• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 21:18:52 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 21:18:52 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[Today at 19:49:00]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[Today at 16:56:56]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[Today at 15:55:08]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[Today at 13:28:21]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[Today at 12:13:45]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[Today at 12:01:53]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[Today at 10:22:18]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[Today at 01:56:37]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 15, 2025, 20:08:49 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]

[Δυναμική Συμπεριφορά ΣΗΕ...
by soko_freta
[June 13, 2025, 01:05:36 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9960
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426676
Total Topics: 31711
Online Today: 226
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 69
Guests: 109
Total: 178
airam
Notac
Retroman07
vagk
sigklitiki
jim_sklab
skopsinos
ddantono
thenoface
dimchin
sterlouk
dimitrisblioumis
Nefeli Nikita
pdiamantis
BENEDICTVS
NickSpan
andyy
iropap
chrysaep
Andreas K
Soto Gonzalez
Stathiss
lapin
jojos
mkakale
george14
Fotis
agapi
mrodi
theofr
dem05
soktas
ioannisfa
stergios03
miltan8
gntitsios
geojohn
gkg
Petross
Saint_GR
VeGGoS
thanosk
ggalamat
avatangg
AA RE LEWN
simosilias
Denisivo
Ioannakoliou
tank
petralexiou
Captain
theresnocur3
DK06
Nikos_313
ellimoschou
meliou
IBOURAS
evrinasto
aafroditi
stelinas
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Επίσημη ενημέρωση για Αντιστοίχηση Μαθημάτων ΝΠΣ με ΠΠΣ και η συζήτηση στο forum.
THMMY.gr > Forum > Χαλαρή συζήτηση - κουβεντούλα > Φιλόσοφοι Μηχανικοί - Μηχανικοί Φιλόσοφοι > Πολιτικά (Moderators: Mr Watson, Tasos Bot) > Εκλογές Σεπτέμβρης 2015
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Poll
Question: Τι θα ψηφισετε
ΣΥΡΙΖΑ - 23 (12.9%)
ΝΔ - 8 (4.5%)
ΠΟΤΑΜΙ - 6 (3.4%)
ΚΚΕ - 14 (7.9%)
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ - 3 (1.7%)
ΑΝΕΛ - 4 (2.2%)
ΑΝΤΑΡΣΥΑ - 23 (12.9%)
ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ (ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ) - 12 (6.7%)
ΛΕΒΕΝΤΗΣ - ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ - 30 (16.9%)
ΠΑΣΟΚ - 2 (1.1%)
Αλλο κομμα - 4 (2.2%)
ΑΚΥΡΟ - 1 (0.6%)
ΑΠΟΧΗ (λογω δυσκολιας μετακινησης - εξεταστικης κλπ ) - 16 (9%)
ΑΠΟΧΗ (ιδεολογικα) - 26 (14.6%)
ΛΕΥΚΟ - 2 (1.1%)
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ! - 2 (1.1%)
ΕΛ.ΛΑ.Δ.Α - 2 (1.1%)
Total Voters: 175

Pages: 1 ... 29 30 [31] 32 33 34 Go Down Print
Author Topic: Εκλογές Σεπτέμβρης 2015  (Read 56400 times)
rspappas
WebSlave
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
Re: Εκλογές Σεπτέμβρης 2015
« Reply #450 on: September 20, 2015, 21:53:36 pm »

On topic, το μόνο νούμερο που αξίζει να δούμε σοβαρά σε αυτές τις εκλογές είναι η αποχή. Μπορούν να γίνουν πολλές αναγνώσεις. Καμμία θετική.

http://en.wikipedia.org/wiki/Lopadotemachoselachogaleokranioleipsanodrimhypotrimmatosilphioparaomelitokatakechymenokichlepikossyphophattoperisteralektryonoptekephalliokigklopeleiolagoiosiraiobaphetraganopterygon

Katarameno
Διεστραμμένος

Music@ ♫♪♯ https://mixupload.com/u/Katarameno/ ♫♪♯

View Profile WWW
« Reply #451 on: September 20, 2015, 22:08:52 pm »

Quote from: rspappas on September 20, 2015, 19:19:25 pm
Το γκάλοπ και το τημμυ όπως πάντα ακολουθώντας κατά βήμα το ρεύμα της εποχής προέβλεψε με σφάλμα +-200% το εκλογικό αποτελεσμα
Εταιρία Δημοσκοπήσεων RSP 2525 Thmmy Edition
"Είμαστε μακράν οι πιο ακριβείς στις δημοσκοπήσεις !" "Eίμαστε έτη φωτός μπροστά !"
,οπότε μπορεί να πέσουμε έξω λίγο, να περίπου +- 0,2%(x10^3)

©2008-2025, Καταραμένο Αροξόλ™ | Μουσικούλα για να (μην) διαβάζετε (καλύτερα) ♫♪♯ https://mixupload.com/u/Katarameno/creative ♫♪♯ & https://www.patreon.com/Katarameno ♫♪♯ ή από καλύτερους dj: https://www.bassdrive.com/ / https://mixing.dj/ / https://lifefm.tv/ / https://nubreaks.com/stream-links/nubreaks-podcast/ ♫♪♯
ΝΔ: Στα Εξάρχεια (στους πρόσφυγες, στους φοιτητές, στους φτωχούς) μαγκιές, στο Μαρινάκη πίπες
Tracy_McGrady
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #452 on: September 20, 2015, 22:13:33 pm »

Εμεις πρώτοι εδώ και σε αποκλειστικότητα δείξαμε ότι το κομμα του λεβεντη θα μπει στη βουλη... καποια ζωα δε μας πιστευανε...τωρα θα μας πιστεψουν και τα ζωα!  Cheesy
Niobe

View Profile
« Reply #453 on: September 20, 2015, 22:16:05 pm »

Quote from: rspappas on September 20, 2015, 21:53:36 pm
On topic, το μόνο νούμερο που αξίζει να δούμε σοβαρά σε αυτές τις εκλογές είναι η αποχή. Μπορούν να γίνουν πολλές αναγνώσεις. Καμμία θετική.
Η αποψη μου ειναι (και κρινετε αν ειμαι captain obvious) ειναι οτι ισως βγαινει η εξης θετικη αναγνωση: πλεον πολυς κοσμος αντιλαμβανεται την αποχη ως πολιτικη πραξη. Αν παρατηρεις δεν ειναι οτι ο τσιπρας χανει ποσοστα,αλλα χανει σε απολυτους αριθμους. Οποτε ισως εξηγειται ετσι.

Για να μη με πειτε μαλακα/φαντασμενο/ονειροπαρμενο η δεν ξερω και γω τι, αντιλαμβανομαι οτι πολυυυυ μεγαλο μερος των απεχοντων ειναι σε φαση "που θα κουνιεμαι εξεταστικη περιοδο/βαριεμαι/δεν ψηνομαι/θα κατσω να δω ισπανια" και οτιδηποτε αλλο.
Αλλα πρεπει να παραδεχτουμε οτι (σε απολυτους αριθμους παντα) ενα εξισου μεγαλο μερος κοσμου αντιλαμβανεται οτι το να απεχει και να διεκδικησει με αλλο τροπο, ειναι και αυτος δρομος και μαλιστα πολιτικος.

Obarack Sand
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #454 on: September 20, 2015, 22:36:49 pm »

Quote from: Niobe on September 20, 2015, 22:16:05 pm
Αν παρατηρεις δεν ειναι οτι ο τσιπρας χανει ποσοστα,αλλα χανει σε απολυτους αριθμους. Οποτε ισως εξηγειται ετσι.

Μπορεί να είχε μερικές (δεκάδες) χιλιάδες ψήφους λιγότερες, αλλά μόλις 5 λιγότερους βουλευτές. Οπότε @@ έχασε, ίσα ίσα, κέρδισε αφού ξεφορτώθηκε τους Λαφαζάνιστερ.

"θα κατσω να δω ισπανια"

(Εκτός από το ότι άρχιζε αργότερα.) Πιο βαρετός τελικός, εκ των προτέρων, δύσκολα. Έμαθα Καλλικράτεια σήμερα είχε κόσμο πάντως.

https://gifs.com/gif/yx1MpB
Atsalogria
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #455 on: September 20, 2015, 22:40:30 pm »

Δυστυχώς οι πιο πολλοί που απέχουν συνειδητά και όχι σταρχιδίστικα, είναι κατά τη γνώμη μου επειδή θα μετανιώναν ό,τι και να ψήφιζαν, άρα το κατά πόσο είναι έτοιμοι να διεκδικήσουν κάτι με άλλον τρόπο παίζεται.
Niobe

View Profile
« Reply #456 on: September 20, 2015, 22:45:17 pm »

Καλα ειχε και καλο καιρο σημερα...
Αλλα για να παραφρασω βουλη χωρις Ζωη, Χεντριξ διχως σολο

Quote from: Atsalogria on September 20, 2015, 22:40:30 pm
Δυστυχώς οι πιο πολλοί που απέχουν συνειδητά και όχι σταρχιδίστικα, είναι κατά τη γνώμη μου επειδή θα μετανιώναν ό,τι και να ψήφιζαν, άρα το κατά πόσο είναι έτοιμοι να διεκδικήσουν κάτι με άλλον τρόπο παίζεται.
εννοειται ολα αυτα και δεν ειναι το 48% (το λες και 5 μυρια κοσμος) μαχητικη αναρχια, αλλα πιστευω οτι υπαρχει και καλλιεργειται σοβαρη πολιτικη συνειδηση σε μερος αυτων των ανθρωπων.

Apostolof
WebSlave
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Κεραυνοί, φωτιές, ece

View Profile WWW
« Reply #457 on: September 20, 2015, 22:51:48 pm »

Quote from: rspappas on September 20, 2015, 21:53:36 pm
Η αποψη μου ειναι (και κρινετε αν ειμαι captain obvious) ειναι οτι ισως βγαινει η εξης θετικη αναγνωση: πλεον πολυς κοσμος αντιλαμβανεται την αποχη ως πολιτικη πραξη. Αν παρατηρεις δεν ειναι οτι ο τσιπρας χανει ποσοστα,αλλα χανει σε απολυτους αριθμους. Οποτε ισως εξηγειται ετσι.

Για να μη με πειτε μαλακα/φαντασμενο/ονειροπαρμενο η δεν ξερω και γω τι, αντιλαμβανομαι οτι πολυυυυ μεγαλο μερος των απεχοντων ειναι σε φαση "που θα κουνιεμαι εξεταστικη περιοδο/βαριεμαι/δεν ψηνομαι/θα κατσω να δω ισπανια" και οτιδηποτε αλλο.
Αλλα πρεπει να παραδεχτουμε οτι (σε απολυτους αριθμους παντα) ενα εξισου μεγαλο μερος κοσμου αντιλαμβανεται οτι το να απεχει και να διεκδικησει με αλλο τροπο, ειναι και αυτος δρομος και μαλιστα πολιτικος.

Θα συμφωνούσα αλλά πιστεύω ότι δυστυχώς αυτή η αποχή είναι σε πολύ μικρό βαθμό "συνειδητοποιημένη" όπως τη παρουσιάζεις.

Μεγάλη μερίδα των ψηφοφόρων μου φαίνεται ότι πάει όπου φυσάει ο άνεμος. Αυτό φαίνεται από τα σκαμπανεβάσματα διάφορων κομμάτων όπως το πασοκ, ποτάμι και η ένωση κεντρώων. Δε ξέρω πως ερμηνεύεται η άνοδος (; 6,3 δεν είχε στις προηγούμενες εκλογές;) της χα μετά από όλα αυτά που έχουν γίνει. Με μηδενικό χρόνο στα ΜΜΕ, βουλευτές που μόλις αποφυλακίστηκαν κ.α. ... Huh confused

All these moments will be lost in time, like tears in rain.
In the meanwhile, life goal.
απλυτος

View Profile
« Reply #458 on: September 20, 2015, 22:57:31 pm »

τα γάμησε όλα ο τσίπρεν.

τραγωδία η νέα βουλή.

ήττα μεγάλη για κκε, ανταρσυα, δλδ όποια σοβαρή κομμουνιστική φωνή (κκε στασιμο!!, ανταρσυα ελαχιστη αυξηση)

μονο συμπαθές η σχετική στασιμότητα χ.α.

ερχονται δυσκολες μερες

http://arage-e-a-a-k.blogspot.gr/
Social_waste

View Profile
« Reply #459 on: September 20, 2015, 23:00:51 pm »

δεν ειμαι σιγουρος αν ανεβηκε η χα σε απολυτο αριθμο - θα φανει. λογικο ειναι παντως να ανεβει σε ποσοστο.
η μεταναστευση συσπειρωνει τους ψηφοφορους τους και δεν υπηρχε κατι να τους αποσυσπειρωσει.
αμα τους ενοχλουσε τοσο πολυ η ιδεα του να ψηφιζουν εγκληματιες και καθαρματα, δε θα ψηφιζαν καιρο τωρα.

το πασοκ επισης δεν ειχε κανενα ιδιαιτερο σκαμπανεβασμα.
πασοκ + κιδησο + δημαρ = 7.5% στις προηγουμενες εκλογες αν δεν κανω λαθος.
« Last Edit: September 20, 2015, 23:32:21 pm by Social_waste » Logged

Vive le son
D'l'explosion!
Apostolof
WebSlave
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Κεραυνοί, φωτιές, ece

View Profile WWW
« Reply #460 on: September 20, 2015, 23:06:09 pm »

Quote from: Social_waste on September 20, 2015, 23:00:51 pm
το πασοκ επισης δεν ειχε κανενα ιδιεταιρο σκαμπανεβασμα.

Σωστά, ξέχασα κιδησο και δημαρ.

Στα θετικά (για μένα) ότι έχει 8 κόμματα μέσα στη βουλή, που αν δε κάνω λάθος είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει.
« Last Edit: September 20, 2015, 23:09:01 pm by Tolis _tmo_ » Logged

All these moments will be lost in time, like tears in rain.
In the meanwhile, life goal.
απλυτος

View Profile
« Reply #461 on: September 21, 2015, 01:16:37 am »

Quote from: Tolis _tmo_ on September 20, 2015, 23:06:09 pm
Quote from: Social_waste on September 20, 2015, 23:00:51 pm
το πασοκ επισης δεν ειχε κανενα ιδιεταιρο σκαμπανεβασμα.

Σωστά, ξέχασα κιδησο και δημαρ.

Στα θετικά (για μένα) ότι έχει 8 κόμματα μέσα στη βουλή, που αν δε κάνω λάθος είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει.

ναι για να χουμε πλουραλισμο στις μνημονιακές προσεγγίσεις

http://arage-e-a-a-k.blogspot.gr/
Godhatesusall
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #462 on: September 21, 2015, 02:28:44 am »

Quote from: Argirios on September 20, 2015, 13:58:28 pm
Είναι φόρουμ της σχολής και δε μαρέσει να έχω διαμάχες με κανέναν. Όπως δε θα σου άρεσε ούτε εσένα να σε αποκαλούν φασίστα μου είναι και εμένα προσβλητικό, αν δε το καταλαβαίνεις ούτε αυτό τι να πω.

Άσχετο, αλλά τις προάλλες είπες ότι οι κομουνιστές είναι οι μεγαλύτεροι εχθροί της ελευθερίας.
Εγώ αυτοπροσδιορίζομαι ως κομουνιστής , και προφανώς αυτό είναι προσβλητικό για μένα. Αλλά δεν γύρισα να σε κάνω patronizing "βρε μάθε μπαλίτσα βρε"

Quote from: pikachu93 on September 20, 2015, 17:04:30 pm
Ερώτημα προς όλους τους μπολσεβίκους του φόρουμ. Αν αύριο η συνομωσία των πυρήνων της φωτιάς δολοφονήσει ένα στέλεχος της ΝΔ, τον Δένδια ξέρω γω, τι θα κάνετε? Πάρτυ στα πανεπιστήμια σωστά? Προφανώς δεν θα καταδικάσετε την βία από όπου κι αν προέρχεται παρά τους πομφόλυγες περί δημοκρατίας που ανεβαίνουν ανά τους καιρούς στο φόρουμ. Επομένως μην απορείτε αν ο μέσος δεξιός ψηφοφόρος δείχνει ανοχή στην χρυσή αυγή ακόμα και την ανάγκη να την υπερασπιστεί ενστικτωδώς ως κοντινό ιδεολογικό πόλο.
Καταδικάζω την βία απ'όπου και αν προέρχεται!

Καταδικάζω την βία της αντίστασης στους γερμανούς! Οι γερμανοί είναι φίλοι μας, θέλουν το καλό μας!
Καταδικάζω την βία της Γαλλικής επανάστασης! Τι την θες την αστική δημοκρατία, καλή ήταν η μοναρχία/φεουδαρχία
Καταδικάζω την βία της Ελληνικής επανάστασης! Οι οθωμανοί είναι φίλοι μας, θέλουν το καλό μας!

Γενικά αγαπητό τρολ, αποτυγχάνεις στο να δημιουργήσεις εντυπώσεις.
Οποιοσδήποτε που δεν είναι %%%% θα σου πει ότι δεν βρίσκει καμία λογική στην ατομική βία. Το να σκοτώσεις τον δένδια δεν μου λέει κάτι, και δεν λέει σε κανέναν τίποτα. Προφανώς και είναι γελοία και καταδικαστέα δράση. Γενικά η ατομική τρομοκρατία , πέραν από πολύ μικρούς αναρχικούς κύκλους, είναι καταδικαστέα ως άκρως μη αποτελεσματική και επικίνδυνη για το μαζικό κίνημα. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον δένδια σαν άτομο, τις πολιτικές που εφαρμόζει θέλω να σταματήσω.
Αλλά σε καμία περίπτωση ΔΕΝ καταδικάζω την βία απ'όπου και αν προέρχεται. Σε λίγο έτσι όπως πας θα μου ζητήσεις να απορρίψω και το κίνημα των ιλλεγκαλιστών.
« Last Edit: September 21, 2015, 02:31:33 am by Godhatesusall » Logged

YARRRRRRRRRRRRRR
Argirios
Veteran
Επιβεβαρυμένος

View Profile
« Reply #463 on: September 21, 2015, 02:40:08 am »

Quote from: Godhatesusall on September 21, 2015, 02:28:44 am
Είναι φόρουμ της σχολής και δε μαρέσει να έχω διαμάχες με κανέναν. Όπως δε θα σου άρεσε ούτε εσένα να σε αποκαλούν φασίστα μου είναι και εμένα προσβλητικό, αν δε το καταλαβαίνεις ούτε αυτό τι να πω.

Άσχετο, αλλά τις προάλλες είπες ότι οι κομουνιστές είναι οι μεγαλύτεροι εχθροί της ελευθερίας.
Εγώ αυτοπροσδιορίζομαι ως κομουνιστής , και προφανώς αυτό είναι προσβλητικό για μένα. Αλλά δεν γύρισα να σε κάνω patronizing "βρε μάθε μπαλίτσα βρε"
Είπα ο κομμουνισμός είναι ο εχθρός σαν ιδέα, όχι οι κομμουνιστές, αλλά γάματο τώρα αν σε πρόσβαλλα σορυ, ίσως δεν έπρεπε να βάλω το "ούτε" δε μου φάνηκε προσβλητικό αλλά είναι τώρα που το βλέπω.
« Last Edit: September 21, 2015, 02:49:09 am by Argirios » Logged

Godhatesusall
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #464 on: September 21, 2015, 03:27:49 am »

Quote from: Argirios on September 21, 2015, 02:40:08 am
Quote from: Godhatesusall on September 21, 2015, 02:28:44 am

Είπα ο κομμουνισμός είναι ο εχθρός σαν ιδέα, όχι οι κομμουνιστές, αλλά γάματο τώρα αν σε πρόσβαλλα σορυ, ίσως δεν έπρεπε να βάλω το "ούτε" δε μου φάνηκε προσβλητικό αλλά είναι τώρα που το βλέπω.
Δεν είναι θέμα προσβολής. Πολιτική κουβέντα κάνουμε, δεν λέμε αν είμαι ο πιο μαλάκας άνθρωπος του κόσμου Tongue . Σε αυτά τα πλαίσια της πολιτικής συζήτησης δεν θα με πείραζε και να το εννοούσες ότι οι κομουνιστές είναι οι εχθροί της ελευθερίας. Θα προσπαθούσα να δώσω επιχειρήματα για να αποδείξω το αντίθετο, και θα ήταν στην κρίση του καθενός  που θα διάβαζε το ποστ μου αν τα κατάφερνα ή όχι.

Αυτό που προσπαθούσα να πω είναι ότι ο οποιοσδήποτε χαρακτηρισμός θα πρέπει να συνοδεύεται/αντικρούεται είτε με επιχειρήματα, είτε με σιωπή (του τύπου: απαξιώ να σου απαντήσω).
Απαντήσεις του στυλ "χέσε μας ρε μπάρμπα" δεν προχωράνε την (όποια) συζήτηση, γι αυτό έκανα και το πρώτο σχόλιό μου ότι το patronizing δεν οδηγεί πουθενά.

YARRRRRRRRRRRRRR
Pages: 1 ... 29 30 [31] 32 33 34 Go Up Print
Jump to: