• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 00:31:54 am

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 00:31:54 am

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Yamal
[June 16, 2025, 23:46:31 pm]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[June 16, 2025, 15:55:08 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:01:53 pm]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[June 16, 2025, 10:22:18 am]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9960
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426678
Total Topics: 31711
Online Today: 164
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 47
Guests: 116
Total: 163
sigklitiki
miltan8
arisap
babis.o.sougias
aalmpanb
Deviate
Spyridon01101
mpizos
antontsiorvas
Ulmo
tasos gourd
Βασιλης
Yamal
Christina_R
Zaxarenia
maria.r
apol
Maximos7
anon
acolak
akoil
satsok
VaiosG
vastridam
leolam
Carot1456
soph553
kouf
Born_Confused
ELEF
sassi
gkyrodi
jimalexoud
HlektrikhPatata
iliaskou
noys
vpoug
Δημητρης Αξιμιωτης
chaniotism
andripappa
fpapat
thaliatsk
georgepana9
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads
με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Εσωτερικά Θέματα  > Διοίκηση τμήματος (Moderators: PolarBear, tzortzis) > Απόφαση της Συνέλευσης Τμήματος σήμερα 19/4
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 20 Go Down Print
Author Topic: Απόφαση της Συνέλευσης Τμήματος σήμερα 19/4  (Read 43863 times)
JAs0n-X
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Rhodes [Sattelite image]

View Profile
Re: Απόφαση της Συνέλευσης Τμήματος σήμερα 19/4
« Reply #120 on: April 20, 2007, 00:26:05 am »

Quote from: cat on April 20, 2007, 00:19:55 am
παιδιά τι να πω;;άλλες φορές κάθεστε κ λέτε έχει τόσα άτομα η σχολή κ δεν ερχονται στις συνελεύσεις..οκ δεν τους ενδιαφερει εκει να πανε..αλλά αφου τους ενδιαφέρει το μέλλον κ τα μαθήματα δεν θα έπρεπε να είστε όσο πιο πολλοι γίνετε στη συζήτηση και όχι 150 αν είδα κάπου καλα κ σήμερα να πάτε στη συνέλευση τμήματος;;αν ήταν εκεί όχι 1.000 άτομα αλλά 300,που κάλλιστα μπορούσατε,και πιο πολλοί ακόμα, θα το σκεφτόντουσαν πολύ να μην σας ακούσουν;να μην σας δωσουν κ αλλη εξεταστική;

ημαρτον δεν μπορείτε να τα απαιτείτε όλα από μερικά άτομα!!αλλά ναι βέβαια ξέχασα εσείς προτιμάτε να τα διαβάζετε μεσω του φορουμ και να τα γραφετε εδω,λες κ αν τα δει εδω κανας προεδρος η καθηγητης θα συγκινηθει πολυ.η αν βγαλετε κατι σε καποιο Poll  Angry Angry Angry

αν θέλετε πρεπει να είστε όλοι στην επομενη συνελευση τμηματος κ αν γινετε να αλλάξετε τα πράγματα,στο χέρι σας είναι,μόνοι σας βάζετε(ή δεν βάζετε) τα χεράκια σας κ βγάζετε τα ματάκια σας..αν πάλι επιμένετε να τα λέτε εδω..κάντε τα όλα διαδικτυακα όπως λεω κ στην υπογραφή μου... Angry Angry Angry
Εγω και που ημουν εκει δεν ενιωσα να προσφερω τιποτα! Ουτε να μιλησω μπορουσα, ουτε να παρακολουθησω. Ουτε να λαβω μερος στη ληψη των αποφασεων, ουτε να πεισω καποιον!

Το μονο που θα καταφερναν 300 ατομα ειναι να φαινονται σαν μπαμπουλες στους καθηγητες (αναλογα γεγονοτα εχουμε δει αλλου) οποτε καλυτερα που δεν ηρθαν πολλοι!

J=X
--------------------------------------------
Ο Χριστος πεθανε
Ο Μαρξ πεθανε...
και εγω τελευταια δεν αισθανομαι καλα !
cat
Guest
« Reply #121 on: April 20, 2007, 00:29:59 am »

τωρα καθεστε κ γκρινιαζετε που δεν πηρατε εξεταστικη,αν ερχοταν κοσμος κ φωναζε κ απαιτουσε,θα σας εδιναν,μετα θα λεγατε άλλα..είστε φοβεροι Cheesy Cheesy  Cheesy

εδιτ:αλλού με ανάλογα φαινόμενα που λες εχουν κερδισει τις εξεταστικες,εξεταστικες για τους επι πτυχιω,απαλλακτικες εργασιες σε μαθηματα..
« Last Edit: April 20, 2007, 00:33:48 am by cat » Logged
Jalk
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

all people use bad words,what's burried in blood?

View Profile WWW
« Reply #122 on: April 20, 2007, 00:49:50 am »

Quote from: thanosdr on April 19, 2007, 22:52:13 pm
Quote from: Jalk on April 19, 2007, 22:30:57 pm
Δεν ξέρω αν κάποιοι το έχουν πάρει χαμπάρι αλλά κάποιοι από εμάς είμασταν στο δρόμο και στις καταλήψεις 3 μήνες τώρα και δεν είχαμε το χρόνο  για να διαβάσουμε ούτε το κουράγιο να δώσουμε εξεταστική σε 2 εβδομάδες...
Εκτός αυτού είμαστε εκτός κλίματος αφού 3 μήνες δεν ασχολούμαστε με την διδακτική διαδικασία.

Αυτο ακριβως σημαινει "κοιταω την παρτη μου,Εχω την εξουσια που μου δωσανε καποιοι ωστε να τους εκπροσωπω, αλλα εγω λειτουργω με βαση το συμφερον μου".

Και εγω το συμφερον μου κοιταω, αλλα δεν εκπροσωπω κανενα και δεν αποφασιζω για κανενα.

ΝΤΡΟΠΗ

Κοιτάω τη πάρτη μου...; Ας γελάσω... φίλε αν κοιτούσα την πάρτη μου δε θα ήμουν στο δρόμο αλλά σπιτάκι μου... Wink

Εγώ προσωπικά δεν έχω κανένα συμφέρον και καμία εξουσία, οπότε διευκρίνισε για ποιους μιλάς...

Αυτο ακριβως σημαινει "κοιταω την παρτη μου,Εχω την εξουσια που μου δωσανε καποιοι ωστε να τους εκπροσωπω, αλλα εγω λειτουργω με βαση το συμφερον μου".

Χμμμ.... μήπως αυτό είναι το βασικό στοιχείο του πολιτεύματος στο οποίο ζεις;  Grin Grin Grin Grin

Quote from: leon-SPT on April 19, 2007, 23:29:31 pm
Λοιπόν παιδιά, επειδή πιστεύω και γω ότι τα κόμματα πιο πολλά κακά κανουν παρά καλά, προτείνω να πάμε στις εκλογές και να υπάρχει ένα άλλο ''κόμμα'' που θα το κάνουμε όσοι δεν θέλουν τις παρατάξεις και απλώς να δούμε πόσες ψήφους θα πάρει ... Έτσι για να δούμε πόσοι γουστάρουν κόμματα...  Έτσι εάν βγει (και πάρει και αυτοδυναμία) απλώς οι όλες άλλες παρατάξεις θα είναι μειονότητα.. Με άλλα λόγια θα καταργήσουμε τα κόμματα στην σχολή με ένα άλλο κόμμα ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ιδεολογίας που θα ενδιαφέρεται για το καλό της σχολής και όχι για αφίσες (με πιάνουν γέλια Grin Grin)

Απλά και δημοκρατικά... Απλώς πρέπει να ασχολήθουν κάποια άτομα..

Υ.Γ. Τι λέτε? Μήπως με πείραξε ο πολύς φραπές?

Αυτό που λες είναι πραγματικά άκυρο...Είναι δυνατόν κάποιος που είναι κατά των παρατάξεων να φτιάξει παράταξη; Σοβαρευτείτε!
« Last Edit: April 20, 2007, 01:02:49 am by Jalk » Logged

http://www.erepublik.com/en/referrer/Jalk+Go
arianos
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #123 on: April 20, 2007, 01:09:00 am »

Quote from: Jalk on April 20, 2007, 00:49:50 am

Quote from: leon-SPT on April 19, 2007, 23:29:31 pm
Λοιπόν παιδιά, επειδή πιστεύω και γω ότι τα κόμματα πιο πολλά κακά κανουν παρά καλά, προτείνω να πάμε στις εκλογές και να υπάρχει ένα άλλο ''κόμμα'' που θα το κάνουμε όσοι δεν θέλουν τις παρατάξεις και απλώς να δούμε πόσες ψήφους θα πάρει ... Έτσι για να δούμε πόσοι γουστάρουν κόμματα...  Έτσι εάν βγει (και πάρει και αυτοδυναμία) απλώς οι όλες άλλες παρατάξεις θα είναι μειονότητα.. Με άλλα λόγια θα καταργήσουμε τα κόμματα στην σχολή με ένα άλλο κόμμα ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ιδεολογίας που θα ενδιαφέρεται για το καλό της σχολής και όχι για αφίσες (με πιάνουν γέλια Grin Grin)

Απλά και δημοκρατικά... Απλώς πρέπει να ασχολήθουν κάποια άτομα..

Υ.Γ. Τι λέτε? Μήπως με πείραξε ο πολύς φραπές?

Αυτό που λες είναι πραγματικά άκυρο...Είναι δυνατόν κάποιος που είναι κατά των παρατάξεων να φτιάξει παράταξη; Σοβαρευτείτε!

Εχει μεγάλη διαφορά..οι άλλες παρατάξεις(οι μεγαλύτερες σε ποσοστά) είναι καθαρά κομματικές κ τίποτε άλλο κ μας τα χουν πρήξει
BOBoMASTORAS
Veteran
Καταστραμμένος

It just doesn't get any easier! It gets worse...

View Profile
deleted
« Reply #124 on: April 20, 2007, 01:18:56 am »

deleted
« Last Edit: June 14, 2015, 21:23:21 pm by BOBoMASTORAS » Logged

Της γενιάς μου βασιλιά,
μην κατέβεις τα σκαλιά.
Πιες αθάνατο νερό
να νικήσεις τον καιρό.

http://tools.ietf.org/html/rfc1149
The only reason we invent robots
Jalk

all people use bad words,what's burried in blood?

View Profile WWW
« Reply #125 on: April 20, 2007, 01:22:51 am »

Quote from: BOBoMASTORAS on April 20, 2007, 01:18:56 am
καληνύχτα, καλό κουράγιο και ένα μεγάλο μπράβο σε όσους συνεχίζουν να εκφράζουν την άποψη τους, χωρίς να επηρεάζονται από τις μαλακίες που πετάνε δίπλα τους.
Shocked Roll Eyes  Undecided  Grin Grin Grin Grin Grin Grin

Quote from: arianos on April 20, 2007, 01:09:00 am
Εχει μεγάλη διαφορά..οι άλλες παρατάξεις(οι μεγαλύτερες σε ποσοστά) είναι καθαρά κομματικές κ τίποτε άλλο κ μας τα χουν πρήξει

Άλλο να κάνεις μια παράταξη χωρίς να ανήκει σε νεολαία κόμματος και χωρίς να έχει κομματική χροιά...σε αυτό συμφωνώ...(κι εγώ δε γουστάρω τις παρατάξεις-νεολαίες κομμάτων

Αλλά δεν γίνεται να κάνεις μαι παράταξη χωρίς πολιτικό υπόβαθρο... είναι άτοπο. Η παράταξη υπάρχει για να εκφράζει κοινές πολιτικές θέσεις κάποιων ατόμων

(θεωρώ θλιβερό ότι κάποιοι στις μέρες μας συγχέουν την πολιτικοποίηση με την κομματικοποίηση)

http://www.erepublik.com/en/referrer/Jalk+Go
gepeltek

Paris je t'aime...

View Profile
« Reply #126 on: April 20, 2007, 01:33:25 am »

Quote from: JAs0n-X on April 20, 2007, 00:26:05 am
Quote from: cat on April 20, 2007, 00:19:55 am
παιδιά τι να πω;;άλλες φορές κάθεστε κ λέτε έχει τόσα άτομα η σχολή κ δεν ερχονται στις συνελεύσεις..οκ δεν τους ενδιαφερει εκει να πανε..αλλά αφου τους ενδιαφέρει το μέλλον κ τα μαθήματα δεν θα έπρεπε να είστε όσο πιο πολλοι γίνετε στη συζήτηση και όχι 150 αν είδα κάπου καλα κ σήμερα να πάτε στη συνέλευση τμήματος;;αν ήταν εκεί όχι 1.000 άτομα αλλά 300,που κάλλιστα μπορούσατε,και πιο πολλοί ακόμα, θα το σκεφτόντουσαν πολύ να μην σας ακούσουν;να μην σας δωσουν κ αλλη εξεταστική;

ημαρτον δεν μπορείτε να τα απαιτείτε όλα από μερικά άτομα!!αλλά ναι βέβαια ξέχασα εσείς προτιμάτε να τα διαβάζετε μεσω του φορουμ και να τα γραφετε εδω,λες κ αν τα δει εδω κανας προεδρος η καθηγητης θα συγκινηθει πολυ.η αν βγαλετε κατι σε καποιο Poll  Angry Angry Angry

αν θέλετε πρεπει να είστε όλοι στην επομενη συνελευση τμηματος κ αν γινετε να αλλάξετε τα πράγματα,στο χέρι σας είναι,μόνοι σας βάζετε(ή δεν βάζετε) τα χεράκια σας κ βγάζετε τα ματάκια σας..αν πάλι επιμένετε να τα λέτε εδω..κάντε τα όλα διαδικτυακα όπως λεω κ στην υπογραφή μου... Angry Angry Angry
Εγω και που ημουν εκει δεν ενιωσα να προσφερω τιποτα! Ουτε να μιλησω μπορουσα, ουτε να παρακολουθησω. Ουτε να λαβω μερος στη ληψη των αποφασεων, ουτε να πεισω καποιον!

Το μονο που θα καταφερναν 300 ατομα ειναι να φαινονται σαν μπαμπουλες στους καθηγητες (αναλογα γεγονοτα εχουμε δει αλλου) οποτε καλυτερα που δεν ηρθαν πολλοι!

Πεσ'τα ρε Ιάσωνα.. Έτσι είναι.. Εξαλλου όλοι εμείς οι 150 όπως λες βγήκαμε αναγκαστικά έξω μόλις άρχισε η ψηφοφορία.. Η αδικία κατ'εμέ έγκειται στο ότι μας εκπροσώπησαν σήμερα οι παρατάξεις που δεν αντιπροσωπευουν ούτε το 10% της σχολής όπως δειχνουν και τα αποτελέσματα των ΓΣ.. Η πλειοψηφία των φοιτητών τους έχει γυρίσει την πλάτη και δεν αλλάζει πλέον αυτό όσα προεκλογικά τερτίπια και αν κάνουν ΔΑΠ και ΠΚΣ.. Ωστόσο μόνο αυτοί κάνουν κουμάντο..
Και φυσικά είναι απόλυτα λογικό τα συμφέροντα των κομματόσκυλων να μην ταυτίζονται με τα συμφέροντα του απλού ανένταχτου φοιτητή.. Το σύστημα που αφορά την εκπροσώπηση όλων μας στις ΓΣ τμήματος θεωρώ ότι πρέπει να αλλάξει και να μην είναι ούτε στο ελαχιστο συνυφασμένο με τις παρατάξεις.. Τάσσομαι υπερ της σύστασης ανεξάρτητων επιτροπών εκπροσώπησης των φοιτητών (κάτι σαν τις επιτροπές έτους)..
Οι παραταξεις ας κάνουν τα πάρτυ τους και τις πορείες τους ή ας πάνε να κόψουν το λαιμό τους.. Εξάλλου άχρηστοι είναι όλοι τους και έχει αποδειχθεί αυτό.. Και όλα αυτά τα λέει άτομο που χρόνια ήταν μέλος φοιτητικής παράταξης και που κάποτε είχε όραμα ότι μέσω αυτών μπορούμε να διεκδικήσουμε το καλύτερο για τη σχολή μας.. Αλλά υπάρχει τέτοια σαπίλα από πίσω, τέτοια βρώμα, που ακόμα και νεκρούς ανασταίνει.. Ετσι με το πέρασμα του χρονου κατάλαβα ένα και μοναδικό πράγμα.. Ότι έχει αλλάξει προς το καλύτερο σε αυτή τη σχολή το έχουν καταφέρει ανένταχτοι φοιτητές.. Καταλάβετε το αυτό..

ΥΓ: Oι δαπίτες αυτή τη στιγμή κάνουν πάρτυ στο Lido..
Αλήθεια, ας μου πει κάποιος, τι γιορτάζουν ακριβώς..;
pandora
Καταστραμμένος

madness

View Profile
« Reply #127 on: April 20, 2007, 01:34:58 am »

Καλησπέρα...

Προσπάθησα να διαβάσω  τις  περισσότερες από  τις  προηγούμενες  σελίδες  των  πόστ... αν  και  έπρεπε  να  κάνεις  μια  "διαλογή"  για  να  βγάλεις  συμπέρασμα...

Δεν  ξέρω  αν  ήταν καλύτερη  η  πρόταση Μάργαρη  ή  η  πρόταση  Τσιμπούκη... για  μένα  που θέλω  2  μαθήματα  για  τομέα  είναι  δύσκολη  και  μια  εξεταστική  2  εβδομάδων (βλ. Μάργαρης) και  μια  εξεταστική  μετά  από  4μισυ (αν δεν κάνω  λάθος??) μήνες  από  το  πέρας  του  χειμερινού  εξαμήνου, όπου  ενδιάμεσα  θα  έχουν  συσσωρευτεί  στο  μυαλό  μας  και  διάφορα  μαθήματα  του  θερινού... Cheesy
Θα  μου  πείς, αυτό  δεν  γίνεται  κάθε  Σεπτέμβιο?
Ναι, αλλά  κανονικά  είναι  η  δεύτερή  μας  ευκαιρία, όχι  η  πρώτη  και  μοναδική... Roll Eyes

Από  κεί  και  πέρα  για  το κλίμα  στη  ΓΣ...
υπήρχε  τεταμένο  κλίμα  είναι  η  αλήθεια... καταρχήν  συνειδητοποιήσαμε  σε  όλο τους  το  μεγαλείο  το  κόστος  των  κινητοποιήσεων... με  τρείς  μήνες  κατάληψη  δεν  γίνεται  να  μην  χάσεις  τίποτα... θα  χεις  βαριές  απώλειες (αυτό  πάει  στους  συναδέλφους  που  γκρινιάζουν  προς  όλες  τις  κατευθύνσεις..)
Μα, θα  μου  πεί  ο  άλλος, εγώ  δεν  ψήφιζα  κατάληψη  ρε  σύ, τί  φταίω?
Εμ, εκεί  είναι  το  μεγαλείο... θέλει  αρετή  και  τόλμη  η  δημοκρατία  συνάδελφοι  Cheesy κι  αν  θέλετε  να  λέγεστε  δημοκράτες, σεβαστείτε  ότι  οι  συμφοιτητές  σας  πήραν  πλειοψηφικά  τόσο  καιρό  κάποιες  αποφάσεις  και  μη εξαπολύετε  κατηγορώ  προς  πάσα  κατεύθυνση...

Κατα  δεύτερον, οι σχέσεις  ανάμεσα  σε  κάποιους  φοιτητές  και  το  Μάργαρη  ήταν  ήδη  τεταμένες  από  τα  γεγονότα  του  προηγούμενου  μήνα, ο ίδιος  ο  Μάργαρης  φάνηκε  στην  αρχή  ανυποχώρητος (ούτως  ή  άλλως  το  θέμα  των  προαπαιτουμένων  πάντα  ήταν  αδιαπραγμάτευτο  για  κείνον  έχω  την  εντύπωση, ακόμα  και  της  αναστολής  τους), κάποιοι  άλλοι  καθηγητές  βγάλαν  την πίκρα  τους - και  ίσως  και  δικαιολογημένα - για  το ότι  τώρα  πρέπει  να  συμμαζέψουν  τα  ασυμμάζευτα  με  μαθήματα  κτλ  και  τόσο  καιρό "δεν  μπορούσαν  ούτε  στα  γραφεία  τους  να  πάνε" όπως  είπε  κάποιος - παραπονούμενος, άλλοι  βγάλαν  την  πίκρα τους  για  το  καμαράκι... Cheesy (τί  θέμα  κι  αυτό) και  κάποιοι  κατέθεσαν  εμπεριστατωμένες  προτάσεις...

όπως  και  να  χει  τα  πράγματα  είναι  δύσκολα  για  όλους, και  λόγω  της  έντασης  των  τελευταίων  μηνών  το  κλίμα  ήταν  τεταμένο...

Καλή  υπομονή  και  καλή  δουλειά  σε  όλους  μας  λοιπόν... Wink
pmousoul
Guest
« Reply #128 on: April 20, 2007, 01:40:34 am »

Quote from: pandora on April 20, 2007, 01:34:58 am
Καλησπέρα...

Προσπάθησα να διαβάσω  τις  περισσότερες από  τις  προηγούμενες  σελίδες  των  πόστ... αν  και  έπρεπε  να  κάνεις  μια  "διαλογή"  για  να  βγάλεις  συμπέρασμα...

Δεν  ξέρω  αν  ήταν καλύτερη  η  πρόταση Μάργαρη  ή  η  πρόταση  Τσιμπούκη... για  μένα  που θέλω  2  μαθήματα  για  τομέα  είναι  δύσκολη  και  μια  εξεταστική  2  εβδομάδων (βλ. Μάργαρης) και  μια  εξεταστική  μετά  από  4μισυ (αν δεν κάνω  λάθος??) μήνες  από  το  πέρας  του  χειμερινού  εξαμήνου, όπου  ενδιάμεσα  θα  έχουν  συσσωρευτεί  στο  μυαλό  μας  και  διάφορα  μαθήματα  του  θερινού... Cheesy
Θα  μου  πείς, αυτό  δεν  γίνεται  κάθε  Σεπτέμβιο?
Ναι, αλλά  κανονικά  είναι  η  δεύτερή  μας  ευκαιρία, όχι  η  πρώτη  και  μοναδική... Roll Eyes

Από  κεί  και  πέρα  για  το κλίμα  στη  ΓΣ...
υπήρχε  τεταμένο  κλίμα  είναι  η  αλήθεια... καταρχήν  συνειδητοποιήσαμε  σε  όλο τους  το  μεγαλείο  το  κόστος  των  κινητοποιήσεων... με  τρείς  μήνες  κατάληψη  δεν  γίνεται  να  μην  χάσεις  τίποτα... θα  χεις  βαριές  απώλειες (αυτό  πάει  στους  συναδέλφους  που  γκρινιάζουν  προς  όλες  τις  κατευθύνσεις..)
Μα, θα  μου  πεί  ο  άλλος, εγώ  δεν  ψήφιζα  κατάληψη  ρε  σύ, τί  φταίω?
Εμ, εκεί  είναι  το  μεγαλείο... θέλει  αρετή  και  τόλμη  η  δημοκρατία  συνάδελφοι  Cheesy κι  αν  θέλετε  να  λέγεστε  δημοκράτες, σεβαστείτε  ότι  οι  συμφοιτητές  σας  πήραν  πλειοψηφικά  τόσο  καιρό  κάποιες  αποφάσεις  και  μη εξαπολύετε  κατηγορώ  προς  πάσα  κατεύθυνση...

Κατα  δεύτερον, οι σχέσεις  ανάμεσα  σε  κάποιους  φοιτητές  και  το  Μάργαρη  ήταν  ήδη  τεταμένες  από  τα  γεγονότα  του  προηγούμενου  μήνα, ο ίδιος  ο  Μάργαρης  φάνηκε  στην  αρχή  ανυποχώρητος (ούτως  ή  άλλως  το  θέμα  των  προαπαιτουμένων  πάντα  ήταν  αδιαπραγμάτευτο  για  κείνον  έχω  την  εντύπωση, ακόμα  και  της  αναστολής  τους), κάποιοι  άλλοι  καθηγητές  βγάλαν  την πίκρα  τους - και  ίσως  και  δικαιολογημένα - για  το ότι  τώρα  πρέπει  να  συμμαζέψουν  τα  ασυμμάζευτα  με  μαθήματα  κτλ  και  τόσο  καιρό "δεν  μπορούσαν  ούτε  στα  γραφεία  τους  να  πάνε" όπως  είπε  κάποιος - παραπονούμενος, άλλοι  βγάλαν  την  πίκρα τους  για  το  καμαράκι... Cheesy (τί  θέμα  κι  αυτό) και  κάποιοι  κατέθεσαν  εμπεριστατωμένες  προτάσεις...

όπως  και  να  χει  τα  πράγματα  είναι  δύσκολα  για  όλους, και  λόγω  της  έντασης  των  τελευταίων  μηνών  το  κλίμα  ήταν  τεταμένο...

Καλή  υπομονή  και  καλή  δουλειά  σε  όλους  μας  λοιπόν... Wink

Well said...

/tot - aka xristoforos
Larry_Flynt
Καταστραμμένος

View Profile WWW
« Reply #129 on: April 20, 2007, 02:00:13 am »

ala la la la la life is wonderfull

δε μπορώ να καταλάβω πως γίνεται ενώ θέλαμε την πρόταση Μάργαρη τελικά αποφασίστηκε η άλλη  Grin  Grin  Grin  Grin  Grin  Grin  Grin  Grin  Grin  Grin

ala la la la la life is wonderful
« Last Edit: April 20, 2007, 02:05:06 am by Larry_Flint » Logged

void DrawShadow()
        {
            shadow = Matrix.CreateShadow(-directionalLight0Direction, game.functions.GetPlane(ref game.player.position, 5));
            Matrix[] bones = game.heroPlayer.GetSkinTransforms();
            Matrix[] shadowBones = new Matrix[bones.Length];

for (int i = 0; i < shadowBones.Length; i++)
            {
                shadowBones = bones * shadow;
            }

foreach (ModelMesh mesh in game.heroModel.Meshes)
            {
                foreach (Effect effect in mesh.Effects)
                {
                    effect.CurrentTechnique = effect.Techniques["Shadow"];
effect.Parameters["Bones"].SetValue(shadowBones);  effect.Parameters["View"].SetValue(game.viewMatrix);
effect.Parameters["Projection"].SetValue(game.projectionMatrix);
                }
                mesh.Draw();
            }

}
pandora
Καταστραμμένος

madness

View Profile
« Reply #130 on: April 20, 2007, 02:02:09 am »

thanks  ngine... από  σένα είναι  τιμή....

Quote from: ngine13 on April 20, 2007, 01:40:34 am

/tot

τί  είναι  αυτό  βρε?? Cheesy 8) 
Larry_Flynt
Καταστραμμένος

View Profile WWW
« Reply #131 on: April 20, 2007, 02:04:32 am »

Quote from: Jason-X

ala la la la la life is wonderful

void DrawShadow()
        {
            shadow = Matrix.CreateShadow(-directionalLight0Direction, game.functions.GetPlane(ref game.player.position, 5));
            Matrix[] bones = game.heroPlayer.GetSkinTransforms();
            Matrix[] shadowBones = new Matrix[bones.Length];

for (int i = 0; i < shadowBones.Length; i++)
            {
                shadowBones = bones * shadow;
            }

foreach (ModelMesh mesh in game.heroModel.Meshes)
            {
                foreach (Effect effect in mesh.Effects)
                {
                    effect.CurrentTechnique = effect.Techniques["Shadow"];
effect.Parameters["Bones"].SetValue(shadowBones);  effect.Parameters["View"].SetValue(game.viewMatrix);
effect.Parameters["Projection"].SetValue(game.projectionMatrix);
                }
                mesh.Draw();
            }

}
damien667
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

Κλέφτης επαγγελματικών δικαιωμάτων ηλεκτρολόγων

View Profile WWW
« Reply #132 on: April 20, 2007, 02:18:51 am »

απλα μια μικρη ενημερωση

στο τμημα πολιτικων μηχανικων προεδρος ειναι ο κ. αγγελιδης. οι σχεσεις που εχει με τον συλλογο και ειδικοτερα με τα παιδια που τρεχανε την καταληψη τοσους μηνες ειναι αρκετα περαν του "τεταμενες" (συγκριτικα με τον δικο σας προεδρο). Ενημερωτικα ο συλλογος σε συνελευση του ζητησε την παραιτηση του αγγελιδη μετα απο αρνηση του να στειλει βεβαιωση οτι οι συλληφθεντες ηταν φοιτητες του τμηματος. Γενικοτερα η κατασταση ηταν πολυ πιο ακραια και υπηρχε πολλη ενταση. Στη δικια μας συνελευση τμηματος αποφασιστηκε να δοθουν 3 εξεταστικες (ολες) + 1 για τους επι πτυχιω τωρα που θελουν να τελειωσουν πριν το καλοκαιρι + απαλλακτικα θεματα. Ιδιαιτερα ευνοϊκη αποφαση.

Διαφωνω καθετα με αυτους που λενε οτι εμεις "καβατζωθηκαμε" επειδη σταματησαμε νωριτερα. Η διαφορα στην καταληψη ειναι 2 βδομαδες, δεν ειναι τοσο μεγαλο χρονικο διαστημα. Απλα, οταν εγινε το τμημα παροντες εκτος απο τους θεσμικα εκπροσωπους ηταν περιπου 150 μελη του συλλογου που ΕΠΕΒΑΛΑΝ το δικιο τους. Με συνενοηση απο πριν εννοειται στο εσωτερικο του συλλογου. Και με αποφασιστικοτητα.

Καποιοι μας ειπαν τραμπουκους και φασιστες. Καποιοι μας ειπαν οτι δεν ειμαστε δημοκρατες. Οτι δεν τηρουμε τις διαδικασιες. Και αλλα ωραια λογακια. Το ζητημα ειναι οτι εμεις εξασφαλισαμε αυτα που θελαμε με τον τροπο μας.

Αλλα για να γινει αυτο πρεπει πρωτα να ξεκολλησουν καποιοι ανθρωποι απο τις οθονες και να πανε να διεκδικησουν οι ιδιοι αυτα που θελουν. Πριν κανετε οποιαδηποτε κριτικη (και καλως γινεται) στους εκπροσωπους, καντε και μια αυτοκριτικη. Πριν γκρινιαξετε γιατι οι "εκπροσωποι" σας δεν καταφεραν να εξασφαλισουν αυτα που θελατε ολοι, σκεφτειτε κι εσεις τι κανατε γιαυτο.

φιλικα

Το σεξ είναι η μόνη εγωιστική πράξη που ικανοποιεί όλους τους συμμετέχοντες.<br />διόρθωση* και η φιλανθρωπία το ίδιο!
pandora
Καταστραμμένος

madness

View Profile
« Reply #133 on: April 20, 2007, 02:27:23 am »

ντάμιεν  έχεις  ένα  δίκιο  απλά  θέλει  κ  λίγο  διπλωματία  σε  αυτά  τα  θέματα...

κάπου  άκουσα (δεν  εγγυώμαι  για  την  εγκυρότητα  της  πληροφορίας) ότι  κάποιοι  καθηγητές  μας αρνήθηκαν  να  βάλουν  θέματα  στην  εξεταστική  αν  δεν επιστραφεί  το  καμαράκι...  Cheesy(ΑΝ ΕΙΝΑΙ δυνατόν - αν  ισχύει  κάτι  τέτοιο, επειδή  μεγάλωσα  σε  σπίτι  δασκάλων  έχω  να  πώ  ότι  αυτό  είναι το  λιγότερο αντιεκπαιδευτικό)

με  τις  αμφοτέρω απειλές  δεν  ξέρω  αν  θα  καταλήγαμε  κάπου...

άσε  που  εσείς  δεν  έχετε  και  προαπαιτούμενα... Wink
leon-SPT
Θαμώνας

View Profile
« Reply #134 on: April 20, 2007, 02:31:36 am »

Εγώ είπα να κάνουμε παράταξη για ναπάρουμε αυτοδυναμία και απλά τις αποφάσεις να μην τις παίρνουν οι άλλες παρατάξεις.. Δεν λέω κόμμα με πολιτικο υπόβαθρο και τέτοια..
Pages: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 20 Go Up Print
Jump to: