• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 21:35:33 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 21:35:33 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[Today at 19:49:00]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[Today at 16:56:56]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[Today at 15:55:08]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[Today at 13:28:21]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[Today at 12:13:45]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[Today at 12:01:53]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[Today at 10:22:18]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[Today at 01:56:37]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 15, 2025, 20:08:49 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]

[Δυναμική Συμπεριφορά ΣΗΕ...
by soko_freta
[June 13, 2025, 01:05:36 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9960
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426676
Total Topics: 31711
Online Today: 226
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 70
Guests: 104
Total: 174
gkyrodi
stefpapa21
giannisd
jim_sklab
tasos gourd
thathas12
KZerenidis
mixkats
eleftheria
Roidos
cealexop
Notac
christinabisdeki
Spyros.kleanthous
superkolios
Nikos_313
grethem
bougatsa
xarisagraf
nmpampal
whatdoesthefoxsay
Fotis
BossiTsif
itsikou
qwertyuiop
mike1996
AA RE LEWN
mmikelo
DK06
christina02
thomassamaras
valco08
gpap
Deviate
vaggelis.ntokas
johnnypap
amprozos
manos_diakakis
georkala
BENEDICTVS
IBOURAS
krith
gorilaki
DimKaratzas
diamantis
Argiris
moutdimi
mrotskos
NickSpan
Retroman07
mimaki
sassi
xarabalios
aalmpanb
mdimitrig
tasakis
andreaspaper
airam
vagk
sigklitiki
skopsinos
ddantono
thenoface
dimchin
sterlouk
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Για οποιοδήποτε πρόβλημα με register/login, στείλτε email στο contact@thmmy.gr.
THMMY.gr > Forum > Χαλαρή συζήτηση - κουβεντούλα > Φιλόσοφοι Μηχανικοί - Μηχανικοί Φιλόσοφοι > Πολιτικά > Κοινοβούλιο (Moderators: Mr Watson, Tasos Bot) > Εκλογές 2015 | Ποια στάση πρέπει να κρατήσουν οι ψηφοφόροι?
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 31 Go Down Print
Author Topic: Εκλογές 2015 | Ποια στάση πρέπει να κρατήσουν οι ψηφοφόροι?  (Read 50879 times)
Αιμιλία η φτερωτή χελώνα
Διεστραμμένος

Έξω η μπουχεσαρία απ'το ΤΗΜΜΥ

View Profile WWW
Re: Εκλογές 2015 | Ποια στάση πρέπει να κρατήσουν οι ψηφο
« Reply #240 on: January 14, 2015, 04:40:35 am »

για να μην εβαλε το Ποταμι στα μνημονιακα κομματα, εγω πονταρω οτι θα λουζοταν στο Γουαδαλκιβιρ τοσα χρονια.

"Όσοι περιμένουν να βρουν πατημένα χνάρια θα απογοητευτούν γρήγορα. Όσοι δεν είναι έτοιμοι να πέσουν και να ξανασηκωθούν, να χάσουν τον δρόμο τους και να τον ξαναβρούν, να αγγίξουν όχι μια και δύο αλλά δέκα και εκατό φορές τον πάτο της έσχατης αμφιβολίας για τα σχέδια τους, για τις ιδέες τους, για τους συντρόφους τους, και για τους ίδιους τους εαυτούς τους, να αναμετρηθούν με τα χίλια δυο πρόσωπα της απόγνωσης και να ξανανέβουν στον αφρό, είναι καλύτερα να περιμένουν την κοινωνική αλλαγή απ' τον Αι Βασίλη ή, πράγμα που δεν διαφέρει πολύ, από κάποια αψεγάδιαστη δικαιωμένη "πρωτοπορία" .Εμείς δεν έχουμε να προσφέρουμε παρά την άχαρη γοητεία της καινούριας προσπάθειας, την ιστορική βεβαιότητα για τον σκοπό, την πάλη για τον ποιοτικό εμπλουτισμό του μαζί με την αδιάκοπη κριτική για τα μέσα, την στράτευση σε μια υπόθεση που χρειάζεται μαχητές αλλά θέλει να καταργήσει τους στρατιώτες"

https://www.facebook.com/arage.eaak  Knuppel
Αλντεμπαράν
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

גם זה יעבור

View Profile
Re: Εκλογές 2015 | Ποια στάση πρέπει να κρατήσουν οι ψηφοφόροι?
« Reply #241 on: January 14, 2015, 11:07:37 am »

mumm-ra η Χρυσή Αυγή πως σου φαίνεται ;

http://de.academic.ru/pictures/dewiki/75/Kemenche-Salut_de_trebizonde-Danse_aux_sabres.jpg
Mumm-ra ο παντοντινός
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #242 on: January 14, 2015, 11:45:10 am »

T
Quote from: Αλντεμπαράν on January 14, 2015, 11:07:37 am
Δεν ψηφίζω ένα κόμμα που τα μέλη του υποστηρίζουν τον εθνικοσοσιαλισμό.Το εχω ξαναγραψει σε άλλο ποστ και το ειχε σχολιασει η Αιμιλία. Για μένα πρέπει το σύνταγμα να απαγορευει την ύπαρξη κομματων σαν το ΚΚΕ κ την ΧΑ.
Είναι κάπως θλιβερό όμως να ειναι το μόνο κόμμα που πχ κάνει συσσιτια και ταίζει κόσμο και ασκεί ουσιαστικη αντιπολίτευση,ενω υπάρχουν τόσες αριστερες συνιστωσες στην Βουλη.
Karaμazoβ
Veteran
Επιβεβαρυμένος

ad astra, per aspera

View Profile
« Reply #243 on: January 14, 2015, 13:43:30 pm »

Quote from: Mumm-ra ο παντοντινός on January 14, 2015, 11:45:10 am
T
Quote from: Αλντεμπαράν on January 14, 2015, 11:07:37 am
Δεν ψηφίζω ένα κόμμα που τα μέλη του υποστηρίζουν τον εθνικοσοσιαλισμό.Το εχω ξαναγραψει σε άλλο ποστ και το ειχε σχολιασει η Αιμιλία. Για μένα πρέπει το σύνταγμα να απαγορευει την ύπαρξη κομματων σαν το ΚΚΕ κ την ΧΑ.
Είναι κάπως θλιβερό όμως να ειναι το μόνο κόμμα που πχ κάνει συσσιτια και ταίζει κόσμο και ασκεί ουσιαστικη αντιπολίτευση,ενω υπάρχουν τόσες αριστερες συνιστωσες στην Βουλη.

Τα συσσιτια και οι δολοφονίες/βρισιες/ξυλο ειναι η "ουσιαστική αντιπολίτευση";; Δηλαδή που εγκειται το "ουσιαστική" για σένα; Γιατι για μενα ειναι στην κατεύθυνση αλλαγής του συστήματος απο τη βαση.

Τα περι απογόρευσης του ΚΚΕ και της ΧΑ, αλλα εκδήλωσης θαυμασμού προς την τελευταία δε θα τα σχολιασω για να προστατεύσω την ηρεμία μου. Ο αντικομμουνισμός μου ανακατεύει το στομάχι και έχω να κάνω μάθημα σε λίγο.

Ρε μπατμαν, γαμω το κεφάλι μου -που λεει και ο πρωθυπουργός μας, αυτη τη σιγουριά σου απο που την αντλεις;; Μια wikipedia αρκει για να τσεκάρεις τι ειχαν καταφέρει τα σοσιαλιστικα κρατη (όπως η Ρουμανία) στην οικονομία και τί οχι. Η Ρουμανία παραγωγικά καταστράφηκε με την επιστροφή στον καπιταλισμό. Ακουσε και μας λιγο, νομίζεις οτι δε τα χουμε σκεφτεί ποτέ αυτά;

« Last Edit: January 14, 2015, 13:53:26 pm by Karaμazoβ » Logged

deadparrot
Θαμώνας

Willie! Your mouth!

View Profile
« Reply #244 on: January 14, 2015, 13:58:20 pm »

Quote from: g on January 14, 2015, 04:32:30 am
Εχεις ψιλιαστεί ότι εσύ ήσουν ο άφαντος και ο ανύπαρκτος ? Το ΚΚΕ είτε συμφωνείς είτε διαφωνείς είναι και ήταν πάντα εκεί . Αν εσύ δεν πήρες χαμπάρι δικό σου θέμα...

Δηλαδή έπρεπε να κάνει εκπτώσεις και να λαϊκίσει για να το αγαπήσουν οι αγανακτισμένοι που ήθελαν ένα καινούργιο ΠΑΣΟΚ ? Επρεπε να συμμορφωθεί με τον κυρίαρχο πραγματισμό και κυνισμό για να μην είναι γραφικό? Μήπως αυτό που βρίσκεις γραφικό είναι ο κομμουνισμός γιατί :"ντάξει ρε παιδά πάνε αυτά περασμένα ξεχασμένα απέτυχε τι μας λετε τώρα για τα απολιθώματα της ιστορίας" ? Και στην τελική αποφάσισε, αν είναι όλα αυτά το ΚΚΕ γιατί το ήθελες τόσο πολύ μαζί σου ? Εσύ τι έκανες τόσα χρόνια επίσης για να έχεις τέτοια έπαρση και να εμφανίζεσαι τόσο αιχμηρά υποτίθεται κριτικός ?

Το ερώτημα είναι αν θα έιναι και στο μέλλον πάντα εκεί με την τακτική που ακολουθεί. Και αποτελεί και τραγική ειρωνία γιατί φαίνεται πως είναι το μόνο πράγμα που τους απασχολεί πλέον εκεί στο ΚΚΕ. Θα μπορούσε κρατόντας μια διαφορετική στάση να έχει άμεση επίδραση *τώρα* στην ζωή του κόσμου. Θα μπορούσε να αποκτήσει και πρόσβαση σε κοινωνικές ομαδες που μέχρι τώρα είχε ελάχιστη επιρροή, αντί για αυτό έχει διαλέξει την ιδεολογική καθαρότητα για κάποιο μακρινό μέλλον. Εγω τουλάχιστον σκέφτομαι τι μήνυμα θα έστελνε σε όλο τον κόσμο μια ενωμένη αριστερή κυβέρνηση η οποία θα κατάφερνε να κάνει καλύτερη την ζωή των ανθρώπων στην Ελλάδα.
« Last Edit: January 14, 2015, 14:03:19 pm by deadparrot » Logged

το συμπαν ειναι απειρο
τα ματια σου δακρύζουν
γιατι μωρο μου 
τ'αλογα αποψε χλιμιντρίζουν?

και το αλλο το παλιό ναυτικό:

με κοιτας σε κοιτω σε κοιτω
τι ναυτακι γλυκο είναι αυτό
τοσους μήνες κλειστοί στην βαρκούλα αυτή
μ'έχει πιάσει μια κάυλα τρελή
Grecs
Καταστραμμένος

Lived in the air died on asphalt

View Profile
« Reply #245 on: January 14, 2015, 14:29:59 pm »

Quote from: deadparrot on January 14, 2015, 13:58:20 pm
Εχεις ψιλιαστεί ότι εσύ ήσουν ο άφαντος και ο ανύπαρκτος ? Το ΚΚΕ είτε συμφωνείς είτε διαφωνείς είναι και ήταν πάντα εκεί . Αν εσύ δεν πήρες χαμπάρι δικό σου θέμα...

Δηλαδή έπρεπε να κάνει εκπτώσεις και να λαϊκίσει για να το αγαπήσουν οι αγανακτισμένοι που ήθελαν ένα καινούργιο ΠΑΣΟΚ ? Επρεπε να συμμορφωθεί με τον κυρίαρχο πραγματισμό και κυνισμό για να μην είναι γραφικό? Μήπως αυτό που βρίσκεις γραφικό είναι ο κομμουνισμός γιατί :"ντάξει ρε παιδά πάνε αυτά περασμένα ξεχασμένα απέτυχε τι μας λετε τώρα για τα απολιθώματα της ιστορίας" ? Και στην τελική αποφάσισε, αν είναι όλα αυτά το ΚΚΕ γιατί το ήθελες τόσο πολύ μαζί σου ? Εσύ τι έκανες τόσα χρόνια επίσης για να έχεις τέτοια έπαρση και να εμφανίζεσαι τόσο αιχμηρά υποτίθεται κριτικός ?

Το ερώτημα είναι αν θα έιναι και στο μέλλον πάντα εκεί με την τακτική που ακολουθεί. Και αποτελεί και τραγική ειρωνία γιατί φαίνεται πως είναι το μόνο πράγμα που τους απασχολεί πλέον εκεί στο ΚΚΕ. Θα μπορούσε κρατόντας μια διαφορετική στάση να έχει άμεση επίδραση *τώρα* στην ζωή του κόσμου. Θα μπορούσε να αποκτήσει και πρόσβαση σε κοινωνικές ομαδες που μέχρι τώρα είχε ελάχιστη επιρροή, αντί για αυτό έχει διαλέξει την ιδεολογική καθαρότητα για κάποιο μακρινό μέλλον. Εγω τουλάχιστον σκέφτομαι τι μήνυμα θα έστελνε σε όλο τον κόσμο μια ενωμένη αριστερή κυβέρνηση η οποία θα κατάφερνε να κάνει καλύτερη την ζωή των ανθρώπων στην Ελλάδα.

To ΚΚΕ εχει σαν προγραμμα τον σοσιαλισμο - κομμουνισμο. Τον κομμουνισμο οσο και να τον θελει ενα κομμα ή μια κυβερνηση, τον φτιαχνει ο λαος. Αν ο λαος εχει μαυρα μεσανυχτα και δεν ξερει τι θελει, δεν κανεις κομμουνισμο. Κανεις οτι να ναι. Και στην Σοβιετικη Ενωση υπηρξε αυτο το προβλημα παρολο που καταφερανε να κανουν σοσιαλιστικο κρατος. Το ΚΚΕ πανω απ' ολα ειναι μεσα στην βουλη για να προπαγανδιζει την αλλη οδο. Μπορεις να εγκαλεις το ΚΚΕ για το οτι δεν πειθει, οχι γιατι δεν κυβερναει και δεν συνεργαζεται με σοσιαλδημοκρατες.

Καλα ο μαμρας γουσταρει ΧΑ απλα την καταδικαζει πλαι στο  ΚΚΕ για να μην τον πουμε φασιστα. Αλλα εμεις θα τον πουμε.

"I wish punk, pizza, coke, and skateboarding could be combined into one thing that I could taste, look at or play with."
Mumm-ra ο παντοντινός
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #246 on: January 14, 2015, 15:42:48 pm »

Quote from: Grecs on January 14, 2015, 14:29:59 pm

Καλα ο μαμρας γουσταρει ΧΑ απλα την καταδικαζει πλαι στο  ΚΚΕ για να μην τον πουμε φασιστα. Αλλα εμεις θα τον πουμε.

Καταρχήν όπως και το φαντάστηκα,δεν μπόρεσε ούτε ένας να πει ένα σωστό αντεπιχείρημα στο πρηγούμενο ποστ μου για την ψήφο στην Αριστερά
Μπορεί να γουστάρω και να τον παίρνω από πίσω,πες με και πουστράκι, δεν θα πολυιδρώσει το αυτί μου για το πως με λέει ένας ανώνυμος σε ένα ιντερνετικό καφενείο.Εγώ μια φορά συμφέρον από το να βγει δεν έχω πάντως και άμα γούσταρα δεν θα κάναμε καν αυτήν την κουβέντα,εδώ

Έχεις ψιλιαστεί ότι μιλάμε για ΚΟΜΜΑ? Κ Ο Μ Μ Α γαμώτο.Δεν μιλάμε για έναν ιδεολογικό σύλλογο/λέσχη που μαζεύονται τα μέλη του και μαλακίζονται έχοντας μια ιδεολογία.ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑ,που ζητά ψήφους από τον λαό για ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ. Εσύ με όλα αυτά που γράφεις απλά επιβεβαιώνεις ότι εκεί στον Περισσό το μόνο που τους νοιάζει είναι μια ιδεολογία.Έχουν γραμμένη στα παπάρια τους την κατάσταση στην κοινωνία και δεν επιδιώκουν καμία αλλαγή και ανατροπή,με κανέναν τρόπο.
Όσο για το γιατί είμαι τόσο "αιχμηρά κριτικός" όπως λες έχω κάθε δικαίωμα να είμαι γιατί είμαι πολιτικοποιημένος και ξέρω πολύ καλά τι γίνεται,τουλάχιστον στην χώρα μου.Οπότε ναι αυτό με κάνει να έχω το δικαίωμα να τα χώνω,ειδικά με ακράδαντα επιχειρήματα

Quote from: Karaμazoβ on January 14, 2015, 13:43:30 pm

Τα συσσιτια και οι δολοφονίες/βρισιες/ξυλο ειναι η "ουσιαστική αντιπολίτευση";; Δηλαδή που εγκειται το "ουσιαστική" για σένα; Γιατι για μενα ειναι στην κατεύθυνση αλλαγής του συστήματος απο τη βαση.

Τα περι απογόρευσης του ΚΚΕ και της ΧΑ, αλλα εκδήλωσης θαυμασμού προς την τελευταία δε θα τα σχολιασω για να προστατεύσω την ηρεμία μου. Ο αντικομμουνισμός μου ανακατεύει το στομάχι και έχω να κάνω μάθημα σε λίγο.

Δεν εκδηλώνω κανένα θαυμασμό αγαπητέ,δεν είμαι πρόβατο.Καταγγέλουμε τα κακώς κείμενα της και δεν ενστερνίζομαι την ιδεολογία της.Είναι εθελοτυφλία και στρουθοκαμηλισμός όμως,ακόμα και κολλημένος στην αριστερά ή στον κομμουνισμό ναι είσαι,να μην βλέπεις ποιος έχει κάνει τις πιο πολλές ερωτήσεις στην Βουλή,ποιος μέσα σε 2 χρόνια κυβέρνησης έχει βγάλει σκάνδαλα και ποιος όχι.40+χρόνια στην Μεταπολίτευση,ΚΑΝΕΝΑΣ δεν βρέθηκε να καταγγείλει το φαγοπότι? Τα όργια? Τα σκάνδαλα? Συμμέτοχοι στο έγκλημα όλοι λοιπόν.Αυτό είναι αντιπολίτευση

Και προφανώς ουσιαστική αντιπολίτευση δεν είναι οι βρισιές και το ξύλο.Ούτε οι πρακτικές που ακολουθούν σε διάφορα ζητήματα είναι σωστές,και για αυτό προφανώς και δεν έχουν πάρει μεγάλη μερίδα του κόσμου.
Όσο για την απαγόρευση των 2 καθεστώτων αυτών είναι προσωπική άποψη,δεν χρειάζεται να την ενστερνιστείς.Νομίζω όμως ότι είναι υγιής λογική κάθε νεοφιλελεύθερου που αναγνωρίζει την αξία της δημοκρατίας...ή όχι? Cool

Godhatesusall
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #247 on: January 14, 2015, 15:48:37 pm »

mumm-ra και λοιποί, για διάφορους λόγους δεν μπορώ να εμπλακώ στην κουβέντα τώρα, αλλά για να μην λέμε ότι θέλουμε:

Το δίκτυο κοινωνικης προστασίας της όποιας αριστεράς έχουμε, δεν μπορούν ούτε να το φανταστούν οι χρυσαυγίτες.
Είναι ένα τεράστιο πλέγμα όχι μόνο συσσιτίων, αλλά ΚΥΡΙΩΣ ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, σχολείου και ενισχυτικής διδασκαλίας(φροντηστήρια), πολιτισμικών δραστηριωτήτων (από θέατρα μέχρι εκμάθηση κιθάρας) κλπ.

Απλά το κοινωνικό ιατρείο του τάδε δήμου δεν έχει πρόσβαση στον θέμο ο οποίο λέγοντας ΞΕΚΑΘΑΡΑ ψέμματα λέει ότι οι χρυσαυγίτες πάνε τις γιαγιάδες να βγάλουν λεφτά από ατμ (και η γιαγιά που το δηλώνει είναι γιαγιά υποψήφιου)

YARRRRRRRRRRRRRR
Mumm-ra ο παντοντινός
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #248 on: January 14, 2015, 16:00:35 pm »

Quote from: Godhatesusall on January 14, 2015, 15:48:37 pm
mumm-ra και λοιποί, για διάφορους λόγους δεν μπορώ να εμπλακώ στην κουβέντα τώρα, αλλά για να μην λέμε ότι θέλουμε:

Το δίκτυο κοινωνικης προστασίας της όποιας αριστεράς έχουμε, δεν μπορούν ούτε να το φανταστούν οι χρυσαυγίτες.
Είναι ένα τεράστιο πλέγμα όχι μόνο συσσιτίων, αλλά ΚΥΡΙΩΣ ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, σχολείου και ενισχυτικής διδασκαλίας(φροντηστήρια), πολιτισμικών δραστηριωτήτων (από θέατρα μέχρι εκμάθηση κιθάρας) κλπ.

Ωραία λοιπόν ας το δούμε να υλοποιείται
Grecs
Καταστραμμένος

Lived in the air died on asphalt

View Profile
« Reply #249 on: January 14, 2015, 16:25:32 pm »

Quote from: Mumm-ra ο παντοντινός on January 14, 2015, 04:00:04 am
Quote from: Αλντεμπαράν on January 13, 2015, 23:43:57 pm
χαχαχα,ουτε ο Τσακ Νόρις δεν προλαβαίνει να σκοτώσει 78.000.000 ανθρώπους σε μια ζωή, τι είναι αυτά ρε, λίγη σοβαρότης  Cheesy

Mumm-ra πες τι θα ψηφίσεις για να μετρηθεί στην τημμυ-δημοσκόπηση, γιατί απ' όσα λες, μάλλον αδικημένος νιώθεις. Σοβαρά τώρα, αν όχι κόμμα, κάνε μια κριτική να ακουστεί και μια διαφορετική άποψη (δεν ειρωνεύομαι).

Ωραία.Δεν θα απαντήσω ευθέως αλλά θα κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου.Καταρχήν θεωρώ δεδομένο ότι δεν πρόκειται να ψηφίσω μνημονιακό κόμμα(ΝΔ,ΠΑΣΟΚ,ΔΗΜΑΡ) Ας υποθέσουμε λοιπόν πως εγώ είμαι καλοπροαίρετος και ανοιχτόμυαλος και θα ρίξω την ψήφο μου στην αριστερά και συγκεκριμένα στο ΣΥΡΙΖΑ.Αλλά για μισό λεπτό   Knuppel .Αν ο ΣΥΡΙΖΑ ήθελε όντως να κυβερνήσει και να αλλάξει τον τόπο και να σώσει την Ελλάδα δεν θα μπορούσε να το είχε ήδη κάνει?
1)Να παραιτηθεί όλη η κοινοβουλευτική του ομάδα (και να ρίξει την κυβέρνηση σε μια νύχτα προκαλώντας εκλογές).Μην μου πει κανένας αφελής πως δεν γινόταν,εδώ απείλησε η Χρυσή Αυγή με 10+ βουλευτές ότι θα το κάνει,ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα μπορούσε?
2)Να εκμεταλλευτεί ένα από τα σκάνδαλα μεγατόνων που σκάσανε και όχι απλά να ρίξει την κυβέρνηση και τους καθεστωτικούς ρουφιάνους,αλλά να την κυνηγήσει και να την τιμωρήσει.Θυμίζουμε: α.Λίστα Λαγκάρντ Βαξεβάνη, β.Βίντεο Μπαλτάκου γ.Ηχογράφηση Σαμαρά δ.Χρηματισμός Χαικάλη

Κάτι δεν πήγε πολύ καλά εδώ...Αλλά το ΚΚΕ?!! Το ΚΑΤ'ΕΞΟΧΗΝ επαναστατικό κόμμα?! Το κόμμα της λαικής συσπείρωσης? Ανύπαρκτο,άφαντο,γραφικό. Κατάφερε να αφήσει να συσπειρώσουν τον λαό περισσότερο στις προηγούμενες εκλογές Χ.Α. και οι ΑΝΕΛ (!) Σε μια σημαντική και κρίσιμη σελίδα στην ελληνική ιστορία απλά δεν έκανε τίποτα.Και αυτό θα γραφτεί στην ιστορία.
Αφου το ζητησες.

1) Ο ΣΥΡΙΖΑ προφανως ειναι συστημικο κομμα. Βλεποντας να ειναι 2ο κομμα στα 27% απο 4% καλοβλεπει την καρεκλα. Ο ΣΥΡΙΖΑ του 27% δεν ειναι ο ΣΥΡΙΖΑ του 4%.  Ο ΣΥΡΙΖΑ ακομα και αν εχει τις καλυτερες προθεσεις δεν θα κανει επανασταση, αλλα θα προσπαθησει να διαχειρειστει την κατασταση των προηγουμενων με μια ομαλη μεταβαση σε δικια του λογικη. Δεν θελει επουδενι να προκαλεσει περιπετειες φαινεται και απο την μεταστροφη των θεσεων του. Ετσι δεν θα εκανε ποτε κατι ριψοκινδυνο.

2) Τωρα εδω κανεις πλακα. Η ανεξαρτητη δικαιοσυνη ειναι ενα ανεκδοτο στην Ελλαδα. Αμφιβαλλω αν θα μπορεσει ο ΣΥΡΙΖΑ να καθαρισει το παρακρατος αν γινει κυβερνηση, οχι τωρα που ειναι αντιπολιτευση και τον κραζουν τα ΜΜΕ.

Το γιατι ο κοσμος δεν στρεφεται στον κομμουνισμο οταν ο καπιταλισμος δειχνει τα δοντια του εχει γινει αντικειμενο πολλων ερευνων. Θεωρειται παραδοξο στα ορια της ψυχοπαθειας οτι ο κοσμος δεν καθεται να σκεφτει το οικονομικο του συμφερον και αγεται και φερεται απο φασιστες . Η δικια μου κριτικη  ειναι οτι το ΚΚΕ ειναι λιγο δυσκινητο και δυσπιστο στο να εξετασει τετοιες ερευνες και να προσαρμοσει την στρατηγικη του πανω σε αυτες.

"I wish punk, pizza, coke, and skateboarding could be combined into one thing that I could taste, look at or play with."
legacycell
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

View Profile
« Reply #250 on: January 14, 2015, 17:42:04 pm »

Quote from: Mumm-ra ο παντοντινός on January 14, 2015, 15:42:48 pm

Όσο για το γιατί είμαι τόσο "αιχμηρά κριτικός" όπως λες έχω κάθε δικαίωμα να είμαι γιατί είμαι πολιτικοποιημένος και ξέρω πολύ καλά τι γίνεται,τουλάχιστον στην χώρα μου.Οπότε ναι αυτό με κάνει να έχω το δικαίωμα να τα χώνω,ειδικά με ακράδαντα επιχειρήματα

Είναι εθελοτυφλία και στρουθοκαμηλισμός όμως,ακόμα και κολλημένος στην αριστερά ή στον κομμουνισμό ναι είσαι,να μην βλέπεις ποιος έχει κάνει τις πιο πολλές ερωτήσεις στην Βουλή,ποιος μέσα σε 2 χρόνια κυβέρνησης έχει βγάλει σκάνδαλα και ποιος όχι.40+χρόνια στην Μεταπολίτευση,

Για πες μας εσύ ο πολιτικοποιημένος που ξέρεις πολύ καλά τι γίνεται και έχεις και ακράδαντα επιχειρήματα άλλωστε, που το στηρίζεις ότι η χ.α. έχει κάνει τις πιο πολλές ερωτήσεις στην βουλή;

Γιατί εγώ στο επίσημο σάιτ της βουλής με μια αναζήτηση από 14/1/13 - 14/1/15 βλέπω ότι:
 - σύριζα: 3107 ερωτήσεις
 - ανελ :  3207  ερωτήσεις
 -  χ.α. : 2199   ερωτήσεις 

Άρα μάλλον σαν βαθιά πολιτικοποιημένος και ξύπνιος που είσαι, καλό θα 'ταν να μην αναπαράγεις την σκατίλα του "Στόχος". Εκτός αν θεωρείς ως ουσιαστική αντιπολίτευση, πέρα από τα γκαρίσματα και σόου με τις χειροπέδες, τις στημένες ερωτήσεις προς όφελος διάφορων εφοπλιστών.

g
Veteran
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

Increscunt animi, virescit volnere virtus

View Profile
« Reply #251 on: January 14, 2015, 19:47:17 pm »

Έχεις ψιλιαστεί ότι μιλάμε για ΚΟΜΜΑ? Κ Ο Μ Μ Α γαμώτο.Δεν μιλάμε για έναν ιδεολογικό σύλλογο/λέσχη που μαζεύονται τα μέλη του και μαλακίζονται έχοντας μια ιδεολογία.ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑ,που ζητά ψήφους από τον λαό για ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ. Εσύ με όλα αυτά που γράφεις απλά επιβεβαιώνεις ότι εκεί στον Περισσό το μόνο που τους νοιάζει είναι μια ιδεολογία.Έχουν γραμμένη στα παπάρια τους την κατάσταση στην κοινωνία και δεν επιδιώκουν καμία αλλαγή και ανατροπή,με κανέναν τρόπο.

Λοιπόν αυτό και τέλος. Μιλάμε για έναν ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ κόμμα που τυχαίνει αν και το αγνοείς να είναι μία ιδιάζουσα και ξεχωριστή περίπτωση μέσα στο κοινοβούλιο και ο στόχος του να μην είναι να κυβερνήσει παίρνοντας την βουλευτική πλειοψηφία. Τελικά δεν είσαι και τόσο ενημερωμένος.
Επίσης το θέμα δεν είναι γενικά και αόριστα η αλλαγή και η ανατροπή--αυτά συνήθως κενές λέξεις είναι, δεκτικές στην χρήση κάθε οπορτουνιστή και τυχοδιώκτη-- για ένα ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ αλλά η ανατροπή του καπιταλισμού και η αλλαγή προς τον σοσιαλισμό με αρχές τον μαρξισμό-λενινισμό--που παρεπιπτόντως ΔΕΝ ακριβώς ιδεολογία αλλά είσαι πολύ πολιτικοποιημένος για να έχει νόημα να στο πω αυτό. Επομένως προφανώς και θα ακολουθεί πιστά αυτό που αποκαλείς εσύ ιδεολογία και ο μόνος λόγος και το μόνο νόημα να το κρίνεις είναι το κατά πόσο απομακρύνεται απο αυτήν ακριβώς. Επομένως αυτό που εσύ παρουσιάζεις ως επιλήψιμο στο ΚΚ, για έναν κομμουνιστή είναι γενικά θετικό αξιολογικά,αντίθεση τελείως λογική αν σκεφτούμαι ότι ένα καλό/σωστό ή ότι κομμουνιστικό κόμμα για έναν αντικομμουνιστή είναι ενα μη κομμουνιστικό κόμμα και κάθε διόρθωση του κόμματος γιαυτόν (για τον αντικομμουνιστή) είναι ένα βήμα για την καταστροφή του (του ΚΚ).

Το ότι για σένα βέβαια τελικά το κόμμα είναι μία μάζωξη διαχειριστών χωρίς ιδεολογία που οφείλει να προσαρμόζεται ανάλογα με τις διαθέσεις της μάζας--διαθέσεις που καθοδηγούνται σε μεγάλο βαθμό απο τα ΜΜΕ του κεφαλαίου προς τα συμφέροντα του-- είναι αρκετό για να τελειώσει η όποια κουβέντα μαζί με τις αρλούμπες υποστήριξης για τους νεοναζί της ΧΑ

Τα επιχειρήματα σου γενικά, επειδή έχεις και εξοφρηνική έπαρση το αναφέρω, είναι ανύπαρκτα. Εκτός των άλλων είσαι κουτοπόνηρος ή τελείως άσχετος και δεν έχεις κατανοήσει καν τα βασικά, δηλαδή, επαναλαμβάνοντας, το ότι δεν μπορείς ως δεξιός ή αντικομμουνιστής να κρίνεις την τακτική, την στρατηγική, το πρόγραμμα ενός ΚΚ. Διαφωνείς εξαρχής με τις αρχές του. Τώρα στο πως έχει συμβάλλει το κομμουνιστικό κίνημα στην βελτίωση της ζωής του εργαζομένου παγκοσμίως αλλά και ειδικά στην Ελλάδα το ΚΚ, η αντικαπιταλιστική αριστερά αλλά και γενικά οι δυνάμεις του κινήματος( μέσα σε αυτό και το αναρχικό κίνημα για κάποιους περισσότερο για κάποιους λιγότερο) και το πως τα τελευταία χρόνια κρατάει αντίσταση δεν θα το αναφέρω καν, το θεωρώ αυτονόητο. Εσύ επειδή είσαι όμως πολιτικοποιημένος αυτό το αγνοείς και βλέπεις μόνο το θέαμα με τις σακούλες απο τα σουπερμαρκετ της χρυσής αυγής στο μεγκαντενα και το βαφτίζεις "ταΐζει τον κόσμο" λες και δεν ξέρεις τι λεφτά θέλει ένας άνθρωπος για να ταϊστεί πόσο μάλλον 400.000 και ότι αυτά δεν μπορεί να τα εξασφαλίσει κανένα ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟ κόμμα --αλλά και να μπορούσε το φαί είναι η μοναδική ανάγκη μόνο για τα ζώα-- και δεν πρέπει κιόλας γιατί τα κόμματα δεν είναι φιλανθρωπικά ιδρύματα και δεν μπορούν να είναι γιατί έτσι καταντάνε να ανταλλάσσουν ψήφους με ανακούφιση της δυστυχίας ή με ελπίδα για τέτοια ανακούφιση. Παρόλαυτά έξω απο τους επικοινωνιακούς σκοπούς η αριστερά έχει τεράστιο δίκτυο κοινωνικής προστασίας όπως ανέφερε και ο Godhatesusall και εσύ αντί να ψέγεις την δεξιά και τους νεοναζί που όχι μόνο δεν έχουν κάτι αντίστοιχο αλλά κάνουν φιλότιμες προσπάθειες να το παρακωλύσουν γκρινιάζεις γιατί δεν σου φτάνει(?) ,ή γιατί δεν πήρες καν χαμπάρι ότι υπάρχει (?), απο την άνεση και την ασφάλεια του καναπέ σου... κτλπ κτλπ κτλπ
« Last Edit: January 14, 2015, 21:53:30 pm by g » Logged

Godhatesusall
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #252 on: January 14, 2015, 20:15:37 pm »

Quote from: Mumm-ra ο παντοντινός on January 14, 2015, 16:00:35 pm
Quote from: Godhatesusall on January 14, 2015, 15:48:37 pm

Ωραία λοιπόν ας το δούμε να υλοποιείται
έχει ήδη υλοποιηθεί και υπάρχει εδώ και πολλά χρόνια, ακόμη και πριν από την κρίση(αν και σίγουρα γιγαντώθηκε μέσα σε αυτήν)
Μην διαβάζεις μόνο θέμο.

YARRRRRRRRRRRRRR
Lampros
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #253 on: January 14, 2015, 20:23:29 pm »

Δεν γνωρίζω απο πρώτο χέρι για το δίκτυο, αλλά και σε κάποιες καταλήψεις γίνεται καλή δουλειά

συμφωνώ με g αλλά θέλω να ρωτήσω κάτι άλλο...συμφωνείς οτι το ΚΚΕ έχει αποτύχει στο σκοπό του?γιατί πιστεύεις οτι έγινε(γίνεται) αυτό?

potatoes gonna potate..
Αιμιλία η φτερωτή χελώνα
Διεστραμμένος

Έξω η μπουχεσαρία απ'το ΤΗΜΜΥ

View Profile WWW
« Reply #254 on: January 14, 2015, 21:58:20 pm »

Quote from: legacycell on January 14, 2015, 17:42:04 pm

Είναι εθελοτυφλία και στρουθοκαμηλισμός όμως,ακόμα και κολλημένος στην αριστερά ή στον κομμουνισμό ναι είσαι,να μην βλέπεις ποιος έχει κάνει τις πιο πολλές ερωτήσεις στην Βουλή,ποιος μέσα σε 2 χρόνια κυβέρνησης έχει βγάλει σκάνδαλα και ποιος όχι.40+χρόνια στην Μεταπολίτευση,

Για πες μας εσύ ο πολιτικοποιημένος που ξέρεις πολύ καλά τι γίνεται και έχεις και ακράδαντα επιχειρήματα άλλωστε, που το στηρίζεις ότι η χ.α. έχει κάνει τις πιο πολλές ερωτήσεις στην βουλή;

Γιατί εγώ στο επίσημο σάιτ της βουλής με μια αναζήτηση από 14/1/13 - 14/1/15 βλέπω ότι:
 - σύριζα: 3107 ερωτήσεις
 - ανελ :  3207  ερωτήσεις
 -  χ.α. : 2199   ερωτήσεις 

Άρα μάλλον σαν βαθιά πολιτικοποιημένος και ξύπνιος που είσαι, καλό θα 'ταν να μην αναπαράγεις την σκατίλα του "Στόχος". Εκτός αν θεωρείς ως ουσιαστική αντιπολίτευση, πέρα από τα γκαρίσματα και σόου με τις χειροπέδες, τις στημένες ερωτήσεις προς όφελος διάφορων εφοπλιστών.

Βιομηχανία επερωτήσεων υπέρ των εφοπλιστών είχε στήσει η Χρυσή Αυγή

http://www.iefimerida.gr/news/125243/%CE%B2%CE%B9%CE%BF%CE%BC%CE%B7%CF%87%CE%B1%CE%BD%CE%AF%CE%B1-%CE%B5%CF%80%CE%B5%CF%81%CF%89%CF%84%CE%AE%CF%83%CE%B5%CF%89%CE%BD-%CF%85%CF%80%CE%AD%CF%81-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%B5%CF%86%CE%BF%CF%80%CE%BB%CE%B9%CF%83%CF%84%CF%8E%CE%BD-%CE%B5%CE%AF%CF%87%CE%B5-%CF%83%CF%84%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9-%CE%B7-%CF%87%CF%81%CF%85%CF%83%CE%AE-%CE%B1%CF%85%CE%B3%CE%AE

"Όσοι περιμένουν να βρουν πατημένα χνάρια θα απογοητευτούν γρήγορα. Όσοι δεν είναι έτοιμοι να πέσουν και να ξανασηκωθούν, να χάσουν τον δρόμο τους και να τον ξαναβρούν, να αγγίξουν όχι μια και δύο αλλά δέκα και εκατό φορές τον πάτο της έσχατης αμφιβολίας για τα σχέδια τους, για τις ιδέες τους, για τους συντρόφους τους, και για τους ίδιους τους εαυτούς τους, να αναμετρηθούν με τα χίλια δυο πρόσωπα της απόγνωσης και να ξανανέβουν στον αφρό, είναι καλύτερα να περιμένουν την κοινωνική αλλαγή απ' τον Αι Βασίλη ή, πράγμα που δεν διαφέρει πολύ, από κάποια αψεγάδιαστη δικαιωμένη "πρωτοπορία" .Εμείς δεν έχουμε να προσφέρουμε παρά την άχαρη γοητεία της καινούριας προσπάθειας, την ιστορική βεβαιότητα για τον σκοπό, την πάλη για τον ποιοτικό εμπλουτισμό του μαζί με την αδιάκοπη κριτική για τα μέσα, την στράτευση σε μια υπόθεση που χρειάζεται μαχητές αλλά θέλει να καταργήσει τους στρατιώτες"

https://www.facebook.com/arage.eaak  Knuppel
Pages: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 31 Go Up Print
Jump to: