• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
September 16, 2025, 15:18:05 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία
  
  Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY
  
  Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther
  
Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
September 16, 2025, 15:18:05 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Εργασία στην METLEN, Γνώμ...
by RíoGrande
[Today at 12:49:07]

Μέλος του μήνα - Ιούλιος ...
by chatzikys
[Today at 11:37:03]

[Τηλεπικοινωνιακά Συστήμα...
by Mr Watson
[Today at 10:31:04]

Ευρωμπάσκετ 2025
by Katarameno
[Today at 02:46:49]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Katarameno
[Today at 01:08:33]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[September 15, 2025, 22:10:40 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Mr Watson
[September 15, 2025, 13:34:01 pm]

Users <=22 OR >=222
by Mr Watson
[September 14, 2025, 19:36:18 pm]

[ΑΡΑΓΕ Attack] ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕ...
by Aris★
[September 14, 2025, 14:31:33 pm]

[Τομέας Ηλεκτρονικής] Μαθ...
by Nikos_313
[September 14, 2025, 13:29:36 pm]

Των συνειρμών το παίγνιο....
by chatzikys
[September 14, 2025, 13:20:18 pm]

Καλός βαθμός στην σχολή
by Σουλης
[September 14, 2025, 13:00:41 pm]

Τα παράσιτα ανάμεσά μας
by okan
[September 14, 2025, 03:20:17 am]

Αυνανισμος: Κινδυνοι, προ...
by Nikolaras
[September 13, 2025, 20:57:09 pm]

Ποιο τραγούδι ακούσατε 5+...
by Katarameno
[September 13, 2025, 17:33:17 pm]

[Λογική Σχεδίαση] Γενικές...
by mdimitrig
[September 13, 2025, 17:25:47 pm]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[September 13, 2025, 10:53:14 am]

Πωλούνται 3ήμερα εισιτήρι...
by Ma8hths Indou
[September 10, 2025, 19:06:18 pm]

Υποβιβασμός Τριφασικής Εγ...
by Caterpillar
[September 10, 2025, 13:26:39 pm]

[Γραμμική άλγεβρα] Πως πε...
by nmpampal
[September 10, 2025, 12:28:25 pm]
Στατιστικά
Members
Total Members: 10012
Latest: MichelRiemann
Stats
Total Posts: 1428110
Total Topics: 31764
Online Today: 577
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 56
Guests: 257
Total: 313
fpapat
jimalexoud
akiousia
chris_p30
kaskas12
Kelly Tsimpouri
AcDimitri
kimpossible
George_RT
MASV
AngelosAthanasiou
soktas
grigorad
balligeorgia
tasos potsakis
acapulco
thanstat21
Saint_GR
nick_slendy
koulikas
DLHERRO
rafa98p
rikos4
thanasistsa
theodorevic
johnnypap
agkentzi
mantzjim
bubu
BlackClara
tsintsi
Katsavidi
papaloui
Sierra
femanak
Kwst@ss_
chriskazakos
pdiamantis
PetrosCc
bit11
hyude
alexiosmara
efi
Gianbou
bax
gp6
Theislander
ikellari
mike1996
le papillon
arispetr
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
  Όταν ανεβάζουμε φωτογραφίες στις Ανακοινώσεις και Έκτακτα νέα, βάζουμε τη μεγαλύτερη πλευρά 400 (width=400 ή height=400 ). π.χ. [img height=400 (κλείνει η αγκύλη) 
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Εσωτερικά Θέματα  > Φοιτητής στο τμήμα ΗΜΜΥ (Moderators: PolarBear, tzortzis) > Ρουφιανοι στο ΗΜΜΥ
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 2 [3] Go Down Print
Author Topic: Ρουφιανοι στο ΗΜΜΥ  (Read 5314 times)
mfilip
Θαμώνας
****
Posts: 419


View Profile
Re: Ρουφιανοι στο ΗΜΜΥ
« Reply #30 on: September 15, 2020, 16:07:27 pm »

Εγω δεν καταλαβαινω και ποιο ειναι το νοημα αυτης της κινησης εξ αρχης. Δηλαδη περα απο τη ρουφιανα, που ειναι πραξη κατακριτεα, τι περιμενεις να γινει αμα πας στον προεδρο του τμηματος και του πεις οτι καποιοι αντιγραφουν? Λες και ο προεδρος ή οι καθηγητες χαζοι ειναι και δεν το ξερουν. Τροπος να περιορισεις αμεσα την αντιγραφη δεν υπαρχει, οσες καμερες και να εχεις, οσα sharescreen και να κανεις, οσες ταυτοποιησεις και να ζητησεις. Το μονο που μπορει να γινει ειναι να μειωθει και αλλο ο χρονος της εξετασης απο τους καθηγητες, το οποιο οχι μονο δεν εχει κανενα αποτελεσμα για το φαινομενο της αντιγραφης, αφου αυτοι που θα αντεγραφαν ετσι κι αλλιως θα συνεχισουν να το κανουν, αλλα και να την πληρωσουν αυτοι που διαβασαν και να κοβονται μονο και μονο επειδη ο χρονος ειναι ελαχιστος.
Logged
manek
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr
*****
Gender: Male
Posts: 791



View Profile
Re: Ρουφιανοι στο ΗΜΜΥ
« Reply #31 on: September 15, 2020, 16:19:12 pm »

Quote from: Katsavidi on September 15, 2020, 12:41:27 pm
Καλά μην το δένετε και κόμπο ότι δεν πήγαν κάποιοι και κάναν παράπονα για αντιγραφή προσωπικά και ότι απλά είδαν το πόστ ή το φαντάστηκαν οι καθηγητές. Οχι στο πολύ μακρινό παρελθόν. Για την ακρίβεια κανα δυο χρονια πριν αν θυμάμαι καλά κάποιοι ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ και κομπλεξικοί καλοθελητές κάναν κάτι αντίστοιχο εως και χειρότερο. ΑΦΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ένα μάθημα, πήγαν στους διδάσκοντες και κάνανε παράπονα για ανακύκλωση θεμάτων και τυπολόγια με έξτρα σημειώσεις. Το αποτέλεσμα ήταν οι δυο επόμενες εξεταστικές να είναι πετσοκομματικές και με άριστα το 6-7 λόγω ''νεου'' θέματος και κολλημένων τυπολογίων.

Καθαρό κόμπλεξ. Αφενός αν είναι μαγκες να τα λέγανε πριν δώσουν. Αφετέρου αν όλα τα μαθήματα που απλά σου μαθαίνουν κάποια βασικά πράγματα και λίγο πολύ εξετάζουν στάνταρ πράγματα αρχίζαν να γίνονται δυσκολότερα τότε θα αποκτούσε η σχολή Μ.Ο. αποφοίτησης από 7,5 χρόνια στα 12 χρόνια. Σε σχολή 60 μαθημάτων οι άλλοι πήγαν και κάναν παράπονα για μάθημα που στην τελική ακόμα και ΟΛΑ τα στάνταρ να διαβάσεις για 2-3 μέρες πάλι το πολύ ενα 5-6 να πάρεις και αυτό αν δεν κάνεις καμια μαλακιούλα. Σε σχολή που σε πολλά μαθήματα σου επιτρέπεται να έχεις μαζί σου ΤΑ ΠΑΝΤΑ. (ακόμα και υπολογιστή σε κάποια) οι άλλοι θεωρούν πως οι ηλεκτρονικές εξεταστικές ντε φάκτο σημαίνουν οτι θα περάσεις.

Αλλα τι να λέμε τώρα. Ερευνα του ΑΠΘ έδειξε ότι ο Μ.Ο. έχει πέσει 1+ μονάδα και οι άλλοι θέτουν ζητήματα ''αξιοκρατίας'' και τίμιας βαθμολόγησης. Εγώ πάντως δυο εξεταστικές τώρα ΕΝΑ μάθημα ΔΕΝ κατάφερα να προλάβω να γράψω όλα τα θέματα.

Μην ανοίγετε τον ασκό του αιόλου μερικοί. Το μόνο που θα καταφέρετε είναι τα εξής. Καθηγητές να μας πετσοκόψουν με δυσκολία και χρόνο (γεγονός που θα είναι περισσότερο εις βάρος αυτών που διάβασαν παρά αυτών που αντιγράφουν) και να αρχίσει ιστορία με αυθαιρεσίες καθηγητών(μαθήματα που δεν γίνονται, εργαστήρια που δε γίνονται, σχέση διάλεξης-μαθήματος και δε συμμαζεύεται). Κοβιντ ειναι θα περάσει. Θα επανέλθουμε κάποτε στην κανονική παράνοια. Που μικρή διαφορά είχε από την τωρινή οσον αφορά τον τρόπο που λειτουργούν οι εξεταστικές.


Πραγματικά,δε θα μπορούσα να εκφράσω καλύτερα την άποψη μου.Για αυτό αφήστε το καθένα να πράξει όπως θέλει και μν κάνετε χειρότερη τη κατάσταση.Απο τη ζωή και τη κοινωνία δυστυχώς έχουμε μάθει ότι τη πληρώνουν πάντα οι αθώοι και αδύναμοι,για αυτό κάπιος στη πορεία προς την "εξιλέωση" του κάνει πιθανή ζήμια στα ίδια άτομα που θέλει να υπερασπίσει/βοηθήσει.

Τώρα για το τι έιναι ανήθικο/ηθικό και για τη τήρηση των κανόνων και πως αυτά επηρεάζουν τη κοινωνία ,έιναι μια τεράστια κουβέντα που ξεφεύγει πολύ απο τα δεδομένα του παρόντος τόπικ.Αλλά νομίζω ότι όλοι συμφωνούνε πως  η κρίση,που ακόμη περνάμε,οφείλεται εν μέρη στην ανομία και στη νοοτροπία μας σα λαός.Αμά θέλουμε να έρθει πραγματική αλλαγή στη χώρα μας,πρέπει πρώτα από όλα να αρχίσει(η αλλαγή) από εμάς τους ίδιους.
Logged
Pages: 1 2 [3] Go Up Print
Jump to:  

Powered by SMF | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
Scribbles2 | TinyPortal © Bloc | XHTML | CSS
Loading...