• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 23:00:33 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 23:00:33 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[Today at 21:32:50]

[Ψηφιακά Ολοκληρωμένα Κυκ...
by tzortzis
[Today at 21:25:42]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by PAPARI69
[Today at 20:59:13]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by chris_p30
[Today at 19:46:54]

[Γραφική] Λυμένα θέματα
by okanpala
[Today at 18:56:22]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[Today at 14:25:00]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[Today at 13:58:20]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[Today at 13:19:53]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[Today at 12:08:25]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[Today at 12:06:57]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9961
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426698
Total Topics: 31710
Online Today: 242
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 60
Guests: 148
Total: 208
Evripidis
msandr
iliaskou
Tsomp
petrtheo
Zaxarenia
m.renia
evrinasto
iakov
soule
florianm
georsoti
cheinopor
christina02
pavlaras
thomassamaras
dimant
Born_Confused
chris123
Kenedy
theofr
xristostsi03
maria_s
stavr0s16
nikosmonov
gntitsios
fivosfivos1
chris_p30
Fidelity
Pcsc
tzortzis
kkotsopo
anastas1a
chaniotism
filkilkis
dioannidi
smanio
Nekt
Mr Z
nasos
grammaths
dimitire
ikallima
engineer2030
Yamal
apol
Apaugasma
plapas
thaliatsk
zille
mpaltzak
Kelly Tsimpouri
AristeidisM
tmpadasn
andreassifo
mpizos
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
  Όταν ανεβάζουμε φωτογραφίες στις Ανακοινώσεις και Έκτακτα νέα, βάζουμε τη μεγαλύτερη πλευρά 400 (width=400 ή height=400 ). π.χ. [img height=400 (κλείνει η αγκύλη) 
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Εσωτερικά Θέματα  > Διοίκηση τμήματος (Moderators: PolarBear, tzortzis) > Απόφαση της Συνέλευσης Τμήματος σήμερα 19/4
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 20 Go Down Print
Author Topic: Απόφαση της Συνέλευσης Τμήματος σήμερα 19/4  (Read 44068 times)
Johnny English
Veteran
Καταστραμμένος

i know nothing

View Profile
Re: Απόφαση της Συνέλευσης Τμήματος σήμερα 19/4
« Reply #105 on: April 19, 2007, 22:01:05 pm »

Φίλε μου Πάρη... δε βγαίνει κανείς να πει τίποτα... γιατί είτε διπλή είτε μονή διευρυμένη... η διαφορά είναι μικρή. Πολλοί τη διπλή την κάνουν άλλωστε μονή διευρυμένη.

Όπως και να 'χει, είναι μία συνεχόμενη εξεταστική... και το πόσα μαθήματα αντέχεις να περάσεις έχει κάποιο πεπερασμένο limit για τον καθένα.

Κουράστηκα μ 'αυτό το θέμα. Βάζω να διαβάσω κανένα μάθημα θερινού εξαμήνου τώρα.

Άντε ciao.
Stephanos
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

When the music's over turn out the lights ....

View Profile
« Reply #106 on: April 19, 2007, 22:18:55 pm »

ΓΙΑΤΙ αντι να γίνει σε τρεις εβδομάδες η εξεταστική του χειμερινού εξαμήνου το Σεπτέμβρη όπως προτείνει ο κύριος Τσιμπούκης, να μη γίνει σε 12 μέρες και να γίνει μετά την εξεταστική του θερινού εξαμήνου μια επαναληπτική του χειμερινού σε 12 μέρες. Νομίζω με λίγη θέληση μπορεί να βρεθεί καλύτερη λύση σίγουρα δεν είναι εύκολο. Αν είχαμε ανοίξει την σχολή μια βδομάδα πριν απ' το πάσχα δεν θα είχαμε κανένα πρόβλημα αλλά δυστυχως κάποιοι είχαν άλλους στόχους.
« Last Edit: April 19, 2007, 22:58:44 pm by Stephanos » Logged
Jalk
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

all people use bad words,what's burried in blood?

View Profile WWW
« Reply #107 on: April 19, 2007, 22:30:57 pm »

Δεν ξέρω αν κάποιοι το έχουν πάρει χαμπάρι αλλά κάποιοι από εμάς είμασταν στο δρόμο και στις καταλήψεις 3 μήνες τώρα και δεν είχαμε το χρόνο  για να διαβάσουμε ούτε το κουράγιο να δώσουμε εξεταστική σε 2 εβδομάδες...
Εκτός αυτού είμαστε εκτός κλίματος αφού 3 μήνες δεν ασχολούμαστε με την διδακτική διαδικασία.

Επίσης αυτή ήταν η πρόταση των φοιτητών αρχικά (κατά τη γνώμη μου η καλύτερη αφού στην ουσία δεν χανόταν καμία εξεταστική, ρωτήστε τον κύριο Μάργαρη γιατί δεν τη δεχόταν) :

- Αναπλήρωση χειμερινού μέχρι 5 Μαϊου
- Εαρινό από τις 7 Μαϊου μέχρι τις 29 Ιουνίου (μάθημα και τα Σάββατα)
- Εαρινή εξεταστική από 2 Ιουλίου μέχρι 15 Ιουλίου
- Εξεταστική χειμερινού από 3 Σεπτεμβρίου εως 14 Σεπτεμβρίου
- Επαναληπτική από 17 Σεπτεμβρίου μέχρι 12 Οκτωβρίου

και μέριμνα για αυτούς που είναι επι πτυχίο ( με νέο ορισμό στα 13 μαθήματα)
και αυτούς που είναι σε erasmus
Αυτή οι πρόταση είναι και ομόφωνη απόφαση του χθεσινού ΔΣ

Ξαναλέω : ρωτήστε τον κύριο, τελών υπό παραίτηση (μη ξεχνιόμαστε) πρόεδρο γιατί την απέρριψε με τη μια λέγοντας : "κατεβάστε την αλλά οι καθηγητές θα στηρίξουν τη δική μου"

http://www.erepublik.com/en/referrer/Jalk+Go
thanosdr
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #108 on: April 19, 2007, 22:34:09 pm »

Quote from: paris on April 19, 2007, 21:09:27 pm

Το πρώτο είναι ότι η πτυχιακή μετά την χειμερινή εξεταστική, μετά το πέρας των αναπληρώσεων για το χειμερινό εξάμηνο θα ήταν μόνο για όσους χρωστάν μέχρι και έξι μαθήματα. Αν δηλαδή χρωστάς έως έξι, δίνεις τα χειμερινά τότε και ακολουθεί και μία πτυχιακή για τα θερινά. Έτσι, αν κάποιος έχει τώρα εφτά μαθήματα για πτυχίο δεν μπορεί να ορκιστεί πριν τον Οκτώβρη. Άδικο κατά την γνώμη μου.

Για αυτο που λες εισαι απολυτα σιγουρος; Εμενα μου φαινεται λογικο οτι εννουσε οτι μετα το τελος της χειμερινης εξεταστικης των δυο βδομαδων οσοι χρωστουσαν εξι μαθηματα και κατω θα εδιναν πτυχιακη Ιουνιου. Εχοντας παρει τα αποτελεσματα της χειμερινης εξετασης.

ετσι καποιος που χρωστουσε 8 χειμερινα και 3 θερινα στην περιπτωση που περνουσε στην χειμερινη 6 μαθηματα θα μπορουσε να δωσει  στην πτυχιακη του Ιουνιου τα υπολοιπα 5. Νομιζω οτι αυτο ισχυει και απο οτι ειδα απο την διαθεση του Μαργαρη, και να μην ισχυε θα το δεχοταν.

Η ελευθερία του καθενός σταματάει εκεί όπου αρχίζει η ελευθερία του άλλου. Αλλα πανω απ'ολα το κοινο συμφερον.
Μακαρι να ξερουμε παντα ποιο ειναι...
paris
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #109 on: April 19, 2007, 22:37:42 pm »

Γιάννη για έναν που θέλει να πάρει πτυχίο ή τομέα το αν θα δώσει μία ή δύο φορές έαν μάθημα έχει διαφορά.

Αλλά το θέμα δεν έιναι μόνο εκεί. Αυτό που λες Aπόστολε είναι σωστό και το ξέραμε σήμερα οι πιο πολλοί. Αλλά αποφασίσαμε ότι αυτό θέλουμε. Και για τους λόγους που ανέφερα παραπάνω. Δεν μπορεί ο άλλος να επικαλείται το καλό σου και να αποφασίζει για σένα. Ας φέρει άλλα αντεπιχειρήματα και θα το δεχτώ. Αλλά όχι ότι αυτό είναι το καλό μου. Υποτιμάει την κρίση μου έτσι.

Και τελικά το δείγμα αυτό της μίας διπλής εξεταστικής είναι επαρκές? Και σημαίνει ότι δεν θα ξαναγίνει ποτέ διπλή εξεταστική?

http://www.pefkoshouses.gr/
gerdi
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

..............

View Profile
« Reply #110 on: April 19, 2007, 22:41:48 pm »

Quote from: Jalk on April 19, 2007, 22:30:57 pm
Δεν ξέρω αν κάποιοι το έχουν πάρει χαμπάρι αλλά κάποιοι από εμάς είμασταν στο δρόμο και στις καταλήψεις 3 μήνες τώρα και δεν είχαμε το χρόνο  για να διαβάσουμε ούτε το κουράγιο να δώσουμε εξεταστική σε 2 εβδομάδες...
Εκτός αυτού είμαστε εκτός κλίματος αφού 3 μήνες δεν ασχολούμαστε με την διδακτική διαδικασία.

Επίσης αυτή ήταν η πρόταση των φοιτητών αρχικά (κατά τη γνώμη μου η καλύτερη αφού στην ουσία δεν χανόταν καμία εξεταστική, ρωτήστε τον κύριο Μάργαρη γιατί δεν τη δεχόταν) :

- Αναπλήρωση χειμερινού μέχρι 5 Μαϊου
- Εαρινό από τις 7 Μαϊου μέχρι τις 29 Ιουνίου (μάθημα και τα Σάββατα)
- Εαρινή εξεταστική από 2 Ιουλίου μέχρι 15 Ιουλίου
- Εξεταστική χειμερινού από 3 Σεπτεμβρίου εως 14 Σεπτεμβρίου
- Επαναληπτική από 17 Σεπτεμβρίου μέχρι 12 Οκτωβρίου

και μέριμνα για αυτούς που είναι επι πτυχίο ( με νέο ορισμό στα 13 μαθήματα)
και αυτούς που είναι σε erasmus
Αυτή οι πρόταση είναι και ομόφωνη απόφαση του χθεσινού ΔΣ

Ξαναλέω : ρωτήστε τον κύριο, τελών υπό παραίτηση (μη ξεχνιόμαστε) πρόεδρο γιατί την απέρριψε με τη μια λέγοντας : "κατεβάστε την αλλά οι καθηγητές θα στηρίξουν τη δική μου"
Άντε, εσείς είσασταν στον δρόμο(που αν θέλατε είχατε αρκετό χρόνο να διαβάσετε, μην λέμε μαλακίες τώρα...)
οι Δαπίτες και οι Πασπίτες τι κάνανε? Αυτοί που με τις σημειώσεις τους και τις άλλες μαλακίες μας λένε ότι τάχα ενδιαφέρονται για την σχολή και είναι πάντα δίπλα στον φοιτητή!(ας γελάσω Grin Grin Grin Grin)
Ε??
Εσείς έχετε και κάποιο δίκιο, δεν μπορείς να τον καλείς τον άλλον σε πορείες συλλαλητήρια και άλλα τέτοια και μετά να του λες ''σε 2 βδομάδες δίνεις..''.
Οι άλλοι τι είχανε? Έλα τώρα μην μας περνάτε για ανόητους!!!

Μα ποτέ μην ξεχάσεις, πως κι εσύ θα πληρώσεις, στο Θεό όταν φτάσεις, κάποιο λόγο θα δώσεις!

Η ζωή είναι άδικη και η τύχη πόρνη.
apostolos1986
Veteran
Επιβεβαρυμένος

View Profile
« Reply #111 on: April 19, 2007, 22:43:32 pm »

Quote from: paris on April 19, 2007, 22:37:42 pm

Αλλά το θέμα δεν έιναι μόνο εκεί. Αυτό που λες Aπόστολε είναι σωστό και το ξέραμε σήμερα οι πιο πολλοί. Αλλά αποφασίσαμε ότι αυτό θέλουμε. Και για τους λόγους που ανέφερα παραπάνω. Δεν μπορεί ο άλλος να επικαλείται το καλό σου και να αποφασίζει για σένα. Ας φέρει άλλα αντεπιχειρήματα και θα το δεχτώ. Αλλά όχι ότι αυτό είναι το καλό μου. Υποτιμάει την κρίση μου έτσι.

Και τελικά το δείγμα αυτό της μίας διπλής εξεταστικής είναι επαρκές? Και σημαίνει ότι δεν θα ξαναγίνει ποτέ διπλή εξεταστική?

δεν θα το κάνουμε ευαγγέλιο...αλλά οφείλουμε να το έχουμε (είχαμε) και αυτό κατα νου...
τίποτα περισσότερ τίποτε λιγότερο...κι επαναλαμβάνω δεν παίρνω θέση...προβληματισμούς θέτω...

www.twitter.com/apostolos1986
thanosdr
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #112 on: April 19, 2007, 22:46:58 pm »

Quote from: apostolos1986 on April 19, 2007, 22:00:51 pm
Quote from: paris on April 19, 2007, 21:55:25 pm

Και κάτι άλλο...Γιατί δεν βγαίνει κανείς μα κανείς να βρίσει τους καθηγητές που απέρριψαν την διπλή εξεταστική του Σεπτεμβρίου λέγοντας ότι "η εμπειρία δείχνει ότι δεν τα πάτε καλά σε τέτοιες περιπτώσεις"? 

δεν είναι μόνο εμπειρία...σύμφωνα με στατιστικά όπως ανέφεραν και ο Παπαγιάννης και ο Μήτκας (όχι σήμερα) ..στην τελευταία διπλή εξεταστική υπήρχε μεγάλη αποτυχία....
γ

Αυτο που λες Αποστολε δεν νομιζω οτι ισχυει. Πραγματι τα αποτελεσματα της διπλης ηταν χειροτερα απο τα αποτελεσματα που ειχαμε τα προηγουμενα χρονια που ειχαμε ομως 3 περιοδους εξεταστικης. Δεν σημαινει οτι θα ηταν πιο ασχημα απο μια απλη εξεταστικη τον Σεπτεμβριο. Αν μετα απο αυτο το φετινο εκτρωμα της απλης διευρυμενης εξεταστικης Σεπτεμβριου τα αποτελεσματα ειναι χειροτερα απο περυσι,τι θα λεμε; Καλυτερα να ηταν διπλη;

Τοτε σε περιπτωση που ξανασυμβει κατι παρομοιο (δεν το ευχομαι) θα προτιμησουμε την διπλη ως λυση

Η ελευθερία του καθενός σταματάει εκεί όπου αρχίζει η ελευθερία του άλλου. Αλλα πανω απ'ολα το κοινο συμφερον.
apostolos1986
Veteran
Επιβεβαρυμένος

View Profile
« Reply #113 on: April 19, 2007, 22:50:01 pm »

δική μου λογική όταν έχεις ένα πρόβλημα...να λύσεις...πρέπει να θέτεις όλους τους παράγοντες επί τάπητος..και να βγάζεις το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα... και δν νομίζω ότι αυτός ο στατιστικός παράγοντας μπορεί να αγνοηθεί....

www.twitter.com/apostolos1986
thanosdr
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #114 on: April 19, 2007, 22:52:13 pm »

Quote from: Jalk on April 19, 2007, 22:30:57 pm

Αυτο ακριβως σημαινει "κοιταω την παρτη μου,Εχω την εξουσια που μου δωσανε καποιοι ωστε να τους εκπροσωπω, αλλα εγω λειτουργω με βαση το συμφερον μου".

Και εγω το συμφερον μου κοιταω, αλλα δεν εκπροσωπω κανενα και δεν αποφασιζω για κανενα.

ΝΤΡΟΠΗ

thanosdr
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #115 on: April 19, 2007, 22:56:20 pm »

Quote from: apostolos1986 on April 19, 2007, 22:50:01 pm
δική μου λογική όταν έχεις ένα πρόβλημα...να λύσεις...πρέπει να θέτεις όλους τους παράγοντες επί τάπητος..και να βγάζεις το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα... και δν νομίζω ότι αυτός ο στατιστικός παράγοντας μπορεί να αγνοηθεί....

Συμφωνω μαζι σου αλλα πρεπει τα στατιστικα να τα διαβαζουμε σωστα.

leon-SPT
Θαμώνας

View Profile
« Reply #116 on: April 19, 2007, 23:29:31 pm »

Λοιπόν παιδιά, επειδή πιστεύω και γω ότι τα κόμματα πιο πολλά κακά κανουν παρά καλά, προτείνω να πάμε στις εκλογές και να υπάρχει ένα άλλο ''κόμμα'' που θα το κάνουμε όσοι δεν θέλουν τις παρατάξεις και απλώς να δούμε πόσες ψήφους θα πάρει ... Έτσι για να δούμε πόσοι γουστάρουν κόμματα...  Έτσι εάν βγει (και πάρει και αυτοδυναμία) απλώς οι όλες άλλες παρατάξεις θα είναι μειονότητα.. Με άλλα λόγια θα καταργήσουμε τα κόμματα στην σχολή με ένα άλλο κόμμα ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ιδεολογίας που θα ενδιαφέρεται για το καλό της σχολής και όχι για αφίσες (με πιάνουν γέλια Grin Grin)

Απλά και δημοκρατικά... Απλώς πρέπει να ασχολήθουν κάποια άτομα..

Υ.Γ. Τι λέτε? Μήπως με πείραξε ο πολύς φραπές?
JAs0n-X
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Rhodes [Sattelite image]

View Profile
« Reply #117 on: April 19, 2007, 23:39:58 pm »

Παιδια εμενα μου φανηκε οτι η προταση Τσιμπουκη εδειχνε περισσοτερη ... μεριμνα, οικτο σε αυτους που πανε για να τελειωσουν!
Απλα τα πραγματα. Σε μια εξεταστικη 2 εβδομαδων αρχιζοντας σε 10 μερες (και χωρις εκπτωσεις στην ... "βαθμολογικη" διαδικασια - κλασσικη παραφρασμενη ατακα τελευταια) αυτοι που τελειωνουν παιρνουν τον πουλο! Πτυχιο τον Νοεμβρη και αν.

Οποτε την αναβαλλει (για πτυχιακη τον Ιουνιο διαρκειας 20 ημερων) για να βοηθησει αυτους που τελειωνουν και αφηνει τα βασανα στα μικροτερα ετη με το σκεπτικο οτι μεχρι να τελειωσουν θα τα μπαλωσουν! Επισης δινει την δυνατοτητα σε αυτους που ειναι επι πτυχιω με ΘΕΡΙΝΑ να τελειωσουν και αυτοι. Γιατι αν ειχαμε τωρα εξεταστικη θα ηταν μονο χειμερινα.

Συγκεκριμενα μου ειπε, καθως μιλησα μαζι του, οτι δεν θελουμε να ... "χαντακωσουμε" τους "καλους". Μην εξεγειρεστε δεν εννοει τους αλλους σκραπες απλα εννοει οτι αυτοι που πηγαιναν για να τελειωσουν Ιουνιο να μπορεσουν τελικα!

Προσωπικα προτιμουσα αυτη την προταση!

Το θεμα ειναι πλεον να κοιταξουμε μπροστα. Και εξηγουμε. Ζητώντας διευκρινησεις μου ειπε οτι επι πτυχιω θα θεωρουνται ΚΑΙ οι 9οεξαμηνιτες αρκει να χρωσταν λιγοτερα απο Ν μαθηματα.
Το θεμα ειναι το Ν τωρα. Ως κατωτατο οριο ορισε το Ν=6! Απο εκει κ περα απ'οτι μου ειπε θα κοιταξουν τις καταστασεις της γραμματειας ωστε να διευρυνουν το Ν κατα το δυνατο, με βαση ενα πληθος ατομων το οποιο ορισε στα περιπου 150 ατομα. Αυτο υποθετω για λογους αιθουσων, επιτηρητων κλπ μιας και τον Ιουνιο θα γινονται μαθηματα, δεν μπορουμε να κατεβαινουμε 600 ατομα.

Δηλαδη...θα δουνε τις καταστασεις ...αν με Ν=6 ειναι 50 ατομα θα πανε στο Ν=7...αν ειναι παλι λιγοι στο Ν=8 κ.ο.κ μεχρι να μαζευτουν καμμια 150αρια ατομα για την πτυχιακη.
Αρα αντι να γκρινιαζουμε ας κοιταξουμε να μπορεσουν να δωσουν πτυχιακη οσο περισσοτεροι γινεται γιατι και παιδια με 8 ισως και με 10 μαθηματα να τελειωνανε φετος. Πριν προλαβετε να με κατηγορησετε για συμφεροντολογια να απω οτι ειμαι στο...πλαφον των 6 οποτε δεν εχω προβλημα.

Απ οτι καταλαβα θα γινει νεα Συνελευση Τμηματος σε μια-δυο εβδομαδες με θεμα τους επι πτυχιω. Ας τους στηριξουμε.

J=X
--------------------------------------------
Ο Χριστος πεθανε
Ο Μαρξ πεθανε...
και εγω τελευταια δεν αισθανομαι καλα !
cat
Guest
« Reply #118 on: April 20, 2007, 00:19:55 am »

παιδιά τι να πω;;άλλες φορές κάθεστε κ λέτε έχει τόσα άτομα η σχολή κ δεν ερχονται στις συνελεύσεις..οκ δεν τους ενδιαφερει εκει να πανε..αλλά αφου τους ενδιαφέρει το μέλλον κ τα μαθήματα δεν θα έπρεπε να είστε όσο πιο πολλοι γίνετε στη συζήτηση και όχι 150 αν είδα κάπου καλα κ σήμερα να πάτε στη συνέλευση τμήματος;;αν ήταν εκεί όχι 1.000 άτομα αλλά 300,που κάλλιστα μπορούσατε,και πιο πολλοί ακόμα, θα το σκεφτόντουσαν πολύ να μην σας ακούσουν;να μην σας δωσουν κ αλλη εξεταστική;

ημαρτον δεν μπορείτε να τα απαιτείτε όλα από μερικά άτομα!!αλλά ναι βέβαια ξέχασα εσείς προτιμάτε να τα διαβάζετε μεσω του φορουμ και να τα γραφετε εδω,λες κ αν τα δει εδω κανας προεδρος η καθηγητης θα συγκινηθει πολυ.η αν βγαλετε κατι σε καποιο Poll  Angry Angry Angry

αν θέλετε πρεπει να είστε όλοι στην επομενη συνελευση τμηματος κ αν γινετε να αλλάξετε τα πράγματα,στο χέρι σας είναι,μόνοι σας βάζετε(ή δεν βάζετε) τα χεράκια σας κ βγάζετε τα ματάκια σας..αν πάλι επιμένετε να τα λέτε εδω..κάντε τα όλα διαδικτυακα όπως λεω κ στην υπογραφή μου... Angry Angry Angry
nicktgr15
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #119 on: April 20, 2007, 00:21:02 am »

Όχι, δεν σε πείραξε ο φραπες! Μαζι σου και εγώ leon-SPT. Και ως εμβλημα θα έχουμε το σήμα του quake 3!  Grin

Υ.Γ. Περα απο την πλακα παντως , αν και ξέρω οτι ειμαι off topic, αν υπηρχε κατι τέτοιο θα πήγαινα ακομη και εγω να ψηφίσω στις φοιτητικες εκλογές.

Playing a lion being led to a cage,I turn from surreal to seclusion,
From love to disdain,From belief to illusion,From a theif to a beggar,
From a God to God save me
Pages: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 20 Go Up Print
Jump to: