• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 21:24:30 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 21:24:30 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[Today at 19:49:00]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[Today at 16:56:56]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[Today at 15:55:08]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[Today at 13:28:21]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[Today at 12:13:45]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[Today at 12:01:53]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[Today at 10:22:18]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[Today at 01:56:37]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 15, 2025, 20:08:49 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]

[Δυναμική Συμπεριφορά ΣΗΕ...
by soko_freta
[June 13, 2025, 01:05:36 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9960
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426676
Total Topics: 31711
Online Today: 226
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 79
Guests: 112
Total: 191
manos_diakakis
georkala
BENEDICTVS
IBOURAS
krith
gorilaki
johnnypap
DimKaratzas
diamantis
Argiris
moutdimi
Notac
mrotskos
NickSpan
Retroman07
mimaki
sassi
xarabalios
giannisd
aalmpanb
superkolios
mdimitrig
qwertyuiop
tasakis
andreaspaper
airam
vagk
sigklitiki
jim_sklab
skopsinos
ddantono
thenoface
dimchin
sterlouk
dimitrisblioumis
Nefeli Nikita
pdiamantis
andyy
iropap
chrysaep
Andreas K
Soto Gonzalez
Stathiss
lapin
jojos
mkakale
george14
Fotis
agapi
mrodi
theofr
dem05
soktas
ioannisfa
stergios03
miltan8
gntitsios
geojohn
gkg
Petross
Saint_GR
VeGGoS
thanosk
ggalamat
avatangg
AA RE LEWN
simosilias
Denisivo
Ioannakoliou
tank
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads
με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!
THMMY.gr > Forum > Μαθήματα Κύκλου Ηλεκτρονικής & Υπολογιστών  > 8ο Εξάμηνο > 8ο Εξάμηνο - ΠΠΣ > Μαθήματα Επιλογής > Επιλογής 8ου...
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: [1] 2 3 Go Down Print
Author Topic: Επιλογής 8ου...  (Read 11722 times)
princess_of_the_dawn
Καταστραμμένος

με μια σφαίρα στο κεφάλι το μυαλό σου θ αλλάξει!

View Profile
Επιλογής 8ου...
« on: February 04, 2015, 15:39:14 pm »

Μιας και δε διαβάζω,ας ρίξω μια ματιά στο μέλλον.

Θέλω 2 επιλογής απ τον τομέα ηλεκτρονικής.Από ΨΕΕ, Γραφική με υπολογιστές,Τηλεπ ηλεκτρονική και Ψηφιακά3 ποιά δύο;
Γενικά θα ήθελα να μου πείτε αν έχει κάποιο απαλλακτικές υποχρεωτικές ή προσθετικές εργασίες (και αν θέλουν πολλή ενασχόληση), αν έχει κάποιο απαλλακτικές προόδους,πόσο εύκολο και πόσο ενδιαφέρον είναι το καθένα.Γενικά ό,τι ξέρετε και οτι σας απασχολεί!

λευκά κελιά για σένα

https://www.behance.net/Thomas_Kef
Fcoriolis
Guest
Re: Επιλογής 8ου...
« Reply #1 on: February 04, 2015, 15:44:24 pm »

Quote from: princess_of_the_dawn on February 04, 2015, 15:39:14 pm

Θέλω 2 επιλογής απ τον τομέα ηλεκτρονικής.Από ΨΕΕ, Γραφική με υπολογιστές,Τηλεπ ηλεκτρονική και Ψηφιακά3 ποιά δύο;
Γενικά θα ήθελα να μου πείτε αν έχει κάποιο απαλλακτικές υποχρεωτικές ή προσθετικές εργασίες (και αν θέλουν πολλή ενασχόληση), αν έχει κάποιο απαλλακτικές προόδους,πόσο εύκολο και πόσο ενδιαφέρον είναι το καθένα.Γενικά ό,τι ξέρετε και οτι σας απασχολεί!
Για ΨΕΕ που ξέρω, το μάθημα δεν σου μαθαίνει επεξεργασία εικόνας (πχ φότοσοπ ή κάτι παρόμοιο) αλλά κυρίως με μαθηματικό τρόπο, δηλαδή πίνακες κλπ, έλεγα να το πάρω και εγώ αλλά μου φαίνεται πολύ στυλ αρχιτεκτονικής υπολογιστών, οπότε μακριά.
Τηλεπ ηλεκτρονική είναι Χατζόπουλος, αν αντέχεις τα μαθήματα του είσαι οκ, σε ίδιο στυλ κυμαίνεται.
Για τα άλλα δεν ξέρω, απλά για τα ψηφιακά ιιι, αν σου άρεσαν τα ψηφιακά ιι και τα asic θα είναι κάτι παρόμοιο πιστεύω.
nohponex
Administrator
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile WWW
« Reply #2 on: February 04, 2015, 15:45:36 pm »

Quote from: nohponex on September 30, 2014, 17:56:20 pm
Όπως είπαμε..

princess_of_the_dawn
Καταστραμμένος

View Profile
« Reply #3 on: February 04, 2015, 15:53:00 pm »

Μ αυτή τη λογική δε πρέπει να πάρω κανένα.
Η ΨΕΕ είναι σαν την ΨΕΣ;(για να ξέρω να αποφασίσω αφού δώσω ΨΕΣ  Tongue )

Τηλεπικοινωνιακή Ηλεκτρονική μου έχει κάνει προμόσιον το πεντιούμι.Θα ήθελα να μου πει 2-3 πραγματάκια.

Ασικ δεν έδωσα τρομάρα μου(σήμερα ηταν κιόλας αν δε λανθάνω).Τα ψηφιακά2 μου αρέσουν απλά δεν τα περνάω Tongue Tongue

λευκά κελιά για σένα

Elade

View Profile
« Reply #4 on: February 04, 2015, 15:55:03 pm »

ΨΕΕ εχουν οντως μαθηματικα κυρίως. Αμα σ ενδιαφέρει η επεξεργασια εικόνας ειναι ενδιαφερον και νμζω αξίζουν κι οι παρακολουθησεις του. Εχει 3-4 εργασιες π πιανουνε 30-40% του βαθμου, μια προοδο που πιανει ενα 20% του βαθμου κι εξεταση που πιανει το υπολοιπο  Tongue Εχει δουλιτσα μεσα στο 6μηνο κι ο ντελοπουλος ειναι λιγο στον κοσμο του(γενικα). Και τα θεματα εξετασεων νμζω δεν τα λες ευκολα. Απο εκει και περα, η τσαπ του γιου

edit: Πρακτικα η εικονα ειναι 2-διαστατο σήμα. Δεν θα ξεφύγεις απο  μαθηματικα δλδ. Αλλα  το οτι βλέπεις οσα μαθηματικα κανεις να  εχουνε αποτελεσμα σε καποια εικονα, νμζω δινει ενα επιπλεον ενδιαφερον
« Last Edit: February 04, 2015, 15:58:17 pm by ELADE » Logged
Nerevar
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

I'm Pickle Rick!

View Profile
« Reply #5 on: February 04, 2015, 15:57:45 pm »

Θα ακουστώ (πάλι) γραφικός αλλά δεν πειράζει.Τα ψηφιακά3 είναι το πιο ανοργάνωτο μάθημα τη σχολής.Η ύλη ουσιαστικά δεν μπορεί να οριστεί,αλλά είναι μια συλλογή παρουσιάσεων από άπειρα συνέδρια,τις οποίες αμφιβάλλω αν ακόμα και ο σδοκ έχει διαβάσει.Το μάθημα είναι 3ωρο,αλλά η πρώτη ώρα θα χάνεται επειδή θα θέλει να τρώει στη λέσχη και οι άλλες 2 ώρες δε θα γίνονται ποτέ ολόκληρες.Επίσης,μία "μικρή" λεπτομέρεια,εργασίες έδωσε οκτώβριο/νοέμβριο,οπότε τώρα περιμένει μάταια αφού θα πάρω ΨΕΕ στη θέση των ψ3 (και αντί να χρωστάω 1 θερινό θα έχω 2..).Τωρα έσυ μπορεί να ανήκεις στο fanclub του σδοκ όπως η pentium και να σου αρέσει το χάσιμο χρόνου και ο σαδομαζοχισμός..

Στην τηλεπ ηλεκτρονική θα δείτε κυκλώματα μείξης/πολλαπλασιασμού και ενισχυτών πέρα από τις τάξεις A,B,AB.Προκείται για αναλογικές τηλεπικοινωνίες,όχι από την οπτική γωνία των σημάτων (5ο εξάμηνο) αλλά από αυτή της ηλεκτρονικής.Τα θέματα της εξεταστικής είναι γελοία,αυτούσια παραδείγματα από τις σημειώσεις,όλο το ενδιαφέρον του μαθήματος είναι το ADS που θα μάθετε στο εργαστήριο και η βιβλιογραφική εργασία.

YΓ:Πάρτε ασαφή.
« Last Edit: February 04, 2015, 16:02:01 pm by Firkraag » Logged

A pirate i was meant to be.
princess_of_the_dawn
Καταστραμμένος

View Profile
« Reply #6 on: February 04, 2015, 16:06:27 pm »

Ενα ένα μου τα βγάζεις.Έχει εργαστήριο υποχρεωτικό;Και εργασία επίσης;
Βάζω λοιπόν και άλλο μάθημα στο παιχνίδι γιατί δε μας βλέπω καλάάάά....
Ασαφή Συστήματα κανείς;
Επίσηζ Γραφική δεν είχε πάρει κανείς;

εδιτ:τώρα είδα το έδιτ σου πάουερσλέηβ Tongue

λευκά κελιά για σένα

pentium4
Veteran
Καταστραμμένος

εφακ

View Profile
« Reply #7 on: February 04, 2015, 16:08:34 pm »

Quote from: Firkraag on February 04, 2015, 15:57:45 pm

Θα ακουστώ (πάλι) γραφικός αλλά δεν πειράζει.Τα ψηφιακά3 είναι το πιο ανοργάνωτο μάθημα τη σχολής.Η ύλη ουσιαστικά δεν μπορεί να οριστεί,αλλά είναι μια συλλογή παρουσιάσεων από άπειρα συνέδρια,τις οποίες αμφιβάλλω αν ακόμα και ο σδοκ έχει διαβάσει.Το μάθημα είναι 3ωρο,αλλά η πρώτη ώρα θα χάνεται επειδή θα θέλει να τρώει στη λέσχη και οι άλλες 2 ώρες δε θα γίνονται ποτέ ολόκληρες.Επίσης,μία "μικρή" λεπτομέρεια,εργασίες έδωσε οκτώβριο/νοέμβριο,οπότε τώρα περιμένει μάταια αφού θα πάρω ΨΕΕ στη θέση των ψ3 (και αντί να χρωστάω 1 θερινό θα έχω 2..).Τωρα έσυ μπορεί να ανήκεις στο fanclub του σδοκ όπως η pentium και να σου αρέσει το χάσιμο χρόνου και ο σαδομαζοχισμός..

Στην τηλεπ ηλεκτρονική θα δείτε κυκλώματα μείξης/πολλαπλασιασμού και ενισχυτών πέρα από τις τάξεις A,B,AB.Προκείται για αναλογικές τηλεπικοινωνίες,όχι από την οπτική γωνία των σημάτων (5ο εξάμηνο) αλλά από αυτή της ηλεκτρονικής.Τα θέματα της εξεταστικής είναι γελοία,αυτούσια παραδείγματα από τις σημειώσεις,όλο το ενδιαφέρον του μαθήματος είναι το ADS που θα μάθετε στο εργαστήριο και η βιβλιογραφική εργασία.

YΓ:Πάρτε ασαφή.

Grin Grin Grin (και asic, και asic!! )

να πάρετε τηλεπ. ηλεκτρονική ! τέρμα ενδιαφέρον μάθημα!

https://www.youtube.com/watch?v=doMu-YNc4wM&feature=emb_title

Nerevar
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

I'm Pickle Rick!

View Profile
« Reply #8 on: February 04, 2015, 16:15:01 pm »

Quote from: princess_of_the_dawn on February 04, 2015, 16:06:27 pm
Ασαφή Συστήματα κανείς;

To εργαστήριο,η εξέταση αυτού και η εργασία πάνω στο ADS είναι επιπέδου spice,άντε λίγο δυσκολότερο,όπως δυσκολότερο είναι και το cadence στα VLSI,Τελικός βαθμός=0.2*εξέταση εργαστηρίου+0.2*βιβλιογραφική+0.6*γραπτά.

Προσωπικά τα ασαφή ήταν μακράν το πιο ενδιαφέρον μάθημα.Ξεκινά αργά επειδή μπαίνετε σε ένα εντελώς καινούριο αντικείμενο.Αν μπορέσετε να προσπέρασετε τα πολλά μαθηματικά στη θεωρία,δώσετε έμφαση στις ασκήσεις και αντέχετε τα 3ωρα του θεοχάρη τότε πάρτε το.Oι 2 πρώτες εργασίες είναι πιο εύκολες από τις αντίστοιχες στη σύνθεση,ενώ όπως είπα αν έχετε καταλάβει την ουσία του μαθήματος τότε η γραπτή εξέταση δεν είναι δύσκολη.

A pirate i was meant to be.
Jim D. Ace
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Τρελός παπάς με βάφτισε!!!

View Profile
« Reply #9 on: February 04, 2015, 17:10:53 pm »

Quote from: Firkraag on February 04, 2015, 16:15:01 pm
Ασαφή Συστήματα κανείς;

To εργαστήριο,η εξέταση αυτού και η εργασία πάνω στο ADS είναι επιπέδου spice,άντε λίγο δυσκολότερο,όπως δυσκολότερο είναι και το cadence στα VLSI,Τελικός βαθμός=0.2*εξέταση εργαστηρίου+0.2*βιβλιογραφική+0.6*γραπτά.

Προσωπικά τα ασαφή ήταν μακράν το πιο ενδιαφέρον μάθημα.Ξεκινά αργά επειδή μπαίνετε σε ένα εντελώς καινούριο αντικείμενο.Αν μπορέσετε να προσπέρασετε τα πολλά μαθηματικά στη θεωρία,δώσετε έμφαση στις ασκήσεις και αντέχετε τα 3ωρα του θεοχάρη τότε πάρτε το.Oι 2 πρώτες εργασίες είναι πιο εύκολες από τις αντίστοιχες στη σύνθεση,ενώ όπως είπα αν έχετε καταλάβει την ουσία του μαθήματος τότε η γραπτή εξέταση δεν είναι δύσκολη.
μπορεις να πεις μερικα πραγματα για τα ασαφη;
με τι ασχολουνται;
επισης τα ισχυος αξιζουν;
τα χει παρει κανεις;

People think that I must be a very strange person. This is not correct. I have the heart of a small boy.
It is in a glass jar on my desk.
Δον
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #10 on: February 04, 2015, 17:12:20 pm »

Ασαφή Συστήματα κανείς;

Γραφική είναι ωραίο και ενδιαφέρον μάθημα. Ο Ντελόπουλος δίνει τα ρέστα του όπως είναι γνωστό.

Έχει συνήθως 3 εργασίες οι οποίες πιάνουν 5+1 συνήθως μονάδες στο σύνολο και τα γραπτά που πιάνουν επίσης 5+1 συνήθως μονάδες.

Edit: Α! Είχε και μία δύσκολη πρόοδο που έπιανε δύο μονάδες . Το σύνολο που μπορούσες να πάρεις ήταν 13/10 αν θυμάμαι καλά, αλλά δεν θυμάμαι το ακριβές ποσοστό.

Η γραφική είναι στην ουσία γεωμετρία στο χώρο και αλγόριθμοι φωτισμού και σκίασης.

Οι εργασίες είναι βγαλμένες από την ύλη του μαθήματος (περίεργο για τη σχολή μας Tongue). Είναι ουσιαστικά μια υλοποίηση των αλγορίθμων γραφικής στο matlab.
Στη δική μας τη φουρνιά, η πρώτη ήταν εύκολη (εως και γελοία), η δεύτερη ήταν μέτρια και η τρίτη ήταν δυσκολούτσικη.

« Last Edit: February 04, 2015, 17:20:53 pm by Δον » Logged
princess_of_the_dawn
Καταστραμμένος

View Profile
« Reply #11 on: February 04, 2015, 17:21:13 pm »

Ισχύος νομίζω είναι δυσκολάκι.

Δόν,τί εννοάς με τις +1 μονάδες;
είναι μπόνους φάση;
επίσηζ αν δεν κάνω τις εργασίες(όπως συνηθίζω)  μπορώ να δώσω στο τέλος απλά πρέπει να γράψω ~10; Tongue
άμα κάνω τη μία ή τις 2;

λευκά κελιά για σένα

Δον
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #12 on: February 04, 2015, 17:21:51 pm »

Quote from: The Batman on February 04, 2015, 15:44:24 pm

Για ΨΕΕ που ξέρω, το μάθημα δεν σου μαθαίνει επεξεργασία εικόνας (πχ φότοσοπ ή κάτι παρόμοιο) αλλά κυρίως με μαθηματικό τρόπο, δηλαδή πίνακες κλπ, έλεγα να το πάρω και εγώ αλλά μου φαίνεται πολύ στυλ αρχιτεκτονικής υπολογιστών, οπότε μακριά.
Τηλεπ ηλεκτρονική είναι Χατζόπουλος, αν αντέχεις τα μαθήματα του είσαι οκ, σε ίδιο στυλ κυμαίνεται.
Για τα άλλα δεν ξέρω, απλά για τα ψηφιακά ιιι, αν σου άρεσαν τα ψηφιακά ιι και τα asic θα είναι κάτι παρόμοιο πιστεύω.

ΨΕΕ καμία σχέση με το μάθημα της αρχιτεκτονικής υπολογιστών Tongue

Το μάθημα ασχολείται όντως με το "μαθηματικό" κομμάτι της επεξεργασίας εικόνας, χωρίς αυτό όμως να χρειάζεται να σε τρομάξει. Μαθαίνεις και επεξεργάζεσαι στην ουσία διδιαστατα σήματα με διάφορες τεχνικές ευρέως διαδεδομένες. Παίζεις με φίλτρα πάνω σε εικόνες ( Ναι, φίλτρα, θόλωμα, τονισμός ακμών, smoothing κλπ) τα οποία μαθαίνεις να κατασκευάζεις.

Ο τομέας της επεξεργασίας εικόνας γενικά είναι πολύ μεγάλος, αλλά στο μάθημα μαθαίνονται τα βασικά.

Η δομή του είναι παρόμοια με αυτή της γραφικής, δηλαδή εργασίες, πρόοδος και εξετάσεις, με σύνολο (αν θυμάμαι καλά) 11/10.
« Last Edit: February 04, 2015, 17:24:21 pm by Δον » Logged
Δον
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #13 on: February 04, 2015, 17:23:24 pm »

Quote from: princess_of_the_dawn on February 04, 2015, 17:21:13 pm
Ισχύος νομίζω είναι δυσκολάκι.

Δόν,τί εννοάς με τις +1 μονάδες;
είναι μπόνους φάση;
επίσηζ αν δεν κάνω τις εργασίες(όπως συνηθίζω)  μπορώ να δώσω στο τέλος απλά πρέπει να γράψω ~10; Tongue
άμα κάνω τη μία ή τις 2;

Δεν είναι ακριβώς μπόνους. Υποχρεωτικές είναι. Αλλά σου δίνει τη δυνατότητα πχ να μην τις κάνεις όλες ολόσωστα αλλά να πάρεις πάλι καλό βαθμό. Ή αν δεν γράψεις στην πρόοδο να πάρεις πάλι καλό βαθμό. Ή αν δεν κάνεις την μία από τις εργασίες πάλι να γράψεις καλό βαθμό Tongue
boone

View Profile
« Reply #14 on: February 04, 2015, 17:46:19 pm »

Τηλεπ. Ηλεκ θα παρεις σιγουρα. Νομιζω ειναι το ευκολοτερο απο αυτα που αναφερεις. Εχει μεν ενα η δυο προαιρετικα εργαστηρια, 2 εργασιες, η μια εκ των δυο περιλαμβανει χρηςη προγραμματος που μαθαινεις στο εργαςτηριο, μια παρουσιαση κ εξεταση εργαστηριου ΑΛΛΑ ολα αυτα βγαινουν. Οι εργασιες μπορουν να γινουν και μεσα σ ενα 4ημερο κ οι 2 κ οι εξετασεις ψιλοστανταρακι.
Σδοκ δε θα προτεινα με τπτ, εκτος κ αν δεν πατησει το ποδι του ξανα και μοιρασει εκπροθεσμα πενταρια απο "ενοχικη συνειδηση" (ενοχικη συνειδηση my ass αλλα ενιγουει)
« Last Edit: February 04, 2015, 17:49:47 pm by boone » Logged

Pages: [1] 2 3 Go Up Print
Jump to: