• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 00:46:48 am

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία
  
  Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY
  
  Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther
  
Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 00:46:48 am

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Yamal
[June 16, 2025, 23:46:31 pm]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[June 16, 2025, 15:55:08 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:01:53 pm]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[June 16, 2025, 10:22:18 am]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9960
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426678
Total Topics: 31712
Online Today: 164
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 49
Guests: 103
Total: 152
Nikos_313
noys
el mariachi
Deviate
daphnenik
christinabisdeki
Kwst@ss_
kimxnas
freskoulhs
Chr1sgr
george polymeros
Elenit
aalmpanb
Northern Eagle
andyy
miltan8
acolak
Mikekmp
Giorgos2222
DemetriosL
Giannis Masterio
Saint_GR
tasos gourd
superkolios
m.renia
dkonst
alex_samaras_
EiriniGeo
vagk
babis.o.sougias
Maximos7
sigklitiki
arisap
Spyridon01101
mpizos
antontsiorvas
Ulmo
Βασιλης
Yamal
Christina_R
Zaxarenia
maria.r
apol
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
  Όταν ανεβάζουμε φωτογραφίες στις Ανακοινώσεις και Έκτακτα νέα, βάζουμε τη μεγαλύτερη πλευρά 400 (width=400 ή height=400 ). π.χ. [img height=400 (κλείνει η αγκύλη) 
THMMY.gr > Forum > Χαλαρή συζήτηση - κουβεντούλα > Φιλόσοφοι Μηχανικοί - Μηχανικοί Φιλόσοφοι > Πολιτικά (Moderators: Mr Watson, Tasos Bot) > Μετεκλογικο - Προεκλογικο τοπικ summer 2019
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 18 Go Down Print
Author Topic: Μετεκλογικο - Προεκλογικο τοπικ summer 2019  (Read 34562 times)
Katarameno
Διεστραμμένος
**********
Posts: 23573


Music@ ♫♪♯ https://mixupload.com/u/Katarameno/ ♫♪♯


View Profile WWW
Re: Μετεκλογικο - Προεκλογικο τοπικ summer 2019
« Reply #75 on: June 13, 2019, 00:26:27 am »

Άρα Argirios & Delaney καταλάθος παραδέχεστε οτι τελικά το έσωσα πάλι το Shoutbox  . Μπορεί "φαινομενικά"  Roll Eyes αρχικά να φαίνεται οτι το γεμίζω λίγο (για να δείξω οτι για να απαντήσεις σε μια ειρωνία σα το "Οι φίλοι σου" θες μισή σελίδα το κάνω βλε heart κουτάβια heart) και άρα αν έχει κάποιος να πει κάτι σοβαρά ας το κάνει σε τόπικ (για να μη μας κράζετε εδώ). Αλλά από ότι λέτε και μόνοι σας τελικά τα στατιστικά λένε οτι συνήθως δεν έχουν να πουν και τίποτα σοβαρό. Γιαυτό πετάνε φιδιές στο φωναχτήρι για να δημιουργούν θόρυβο νομίζοντας οτι δε μπορούν να απαντηθούν και για να φαίνονται ως επικρατούσα άποψη. Η επιμονή του να συνεχίζει με άλλα λόγια να αγαπιόμαστε και με προσβολές στο φωναχτήρι και όχι στο τόπικ το αποδεικνύει. Είναι η χυδαία τακτική του φαινομενικά politically correct "πως να στο πω ευγενικά" ενώ έχει πετάξει πριν προσβολές που δε θα τολμούσε να μου τις πει face to face ως κότα που είναι.
Mίλησε και η κομπλεξάρα που έγραφε ποιήματα για τον Kiroi. Δε τη θέλουμε την εκτίμησή σου. Να μας λείπει.
Όταν θα βρίζετε και αφού δεν τρώτε επί τόπου στο επόμενο λεπτό 4 μέρες ban θα σας βρίζω και εγώ πολύ χειρότερα και δε θα μπορείτε και να πείτε οτι "σας πνίγει το δίκιο".
Αν λες οτι "δεν είναι και δεξιό κόμμα η ΝΔ" τι θες να υποθέσουμε stathis18? Οτι είσαι κανένα αναρχοκομμούνι ας πούμε? Κiroi-πυροβολημένος κι εσύ δλδ? Επιδημία μιλάμε.
Logged

©2008-2025, Καταραμένο Αροξόλ™ | Μουσικούλα για να (μην) διαβάζετε (καλύτερα) ♫♪♯ https://mixupload.com/u/Katarameno/creative ♫♪♯ & https://www.patreon.com/Katarameno ♫♪♯ ή από καλύτερους dj: https://www.bassdrive.com/ / https://mixing.dj/ / https://lifefm.tv/ / https://nubreaks.com/stream-links/nubreaks-podcast/ ♫♪♯
ΝΔ: Στα Εξάρχεια (στους πρόσφυγες, στους φοιτητές, στους φτωχούς) μαγκιές, στο Μαρινάκη πίπες
Delaney
Veteran
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr
******
Posts: 1565


View Profile
Re: Μετεκλογικο - Προεκλογικο τοπικ summer 2019
« Reply #76 on: June 13, 2019, 00:29:20 am »

Quote from: Katarameno on June 13, 2019, 00:26:27 am
Άρα Argirios & Delaney καταλάθος παραδέχεστε οτι τελικά το έσωσα πάλι το Shoutbox

τιποτα δεν κανω καταλαθος. Σκοπιμα παραδεχτηκα οτι προστατεψες το shoutbox, αφου ειναι γεγονος. Βεβαια πρεπει να κανω 13 φορες hyperlink για να αποφασισουν να ρθουν εδω.
Logged

«Αν αποσυνθέσεις το thmmy, στο τέλος θα δεις να σου απομένουν το shoutbox, 1 mod και το Καταραμενο. Που σημαίνει: με άλλα τόσα τo ξαναφτιάχνεις.»
Argirios
Veteran
Επιβεβαρυμένος
******
Gender: Male
Posts: 11211



View Profile
Re: Μετεκλογικο - Προεκλογικο τοπικ summer 2019
« Reply #77 on: June 13, 2019, 00:30:10 am »

δεν παραδεχομαι τιποτα,  εχεις στοιχεια?   Cool
Logged

Katarameno
Διεστραμμένος
**********
Posts: 23573


Music@ ♫♪♯ https://mixupload.com/u/Katarameno/ ♫♪♯


View Profile WWW
Re: Μετεκλογικο - Προεκλογικο τοπικ summer 2019
« Reply #78 on: June 13, 2019, 06:17:29 am »

Quote from: Argirios on June 13, 2019, 00:30:10 am
δεν παραδεχομαι τιποτα,  εχεις στοιχεια?   Cool
Αυτό πάει στο τόπικ "έχεις ή δεν έχεις" Cheesy
Απαράδεκτον για Moderator.
Πάρε 4
"Πρόκειται για τα στοιχεία με τις προσωρινές ονομασίες ουνούντριο, ουνουνπέντιο, ουνουνσέπτιο και ουνουνόκτιο και ατομικούς αριθμούς 113, 115, 117 και 118."
ΟυνουνPentium Κοτζάμ στοιχείο ονομάσαν για χάρη της ένα ευχαριστώ δεν είπε, α πα πα
http://www.enikos.gr/international/362515/allazei-o-periodikos-pinakas-tis-ximeias-prostithentai-4-nea-stoixeia


Quote from: Delaney
2019-06-12, 22:42:37
Τα μετεφερε το Καταραμενο. Ευχαριστουμε τεκνον μου, ζω για να (το) κανω ροζουλι μια μερα



Πχιον είπες "τέκνον μου"  Knuppel shifty. Δεν έχει κερασμένες μπύρες, έχω ΕΦΚΑ απλήρωτο. Δε θα μπω στη λίστα μικροοφειλετών για το κομπλιμάν σου.
■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■
@stathis18 κυρίως και λοιπούς "νεοφιλελέ" "απολιτίκ" κτλ.
  
Κι όμως, το εκπληκτικό συμπέρασμα που ξαναβγαίνει και από το πρόσφατο "καυγαδάκι" στο φωναχτήρι είναι οτι οι νεοφιλελέδες κάνουν αυτό το απίστευτο τσουβάλιασμα: "Όλοι οι αριστεροί" + μπλα μπλα μπλα / "θέλουν να τα κάνουν όλα κρατικά" + μπλα μπλα μπλα. / "(όλοι) Οι κομμουνιστές είναι χυδαίοι επειδή " + μπλα μπλα μπλα και οι γνωστές άσχετες αναφορές σε λιμούς, λες και επί καπιταλισμού δεν είχαμε λιμούς, δε έχουν πεθάνει αμέτρητα εκατομμύρια απ' την πείνα και τις αρρώστιες στην Αφρική, για όλα τα κακά του κόσμου φταίει ακόμα και τώρα ο Στάλιν (!) Ο Στάλιν πέθανε όμως, δεν ζει πλέον, μας τελείωσε, δεν κάνει πλέον αυτός κουμάντο, δε μπορείς να κατηγορείς τον Στάλιν για την μιζέρια σου γιατί δεν ζούμε σε Σταλινικό καθεστώς. Γιατί αν έκανε θα ήσουν στα Γκούλαγκ.
Όσα λες όμως εδώ μέσα (και σε χαρακτηρίζουν) δεν έχουν καμία σχέση με την "ελευθερία"..
Και μόνο που θυμήθηκες τον Στάλιν και τον λιμό στην Ουκρανία λοιπόν καρφώνεσαι οτι σε ενοχλεί πάρα πολύ εκείνο το κεφάλαιο της Ιστορίας. Φυσικά δε σε ενόχλησε ο λιμός αλλά ο Στάλιν. Επειδή νίκησε τους Ναζί. Μόνο έτσι εξηγείται τέτοια εμμονική απέχθεια σε κάθε τι αριστερό σε κάθε τι κομμουνιστικό.
Γιατί είμαι σίγουρος οτι ο stathis18 νομίζει οτι θα μας πείσει οτι ο (νεο)"φιλελευθερισμός" είναι δήθεν η αγάπη για την ελευθερία?
Κατά το "The Land of the Free" και άλλες τέτοιες γνωστές μπούρδες.
Ενώ το μόνο που θέλει ελεύθερο από κάθε κρατική παρέμβαση, από κανόνες, από νόμους και λοιπούς περιορισμούς είναι τα υπερκέρδη σε Δις των ζάμπλουτων των πολυεθνικών τους και των offshore τους.
Όλοι οι άλλοι, η πλέμπα, τα κορόϊδα οι "νεοφιλελέδες" σα και του λόγου σου που τον υποστηρίζουν ως "ιδεολογία" και ως "το καλύτερο σύστημα" όχι μόνο δεν έχουν τα Δις αλλά τον υποστηρίζουν επειδή τα ονειρεύονται και νομίζουν οτι κάποτε θα έχουν και αυτοί Δις ! Φάτε μάτια ψάρια.
Εντελώς φασιστικά δηλαδή (με πολέμους, εισβολές σε ξένες χώρες, χούντες, ανατροπές εκλεγμένων ηγετών, εμπάργκο, βλ πρόσφατα αυτό που γίνεται με τη Βενεζουέλα όπου οι "υπέρμαχοι" της δημοκρατίας μη χέσω, οι ΗΠΑ ξεχνάνε οτι έχει εκλεγεί ο Μαδούρο και έχουν βαλθεί να τον ανατρέψουν με full scale χούντα, με πρόφαση οτι πεινάει ο λαός εκεί. Ναι, δε φταίει το εμπάργκο που οι ίδιοι κάνουν στη Βενεζουέλα, όπως παλιότερα κάνανε στην Κούβα για την πείνα αφού έχει παγώσει το εμπόριο φταίει ο κακός Μαδούρο.) ο υποτιθέμενος "φιλελευθερισμός" έχει καταφέρει να κατσικωθεί στα κεφάλια μας χωρίς ποτέ να ρωτήσει κανέναν, αλλά κατά τα άλλα "φίλοι της ελευθερίας" εξ ορισμού και αλλίμονο σε όποιον τολμήσει να διαμαρτυρηθεί για την προφανή αδικία και ανισότητα που υπάρχει γύρω μας. Τον βαφτίζει με τη μία "κομμουνιστή" "αριστερό" "αναρχικό" και πάρε ξύλο απ τα ΜΑΤ. "Φιλελεύθερα" Το λέει η λέξη βρε σεις. Είναι φίλοι της ελευθερίας. Των ζάμπλουτων μόνο, μη χαίρεστε.

Αυτό είναι συγκεκαλλυμένος αντικομμουνισμός και φασισμός, μίσος προς κάθε τι αριστερό, και πηγάζει σε μεγάλο ποσοστό από οικογενειακές "πολιτικές" "καταβολές" να μη πω τι είδους αλλά παίζει και να φορούσαν στεγνά κουκούλα επί κατοχής.

Να με συμπαθάς λοιπόν που σε είπα "χρυσαυγίτη" ενώ δηλώνεις μόνος σου "νεοφιλελές" και ενώ συνεχώς βρίζεις και τσουβαλιάζεις αριστερούς κομμουνιστές και αναρχικούς που θέλουν να τα κάνουν όλα κρατικά (ειδικά οι αναρχικοί μια αγάπη με το κράτος ένας έρωτας όλο τρέλα). Έπεσα πολύ έξω. Ίσα με 2 Planck.

Ο άλλος έγραψε τον χρυσαυγίτη "χρησαυγιτη"  Cheesy αλλά παρεξηγήθηκε που δεν τον αποκάλεσα "νεοφιλελέ". Τα ίδια μας έλεγε και ο Kiroi. Γνωστά και αναγνωρίσιμα τα "επιχειρήματα"

Αυτό που σίγουρα σε περιγράφει καλύτερα όμως από το (λανθασμένο έστω χρυσαυγίτη ή φασίστα ή το νεοφιλελέ όπως αυτοπροσδιορίζεσαι) είναι αυτό "το μεγαλύτερο κορόϊδο" που υποστηρίζει το "δικαίωμα" των μεγαλύτερων απατεώνων να γελάνε μαζί του και με όλους μας ενώ έχουν Δις € περιουσίες και ενώ όπως μόνος σου είπες "δε φλεξάρεις", ανεβοκατεβαίνεις σκαλιά (πω πω τι δράμα, συγκινήθηκα), μένεις στις Εστίες (Επί "καταπιεστικών" "μπολσεβίκων του Σύριζα"? Πως κατάφερες να έχεις δωμάτιο στις Εστίες? Εσύ δεν έλεγες για ρουσφέτια και κομματικό κράτος και Σοβιετία του Σύριζα? Τι έγινε? Χάλασε η "Στάζι" του Σύριζα και δε σε κατέδωσε ως αντιφρονούντα? Εσύ πως ξέφυγες από την "Σοβιετία"?
Αν σου φαίνεται αστείο μάθε οτι το 1979 η ΝΔ αυτά έκανε. Τολμούσες και έλεγες το παραμικρό για σκάνδαλα της κυβέρνησης?
Την επόμενη μέρα κανονικά είχες πάρει δυσμενή μετάθεση.

Μάθαινε η ρουφιανοΕΥΠ και το χαφιεδότσουρμο οτι ο θείος σου ψήφισε ΚΚΕ?
Τον έδιωχναν έτσι απλά, χωρίς καμία δικαιολογία από τη θέση του ως Διευθυντή σε κάποια Γαλακτοβιομηχανία. Έτσι απλά και "όμορφα"
Νεο"δημοκρατικά" και "φιλελεύθερα"

  
Αλλά κατά τα άλλα σε ενοχλεί κάθε τι κρατικό! Ενώ σπουδάζεις σε κρατικό Πανεπιστήμιο και μένεις σε κρατική Φοιτητική Εστία.
Αφού όπως είπες δε γουστάρεις τα "κρατικά" γιατί σπουδάζεις σε κρατικό Πανεπιστήμιο και μένεις σε κρατική Φοιτητική Εστία?
Γιατί δε πας σε κανένα κωλέγιο του κώλου στην Αγγλετερία να σκάσεις 300.000 το χρόνο για να χεις και την δική σου χλιδάτη τουαλέτα στις χλιδάτες Εστίες (ξεχνώντας οτι ουσιαστικά πληρώνεις 2 καινούργια διαμερίσματα το χρόνο για να μείνεις-νοικιάσεις για ένα χρόνο ένα δωμάτιο στις (όντως περιποιημένες) εκεί νεοφιλελέ Εστίες?
Πόσο έξυπνος δηλαδή παίζει να είσαι (που με είπες και ανόητο) για να υποστηρίζεις οτι είναι κακό να υπάρχουν έστω αυτά τα οποία χρησιμοποιείς ? Α ναι ξέχασα, είδες πολλά βιντεάκια με χλιδές πισίνες γκομενάρες και κόκες και νομίζεις οτι αν κλείσουν οι κρατικές Εστίες και τα κρατικά ΑΕΙ θα σπουδάζεις από καμιά πισίνα και θα σου φέρνουν τις Belvedere τα top models στο τζακούζι.  

Οι δε κοινόχρηστες τουαλέτες βρε έχουν άλλη χάρη, προωθούν τις τυχαίες "γνωριμίες" (-Επ, άλλος -Ωχ, σόρρυ),
ανοίγουν τους ορίζοντες της φαντασίας (Που αλλού θα βρεις γραμμένο κάτι σε πχ "Ζητούνται 7 άτομα για τρίο με σκοπό τη σχέση, τηλ 69******* " Εντάξει, δε ξέρω αλλά υποθέτω οτι θα "απεικονίζεται" κάποια, ...έτσι,..."φεύγα" ας την πούμε φαντασία στα πλακάκια τους).
σου μαθαίνουν την σημασία της καθαριότητας σε κοινόχρηστους χώρους που αν δεν μάθουν όλοι να την τηρούν δε θα την έχει κανείς, φοβερό βασικό μάθημα που πρέπει όλοι να μαθαίνουν, εκτός των Κυκλωμάτων Πεδίων κτλ.
Επίσης ο μικρός χώρος των 12 τ.μ. ναι είναι μικρός αλλά σε βοηθάει να μην εκτιμάς τα υλικά αγαθά και να βγαίνεις περισσότερο έξω, είναι σα να σου λέει εδώ είναι μόνο για νανάκια διάβασμα και αχαλίνωτο σεξ. Τα παράπονα περί ελλειπούς ηχομόνωσης κρίνονται ως οπισθοδρομικά και πουριτανικά. Να μην υπενθυμίσεις τον γείτονα στο διπλανό δωμάτιο τι χάνει που απ το πολύ διάβασμα έχει ξεχάσει τι θα πει σεξ?

Γιατί τα βλέπετε τόσο μονόπλευρα τα πράγματα?  Roll Eyes
Προφανώς και δεν λέω σοβαρά οτι είναι ωραίο πράγμα οι κοινόχρηστες τουαλέτες αλλά προφανώς έγιναν έτσι οι Εστίες για οικονομία χώρου ώστε να μπορέσουν να φτιαχτούν περισσότερα δωμάτια για περισσότερους φοιτητές. Αν είχαν γίνει στο ίδιο εμβαδόν μεγάλες γκαρσονιέρες- διαμερίσματα των 100 τετραγωνικών με ιδιωτικές τουαλέτες & μπάνια θα εξυπηρετούσαν πόσους? 40? 50? Εκεί κι αν θα γινόταν χαμός για το ποιοι θα πρωτοεξυπηρετηθούν.

Ας πληρώσουν τα χρέη τους οι νεοφιλελέ εταιρίες που χρωστάνε τα 75 Δις € για να γίνουν καλύτερες περισσότερες και πιο καινούργιες Εστίες. Γιατί τα κτίριά τους και τα γραφεία τους μόνο μίζερα δε τα λες.
Εσύ όμως απ τη μια υποστηρίζεις τους νεοφιλελέ κλέφτες δισεκατομμυριούχους βιομήχανους αριστοκράτες και πρεζέμπορες και απ την άλλη διαμαρτύρεσαι για τις φτωχές "παροχές" των κρατικών Εστιών. Ε σόρρυ φιλαράκι αλλά ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ 2.

Ε, κρατικές Εστίες είναι, δεν είναι πεντάστερα. Σε ένα "κακό" κομμουνιστικό καθεστώς όμως θα υπήρχαν έστω αυτής της ποιότητας και βασικά υπήρχαν πολύ καλύτερου επιπέδου εστίες για όλους τους φοιτητές. Εσένα δε σ' αρέσει όμως κάτι τέτοιο γιατί μάλλον ονειρεύεσαι χλιδές και πισίνες.
Και επειδή έχεις φάει τόννους αντικομμουνιστικής προπαγάνδας.

(Και μόνο που είπες το "παρεπιπτοντως ακομα κι αν ειχα γονεις μεγαλογιατρους και χεζομουν στο ταλιρο προβλημα μου επειδη καποιου οι γονεις βγαλαν φραγκα και θελουν τα διαθεσουν στο παιδι τους ειναι εγκληματιες..???" λες και είπε κανείς εδώ μέσα οτι είναι εγκληματίας ένας γιατρός που  θέλει να βοηθήσει το παιδί του να σπουδάσει, ακόμα και αν το στείλει σε ιδιωτικό πανεπιστήμιο του εξωτερικού, δε θυμάμαι να έχει πει κανείς κάτι τέτοιο, πάλι φαντάζεσαι πραγματάκια. Αν όμως ο γιατρός αυτός εκβιάζοντας ασθενείς του ζητούσε επί δεκαετίες "φακελλάκια" και έτσι έγινε "μεγαλογιατρός" και έχει 50 εκατομμύρια σε τράπεζες του εξωτερικού τότε τον λες και "κακούργο" και "εγκληματία", γιατί "πλημέλλημα" δε τα λες τα 50 εκατομμύρια από φακελάκια από ετοιμοθάνατους ή καρκινοπαθείς που πουλούσαν τα ασημικά τους στα ενεχυροδανειστήρια για να τα κάνουν χιλιάρικα, δεν "συνέβησαν" τα 50 εκατομμύρια από "απροσεξία", από "πλημμελή" τήρηση των γραπτών (και άγραφων) νόμων. )
και για τον πατέρα σου το "ας γινοταν κι ο πατερας μου γιατρος αμα ηθελε..." δείχνει οτι νομίζεις οτι όλοι έχουν τις ίδιες ευκαιρίες στον κόσμο μας, οτι "όλοι μπορούσαν να γίνουν "μεγαλογιατροί"" και να χεστούν στο τάλιρο, και άρα άλλοι ήθελαν (και το κατάφεραν με τον "ιδρώτα" τους (μόνο) και άλλοι "δεν ήθελαν" (!!!) (ήταν προφανώς "τεμπέληδες"? δεν αγαπούσαν τα παιδιά τους πχ?, ήταν "μονοφαγάδες"? τα τρώγαν όλα στις εκδιδόμενες? στα καζίνο? στον τζόγο? στις Μπαχάμες?), και δε σου χει περάσει απ το μυαλό ούτε καν οτι δεν έχουν όλοι απ τη φύση τους καταρχήν τις ίδιες ευκαιρίες, λες και δε ξέρεις οτι υπάρχουν και διανοητικά πιο αδύναμοι από άλλους, δεν υπάρχουν έτσι κι αλλιώς ήδη από τη γέννησή μας αδικίες και ανισότητες. Εκτός της λεπτομέρειας οτι δεν υπάρχει Μεγαλοϊατρική Σχολή, Ιατρική υπάρχει μόνο.)

Επίσης εσύ που "ξέρεις τα πολλά κι ο νους σου κατεβάζει" θέλω να μου εξηγήσεις πως γίνεται ένας (1) φυσιοθεραπευτής (δλδ. κάποιος που κάνει μασάζ βασικά και φυσιοθεραπεία σε τραυματίες με στραμπουλήγματα κτλ ) να έχει καταφέρει να χρωστάει 50.000.000 € στο δημόσιο γιατί εγώ είμαι "ανόητος" όπως είπες και δε μπορώ να το χωνέψω πως μπορείς να φτάσεις να χρωστάς 50.000.000 € ενώ έκανες μασάζ. Και να μου εξηγήσεις πως πότε τον επέτρεψε το κράτος να φτάσει να χρωστάει τόσα χρήματα. (ή άλλο παράδειγμα μαγαζί με αξεσουάρ κινητής τηλεφωνίας, δλδ θήκες κινητών να έχει μπει μέσα 10 εκατομμύρια €. Μάλλον θα χάρισε θήκες στη μισή Ελλάδα και δε την προλάβαμε την τρελλή προσφορά εμείς οι χαζοί)

Μιλάμε για μόνο μία εγγραφή από τη λίστα μεγαλοοφειλετών λοιπόν του Δημοσίου που είναι περίπου στα 50.000.000 €
50.000.000 €  = 333 ολοκαίνουργια διαμερίσματα των 80-90 τετραγωνικών μέτρων των 150.000€ ή 666 ολοκαίνουργιες γκαρσονιέρες των 40 τμ
Δηλαδή αντί να λεφτά (δεδομένης του οτι θα υπήρχε και η πολιτική βούληση) για να υπήρχαν 666 ας βάλω 667 για τους πιστούς (η μια δώρο) ολοκαίνουργιες γκαρσονιέρες των 40 τμ
(ΜΕ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ) στις οποίες θα μπορούσαν να στεγάζονται σε σύγχρονες εγκαταστάσεις σχεδόν 700 επιπλέον φοιτητές, δεν τις έχουμε, αλλά έχουμε το ένα (1) λαμόγιο και απατεώνα νεοφιλελέ "φυσιοθεραπευτή" που είναι στη λίστα μεγαλοοφειλετών του Δημοσίου και δηλώνει "άφραγκος" και ανήμπορος να πληρώσει το παραμικρό αφού όχι μόνο δε πλήρωσε ούτε μια δόση των χρεών του (αλλιώς δε θα ήταν στη δημοσιευμένη λίστα), όχι μόνο αρνείται να μπει σε έναν διακανονισμό για τα υπέρογκα χρέη του αλλά ούτε καν απάντησε στα EΜail της ΑΑΔΕ !!!
Τέτοιο νεοφιλελέ θράσος.
Αυτός είναι ο "νεοφιλελευθερισμός" που υποστηρίζεις.
Αυτόν δεν γουστάρω.
Αυτόν είσαι τόσο "έξυπνος" που υποστηρίζεις. Γιατί μάλλον έχεις κάποιο πρόβλημα στην κατανόηση των μεγεθών.
Μπερδεύεις μερικά χιλιάρικα που παραλίγο να έκλεβε ο Σακκάς με τα 75 Δισεκατομμύρια που βεβαιωμένα και καταγεγραμμένα έχουν βεβαιωθεί οτι έχουν κλέψει χρωστώντας τα σε φόρους ή εργοδοτικές εισφορές κτλ κάποιοι άλλοι από όλους μας
. (χωρίς να περιλαμβάνονται τα άπλυτα των πολύ μεγάλων καρχαριών που τα έχουν σε offshore, του Μαρινάκη, του Κόκκαλη, του Βαρδινογιάννη του Λάτση κτλ)
Μόνο του Κόκκαλη αν προσθέσω πάμε στα 88 Δις
Και είναι πολύ περίεργο ενώ δεν αμφιβάλλω οτι είσαι πολύ καλός με τα πολλαπλά ολοκληρώματα, τα κυκλώματα, κτλ και μπράβο σου.
Αλλά πάμε μια επανάληψη λίγο τα βασικά...

<a href="https://www.youtube.com/watch?v=zfRRR9ppzjQ" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=zfRRR9ppzjQ</a>
« Last Edit: June 13, 2019, 06:34:17 am by Katarameno » Logged

©2008-2025, Καταραμένο Αροξόλ™ | Μουσικούλα για να (μην) διαβάζετε (καλύτερα) ♫♪♯ https://mixupload.com/u/Katarameno/creative ♫♪♯ & https://www.patreon.com/Katarameno ♫♪♯ ή από καλύτερους dj: https://www.bassdrive.com/ / https://mixing.dj/ / https://lifefm.tv/ / https://nubreaks.com/stream-links/nubreaks-podcast/ ♫♪♯
ΝΔ: Στα Εξάρχεια (στους πρόσφυγες, στους φοιτητές, στους φτωχούς) μαγκιές, στο Μαρινάκη πίπες
Katarameno
Διεστραμμένος
**********
Posts: 23573


Music@ ♫♪♯ https://mixupload.com/u/Katarameno/ ♫♪♯


View Profile WWW
Re: Μετεκλογικο - Προεκλογικο τοπικ summer 2019
« Reply #79 on: June 13, 2019, 08:39:59 am »

Oι κακές γλώσσες του διαδικτύου λένε οτι η Αιμιλία η Χνουδωτή Χελώνα, ο Κονσερβοκούτης και άλλαι επιφανείς ερευνηταί του φόρουμε πειραματίζοντο με ρομποτικά συστήματα που θα παράγουν σε βιομηχανική κλίμακα ιπτάμενα κονσερβοκούτια κοτσαρισμένα σε drones, τα οποία με τη βοήθεια τεχνητής νοημοσύνης θα μάθουν να εντοπίζουν μόνα τους δισεκατομμυριούχους, βιομήχανους, καπιτάλες και λοιπούς νεοφιλελεδοχίπστερς.  
Τυχόν "εργατικά" ατυχήματα μπορούν πάντα να αποδωθούν στην ατελή πρώϊμη νοημοσύνη των και στο πλήγμα που δέχτηκαν τα εργασιακά δικαιώματα τον καιρό της κρίσης.

Οπότε προσέχετε με τις νεοφιλελεδιές σας μερικοί, γιατί τροφοδοτείτε με big data τα φιλελεTerminators  Roll Eyes Tongue
« Last Edit: June 14, 2019, 19:46:30 pm by Katarameno » Logged

©2008-2025, Καταραμένο Αροξόλ™ | Μουσικούλα για να (μην) διαβάζετε (καλύτερα) ♫♪♯ https://mixupload.com/u/Katarameno/creative ♫♪♯ & https://www.patreon.com/Katarameno ♫♪♯ ή από καλύτερους dj: https://www.bassdrive.com/ / https://mixing.dj/ / https://lifefm.tv/ / https://nubreaks.com/stream-links/nubreaks-podcast/ ♫♪♯
ΝΔ: Στα Εξάρχεια (στους πρόσφυγες, στους φοιτητές, στους φτωχούς) μαγκιές, στο Μαρινάκη πίπες
Katarameno
Διεστραμμένος
**********
Posts: 23573


Music@ ♫♪♯ https://mixupload.com/u/Katarameno/ ♫♪♯


View Profile WWW
Re: Μετεκλογικο - Προεκλογικο τοπικ summer 2019
« Reply #80 on: June 15, 2019, 00:09:33 am »

Χαλκιδική: Υποψήφιος με τη ΧΑ αστυνομικός διευθυντής της καταστολής στις Σκουριές



Ο άνθρωπος που συνδύασε το όνομα του με την καταστολή του κινήματος της Χαλκιδικής κατεβαίνει στις εκλογές με τη Χρυσή Αυγή. Ο πρώην Αστυνομικός Διευθυντής Χαλκιδικής Αριστοτέλης Μανωλάς είναι ανάμεσα στους υποψήφιους της υπόδικης ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης για το νομό Χαλκιδικής. Αυτό προκύπτει από την επίσημη ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής, των 100 ονομάτων υποψηφίων βουλευτών για τις εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Τα πέντε ονόματα που στελεχώνουν το ψηφοδέλτιο της ΧΑ στη Χαλκιδική είναι τα εξής:

Βαϊνάλη Ευανθία – Συνταξιούχος ΟΓΑ
Βλάχου Σωτηρία – Βουλευτής
Ζαμπίδης Πρόδρομος – Συνταξιούχος ΟΣΕ
Μανωλάς Αριστοτέλης – Υποστράτηγος ΕΛ.ΑΣ. ε.α.
Χασάπης Αστέριος – Ελεύθερος Επαγγελματίας.

https://o-dromos.blogspot.com/2019/06/blog-post.html
Logged

©2008-2025, Καταραμένο Αροξόλ™ | Μουσικούλα για να (μην) διαβάζετε (καλύτερα) ♫♪♯ https://mixupload.com/u/Katarameno/creative ♫♪♯ & https://www.patreon.com/Katarameno ♫♪♯ ή από καλύτερους dj: https://www.bassdrive.com/ / https://mixing.dj/ / https://lifefm.tv/ / https://nubreaks.com/stream-links/nubreaks-podcast/ ♫♪♯
ΝΔ: Στα Εξάρχεια (στους πρόσφυγες, στους φοιτητές, στους φτωχούς) μαγκιές, στο Μαρινάκη πίπες
4Dcube
Veteran
Καταστραμμένος
******
Gender: Male
Posts: 9068


just.do.it.cut.carrots.


View Profile
Re: Μετεκλογικο - Προεκλογικο τοπικ summer 2019
« Reply #81 on: June 15, 2019, 02:51:44 am »

Τραγικό που τα "πράσινα" πολιτικά κινήματα προωθούνται και ανεβαίνουν γιατί συμφέρουν τα "πράσινα" κεφάλαια. Έχουν αποκτήσει πλέον τυχοδιωκτικές τάσεις και συμφεροντολογικές συμμαχίες για τις εκάστοτε εκλογές.
Φωτογραφικό του Βαρουφάκη.

Πόσο στενάχωρο είναι να βλέπεις ότι αν κάτι βολεύει τον καπιταλισμό, ποσοτικοποιείται, τεμαχίζεται, ράβεται στα μέτρα του κεφαλαίου και προωθείται σαν ανάγκη, ιδιαίτερα αν αυτό είναι όντως ανάγκη όπως το θέμα της κλιματικής αλλαγής.
Και έχεις και τους ανθρώπους που μπορούν να κάνουν κάτι για αυτό, π.χ. τους μηχανικούς, να μην έχουν χρόνο/όρεξη γιατί βιοπορίζονται φτιάχνοντας εξαιρετικά δύσκολα αλλά "μικρά" πράγματα για να αυγατίσει το κεφάλαιο.


Ποιες εκλογές, άντε να κοιτάξει κανείς τις προτάσεις για τα εργασιακά.
Αν έχει την παιδεία να το κάνει αυτό ο έλληνας.
Logged

https://www.youtube.com/watch?v=6CAzdawCzhg
Katarameno
Διεστραμμένος
**********
Posts: 23573


Music@ ♫♪♯ https://mixupload.com/u/Katarameno/ ♫♪♯


View Profile WWW
Re: Μετεκλογικο - Προεκλογικο τοπικ summer 2019
« Reply #82 on: June 15, 2019, 19:07:23 pm »

Γνωρίζουν φυσικά οτι θα έχουν ασυλία επί Κούλη - Άδωνι - Βορίδη και πήραν ήδη αέρα (δεν τους τον έκοψε και ποτέ η ΕΛΑΣ που είναι τίγκα στους χρυσαυγίτες).

Φασίστες χτύπησαν αντιφασίστα στον Πειραιά
Τον σκηνοθέτη του "Να μη ζήσουμε σα δούλοι"
Τους ενόχλησε πολύ προφανώς το "να μη ζήσουμε σα δούλοι" τους χρυσαυγίτες, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά πόσο τσουτσέκια του κάθε Μαρινάκη και του κάθε Κόκκαλη είναι, αφού θέλουν να ζήσουμε εμείς σα δούλοι για να παίρνουν αυτοί τις μίζες από τον πρεζέμπορα και να μας πουλάνε "πατριωτισμό".



Αντιγράφουμε από το προφίλ του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου στο faceboοk:
Χτες το βραδυ στον Πειραιά φασισταριά καμεια δεκαριά την έπεσαν στο αδερφό Yannis Youlountas με αποτέλεσμα να πάει στο νοσοκομείο με χτυπήματα και γεμάτος αίματα μόνο και μόνο επειδή φορούσε την μπλούζα της φαβέλας που έχει γενέθλια και κλείνει 2 χρόνια . Ο Γιάννης μαζί με την ομάδα του είναι αυτός που στηρίζει με Τροφιμα χρηματα τον άλλο άνθρωπο και όχι μόνο εμάς, από πολλές χώρες της Ευρώπης είναι ένα παιδί με μεγαλείο ψυχής που όμοιο του δεν έχω δει , εκτός από τα περαστικά και την σκέψη μου που είναι κοντα του να ξέρει ότι αυτά τα τέρατα είναι γνωστά και θα βρεθούνε

https://www.kar.org.gr/2019/06/14/fasistes-chtypisan-antifasista-ston-peiraia/

Ale***ros S***
Yesterday at 1:21 PM

Αλληλεγγύη στον αντιφασίστα Γιάννη Γιουλούντα!! Δέχτηκε επίθεση στον Πειραιά από ομάδα δέκα ναζιστών επειδή φορούσε τη μπλούζα του ΕΚΧ Φαβέλα!! Ο Ελεύθερος Κοινωνικός Χώρος Φαβέλα - Free Social Center Favela γιορτάζει τα δύο χρόνια που υπάρχει στο Πειραιά και έχει μπει στο στόχαστρο των ναζί με την ελεύθερη αγέρωχη αντιφασιστική παρουσία του. Ο Γιάννης Γιουλούντας (@Yannis Youlountas) είναι σκηνοθέτης και κοινωνικός αγωνιστής που έχει δημιουργήσει έργα όπως το "Να μη ζήσουμε σαν δούλοι" - είναι σύντροφος και φίλος. Όσοι είστε στην πρωτεύουσα, κατεβείτε σήμερα όλοι στη 'Φαβέλα" (2 Χρόνια Φαβέλα) για να φανεί ξανά και ξανά ότι οι δρόμοι του Πειραιά δεν ανήκουν στις παρακρατικές ναζιστικές συμμορίες αλλά στην κοινωνία!!
Logged

©2008-2025, Καταραμένο Αροξόλ™ | Μουσικούλα για να (μην) διαβάζετε (καλύτερα) ♫♪♯ https://mixupload.com/u/Katarameno/creative ♫♪♯ & https://www.patreon.com/Katarameno ♫♪♯ ή από καλύτερους dj: https://www.bassdrive.com/ / https://mixing.dj/ / https://lifefm.tv/ / https://nubreaks.com/stream-links/nubreaks-podcast/ ♫♪♯
ΝΔ: Στα Εξάρχεια (στους πρόσφυγες, στους φοιτητές, στους φτωχούς) μαγκιές, στο Μαρινάκη πίπες
Katarameno
Διεστραμμένος
**********
Posts: 23573


Music@ ♫♪♯ https://mixupload.com/u/Katarameno/ ♫♪♯


View Profile WWW
Re: Μετεκλογικο - Προεκλογικο τοπικ summer 2019
« Reply #83 on: June 16, 2019, 00:14:35 am »

Δ. Κουτσούμπας: Με ισχυρό ΚΚΕ να ανοίξουμε το δρόμο, ώστε πραγματικά ο λαός να βρεθεί στην εξουσία
15 Ιούνιος, 2019

«Συνεχίζοντας την περιοδεία μας στη Φθιώτιδα, απόψε είμαστε στη Μαλεσίνα. Συναντάμε μεγάλη αποδοχή των θέσεων του ΚΚΕ, εκτίμηση και συμπόρευση με το ΚΚΕ. Αυτό μας κάνει σίγουρους ότι δουλεύοντας μέρα τη μέρα, ώρα την ώρα, μέχρι τις 7 του Ιούλη θα μπορέσουμε να πετύχουμε ένα πολύ θετικό αποτέλεσμα και στο νομό εδώ, σε όλη την περιφέρεια της Στερεάς, σε όλη την Ελλάδα, για το καλό του τόπου, για το καλό του λαού μας» δήλωσε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, καταλήγοντας «να ανοίξουμε το δρόμο, έτσι ώστε πραγματικά ο λαός να βρεθεί στην εξουσία.»

Σημειώνεται ότι ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, από χθες πραγματοποιεί περιοδεία σε περιοχές της Φθιώτιδας και της Βοιωτίας.

https://analitis.gr/d-koytsoympas-me-isxyro-kke-na-anoiksoyme-to-dromo-wste-pragmatika-o-laos-na-brethei-sthn-eksoysia/

Άρα να υποθέσω δεδομένη την ψήφο του ΚΚΕ υπέρ των προτάσεων για τη Συνταγματική Αναθεώρηση που προβλέπουν την δυνατότητα προκύρηξης δημοψηφισμάτων από τον λαό. Σωστά?
Μη μας τα αλλάξει μετά. Γιατί στην Βουλή ψήφισε Ναι μόνο για τοπικού επιπέδου δημοψηφίσματα, "παρών" για εθνικού επιπέδου δημοψηφίσματα. Καθόλου καθαρή στάση.
Δε θέλει το ΚΚΕ να έχει ο λαός την εξουσία σε όλη τη χώρα? Μόνο σε περιφέρειες και δήμους και μόνο για τοπικά ζητήματα του παραδίδει την εξουσία?
Logged

©2008-2025, Καταραμένο Αροξόλ™ | Μουσικούλα για να (μην) διαβάζετε (καλύτερα) ♫♪♯ https://mixupload.com/u/Katarameno/creative ♫♪♯ & https://www.patreon.com/Katarameno ♫♪♯ ή από καλύτερους dj: https://www.bassdrive.com/ / https://mixing.dj/ / https://lifefm.tv/ / https://nubreaks.com/stream-links/nubreaks-podcast/ ♫♪♯
ΝΔ: Στα Εξάρχεια (στους πρόσφυγες, στους φοιτητές, στους φτωχούς) μαγκιές, στο Μαρινάκη πίπες
Katarameno
Διεστραμμένος
**********
Posts: 23573


Music@ ♫♪♯ https://mixupload.com/u/Katarameno/ ♫♪♯


View Profile WWW
Re: Μετεκλογικο - Προεκλογικο τοπικ summer 2019
« Reply #84 on: June 16, 2019, 01:06:28 am »

Spiral
Today at 00:02:37
Άσε την Μακεδονία και κάνε οικονομίες τώρα μέχρι το κόκκαλο γιατί θα γίνει ο Μητσοτάκης πρωθυπουργός και θα ξεσπάσει η πείνα

Katarameno
Today at 00:27:08
Δεν είπα θα ξεσπάσει, θα χειροτερέψει, πολύ. Ποτέ δεν είπα οτι όλα είναι ρόδινα, ούτε καν οτι αντιστράφηκαν οι μειώσεις μισθών από το 2010. Άλλο όμως να ψηφίζεις ο ίδιος να σου μειώσουν ξανά χωρίς λόγο το μισθό. Εσύ φυσικά με θεωρείς συριζαίο και πετάς την ειρωνεία. Ηλεκτρονικά δημοψηφίσματα για τα πάντα προτείνω από το 2008. Δε μπορείς να τα αρνηθεί κανείς, γιατί μόνο οι φασίστες δε θέλουν να αποφασίζει ο λαός. Εκτός και αν θέλεις οι "εκπρόσωποι" να τα αποφασίζουν όλα, οι "γνώστες", οι 300 βουλευτές που με ένα μαγικό τρόπο ξέρουν τι θέλουν οι ψηφοφόροι τους να ψηφίσει μέσα στη Βουλή "εκ μέρους τους" (αυτό θα πει αντιπροσώπευση), ενώ δεν υπάρχει κανένας τρόπος, αφού η ψηφοφορία είναι μυστική και να υπήρχε σε κάθε θέμα δε θα συμφωνούσαν όλοι οι ψηφοφόροι του (και εκεί παίζει η μεγάλη διαστρεύλωση της λαϊκής βούλησης). Αλλά φυσικά όπως και ο Κούλης θα πεις οτι είναι "Επικίνδυνα" τα δημοψηφίσματα. Θυμόμαστε έτσι κι αλλιώς πως κάνανε τα ΜΜΕ και τον Ιούνιο του 2015.

Spiral
Today at 00:36:28
Κατ' αρχήν δεν σε ειρωνεύτηκα. Το λέω γιατί ρώτησα έναν φίλο μου που πήγε στο Άγιο Όρος και μου μετέφερε τα λόγια τους. Για τα άλλα κόμματα δεν είπαν κάτι. Για την Νέα Δημοκρατία έχουν πολύ αρνητική γνώμη . Επίσης ξέρουν και άλλα έκτροπα που θα γίνουν στην χώρα αλλά δεν μιλάνε.

Delaney
Today at 00:37:02
Καταραμενο, η αποψη περι ηλεκτρονικου δημοψηφισματος ειναι δικη σου ή εχει προταθει απο καποια πολιτικη παραταξη;

Katarameno
Today at 01:04:45
Λες να είμαι ο πρώτος που το σκέφτηκα και το πρότεινα? LOL Όχι βρε, κάπου το είχα δει. Αλλά από παλιά φαινόταν οτι το παρόν σύστημα πάσχει αισχρά, ακόμα και ένα δημοψήφισμα είναι για μια στιγμή και άντε πας στα χωριά ψηφίζεις, κίνηση, έξοδα, βενζίνες, κούραση, ατυχήματα, κτλ για να απαντήσουμε 1 ή 2 άντε 10 ερωτήσεις. Μετά? Του χρόνου πάλι? Όπως αποδείχτηκε με το δημοψήφισμα με φυσική παρουσία του Ιουνίου 2015, δεν απέδωσε το επιθυμητό, καταρχήν γιατί απέσυραν την πρότασή τους με το που προκυρήχτηκε και 2ον γιατί δε μπορούσαμε να απαντήσουμε την επόμενη ώρα/μέρα στο επόμενο κολπάκι τους που αυτοί το βγάλανε με ένα meeting 5-10-20 άτομα πχ. Σύμφωνα με πολλούς φταίει ο Τσίπρας που έκανε το Όχι ->Ναι. Οκ, ότι πείτε. Λάθος, φταίει που δεν ρώτησε άλλο ερώτημα δλδ. το καταλυτικό: "Θέλετε να κυβερνείται η χώρα με (φυσικά ή ηλεκτρονικά) δημοψηφίσματα?". ΜΠΑΜ και κάτω.
« Last Edit: February 08, 2023, 18:16:46 pm by Katarameno » Logged

©2008-2025, Καταραμένο Αροξόλ™ | Μουσικούλα για να (μην) διαβάζετε (καλύτερα) ♫♪♯ https://mixupload.com/u/Katarameno/creative ♫♪♯ & https://www.patreon.com/Katarameno ♫♪♯ ή από καλύτερους dj: https://www.bassdrive.com/ / https://mixing.dj/ / https://lifefm.tv/ / https://nubreaks.com/stream-links/nubreaks-podcast/ ♫♪♯
ΝΔ: Στα Εξάρχεια (στους πρόσφυγες, στους φοιτητές, στους φτωχούς) μαγκιές, στο Μαρινάκη πίπες
Grecs
Καταστραμμένος
********
Gender: Male
Posts: 6379


Lived in the air died on asphalt


View Profile
Re: Μετεκλογικο - Προεκλογικο τοπικ summer 2019
« Reply #85 on: June 16, 2019, 12:54:45 pm »

τι θυμηθηκα να πουμε

https://www.taxheaven.gr/news/news/view/id/20304
Logged

"I wish punk, pizza, coke, and skateboarding could be combined into one thing that I could taste, look at or play with."
Katarameno
Διεστραμμένος
**********
Posts: 23573


Music@ ♫♪♯ https://mixupload.com/u/Katarameno/ ♫♪♯


View Profile WWW
Re: Μετεκλογικο - Προεκλογικο τοπικ summer 2019
« Reply #86 on: June 16, 2019, 18:41:35 pm »

Quote from: Grecs on June 16, 2019, 12:54:45 pm
τι θυμηθηκα να πουμε

https://www.taxheaven.gr/news/news/view/id/20304


Ναι, τι?
Τα περισσότερα έγιναν.

________________________________________
Ολόκληρο το πρόγραμμα του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. που παρουσίασε ο Α. Τσίπρας στην Δ.Ε.Θ.
[14.09.2014]

1. Δωρεάν ρεύμα σε 300.000 νοικοκυριά κάτω από το όριο της φτώχειας
Ήδη ο ΣΥΡΙΖΑ έχει καταθέσει νομοθετική τροπολογία για την άμεση αποκατάσταση της παροχής ηλεκτρικού ρεύματος στους δικαιούχους του κοινωνικού οικιακού τιμολογίου και δωρεάν ρεύμα στους δικαιούχους του, έως την ποσότητα των 1200 Kwh το τετράμηνο ανά οικογένεια. Δηλαδή, 3600 Kwh το χρόνο.
// ΈΓΙΝΕ

2. Πρόγραμμα επιδότησης διατροφής με κουπόνια σίτισης σε 300.000 άπορες οικογένειες
// ΈΓΙΝΕ και μάλιστα σε περισσότερους δικαιούχους, νομίζω 600.000 έχει δοθεί κάρτα για να ψωνίζουν δε θυμάμαι ως τι ποσό τρόφιμα από τα super market κτλ

3. Δωρεάν ιατρική περίθαλψη για όλους και δραστική μείωση συμμετοχής στη φαρμακευτική δαπάνη
Το πρόγραμμά περιλαμβάνει δωρεάν πρόσβαση για όλους, ασφαλισμένους και ανασφάλιστους, στις δημόσιες δομές υγείας και διασφάλιση της πρόσβασης για όλους στην αναγκαία φαρμακευτική αγωγή με δραστικό περιορισμό - έως μηδενισμό για ειδικές κατηγορίες - της επιβάρυνσης στη συμμετοχή των ασθενών στη φαρμακευτική δαπάνη.
// ΈΓΙΝΕ

4. Πρόγραμμα εξασφάλισης στέγης
Το πρόγραμμα θα υλοποιήσει ο προς επανίδρυση Οργανισμός Εργατικής Εστίας. Ο σχεδιασμός περιλαμβάνει την αξιοποίηση των παλιών εγκαταλελειμμένων κτιρίων και κλειστών ξενοδοχείων. Στόχος η εξασφάλιση σε πρώτη φάση 25.000 διαμερισμάτων, με την επιδότηση του ενοικίου στα 4 ευρώ ανά τμ.
// ΈΓΙΝΕ, και για τους πρόσφυγες, έχουν επιδοτηθεί δεκάδες χιλιάδες ενοικιαζόμενα δωμάτια και διαμερίσματα μέσω ΞΕΕ.

5. Στήριξη χαμηλοσυνταξιούχων
«Αποκαθιστούμε, αμέσως το δώρο των Χριστουγέννων, ως 13η σύνταξη, σε 1.262.920 συνταξιούχους που λαμβάνουν σύνταξη έως 700 ευρώ. Είναι το πρώτο βήμα για την πλήρη αποκατάσταση της 13ης σύνταξης και του 13ου μισθού σε όλους, σταδιακά και σε συνάρτηση με τις οικονομικές συνθήκες».
// Έγινε 4 χρόνια μετά, όταν βγήκαμε από τα μνημόνια όχι εντελώς - έτσι κι αλλιώς το έλεγε "σταδιακά και σε συνάρτηση με τις οικονομικές συνθήκες". Ενώ αρχικά μειώθηκαν κατά μέσο όρο 1% οι συντάξεις από το 3ο μνημόνιο (και στις χαμηλότερες αυτή η μείωση ήταν της τάξης των 7€, στου πατέρα μου 30€ επειδή καταργήθηκε ένα επίδομα) με την 13η σύνταξη (πες το και επίδομα) η μείωση αυτή υπερκαλύφθηκε σίγουρα και με το παραπάνω.

6. Ειδική κάρτα μετακίνησης με τα μαζικά μέσα μεταφοράς
Ειδική κάρτα μετακίνησης με μειωμένη έως συμβολική συμμετοχή, για μακροχρόνια άνεργους και όσους διαβιώνουν κάτω από το όριο της φτώχειας. Η κάρτα θα είναι ετήσιας διάρκειας και θα ισχύει για όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς και θα απαιτεί πολύ μικρή έως συμβολική συμμετοχή από τους δικαιούχους.
// ΈΓΙΝΕ

7. Κατάργηση της εξίσωσης του ειδικού φόρου κατανάλωσης στο πετρέλαιο θέρμανσης και κίνησης
«Επαναφέρουμε τη λιανική τιμή εκκίνησης του πετρελαίου θέρμανσης στα 0,90€ ανά λίτρο. Η επαναφορά του ειδικού φόρου κατανάλωσης στο επίπεδο πριν από την εξίσωση με τον αντίστοιχο φόρο στο πετρέλαιο θέρμανσης, όχι μόνο δε θα έχει κόστος αλλά θα έχει και δημοσιονομικό όφελος, διότι θα αυξήσει σημαντικά την κατανάλωση.
// Δεν ξέρω τίποτα για το τι ισχύει έχω και αέριο

8. Καταργείται ο ΕΝΦΙΑ
Θεσπίζεται φόρος μεγάλης ακίνητης περιουσίας (ΦΜΑΠ) και αναπροσαρμόζονται άμεσα οι αντικειμενικές αξίες τουλάχιστον 30% εώς 35%. Σύμφωνα με τον κ. Τσίπρα, ο φόρος αυτός θα έχει προοδευτική κλιμάκωση και υψηλό αφορολόγητο όριο. Δεν θα αφορά την πρώτη κατοικία εκτός από περιπτώσεις υπερπολυτελών κατοικιών, ούτε και τη μικρομεσαία ιδιοκτησία.
// ΔΕΝ ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΕ ΟΚ, μειώθηκε για τους περισσότερους, άρα έγινε μερικώς

9. Επαναφορά αφορολόγητου στα 12.000 ευρώ για όλους
// Δεν έγινε στα 12.000 αλλά στα 10.000 9.036€ (διόρθωση). Οκ. Άρα έγινε μερικώς

10. Επαναφορά κατώτατου μισθού
Ο κατώτατος μισθός θα επιστρέψει στα 751€ για όλους τους εργαζόμενους, ανεξαρτήτως ηλικίας. Σύμφωνα με το οικονομετρικό μοντέλο του ΣΥΡΙΖΑ «επαναφορά του κατώτατου μισθού όχι μόνο δεν έχει δημοσιονομικό κόστος, αλλά θα έχει από μόνη της και αναπτυξιακό αποτέλεσμα. Μόνον τον πρώτο χρόνο, θα έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση της εγχώριας ζήτησης, κατά 0,75%, και του ΑΕΠ κατά 0,5%. Επιπλέον, θα δημιουργήσει και 7.500 νέες θέσεις εργασίας».
// Έγινε μερικώς αφού βγήκαμε απ΄ τα μνημόνια μετά τον Αύγουστο του 2018 και όχι στα 751 αλλά λιγότερο, στα 650
650 ευρώ (μεικτά) και 546 ευρώ (καθαρά).

Ναι δεν έγιναν όλα και δεν επανήλθαν οι μισθοί και οι συντάξεις στα 751 κατώτερο τουλάχιστον αλλά και το 650 κάτι είναι είναι έστω μια μικρή αύξηση.
Το να ψηφίσει ο κόσμος τον Κούλη και τη ΝΔ δεν το καταλαβαίνω που έχει προαναγγείλλει τη δραστική μείωση μισθών και συντάξεων
(αφού αρνείται να δεσμευτεί οτι δε θα τα μειώσει). Και μη με ξαναπείς Συριζαίο. Δεν είμαι. Αν δε το χωράει ο νους σου δε φταίω εγώ. Κατάφερες να μου πετάει ειρωνείες ο Kiroi να με λέει "Συριζομένο". Ποιος? Ο Kiroi και ο stathis18. Που έδωσε και τα εύσημα για το άρθρο του Alexis Papahelas στο οποίο γκεμπελίζοντας δήθεν θάβει και το Σύριζα. Ο Αλέξης του ΣΚΑΪ , ο ρουφιανάκος της Αμερικάνικης Πρεσβείας.

Δεν κάνεις αντιπολίτευση ουσίας με υπεράνω ατάκες και σπόντες τύπου "τι θυμήθηκα τώρα"
Αντίθετα εγώ που με λες και Συριζαίο λέω κάτι πολύ πιο ουσιώδες: Δεν είναι οτι δε τα έκανε αυτά. είναι οτι αυτά για μένα είναι πολύ λίγα. Θα έπρεπε να κάνει πολλά περισσότερα. Περισσότερες ευνοϊκές αλλαγές για τους πιο αδύναμους. Τουλάχιστον ότι περίσσευε από το πλεόνασμα το έδινε πίσω στους πιο αδύναμους, δε τα τρώγανε σε αμέτρητα σκάνδαλα όπως επί δεκαετίες ΝΔ ΠΑΣΟΚ.
Όταν είχαμε 10 συνεχόμενα χρόνια ανάπτυξης επί ΠΑΣΟΚ - ΝΔ δεν αύξησαν ποτέ τους μισθούς ανάλογα με το πως πήγαινε και η οικονομία, άρα τα νοικοκυριά φτώχαιναν και μειωνόταν η αγοραστική μας δύναμη. Αν το έκαναν το χρήμα θα κυκλοφορούσε και δε θα κλείνανε τόσα πολλά μικρά καταστήματα, άρα λιγότερη ανεργία κτλ. Και όχι μόνο αυτό αλλά μετά ήρθαν ξανά οι νέες μεγάλες μειώσεις μισθών και συντάξεων με τα Μνημόνια. Ο Σύριζα μήπως μας έβαλε στα Μνημόνια ή τελικά μας έβγαλε (αφού υπέγραψε κι αυτός ένα που τουλάχιστον εφαρμόστηκε όσο πιο ανώδυνα γινόταν) και γιαυτό και μπόρεσε να αυξήσει έστω τόσο μισθούς και συντάξεις? Κάνετε σα να έχετε μνήμη 2 ετών πίσω μόνο.
Ξεχνάτε σε 4 χρόνια. Αυτόματα στο μυαλό σας όποια και να είναι κυβέρνηση και ότι κάνει είναι αυτόματα κακό, αντιλαϊκό, ειδεχθές, εχθρικό, αποκρουστικό, μισητό. Αμ δεν είναι έτσι παίδες.
Πάρτε τότε Κούλη να τα γαμήσει όλα πάλι να πάμε πίσω στο 2010.
« Last Edit: June 17, 2019, 02:26:35 am by Katarameno » Logged

©2008-2025, Καταραμένο Αροξόλ™ | Μουσικούλα για να (μην) διαβάζετε (καλύτερα) ♫♪♯ https://mixupload.com/u/Katarameno/creative ♫♪♯ & https://www.patreon.com/Katarameno ♫♪♯ ή από καλύτερους dj: https://www.bassdrive.com/ / https://mixing.dj/ / https://lifefm.tv/ / https://nubreaks.com/stream-links/nubreaks-podcast/ ♫♪♯
ΝΔ: Στα Εξάρχεια (στους πρόσφυγες, στους φοιτητές, στους φτωχούς) μαγκιές, στο Μαρινάκη πίπες
Grecs
Καταστραμμένος
********
Gender: Male
Posts: 6379


Lived in the air died on asphalt


View Profile
Re: Μετεκλογικο - Προεκλογικο τοπικ summer 2019
« Reply #87 on: June 16, 2019, 19:15:59 pm »

στον παραλληλο κοσμου του συριζομενου γινανε ολα. Και να γινουν ολα ο λογαριασμος δεν βγαινει οταν απο την αλλη δινει φοροαπαλλαγες σε βιομηχανους και εφοπλιστες
Logged

"I wish punk, pizza, coke, and skateboarding could be combined into one thing that I could taste, look at or play with."
Katarameno
Διεστραμμένος
**********
Posts: 23573


Music@ ♫♪♯ https://mixupload.com/u/Katarameno/ ♫♪♯


View Profile WWW
Re: Μετεκλογικο - Προεκλογικο τοπικ summer 2019
« Reply #88 on: June 16, 2019, 19:22:56 pm »

Και τώρα το απέδειξες αυτό που είπες. Οκ. Έκανες τον λογαριασμό και μας πόσταρες τα ΦΕΚ ή τις υπουργικές αποφάσεις, κάτι οτιδήποτε που να αποδεικνύει αυτό που λες. Βρες τα ΦΕΚ και τα δημόσια έγγραφα που να το αποδεικνύουν και μετά να το παραδεχτώ οτι είναι απαράδεκτο κάτι τέτοιο αν το έκανε. Αλλά επειδή το γράφουν κάποια Sites ή blogs που διάβασες ή επειδή το λες εσύ σόρρυ αρνούμαι να το πιστέψω τόσο εύκολα. Χιλιάδες τα fake news επί Σύριζα. Και ορισμένα εξ "αριστερών", καθόλου τίμιο για αριστερούς.
Ποιος ζει σε παράλληλο κόσμο.
Είπα "Δεν είναι οτι δε τα έκανε αυτά. είναι οτι αυτά για μένα είναι πολύ λίγα. Θα έπρεπε να κάνει πολλά περισσότερα" αλλά συνεχίζεις να διαστρευλώνεις. Συνέχισε.
« Last Edit: June 16, 2019, 19:41:04 pm by Katarameno » Logged

©2008-2025, Καταραμένο Αροξόλ™ | Μουσικούλα για να (μην) διαβάζετε (καλύτερα) ♫♪♯ https://mixupload.com/u/Katarameno/creative ♫♪♯ & https://www.patreon.com/Katarameno ♫♪♯ ή από καλύτερους dj: https://www.bassdrive.com/ / https://mixing.dj/ / https://lifefm.tv/ / https://nubreaks.com/stream-links/nubreaks-podcast/ ♫♪♯
ΝΔ: Στα Εξάρχεια (στους πρόσφυγες, στους φοιτητές, στους φτωχούς) μαγκιές, στο Μαρινάκη πίπες
Grecs
Καταστραμμένος
********
Gender: Male
Posts: 6379


Lived in the air died on asphalt


View Profile
Re: Μετεκλογικο - Προεκλογικο τοπικ summer 2019
« Reply #89 on: June 16, 2019, 19:53:02 pm »

1 Δεν ξερω αν το εκανε, αμφιβαλλω, αλλα αν δεν τα βρει απο τους πολυ πλουσιους, που τους δινει φοροαπαλλαγες, αυτο που θα γινει στον επομενο που θα κυβερνησει ειναι αυτο https://www.news247.gr/sthles/paichnidia-exousias/ypo-katarreysi-i-dei.7461068.html . Και πολυ βολικο να ειναι ο κακος κουλης.

2 Δεν ξερω δεν απαντω.

3. Εγινε εις βαρος τον μισθωτων που επιβαρυνθηκαν με περισσοτερες εισφορες. Η μειωση συμμετοχης ερχεται μετα την αυξηση συμμετοχης που ψηφισανε οι προηγουμενοι.

4. Το κινημα των πλειστηριασμων χτυπηθηκε περισσοτερο επι συριζα. Οι πρωτοι πληστειριασμοι γινανε απο τον συριζα. Οι προσφυγες μενουν σε σπιτια απο ειδικα ευρωπαικα κονδυλια για το προσφυγικο και μονο για το προσφυγικο.

5. Το 300αρι που δωσανε προεκλογικα στους συνταξιουχος δεν ειναι επαναφορα της 13ης συνταξης ειναι εμπαιγμος.

6. Ισχυει μονο για Αθηνα και Θεσσαλονικη και μονο για ανεργους. Ισχυει οτι και για το 1.

7. Αυτο ειναι μετρο που ακουγεται απο το 11, ακομα ερχεται. Νομιζω επι μνημονιου εξισωθηκε ο φορος στο θερμανσης με την βενζινη και σε μια νυχτα διπλασιαστηκε το πετρελαιο θερμανσης.

8. Γελανε και οι πετρες, αστο να πεσει κατω.

9. To αφορολογητο μειωθηκε στα 9κ απο τις προηγουμενες κυβερνησεις ο συριζα υπεγραψε την μειωση του στα 6k και τωρα προεκλογικα ψηφισε την και καλα καταργηση της μειωσης. Πολυ θα ηθελα να ξαναβγει ο συριζα για να δω τι θα κανει οταν οι θεσμοι θα του πουνε να το ξαναμειωσει αλλα μαλλον θα αφησει την  πατατα για τον κακο κουλη.

10. Προεκλογικα ανεβασε τον βασικο μισθο στα 650 μεικτα. Αναμενω για τα ιδια με το 9. (Σημειωση: θα ειναι δωρο αδωρο αν τελικα πεσει στα 6κ το αφορολογητο)

Εσυ επιμενεις οτι ο συριζα προσπαθησε να κανει πραγματα. Εγω τον βλεπω σαν τον καλο μπατσο του συστηματος που μετα απο 6-7 χρονια ασταθειας και κοπωσης της ελληνικης κοινωνιας ηρθε η ωρα για διαλειμμα απο το ξυλο και να διαχειριστουμε τις περικοπες δινοντας και ενα μικρο ποσοστο απο τα κομμενα πισω. Τωρα αν τα πραγματα οικονομικα δεν πανε καλα, που πιστευω οτι δεν πανε παγκοσμιως, θα αρχισει παλι το ξυλο. Επισης το να κανεις "κοινωνικη πολιτικη" ανεβαζοντας το επιπεδο των φτωχων κατεβαζοντας το μεσο εισοδημα του 99% δεν ειναι κοινωνικη πολιτικη ειναι εξισωση, προς τα κατω προς οφελος του κεφαλαιου που εξακολουθει να κερδιζει.

« Last Edit: June 16, 2019, 20:59:05 pm by Grecs » Logged

"I wish punk, pizza, coke, and skateboarding could be combined into one thing that I could taste, look at or play with."
Pages: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 18 Go Up Print
Jump to:  

Powered by SMF | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
Scribbles2 | TinyPortal © Bloc | XHTML | CSS
Loading...