• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 18, 2025, 07:24:41 am

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 18, 2025, 07:24:41 am

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Mr Watson
[Today at 03:15:54]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by chris_p30
[Today at 00:45:33]

[Μεταφορά και Διανομή ΗΕ]...
by Nikos_313
[Today at 00:10:29]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 17, 2025, 21:32:50 pm]

[Ψηφιακά Ολοκληρωμένα Κυκ...
by tzortzis
[June 17, 2025, 21:25:42 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by PAPARI69
[June 17, 2025, 20:59:13 pm]

[Γραφική] Λυμένα θέματα
by okanpala
[June 17, 2025, 18:56:22 pm]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[June 17, 2025, 14:25:00 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[June 17, 2025, 13:58:20 pm]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[June 17, 2025, 13:19:53 pm]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[June 17, 2025, 12:06:57 pm]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9961
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426705
Total Topics: 31710
Online Today: 215
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 11
Guests: 150
Total: 161
chriskazakos
pipitsenko
papoutsas
stavrosk
nick_slendy
msandr
Nekt
Kv
hacky
George_RT
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Για ανανέωση (ή προσθήκη νέου) avatar, πρέπει η μεγαλύτερη διάσταση της εικόνας να είναι 110 pixels.
THMMY.gr > Forum > Χαλαρή συζήτηση - κουβεντούλα > Χιούμορ - Ανέκδοτα - Φωτογραφίες (Moderators: Nikos_313, Tasos Bot) > Αστεία Κείμενα!!
0 Members and 3 Guests are viewing this topic.
Pages: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 51 Go Down Print
Author Topic: Αστεία Κείμενα!!  (Read 141345 times)
bakeneko
Veteran
Καταστραμμένος

?

View Profile WWW
Re: Αστεία Κείμενα!!
« Reply #60 on: November 25, 2004, 23:50:42 pm »

Προσκαλέστηκαν σε πάρτυ διάσημοι επιστήμονες
και να τι απάντησαν για το αν θα έρθουν ή όχι:

Ο Αμπέρ αναρωτιόταν αν η φήμη του έχει ακόμα ρεύμα
Ο Μπόυλ είπε ότι ήταν πολύ πιεσμένος
Ο Δαρβίνος είπε ότι ήθελε να δει πως θα εξελιχθούν τα πράγματα
Ο Ντεκάρ είπε ότι θα το σκεπτόταν
Ο Έντισον είπε ότι είναι λαμπρή ιδέα
Ο Αϊνστάιν είπε ότι είναι σχετικά εύκολο να έρθει
Ο Χώκιν είπε ότι εξοικονομεί χρόνο για να κάνει (κενό) χώρο στην ατζέντα του
Ο Χάιζενμπεργκ ήταν αβέβαιος για το αν θα έρθει
Ο Χέρτζ είπε ότι στο μέλλον θα έρχεται πιο συχνά
Ο Μέντελ είπε ότι θα συνδυάσει κάποια πράγματα και θα δει τι θα προκύψει
Ο Μορς είπε ότι θα έρθει στην στιγμή, τελεία και παύλα
Ο Νεύτων είπε ότι τον έλκει η ιδέα
Του Παβλόβ του έτρεξαν τα σάλια στην ιδέα ότι θα έρθει
Ο Ωμ αντιστάθηκε στην ιδέα να έρθει
Ο Πιέρ και η Μαρί Κιουρί ακτινοβολούσαν από ενθουσιασμό
Ο Σρέντιγκερ είπε ότι έπρεπε να πάει την γάτα του στον κτηνίατρο
Ο Βόλτα ηλεκτρίστηκε από συγκίνηση
Ο Βαττ είπε ότι θα βάλει τα δυνατά του
Ο Αρχιμήδης είπε ότι θα πνίγεται το σαββατοκύριακο

Προσκαλέστηκαν φιλόσοφοι, ψυχολόγοι και άλλοι άνθρωποι των γραμμάτων σε
ένα πάρτυ και να οι απαντήσεις τους...

Ο Φρόυντ βρήκε την ιδέα όνειρο!
Τελικά όμως δεν πήγε γιατί αναγνώρισε στους διοργανωτές σεξουαλικά
απωθημένα
Ο Νίτσε θα πήγαινε να γράψει το γιό του στο κατηχητικό
Ο Ρουσσώ έπρεπε να πάει να υπογράψει ένα συμβόλαιο
Ο Κάντ θεώρησε καθήκον του να έρθει
Ο Νορντάου σκαρφίστηκε ένα ψεματάκι για να αποφύγει την πρόσκληση
Ο Ντοστογιέφσκυ θα καθόταν να βάψει το υπόγειό του
Ο Κάφκα έπρεπε να παραστεί σε μια δίκη

sakaflias7
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Μήπως κανένας καλός είμαι?

View Profile WWW
« Reply #61 on: April 09, 2005, 20:31:31 pm »

Η ακόλουθη είναι μια πραγματική ερώτηση που δόθηκε πριν χρόνια στο Μετσόβειο Πολυτεχνείο στο τμήμα χημικών μηχανικών. Η απάντηση ήταν τόσο εμβριθής ώστε ο καθηγητής την τοιχοκόλλησε στον πίνακα ανακοινώσεων και έκτοτε έχει γίνει θρύλος.

Ερώτηση: Η κόλαση είναι εξώθερμος (αποδίδει θερμότητα) ή ενδόθερμος; (απορροφά θερμότητα);

Οι περισσότεροι φοιτητές τεκμηρίωσαν τις απαντήσεις τους χρησιμοποιώντας τον νόμο του Boyle, (τα αέρια ψύχονται όταν εκτονώνονται και θερμαίνονται όταν συμπιέζονται) ή κάποιο παραπλήσιο φυσικό νόμο. Ένας όμως φοιτητής, έδωσε την ακόλουθη απάντηση: Αρχικά, πρέπει να ξέρουμε πως μεταβάλλεται η μάζα της κόλασης, συναρτήσει του χρόνου. Άρα, πρέπει να γνωρίζουμε τον ρυθμό μετακίνησης των ψυχών πρός την κόλαση καθώς και τον ρυθμό αποχώρησης από αυτήν. Πιστεύω πως ασφαλώς μπορούμε να υποθέσουμε ότι άπαξ και μία ψυχή εισαχθεί στην κόλαση, δεν θα αποχωρήσει ποτέ. Έτσι λοιπόν, καμία ψυχή δεν φεύγει.

Όσο για τον αριθμό των ψυχών που εισέρχονται στην κόλαση, ας εξετάσουμε τις διάφορες θρησκείες που υπάρχουν στον κόσμο σήμερα. Μερικές από αυτές τις θρησκείες, διακηρύσσουν ότι όσοι δεν είναι μέλη τους, τους περιμένει η κόλαση. Εφ' όσον υπάρχουν περισσότερες από μία τέτοιες θρησκείες και οι άνθρωποι δεν ανήκουν σε περισσότερες από μία θρησκείες, προκύπτει ότι όλες οι ψυχές, πηγαίνουν στην κόλαση. Λαμβάνοντας τους ρυθμούς γεννήσεων και θανάτων ως έχουν, μπορούμε να αναμένουμε ότι ο αριθμός των ψυχών στην κόλαση, αυξάνεται με εκθετική μορφή.

Τώρα, παρατηρούμε τον ρυθμό μεταβολής του όγκου στην κόλαση διότι ο νόμος του Boyle ορίζει ότι προκειμένου η θερμοκρασία και η πίεση στην κόλαση να παραμείνουν σταθερές, ο όγκος οφείλει να αυξάνεται καθώς προστίθενται ψυχές. Αυτό μας δίνει δύο πιθανότητες:

1. Αν η κόλαση διογκούται με ρυθμό μικρότερο από τον ρυθμό εισαγωγής των ψυχών σε αυτήν, τότε η θερμοκρασία και η πίεση στην κόλαση θα αυξάνεται έως ότου αυτή εκραγεί.
2. Βεβαίως, αν η κόλαση διογκούται με ρυθμό γρηγορότερο από τον ρυθμό εισόδου των ψυχών σε αυτήν, τότε η θερμοκρασία και η πίεση θα μειώνονται έως ότου η κόλαση παγώσει.

Τι από τα δύο ισχύει λοιπόν: Αν αποδεχθούμε αυτό που είπε κάποια πρώην μου προς εμένα, κατά την διάρκεια του πρώτου έτους, ότι "...θα είναι μία παγωμένη μέρα στην κόλαση πριν κοιμηθώ μαζί σου..." και συνυπολογίσω το γεγονός ότι συνεχίζω να μην έχω πετύχει να έχω σεξουαλικές σχέσεις μαζί της, τότε η 2η πιθανότητα δεν μπορεί να ισχύει και έτσι, είμαι σίγουρος ότι η κόλαση είναι εξώθερμη και δεν θα παγώσει."

Ο φοιτητής έλαβε το μοναδικό 10 (άριστα)...

Wink Wink Wink
sakaflias7
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile WWW
« Reply #62 on: April 27, 2005, 03:24:52 am »

Διάλογος μέσω ραδιοεπικοινωνίας που έγινε τον περασμένο Ιανουάριο μεταξύ ενός αμερικανικού πολεμικού σκάφους και Καναδών, στα ανοικτά των ακτών της Νέας Γης:
ΚΑΝΑΔΟΙ: "Παρακαλούμε, αλλάξτε την πορεία σας κατά 15 μοίρες νότια, για ν' αποφύγετε σύγκρουση..."
ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ: "Συνιστούμε ν' αλλάξτε εσείς την πορεία σας, 15 μοίρες βόρεια, για ν'αποφύγετε σύγκρουση..."
ΚΑΝΑΔΟΙ: "Αρνητικό. Πρέπει εσείς να αλλάξετε την πορεία σας...".
ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ: "Σας ομιλεί ο κυβερνήτης αμερικανικού πολεμικού σκάφους, επαναλαμβάνω αλλάξτε αμέσως την πορεία σας"
ΚΑΝΑΔΟΙ: "Αρνητικό. Αλλάξτε εσείς την πορεία σας...".
ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ: "Είμαστε το αεροπλανοφόρο "USS LINKOLN" το δεύτερο μεγαλύτερο σκάφος του αμερικανικού στόλου Ατλαντικού! Συνοδευόμαστε από τρία αντιτορπιλικά, τρία καταδρομικά και μεγάλο αριθμό πλοίων συνοδείας! Σας διατάζω ν' αλλάξτε την πορεία σας, αλλιώς θα ληφθούν εναντίον σας μέτρα για να διασφαλισθεί η ασφάλεια του σκάφους...".
ΚΑΝΑΔΟΙ: "Σας ομιλεί... φάρος! Kάντε ό,τι νομίζετε..."

8) 8) 8)
CounterSpell
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

UU

View Profile
« Reply #63 on: June 01, 2005, 15:41:03 pm »

Quote from: sakaflias7 on April 09, 2005, 20:31:31 pm
Η ακόλουθη είναι μια πραγματική ερώτηση που δόθηκε πριν χρόνια στο Μετσόβειο Πολυτεχνείο στο τμήμα χημικών μηχανικών. Η απάντηση ήταν τόσο εμβριθής ώστε ο καθηγητής την τοιχοκόλλησε στον πίνακα ανακοινώσεων και έκτοτε έχει γίνει θρύλος.

Ωραίο το κείμενο, πράγματι, όμως το έχω συναντήσει και σε πολλά site του εξωτερικού (π.χ. αμερικάνικα) που αναφέρουν ότι το γεγονός έλαβε μέρος σε δικά τους πανεπιστήμια/κολλέγια. Οπότε μην είσαι τόσο σίγουρος για την προέλευσή του. Καλά έκανες πάντως και το ανάρτησες, γιατί είναι όντως ενδιαφέρον ανάγνωσμα Grin.

Ένα ρομαντικό ποίημα:

I once held a little hand

that made my poor heart sing

It was the sweetest hand I've ever held

four Aces and a King.

Και ένα μελαγχολικό:

Last night I caught you with the butcher;

you were kissing and cuddling and such

Oh, how could you kiss the butcher

when we owe the milkman so much?
« Last Edit: June 01, 2005, 16:05:49 pm by CounterSpell » Logged

"I’d be happy to stop contradicting you, just as soon as you start being right."
mousitsa
Θαμώνας

This is not a bush-week

View Profile
« Reply #64 on: June 01, 2005, 23:53:33 pm »

Quote from: CounterSpell on June 01, 2005, 15:41:03 pm

Και ένα μελαγχολικό:

Last night I caught you with the butcher;

you were kissing and cuddling and such

Oh, how could you kiss the butcher

when we owe the milkman so much?

Γεια σου ρε counterspell με τα ωραια ποιήματα σου! Είσαι και πολύ ρομαντομελαγχολικός τύπος τελικά!  Wink  Grin

.........fast backwards

Burn process completed successfully...!!!!
sakaflias7
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile WWW
« Reply #65 on: June 28, 2005, 16:56:26 pm »

ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΕΝΟΣ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΥ...

Dear Soula,

Why do you kratas moutra me? Afou you know I love you karga. Mexri yesterday we had gamo tis moments don't mou tin spas tora. What allakse now? You don't goustareis me anymore? You have found a gomeno mori???? I believe that there is kanenas like me. Who is the tsoglan you goustareis and what exei more than me? Remember!!! Mitsous de masaei.

Ma giati re Soula do you pikreneis me at this difficult moment of my life?

Afou you know i have to mazepso elies. To FELEK MINE!!!!!!!

I don't want to kouraso you, but don't give to my nerves giati I'll give you shoot. Mexri kai lessons agglikon you always wanted ekana, to see how much I am kapsouris with you.

Kisses
Mitsos

8) 8) 8)
sakaflias7
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile WWW
« Reply #66 on: September 21, 2005, 19:34:52 pm »

Ο διοικητής ενός τάγματος εξέδωσε την ακόλουθη διαταγή προς τους επιτελείς του:
- Αύριο το βράδυ στις 20:00 ο κομήτης του Χάλλεϋ θα είναι ορατός στην περιοχή μας, γεγονός το οποίο συμβαίνει μόνο μία φορά κάθε 75 χρόνια. Οι άντρες, με στολή ασκήσεων, να βρίσκονται συγκεντρωμένοι στον χώρο συγκεντρώσεως του τάγματος όπου θα τους εξηγήσω το σπάνιο αυτό φαινόμενο. Σε περίπτωση βροχής, δεν θα μπορούμε να δούμε τίποτα, οπότε συγκεντρώστε τους άντρες στο αμφιθέατρο και θα τους δείξω ταινίες του φαινομένου.
Ο επιτελής προς το λοχαγό:
- Κατά διαταγή του διοικητή, αύριο στις 20:00, ο κομήτης του Χάλλεϋ θα εμφανιστεί πάνω από το χώρο συγκεντρώσεως του τάγματος. Αν βρέξει συγκεντρώστε τους άντρες έξω με στολή ασκήσεων και φέρτε τους στο αμφιθέατρο, όπου θα λάβει χώρα το σπάνιο αυτό φαινόμενο, κάτι που συμβαίνει μια φορά κάθε 75 χρόνια.
Ο λοχαγός προς τους διμοιρίτες:
- Κατά διαταγή του διοικητή, με στολή ασκήσεων στις 20:00 αύριο το βράδυ, το φαινόμενο του κομήτη του Χάλλεϋ θα εμφανιστεί στο αμφιθέατρο. Σε περίπτωση βροχής στο χώρο συγκεντρώσεως του τάγματος, ο διοικητής θα δώσει άλλη διαταγή, κάτι το οποίο συμβαίνει μια φορά κάθε 75 χρόνια.
Ο διμοιρίτης προς το λοχία:
- Αύριο στις 20:00 ο διοικητής θα εμφανιστεί στο αμφιθέατρο μαζί με τον κομήτη του Χάλλεϋ κάτι το οποίο συμβαίνει κάθε 75 χρόνια. Αν βρέξει ο διοικητής θα διατάξει τον κομήτη στο χώρο συγκεντρώσεως του τάγματος.
Ο λοχίας προς τη διμοιρία:
- Όταν βρέξει αύριο στις 20:00, ένα φαινόμενο ο 75χρονος στρατηγός Χάλλεϋ, συνοδευόμενος από το διοικητή θα διασχίσει οδηγώντας τον κομήτη του, το χώρο συγκεντρώσεως του τάγματος, με στολή ασκήσεων.
Δυο στρατιώτες μεταξύ τους:
- Αύριο στις 20:00 θα έρθει ο στρατηγός πάνω σε μία Χάρλεϋ με στολή ασκήσεων και αν περάσει κομήτης θα βρέξει!
aliakmwn
Guest
« Reply #67 on: November 28, 2005, 15:33:26 pm »

(Γιατι κλειδωθηκε το θεμα "Αστεια κειμενα"???  Huh  )

<<
Η πρωτοεμφανιζομενη ενοπλη οργανωση "οι 3 μάγοι με τις μπομπες" ανέλαβε την ευθύνη για την άνανδρη τρομοκρατική επίθεση με γκαζάκια σε φάτνη που ο Δημος Ανωραχιτών είχε τοποθετήσει στην κεντρική πλατειά του ιστορικού χωριού της Άνω Ραχούλας για τον εορτασμό των Χριστογέννων . Ο εμπρηστικός μηχανισμός που αποτελούταν από 6 γκαζάκια , 4 μπρίκια και 6 αναπτήρες ΜΠΙΚ είχε τοποθετηθεί στα γεννητικά όργνα πλαστικού ομοιωματος βοδιού και πυροδωτήθηκε με τηλεχειρισμό μέσω κινητού βιντεοφώνου. Από την έκρηξη προκλήθηκαν σοβαρές ηλικές ζημιές στην φάτνη , που λαμπάδιασε ενώ τα θραύσματα του μηχανισμού τραυμάτησαν θανάσημα γίδα ονοματι Μοσχούλα , ιδιοκτησίας του δημάρχου της περιοχής που τυγχάνει ξάδερφός του μπατζανάκη της αρραβωνιαστικιάς του θυρωρού της αμερικανικής Πρεσβείας. Από την συνδεσμολογία της μπόμπας ανωτάτοι αξιωματικοί της Αντιτρομοκρατικής συμπεραίνουν πως η ένεργεια αποτελεί μέρος της δράσης τοπικών πυρήνων της Αλ Καϊντα που είχαν μάλιστα προειδοποιήσει για το χτυπημα γράφωντας στην μάντρα του Ενιαίου Λυκείου Πέρα Ραχούλας το συμβολικο σύνθημα: "ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΟΥΣ ΚΟΥΡΑΜΠΙΕΔΕΣ"

Η ανάληψη της ευθύνης έγινε μεσω τηλεοπτικού μηνύματος του Αμπού Μουσαμπ Αλ Ζαρκάουι στον Τ/Σ ΤΗΛΕΑΣΤΥ. Την ενεργεια καταδικασαν εξεχουσες προσωπικότητες και φορεις της περιοχής , ο δήμαρχος , ο μπακαλης , ο κουρέας και πρόεδρος του συλλόγου αγροκτηνοτροφων και βιοκαλλιεργητών ινδικής κάνναβης. Ο μητροπολίτης Κορνήλιος Μπισμπίκης δήλωσε χαρακτηριστικά στην ανταποκριτρια μας Φωφω Κουνελοπνίκτη πως αμεσως μετα το θανατηφόρο χτυπημα της διεθνούς τρομοκρατιας, απο τα μεγαφωνα του Ι.Ν. της Παναγιάς της Τρυπιτης (προστάτιδας της κεφαλογραβιέρας) ακούστηκε ο αρχάγγελος Γαβριήλ να τραγουδά την Διεθνή , ενώ δακρυσε η εικόνα του Αγίου Σουλπικίου και ρέφτηκε η εικόνα του προφήτη Ιερεμια. Την ενέργεια καταδικασε με δηλώσεις του ο Ν. Σαρκοζί που μίλησε για "αποβρασματα" και "νευρωτικούς διαβητικούς που σκοπό έχουν εν οψει των γιορτών να πληξουν την αγορα κουραμπιέδων και μελομακαρονων "

ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΡΟΥΚΕΤΕΣ ΓΕΛΙΟΥ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ Η ΦΡΑΞΙΑ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΜΕΝΩΝ ΜΙΚΡΟΑΣΤΩΝ
>>

απο το Πολιτικο Καφενειο "Ο Μεγας Ανατολικος"
www.politikokafeneio.com
(με μικρες διορθωσεις που "εβγαζαν ματι" Wink )
Prof. Tournesol
Θαμώνας

View Profile
« Reply #68 on: December 02, 2005, 13:10:36 pm »

European Commission has just announced an agreement whereby English will be the official language of the European Union rather than German, which was the other possibility.

As part of the negotiations, the British Government conceded that English spelling had some room for improvement and has accepted a 5- year phase-in plan that would become known as "Euro-English".

In the first year, "s" will replace the soft "c". Sertainly, this will make the sivil servants jump with joy.

The hard "c" will be dropped in favour of "k". This should klear up konfusion, and keyboards kan have one less letter.

There will be growing publik enthusiasm in the sekond year when the troublesome "ph" will be replaced with "f". This will make words like fotograf 20% shorter.

In the 3rd year, publik akseptanse of the new spelling kan be expekted to reach the stage where more komplikated changes are possible.

Governments will enkourage the removal of double letters which have always ben a deterent to akurate speling.

Also, al wil agre that the horibl mes of the silent "e" in the languag is disgrasful and it should go away.

By the 4th yer people wil be reseptiv to steps such as replasing "th" with "z" and "w" with "v".

During ze fifz yer, ze unesesary "o" kan be dropd from vords kontaining "ou" and after ziz fifz yer, ve vil hav a reil sensi bl riten styl.

Zer vil be no mor trubl or difikultis and evrivun vil find it ezi tu understand ech oza. Ze drem of a united urop vil finali kum tru.

Und efter ze fifz yer, ve vil al be speking German like zey vunted in ze forst plas.

If zis mad you smil, pleas pas on to oza pepl.
pierrekif
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #69 on: December 07, 2005, 01:39:56 am »

Παρασκευή, 16 Φεβρουαρίου, 2004

Μάνα και πατέρα, 

Είναι τώρα ένα εξάμηνο που έφυγα στη Σάμο για να σπουδάσω και σας ζητώ
συγγνώμη που καθυστέρησα τόσο να επικοινωνήσω μαζί σας. Θα σας ενημερώσω
τώρα μόνο που πριν σας παρακαλώ καθίστε κάπου. 

Λοιπόν, είμαι αρκετά καλύτερα τώρα. Το βαρύ κρανιακό κάταγμα και η
αμνησία που έπαθα όταν έπεσα από την ταράτσα του σπιτιού μου όταν έπιασε
φωτιά το κτίριο, αμέσως με το που έφτασα, έχουν σχεδόν περάσει. Πέρασα ένα
μήνα στο νοσοκομείο, μπορώ να δω σχεδόν καλά και κάνω μόλις δύο
μικροεπεμβάσεις την ημέρα. 

Ευτυχώς, την ώρα του ατυχήματος με είδε ένας από το γειτονικό κτίριο που
ειδοποίησε την πυροσβεστική και το νοσοκομείο. Με επισκέφθηκε και στο
νοσοκομείο και εφόσον δεν είχα που να μείνω μετά τη φωτιά, προσφέρθηκε
να με φιλοξενίσει σπίτι του. Είναι ένα ισόγειο μικρό αλλά χαριτωμένο μέρος.
Είναι πολύ καλό αγόρι και ερωτευτήκαμε αμέσως κεραυνοβόλα. Έκανα αλλαγή
γεννητικών οργάνων και σχεδιάζουμε να παντρευτούμε πριν αρχίσει να φαίνεται
η εγκυμοσύνη μου. 

Ναι, αγαπητοί μου γονείς, είμαι έγκυος. Ξέρω πόσο ανυπομονείτε να
αποκτήσετε ένα εγγονάκι και ξέρω πως θα καλοδεχτείτε το παιδί και θα του
δώσετε την ίδια αγάπη όπως με μένα όταν ήμουν παιδί. Ο λόγος που
καθυστερούμε το γάμο είναι που το αγόρι μου έχει μια μικρή μόλυνση στο
αίμα και καθυστερούν τα αποτελέσματα από το τεστ για AIDS που έχει κάνει.
Προσπαθώ κι εγώ να καταπολεμήσω τη σύφιλη που έχω με καθημερινές ενέσεις. 

Ξέρω ότι θα τον καλοδεχτείτε στην οικογένειά μας με ανοιχτές αγκάλες.
Είναι ευγενικός και αν και δεν είναι πολύ μορφωμένος και φιλόδοξος.
Παρόλο που δεν έχει το ίδιο χρώμα με μας, ούτε την ίδια θρησκειά, είμαι
σίγουρος ότι η ανωτερότητά σας και η ηθική σας καλλιέργεια δε θα σας κάνει
να μη δεχτείτε που το χρώμα του δέρματός του είναι λιγάααακι πιο σκούρο.
Είμαι σίγουρος ότι θα τον αγαπήσετε όσο εγώ. Η οικογένεια του είναι πολύ
πλούσια όπως έμαθα ο πατέρας του είναι ένα πολύ σημαντικός λαθρέμπορος
όπλων στο χωριό της Αφρικής απ' όπου προέρχεται. 

Τώρα που σας είπα τα νέα πρέπει να σας ομολογήσω ότι δεν έπιασε ποτέ
φωτιά το σπίτι μου, δεν έπεσα από καμία ταράτσα, δεν έπαθα ποτέ
κρανιακό κάταγμα και αμνησία, δεν έκανα αλλαγή γεννητικών οργάνων,
δεν είμαι τραβεστί, δεν τα έχω με κανένα μαύρο, δεν πρόκειται να
παντρευτώ, δεν είμαι έγκυος και δεν έχω σύφιλη. Παρ' όλα αυτά, πέρασα
μόνο ένα μάθημα στην εξεταστική και θα ήθελα να το δείτε αυτό από τη
σωστή οπτική γωνία και να του δώσετε την δέουσα σημασία. 

Ο γιος σας,
« Last Edit: December 07, 2005, 01:41:52 am by pierrekif » Logged

Η ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ
pierrekif

View Profile
« Reply #70 on: December 07, 2005, 01:42:33 am »

Μία βροχερή μέρα, μπαίνει ένας κακοντυμένος, όσο και κακομούτσουνος τύπος στο ασανσέρ ενός
πολυόροφου κτιρίου. Καθώς ανεβαίνει με προορισμό το ρετιρέ (κάπου στον 30ο όροφο), όλοι οι
επιβαίνοντες στο ασανσέρ διαμοιράζονται στους πρώτους 10 ορόφους. Αφού έχει μείνει μόνος
του, βγάζει από την τσάντα του ένα μπουκάλι Axe Incas και αρχίζει να ψεκάζεται όπου βρεί.
Το ασανσέρ σταματάει στον 15ο όροφο, όπου μία υπερβολικά σεξουαλική γυναίκα, μπαίνει μέσα
στο ασανσέρ. Καθώς το ασανσέρ συνεχίζει την ανοδική του πορεία, η γυναίκα δείχνει πως το
άρωμα του Axe την ερεθίζει. Αρχίζει και τρίβεται μόνη της. Ο τύπος την κοιτάει περίεργα.
Σε λίγο η γυναίκα, δείχνει να έχει περάσει το όριο της απλά "καυλωμένης". Σταματάει το
ασανσέρ μεταξύ 20ου και 21ου ορόφου, και αρχίζει να γδύνεται επιδεικτικά. Ο τύπος αρχίζει
και γουρλώνει. Η γυναίκα αρχίζει να βαριανασαίνει, και αφού βγάζει και το τελευταίο ρούχο
από πάνω της, τον πλησιάζει και με παθιασμένο ύφος του λέει...
- Αγόρι μου... κάνε με να νιώσω γυναίκα!
Ο τύπος την κοιτάει, και αρχίζει να ξεκουμπώνει το πουκάμισό του. Το βγάζει και της το
δίνει λέγοντας...
- Πάρτο και σιδέρωσέ το μωρή...

pierrekif

View Profile
« Reply #71 on: December 07, 2005, 01:46:03 am »

ΝΕΟΙ ΙΟΙ
Ιός Νέα Δημοκρατία a.k.a. Dracoumel virus: Βάζει τα αρχεία σας να μαλώνουν μεταξύ τους μέχρι που γίνεται γενικό μπάχαλο στον σκληρό δίσκο.

Ιός ΠΑΣΟΚ a.k.a. General Tsouk virus: Διαπλέκει τα αρχεία με τους κατασκευαστές hardware σε σημείο που να μην ξέρεις ποιο αρχείο να μπορείς να σβήσεις χωρίς πρόβλημα. Αποτέλεσμα: Ο δίσκος σας γεμίζει με άχρηστα διαπλεκόμενα αρχεία ώστε ούτε ο Κόκκαλης δεν σε σώζει.

Ιός ΚΚΕ a.k.a. Papariga virus: Διαγράφει τα αρχεία που δεν γουστάρει κατά τρόπο απόλυτα δημοκρατικά συγκεντρωτικό στέλνοντας τα στο Recycle Bin. Αποτέλεσμα: στον σκληρό σας δίσκο μένουν μόνο οι τρεις κι ο κούκος

Ιοί ΔΗΚΚΙ, Συν και ΠΟΛΑΝ: Αυτοί δεν γνώρισαν μεγάλη διάδοση και μπορείτε να τους παραβλέψετε αφού είναι μάλλον απίθανο να προσβάλλουν το σύστημά σας.

pierrekif

View Profile
« Reply #72 on: December 07, 2005, 01:58:54 am »

Ομολόγησα στη γυναίκα μου ότι έβλεπα ένα ψυχολόγο και αυτή μου ομολόγησε
ότι έβλεπε ένα ψυχολόγο, δύο υδραυλικούς και ένα μπάρμαν.

pierrekif

View Profile
« Reply #73 on: December 07, 2005, 02:02:40 am »

Λατρεύω τη δουλειά. Μπορώ να την παρακολουθώ για ώρες χωρίς να βαριέμαι.

pierrekif

View Profile
« Reply #74 on: December 07, 2005, 02:11:56 am »

Μια ισορροπημένη δίαιτα είναι ένα χάμπουργκερ σε κάθε χέρι.

Pages: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 51 Go Up Print
Jump to: