• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 16:13:41 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 16:13:41 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[Today at 15:55:08]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[Today at 13:28:21]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[Today at 12:13:45]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[Today at 12:01:53]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[Today at 10:22:18]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[Today at 01:56:37]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by nmpampal
[Today at 00:16:23]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 15, 2025, 20:08:49 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]

[Δυναμική Συμπεριφορά ΣΗΕ...
by soko_freta
[June 13, 2025, 01:05:36 am]

[Εφ.Θερμοδυναμική]Παλιά θ...
by Giannis Masterio
[June 12, 2025, 22:30:38 pm]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9959
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426671
Total Topics: 31711
Online Today: 201
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 63
Guests: 73
Total: 136
evgeniaz
georgy
antreassv
kourkou
Chrisvb17
Captain
giorgosm05
agkentzi
apob
harischris
tinidou
Gray139
jimalexoud
mara.mlch
nick_ch
alexiosmara
George_RT
Kwst@ss_
anthi kotsani
sterboga
nmpampal
Antreas17
johnnypap
kstavroulis
nikos123321
Petran25
petikas
dal
xristodoulou
DPARASIOU
npalami
Lazaros8585
myrto
nikitask
Kenedy
Kv
Nianaro
mastilia
DLHERRO
akoil
Elenit
antontsiorvas
Papalamprous humor
mmikelo
Notac
nectar
Antonistsak
geo66
dimitris kiziridis
vdelimpalta
dim13
iliaspapam
Vharitou
nikos.a
despoina15
Ioannis Apostolikas
gorilaki
johnmout
arxigos18
apapamichail
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Πληροφορίες Καθηγητών
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Εσωτερικά Θέματα  > Διοίκηση τμήματος (Moderators: PolarBear, tzortzis) > Απόφαση της Συνέλευσης Τμήματος σήμερα 19/4
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 20 Go Down Print
Author Topic: Απόφαση της Συνέλευσης Τμήματος σήμερα 19/4  (Read 43776 times)
snake5
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

just try to COD me...

View Profile
Re: Απόφαση της Συνέλευσης Τμήματος σήμερα 19/4
« Reply #135 on: April 20, 2007, 02:35:19 am »

Επειδή τώρα τα είδα τα posts σου Αικα,ηρέμησε λίγο ρε κορίτσι μου.Εντάξει,καταλάβαμε ότι θέλεις να τελειώσεις αλλά δεν είσαι μόνο εσύ.Πρώτον, αν θέλεις τόσο πολύ δεύτερη πτυχιακή γιατί δε κατέβηκες να το συζητήσεις και ,δεύτερον, ανέλαβε εσύ να πείσεις τους καθηγητές να κάτσουν στη σχολή μέσα στον Ιούλιο.Α, και ένα τρίτο : τρελαίνεσαι να πάρεις πτυχίο Ιούνιο για να μη χάσεις ένα χρόνο για μεταπτυχιακό και καλά κάνεις.Σκέψου όμως και τους άλλους που έχουν και ένα φανταρικό να χώσουν κάπου στη μέση (άρα ένας ακόμα χρόνος χαμένος).
Οπότε,ας κοιτάξουμε πως θα αυξηθεί αυτό το εξαρχής ηλίθιο όριο των μαθημάτων για τους επι πτυχίο και βλέπουμε τί θα γίνει...

Εγώ πάντως αν ήμουνα καθηγητής και η γνώμη είχε τέτοιο βάρος,δε θα κοιτούσα ίσως και τόσο την πλευρά των φοιτητών.Τρείς μήνες χαμένοι από την εκπαιδευτική διαδικασία είναι απλά ΠΑΡΑ πολλοί και δε γίνεται να μην υπάρχουν συνέπειες.Το ότι γίνεται προσπάθεια συμβιβασμού των πραγμάτων και μείωσης αυτών των συνεπειών πρέπει εξαρχής να το δούμε σαν θετικό και στη τελική να είμαστε και λίγο σε φάση 'δώστε και σώστε' απέναντι στους καθηγητές...Δε νομίζω κατάληψη σε πανεπιστήμιο του εξωτερικού να περνούσε όπως πέρασε σε μας (άσχετα που δε θα γινότανε καν κατάληψη at the first place).Γνώμη μου.

και λίγη σύγκριση που ποτέ δε βλάπτει :
Πολιτικοί                       Εμείς
χωρίς προαπαιτούμενα    Με προαπαιτούμενα
2n+6                           n+3
επι πτυχίω όλοι              επί πτυχίω όσοι χρωστάνε
όσοι είναι από 5ο           από έξι και κάτω
και πάνω

έτσι,για να γουστάρουμε και λίγο...
« Last Edit: April 20, 2007, 02:44:16 am by snake5 » Logged
Jalk
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

all people use bad words,what's burried in blood?

View Profile WWW
« Reply #136 on: April 20, 2007, 02:39:56 am »

Quote from: leon-SPT on April 20, 2007, 02:31:36 am
Εγώ είπα να κάνουμε παράταξη για ναπάρουμε αυτοδυναμία και απλά τις αποφάσεις να μην τις παίρνουν οι άλλες παρατάξεις.. Δεν λέω κόμμα με πολιτικο υπόβαθρο και τέτοια..

Κι αυτή η παράταξη τι θα στηρίζει;

http://www.erepublik.com/en/referrer/Jalk+Go
vasso
Καταστραμμένος

Overambitious doer

View Profile WWW
« Reply #137 on: April 20, 2007, 03:01:23 am »

Quote from: Jalk on April 20, 2007, 02:39:56 am
Εγώ είπα να κάνουμε παράταξη για ναπάρουμε αυτοδυναμία και απλά τις αποφάσεις να μην τις παίρνουν οι άλλες παρατάξεις.. Δεν λέω κόμμα με πολιτικο υπόβαθρο και τέτοια..

Συμφέροντα... Αλλά κυρίως εκπαιδευτικά/πλειοψηφίας. Ενδιαφέρομαι κι εγώ. (με την προϋπόθεση να μην έχουμε αφίσες)

Και οι εντυπώσεις μου από τη ΓΣ:

Το βασικό επιχείρημα τον φοιτητών για να αντικρούσουν την πρόταση Μάργαρη ήταν ότι το να σπάσει το εξάμηνο στα δύο θεωρείται "έκπτωση" στην εκπαιδευτική διαδικασία.
Γνώμη μου:
Το έκπτωση το αντιλαμβάνομαι σαν χαμηλότερης ποιότητας παρεχόμενη γνώση. Εκτός από το γεγονός να ξεχάσουμε κάποια πράγματα στο κενό του καλοκαιριού και χρειαστεί να τα ξαναθυμηθούμε μετά για να ξαναμπούμε στο κλίμα, δε βλέπω γιατί οι παραδόσεις θα διαφέρουν. Ίσα ίσα που όταν θα δίνουμε ένα μάθημα, θα το έχουμε και πρόσφατο. Με την απόφαση που πάρθηκε τώρα, θα έχουν περάσει το λιγότερο 3 μήνες (θερινά μαθήματα) και το περισσότερο 10 μήνες (χειμερινά που έχουν ολοκληρωθεί από το Δεκέμβρη) για να δώσουμε ένα μάθημα. Η εκπαιδευτική διαδικασία που βοήθησε εδώ;;;

Η απόρριψη της πρότασης από πλευράς καθηγητών για δεύτερη χειμερινή εξεταστική το Σεπτέμβρη είχε τουλάχιστον αβάσιμα επιχειρήματα. Το κόστος ήταν 2 εβδομάδες (1 Αυγούστου και 1 Οκτώβρη) και το κέρδος ήταν χαλαρά πολλά περασμένα μαθήματα.

Ερώτηση: Γιατί οι φοιτητές δεν κατέβασαν την πρόταση Τσιμπούκη με τις δύο αλλαγές που πρότειναν; συγκριτικά θα ήταν καλύτερη. Και δεν πιστεύω ότι οι καθηγητές δεν θα την ψήφιζαν μόνο και μόνο γιατί την κατέβασαν οι φοιτητές...

Γενικότερα, είδα συζητήσιμους καθηγητές, παρόλο που αρκετοί από αυτούς δήλωσαν ότι δεν συμφωνούσαν με τις κινητοποιήσεις μας. Για τη διάθεση τους και μόνο αρχικά, τους οφείλουμε ένα ευχαριστώ. Γιατί και η γκρίνια έχει κάποιο όριο.

Σταματάω εδώ γιατί αν συνεχίσω θα γράψω την ιστορία της ζωής μου.
Υ.Γ. Ποιος έπαιζε με τα φώτα συνέχεια;

Είναι τα βλέφαρά μου
διάφανες αυλαίες.
Όταν τα ανοίγω βλέπω
μπρος μου ό,τι κι αν τύχει.
Όταν τα κλείνω βλέπω
μπρος μου ό,τι ποθώ.
serafperd
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

Είμαι ηλεκτρολόγος, συμβαίνει κάτι;

View Profile
« Reply #138 on: April 20, 2007, 03:07:44 am »

Συμφωνώ απολύτως με τον Damien... Μπορούμε να βρίζουμε τις παρατάξεις όσο θέλουμε, αυτό είναι μια άλλη συζήτηση που πρέπει να γίνει σε άλλο τόπικ. Αλλά ουσιαστικά την διαφορά θα την έκανε ο κόσμος αν ήταν μαζικά στην συνέλευση. Από τα ποστ αυτού του τόπικ φαίνεται να υπάρχει μια τεράστια γενική δυσαρέσκεια και συντριπτική προτίμηση στην πρόταση του Μάργαρη. Το αποτέλεσμα της συνέλευσης όμως, και μάλιστα και με τις ψήφους των...φοιτητών!!! δείχνει ακριβώς το αντίθετο! Αφού η βούληση "του λαού" ήταν άλλη, να ήταν εκεί να την διαδηλώσει, ώστε να μην επαφίεται η πραγμάτωσή της στους εκλεκτούς μας αντιπροσώπους και στους ενάρετους ηγέτες - καθηγητές μας...Κοινώς, ας προσέχαμε! Και δεν θα ήταν λογικό, αν ήταν 300-400 άτομα στην συνέλευση να μην περνούσε η δυσαρέσκεια στους έχοντες δικαίωμα ψήφου (είτε καθηγητές είτε φοιτητές). Ήδη μου φαίνεται παράξενο που τα 100 άτομα που ήταν εκεί δεν αντέδρασαν.
Επί της ουσίας, οι σημαντικές διαφορές των δυο προτάσεων είναι 2. Πρώτον, η πρόταση Μάργαρη δίνει μια επιπλέον εξεταστική, που θα ανακούφιζε τόσο κόσμο, ακόμη και αν γίνονταν στο πόδι. Δεύτερον η πρόταση Τσιμπούκη, σε αντίθεση με αυτήν του Μάργαρη είναι αρτιότερη ημερολογιακά. Με την έννοια ότι δεν υποχρεώνει κανέναν να μένει καλοκαιριάτικα στο πανεπιστήμιο, ενώ δεν τρώει και σχεδόν καθόλου χρόνο από το επόμενο εξάμηνο (5 Οκτωβρίου τελειώνουμε).
Με βάση τα παραπάνω, διασώζεται 1)  η...αξιοπιστία του Πανεπιστημίου (μην ξεχνάμε π.χ. ότι η λύση των πολιτικών μηχανικών και "ψευτο - αναπληρώσεις" έκανε μέσα στο Πάσχα και δεν συμπληρώνει τον απαιτούμενο αριθμό εβδομάδων για το θερινό, δηλαδή...κλέβει!) και 2) φυσικά...οι διακοπές των καθηγητών!, ενώ  3) πιέζονται σε υπερβολικό βαθμό οι φοιτητές (ειδικά αυτοί που θέλουν να πάρουν τομέα, διότι αν ισχύσει το 13 για τους επί πτυχίω δεν θα έχουν πρόβλημα). Πιο απλά χαίρονται οι καθηγητές, τον παίρνουν οι φοιτητές και κρατάμε και μια επίφαση...νομιμότητας (επίφαση, διότι πάμε να σώσουμε μέρες μαθήματος όταν η υποβάθμιση της διδασκαλίας και στη σχολή μας είναι δεδομένη και ελάχιστοι πατάνε, πόσο μάλλον καλοκαιριάτικα).
Τελικά, το ζήτημα ήταν να μπει μια ακόμα (καλύτερα χειμερινή) εξεταστική είτε τώρα, είτε στα μέσα Ιουλίου, είτε τον Σεπτέμβρη (όπως έγινε πέρυσι). Και αυτό έπρεπε να ήμασταν εκεί να το διεκδικήσουμε, άσχετα με τις αντιρρήσεις καθηγητών ή τις όποιες κρυφές επιθυμίες των παρατάξεων. Τελεία και παύλα (πανάθα είσαι γκαύλα).
Όπως έγιναν τα πράγματα, αυτό που μένει είναι να κάνουμε την αυτοκριτική μας και να αναλογιστούμε τα πολύ σωστά που λέει παραπάνω η Pandora για την δημοκρατία και το κόστος ενός αγώνα… Καληνύχτα και καλή τύχη! 
Jalk

all people use bad words,what's burried in blood?

View Profile WWW
« Reply #139 on: April 20, 2007, 03:15:37 am »

Quote from: vasso on April 20, 2007, 03:01:23 am

Συμφέροντα... Αλλά κυρίως εκπαιδευτικά/πλειοψηφίας. Ενδιαφέρομαι κι εγώ. (με την προϋπόθεση να μην έχουμε αφίσες)

Και στα πολιτικά ζητήματα ποια θα είναι η στάση της;

http://www.erepublik.com/en/referrer/Jalk+Go
vasso
Καταστραμμένος

Overambitious doer

View Profile WWW
« Reply #140 on: April 20, 2007, 03:16:56 am »

Αυτό που είπε  ο Πάρης, μάλλον δεν το προσέξατε.

Αν κάποιος θέλει πχ 6 μαθήματα για τομέα, με την πρόταση Μάργαρη έχει 2 εβδομάδες από τώρα να τα διαβάσει και 2 εβδομάδες μετά να περάσει και να πάρει τομέα. Αν δεν προλάβει, του χρόνου. Η πρόταση Τσιμπούκη τους ευνοεί γιατί τους δίνει χρόνο να διαβάσουν και την ευκαιρία να διδαχτούν τα μαθήματα του 6ου εξαμήνου, που ακόμη κι αν δεν πάρουν τον τομέα τελικά, κέρδος θα είναι γι' αυτούς. Τους "επί τομέα" προφανώς συμφέρει η πρόταση Τσιμπούκη...

Οι περιπτώσεις σαν το παλικάρι που διάβαζε τόσο καιρό για να δώσει τώρα μαθήματα και να πάρει τομέα, έχω την εντύπωση ότι δεν αποτελούν την πλειοψηφία. Αν όντως την αποτελούν, σημαίνει ότι το επίπεδο της σχολής είναι υψηλότερο από αυτό που φανταζόμαστε Wink

Είναι τα βλέφαρά μου
διάφανες αυλαίες.
Όταν τα ανοίγω βλέπω
Όταν τα κλείνω βλέπω
μπρος μου ό,τι ποθώ.
vasso
Καταστραμμένος

Overambitious doer

View Profile WWW
« Reply #141 on: April 20, 2007, 03:18:19 am »

Quote from: Jalk on April 20, 2007, 03:15:37 am
Quote from: vasso on April 20, 2007, 03:01:23 am

Και στα πολιτικά ζητήματα ποια θα είναι η στάση της;

Μισό λεπτάκι να σου αναπτύξω τις θέσεις της νέας μου παράταξης στα πολιτικά θέματα και πάνω απ' όλα στο σωστό τόπικ. Παναγιώτηηηηηηηηηηηη πέσε για ύπνο Tongue

Είναι τα βλέφαρά μου
διάφανες αυλαίες.
Όταν τα ανοίγω βλέπω
Όταν τα κλείνω βλέπω
μπρος μου ό,τι ποθώ.
broth
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #142 on: April 20, 2007, 03:55:16 am »

Συμφωνώ με την ιδέα της δημιουργίας μιας παράταξης που να είναι ανεξάρτητη από κόμματα. Αυτό μπορεί να συμβεί ως εξής: τα άτομα που ανήκουν στην παράταξη να ορίσουν π.χ. μία συγκέντρωση ανά μηνα και στην οποία θα μπορούν να παρεβρίσκονται και να ψηφίζουν για κάθε θέμα που παρουσιάζεται όσοι φοιτητές δεν ανήκουν σε κάποια άλλη παράταξη και βάση της πλειοφηφίας θα παίρνεται η απόφαση για τη στάση που θα ακολουθεί η παράταξη. Η παράταξη αυτή θα ασχολείται με τα ζητήματα της σχολής και δε θα κρεμάει αφίσες... Πιστεύω πως αν ξεκινήσει η προσπάθεια από τα παιδιά του εναλλακτικού θα μαζευτούμε πολλοί ενδιαφερόμενοι (και βάση των αποτελεσμάτων της τελευταίας συνέλευσης όπου οι 3 "μεγάλες" παρατάξεις δεν πήραν συνολικά πάνω από 100 ψήφους σε συνόλο 700+) και θα είναι μία εντυπωσιακή και νομίζω πρωτοποριακή κίνηση. Δεν γνωρίζω ποιες είναι οι προϋποθέσεις για τη δημιουργία μιας παράταξης αλλά ας ανοίξει ένα topic να δούμε πόσοι είναι οι ενδιαφερόμενοι και τι μπορεί να γίνει.

Όσο για την απόφαση στη γενική συνέλευση τμήματος:

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ! ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΤΕ;
Turambar
Veteran
Διεστραμμένος

μη νοιάζεσαι

View Profile
« Reply #143 on: April 20, 2007, 07:41:37 am »

και γαμώ το τόπικ!

όχι άδικα... κάπου πρέπει να ξεσπάσει ο κόσμος, σε οποιοδήποτε θέμα και να προκύψει, δεν τίθεται ζήτημα.

Λίγα σχόλια.

@gepeltek: Τώρα η ΓΣ αντιπροσωπεύει τον κόσμο ενώ μέχρι την προηγούμενη ήταν πλασματική? Όλα όπως μας βολεύουν. Αλλά θα θυμίσω ότι η ΓΣ είναι αμεσοδημοκρατικό όργανο, δεν ψηφίζονται παρατάξεις, ψηφίζονται αποφάσεις!

Όσο για αυτήν την τρομερά προτότυπη ιδέα της ανεξάρτητης παράταξης, θα ήταν καλή αν αυτοί που την συγκροτήσουν έχουν όντως σκοπό να κάνουν κάτι γιατί έχουμε διάφορες φραπεδοπαρέες που κάναν την πλάκα τους.

Ποιοι έχουν τρέξει για τη σχολή και που ανήκουν ή δεν ανήκουν ξέρουμε. Φροντίστε να μάθουμε και εσάς.

Όσο για το θέμα του τόπικ. Για μένα μόνη λύση θα ήταν εξεταστική τώρα. Μαθήματα μέχρι μέσα Αυγούστου (να κάναμε 15 Αύγουστο διακοπές ΜΟΝΟ) μετά η εξεταστική θερινή και μετά του Σεπτεμβρίου.
Το μεγαλύτερο πρόβλημα θα ήταν ότι οι φοιτητές μάλλον δεν θα πήγαιναν στα μαθήματα και δεν θα είχε νόημα να πηγαίνουν ούτε οι καθηγητές.

Αφού δε μπορούσε να γίνει αυτό νομίζω η πρόταση του κύριου Τσιμπούκη ήταν καλύτερη δυνατή για να ισοσκελιστεί η ανάγκη να μην έχουμε εκπτώσεις αλλά να μη χαθεί το εξάμηνο.

Αυτοί που θα ζοριστούν θα είναι αυτοί που θέλουν να πάρουν τομέα και να τελειώσουν την σχολή.

Αν γίνει κανονική πτυχιακή εξεταστική τον Μάιο τότε εδώ που φτάσαμε οι δεύτεροι θα είναι απολύτως ικανοποιημένη. Ορκωμοσία με ανοιξιάτικο ρουχισμό δεν παίζει φέτος...

byeeee
aika
Θαμώνας

mein gott

View Profile
« Reply #144 on: April 20, 2007, 08:04:57 am »

Quote from: snake5 on April 20, 2007, 02:35:19 am
Επειδή τώρα τα είδα τα posts σου Αικα,ηρέμησε λίγο ρε κορίτσι μου.Εντάξει,καταλάβαμε ότι θέλεις να τελειώσεις αλλά δεν είσαι μόνο εσύ.Πρώτον, αν θέλεις τόσο πολύ δεύτερη πτυχιακή γιατί δε κατέβηκες να το συζητήσεις και ,δεύτερον, ανέλαβε εσύ να πείσεις τους καθηγητές να κάτσουν στη σχολή μέσα στον Ιούλιο.Α, και ένα τρίτο : τρελαίνεσαι να πάρεις πτυχίο Ιούνιο για να μη χάσεις ένα χρόνο για μεταπτυχιακό και καλά κάνεις.Σκέψου όμως και τους άλλους που έχουν και ένα φανταρικό να χώσουν κάπου στη μέση (άρα ένας ακόμα χρόνος χαμένος).
Οπότε,ας κοιτάξουμε πως θα αυξηθεί αυτό το εξαρχής ηλίθιο όριο των μαθημάτων για τους επι πτυχίο και βλέπουμε τί θα γίνει...

Ίσως και να μην τρελαίνομαι τόσο για μένα να γίνει δεύτερη σύντομη πτυχιακή Wink

Το θέμα των τελειοφοίτων θα συζητηθεί στην επόμενη ΓΣ πάντως... Για τους δε καθηγητές, είθισται να είναι στη σχολή τον Ιούλη και να παραθερίζουν τον Αύγουστο. 1 βδομάδα παραπάνω για μικρό αριθμό φοιτητών μπορεί να την αντέξει το σύστημα νομίζω...
Τώρα, για το όριο του ποιος θεωρείται επί πτυχίω φέτος κι εγώ μαζί σου είμαι! Ας οργανωθούμε και ας το διεκδικήσουμε.
tolos
Θαμώνας

THMMYYY

View Profile
« Reply #145 on: April 20, 2007, 09:22:25 am »

Για πειτε ρε παιδια αποψεις για το ποιοι πρεπει να θεωρηθουν επι πτυχιω. Εγω θεωρω πολυ καλη την προταση
οσοι χρωστουν τα μαθηματα του 9ου εξαμηνου +6  (ετσι βαζω και τον κωλο μου μεσα αφου χρωσταω 11).
Ετσι θα μας βοηθπυσαν οσους σκοπευαμε να παρουμε πτυχιο τον Σεπτεμβρη υπο φυσιολογικες συνθηκες.
Αυτο το λεω με το εξης σκεπτικο: οσοι ειναι σε μικροτερα εξαμηνα μπορουν να απλωσουν τον φορτο εργασιας που προξενησε αυτη η απωλεια σε αρκετες εξεταστικες μεχρι να παρουν πτυχιο στην καλυτερη των περιπτωσεων στα 5 χρονια. Για εμας σημαινει οτι ερχεται ο Σεπτεμβρης εχουμε μια ευκαιρια και αυτο ηταν, δηλαδη ξεκιναμε τωρα αναγκαστικα εντατικο διαβασμα.Αρκετα ψυχοφθορο πιστευω.
Προβληματικο ειναι το θεμα της διπλωματικης. Καποιος που δεν ειχε παρει πριν το ξεκινημα της καταληψης αδικειται αν θεωρηθουν επι πτυχιω οσοι εχουν παρει διπλωματικη. Στην σημερινη διαταξη των επι πτυχιω πρεπει να εχεις τελειωσει την διπλωματικη για να θεωρηθεις;

Ας ακουσουμε αποψεις απο οσους δεν ειναι 5ο ετος και πανω, για να εχουμε μια πιο αντικειμενικη προσεγγιση.
« Last Edit: April 20, 2007, 09:30:08 am by tolos » Logged
gepeltek

Paris je t'aime...

View Profile
« Reply #146 on: April 20, 2007, 10:36:16 am »

Quote from: Turambar on April 20, 2007, 07:41:37 am
@gepeltek: Τώρα η ΓΣ αντιπροσωπεύει τον κόσμο ενώ μέχρι την προηγούμενη ήταν πλασματική? Όλα όπως μας βολεύουν. Αλλά θα θυμίσω ότι η ΓΣ είναι αμεσοδημοκρατικό όργανο, δεν ψηφίζονται παρατάξεις, ψηφίζονται αποφάσεις!

Δεν είπα κάτι τέτοιο.. Αλλο το θέμα που θίγεις τώρα εσύ, μιλώντας απ'ότι κατάλαβα για το αποτέλεσμα της τελευταίας ΓΣ (σπάσιμο της κατάληψης δλδ).. Εγώ δεν αναφέρθηκα στο αποτέλεσμα και δεν θα ήθελα να το συζητήσω τώρα..

Είπα ότι όπως και να είχε το πράγμα οι φοιτητές γύρισαν την πλάτη στις παρατάξεις..
Και το κοινό πλαίσιο να έβγαινε, πάλι θα ίσχυε αυτό που λέω εγώ.. Το κοινό πλαίσιο δεν θαρρώ πως έχει πολιτικές σκοπιμότητες.. Τόσο καιρό γιατί ο κόσμος ψήφιζε το Κοινό  και όχι την ΠΚΣ που και αυτή κατά διαστήματα πρότεινε καταλήψεις (και μάλιστα όχι ρεφορμιστικές σύμφωνα με τον Ριζοσπάστη  Grin )..; Η απάντηση είναι απόλυτα συνυφασμένη με αυτό που είπα εγώ.. Οτι δηλαδή ο κόσμος σιχάθηκε τα κόμματα και δεν τα εμπιστευεται καθόλου..

Αντίθετα η ΠΚΣ που μέχρι τώρα ήταν στο κοινό πλαίσιο, μπας και ευνοηθεί απ'την κατάσταση, ναι αυτή είχε, έχει και θα έχει μικροπολιτικά συμφέροντα (“Θέλω να καπελώσω το κίνημα ώστε να φαίνεται ότι η ΠΚΣ, το ΚΝΕ, το ΚΚΕ και το ΠΑΜΕ είναι πίσω από όλα, εμείς φέραμε την επανάσταση, δικό μας είναι το κίνημα”).. Τα έχω χιλιοπει αυτά.. Και μόλις πήγε να ξεπορτίσει πάλι και να φανεί αυτόνομη και ωραία (πάλι μόνη η ΠΚΣ. πάλι όλοι μαζί και ο ψωριάρης χώρια) πήρε 50-60 ψήφους.. Κοινώς τον μπούλο σε σχέση με τις συνολικές ψήφους Κοινου, Εναλλακτικού πλαισίου και λευκών..

Κάνε μία απλή διαίρεση και θα δεις ότι τα κόμματα στις συνελευσεις δεν πήραν ούτε 10% των ψήφων..
Και όμως αυτό το 10% αποφάσισε χθες για εμάς, σύμφωνα πάντα με τα δικά τους κριτήρια..
Αυτό είναι το άδικο και παράλογο της υπόθεσης..
aneguitar
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #147 on: April 20, 2007, 10:44:36 am »

Παιδια ας φτιαξει καποιος ενα θεμα ξεχωριστο που να λεει καθαρα την αποφαση της γενικης συνελευσης!
Για καποιον που κοιταει για πρωτη φορα το θεμα ειναι πολυ δυσκολο να διαβασει 11 σελιδες...
Ευχαριστουμε!
JAs0n-X
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Rhodes [Sattelite image]

View Profile
« Reply #148 on: April 20, 2007, 10:48:44 am »

Ο καθενας λεει τι ακουσε, τι ξερει! Κατα βασην ειναι σωστα. Για να εχουμε ομως καθαρα την αποφαση της σ.τ. πρεπει να εχουμε το κειμενο. Μολις βρεθει θα αναρτηθει.

Αληθεια γιατι τετοια σιωπη στη λιστα? Το θεμα περασε ετσι...? Μπράβο πολιτισμός! Tongue

J=X
--------------------------------------------
Ο Χριστος πεθανε
Ο Μαρξ πεθανε...
και εγω τελευταια δεν αισθανομαι καλα !
aika
Θαμώνας

mein gott

View Profile
« Reply #149 on: April 20, 2007, 11:05:21 am »

@tolos, απ όσο ξέρω αυτή είναι και η πρόταση που έχει επικρατήσει, δηλαδή να δώσουν πτυχιακή και οι πεμπτοετείς που χρωστάνε τα μαθήματα του 9ου εξαμήνου και μέχρι και έξι μαθήματα προηγουμένων εξαμήνων.
Υπάρχει επίσης πιθανότητα το χρονικό εύρος αυτής της πτυχιακής να είναι μεγάλο (πχ από τέλη Μαϊου μέχρι τέλη Ιούνη) γιατί υπάρχει και το θέμα των διαθέσιμων αιθουσών, επιτηρήσεων κλπ.
Για τη δε δικιά μου πρόταση να δοθεί τη δεύτερη βδομάδα του Ιούλη η θεσπισμένη δεύτερη ευκαιρία σε αυτούς που χρωστάνε κάτω από 6 για να τελειώσουν, το έχω συζητήσει με κανά δυο καθηγητές. Μεγάλη προθυμία δεν είδα ούτε και πείστηκα από λόγους που προέβαλλαν για να μη γίνει (ας πούμε μου είπαν ότι εμείς θα είμαστε εδώ αλλά δεν μπορούμε να αναγκάσουμε το προσωπικό να επιτηρήσει.. Κι ότι όπως ήρθαν τα πράγματα κάτι θα πρέπει να χάσουμε αναγκαστικά..)
Pages: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 20 Go Up Print
Jump to: