• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 21:04:09 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 21:04:09 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[Today at 19:49:00]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[Today at 16:56:56]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[Today at 15:55:08]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[Today at 13:28:21]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[Today at 12:13:45]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[Today at 12:01:53]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[Today at 10:22:18]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[Today at 01:56:37]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 15, 2025, 20:08:49 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]

[Δυναμική Συμπεριφορά ΣΗΕ...
by soko_freta
[June 13, 2025, 01:05:36 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9960
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426676
Total Topics: 31711
Online Today: 226
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 61
Guests: 110
Total: 171
george14
DK06
Nikos_313
Ioannakoliou
jim_sklab
thanosk
AA RE LEWN
ggalamat
ioannisfa
ellimoschou
meliou
IBOURAS
evrinasto
Nefeli Nikita
aafroditi
stelinas
xhesikameni
serafeim
giannis_horgos
3rdDegreeBurn
Fotis
johnk
aalmpanb
mkoutsouk
dimitrisblioumis
Angelagfb
Η ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ
VeGGoS
thegreekbaron
tzortzis
EvanTsir
tasakis
airam
giani10
ntinara
JoHn!
George_RT
pordozoumis
kakousios
manos_diakakis
vasilikitsatsi
Rizotto
theodoradr
PurpleWitch
fischer03
Tsikalis
Εύα
Tsomp
freskoulhs
Reidemption
nikos123321
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Επίσημη ενημέρωση για Αντιστοίχηση Μαθημάτων ΝΠΣ με ΠΠΣ και η συζήτηση στο forum.
THMMY.gr > Forum > Χαλαρή συζήτηση - κουβεντούλα > Φιλόσοφοι Μηχανικοί - Μηχανικοί Φιλόσοφοι > Ιστορία (Moderators: Mr Watson, Tasos Bot) > 100 Χρόνια Οκτωβριανή Επανάσταση
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 2 [3] 4 5 6 Go Down Print
Author Topic: 100 Χρόνια Οκτωβριανή Επανάσταση  (Read 12698 times)
Kiroi_Senko
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
Re: 100 Χρόνια Οκτωβριανή Επανάσταση
« Reply #30 on: March 15, 2017, 20:07:37 pm »

Μα δεν νόμιζω να υπάρχει κανείς που να αμφισβητεί ότι υπάρχει έντονη προσπάθεια να αλλοιωθεί η ιστορία τόσο από την μία πλευρά όσο και από την άλλη. Σίγουρα υπάρχουν προπαγανδιστές δυτικοί "ψευτοιστορικοί" που υποστηρίζουν πχ. ότι η Cheka εκτέλεσε 500.000 άμαχους. Το γεγονός ότι δεν το έκανε και ότι υπάρχουν γλοιώδεις ιστορικοί που προωθούν αυτά τα ψέματα επ' ουδενί δεν σημαίνει ότι η Cheka δεν εκτέλεσε χιλιάδες αμάχων, συμπεριλαμβανομένων παιδιών και γυναικών. Όπως επίσης υπάρχουν γλοιώδεις προπαγανδιστές που απαρνούνται την εγκληματική οργάνωση του Τεχνητού Ουκρανικού Λιμού. Αλλά όταν ολόκληρη η Ε.Ε. και τα Ηνωμένη Έθνη το αναγνωρίζουν έμενα προσωπικά μου αρκεί. Τουλάχιστον παραπάνω από τις ακραίες απόψεις σοβιετολάγνων ότι δεν έγινε πότε, όταν το ίδιο το Ρωσικό κράτος αναγνώρισε τις ευθύνες του.
« Last Edit: March 15, 2017, 20:12:22 pm by Kiroi_Senko » Logged
Grecs
Καταστραμμένος

Lived in the air died on asphalt

View Profile
« Reply #31 on: March 15, 2017, 20:16:26 pm »

Ρε κιροι εισαι ηλιθιος ή απλα θες να ασχολουμαστε με την παρτυ σου? Το να προσπαθεις να αποδειξεις οτι ο κομμουνισμος γενναει τερατα με καποιο μαγικο τροπο ειναι ανοφελο.  Για καθε τερας της σοβιετικης ενωσης μπορω να σου βρω 50 του καπιταλισμου την ιδια εποχη. Θελεις ναζισμο οπου η αστικη ταξη προτιμησε να συμμαχισει με τους ναζιστες για να ανακοψει τους κομμουνιστες, θες το agent orange στο βιετναμ, θες τις ατομικες βομβες στη χιροσιμα και το ναγκασακι οταν ο (ιμπεριαλιστικος) πολεμος ειχε ηδη κριθει, απλα επειδη θελανε να δοκιμασουν το νεο οπλο? Θες το διαχρονικο αποικιακο μπουρδελο στην αφρικη?  Θες τα πειραματα συφιλης που καναν σε μαυρους?
« Last Edit: March 15, 2017, 20:23:41 pm by Grecs » Logged

"I wish punk, pizza, coke, and skateboarding could be combined into one thing that I could taste, look at or play with."
Kiroi_Senko
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #32 on: March 15, 2017, 21:01:31 pm »

Ας γίνουν τα αντίστοιχα τόπικ να μοιράσω τάπες απαντήσω εκεί.. Εδώ το τόπικ είναι η Οκτωβριανή Επανάσταση, και αυτή γέννησε ένα πολύ συγκεκριμένο τέρας.. Το 2ο μεγαλύτερο του περασμένου αιώνα κατά την ταπεινή μου άποψη.

Δεν μπορώ να αποδείξω τίποτα, ποιος είναι ντε ο Κιρόι Σένκο για να αποδείξει τέτοια βαρύγδουπα πράγματα. Εντάξει έχει μια Χ ρητορική δεινότητα δεν λέω αλλά αυτά τα έχει αποδείξει η ίδια η Ιστορία. Για αυτό και όπως έχω πει και αλλού η καλύτερη υποστήριξη του φιλελευθερισμού είναι η ενδελεχής μελέτη των πολιτικών επιστήμων και της ιστορίας των λαών ανά το κόσμο. Τίποτα λιγότερο, τίποτα παραπάνω..
« Last Edit: March 15, 2017, 21:06:34 pm by Kiroi_Senko » Logged
Αιμιλία η φτερωτή χελώνα
Διεστραμμένος

Έξω η μπουχεσαρία απ'το ΤΗΜΜΥ

View Profile WWW
« Reply #33 on: March 15, 2017, 21:23:43 pm »

Quote from: Kiroi_Senko on March 15, 2017, 21:01:31 pm
Για αυτό και όπως έχω πει και αλλού η καλύτερη υποστήριξη του φιλελευθερισμού είναι η ενδελεχής μελέτη των πολιτικών επιστήμων και της ιστορίας των λαών ανά το κόσμο. Τίποτα λιγότερο, τίποτα παραπάνω..
Εισαι φουλ κομπλεξαρας και δε ψηνομαι να ανοιξω συζητηση μαζι σου.
Ωστοσο με καιει μια απορια: ποια βιβλια των κλασσικων του μαρξισμου εχεις διαβασει, εσυ που το παιζεις και μελετηρος;

"Όσοι περιμένουν να βρουν πατημένα χνάρια θα απογοητευτούν γρήγορα. Όσοι δεν είναι έτοιμοι να πέσουν και να ξανασηκωθούν, να χάσουν τον δρόμο τους και να τον ξαναβρούν, να αγγίξουν όχι μια και δύο αλλά δέκα και εκατό φορές τον πάτο της έσχατης αμφιβολίας για τα σχέδια τους, για τις ιδέες τους, για τους συντρόφους τους, και για τους ίδιους τους εαυτούς τους, να αναμετρηθούν με τα χίλια δυο πρόσωπα της απόγνωσης και να ξανανέβουν στον αφρό, είναι καλύτερα να περιμένουν την κοινωνική αλλαγή απ' τον Αι Βασίλη ή, πράγμα που δεν διαφέρει πολύ, από κάποια αψεγάδιαστη δικαιωμένη "πρωτοπορία" .Εμείς δεν έχουμε να προσφέρουμε παρά την άχαρη γοητεία της καινούριας προσπάθειας, την ιστορική βεβαιότητα για τον σκοπό, την πάλη για τον ποιοτικό εμπλουτισμό του μαζί με την αδιάκοπη κριτική για τα μέσα, την στράτευση σε μια υπόθεση που χρειάζεται μαχητές αλλά θέλει να καταργήσει τους στρατιώτες"

https://www.facebook.com/arage.eaak  Knuppel
iason1907
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

vive le sport!

View Profile
« Reply #34 on: March 15, 2017, 21:36:04 pm »

Το κεφάλαιο μαζί με την Παπαγγελή.

mprizakias
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #35 on: March 15, 2017, 21:45:00 pm »

Quote from: iason1907 on March 15, 2017, 21:36:04 pm
Το κεφάλαιο μαζί με την Παπαγγελή.

Μονο που αυτος το διαβασε στα 5 οπως φαινεται Tongue
Kiroi_Senko
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #36 on: March 15, 2017, 21:46:05 pm »

Πλάκα έχετε πάντως, πρώτα με λες κομπλεξάρα, μετά λες ότι δεν θες να ανοίξεις κουβέντα μαζί μου αλλά με ρωτάς για πιστοποιητικά γνώσεων......

Τέλος πάντων, θα είμαι ειλικρινείς δεν έχω διαβάσει.. Βιβλία καθαρά από το χώρο σας έχω διαβάσει μόνο δύο, το κεφάλαιο και το κομμουνιστικό μανιφέστο, τα απολύτως απαραίτητα δηλαδή. Αν έχετε προτάσεις για κάποιο άλλο είναι ευπρόσδεκτες. Μετά με "γοήτευσαν" αλλά βιβλία περισσότερο όπως ο "Καπιταλισμός και Ελευθερία" του Φριντμαν και το 'The road to Serfdom' που ήδη ανέφερα. Και πάρα πολύ ο Πλάτωνας, και οι προ-Σωκρατικοί φιλόσοφοι. Α και ο Φρόιντ και ο Λακάν (αν και ήταν ολίγον μισογύνης σε ορισμένα  Cry ). Ο πατέρας μου είναι ψυχίατρος εξού και η διαταραγμένη προσωπικότητα μου!  Grin Αν μου επιτρέπεις να σε ρωτήσω με την σειρά μου, εσύ έχεις διαβάσει κάτι από Hayek/Friedman?

Επειδή η οικογένεια μου διατηρεί φιλικές σχέσεις με τον Γιώργο Καραμπελιά έχω διαβάσει και το:

Κρίση του κεφαλαίου και αυτονομία, του ιδίου.

Αλλά την μεγαλύτερη ώθηση προς τον φιλευλεθερισμό σίγουρα μου την δημιούργησαν όχι τα θεωρητικά βιβλία αλλά η μελέτη της Ιστορίας. Τι έγινε στην Χιλή, στη Βόρειο Κορέα, στη Νότιο Κορέα, στην Αγκόλα κλπ. κλπ.
« Last Edit: March 15, 2017, 22:05:44 pm by Kiroi_Senko » Logged
Mathematica
Καταστραμμένος

Apples in the human world are worth the trip.

View Profile
« Reply #37 on: March 15, 2017, 21:54:41 pm »

Quote from: Grecs on March 15, 2017, 20:16:26 pm
Ρε κιροι εισαι ηλιθιος ή απλα θες να ασχολουμαστε με την παρτυ σου?

προφανως και τα δυο

παιδια απλα αγνοηστε τον, δεν υπαρχει λογος να του μιλατε, τιποτα δεν θα βγει και απλα θα συνεχιστει το shit posting. Αφηστε τον να μιλαει μονος του και τερμα
« Last Edit: March 15, 2017, 21:58:38 pm by Mathematica » Logged

http://dilbert.com/strip/2015-05-24
Αιμιλία η φτερωτή χελώνα
Διεστραμμένος

Έξω η μπουχεσαρία απ'το ΤΗΜΜΥ

View Profile WWW
« Reply #38 on: March 15, 2017, 22:05:31 pm »

Ενταξει, σταματαει εδω το αστειο. Σε λυπαμαι. Lips Sealed

"Όσοι περιμένουν να βρουν πατημένα χνάρια θα απογοητευτούν γρήγορα. Όσοι δεν είναι έτοιμοι να πέσουν και να ξανασηκωθούν, να χάσουν τον δρόμο τους και να τον ξαναβρούν, να αγγίξουν όχι μια και δύο αλλά δέκα και εκατό φορές τον πάτο της έσχατης αμφιβολίας για τα σχέδια τους, για τις ιδέες τους, για τους συντρόφους τους, και για τους ίδιους τους εαυτούς τους, να αναμετρηθούν με τα χίλια δυο πρόσωπα της απόγνωσης και να ξανανέβουν στον αφρό, είναι καλύτερα να περιμένουν την κοινωνική αλλαγή απ' τον Αι Βασίλη ή, πράγμα που δεν διαφέρει πολύ, από κάποια αψεγάδιαστη δικαιωμένη "πρωτοπορία" .Εμείς δεν έχουμε να προσφέρουμε παρά την άχαρη γοητεία της καινούριας προσπάθειας, την ιστορική βεβαιότητα για τον σκοπό, την πάλη για τον ποιοτικό εμπλουτισμό του μαζί με την αδιάκοπη κριτική για τα μέσα, την στράτευση σε μια υπόθεση που χρειάζεται μαχητές αλλά θέλει να καταργήσει τους στρατιώτες"

https://www.facebook.com/arage.eaak  Knuppel
Kiroi_Senko
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #39 on: March 15, 2017, 22:33:30 pm »

Κατάλαβα, κανένα.. Δεν εκπλήσσομαι να σου πω την αλήθεια. Αυτός είναι ένας επιπλέον λόγος που ο φιλελευθερισμός θα κρατεί καλά για πολλά χρόνια ακόμα. Διότι προσπαθείτε να πολέμησε ένα "φαντασιακό" εχθρό που ούτε καν γνωρίζετε. Αντί αυτού θα αναλώνεστε στο να υμνείτε Οκτωβριανές Επαναστάσεις. Εγώ πάλι δεν σε λυπάμαι αλλά ανησυχώ για εσένα, γιατί όταν η βρώμικη πλευρά του συστήματος, οι σημερινές επενδυτικές τράπεζες και οι συναφείς τους επιχειρήσεις, θα σου φάνε τη σύνταξη (μαζί και τι δική μου αλλά θα έχω πάρει τα μέτρα μου) δεν θα ξέρεις καν τι σε χτύπησε. Και αντί να κάτσεις να διαβάσεις και να καταλάβεις πως έγινε αυτό εν αγνοία σου το μόνο που θα κάνεις θα είναι να γκρινιάζεις και να αραδιάζεις θεωρητικές αράδες ηλικίας 150 χρονών και βάλε. Πόσοι γνωρίζετε αλήθεια πως λειτουργεί μια επενδυτική τράπεζα πέρα από τα "ντοκιμαντέρ" του Βαξεβάνη? Δεν θα έπρεπε? Αυτές καθορίζουν τεράστιο κομμάτι της ζωής σας...
« Last Edit: March 15, 2017, 22:40:46 pm by Kiroi_Senko » Logged
Αλντεμπαράν
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

גם זה יעבור

View Profile
« Reply #40 on: April 04, 2017, 15:37:15 pm »

WATCH: Massive Women's March held in #Petrograd, tens of thousands of protesters demand #VoterEquality #1917LIVE

https://twitter.com/RT_1917/status/848194516519591936

http://de.academic.ru/pictures/dewiki/75/Kemenche-Salut_de_trebizonde-Danse_aux_sabres.jpg
Kiroi_Senko
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #41 on: April 22, 2017, 02:02:36 am »

Ο βραβευμένος με Νόμπελ Λογοτεχνίας και το χρυσό μετάλλιο Lomonosov (ρωσικός τίτλος τιμής) ιστορικός και νοβελίστας Aleksandr Solzhenitsyn για την δήθεν σπουδαία Οκτωβριανή Επανάσταση και κατά πόσο ήταν πραγματικά υπέρ του ρωσικού λάου.

http://www.spiegel.de/international/world/spiegel-interview-with-alexander-solzhenitsyn-i-am-not-afraid-of-death-a-496003-2.html

Ενδεικτικά αναφέρει:

"There was nothing natural for Russia in the October Revolution. Rather, the revolution broke Russia's back. The Red Terror unleashed by its leaders, their willingness to drown Russia in blood, is the first and foremost proof of it."

"Τhe "October Revolution" is a myth generated by the winners, the Bolsheviks, and swallowed whole by progressive circles in the West."

Προφανώς όπως σε κάθε "δημοκρατικό" κομμουνιστικό καθεστώς εκδιώχθηκε, καταδικάστηκε και ότι επέζησε από τις απόπειρες δολοφονίας από την KGB είναι ένα θαύμα.
Godhatesusall
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #42 on: April 24, 2017, 00:50:01 am »

θέλεις να παίξουμε το παιχνίδι "για κάθε έναν δεξιό που εκδιώχθηκε από τις χώρες της ΕΣΣΔ θα σου αναφέρω έναν κομμουνιστή που έπαθε τα ίδια και χειρότερα στην Ευρώπη"?
Ή μήπως(λέω εγώ) αυτό το παιχνίδι είναι περισσότερο e-penis contest παρά κάτι το ουσιαστικό?

YARRRRRRRRRRRRRR
Kiroi_Senko
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #43 on: April 24, 2017, 01:00:51 am »

Μεμονώμενα περιστατικά ίσως βρεις, ιδίως σε χώρες που υπέφεραν κάτω από κομμουνιστικά καθεστώτα, όπως λχ. η Ουγγαρία. Αλλά Red Terror και Great Purge στο βαθμό και στην έκταση που έγιναν στην ΕΣΣΔ, στην Κίνα, στην Βόρεια Κόρεα και τα σχετικά σίγουρα δεν θα βρεις σε αστικές φιλελεύθερες χώρες όπως η Αμερική, η Αγγλία, η Αυστραλία κτλ. Μέχρι και η μουσική λογοκρίνονταν επί ΕΣΣΔ. Ψάξε πχ. να δεις τι έγινε με έναν από τους αγαπημένους μου συνθέτες τον Shostakovich. Ποιος ξέρει τι υπέροχα έργα του χάσαμε λόγω της καταπίεσης που δέχτηκε.

off topic

Πραγματικά υπέροχος
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=JlMHjo7Jwhk" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=JlMHjo7Jwhk</a>

end of off topic

Αυτός ήταν άλλωστε και ένας από τους πολλούς λόγους (μαζί με το πλήρως αποτυχημένο οικονομικό μοντέλο) που η ΕΣΣΔ έπεσε εκ των έσω, όταν ένας ένας οι καταπιεσμένοι λαοί απαίτησαν δημοκρατία, ελευθερία και ανεξαρτησία.
« Last Edit: April 24, 2017, 01:04:37 am by Kiroi_Senko » Logged
Godhatesusall
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #44 on: April 24, 2017, 01:05:47 am »

Quote from: Kiroi_Senko on April 24, 2017, 01:00:51 am
Μεμονώμενα περιστατικά ίσως βρεις, ιδίως σε χώρες που υπέφεραν κάτω από κομμουνιστικά καθεστώτα, όπως λχ. η Ουγγαρία. Αλλά Red Terror και Great Purge στο βαθμό και στην έκταση που έγιναν στην ΕΣΣΔ, στην Κίνα, στην Βόρεια Κόρεα και τα σχετικά σίγουρα δεν θα βρεις σε αστικές φιλελεύθερες χώρες όπως η Αμερική, η Αγγλία, η Αυστραλία κτλ.

Αυτός ήταν άλλωστε και ένας από τους πολλούς λόγους (μαζί με το πλήρως αποτυχημένο οικονομικό μοντέλο) που η ΕΣΣΔ έπεσε εκ των έσω, όταν ένας ένας οι καταπιεσμένοι λαοί απαίτησαν δημοκρατία, ελευθερία και ανεξαρτησία.

Ζούμε σε άλλη χώρα?
Μετά τον εμφύλιο και μέχρι (στην καλύτερη) το 1974 τι ακριβώς έγινε στην Ελλάδα? Εξορίες δεν υπήρχαν? ξερονήσια? χιλιάδες κομμουνιστές που άφησαν την τελευταία τους πνοή εκεί? που βασανίστηκαν επί χούντας?
Για να μην μιλήσω για πιο πριν, στον ΒΠΠ. Δεν είναι καν αστείο.

Τέτοια γίνανε λίγο πολύ σε όλες τις "σύγχρονες" αστικές χώρες. Σε άλλες λιγότερο, σε άλλες περισσότερο, αλλά μην μου πεις τώρα ότι ήταν ΟΚ ανάμεσα στο 1900 και το 1990 να είσαι κομουνιστής στον "δυτικό" κόσμο

YARRRRRRRRRRRRRR
Pages: 1 2 [3] 4 5 6 Go Up Print
Jump to: