• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 21:24:57 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 21:24:57 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[Today at 19:49:00]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[Today at 16:56:56]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[Today at 15:55:08]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[Today at 13:28:21]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[Today at 12:13:45]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[Today at 12:01:53]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[Today at 10:22:18]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[Today at 01:56:37]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 15, 2025, 20:08:49 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]

[Δυναμική Συμπεριφορά ΣΗΕ...
by soko_freta
[June 13, 2025, 01:05:36 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9960
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426676
Total Topics: 31711
Online Today: 226
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 78
Guests: 112
Total: 190
johnnypap
manos_diakakis
georkala
BENEDICTVS
IBOURAS
krith
gorilaki
DimKaratzas
diamantis
Argiris
moutdimi
Notac
mrotskos
NickSpan
Retroman07
mimaki
sassi
xarabalios
giannisd
aalmpanb
superkolios
mdimitrig
qwertyuiop
tasakis
andreaspaper
airam
vagk
sigklitiki
jim_sklab
skopsinos
ddantono
thenoface
dimchin
sterlouk
dimitrisblioumis
Nefeli Nikita
pdiamantis
andyy
iropap
chrysaep
Andreas K
Soto Gonzalez
Stathiss
lapin
jojos
mkakale
george14
Fotis
agapi
mrodi
theofr
dem05
soktas
ioannisfa
stergios03
miltan8
gntitsios
geojohn
gkg
Petross
Saint_GR
VeGGoS
thanosk
ggalamat
avatangg
AA RE LEWN
simosilias
Denisivo
Ioannakoliou
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
  Όταν ανεβάζουμε φωτογραφίες στις Ανακοινώσεις και Έκτακτα νέα, βάζουμε τη μεγαλύτερη πλευρά 400 (width=400 ή height=400 ). π.χ. [img height=400 (κλείνει η αγκύλη) 
THMMY.gr > Forum > Χαλαρή συζήτηση - κουβεντούλα > Διάφορα (Moderators: Don, Nikos_313, chatzikys, Tasos Bot) >  Είμαστε γκρινιάρηδες και μας αρέσει ή τελικά κρύβεται κάτι άλλο?
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 6 7 [8] 9 Go Down Print
Author Topic: Είμαστε γκρινιάρηδες και μας αρέσει ή τελικά κρύβεται κάτι άλλο?  (Read 14345 times)
τόνγκα
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
Re: Είμαστε γκρινιάρηδες και μας αρέσει ή τελικά κρύβεται κάτι άλλο?
« Reply #105 on: July 02, 2020, 21:55:53 pm »

Quote from: snek on July 02, 2020, 21:24:21 pm
Που να πάει μπροστά η χώρα με τέτοιες βαθμοθηρίες, που μου πάθατε τώρα όλη κρίση πανικού και αρχίσατε ο καθένας τις ιδεολογίες του , αφού βγήκαν οι βαθμοί του πεδίου 2 , ένα μάθημα προς τα τέλη της ηλεκτρονικής εξεταστικής , τώρα μου ξυπνήσατε όλοι και διαμαρτύρεστε, πριν βγουν οι βαθμοί δεν είδα τόσες αντιδράσεις . Έπειτα δεν είδα τόσες αντιδράσεις σε τέτοιο επίπεδο σε όλα τα προηγούμενα μαθήματα που δώσαμε που προφανώς υπήρχαν όλες οι αντίστοιχες δυσκολίες (πίεση χρόνου , καθυστερημένες υποβολές, κτλ κτλ), αλλά πες τα προηγούμενα μαθήματα πιθανώς ήταν πιο εύκολα , τζιμπήσαμε ένα 7-8 και πούτσα μας , αυτό μετράει στην τελική. Αλλά τώρα με πεδίο 2 που πείραμε το ταληράκι ας την δούμε λίγο ιδεολόγοι και να ξεφτιλίζουμε τις ζωές των καθηγητών. Ε ναι , γιατί πεδίο 2 για κάποιο λόγο είσαι στην "κοινωνία" των φοιτητών ηλεκτρολόγων γαμάτος αμά έχεις χτυπήσει καλό βαθμό , λες και είναι το πιο σημαντικό μάθημα της σχολής , που μεγάλο ποσοστό των φοιτητών ηλεκτρολόγων όταν τελειώσουν με το καλό την σχολή , παίζει να μην ασχοληθούν πότε με κάτι σχετικό με τον ηλεκτρομαγνητισμό. Αλλά έτσι πεδίο 2 φίλε , σουπερ σημαντικό για να φανείς έξυπνος. Δεν είμαι υπερ κανενός , και μην μου αρχίσετε τις ανασφαλικές μλκειες σας να με απάντατε ότι έχω βύσμα με καθηγητή και ένα κάρο random παπαριες. Και εγώ κατα της ηλεκτρονική εξέτασης είμαι και όλης της κατάστασης . Μου πάθατε τώρα όλοι νευρικό κλονισμό και κλαίγεστε για τους βαθμούς του πεδίο 2 . Που είναι ρε η αξιοπρέπεια σας ? Μόνο 15 άτομα είχαν μαζευτεί στο αίθριο να διαμαρτυθούν στον Παπαγιάννη , και στο τημμυ πέρα από 2-3 σχόλια διαμαρτυρίας σε συγκεκριμένα
ήδη υπάρχων τοπικς μαθημάτων , τπτ άλλο  , τώρα ξεκίνησαν τα καινουργία τόπικς , οι ιδεολογίες , οι κλάψες για το μέλλον σαν μηχανικοί κτλ κτλ.

Ετσι ειναι αν διαβαζεις το φορουμ 2 φορες τον χρονο. Μπορω να σου αναφερω τουλαχιστον 10 μαθηματα που η εξεταση εχει γινει παρωδια και εχει υπαρξει και κουβεντα στο φορουμ. Αλλα μαντεψε ποιο απο ολα αυτα τα μαθηματα θα ακουστει περισσοτερο και θα βγει παραεξω.
Α ναι, μαλλλον αυτο που εχει και τους περισσοτερους φοιτητες να το δινουν. Α και ποιο ειναι αυτο?
Α ναι, το πεδιο ΙΙ ειναι αυτο.
Τηλεπικοινωνιακη ηλ και αλλα μαθηματα τομεα που ειμαστε 15 ατομα μαντεψε!!!!!! δε θα ακουσεις τιποτα.

Εντωμεταξυ, δεν εχω δωσει καν πεδιο αλλα μονο που ειδα τους βαθμους , επειδη το αριστα "τουλαχιστον στο δικο μου κεφαλι" είναι το 10, και μαντεψε το μαξ που ειδα στο πεδιο ηταν ΕΝΑ 8αρι , ε μαλλον δεν ειναι 200 ατομα καθυστερημενα τουλαχιστον για μενα.

Quote from: Endeavour X on June 02, 2014, 00:04:59 am
Γενικα ενιοτε με ανησυχει ποσο καλα μπορω να περασω μονος μου.
Δεν εννοω το τυπικα ηλιθιο αστειο που εξαγεται απ αυτο που ειπα.
Απλα καμια ταινια και κανα κασονι μπυρες νομιζω ειμαι οκ.
Save Earth
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #106 on: July 02, 2020, 21:56:46 pm »

Είπες ότι δεν είδες αντιδράσεις πριν βγουν οι βαθμοί στο Πεδίο 2. Και σου απαντάω, λοιπόν, πως η εξέταση κύλησε πολύ ομαλά, χωρίς προβλήματα. Οπότε λογικό να μην υπάρξουν διαμαρτυρίες. Το όλο θέμα προέκυψε αφού αναρτήθηκαν οι βαθμοί. Διαφωνεί κάποιος σ αυτό;

Η μεγαλύτερη σφαγή έγινε στο ΝΠΣ, δεν έχω άποψη, δεν είδα καν το διαφορετικό θέμα που έβαλαν σε σχέση με εμάς(είμαι ΠΠΣ).

Αλήθεια οι ΠΟΛΥΘΡΟΝΕΣ γιατί λέγονται έτσι;;; Αφού μόνο ΕΝΑΣ κάθεται σ' αυτές!!!....
Arcade

View Profile
« Reply #107 on: July 02, 2020, 22:10:01 pm »

Quote from: snek on July 02, 2020, 21:24:21 pm
Που να πάει μπροστά η χώρα με τέτοιες βαθμοθηρίες, που μου πάθατε τώρα όλη κρίση πανικού και αρχίσατε ο καθένας τις ιδεολογίες του , αφού βγήκαν οι βαθμοί του πεδίου 2 , ένα μάθημα προς τα τέλη της ηλεκτρονικής εξεταστικής , τώρα μου ξυπνήσατε όλοι και διαμαρτύρεστε, πριν βγουν οι βαθμοί δεν είδα τόσες αντιδράσεις . Έπειτα δεν είδα τόσες αντιδράσεις σε τέτοιο επίπεδο σε όλα τα προηγούμενα μαθήματα που δώσαμε που προφανώς υπήρχαν όλες οι αντίστοιχες δυσκολίες (πίεση χρόνου , καθυστερημένες υποβολές, κτλ κτλ), αλλά πες τα προηγούμενα μαθήματα πιθανώς ήταν πιο εύκολα , τζιμπήσαμε ένα 7-8 και πούτσα μας , αυτό μετράει στην τελική. Αλλά τώρα με πεδίο 2 που πείραμε το ταληράκι ας την δούμε λίγο ιδεολόγοι και να ξεφτιλίζουμε τις ζωές των καθηγητών. Ε ναι , γιατί πεδίο 2 για κάποιο λόγο είσαι στην "κοινωνία" των φοιτητών ηλεκτρολόγων γαμάτος αμά έχεις χτυπήσει καλό βαθμό , λες και είναι το πιο σημαντικό μάθημα της σχολής , που μεγάλο ποσοστό των φοιτητών ηλεκτρολόγων όταν τελειώσουν με το καλό την σχολή , παίζει να μην ασχοληθούν πότε με κάτι σχετικό με τον ηλεκτρομαγνητισμό. Αλλά έτσι πεδίο 2 φίλε , σουπερ σημαντικό για να φανείς έξυπνος. Δεν είμαι υπερ κανενός , και μην μου αρχίσετε τις ανασφαλικές μλκειες σας να με απάντατε ότι έχω βύσμα με καθηγητή και ένα κάρο random παπαριες. Και εγώ κατα της ηλεκτρονική εξέτασης είμαι και όλης της κατάστασης . Μου πάθατε τώρα όλοι νευρικό κλονισμό και κλαίγεστε για τους βαθμούς του πεδίο 2 . Που είναι ρε η αξιοπρέπεια σας ? Μόνο 15 άτομα είχαν μαζευτεί στο αίθριο να διαμαρτυθούν στον Παπαγιάννη , και στο τημμυ πέρα από 2-3 σχόλια διαμαρτυρίας σε συγκεκριμένα
ήδη υπάρχων τοπικς μαθημάτων , τπτ άλλο  , τώρα ξεκίνησαν τα καινουργία τόπικς , οι ιδεολογίες , οι κλάψες για το μέλλον σαν μηχανικοί κτλ κτλ.

Δεν ξέρω τι έχεις βαφτίσει στο μίζερο κεφάλι σου βαθμοθηρία, αλλά σίγουρα δεν είναι το να μη δεχόμαστε μ.ο. 2.75 σε μάθημα 200 εξεταζόμενων, προφανώς και δε γίνεται να ήταν και οι 200 αδιάβαστοι, μην τρελαθούμε.

Θα συμφωνήσω με τον Save Earth, δε γίνεται να διαμαρτυρηθείς για βαθμούς πριν βγουν οι βαθμοί. Και πάλι δεν είναι βαθμοθηρία το να θες να αντικατοπτρίζει ο βαθμός σου το γραπτό σου.

Αν θεωρείς αναξιοπρεπές να διεκδικείς αυτά που σου αξίζουν (γενικά μιλάω, όχι απαραίτητα για έναν βαθμό) είσαι χαμένος.

“We rip out so much of ourselves to be cured of things faster than we should, that we go bankrupt by the age of thirty and have less to offer each time we start with someone new. But to make yourself feel nothing, so as not to feel anything - what a waste!”
― André Aciman
snek
Θαμώνας

View Profile
« Reply #108 on: July 02, 2020, 22:18:07 pm »

Ρε τρόμπες όλοι που με κράζετε πίσω από το pc σας ,το μίζερο κεφάλι και χαμένος να τα πείτε από κοντά, και γω έκραξα , αλλά όχι προσωπικά κάποιον , το όλο κλίμα . Έγραψα ότι είμαι υπερ της διαμαρτυρίας , αλλά έπρεπε να γίνει απο την αρχή της εξεταστικής. Ο άλλος λέει το πεδίο 2 το δίνανε πολλά άτομα γι αυτό υπήρξε το μπαμ τώρα . Το θέμα ήταν να γινόταν το μπαμ από την αρχή που ξεκίνησαν να γίνονται μλκείες στο οποιοδήποτε μαθήμα. Επίσης δεν είναι μόνο το φόρουμ για διαμαρτυρία , είπα ολο και ολο 15 άτομα στο αίθριο
« Last Edit: July 02, 2020, 22:25:15 pm by snek » Logged
τόνγκα
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #109 on: July 02, 2020, 22:20:24 pm »

Quote from: snek on July 02, 2020, 22:18:07 pm
Ρε τρόμπες όλοι που με κράζετε πίσω από το pc σας και γω έκραξα , αλλά όχι προσωπικά κάποιον, το όλο κλίμα . Έγραψα ότι είμαι υπερ της διαμαρτυρίας , αλλά έπρεπε να γίνει απο την αρχή της εξεταστικής. Ο άλλος λέει το πεδίο 2 το δίνανε πολλά άτομα γι αυτό υπήρξε το μπαμ τώρα . Το θέμα ήταν να γινόταν το μπαμ από την αρχή που ξεκίνησαν να γίνονται μλκείες στο οποιοδήποτε μαθήμα. Επίσης δεν είναι μόνο το φόρουμ για διαμαρτυρία , είπα ολο και ολο 15 άτομα στο αίθριο

Πως θα διαμαρτυρηθούμε ρε μαν αν πρωτα δε δοκιμασουμε να δουμε πως ειναι?

Quote from: Endeavour X on June 02, 2014, 00:04:59 am
Γενικα ενιοτε με ανησυχει ποσο καλα μπορω να περασω μονος μου.
Δεν εννοω το τυπικα ηλιθιο αστειο που εξαγεται απ αυτο που ειπα.
Απλα καμια ταινια και κανα κασονι μπυρες νομιζω ειμαι οκ.
snek
Θαμώνας

View Profile
« Reply #110 on: July 02, 2020, 22:23:41 pm »

Quote from: ΕΧΩ ΚΑΣΩΣΕΙ on July 02, 2020, 22:20:24 pm
Στην αρχή δεν εννοω πριν καν ξεκίνησει , εννοώ από τα πρώτα μαθήματα που ξεκίνησαν οι μλκείες που υπήρξαν αρκετά πριν το πεδίο . Τι είναι αυτά που με ρωτάς
« Last Edit: July 02, 2020, 22:27:52 pm by snek » Logged
GkBlue
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

How do you do, fellow gamers?

View Profile
« Reply #111 on: July 02, 2020, 22:29:38 pm »

11 ήμια φέρτε μαχαίρια

Quote from: Caterpillar on October 14, 2021, 14:21:32 pm
Το μαθημα επιτελους εφυγε ο κλοουν και εγινε κανονικο.
leukosaraphs!
Veteran
Καταστραμμένος

εφακ

View Profile
« Reply #112 on: July 02, 2020, 22:43:35 pm »

Πρώτη φορά βλέπω άτομα να συμφωνούν στο βασικό point του topic, που δεν είναι η γκρίνια αλλά τα προβλήματα που έφερε η ηλεκτρονική εξέταση και να "βρίζονται" και να χαρακτηρίζονται για το πως θα εκφραστεί αυτό το παράπονο για την όλη κατάσταση.

Άλλοι θέλουν να γκρινιάξουν για να εκτονωθούν, από την πίεση που δέχονται με την εξεταστική. Δεν είναι όλοι συνηθισμένοι σε τέτοια επίπεδα πίεσης (και όχι αυτό δεν σημαίνει πως θα πάνε άπατοι στην αγορά εργασίας).
Για άλλους το ποτήρι ξεχείλισε με την βαθμολογία σε ένα μάθημα (στην περίπτωση τώρα το Πεδίο 2).
Μερικοί πιο παρατηρητικοί είδαν αυτά τα προβλήματα από την αρχή της εξεταστικής (ή και νωρίτερα) κι έδρασαν έμπρακτα. Για να μην παραξηγηθώ, λίγο πολύ όλοι τα είδαμε απλά είμασταν ρομαντικοί και στηριχθήκαμε στους καθηγητές μας για να προσφέρουν μια λύση (αν όχι σε όλα) στα περισσότερα προβλήματα.

Επειδή το topic ήταν πιο χαλαρό στην αρχή είπαμε να αφήσουμε την συζήτηση και ότι ειπώθηκε, με την δικαιολογία της εξεταστικής και ότι ο κόσμος θέλει να εκφραστεί πιο ελεύθερα, να εκτονωθεί ρε αδερφέ. Ωστόσο, μετά από κάποιο σημείο ξεφεύγει από το σημείο της συζήτησης και φτάνετε σε σημεία προσωπικής επίθεσης, κάτι που δεν επιτρέπεται. Για τελευταία φορά, θα σας παρακαλέσω να κρατήσετε από εδώ και πέρα ένα επίπεδο. Ο καθένας είναι κύριος των αποψέων του, αν μια απάντηση δεν σας αρέσει απαντήστε ουσιαστικά και αφήστε τις ειρωνίες  ή (πιο απλά) μην απαντάτε και προσπεράστε την.

Γιώργος

-What  do you get  when you cross  an insomniac, an agnostic and a dyslexic?
-Someone who stays up all night wondering if there is a Dog.

You can't spell fart without art

Quote from: Xplicit on June 17, 2018, 20:03:39 pm
Συνεχίστηκε η παράδοση που θέλει τους Γερμανούς να φεύγουν ηττημένοι από τη Μόσχα  Grin
Odysseask
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

View Profile
« Reply #113 on: July 02, 2020, 22:46:15 pm »

Προσωπικά, "γκρινιάζω" μόνο όταν έχω προσπαθήσει πολύ χωρίς να παίρνω το ανάλογο αποτέλεσμα (είτε αυτό σημαίνει ότι δεν πέρασα ενώ περίμενα να περάσω σίγουρα είτε ότι πήρα με το ζόρι ένα 5-6 ενώ περίμενα να γράψω καλύτερα). Αντίθετα, όταν δεν έχω προσπαθήσει ή δε γράφω για δικό μου λόγο (π.χ. ασθένεια) είναι που προσωπικά δεν "γκρινιάζω", νομίζω για προφανείς λόγους εκτός και αν κανείς είναι στο μυαλό 13 χρονών. Πιστεύω όσοι "γκρινιάζουν" κατά κύριο λόγο δεν είναι άτομα που περίμεναν να πάρουν βαθμούς χωρίς προσπάθεια, τουλάχιστον όχι από το 4ο και μετά εξάμηνο.

Τώρα όσον αφορά αυτή την εξεταστική, άλλο μάθημα που πιστεύω ήταν απαράδεκτο, ήταν το στοχαστικό σήμα διότι ο ΜΟ ήταν 4.574 με μεγαλύτερο βαθμό το 8 και τους περισσότερους να παίρνουν 5 - που είναι ίσως και ο λόγος που δε διαμαρτυρήθηκαν πολλοί. Η ώρα ήταν 1 αντί για 3, ενώ το σύστημα σήκωνε 2 ώρες. Σημείωση ότι σε κανονική εξεταστική για αυτόν που πάει για καλό βαθμό οι 3 ώρες είναι υπεραρκετές πιστεύω αλλά αναγκαίες για κάποιον που πάει για 5-7. Κυρίως δηλαδή ήταν λόγο χρόνου που δεν γράψαν καλά ενώ αν δεν "αντιδρά" κανείς θα είναι και επειδή ήταν πτυχιακή εξεταστική που αφορά μεγαλύτερους φοιτητές που γενικά γνωρίζουμε ότι δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι. Σημείωση ότι με αυτό δε λέω ότι ο καθηγητής προσπάθησε να κάνει την εξεταστική πιο δύσκολη, μπορεί να ήθελε αντίθετα να την κάνει και πιο εύκολη και να μην του βγήκε. Μπορεί επειδή ήταν πτυχιακή οι περισσότεροι να μην διαβάσαν καλά.

Το ζητούμενο πιστεύω είναι ότι σε αυτή την εξεταστική παρατηρείται νομίζω μια καθοδική τάση ως προς τους βαθμούς, σχεδόν καθολικά, επομένως αποτελεί ζήτημα του φοιτητικού συλλόγου να συζητηθεί που αυτό οφείλεται πιο συγκεκριμένα και τι θα μπορούσαμε να κάνουμε για αυτό. Σε κάθε περίπτωση δεν μπορούμε γενικά να υποβαθμίζουμε τη διαμαρτυρία του καθενός και να θεωρούμε a priori ότι έχει άδικο, λέει ψέμματα και είναι "βαθμοθήρας", τεμπέλης ή ξέρω 'γω τι άλλο. Πόσο μάλλον στις τωρινές συνθήκες, που είναι κυριολεκτικά αντίξοες, και να καταλήγουμε στο άλλο άκρο δηλαδή να δεχόμαστε καταστάσεις να περάσουν σαν να μην έγινε τίποτα.

Τέλος, εφόσον δεν γνωρίζαμε πως θα είναι οι καταστάσεις σε πολλά μαθήματα δε γινόταν να κάνουμε κάτι προηγουμένως και δε θα είχε νόημα, όμως σε ορισμένα μας είχαν ήδη γίνει γνωστά αρκετά σχετικά με τον τρόπο διεξαγωγής, με σε ορισμένες περιπτώσεις να έχουν ειπωθεί και πολύ απαράδεκτα πράγματα, αλλά κινητοποιήθηκαν 15-30 άτομα για όλους με πολλούς να μην ασχολούνται. Ενώ απαράδεκτα πράγματα σχετικά με όλη την εξεταστική ήταν γνωστά αρκετό καιρό αλλά επίσης δεν υπήρξε κινητοποίηση. Αντίθετα, ορισμένοι ήρθαν μετά να κατηγορήσουν όσους κινητοποιήθηκαν όταν τα αποτελέσματα δεν ήταν τα πιο αρεστά. Σε θέματα, λοιπόν, που μας ήταν ήδη γνωστά θα συμφωνήσω με όσους λένε ότι διαμαρτυρόμαστε αργά, αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να κατηγορούμε αβάσιμα φοιτητές και καθηγητές  προσωπικά και γενικά, βάζοντάς τους όλους στο ίδιο τσουβάλι, πόσο μάλλον όταν με ανάλογη κινητοποίηση θα ήταν οπωσδήποτε εφικτό να γίνει δια ζώσης εξεταστική με όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας (εξαφανίζοντας δηλαδή πρακτικά τον κίνδυνο - ακολουθώντας π.χ. το παράδειγμα της Κίνας) ώστε να μην δημιουργούνται εξαρχής ζητήματα.

“It is difficult for me to imagine what 'personal liberty' is enjoyed by an unemployed person, who goes about hungry, and cannot find employment.

Real liberty can exist only where exploitation has been abolished, where there is no oppression of some by others, where there is no unemployment and poverty, where a man is not haunted by the fear of being tomorrow deprived of work, of home and of bread. Only in such a society is real, and not paper, personal and every other liberty possible.”
Odysseask
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

View Profile
« Reply #114 on: July 02, 2020, 22:55:43 pm »

Και δεν είναι μόνο ο τρόπος διεξαγωγής φυσικά αλλά και ο τρόπος διδασκαλίας αυτούς τους μήνες, η παροχή βιβλίων κλπ. και ναι στα προβλήματα που προέκυψαν από αυτά τα ζητήματα είναι λίγο αργά να διαμαρτυρόμαστε, πόσο μάλλον να τα βάζουμε με άτομα που κινητοποιήθηκαν αλλά δεν έφεραν τα πιο αρεστά αποτελέσματα. Από την άλλη πάλι και υπό αυτές τις καταστάσεις προέκυψαν καταστάσεις που δεν έπρεπε. Το νόημα των λόγων μου είναι κυρίως ότι ωραία τα λέμε αυτά εδώ αλλά αύριο - εννοώντας δηλαδή μέχρι την εξεταστική του Σεπτέμβρη αλλά και γενικά - θα πρέπει να μην τα ξεχάσουμε αυτά και να μείνουμε άπραγοι αλλά να κινητοποιούμαστε ανάλογα για να μην επαναληφθούν και να μην διαμαρτυρόμαστε πάλι για τα ίδια και τα ίδια.

“It is difficult for me to imagine what 'personal liberty' is enjoyed by an unemployed person, who goes about hungry, and cannot find employment.

Real liberty can exist only where exploitation has been abolished, where there is no oppression of some by others, where there is no unemployment and poverty, where a man is not haunted by the fear of being tomorrow deprived of work, of home and of bread. Only in such a society is real, and not paper, personal and every other liberty possible.”
snek
Θαμώνας

View Profile
« Reply #115 on: July 02, 2020, 23:12:01 pm »

Δομές Δεδομένων μέγιστος βαθμός 6, Διάδοση μέγιστος βαθμός 7.5, Στοχαστικό μέγιστος βαθμός 8 , ΨΕΕ που δεν βγήκε ακόμα αλλά έτσι όπως το κόβω επειδή αυτό το έδωσα και γω, από το πως ήταν η εξέταση ο μέγιστος βαθμός για 7-8 είναι, και σίγουρα θα έχουν υπάρξει και άλλα μαθήματα που δεν έχω τσεκάρει . Και εννοείται ότι σε όλα αυτά μέσος όρος 2-3. Οπότε βλέπεται δεν είναι μόνο πεδίο 2 που έγινε σφαγή , ούτε ότι έγινε μόνο στο πεδίο 2 και σε ένα ακόμα επιλογής με 15 άτομα.Διάδοση πχ ήταν αρκετά
Thunderlord
Veteran

View Profile
« Reply #116 on: July 02, 2020, 23:14:34 pm »

Quote from: Odysseask on July 02, 2020, 22:55:43 pm
Και δεν είναι μόνο ο τρόπος διεξαγωγής φυσικά αλλά και ο τρόπος διδασκαλίας αυτούς τους μήνες, η παροχή βιβλίων κλπ. και ναι στα προβλήματα που προέκυψαν από αυτά τα ζητήματα είναι λίγο αργά να διαμαρτυρόμαστε, πόσο μάλλον να τα βάζουμε με άτομα που κινητοποιήθηκαν αλλά δεν έφεραν τα πιο αρεστά αποτελέσματα. Από την άλλη πάλι και υπό αυτές τις καταστάσεις προέκυψαν καταστάσεις που δεν έπρεπε. Το νόημα των λόγων μου είναι κυρίως ότι ωραία τα λέμε αυτά εδώ αλλά αύριο - εννοώντας δηλαδή μέχρι την εξεταστική του Σεπτέμβρη αλλά και γενικά - θα πρέπει να μην τα ξεχάσουμε αυτά και να μείνουμε άπραγοι αλλά να κινητοποιούμαστε ανάλογα για να μην επαναληφθούν και να μην διαμαρτυρόμαστε πάλι για τα ίδια και τα ίδια.

Τι είχε ο τρόπος διεξαγωγής και διδασκαλίας μαθημάτων; Προσωπικά, στα μαθήματα που παρακολουθούσα έγινε αντάξιο μάθημα με το κανονικό, και δεν άκουσα και γενικά παράπονα
Arcade

View Profile
« Reply #117 on: July 02, 2020, 23:42:58 pm »

Quote from: Thunderlord on July 02, 2020, 23:14:34 pm
Τι είχε ο τρόπος διεξαγωγής και διδασκαλίας μαθημάτων; Προσωπικά, στα μαθήματα που παρακολουθούσα έγινε αντάξιο μάθημα με το κανονικό, και δεν άκουσα και γενικά παράπονα

Αντάξιο δε το λες, αλλά θεωρώ ότι προσπάθησαν αρκετά.

“We rip out so much of ourselves to be cured of things faster than we should, that we go bankrupt by the age of thirty and have less to offer each time we start with someone new. But to make yourself feel nothing, so as not to feel anything - what a waste!”
― André Aciman
Odysseask
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

View Profile
« Reply #118 on: July 02, 2020, 23:55:18 pm »

Quote from: Thunderlord on July 02, 2020, 23:14:34 pm

Φοιτητές δεν είχαν σύνδεση internet στο σπίτι τους, δεν έχουν έχουν και θα εξακολουθήσουν να μην έχουν, εξού και ο λόγος που χρησιμοποιούν μια ζωή υπολογιστές του Αριστοτελείου για την περιήγηση στο διαδίκτυο μεταξύ άλλων και για αυτό πρέπει να τρέχουν όποτε κλείνουν οι αίθουσες υπολογιστών για τον χ και ψ λόγο. Φυσικά δε λέω ότι μιλάμε και για κάνα ποσοστό, όμως νομίζω είναι προφανές ότι και 2-3 φοιτητές να εξαιρούνται σε κάθε τμήμα (που είναι παραπάνω) αυτό αποτελεί σημαντικό πρόβλημα.

Από την άλλη σε ορισμένα μαθήματα δεν καλύφθηκε η ύλη λόγο της αργοπορίας μέχρι να στηθεί το σύστημα. Σε ορισμένα μαθήματα κυριολεκτικά χάθηκαν ορισμένες διαλέξεις λόγω τεχνικών προβλημάτων (αν και αποτελούν μειοψηφία). Πολλά εργαστήρια δεν έγιναν όπως έπρεπε ή προεραιτικά αλλά βοηθητικά εργαστήρια δεν έγιναν καν.

Δεν αναφέρομαι μόνο στο ότι τα μαθήματα έγιναν ηλεκτρονικά αλλά συγκεκριμένα στο τωρινό εξάμηνο όπου λόγω της αργοπορίας από το κράτος, πανεπιστήμιο κλπ. της ανησυχίας, της προσαρμογής φοιτητών και καθηγητών et cetera τα μαθήματα δεν έγιναν πλήρως σωστά. Και πριν κανείς πει ότι "ναι εντάξει αλλά κατά κύριο λόγο δεν υπήρξε θέμα" ξαναλέμε ότι υπήρξαν φοιτητές που κυριολεκτικά δεν είχαν πρόσβαση στα μαθήματα και παρά την επικοινωνία τους με το πανεπιστήμιο ώστε να βρεθεί τρόπος δεν καλύφθηκαν. Και αυτά δεν τα λέμε απαραίτητα για να δείχνουμε με το δάχτυλο (π.χ. στο τάδε μάθημα την τάδε μέρα ο τάδε καθηγητής μιλούσε 3 ώρες μόνος και δεν έβλεπε μηνύματα που του λέγαν ότι έκλεισε το μικρόφωνο), αλλά γιατί όντως υπήρξαν βασικά θέματα που μπορούσαν να μην εμφανιστούν ενώ υπήρχαν και αρκετές λύσεις σε πολλά από αυτά ώστε να μη γίνουν εξαρχής.

Katarameno
Διεστραμμένος

Music@ ♫♪♯ https://mixupload.com/u/Katarameno/ ♫♪♯

View Profile WWW
« Reply #119 on: July 03, 2020, 01:20:05 am »

Quote from: ΕΧΩ ΚΑΣΩΣΕΙ on July 02, 2020, 22:20:24 pm

Αυτό πρέπει να το τηρείτε  στο σεξ  Kiss Grin
sent from mTHMMY  

©2008-2025, Καταραμένο Αροξόλ™ | Μουσικούλα για να (μην) διαβάζετε (καλύτερα) ♫♪♯ https://mixupload.com/u/Katarameno/creative ♫♪♯ & https://www.patreon.com/Katarameno ♫♪♯ ή από καλύτερους dj: https://www.bassdrive.com/ / https://mixing.dj/ / https://lifefm.tv/ / https://nubreaks.com/stream-links/nubreaks-podcast/ ♫♪♯
ΝΔ: Στα Εξάρχεια (στους πρόσφυγες, στους φοιτητές, στους φτωχούς) μαγκιές, στο Μαρινάκη πίπες
Pages: 1 ... 6 7 [8] 9 Go Up Print
Jump to: