• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 01:06:46 am

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 01:06:46 am

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Yamal
[June 16, 2025, 23:46:31 pm]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[June 16, 2025, 15:55:08 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:01:53 pm]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[June 16, 2025, 10:22:18 am]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9960
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426678
Total Topics: 31710
Online Today: 164
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 41
Guests: 112
Total: 153
Yamal
tols1
Kyritsisss
mavropan
astepoul
gogolhs
dimitris585
Fraser
zgeorgitz
christina02
parvanitid
maestros
jim_sklab
Το παγώνι
victoria
Katarameno
dr.giorgos
Anatolim
0restis
Nekt
Zaxarenia
mayia psarikoglou
ThanosV
HlektrikhPatata
fpapat
sofoklhs_pizza
Born_Confused
jm555
al3xts
fkagk
ඞ
Nikos_313
acolak
Saint_GR
panos98
Athinaaz
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Για οποιοδήποτε πρόβλημα με register/login, στείλτε email στο contact@thmmy.gr.
THMMY.gr > Forum > Χαλαρή συζήτηση - κουβεντούλα > ee-art > Ζωγραφική - Φωτογραφία - Κόμικ (Moderators: Mr Watson, Nikos_313) > Kαρτούν στο... απόσπασμα
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 2 3 [4] Go Down Print
Author Topic: Kαρτούν στο... απόσπασμα  (Read 7598 times)
Verminoz
Veteran
Καταστραμμένος

I smoke my friends down to the filter

View Profile WWW
Re: Kαρτούν στο... απόσπασμα
« Reply #45 on: May 10, 2006, 16:54:00 pm »

Quote from: Nessa NetMonster on May 10, 2006, 14:54:08 pm
ΝΑΙ προτιμώ τα παιδάκια να βλέπουν εφιάλτες με αίματα και σκοτωμούς, γιατί έτσι θα συνειδητοποιήσουν πόσο άσχημη είναι η βία και θα αποφεύγουν να την ασκήσουν στο μέλλον. Από τη στιγμή που μαθαίνεις να γελάς με τη βία γίνεσαι επικίνδυνος.

Δηλαδή σύμφωνα με το δικό σου σκεπτικό τα παιδιά πρέπει να βλέπουν snuff films για να καταλάβουν πόσο κακή είναι η βία, πρέπει να βλέπουν πορνό για να καταλάβουν πόσο ωραίο είναι το σεξ κτλ κτλ κτλ
Και δεν σου περνάει ούτε στιγμή από το μυαλουδάκι σου ότι η ωμή βία είναι ένα θέαμα με το οποίο αν εξοικειωθεί ένα παιδί θα μάθει να την δέχεται όπως είναι και να μην αντιδρά σ'αυτήν, αναλόγως δε και τα ερεθίσματα μπορεί να αρχίσει να βρίσκει και ευχαρίστηση στο να την παρακολουθεί ή/και να την ασκεί...
Εσένα ποιο σου φαίνεται πιο πιθανό να συμβεί αν ένα παιδί έβλεπε τακτικά σκηνές ωμής βίας? Αυτό που λες εσύ ή αυτό που λέω?

Μόνο οι "κακοί". Γιατί ο Ποπάι πχ πότε τιμωρήθηκε για τα ελαττώματά του;

Ο Ποπάυ είναι η κλασσική μάχη καλού κακού. Αλλά και ο Ποπάυ δεν μπορείς να πεις ότι ποτέ δεν την πατούσε, κυρίως λόγω υπεροψίας, από τα καμώματα του αντιπάλου του.

Quote from: Verminoz on May 09, 2006, 22:53:07 pm
Άραγε πόσο να επηρεάζουν τα ελαττώματα των καρτούν ένα παιδί σε σχέση με τα ελαττώματα του στενού οικογενειακού και φιλικού περιβάλλοντός του? Η δική μου απάντηση: 0
Εδώ συμφωνώ απόλυτα.

Τότε μήπως βρε καλή μου Νέσσα να αφήσουμε τις μπούρδες και τους χοντροεγωισμούς και τα καρτουν στην ησυχία τους και να ψάξουμε στους εαυτούς μας πως επηρεάζουμε και πληγώνουμε τα παιδιά μας?

(ΒΤW ο Ποπάι έχει απειλήσει την Όλιβ με ξυλοδαρμό, όπως ανέφερα και πριν)

Χαχαχαχα! Καλό πολύ καλό! Grin Και δεν μου λες, τις τάσεις φαλλοκρατισμού στον Ποπάυ πότε τις αντιλήφθηκες? Στα 6 ή στα 9 σου?

Και τέλος πάντων ας μου πει κάποιοις, ενώ όλοι διαβάζαμε κόμιξ έγινε κανένας μας τέρας? Επειδή έχουμε ελαττώματα σημαίνει ότι τα αποκτησαμε από τα κόμιξ? Ή μήπως αυτοί που δεν διάβαζαν κόμιξ δεν έχουν ελαττώματα?

Τα κόμιξ είναι μια μικρογραφία της ζωής, λίγο πιο εξιδανικευμένη, ακριβώς ότι χρειάζεται ένα παιδί: η πραγματικότητα σε μια πιο γλυκιά, τρυφερή και αγνή έκδοση. Είναι αληθινά αλλά είναι και παραμυθένια...

ΥΓ. Τουράμπαρ δεν σε καταπιέζω αλλά νομίζω το γέλιο θέλει ξεχωριστό τόπικ! Wink Wink Wink

Englab - Open source scientific/engineering platform
Rebetologion - Contemporary/Experimental

Κακούργα ύπαρξις!
aliakmwn
Guest
Απ: Kαρτούν στο... απόσπασμα
« Reply #46 on: May 10, 2006, 17:09:16 pm »

Quote from: Nessa NetMonster on May 10, 2006, 15:01:25 pm
Όχι να μου εξηγήσεις (που θα πεις τις απόψεις μου μονοδιάστατες και ακραίες). Εγώ λέω ότι διαφωνείς μόνο για να διαφωνήσεις.

Δεν ειμαι διατεθιμενος να σου εξηγω τα παντα, μυαλο εχεις και μπορεις να καταλαβεις. Το (ρητορικο) ερωτημα ειναι αν θελεις.

Δεν σου ξαναπανταω. Γραφε ο,τι θελεις. Μαλλον παιζει καποια εμμονη εδω περα γιατι ειναι η πολλοστη φορα που προσπαθεις απεγνωσμενα να ανακαλυψεις αντιφασεις επι προσωπικου....... Αυτο κι αν ειναι αυτοσκοπος!
Ας ειναι ομως.........................

Συγχαρητηρια, μολις κερδισες μια θεση στην ignore list μου...

Verminoz: U got the point Wink 

ΥΓ: Μια συγγνωμη προς ολους που για αλλη μια φορα αναγκαστηκαν να υποστουν μια προσωπικη μου αντιπαραθεση. Τα ασχετα posts θα απομακρυνθουν οσονουπω...
Nessa NetMonster
Guest
« Reply #47 on: May 10, 2006, 22:13:10 pm »

Huh Huh Huh

Πού να σου έλεγα και τίποτα... απλά σχολίασα το ότι κορόιδευες την άποψή μου ενώ στην ουσία συμφωνούμε!

Verminoz, προφανώς και δε θα πρότεινα ένα παιδάκι να βλέπει τακτικά σκηνές ωμής βίας! Πού το είπα αυτό; Απλά λέω ότι το να παρουσιάζεις τη βία σαν κάτι αστείο είναι κακό. Επίσης, ακριβώς επειδή η μάχη Ποπάι-Βρούτου παρουσιάζεται σα μάχη καλού-κακού ο Ποπάι ταυτίζεται στη συνείδηση του αναγνώστη με το καλό! Αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα. Και φυσικά στα 6 ή στα 9 σου δύσκολα το αντιλαμβάνεσαι.

Τέλος, διάβασε τα πρώτα ποστ μου στη συζήτηση. Λέω σαφώς ότι τα κόμιξ δεν ευθύνονται παρά ελάχιστα για τα ελαττώματα όσων τα διαβάζουν, και στην τελική ΝΑΙ, πρέπει να τα αφήσουμε ήσυχα! Αλλά όχι να μη σχολιάζουμε κιόλας τα κακώς κείμενα. Δε μπορούμε να κάνουμε μια κριτική;
Verminoz
Veteran
Καταστραμμένος

I smoke my friends down to the filter

View Profile WWW
« Reply #48 on: May 11, 2006, 00:47:14 am »

Κριτική σαφώς και να κάνουμε, αλλά όχι να βρίσκουμε προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν. Δεν είπες τίποτα αλλά δεν σε βλέπω να διαφωνείς με τις υπερβολές του αρχικού άρθρου...

Τεσπα...Κόμιξ ΟΛΕ! wav

Englab - Open source scientific/engineering platform
Rebetologion - Contemporary/Experimental

Κακούργα ύπαρξις!
NetBuster
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
Re: Απ: Kαρτούν στο... απόσπασμα
« Reply #49 on: May 11, 2006, 01:43:55 am »

Quote from: aliakmwn on May 10, 2006, 11:24:09 am
Φεμινισμος ονομαζεται το κινημα που επιδιωκει την εξισωση της γυναικας με τον αντρα σε ολα τα επιπεδα της κοινωνικης ζωης... Με βαση αυτο, προφανως δηλωνω φεμινιστης. (Αν και νομιζω πως ελαχιστα ενδιαφερει το τι δηλωνω εγω)

Το προβλημα ειναι οτι με την εξελιξη των κοινωνιων, ενω το φεμινιστικο κινημα πετυχε παρα πολλα στο πολιτειακο επιπεδο, εντουτοις σε καποια αλλα κοινωνικα επιπεδα παρεμεινε ατροφικο... Οπως για παραδειγμα η αντιληψη αναφορικα με τους ρολους και τις υποχρεωσεις, τη "φυση", τα δικαιωματα, την επιτρεπτη συμπεριφορα, τη θεση.............. Βεβαια, κατα την αποψη μου ολα αυτα εντασσονται σε ενα γενικοτερο κλιμα επιφυλακτικοτητας και φοβιας απεναντι σε ολες τις εκφανσεις του διαφορετικου, στην ανεπαρκη γνωση που εχει ο συγχρονος "πολιτισμενος" ανθρωπος για το σωμα του (αν και υπαρχουν ολες οι προϋποθεσεις για να την αποκτησει) καθως και στην αποξενωση μεταξυ των ανθρωπων, η οποια κολλαει παντου.

Το ζητημα ειναι οτι η γυναικα διεκδικησε μεσω των οργανωμενων κινηματων της την εξισωση με τον αντρα σε δικαιωματα και υποχρεωσεις, και το πετυχε εν μερει: Ενω κερδισε το μεγαλυτερο μερος των δικαιωματων που απολαμβανει ενας αντρας, ενω καταφερε να κερδισει και τις κοινωνικες υποχρεωσεις με τις οποιες επιφορτιζεται ο αντρας, η κατακτηση αυτη δεν εξισσοροπηθηκε με αντιστοιχες προσαρμογες στην πλευρα του αντρα.
Εχουμε δηλαδη γυναικες που εχουν ολες τις υποχρεωσεις που ειχαν, και επιπλεον αυτες που κατεκτησαν, ενω οι ανδρες, γενικα ως κοινωνικος ρολος, δεν υποχωρησαν πουθενα.

Αυτο κι αν ειναι ο ορισμος της αδικιας.

Η οικογενεια και το σπιτι, παραμενουν κατω απο την απολυτη ευθυνη της "κυρας και αρχοντισσας" (της κουζινας...) Το γεγονος και μονο οτι η πιο αμεση απαντηση στο παραπανω θα ειναι "αρκει να υπαρχει καλη θεληση", αποδεικνυει το μεγαλο φιασκο της υποθεσης. Διοτι, αν δεν υπαρχει αυτη η καλη διαθεση, τοτε τα πραγματα ειναι ζορικα.
Σημειωτεον οτι η καλη διαθεση, κατα τη γνωμη μου, καλλιεργειται, διδασκεται Wink

Εως εδω συμφωνω

Αναφορικα με το σχολιο μου, οταν υπαρχουν δυο αντιμαχομενες καταστασεις, η στρατευση ειναι δεδομενη, και εκ των πραγματων υποχρεωτικη. Η αδιαφορια μεταφραζεται σε συστρατευση με την επικρατουσα αντιληψη. Sorry, it's not my fault, indeed it's a world built on and by shit! (Βεβαια και να μπορουσα, δεν θα το αλλαζα). Με τη διαπιστωση του προβληματος λοιπον, καλεισαι να επιλεξεις στρατοπεδο.
Και μεταξυ μας, αυτη η φιλελευθερη αντιληψη του "δεν ειναι ολα ασπρα και μαυρα" δεν μου αρεσει, την εχω αποριψει ολοκληρωτικα. Ειναι ψευτικη, και παραμενει στη βιτρινα, χωρις να δινει την παραμικρη προσοχη στην ουσια... Οχι γιατι δεν υπαρχουν αλλα χρωματα, εννοειται πως υπαρχουν. Αλλα συνηθως αυτοι που απορριπτουν τη λογικη του ασπρο ή μαυρο, δεν εννοουν οτι υπαρχει αναμεσα τους το κοκκινο, το μπλε, το κιτρινο και το πρασινο, αλλα οτι υπαρχει ενα συνεχες φασμα με αποχρωσεις του γκρι - αυτη ειναι ισως η ηλεκτρομαγνητικη περιγραφη του φιλελευθερισμου  Grin

Αυτη ειναι η ΔΙΚΗ ΣΟΥ περιγραφη του φιλελευθερισμου...
Και καπου εδω σταματαω να ασχολουμαι...
Nessa NetMonster
Guest
« Reply #50 on: May 11, 2006, 11:16:14 am »

Quote from: Verminoz on May 11, 2006, 00:47:14 am
Κριτική σαφώς και να κάνουμε, αλλά όχι να βρίσκουμε προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν. Δεν είπες τίποτα αλλά δεν σε βλέπω να διαφωνείς με τις υπερβολές του αρχικού άρθρου...
Τα προβλήματα πιστεύω πως *υπάρχουν*. Το άρθρο είναι βέβαια υπερβολικό. Διάβασε τα πρώτα μου ποστ, ήμουν σαφής και στα δύο.

Τεσπα...Κόμιξ ΟΛΕ! wav
ΟΛΕ!^wav^ Δες και την υπογραφή μου Wink
4Dcube
Veteran
Καταστραμμένος

just.do.it.cut.carrots.

View Profile
« Reply #51 on: May 12, 2006, 22:35:35 pm »

Τεσπα...Κόμιξ ΟΛΕ! wav