• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 18, 2025, 18:25:46 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 18, 2025, 18:25:46 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Σιδηροδρομικό Δυστύχημα σ...
by Katarameno
[Today at 18:22:39]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by okan
[Today at 18:22:08]

[ΣΗΕ ΙΙ] Γενικές απορίες ...
by Nikos_313
[Today at 17:47:53]

H Στοά των Off Topic
by Nikos_313
[Today at 08:53:31]

[Μεταφορά και Διανομή ΗΕ]...
by tzortzis
[Today at 07:55:05]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by chris_p30
[Today at 00:45:33]

[Ψηφιακά Ολοκληρωμένα Κυκ...
by tzortzis
[June 17, 2025, 21:25:42 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by PAPARI69
[June 17, 2025, 20:59:13 pm]

[Γραφική] Λυμένα θέματα
by okanpala
[June 17, 2025, 18:56:22 pm]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[June 17, 2025, 14:25:00 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[June 17, 2025, 13:58:20 pm]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[June 17, 2025, 13:19:53 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[June 17, 2025, 12:08:25 pm]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[June 17, 2025, 12:06:57 pm]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9965
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426716
Total Topics: 31711
Online Today: 231
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 78
Guests: 131
Total: 209
Fenia04
koskyr
parvanitid
arswagdapro
Nikos.kouts
Thanasis_pap
eleftheria
mmikelo
Apostolos adam
Pcsc
Chaidec
boulionis
glavdakis
EvP
Katarameno
thenoface
Orgianelis
Vicky1213!
Evripidis
dimivage
zontos
ane
DimKaratzas
ggougous
d0xa
vasilis saitis
esroussou
_Trob
Petross
Mitousis
chrisdardas
pordozoumis
distillery
alexandros_and
jimalexoud
valantis
arafail
dmoral
RAFI
EvanTsir
koystravasvasilis
Giannis Masterio
xarisvougiou
xelefte00
Argiris
gorilaki
ganasto
mantzjim
arkou
sterxz
alexiosmara
chidi anagonye
dedhe
chrysa.tsilika
evangeliaap
Λι
AlexAlexiou
Agnotobouri
Nikos_313
smoul
fivosfivos1
vagk
kouf
daphnenik
NickChalkias
KOSTASITSKOS
qwertyuiop
pdiamantis
Kv
hoo2
athizoi
satsok
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads
με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Κινητοποιήσεις - Πρωτοβουλίες Φοιτητών > Κατάληψη (Moderator: Starki) > ΠΕΙΤΕ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ - ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 3 4 [5] 6 7 Go Down Print
Author Topic: ΠΕΙΤΕ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ - ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ  (Read 13614 times)
Zarathoustra
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
Απ: ΠΕΙΤΕ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ - ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ
« Reply #60 on: June 04, 2006, 17:54:21 pm »

Turambar:O φτωχός αλλά ικανός Αμερικάνος πολίτης λαμβάνει υποτροφία.

Ο ανθρωπισμός δεν είναι κάτι που "μαθαίνεις" διαβάζοντας βιβλία. Ο πραγματικά φιλάνθρωπος-ανθρωπιστής φαίνεται στην πράξη.Υπάρχουν αμόρφωτοι που είναι πολύ περισσότερο άνθρωποι από κάποιον πτυχιούχο κοινωνικών-πολιτικών επιστημων ή θεολογίας.
Αλίμονο αν έπρεπε να πας στο Πανεπιστήμιο για να γίνεις "ολοκληρωμένος άνθρωπος".Δηλαδή οι συμπολίτες μας που εργάζονται και δεν θέλουν (ή δεν μπορούν) να σπουδάσουν τι είναι ζώα?
Turambar
Veteran
Διεστραμμένος

μη νοιάζεσαι

View Profile
Re: ΠΕΙΤΕ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ - ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ
« Reply #61 on: June 04, 2006, 17:58:40 pm »

Ο φτωχός αλλά ικανός Αμερικάνος πολίτης λαμβάνει υποτροφία όταν διαβάζει όλη μέρα. Και για να ζήσει δουλεύει όταν κοιμάται.

Οι περισσότεροι φτωχοί άνθρωποι δε μπορούν να το κάνουν αυτό, γιατί οι υποτροφίες δεν αρκούν για να ζήσεις.

Και ακριβώς επειδή δε μπορείς να περιμένεις το πανεπιστήμιο να σε κάνει άνθρωπο, πρέπει να έχεις χρόνο για να ζήσεις.

byeeee
megapixel
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

θέλω φρέσκο κρέας!!!

View Profile
Re: Απ: ΠΕΙΤΕ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ - ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ
« Reply #62 on: June 04, 2006, 17:59:48 pm »

Quote from: Zarathoustra on June 04, 2006, 17:54:21 pm
Turambar:O φτωχός αλλά ικανός Αμερικάνος πολίτης λαμβάνει υποτροφία.

Ο ανθρωπισμός δεν είναι κάτι που "μαθαίνεις" διαβάζοντας βιβλία. Ο πραγματικά φιλάνθρωπος-ανθρωπιστής φαίνεται στην πράξη.Υπάρχουν αμόρφωτοι που είναι πολύ περισσότερο άνθρωποι από κάποιον πτυχιούχο κοινωνικών-πολιτικών επιστημων ή θεολογίας.
Αλίμονο αν έπρεπε να πας στο Πανεπιστήμιο για να γίνεις "ολοκληρωμένος άνθρωπος".Δηλαδή οι συμπολίτες μας που εργάζονται και δεν θέλουν (ή δεν μπορούν) να σπουδάσουν τι είναι ζώα?

Αυτη τη φορα απολυτα συμφωνος Zarahoustra.

elmaya
Guest
« Reply #63 on: June 04, 2006, 19:27:39 pm »

Quote from: jimi on June 04, 2006, 17:02:11 pm
Μα δεν είναι δυνατόν να αρέσει σε όλους το αντικείμενο της σχολής!!!!!!!!!!!!!

Ε, τότε γιατί μπήκαν? Αυτό είναι ένα τεράστιο ζήτημα, του οποίου η επίλυση θα έλυνε πολλά προβλήματα και όχι μόνο στην εκπαίδευση.

Τελικά, αυτοί που κατακεραυνώνουν το νέο νόμο είναι αυτοί που τον φοβούνται. Η πορεία τους είναι προδιαγεγραμμένη από τα 20 τους. Λυπάμαι.

@Zarathoustra: Απορώ με το κουράγιο σου.
Turambar
Veteran
Διεστραμμένος

μη νοιάζεσαι

View Profile
« Reply #64 on: June 04, 2006, 19:38:25 pm »

Quote from: elmaya on June 04, 2006, 19:27:39 pm

Τελικά, αυτοί που κατακεραυνώνουν το νέο νόμο είναι αυτοί που τον φοβούνται. Η πορεία τους είναι προδιαγεγραμμένη από τα 20 τους. Λυπάμαι.

και εγώ μπορεί να λυπάμαι για κάποιους άλλους και τις απόψεις τους αλλά δεν το κάνω θέμα.

byeeee
elmaya
Guest
« Reply #65 on: June 04, 2006, 20:15:22 pm »

Quote from: ΜΑΤ on June 04, 2006, 19:38:25 pm

και εγώ μπορεί να λυπάμαι για κάποιους άλλους και τις απόψεις τους αλλά δεν το κάνω θέμα.

Turambar η δήλωση ότι κάποιος μπαίνει στη σχολή και δεν τον ενδιαφέρει το αντικείμενο δε σου κάνει αίσθηση?
Γιατί μένεις στο δεύτερο? Ομολογώ ότι κινδυνεύει να φύγει η συζήτηση off topic και δε συνεχίζω. Μου έκανε όμως αίσθηση η αφέλεια με την οποία λέγεται κάτι τόσο σημαντικό και απλά το προσπερνάμε.
Turambar
Veteran
Διεστραμμένος

μη νοιάζεσαι

View Profile
« Reply #66 on: June 04, 2006, 20:20:36 pm »

Εσύ δείχνεις να λυπάσαι και να βρίσκεις προδιαγεγραμένη την ζωή ανθρωπων επειδή είναι ενάντια στο νόμο. Αυτό έγραψες. Σόρυ κιόλας.

Εγώ αυτό λυπάμαι.

(αλήθεια εσύ θεωρείς ότι στην ηλικία των 18 μπορείς να αποφασίσεις σίγουρος και βέβαιος για το αντικείμενο που θέλεις και θα θέλεις να σπουδάσεις?

byeeee
elmaya
Guest
« Reply #67 on: June 04, 2006, 20:51:52 pm »

Quote from: ΜΑΤ on June 04, 2006, 20:20:36 pm
Εσύ δείχνεις να λυπάσαι και να βρίσκεις προδιαγεγραμένη την ζωή ανθρωπων επειδή είναι ενάντια στο νόμο. Αυτό έγραψες. Σόρυ κιόλας.

Οι δύο προτάσεις που έγραψα είναι ανεξάρτητες μεταξύ τους. Δεν συνεπάγει η πρώτη τη δεύτερη.

(αλήθεια εσύ θεωρείς ότι στην ηλικία των 18 μπορείς να αποφασίσεις σίγουρος και βέβαιος για το αντικείμενο που θέλεις και θα θέλεις να σπουδάσεις?

Σαφώς. Δηλαδή ως πότε πρέπει άλλοι να αποφασίζουν για αυτόν?
Και αν δεν είναι σίγουρος να φύγει και να κάνει αυτό που πραγματικά θέλει. Αν έχει τα κότσια. Γιατί μετά προσπαθεί να φέρει τη σχολή στα μέτρα του. Με ή χωρίς καταλήψεις. Σοβαρά μιλάς τώρα?

Κάποια στιγμή πρέπει να αρχίσουμε να θέτουμε τη βάση για μία συζήτηση.
Να συμφωνήσουμε σε μερικές αξιωματικές προτάσεις.
Μην κάνουμε πόλεμο εντυπώσεων.
Να ξέρουμε τι λέμε δηλαδή.

edit: Σε εντελώς χαλαρό ύφος όλα αυτά.
« Last Edit: June 04, 2006, 20:54:31 pm by elmaya » Logged
jimi
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

Live Free or Die...

View Profile
« Reply #68 on: June 04, 2006, 21:45:32 pm »

Ε, τότε γιατί μπήκαν? Αυτό είναι ένα τεράστιο ζήτημα, του οποίου η επίλυση θα έλυνε πολλά προβλήματα και όχι μόνο στην εκπαίδευση.

Τελικά, αυτοί που κατακεραυνώνουν το νέο νόμο είναι αυτοί που τον φοβούνται. Η πορεία τους είναι  προδιαγεγραμμένη από τα 20 τους. Λυπάμαι.

Elmaya αγόρι μου μην απομονώνεις φράσεις μου...Για άλλο πράγμα το έγραψα...Αν και ισχύει και αυτό που κατάλαβες ,ότι πολλοί που βρίσκονται στη σχολή μας δεν ενδιαφέρονται για το αντικειμενό της Οι αιτίες αυτής της κατάστασης είναι πολλές.
         Για τη δεύτερη φράση σου σου απαντώ πως ξέρω δύο τουλάχιστον άτομα από τη σχολή που κατακεραυνώνουν το νόμο και θα ήθελες πολύ να τους φτάσεις σε γνώσεις.Δεν το κάνουν από φόβο ,αλλά γιατί καταλαβαίνουν κάποια πράγματα που δεν καταλαβαίνεις εσύ.Ξέρω επίσης τουλάχιστον 50 άτομα που το μόνο που τους νοιάζει στη ζωή τους είναι να κάνουν πάρτυ,να πηγαίνουν στη μύκονο κτλ και είναι υπέρ του νέου νόμου .Εγώ αυτούς λυπάμαι πραγματικά που είναι τόσο αλλοτριωμένοι από τα 20 τους.Δεν είναι προς τιμήν σου να υποστηρίζεις το νόμο ,γιατί δεν πιάνεις την ουσία των πραγμάτων.Δεν αντιδρούμε γιατί είμαστε κατά της προόδου ,αλλά γιατί καταλαβαίνουμε ότι κάποιοι τα κάνανε σαν τα μούτρα τους στην εξουσία.

Καιρός να  αφήσουμε τους εγωισμούς και να κοιτάξουμε λίγο τον εαυτό μας.....
elmaya
Guest
« Reply #69 on: June 04, 2006, 21:54:50 pm »

Quote from: jimi on June 04, 2006, 21:45:32 pm

Τελικά, αυτοί που κατακεραυνώνουν το νέο νόμο είναι αυτοί που τον φοβούνται. Η πορεία τους είναι  προδιαγεγραμμένη από τα 20 τους. Λυπάμαι.

Elmaya αγόρι μου μην απομονώνεις φράσεις μου...Για άλλο πράγμα το έγραψα...Αν και ισχύει και αυτό που κατάλαβες ,ότι πολλοί που βρίσκονται στη σχολή μας δεν ενδιαφέρονται για το αντικειμενό της Οι αιτίες αυτής της κατάστασης είναι πολλές.
         Για τη δεύτερη φράση σου σου απαντώ πως ξέρω δύο τουλάχιστον άτομα από τη σχολή που κατακεραυνώνουν το νόμο και θα ήθελες πολύ να τους φτάσεις σε γνώσεις.Δεν το κάνουν από φόβο ,αλλά γιατί καταλαβαίνουν κάποια πράγματα που δεν καταλαβαίνεις εσύ.Ξέρω επίσης τουλάχιστον 50 άτομα που το μόνο που τους νοιάζει στη ζωή τους είναι να κάνουν πάρτυ,να πηγαίνουν στη μύκονο κτλ και είναι υπέρ του νέου νόμου .Εγώ αυτούς λυπάμαι πραγματικά που είναι τόσο αλλοτριωμένοι από τα 20 τους.Δεν είναι προς τιμήν σου να υποστηρίζεις το νόμο ,γιατί δεν πιάνεις την ουσία των πραγμάτων.Δεν αντιδρούμε γιατί είμαστε κατά της προόδου ,αλλά γιατί καταλαβαίνουμε ότι κάποιοι τα κάνανε σαν τα μούτρα τους στην εξουσία.

Reply from elmaya: Destination host unreachable.
« Last Edit: June 04, 2006, 22:24:27 pm by elmaya » Logged
Turambar
Veteran
Διεστραμμένος

μη νοιάζεσαι

View Profile
« Reply #70 on: June 05, 2006, 00:09:20 am »

Quote from: elmaya on June 04, 2006, 20:51:52 pm

Οι δύο προτάσεις που έγραψα είναι ανεξάρτητες μεταξύ τους. Δεν συνεπάγει η πρώτη τη δεύτερη.

Θα με τρελάνεις? Τι θες να πεις ότι κάθε φράση σου είναι άσχετη με τις υπόλοιπες; Με αυτόματη γραφή γράφεις εδώ μέσα. Τι ήθελες να πεις τελικά?

byeeee
Alexkasgr
Honoured Member - Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Έτη φωτός μπροστά...

View Profile
« Reply #71 on: June 05, 2006, 15:47:08 pm »

Quote from: jimi on June 04, 2006, 21:45:32 pm
Δεν είναι προς τιμήν σου να υποστηρίζεις το νόμο, γιατί δεν πιάνεις την ουσία των πραγμάτων.Δεν αντιδρούμε γιατί είμαστε κατά της προόδου, αλλά γιατί καταλαβαίνουμε ότι κάποιοι τα κάνανε σαν τα μούτρα τους στην εξουσία.

Έλα ρε παιδιά, μην είμαστε ισοπεδώτικοι...
Και αν κάποιος συμφωνεί με το νόμο, θα πρέπει να ντραπεί να το πει και δε θα είναι προς τιμήν του?? Μην ξεφεύγουμε...

Elmaya δεν είχες καταλάβει αυτό που είχε πει αρχικά ο jimi. Ωστόσο με την απάντησή σου συμφωνώ σε αρκετά σημεία. Εγώ πιστεύω ότι αξίζει να αγωνιζόμαστε για να βελτιώσουμε τα πράγματα στη σχολή. Δεν είμαι σίγουρος ότι το κάνουμε πάντα σωστά, πολλές φορές το κίνητρό μας δεν είναι το επίπεδο σπουδών, αλλά η ευκολία μας.
Αυτό που λες για τα αξιώματα, είναι πολύ σωστό. Ξέρεις από το 1ο έτος ποια είναι η κατάσταση στη σχολή. Δε σου φταίει κανένας αν από κακό προγραμματισμό σου δεν έρθουν όλα όπως τα θες και μετά γκρινιάζεις.
Για ζητήματα γενικότερα της Παιδείας, μη γελιόμαστε. Αν υπήρχε εύκολη λύση, κανένας υπουργός δεν είναι τόσο μαλάκας ώστε να μην το είχε κάνει, αφού μακροπρόθεσμα θα είχε μεγάλο πολιτικό όφελος. Αλλά δεν υπάρχει τέτοια λύση, ούτε συμφωνούμε όλοι σε κάτι, έστω και κλάσμα του συνόλου.
elmaya
Guest
« Reply #72 on: June 05, 2006, 16:51:04 pm »

Quote from: Alexkasgr on June 05, 2006, 15:47:08 pm
Elmaya δεν είχες καταλάβει αυτό που είχε πει αρχικά ο jimi.

Όντως, λάθος μου. Παρασύρθηκα.

Εγώ πιστεύω ότι αξίζει να αγωνιζόμαστε για να βελτιώσουμε τα πράγματα στη σχολή. Δεν είμαι σίγουρος ότι το κάνουμε πάντα σωστά, πολλές φορές το κίνητρό μας δεν είναι το επίπεδο σπουδών, αλλά η ευκολία μας.
Αυτό που λες για τα αξιώματα, είναι πολύ σωστό. Ξέρεις από το 1ο έτος ποια είναι η κατάσταση στη σχολή.

Συμφωνώ μαζί σου Alexkasgr όσον αφορά στο ότι πρέπει να αγωνιζόμαστε.

Δυστυχώς όμως έχω δει πάρα πολλά και αν θέλεις κάποια στιγμή θα σου τα πω από κοντά. Αυτό είναι κιόλας που με κάνει να πιστεύω ότι το προσχέδιο του νόμου είναι μία καλή βάση συζήτησης. Δεν είναι νόμος, για αυτό και έχει ασάφειες τις οποίες υποτίθεται ότι θα πρέπει να αποσαφηνίσουμε με το διάλογο.

Παρόλαυτά διαφωνώ να είναι κίνητρο πάλης η ευκολίας μας. Δε μου αρέσουν οι άνθρωποι της ελάσσονος προσπάθειας, γιατί συμβάλλουν στην άυξηση της αταξίας, της ασυνεννοησίας, της χαλάρωσης.

Δε σου φταίει κανένας αν από κακό προγραμματισμό σου δεν έρθουν όλα όπως τα θες και μετά γκρινιάζεις.

Επειδή αυτή την πρόταση δεν την πολυκαταλαβαίνω, αν απευθύνεσαι σε μένα σημείωσε ότι δεν γκρινιάζω. Διαφωνώ. Αν πάλι εννοείς κάτι άλλο αγνόησε το σχόλιο.

Για ζητήματα γενικότερα της Παιδείας, μη γελιόμαστε. Αν υπήρχε εύκολη λύση, κανένας υπουργός δεν είναι τόσο μαλάκας ώστε να μην το είχε κάνει, αφού μακροπρόθεσμα θα είχε μεγάλο πολιτικό όφελος. Αλλά δεν υπάρχει τέτοια λύση, ούτε συμφωνούμε όλοι σε κάτι, έστω και κλάσμα του συνόλου.

Άρα τι κάνουμε? Που είναι ο ισχυρός λόγος και από που θα προκύψει. Θέλω να μου πεις και τις ικανές και τις αναγκαίες συνθήκες.
megapixel
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

θέλω φρέσκο κρέας!!!

View Profile
« Reply #73 on: June 06, 2006, 16:36:42 pm »

Quote from: Zarathoustra on June 04, 2006, 16:45:54 pm

Δεν είναι απαραίτητο.Το υλικό των περισσοτερων μαθημάτων του MIT υπάρχει δωρεάν στο Internet στα πλαίσια του πρόγραμματος Open Courseware.Μπορείς να διαπιστώσεις και μόνος σου τι(και πως) διδάσκονται οι ΗΜΜΥδες του MIT.
Που μπορώ να βρω αυτό το υλικο?

Alexkasgr
Honoured Member - Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Έτη φωτός μπροστά...

View Profile
« Reply #74 on: June 06, 2006, 16:38:12 pm »

Πήγαινε στον παρακάτω σύνδεσμο:

http://ocw.mit.edu/index.html
Pages: 1 ... 3 4 [5] 6 7 Go Up Print
Jump to: