργασιακά μου δικαιώματα. Κάθε έξυπνος και ενημερωμένος φοιτητής νομίζω αντιλαμβάνεται ότι αυτή τη στιγμή κινδυνεύουμε να χάσουμε πολύ περισσότερα από τα δικαιώματά μας ως σπουδαστές, αν περάσει ο νόμος έτσι όπως θέλουν να τον περάσουν χωρίς έλεγχο και χωρίς δικλείδες ασφαλείας για την ιδιωτική πρωτοβουλία (αν και εγώ είμαι κατά της ιδιωτικοποίησης τησ μόρφωσης, που είναι θεμελιώδες ανθρώπινο δικαίωμα, όπως και η υγεία,και όπως και η ανθρώπινη αξιοπρέπεια ). Δεύτερον δεν γκρίνιαξα κατόπιν εορτής, έκανα μια ερώτηση να μου απαντήσουν οι πιο ενημερωμένοι, αυτοί που ξέρουν ενδεχομένως τυχόν συννενοήσεις που έχουν γίνει με τους καθηγητές. Και τρίτον, εγώ θα μπορούσα να σου επιτεθώ όπως έκανες εσύ και να σου μιλήσω όπως μίλησες εσύ αλλά επιλέγω να μην το κάνω, γιατί σέβομαι τα πιστεύω και τις απόψεις σου αν και δεν συμφωνώ με αυτά.Απλά δέχομαι ότι εσύ είσαι δεξιά και εγώ είμαι αριστερή. Ούτε κάθισα να ψάξω τί επιπτώσεις έχουν τα δικά μου και τα δικά σου πιστεύω στην σχολή αλλά και έξω στην κοινωνία, γιατί δεν έχει ουσία. Ούτε εσύ θ'αλλάξεις τα "πιστεύω" σου, όπως τα ονόμασες, ούτε εγώ τα δικά μου. Και επίσης δεν δέχομαι συστάσεις για το πώς συμπεριφέρομαι και αν γκρινιάζω ή αν δεν γκρινιάζω - εσύ γκρινιάζεις ότι θα χάσεις την εξεταστική, εγώ ξέρω πολύ καλά τις συνέπειες των πράξεών μου - τη στιγμή μάλιστα που δεν με γνωρίζεις προσωπικά. Και επειδή νομίζω ότι ξεχνάς κάτι, η πλειοψηφία των καθηγητών που λές ότι εμποδίζουμε τη δουλειά τους είναι με το μέρος μας, στηρίζουν τις κινητοποιήσεις και κατεβαίνουν οι ίδιοι σε απεργίες.

Παιδιά οι απόψεις ολωνών είναι σεβαστές. Δεν χρειάζεται ο ένας να απαξιώνει τον άλλο

Φιλικά
Wanderer
Καταστραμμένος

Othoum Endron Saous

View Profile
« Reply #106 on: January 09, 2007, 18:01:53 pm »

Quote from: Turambar on January 09, 2007, 17:42:54 pm
Ο Ηλεκτρολόγος από το Πολυτεχνείο δε μπορεί να κάνει την δουλειά του Ηλεκτρολόγου από τα ΤΕΙ ρε συ ούτως ή άλλως.

Η σύγκριση είναι άστοχη.
Στις δημόσιες υπηρεσίες στους πέντε ένας είναι από το Πολυτεχνείο και τέσσερις απ'τα ΤΕΙ.

Quote from: Turambar on January 09, 2007, 17:42:54 pm
Αλλά πέρα από αυτά, θα πρέπει ούτως ή άλλως κάποιος που αξίζει (ποιός αξίζει? αυτό θα έπρεπε να το αποφασίζει η κάθε σχολή όχι το σχολείο κατά την άποψη μου) να περιορίζεται επειδή δεν υπάρχουν πολλές αντίστοιχες θέσεις;

Εγώ δεν είμαι ιδιαίτερα σύμφωνος με αυτό. Σε τομείς όπως οι μηχανικοί ίσως να έχει μια βάση αλλά γενικά για το πανεπιστήμιο διαφωνώ απόλυτα. Ο καθένας που μπορεί να αντεπεξέλθει σε μια σχολή θα έπρεπε να μπορεί να έχει πρόσβαση.
Αυτά που λες είναι σωστά, αλλά σκέψου πως είναι, πώς να το πω, αφελές να υπάρχει δυνατότητα "παραγωγής" πολλών π.χ. Ηλεκτρολόγων Μηχανικών, που όμως αναπόφευκτα πάρα πολλοί από αυτούς θα καταλήξουν άνεργοι. Μα αν η αγορά θέλει 200 Ηλεκτρολόγους και στην αναζήτηση εργασίας υπάρχουν 10.000;;; Τουλάχιστον να γίνεται η σχετική ενημέρωση!

Quote from: tsak on January 09, 2007, 17:49:02 pm
kat'arxin osoi einai apo 3 etos kai katw xestikan an tha xasoun eksetastiki.....efkairia na ta ksisoun psaxnoun(toulaxiston i pliopsifia tous)....
Κάνεις λάθος. 'Έχεις γνωρίσει όλους τους πρωτοετείς, δευτεροετείς και τριτοετείς και το λες με τόση σιγουριά;;;

Preserve and keep us safe this night     *and our innocence made fun of justice*

Once we dreamt of everything
united by our love
There's a place for everyone
so we scream "Liberta"
tsak
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

View Profile
« Reply #107 on: January 09, 2007, 18:25:39 pm »

Tha einai mia katalipsi..idia me tin persini...anti na pane omos stis paralies... tha pane sta XIONODROMIKA!!!!!
ZITO I KATALIPSI!!!
apostolos1986
Veteran
Επιβεβαρυμένος

View Profile
« Reply #108 on: January 09, 2007, 18:27:08 pm »

Φίλε tsak παρακαλείσαι να μη χρησιμοποιείς greeklish
εάν δεν συντρέχει σοβαρός λόγος (π.χ. πρόβλημα με τον υπολογιστή σου)
γιατί τα μηνύματά σου γίνονται δυσανάγνωστα από τα υπόλοιπα μέλη της Κοινότητας.

Ευχαριστούμε
Εκ της Διαχείρισης

www.twitter.com/apostolos1986
tsak
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

View Profile
« Reply #109 on: January 09, 2007, 18:28:36 pm »

epeidi troi kati kollimata to pc..tha kanete ipomoni....
Greg..
Θαμώνας

Λευτεριά..

View Profile
« Reply #110 on: January 09, 2007, 18:29:37 pm »

Για τους Δαπίτες μιλάς καριερίστα..;
tsak
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

View Profile
« Reply #111 on: January 09, 2007, 18:31:39 pm »

se emena apefthinete i erotisi???
Turambar
Veteran
Διεστραμμένος

μη νοιάζεσαι

View Profile
« Reply #112 on: January 09, 2007, 18:38:44 pm »

Quote from: lars on January 09, 2007, 17:45:58 pm
Όλο αυτό το νομοσχέδιο γίνεται ουσιαστικά για το Δημόσιο..

Μιλάς για την Αναθεώρηση του Συντάγματος ή το νόμο πλαίσιο.

Αν μιλάς για την Αναθεώρηση, πώς ακριβώς θα βοηθήσει το δημόσιο?

(η κατάληψη για αυτό γίνεται τώρα έτσι?)

Αυτά που λες είναι σωστά, αλλά σκέψου πως είναι, πώς να το πω, αφελές να υπάρχει δυνατότητα "παραγωγής" πολλών π.χ. Ηλεκτρολόγων Μηχανικών, που όμως αναπόφευκτα πάρα πολλοί από αυτούς θα καταλήξουν άνεργοι. Μα αν η αγορά θέλει 200 Ηλεκτρολόγους και στην αναζήτηση εργασίας υπάρχουν 10.000;;; Τουλάχιστον να γίνεται η σχετική ενημέρωση!

Προσωπικά δε πιστεύω ότι το πανεπιστήμιο πρέπει να έχει σαν στόχο την επαγγελματική αποκατάσταση.

Το κόνσεπτ αυτό είναι σαν διαφημιστικό τρικ των ιδιωτικών παρα-κολεγίων και των ΙΕΚ. Δεν αρμόζει στο πανεπιστήμιο.

Αλλά ναι, εγώ είμαι ρομαντικός. Το είπαμε αυτό.

@tsak: σου προτείνω εδώ:
http://www.thmmy.gr/smf/index.php?topic=5703.0
να γράφεις από εδώ και πέρα. Εδώ προσπαθούμε να κάνουμε μια συζήτηση.
Αν θέλεις να πετάς φανφάρες και τσιτάτα και ειρωνίες, τέτοια θα λάβεις για αυτό ετοιμάσου. Στο τόπικ που σου προτείνω μπορείς να βγάλεις ότι θες χωρίς να σε παρεξηγήσουμε.

byeeee
tsak
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

View Profile
« Reply #113 on: January 09, 2007, 18:43:13 pm »

File Turambar,
apo tin stigmi pou to forum einai elefthero mporo na petao oti thelo opote thelo....eksallou den nomizo na eipa kati asxeto....i toulaxiston na prosvala kanenan. Opote mias kai gia dimokratia milas..mathe prota na tin tiris esi o idos...kai oxi na apaitisis apo tous allous....ta leo ola xoris kakia....apla thelo na ksekathariso tin thesi mou
Turambar
Veteran
Διεστραμμένος

μη νοιάζεσαι

View Profile
« Reply #114 on: January 09, 2007, 18:49:53 pm »

Θα ήθελα να σε δω να κάνεις συζήτηση και όχι να παριστάνεις το τρολλ.

Δεν ήθελα να σε φιμώσω, σου έκανα μια πρόταση. Δικαίωμα σου να κάνεις ότι θέλεις, ποτέ δεν είπα το αντίθετο.

και η ειρωνία είναι δεκτή αλλά έτσι σκέτη δείχνει σχεδόν κακόβουλη και τείνει να μετατρέψει την συζήτηση σε κωμικό σκετς.

(δείχνει λέω, σε καμιά περίπτωση δεν ξέρω τι θέλει να πει πραγματικά)

byeeee
Greg..
Θαμώνας

Λευτεριά..

View Profile
« Reply #115 on: January 09, 2007, 18:53:03 pm »

Quote from: tsak on January 09, 2007, 18:31:39 pm
se emena apefthinete i erotisi???

Τι θα γίνει ρε φίλε θα απαντήσεις στην ερώτηση ή ακόμα δήθεν ψάχνεις σε ποιον απευθύνεται..;
Ποιοι ήταν στις παραλίες τον Ιούνιο, να ξέρουμε και τι λέμε..
Ο,τι να 'ναι ο καθένας..
tsak
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

View Profile
« Reply #116 on: January 09, 2007, 18:54:21 pm »

Ok,simfono me osa les..mias kai i sizitisi einai aprosopi kai se kamia periptosi den faneroni to ifos mou...par'olo afta..prin kanis epithesi tha mporouses na zitisis diefkrinisis....fisika an den endiaferese gia ta osa leo..asta apla na perasoun...kai an diafonis kapou pesto mou..prothesi mou einai na kano sizitisi..kai oxi na to pekso eksipnos....
tsak
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

View Profile
« Reply #117 on: January 09, 2007, 18:56:53 pm »

eides akoma psaxnou..tora pou vrika se poion apefthinese tha su apantiso....
kseris poli kala poioi itan stis paralies....kseris poli kala posa pragmata endiaferontai gia to zitima...kai kseris akomi kalitera oti i perissoteri endiaferontai gia tin parti tous..gi'afto min psaxnis apantisis allou....tis exeis mprosta sou file...
Turambar
Veteran
Διεστραμμένος

μη νοιάζεσαι

View Profile
« Reply #118 on: January 09, 2007, 19:09:15 pm »

koita na deis....posoi apeleftherotes-litrotes-agonistes-kalokardoi-to kano gia tin psixi tis manas mou- iparxoun se afto to forum...!!!!!!kat'arxin osoi einai apo 3 etos kai katw xestikan an tha xasoun eksetastiki.....efkairia na ta ksisoun psaxnoun(toulaxiston i pliopsifia tous)....
kata defteron eseis re me tosi kalopsixia tha linate to provlima tis pinas ston kosmo..leme tora...
tespa..to thema einai re paidia oti eite agonistoume eite oxi i anatheorisi tha ginei...kai an kanis pistevei to antitheto eimai anixtos kai gia stixima...opote giati na min kitaksi o kathenas to tomari tou..pou stin prokimeni einai posa mathimata xrostaei??

Απάντηση 1: Στους ανθρώπους που αναφέρεις χρωστάει πολλά το τμήμα με τις συνεχείς τους προσπάθειες για αναβάθμιση της ποιότητας της εκπαίδευσης μέσα στην σχολή. Κανείς δεν προσπαθεί να σώσει τον κόσμο αλλά και αυτό γιατί δεν θα έπρεπε αν είναι στόχος μας? Τόσο μικρός νιώθεις εσύ?
Αν μένεις στον φόβο και υπομένεις όσα σου φέρνουν σύντομα θα σε βαράνε και θα λες ευχαριστώ. Είτε γίνει είτε όχι η αναθεώρηση, δεν πρέπει να καταθέσουμε τα όπλα. Όποιος παραδίδει τα πιστεύω του από φόβο η απελπισία είναι υπεύθυνος της σκοτεινής μοίρας που τον περιμένει.

Απάντηση 2: Τέτοιες κότες είναι ο περισσότερος κόσμος και ορίστε το κατάντημα μας παλιο νενέκοι. Που περιμένετε να σας το χώσουν στον πισινό για να πείτε ευχαριστώ. Που ξέρεις, αν το παίξεις αρκετά καλός και πειθείνιος να σου δώσουν και κανένα κοκκαλάκι να γλείψεις. Πάλι θα λιμοκτονείς αλλά εσύ θα έχεις το κόκκαλο και οι άλλοι δεν θα έχουν!
Αμάν με αυτές τις γελοιότητες και τις μοιρολατρίες! Πότε επιτέλους θα καταλάβουν κάποιοι ότι κανείς δεν θα τους σώσει και πρέπει να αγωνιστούν για τα δικαιώματα τους;
ΚΑΤΑΡΑ!

Quote from: tsak on January 09, 2007, 18:25:39 pm
Tha einai mia katalipsi..idia me tin persini...anti na pane omos stis paralies... tha pane sta XIONODROMIKA!!!!!
ZITO I KATALIPSI!!!

Απάντηση 1: Οι άνθρωποι που μείναν και αγωνίστηκαν ήταν πολλοί και το κάναν για το καλό όλων και όχι μέσα στα πλαίσια της φοιτητικής συντεχνείας. Παλέψαν για όλους μας.
Και αυτό φάνηκε από τη δύναμη του φοιτητικού κινήματος όχι μόνο μέσα στις συνελεύσεις όπο`
5; ο καθένας μπορούσε να ρίξει την ψήφο του και να φύγει, αλλά μέσα από τις εκδηλώσεις των καταλήψεων και στους δρόμους όπου συνταράχτηκε όλη η Ελλάδα και ένα κίνημα που λιδορήθηκε τόσο πολύ από τις κρατούσες δυνάμεις βγήκε νικηφορό.

Απάντηση2: Τρέχα εσύ στα χιονοδρομικά σου και όλοι οι όμοιοι σου και άσε τους άλλους να παλέψουν για σένα! Αν έτσι είσαι στην ηλικία σου φαντάσου πώς θα είσαι στα 50 σου. Θα χειροκροτάς τις ζαρτινιέρες και θα γλύφεις τον κώλο του αφεντικού σου για να σου δώσει μια άδεια... αν και πολύ σου είναι και η άδεια τώρα που το σκέφτομαι.

Για πες μου, πώς να απαντάω σε αυτά τα μηνύματα. Σοβαρά όπως στις πρώτες απαντήσεις ή στο ίδιο το επίπεδο των δικών σου ποστ (βλ δεύτερες απαντήσεις).

Μπορώ να κάνω και τα δύο όπως βλέπεις αλλά βαριέμαι και δε γουστάρω να απαντάω όπως στις 2.

Άλλοι δεν θα βαριούνται.

και να σου πω... είναι καλό ψυχοφάρμακο το στυλάκι 2...  ίσως το ακολουθήσω.

byeeee
Turambar
Veteran
Διεστραμμένος

μη νοιάζεσαι

View Profile
« Reply #119 on: January 09, 2007, 19:14:23 pm »

Quote from: tsak on January 09, 2007, 18:56:53 pm
eides akoma psaxnou..tora pou vrika se poion apefthinese tha su apantiso....
kseris poli kala poioi itan stis paralies....kseris poli kala posa pragmata endiaferontai gia to zitima...kai kseris akomi kalitera oti i perissoteri endiaferontai gia tin parti tous..gi'afto min psaxnis apantisis allou....tis exeis mprosta sou file...

Εγώ δεν ξέρω. Για πες.

Ποιοι τρέχαν στις καταλήψεις και στις εκδηλώσεις της?
Ποιοι τρέχαν στις πορείες?
Ποιοι φάγαν ξύλο και δακρυγόνα από τις ζαρτινιέρες?

μήπως οι:

koita na deis....posoi apeleftherotes-litrotes-agonistes-kalokardoi-to kano gia tin psixi tis manas mou- iparxoun se afto to forum...!!!!!!kat'arxin osoi einai apo 3 etos kai katw xestikan an tha xasoun eksetastiki.....efkairia na ta ksisoun psaxnoun(toulaxiston i pliopsifia tous)....
kata defteron eseis re me tosi kalopsixia tha linate to provlima tis pinas ston kosmo..leme tora...
tespa..to thema einai re paidia oti eite agonistoume eite oxi i anatheorisi tha ginei...kai an kanis pistevei to antitheto eimai anixtos kai gia stixima...opote giati na min kitaksi o kathenas to tomari tou..pou stin prokimeni einai posa mathimata xrostaei??

Όσοι θεωρούν πώς ο καθένας κοιτάει μόνο την πάρτη του, προφανώς κρίνουν εξ ιδίων.

byeeee
Pages: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 56 Go Up Print
Jump to: