• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 23:32:24 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 23:32:24 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[Today at 21:32:50]

[Ψηφιακά Ολοκληρωμένα Κυκ...
by tzortzis
[Today at 21:25:42]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by PAPARI69
[Today at 20:59:13]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by chris_p30
[Today at 19:46:54]

[Γραφική] Λυμένα θέματα
by okanpala
[Today at 18:56:22]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[Today at 14:25:00]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[Today at 13:58:20]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[Today at 13:19:53]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[Today at 12:08:25]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[Today at 12:06:57]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9961
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426698
Total Topics: 31710
Online Today: 242
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 58
Guests: 145
Total: 203
andyy
Grigorisioan05
Dimos Bachlas
ppoug
sigklitiki
chaniotism
Aris★
kpapama
gpr000
spoun
dimitrisblioumis
dimchin
Η ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ
smanio
amprozos
soktas
valentini
nchatzo
tzesi
tzortzis
cheinopor
fkaravi
ThanosV
Kyritsisss
tasos_ntv
palladas
theofr
dimopoul
andrpats
victoria
miltan8
jimalexoud
Born_Confused
Juror8
dr.giorgos
thaliatsk
marwt
stefpapa21
pavlaras
ExecuteExe
elizabeth
eirinikompselidou
Ariadni
elias_farhood
stavr0s16
natavhoo
iliaskou
elischat
Aglosdoum
bougatsa
apob
Tsomp
Mari0s
msandr
Billyskotsikas
micelethe
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Επίσημη ενημέρωση για Αντιστοίχηση Μαθημάτων ΝΠΣ με ΠΠΣ και η συζήτηση στο forum.
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Κινητοποιήσεις - Πρωτοβουλίες Φοιτητών > Κατάληψη (Moderator: Starki) > Κατάληψη και ΜΜΕ
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 32 Go Down Print
Author Topic: Κατάληψη και ΜΜΕ  (Read 62736 times)
BabylonX
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
Re: Κατάληψη και ΜΜΕ
« Reply #240 on: June 06, 2006, 17:13:52 pm »

Quote from: megapixel on June 04, 2006, 15:18:52 pm
Πολύ σωστα τα λέει ο άνθρωπος!!! Αντε, βρικα επιτέλους εναν λογικό. Και εγώ συμφωνω με τα αιτηματα των φοιτητών (όχι όλα) αλλα δεν έχει κανεις το δικάιωμα να αφαιρέσει το δικό μου δικαιώμα να έχω αντίθετη άποψη και να παρακολουθήσω μάθημα. Και δεν λέω οτι τα αιτήματα δεν είναι σωστα, αλλα επαναλαμβάνω οτι σε κανενα δεν δινεται το δικαίωμα να κρίνει ποιο ειναι το σωστο και το λάθος και αναλογα με την άποψη του να μην αφήνει τον αλλο να εκφραστει και αφού ειναι αντιθετος να παρακο0λουθήσει το μάθημα. Εξάλλου για ποια δημοκρατία μιλάμε?????? οταν στερούμε το κατωχηρωμένο δικαίωμα συμφοιτητών μας να παρακολουθήσουν μαθημα?????. Και οι υπόλοιποι μπορούν να εκφράσουν τη γνώμη τους αντιδρώντας και μη παρεβρισκόμενοι στο μαθημα, δεν τους αναγκαζει κανεις οπως αντιθετα αυτοι πραττουν.........

Προφανώς δεν έχεις αντιλιφθει αγαπητέ οτι πολύ απλά η δημοκρατία που επικρατεί σήμερα είναι η δημοκρατία της πλειοψηφίας. Γιατί εμένα να με υποχρεώνουν π.χ. να έχω στο κεφάλι μου μια κυβέρνηση που δεν ψήφισα; Κανένας δεν έχει προσωπικό κέρδος απο την κατάληψη, αντιθέτα πάει πίσω η πρόοδος όλων των φοιτητών! Εάν υπάρξει κέρδος αυτό θα είναι συλλογικό. Αναγκαστικά και εσύ και εγώ και όλοι θα κάνουμε αυτο που λέει η πλειοψηφία και οι 729 είναι πλεοψηφια. Σε καμμία περιπτωση αυτό δεν σημαίνει η αποψή σου δεν είναι σεβαστή, για να μην παρεξηγιόμαστε! Θέλεις να κάνεις κάτι για να την υποστηρίξεις; Έλα και ψήφισε την αλλη Τρίτη! Όμως αν δεν ανήκεις στην πλειοψηφία απλά δέχεσαι το αποτελεσμα και δεν αντιδράς!

megapixel
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

θέλω φρέσκο κρέας!!!

View Profile
« Reply #241 on: June 06, 2006, 18:04:58 pm »

Quote from: BabylonX on June 06, 2006, 17:13:52 pm
Πολύ σωστα τα λέει ο άνθρωπος!!! Αντε, βρικα επιτέλους εναν λογικό. Και εγώ συμφωνω με τα αιτηματα των φοιτητών (όχι όλα) αλλα δεν έχει κανεις το δικάιωμα να αφαιρέσει το δικό μου δικαιώμα να έχω αντίθετη άποψη και να παρακολουθήσω μάθημα. Και δεν λέω οτι τα αιτήματα δεν είναι σωστα, αλλα επαναλαμβάνω οτι σε κανενα δεν δινεται το δικαίωμα να κρίνει ποιο ειναι το σωστο και το λάθος και αναλογα με την άποψη του να μην αφήνει τον αλλο να εκφραστει και αφού ειναι αντιθετος να παρακο0λουθήσει το μάθημα. Εξάλλου για ποια δημοκρατία μιλάμε?????? οταν στερούμε το κατωχηρωμένο δικαίωμα συμφοιτητών μας να παρακολουθήσουν μαθημα?????. Και οι υπόλοιποι μπορούν να εκφράσουν τη γνώμη τους αντιδρώντας και μη παρεβρισκόμενοι στο μαθημα, δεν τους αναγκαζει κανεις οπως αντιθετα αυτοι πραττουν.........

Προφανώς δεν έχεις αντιλιφθει αγαπητέ οτι πολύ απλά η δημοκρατία που επικρατεί σήμερα είναι η δημοκρατία της πλειοψηφίας. Γιατί εμένα να με υποχρεώνουν π.χ. να έχω στο κεφάλι μου μια κυβέρνηση που δεν ψήφισα; Κανένας δεν έχει προσωπικό κέρδος απο την κατάληψη, αντιθέτα πάει πίσω η πρόοδος όλων των φοιτητών! Εάν υπάρξει κέρδος αυτό θα είναι συλλογικό. Αναγκαστικά και εσύ και εγώ και όλοι θα κάνουμε αυτο που λέει η πλειοψηφία και οι 729 είναι πλεοψηφια. Σε καμμία περιπτωση αυτό δεν σημαίνει η αποψή σου δεν είναι σεβαστή, για να μην παρεξηγιόμαστε! Θέλεις να κάνεις κάτι για να την υποστηρίξεις; Έλα και ψήφισε την αλλη Τρίτη! Όμως αν δεν ανήκεις στην πλειοψηφία απλά δέχεσαι το αποτελεσμα και δεν αντιδράς!
Καταρχήν 729 ΔΕΝ ειναι πλειοψηφία (729/2500=29,16%). Επίσης δεν ειναι κατοχυρωμένο μας δικαίωμα να αποφασισουμε υπέρ η κατά της κατάληψης. Η καταληψη ειναι οικειοποιηση δημόσιας περιουσίας, παρακώλυση λειτουργίας δημόσιου ιδρύματος και καταπάτηση δικαιωμάτων των ίδιων των συμφοιτητών μας οπως προανέφερα. Αν ειναι ετσι όπως τα λες, τότε να κάνουμε συνελευση για το αν θέλουμε να δολοφονήσουμε τον Πρύτανη. Εγώ σου λέω 2500 στος 2500 θα είναι υπέρ. Θα καταφύγουμε στη δολοφονία???? Όπως η δολοφονία έτσι και η κατάληψη ειναι παρανομη ενέργεια. Ας μην υπήρχε το ασυλο και θα σου λεγα.....

emmanuel
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

πλάκα με κανεις?

View Profile WWW
Απ: Κατάληψη και ΜΜΕ
« Reply #242 on: June 06, 2006, 18:09:06 pm »

o πρύτανης φίλε ειναι άνθρωπος,και δε μας ανήκει.
 η σχολή όμως είμαστε εμείς.

tu/e
megapixel
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

θέλω φρέσκο κρέας!!!

View Profile
Re: Απ: Κατάληψη και ΜΜΕ
« Reply #243 on: June 06, 2006, 18:12:48 pm »

Quote from: emmanuel on June 06, 2006, 18:09:06 pm
o πρύτανης φίλε ειναι άνθρωπος,και δε μας ανήκει.
 η σχολή όμως είμαστε εμείς.
Εκεί κολλας? Αντε ας πόυμε οτι αποφασιζουν ομοφωνα(σχεδον 2499/2500) μα δολοφονήσουν εμένα. Α, λεώ οραία καθομαι και περιμένω πότε θα ρθει η ώρα μου.

Καμένος
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #244 on: June 06, 2006, 18:20:58 pm »

Quote from: megapixel on June 06, 2006, 18:04:58 pm
Quote from: BabylonX on June 06, 2006, 17:13:52 pm

Καταρχήν 729 ΔΕΝ ειναι πλειοψηφία (729/2500=29,16%). Επίσης δεν ειναι κατοχυρωμένο μας δικαίωμα να αποφασισουμε υπέρ η κατά της κατάληψης. Η καταληψη ειναι οικειοποιηση δημόσιας περιουσίας, παρακώλυση λειτουργίας δημόσιου ιδρύματος και καταπάτηση δικαιωμάτων των ίδιων των συμφοιτητών μας οπως προανέφερα. Αν ειναι ετσι όπως τα λες, τότε να κάνουμε συνελευση για το αν θέλουμε να δολοφονήσουμε τον Πρύτανη. Εγώ σου λέω 2500 στος 2500 θα είναι υπέρ. Θα καταφύγουμε στη δολοφονία???? Όπως η δολοφονία έτσι και η κατάληψη ειναι παρανομη ενέργεια. Ας μην υπήρχε το ασυλο και θα σου λεγα.....

Και η ΝΔ δεν μάζεψε πάνω από 50% στις εκλογές.

Αν νοιαζόταν για την σχολή και την καταπάτηση των δικαιωμάτων τους οι υπόλοιποι 2500-729=1771 ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΝΑ ΨΗΦΙΖΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ.

Ή μήπως δεν μπορουσαν να κατεβούν και οι 1771 για προσωπικούς λόγους?

ΓΙΑΤΙ ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΑ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ?

ΑΣ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΜΑΥΡΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ!! ΜΗΝ ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΗΖΕΤΕ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΑΣ!

ΕΜΕΙΣ ΕΙΧΑΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΥΠΕΡ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ!

ΑΝ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΔΕΝ ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ!

ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ? ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΑΣΠΙΣΤΕΙΤΕ!
Για να απαιτούμε δικαιώματα πρέπει να έχουμε και υποχρεώσεις, οπως το να κατεβούμε στην συνέλευση!

ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!

Καταλάβετε το: εφ' όσον δεν έρχονται τα 1771 άτομα που λές ότι δεν θέλουν κατάληψη στην συνέλευση να ψηφίσουν, δεν έχουν δικαίωμα να κάθονται να λένε ότι έχουν δικαίωμα στο μάθημα.

Μην είστε μαμόθρεφτα. ΚΑΤΕΒΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ!

Αλλά δεν νομίζω να είναι 1771 άτομα αυτά που εναντιώνονται με την κατάληψη..

Αυτά.

anonymous-root
Veteran
Καταστραμμένος

What do you want to troll today?

View Profile
« Reply #245 on: June 06, 2006, 18:23:06 pm »

Εχμ, 729 / 833 που ψηφισαν ΕΙΝΑΙ πλειοψηφία.

Οι υπόλοιποι που δεν ήρθαν να ψηφίσουν, πρόβλημα τους!

edit: Με κάλυψε απόλυτα ο Καμμένος.

Και να ξέρουμε γιατί μιλάμε:

Κατάληψη:   (η) ουσ.  (Κ κατάληψις, -εως) κυρίευση, εκπόρθηση χώρας, πόλεως κτλ. | κατοχή | είσοδος και παραμονή διαμαρτυρόμενων πολιτών σε δημόσιους χώρους ή κτίρια, για την προβολή ή ικανοποίηση συνδικαλιστικού ή πολιτικού αιτήματος: οι φοιτητές προχώρησαν σε καταλήψεις των σχολών | παραμονή εργαζομένων στον εργασιακό τους χώρο και παρεμπόδιση των εργασιών με σκοπό την ικανοποίηση αιτημάτων: οι απεργοί προχώρησαν σε κατάληψη του εργοστασίου
Alexkasgr
Honoured Member - Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Έτη φωτός μπροστά...

View Profile
« Reply #246 on: June 06, 2006, 18:24:08 pm »

Quote from: megapixel on June 06, 2006, 18:04:58 pm
Καταρχήν 729 ΔΕΝ ειναι πλειοψηφία (729/2500=29,16%).

Kαι για να σταματήσει να ακούγεται αυτή η βλακεία, οι 729 είναι πλειοψηφία. Αφού το 88% όσων ήταν στην τελευταία συνέλευση ψήφισε το πλαίσιο του συντονιστικού, είναι και μάλιστα συντριπτική πλειοψηφία.
Δεν πρέπει να μετράς με βάση το 2500 (ούτε το 4000 που είναι κανονικά τα μέλη του Συλλόγου) αλλά με βάση τους 1132 ταμειακώς εντάξει, αυτούς που ψήφισαν στις τελευταίες εκλογές.

Υπάρχουν πολλά επιχειρήματα κατά της κατάληψης και εξίσου πολλά (αν όχι περισσότερα) υπέρ αυτής επί του παρόντος, αλλά το να εξακολουθούμε να ακούμε το τραγικό και αναπαραγόμενο από τα ΜΜΕ ότι "τις καταλήψεις κάνει μια μικρή μειοψηφία των φοιτητών" δείχνει ότι απλά δε θέλουν κάποιοι να δουν την πραγματικότητα.
megapixel
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

θέλω φρέσκο κρέας!!!

View Profile
« Reply #247 on: June 06, 2006, 18:31:20 pm »

Και η ΝΔ δεν μάζεψε πάνω από 50% στις εκλογές. : Οι επιλογές ήταν πάνω απο 2.

Αν νοιαζόταν για την σχολή και την καταπάτηση των δικαιωμάτων τους οι υπόλοιποι 2500-729=1771 ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΝΑ ΨΗΦΙΖΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ.

Ή μήπως δεν μπορουσαν να κατεβούν και οι 1771 για προσωπικούς λόγους?

ΓΙΑΤΙ ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΑ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ?: Δε3ν θεωρώ. Αυτοι που νομιζουν οτι το 729 είναι πλειοψηφία. Αν ξερεις αριθμητική θα καταλάβεις εκτός αν δε θες

ΑΣ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΜΑΥΡΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ!! ΜΗΝ ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΗΖΕΤΕ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΑΣ!

ΕΜΕΙΣ ΕΙΧΑΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΥΠΕΡ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ!: Για ξαναπέστο αυτό... Που το είδες το δικαιωμά σου να αποφασίζεις για καταληψη?????????????????????

ΑΝ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΔΕΝ ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ!: Όπως είπα δεν μας δίνεται το δικαίωμα.

ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ? ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΑΣΠΙΣΤΕΙΤΕ!
Για να απαιτούμε δικαιώματα πρέπει να έχουμε και υποχρεώσεις, οπως το να κατεβούμε στην συνέλευση!

ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!
ΕΛΕΟς ΜΑΛΛΟΝ ΕΓΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΩ. ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙς ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΣΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ. λΕΓΕΤΑΙ ΑΠΟΧΗ. ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΕΙΑ. ΕΙΠΑ ΕΓΩ ΟΤΙ Η ΑΠΕΡΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ? ΕΚΕΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙς ΟΤΙ ΔΕ ΘΑΔΟΥΛΕΨΕΙς . ΚΑΛΩς. ΔΕΝ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙς ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ. Ελπιζω να μη με παρεξηγησεις....

[/quote]

Καμένος
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #248 on: June 06, 2006, 18:33:46 pm »

Αν εγώ δεν έχω δικαίωμα να ψηφίσω για καταλληψη πως εσύ έχεις δικάιωμα να έρθεις να ψηφίσεις κατά? Εσύ ορίζεις τι δικαιώματα έχουμε?
megapixel
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

θέλω φρέσκο κρέας!!!

View Profile
« Reply #249 on: June 06, 2006, 18:36:51 pm »

Quote from: Καμένος on June 06, 2006, 18:33:46 pm
Αν εγώ δεν έχω δικαίωμα να ψηφίσω για καταλληψη πως εσύ έχεις δικάιωμα να έρθεις να ψηφίσεις κατά? Εσύ ορίζεις τι δικαιώματα έχουμε?
ΑΝ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΔΕΝ ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ!: Όπως είπα δεν μας δίνεται το δικαίωμα.

Μαλλον στο μυαλο σου έχεις να πεις (όπω αυτοι στα τηλεοπτικα παραθυρα). Προφανως δεν είδες το παραπανω. Ο νόμος οριζει τα δικαιωματα μας και μεσα σε αυτα δεν υπαρχει η καταληψη.

megapixel
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

θέλω φρέσκο κρέας!!!

View Profile
« Reply #250 on: June 06, 2006, 18:43:38 pm »

Quote from: trillian on June 06, 2006, 18:38:47 pm
δέξου το!
δεν είμαστε παραγωγική δύναμη, δεν πλήττουμε κανένα με το να μη δώσουμε εξετάσεις, ούτε καν θα μαθευτεί!

http://www.thmmy.gr/smf/index.php?topic=5691.msg76612#msg76612
(κατερίνα, σε κάναμε πρότυπο Tongue)

μην εξαντλείς τη δημοκρατικότητα σου σε πασέ τσιτάτα.

η σχολή έκλεισε με τεράστια πλειοψηφία και μάλλον είσαι πρωτοετής ή/και αδιάφορος για να μη δέχεσαι ότι ο αριθμός των ατόμων που κατέβηκαν να ψηφίσουν σε αυτές τις τελευταίες συνελεύσεις είναι μεγαλύτερος από όσο κόσμο συνολικά μάζεψε το αμφιθέατρο 5, σε όλες τις ΓΣ του έτους μαζί.

κι εσύ καμμένε, χαλάρωσε λίγο με τα κεφαλαία

κι εσύ καμμένε, χαλάρωσε λίγο με τα κεφαλαία : Εγώ????? Το φίλο σου να πεις...
δέξου το! : Ας πουμε, για λογους ευκολίας συζητησης οτι το δεχομαι. Ποιος εισαι εσυ που θα αποφασισεις αν πρεπει να παω σχολή???????????   Και στο κατω κατω αν ειστε τοσο σιγουροι οτι ειστε πλειοψηφία γιατι δε κανετε αποχη αφου ολοι θα συμμετεχουν|??????????????  (ανάλογο της απεργιας που ειναι σταπλαισια του νόμου ενω η καταληψη δεν ειναι).

Larry_Flynt
Καταστραμμένος

View Profile WWW
« Reply #251 on: June 06, 2006, 18:49:53 pm »

Grin Δεν είναι οι 729 πλειοψηφία; Και που ξέρεις οτι οι υπόλοιποι 2500-850 είναι κατά της κατάληψης;

void DrawShadow()
        {
            shadow = Matrix.CreateShadow(-directionalLight0Direction, game.functions.GetPlane(ref game.player.position, 5));
            Matrix[] bones = game.heroPlayer.GetSkinTransforms();
            Matrix[] shadowBones = new Matrix[bones.Length];

for (int i = 0; i < shadowBones.Length; i++)
            {
                shadowBones = bones * shadow;
            }

foreach (ModelMesh mesh in game.heroModel.Meshes)
            {
                foreach (Effect effect in mesh.Effects)
                {
                    effect.CurrentTechnique = effect.Techniques["Shadow"];
effect.Parameters["Bones"].SetValue(shadowBones);  effect.Parameters["View"].SetValue(game.viewMatrix);
effect.Parameters["Projection"].SetValue(game.projectionMatrix);
                }
                mesh.Draw();
            }

}
megapixel
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

θέλω φρέσκο κρέας!!!

View Profile
« Reply #252 on: June 06, 2006, 18:53:05 pm »

Σε ενα και  μονο πραγμα θέλω να μου απαντήσετε:

δέξου το! : Ας πουμε, για λογους ευκολίας συζητησης οτι το δεχομαι. Ποιος εισαι εσυ που θα αποφασισεις αν πρεπει να παω σχολή???????????   Και στο κατω κατω αν ειστε τοσο σιγουροι οτι ειστε πλειοψηφία γιατι δε κανετε αποχη αφου ολοι θα συμμετεχουν|??????????????  (ανάλογο της απεργιας που ειναι σταπλαισια του νόμου ενω η καταληψη δεν ειναι).

Alexkasgr
Honoured Member - Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Έτη φωτός μπροστά...

View Profile
« Reply #253 on: June 06, 2006, 18:58:01 pm »

Προφανώς ο λόγος που γίνεται κατάληψη και όχι αποχή από τις εξετάσεις είναι για να ασκηθεί πίεση στο ΥΠΕΠΘ. Αυτός είναι ο στόχος, όπως και να έχει και η αποχή δε θα ήταν αποτελεσματική σε αυτήν την κατεύθυνση.
megapixel
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

θέλω φρέσκο κρέας!!!

View Profile
« Reply #254 on: June 06, 2006, 19:01:55 pm »

Quote from: Alexkasgr on June 06, 2006, 18:58:01 pm
Προφανώς ο λόγος που γίνεται κατάληψη και όχι αποχή από τις εξετάσεις είναι για να ασκηθεί πίεση στο ΥΠΕΠΘ. Αυτός είναι ο στόχος, όπως και να έχει και η αποχή δε θα ήταν αποτελεσματική σε αυτήν την κατεύθυνση.
ΧΑ ΧΑ ΧΑ. Πες το ετσι δε θα χε αποτελεσμα γιατι??? Γιατι ολοι θα σας εγραφαν και θα πηγαιναν για μαθημα. Αλλα ειστε εσεισ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΒΙΑ ΤΟΥς ΕΜΠΟΔΙΖΕΤΑΙ να μη μπουν......

Pages: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 32 Go Up Print
Jump to: