• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 19:18:07 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 19:18:07 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[Today at 16:56:56]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by nmpampal
[Today at 16:30:35]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[Today at 15:55:08]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[Today at 13:28:21]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[Today at 12:13:45]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[Today at 12:01:53]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[Today at 10:22:18]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[Today at 01:56:37]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 15, 2025, 20:08:49 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]

[Δυναμική Συμπεριφορά ΣΗΕ...
by soko_freta
[June 13, 2025, 01:05:36 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9959
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426674
Total Topics: 31711
Online Today: 208
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 92
Guests: 115
Total: 207
christina02
Η ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ
Pcsc
thegreekbaron
gkyrodi
kourkou
elias_farhood
papajohnn06
mkakale
ftheo11
3rdDegreeBurn
gcheristanidhs
george14
tasos_ntv
kokkinosgior
annaparask
akoil
thathas12
noimaginationforthis
alice
WeirdAlex
sofoklhs_pizza
akontel
Sanaia
George15
BCosT
Κaraflodaimonas
Spyros.kleanthous
marwt
Kaniki
Arakapas
evtrents
vasilis saitis
Kenedy
alexlemp
acapulco
adamchatz
elischat
georgepana9
Mikekmp
npalami
angelos
adelaine
stelinas
simosilias
PanosPapaspirou
nick_slendy
PurpleWitch
Ma8hths Indou
grosdanis
Alex Kosmas
DimKaratzas
vastridam
hacky
Konstantina Karamani
Captain
Nefeli Nikita
NickSpan
kstavroulis
melisste22
Carot1456
stavros0201
chondrosp
kzmekos
lina_zs
apal
kraxtopoulos
Giorgos2222
La
Tasaris
Annapar
Petros Ts
almpandr
A-TheITGuy
chryssana
kevangelo
despoina15
Soto Gonzalez
thomasdt
tzortzis
Saint_GR
tasos gourd
themis01
Chrisapostol
pipitsenko
lelenia
Giannis_Kako
marnas
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Για οποιοδήποτε πρόβλημα με register/login, στείλτε email στο contact@thmmy.gr.
THMMY.gr > Forum > Χαλαρή συζήτηση - κουβεντούλα > Φιλόσοφοι Μηχανικοί - Μηχανικοί Φιλόσοφοι > Πολιτικά (Moderators: Mr Watson, Tasos Bot) > Οδηγός του καλού νεοφιλελέ - τρολ για το Internet
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 3 4 [5] 6 Go Down Print
Author Topic: Οδηγός του καλού νεοφιλελέ - τρολ για το Internet  (Read 10736 times)
g
Veteran
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

Increscunt animi, virescit volnere virtus

View Profile
Re: Οδηγός του καλού νεοφιλελέ - τρολ για το Internet
« Reply #60 on: March 24, 2017, 17:52:41 pm »

χαχαχ τον έπιασε η ευαισθησία για το bullying σε ενα μπαχαλο-τρολ τον the web που έλεγε για τον γλυκούλη ελεγκτή του 10 και ότι η κοπέλα που έπιασαν κεφαλοκλείδωμα και πήγε να πέσει με το κεφάλι απ'το παράθυρο για να γλυτώσει ήταν τζαμπατζού και θεατρίνα.

και ο άλλος υπερασπίζεται τον αντιφασισμό την ίδια ώρα που υπερασπίζεται και την ουκρανική κυβέρνηση και την ελευθερία λόγου ενός ρατσιστή...και το βρίσιμο δηλαδή, χάρη είναι.

αντε αρκετά με το τσίρκο.

Kiroi_Senko
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #61 on: March 24, 2017, 18:02:42 pm »

και το βρίσιμο δηλαδή, χάρη είναι.

Να τα μας.. φανερώνονται σιγά σιγά..

τον the web που έλεγε για τον γλυκούλη ελεγκτή του 10 και ότι η κοπέλα που έπιασαν κεφαλοκλείδωμα και πήγε να πέσει με το κεφάλι απ'το παράθυρο για να γλυτώσει ήταν τζαμπατζού και θεατρίνα.

Σε προειδοποίησα Web, δεν μπορείς να πεις..  Tongue
The Web

μπορει και οχι

View Profile
« Reply #62 on: March 24, 2017, 18:10:34 pm »

Quote from: Kiroi_Senko on March 24, 2017, 17:14:07 pm
Πρόσεχε τι λες γιατί θα τα ακούσεις και εσύ τώρα. 

Τα έχω ήδη ακούσει στο παρελθόν , οπότε δεν με πολυτρομάζει. Σε εσένα το bullying , αν βρίσκεις ότι ο όρος ταιριάζει με αυτο που παρατηρώ , είναι χειρότερο , πιο έντονο.

Ισως φταίει ότι ο τρόπος που ξεκίνησες τη "συνεργασία" με το φόρουμ , ήταν λίγο ανορθόδοξος (παράπονα για το φόρουμ του αντίστοιχου τμήματος στο Δημοκρίτειο)

Kiroi senko @ thmmy : 22-12-2016 / 27-06-2017     Sad
Kiroi_Senko
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #63 on: March 24, 2017, 18:21:24 pm »

Κανείς δεν πολυνοιάστηκε γι'αυτό. Οι φιλελέ ιδέες είναι που τους κάνουν να προσπαθούν μανιασμένα να με φιμώσουν/διώξουν από το φόρουμ. Τους χαλάνε τον εικονικό μικρόκοσμο που έχουν χτίσει εδώ βλέπεις, ώπου απλά συμφωνεί ο ένας αριστέρος με τον άλλον, υμνούν κομμουνιστικά καθεστώτα, βρίζουν την κακή Αμερική κτλ. Αν τολμήσεις να πεις κάτι μη αριστέρο, πχ. φαντάσου να κάνεις το έγκλημα να υποστηρίξεις ότι και ένας αστυνομικός έχει οικογένεια, ξέρεις τι έχει να γίνει.. Βασικά το έχεις βιώσει, όχι απλά ξέρεις!  Tongue

Από τη μία δεν τους κατηγορώ που θέλουν να έχουν ένα τέτοιο μικρόκοσμο, μιας και στην έξω κοινωνία ο κόσμος τους έχει στο περιθώριο, από την αλλή αυτό δεν είναι το φόρουμ των Ε.Α.Α.Κ αλλά το φόρουμ όλων των φοιτητών ΗΜΜΥ.
« Last Edit: March 24, 2017, 18:27:51 pm by Kiroi_Senko » Logged
Grecs
Καταστραμμένος

Lived in the air died on asphalt

View Profile
« Reply #64 on: March 24, 2017, 18:24:40 pm »

"I wish punk, pizza, coke, and skateboarding could be combined into one thing that I could taste, look at or play with."
The Web

μπορει και οχι

View Profile
« Reply #65 on: March 24, 2017, 20:20:13 pm »

Quote from: g on March 24, 2017, 17:52:41 pm
χαχαχ τον έπιασε η ευαισθησία για το bullying σε ενα μπαχαλο-τρολ τον the web που έλεγε για τον γλυκούλη ελεγκτή του 10 και ότι η κοπέλα που έπιασαν κεφαλοκλείδωμα και πήγε να πέσει με το κεφάλι απ'το παράθυρο για να γλυτώσει ήταν τζαμπατζού και θεατρίνα.

Τζαμπατζού ήταν . Για το θεατρίνα, είπα ένα υποθετικό σενάριο, τονίζοντας κιόλας ότι είναι υποθετικό . Δεν την επιασαν κεφαλοκλείδωμα. Ο "γλυκούλης ελεγκτης" είναι δική σου έκφραση . Κάτι άλλο έχουμε να ξεθάψουμε, τώρα που γυρίζει ;

Quote from: Kiroi_Senko on March 24, 2017, 18:21:24 pm
Κανείς δεν πολυνοιάστηκε γι'αυτό. Οι φιλελέ ιδέες είναι που τους κάνουν να προσπαθούν μανιασμένα να με φιμώσουν/διώξουν από το φόρουμ ...
Από τη μία δεν τους κατηγορώ που θέλουν να έχουν ένα τέτοιο μικρόκοσμο, μιας και στην έξω κοινωνία ο κόσμος τους έχει στο περιθώριο, από την αλλή αυτό δεν είναι το φόρουμ των Ε.Α.Α.Κ αλλά το φόρουμ όλων των φοιτητών ΗΜΜΥ.

Οχι , το φόρουμ φυσικά και δεν ανήκει στα ΕΑΑΚ.
Πανω σε αυτά που λες, δεν πρέπει να ξεχνάς ότι οι περισσότεροι που διαβάζουν το φόρουμ, δεν συμμετέχουν. Αυτοί που σε κοντράρουν , είναι οι ιδιοι και οι ιδιοι που το έχουν κάνει και σε άλλα άτομα στο παρελθόν , και όχι , δεν ήταν σε άτομα που είχαν (ντε και καλά) φιλελεύθερες ιδέες. Μπες στο thread για τη θρησκεία, να δεις τι bullying είχε δεχτει κάποιος που απλά έβαζε προσευχές και βίους αγίων . Φαντάσου δηλαδή , να είναι Πάσχα, και να φοβάσαι να γράψεις κάτι χριστιανικό , μήπως πεταχτει ο τάδε αργόσχολος και αρχίσει να γράφει κατάρες ! Αυτοι που φέρονται έτσι, χωρίζονται σε 2 κατηγορίες :
α) too much free time
β) "εγώ κατέχω την αλήθεια, και είναι χρέος μου/ αποστολή μου να κάνω την άποψη των άλλων ιδια με τη δική μου"

και φυσικά έχει σημασία η πρώτη σου επαφή με το φόρουμ και το παρελθόν στο φόρουμ γενικά , εφόσον χρησιμοποιείς το ιδιο account. "Στη φυλάνε" και τα ακούς σε άσχετο θέμα, και για προηγούμενα που είχες γράψει. Κακώς το περιορίζεις στις ιδέες του φιλελευθερισμού , δηλαδή ότι γι αυτό δεν σε θέλουν στο φόρουμ , είναι ένα πακέτο πραγμάτων και διάφορες συγκυρίες που παίζουν ρόλο αν θα γίνεις στόχος αυτής της ομάδας ατόμων, που δεν πάυουν να είναι μία μικρή μειοψηφία. Οι περισσότεροι παρακολουθούν το φόρουμ χωρίς ενεργό ρόλο στα ξεκατινιάσματα!

Kiroi senko @ thmmy : 22-12-2016 / 27-06-2017     Sad
Kiroi_Senko
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #66 on: March 24, 2017, 21:33:14 pm »

Καλά ναι δεν αντίλεγω, είμαι σίγουρος ότι η γκάμα των μην "ανεκτών'' απόψεων περιλαμβάνει και άλλες θέσεις, και προφανώς δεν αναφέρομαι σε ρατσιστικές/φασιστικές/σεξιστικές στις όποιες όλοι είμαστε ενάντιοι.

Σίγουρα επίσης είναι οι ίδιοι και οι ίδιοι που ξεκινάνε τις προσωπικές επιθέσεις σαν αγέλη, προσπαθώντας είτε να εκφοβίσουν είτε να ξενερώσουν όσους εκφέρουν μία μη "ανεκτή" κατά τα πρότυπα τους άποψη. Το θέμα είναι ότι από τη στιγμή που η "σιωπηλή" πλειοψηφία των χρηστών δεν αντιδρά μαζικά τότε αυτή θα παραμένει και η κατάσταση του φόρουμ. Λάσπες, συκοφαντίες και τραμπουκισμοί. Είναι το χιλιοδιαπυστωμένο έλλειμα δημοκρατίας και ικανότητας διακπεραίωσης ενός ώριμου διαλόγου που υπάρχει στην Ελλάδα γενικότερα, και μακάρι το πρόβλημα να περιοριζόταν μόνο σε ένα φοιτιτικό φόρουμ.

« Last Edit: March 24, 2017, 21:36:22 pm by Kiroi_Senko » Logged
menelaos619
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #67 on: March 24, 2017, 22:17:32 pm »

Παρακολουθώ εδω και λίγο καιρο τα ποστ του kiroi και λεω μπα,βρέθηκε και καποιος μη αριστερός σε αυτό το φόρουμ θα πεσουν να τον φανε σκέφτηκα.Και αυτό βλεπω ότι έγινε.Θα μπει κάνας άκυρος στο φόρουμ και πραγματικά θα του δημιουργηθει η εντύπωση οτι σε αυτήν την σχολή υπάρχουν μόνο αριστεροί, η μήπως καποιοι προσπαθούν να δημιουργησουν την εντύπωση ότι το φόρουμ αυτο δέχεται μόνο την αριστερά και τίποτα αλλο....Πολύ  δημοκρατικο εκ μέρους τους..
Αυτά που λέει ο kiroi παράλογα δεν ειναι και συνήθως επιχειρηματολογει.Αλλο πραγμα η ανταλλαγή απόψεων και άλλο  η εκ των προτέρων αρνητική στάση απέναντι στον συνδιαλεγομενο επειδή έχει ταδε αποψεις...
Και δημοκρατία απο οσο ξέρω  δεν είναι  προβολή μονο μιας αποψης-ιδεολογίας...Ειναι η ανταλλαγή απόψεων απο διαφορετικες σκοπιές....
Πάντως νομίζω ειναι πολυ έντονο το γεγονός οτι φαίνεται μονο ενας πολιτικος χρωματισμός στο φόρουμ και με το που βγήκε καποιος με διαφορετική αποψη όλοι προσπαθούν να τπυ την πουν με οποίο τρόπο μπορούν
Δεν είμαι δεξιος ουτε αριστερος ισως οι απόψεις μου να ειναι κοντά στο κέντρο δεν ξέρω και δεν μου αρέσει γενικα η ταμπελοποιηση.Δεν εχω γράψει ξανα για πολιτικά αλλα μου φανηκε κάπως αδικη η φάση που ακούγεται μια αλλη αποψη και όλοι να προσπαθούν να τον κοροϊδεύουν-περιπεζουν...
Kiroi_Senko
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #68 on: March 25, 2017, 00:20:23 am »

Σε ευχαριστώ για την υποστήριξη φιλέ μου. Δεν θα κρύψω ότι με χαροποιεί το γεγονός ότι ένας χρήστης που δεν είχε ξαναγράψει για πολιτικά και που σίγουρα διαφωνούμε σε πολλά, εφόσον αυτοπροσδιορίζεσαι κοντά στο κέντρο, κάθησε και αφιέρωσε 4-5 λεπτά για εκφράσει το παράπονο του για αυτά που συμβαίνουν, που η ουσία τους δεν έχει να κάνει προφανώς με μένα προσωπικά αλλά με τη γενικότερη κατάσταση που επικρατεί. 
Katarameno
Διεστραμμένος

Music@ ♫♪♯ https://mixupload.com/u/Katarameno/ ♫♪♯

View Profile WWW
« Reply #69 on: March 25, 2017, 01:28:16 am »

Quote from: Kiroi_Senko on March 24, 2017, 21:33:14 pm
Είναι το χιλιοδιαπυστωμένο έλλειμα δημοκρατίας

Μπράβο, μόλις ξαναέκανες το # 16

16. Ο καλός φασίστας πρέπει να έχει τη λέξη Δημοκρατία ωσάν ευαγγέλιο και φραγγέλιο. Διότι πρέπει να επικαλείται συνεχώς το δικαίωμα στην ελεύθερη έκφραση. Η Δημοκρατία για τον καλό φασίστα είναι το άλλοθι της ύπαρξής του και πρέπει να το σεβαστεί αυτό όσο ακόμη αυτή υπάρχει. Πόσο μάλλον το σέβεται αυτό και οκαλός φασίστας που το επίθετο της ιδιότητάς του είναι συνώνυμο με την υποκρισία.

https://www.thmmy.gr/smf/index.php?topic=6545.msg97242#msg97242

Quote from: Kiroi_Senko on March 23, 2017, 15:23:58 pm
Γενικά συμφώνω, αλλά το κείμενο αυτό είναι φωτογραφικό προς το προσώπο μου. Είναι εμφανές στον καθένα εδώ μέσα, έχει πάρει την franchise ατάκα μου, τις τάπες, τη
Σχολή του Σικάγο που μόλις χθες υποστήριξα και ένα σώρο αλλά. Και αυτό για να με συγχίσει με φασιστικές ιδεολογίες. Τελός πάντων, η ιδεολογία μου είναι ξεκάθαρη αν
κάποιος διαβάσει αυτά που λέω, αλλά και η λάσπη όλη μέρα και από πάντου καταντάει κουραστική.
Αν ήταν απλά χιουμιριστικό θα είχε πλάκα το κείμενο. Αλλά και οι πέτρες εδώ γνωρίζουν ότι είναι μια μασκαρέμενη εκτόξευση χυδαίας λάσπης προς το προσωπό μου. Δεν
θα συνεχίσω εδώ αλλά να χω τουλάχιστον τη δυνατότητα να υπερασπιστώ τον ευατό μου.
Ευχαριστώ και αποχωρώ από το τόπικ.

Ναι έχεις και franchise  Grin Grin Grin τη λέξη τάπες Grin. Είσαι ο πρώτος και ο μόνος που την έχει γράψει στο ίντερνετ. Πόσο Milo πια...
Δεν σε σύγχυσα εγώ με φασιστικές ιδεολογίες, εσύ τηρείς τα 13 από τα 16 κριτήρια που αριθμεί ένα κείμενο (και αυτό το έχουν παρατηρήσει όλοι εδώ μέσα)
για το πως δουλεύει ένας καλός φασίστας στο ίντερνετ.

Εγώ φταίω που τα τηρείς συστηματικά εδώ και πόσο καιρό είσαι στο φόρουμ?
Εσύ τα κάνεις αυτά. Τα 13 από τα 16, συστηματικά.
Ας μη τα έκανες να μη τα παρατηρούσα.

Και αφού διαστρεύλωσες το τι παίχτηκε, ως άλλο μέντιουμ ή X-men δηλώνεις οτι αυτό (που με κατηγορείς οτι έκανα) το έκανα για να σε συγχύσω με φασιστικές
ιδεολογίες. Ξέρεις και τι σκέφτομαι και γιατί το "έκανα". Μωρέ τι μας λες? Κατηγορείς εμένα για αυτά που κάνεις στο φόρουμ εδώ και 2 μήνες ή όσο είναι?
Και έχεις και το θράσος να λες οτι έχεις και επιχειρήματα ή οτι δεν έχουν όλοι οι άλλοι που κάθονται και σου απαντάνε μπας και καταφέρεις να δεις τον παραλογισμό
και το άτοπο σε αυτά που γράφεις?
Και νομίζεις οτι ρίχνεις και τάπες! Αυτό είναι το καλύτερο ανέκδοτο.

Για το "άσε μας κουκλίτσα μου" τι να πω, μόνο γέλια. Για γέλια είσαι έτσι κι αλλιώς.
Για το "φασιστερός" το χεις πει 100 φορές (νομίζοντας οτι με εκνευρίζεις αλλά τελικά το μόνο που κάνεις είναι να αποδεικνύεις οτι δεν έχεις να πεις τίποτα επί της
ουσίας όταν τρως τις τάπες της αρκούδας και καταφεύγεις σε "απαξιωτικούς" χαρακτηρισμούς, έτσι και αλλιώς τα ίδια λες συνέχεια, επιβεβαιώνοντας το : 9) Ο καλός
φασίστας πρέπει με περίσσια επιμονή να είναι μονολιθικός στα λεγόμενά του και τη στάση του. Έτσι καταφέρνει σταδιακά να αποκαρδιώρνει και να αποθαρρύνει τους
αντίθετους με αυτόν, κι έτσι οι αντίπαλοί του είτε αποσύρονται από τον διάλογο, είτε ρίχνουν πίσω τους μαύρη πέτρα στο χώρο που φιλοξενούσε άδοξα τις απόψεις
τους.

Αυτά τα σάπια που θυμάστε όποτε θέλετε περί ελευθερίας της έκφρασης / του λόγου και περί δημοκρατίας.
Εσείς δε θέλετε δημοκρατία και ελευθερία του λόγου.
Θέλετε να λέει ο Kiroi_Senko και ο κάθε Kiroi_Senko ότι θέλει (συμφωνούμε) αλλά να μην απαντάει κανένας και τίποτα, θέλετε να μείνουν αναπάντητες οι ανοησίες του.
Τι μας λέτε

Και έχετε το θράσος να μιλάτε για δημοκρατία - ποιοι? Οι νεοφιλελέ. Ρε τι άλλο θα ακούσουμε...

Ε δε θα σου κάνουμε τη χάρη. Πάρτο χαμπάρι. Και όσες φορές και να με πει φασιστερό δηλαδή φασίστα αριστερό ένας που τηρεί τα 13 από τα 16 κριτήρια του κειμένου που
περιγράφει τον φασίστα στο διαδίκτυο, τιμή μου και καμάρι μου.
. Αποδεικνύεις τα λεγόμενά μας απλά είναι τόσο ανόητος που δεν το χεις καταλάβει ακόμα.

Ω τι συμφορά, ούτε ένα φασιστάκι ζωντανό, ούτε ένα τόσο δα φιλελεδάκι, Καταραμένο Αροξόλ

<a href="https://www.youtube.com/watch?v=L9sShgotgoA" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=L9sShgotgoA</a>
« Last Edit: March 25, 2017, 01:30:30 am by Katarameno » Logged

©2008-2025, Καταραμένο Αροξόλ™ | Μουσικούλα για να (μην) διαβάζετε (καλύτερα) ♫♪♯ https://mixupload.com/u/Katarameno/creative ♫♪♯ & https://www.patreon.com/Katarameno ♫♪♯ ή από καλύτερους dj: https://www.bassdrive.com/ / https://mixing.dj/ / https://lifefm.tv/ / https://nubreaks.com/stream-links/nubreaks-podcast/ ♫♪♯
ΝΔ: Στα Εξάρχεια (στους πρόσφυγες, στους φοιτητές, στους φτωχούς) μαγκιές, στο Μαρινάκη πίπες
Φαροφύλακας
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

You maniacs !

View Profile
« Reply #70 on: March 25, 2017, 02:20:20 am »

Τα πολλα λογια ειναι φτωχεια
Δημοψηφισμα vote to kick  για να δουμε και τι λεει η "σιωπηλη" πλειοψηφια..

"The end's not near,it's here."
Kiroi_Senko
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #71 on: March 25, 2017, 02:27:31 am »

Ναι και δεν θα είναι καθόλου biased το αποτέλεσμα όταν εγώ, από Βουδαπέστη, δεν γνωρίζω ούτε έναν προσωπικά από το ΑΠΘ, ενώ όλοι όσοι προσπαθούν να με φιμώσουν έχουν από ένα παρεάκι..  Tongue

Φαροφύλακας
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

You maniacs !

View Profile
« Reply #72 on: March 25, 2017, 02:29:42 am »

Ε μα θες και την πίτα ολόκληρη και το σκύλο χορτάτο
Τι πιο δημοκρατικο απο ενα δημοψηφισμα

"The end's not near,it's here."
Kiroi_Senko
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #73 on: March 25, 2017, 02:39:08 am »

Άλλο αστική δημοκρατία και ελευθερία του λόγου που υποστηρίζω και άλλο αμεσοδημοκρατία. Υπάρχουν συγκεκριμένοι και πολύ σοβαροί λόγοι που πουθενά δεν έχει εφαρμοστεί αμεσοδημοκρατία, ένας από τους πιο σημαντικούς είναι και η προστασία των μειονοτήτων. Είναι ωραία κουβέντα αυτή αλλά οφφ-τόπικ, δεν έχω πρόβλημα να την κάνουμε βέβαια.
4Dcube
Veteran
Καταστραμμένος

just.do.it.cut.carrots.

View Profile
« Reply #74 on: March 25, 2017, 11:50:33 am »

Τι σκιζετε καλτσον και δημιουργειτε εντυπωσεις με μεγαλες λεξεις,
δε γινονται vote to kick στο thmmy.gr
γμ τους νεοφιλελεδες Tongue

https://www.youtube.com/watch?v=6CAzdawCzhg
Pages: 1 ... 3 4 [5] 6 Go Up Print