• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 11:14:37 am

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 11:14:37 am

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by okan
[Today at 02:33:21]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[Today at 02:29:21]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[June 16, 2025, 15:55:08 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:01:53 pm]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[June 16, 2025, 10:22:18 am]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9961
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426681
Total Topics: 31710
Online Today: 169
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 53
Guests: 77
Total: 130
Poli
pipitsenko
Mr White
anastasis_sid
vagk
chrisbetas
Nekt
PeriklisL
okatapo
whatdoesthefoxsay
paristetos
ioannisfa
satsok
Νικη
glavdakis
smoul
Saint_GR
vasilis saitis
Sanaia
dkoukn
TheBadSalesman
Tasaris
ThanosTheTT
George_RT
stergios03
GrillOG
Roidos
A-TheITGuy
Petross
mmikelo
Toaoutplasedakitoubiseswa
ggougous
fpapat
statiris
Vassoula
soph553
axilleas
dimpanas
ansia
stloukas
domb765
nataliakara
Dimos Bachlas
BlackClara
stavros0201
amprozos
swkraths
apob
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Για ανανέωση (ή προσθήκη νέου) avatar, πρέπει η μεγαλύτερη διάσταση της εικόνας να είναι 110 pixels.
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Εσωτερικά Θέματα  > Σύλλογος φοιτητών (Moderators: PolarBear, tzortzis) > ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΣ!!!!
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 11 12 [13] 14 15 Go Down Print
Author Topic: ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΣ!!!!  (Read 26545 times)
aliakmwn
Guest
Απ: ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΣ!!!!
« Reply #180 on: March 24, 2006, 19:39:19 pm »

Quote from: 4Dcube on March 24, 2006, 18:09:07 pm
Βρε αλιάκμονα, αυτό το σχόλιο για την πολιτική δεν καταλαβαίνω πού κολλάει. Εννοείς ΠΑΛΙ, ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ότι δεν έχει ασχοληθεί με κάτι ο άλλος οπότε δεν ξέρει και τι του γίνεται; Συγγνώμη, αλλά δεν είμαστε (ούτε ήμαστε) όοοολοι όσοι ψηφίζουμε, μέλη κομματικών παρατάξεων.
Τι απαξιωτική αντιμετώπιση είναι αυτή;
Σαν το ΠΑΣΟΚ μιλάς, που κατηγορεί τη ΝΔ για ασχετοσύνη...

*και αυτό με τα τσουρέκια τι μυστήριο πράμα... όλοι το ξέρουν και αρχίζω να γίνομαι νευρικός...

Οχι οχι, παρεξηγησες... Το "καποιοι αλλοι που δεν ασχολουνται με την πολιτικη" ηταν ειρωνικο, πηγαινε ως απαντηση στη cecs που μου χρεωσε την υπερβολικη ενασχοληση με την πολιτικη Wink
cecs
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Είμαι ΠΑΟΚΙ,υπάρχει πρόβλημα;

View Profile
Re: ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΣ!!!!
« Reply #181 on: March 24, 2006, 21:30:39 pm »

Quote from: Nessa NetMonster on March 24, 2006, 15:49:21 pm
Cecs, μη σνομπάρεις το ευρύτερο πολιτικό πλαίσιο. Όσο καλές και αν είναι αυτές οι κινητοποιήσεις, αν δεν έχουν μια ευρύτερη προοπτική θα καταλήξουν σε αδιέξοδο. Γιατί αν η σχολή δεν έχει λεφτά, από πού θα δώσει για να φτιάξει εργαστήρια; Και πού θα τα βρει τα λεφτά αν δεν αυξηθεί ο προϋπολογισμός για την παιδεία; Τελικά εκεί καταλήγεις.

Φυσικά τα προβλήματα που λύνονται με "γκρίνια" θα τα λύσουμε έτσι. Αλλά αν προσκολληθούμε λανθασμένα μόνο σε αυτό τελικά θα φάμε τα μούτρα μας.

Δε σνομπάρω το ευρύτερο πολιτικό πλαίσιο!Απλά προτιμώ να ασχολούμαι πρώτα με αυτά που μπορώ να επιλύσω ευκολότερα κι έπειτα να κοιτάξω τα πιο μεγάλα-δύσκολα...Σωστά αυτά που λες κατά τ'άλλα....

Να κοιμηθούμε αγκαλιά...
να μπερδευτούν τα όνειρά μας..
και στων φιλιών τη μουσική..
ρυθμό να δίνει η καρδιά μας..!!
cecs
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #182 on: March 24, 2006, 21:35:04 pm »

Quote from: aliakmwn on March 24, 2006, 16:32:15 pm
Quote from: cecs on March 24, 2006, 15:13:55 pm
Αντίθετα κάποιοι άλλοι προβαίνουν σε "φανφαρόνικες" δηλώσεις αράζοντας στη σεζλόνγκ-πολυθρόνα τους και αναλογιζόμενοι πώς θα μπορούσε να γίνει ο κόσμος καλύτερος,εντάσσοντας τα πράγματα σε ένα ευρύτερο πολιτικό πλαίσιο πάντα!

...ενω καποιοι αλλοι, που δεν ασχολουνται με την πολιτικη, τα χωνουν σκοπιμα προς συγκεκριμενη κατευθυνση και κοροϊδευουν ατομα επειδη τους τη σπαει η φατσα τους, ή επειδη δεν τους αρεσουν τα... τσουρεκια!

Quote from: Nessa NetMonster on March 24, 2006, 15:49:21 pm
Cecs, μη σνομπάρεις το ευρύτερο πολιτικό πλαίσιο. Όσο καλές και αν είναι αυτές οι κινητοποιήσεις, αν δεν έχουν μια ευρύτερη προοπτική θα καταλήξουν σε αδιέξοδο. Γιατί αν η σχολή δεν έχει λεφτά, από πού θα δώσει για να φτιάξει εργαστήρια; Και πού θα τα βρει τα λεφτά αν δεν αυξηθεί ο προϋπολογισμός για την παιδεία; Τελικά εκεί καταλήγεις.

Δεν θα μπορουσα να συμφωνησω περισσοτερο...

Σ' το 'πα και σ' το ξαναλεω (στο γιαλο μην κατεβεις  Huh  ) δεν ειναι κακο πραγμα το κραξιμο - με μενα μιλας, τον αρχι-κραχτη της παρεας Grin 
Να κραζουμε ομως οταν πρεπει, και για τους λογους που πρεπει, και οχι μονο για το παιχνιδι των εντυπωσεων... Κι επισης, οταν η αλλη πλευρα καταβαλει προσπαθειες, να της το αναγνωριζουμε, γιατι αλλιως κατανταει εμμονη!

Τελος, νομιζω πως εχω ξαναπει πως αν θελεις να πεις κατι επι προσωπικου, πες το αμεσα, και οχι με υπονοουμενακια, δεν χρειαζεται να μπω στη διαδικασια να "μυγιαστω" για να μυρισω οτι μιλας για μενα... Αν και επιμενω πως δεν ειναι προσωπικο το θεμα αλλα πολιτικο.

Άλλο το να ασχολείσαι με τα πολιτικά,άλλο με τα κομματικά,άλλο με τα παραταξιακά και άλλο με τα συνδικαλιστικά...
Με τα πολιτικά ασχολούμαι...Με τα άλλα ευτυχώς όχι...
Κατά τ'άλλα δε μου τη σπάει η φάτσα κανενός(σχεδόν) και τα τσουρέκια τα βρίσκω πεντανόστιμα!!!Ειδικά αυτά του Τερκενλή που είναι γεμάτα σοκολάτα.......... Roll Eyes

Να κοιμηθούμε αγκαλιά...
dusky again
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

This baby really rocks!

View Profile
« Reply #183 on: March 24, 2006, 22:11:36 pm »

Quote from: fugitive on March 22, 2006, 13:33:49 pm
Όχι ducky-face, υπάρχει μια παράταξη που έχει συνδράμει τα μέγιστα στο τμήμα.
Δεν θα γράψω ποια είναι δημόσια για να αποφύγω την προεκλογική διαφήμιση.
  Θα απαντήσω σε κάθε ενδιαφερόμενο με προσωπικο μήνυμα
Do it please..Και δες και την απάντησή μου στον electroSOK:

Quote from: electroSOK on Today at 03:47:28
Οι παρατάξεις που πλακώθηκαν στο ξύλο είναι 2, ενώ το σύνολο των παρατάξεων και σχημάτων που δραστηριοποιούνται στο Σύλλογο και που κατεβαίνουν στις εκλογές είναι 9.
ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΧΩΡΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΕΝΙΚΕΥΣΕΙΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΕΠΕΙΔΗ 2 ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΠΛΑΚΩΘΗΚΑΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΝΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΟΛΑ Η ΜΠΑΛΑ.   .

Έχεις δίκιο σ'αυτό electroSOK ήταν βεβιασμένη γενίκευση..Μιλούσα έχοντας στο μυαλό μου τις κυρίαρχες παρατάξεις κι αυτά που έχω δει μέχρι τώρα που σίγουρα δεν ήταν αρκετα και δε ξέρω πότε θα είναι..Ωστόσο δυστυχώς οι υπόλοιπες παρατάξεις δε φαίνονται πολύ..(και μ'αυτό δεν εννοώ βέβαια ότι δεν προσφέρουν!)Πρεπει να χωθείς πολύ στα πράγματα για να δεις και το δικό τους έργο(και μ'αυτό βέβαια δεν εννοώ ότι δεν είναι σημαντικό!)..Εγώ προσωπικά πηγαίνω στις συνελεύσεις γιατί θέλω ν'αρχίσω να καταλαβαίνω και γιατι δεν είμαι αδιάφορη..Έχω ακόμα όμως πολύ δρόμο και χαίρομαι που τα συζητάμε και μέσα στο forum αυτά..

I am now ready for my new life
cecs
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #184 on: March 25, 2006, 00:19:57 am »

Quote from: dusky-face on March 24, 2006, 22:11:36 pm
Quote from: fugitive on March 22, 2006, 13:33:49 pm
Όχι ducky-face, υπάρχει μια παράταξη που έχει συνδράμει τα μέγιστα στο τμήμα.
Δεν θα γράψω ποια είναι δημόσια για να αποφύγω την προεκλογική διαφήμιση.
  Θα απαντήσω σε κάθε ενδιαφερόμενο με προσωπικο μήνυμα
Do it please..Και δες και την απάντησή μου στον electroSOK:

Quote from: electroSOK on Today at 03:47:28
Οι παρατάξεις που πλακώθηκαν στο ξύλο είναι 2, ενώ το σύνολο των παρατάξεων και σχημάτων που δραστηριοποιούνται στο Σύλλογο και που κατεβαίνουν στις εκλογές είναι 9.
ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΧΩΡΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΕΝΙΚΕΥΣΕΙΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΕΠΕΙΔΗ 2 ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΠΛΑΚΩΘΗΚΑΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΝΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΟΛΑ Η ΜΠΑΛΑ.   .

Έχεις δίκιο σ'αυτό electroSOK ήταν βεβιασμένη γενίκευση..Μιλούσα έχοντας στο μυαλό μου τις κυρίαρχες παρατάξεις κι αυτά που έχω δει μέχρι τώρα που σίγουρα δεν ήταν αρκετα και δε ξέρω πότε θα είναι..Ωστόσο δυστυχώς οι υπόλοιπες παρατάξεις δε φαίνονται πολύ..(και μ'αυτό δεν εννοώ βέβαια ότι δεν προσφέρουν!)Πρεπει να χωθείς πολύ στα πράγματα για να δεις και το δικό τους έργο(και μ'αυτό βέβαια δεν εννοώ ότι δεν είναι σημαντικό!)..Εγώ προσωπικά πηγαίνω στις συνελεύσεις γιατί θέλω ν'αρχίσω να καταλαβαίνω και γιατι δεν είμαι αδιάφορη..Έχω ακόμα όμως πολύ δρόμο και χαίρομαι που τα συζητάμε και μέσα στο forum αυτά..

Είναι καλό που πηγαίνεις στις συνελεύσεις και δεν είσαι αδιάφορη!Συνέχισε έτσι! Wink
Απλά να ξέρετε,ο electrosok θα λείπει για μια βδομάδα,οπότε δε θα μπορέσει να απαντήσει ή να δει ό,τι έχει γραφεί ως τότε...

Να κοιμηθούμε αγκαλιά...
Alexkasgr
Honoured Member - Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Έτη φωτός μπροστά...

View Profile
« Reply #185 on: March 25, 2006, 01:39:20 am »

Λοιπόν, να βάλουμε μερικά πράγματα στην θέση τους και πάλι (αφού και εμείς επανήλθαμε μετά την διαδκέδαση του... μήνα στις θέσεις μας) Τελικά τόσο που διαδκεδάζουμε σε αυτό το forum, απορώ που δεν με είπαν ΔΑΠίτη ακόμα (ή μήπως το είπαν?).

1) Νιώθω την ανάγκη να ζητήσω συγγνώμη για την παράλειψη που επισήμανε ο ElectroSOK. Όταν είπα ότι η ΠΚΣ ήταν η μόνη παράταξη που συμμετείχε στην ομάδα εργασίας για τα εργαστήρια, εννοούσα ότι συμμετείχαν διάφορα άτομα από αυτήν. Η μη-αναφορά στην Nessa (ΡΑΠ) και στον ElectroSOK (Groupo Rosso) δεν ήταν σκόπιμη, απλά η συμμετοχή ελήφθη (κακώς ίσως) από μένα ως ατομική. Γιατί? Ίσως επειδή δεν έτυχε να γνωρίσω άλλο εξίσου δραστήριο μέλος της ΡΑΠ και του Groupo Rosso. Όπως και να έχει, καλώς διευκρινίσθηκε. (επίσης το Groupo Rosso δεν είναι παράταξη, αλλά σχήμα!).
Ελπίζω κατόπιν τούτου να περάσει καλά ο electroSOK στον Καστελλόριζο και να μας φέρει μοναδικές φωτογραφίες από την έκλειψη.  Grin
Σημείωση (για άσχετους): Ο electroSOK είναι το άτομο το οποίο έχει την μεγαλύτερη ενασχόληση με τα ζητήματα σχολής από οποιονδήποτε εδώ μέσα. Πολλοί (πάρα πολλοί) δεν θα είχαν μπει καν σε διαδικασία σκέψης αν δεν υπήρχε να δίνει συνεχώς όραμα και δύναμη. Επίσης, μην ξεχνάμε ότι είναι από τα 2-3 άτομα τα οποία έχουν λόγο στην συνέλευση τμήματος και κάθε φορά δίνουν μάχη εκεί πέρα.
Η ομάδα εργασίας είναι του Συλλόγου. Θα ενημέρωνε μάλιστα για το έργο της στην Συνέλευση χθες. Θα γίνει την Τετάρτη μάλλον. Η ιδέα ανήκει και πάλι στον ElectroSOK, με το ψήφισμα του Groupo Rosso συστάθηκε.

2) Θέμα αφισών, @DUO:

Δεν σε παρεξηγώ, είσαι νέος ακόμα. Μάλλον δεν έχεις καταλάβει το πλαίσιο στο οποίο θέλουμε κάποιοι να κινηθούμε. Έτσι μόνο εξηγείται το ότι τις προάλλες υποστήριζες ότι είμαι ο Σύλλογος Φοιτητών, ότι είμαι εκπρόσωπος και διάφορα άλλα ωραία. Τώρα λες ότι κολλάω αφίσες. Είμαι πολύ περήφανος που μια φορά τον Οκτώβριο κόλλησα ανακοίνωση για την προτωβουλία για το κυλικείο, ένα κάλεσμα στο οποίο ανταποκρίθηκαν 10 άτομα. Κάποια στιγμή αν θες μπορώ να σου πω τι έγινε τότε. Έκτοτε, η μόνη πράξη μου σχετική με αφίσες ήταν το ξήλωμα μερικών από τον πίνακα ανακοινώσεων του 3ου έτους. Και θα το ξανακάνω αν χρειαστεί.
Στην αίθουσα 5 είναι αλήθεια έχω κάποιες μέρες να πάω. Έχω μιλήσει με παιδιά από τις παρατάξεις και μου έχουν πει ότι υπάρχει συμφωνία να μην κολλάνε στις αίθουσες. Αν είδατε κάποια εκεί, απλά πάτε και την κατεβάζετε. Απλή λογική. Αλλιώς, θα έρθω να την κατεβάσω εγώ την Τρίτη.
Μετά τις εκλογές πιστεύω θα βρεθεί ικανοποιητική λύση με συζήτηση στα τραπεζάκια και όχι αφορισμούς πίσω από μια οθόνη.

3) Καπέλωμα και άλλα σχετικά:
Στα εργαστήρια δεν έγινε αυτό που λέει ο turambar. Τα παιδιά που ήταν εκεί, μοιράσανε στους φοιτητές την απόφαση του συλλόγου και έγινε μια ενημέρωση για τις επόμενες μέρες (για τα δωρεάν συγγράμματα που ΚΑΝΕΙΣ δεν πήγε, για την συναυλία που από ότι άκουσα ήταν πολύ καλή κτλ.). Σταματήστε να είστε προκατειλημένοι, όλοι κάνουμε λάθη, πόσο μάλλον όσοι θέλουμε να μην είμαστε κάπου ενταγμένοι.
Ας γίνει αντιληπτό ότι στα θέματα της σχολής μόνο με ενότητα μπορούμε να πετύχουμε αυτά που θέλουμε, με όρεξη, με ιδέες και με αγωνιστικότητα. Στα πολιτικά θα διαφωνήσουμε και είναι θεμιτό, αλλιώς δεν θα μιλούσαμε για αυτά. Η πολιτικοποίηση είναι κάτι το οποίο έχουμε υποτιμήσει οικτρά όχι μόνο στο Πανεπιστήμιο αλλά και στην κοινωνία γενικά. Γι' αυτό και έχουμε εύκολη πλύση εγκεφάλου από τα ΜΜΕ κτλ.
ΑΡΧΙΣΤΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΑ...
« Last Edit: March 25, 2006, 01:43:33 am by Alexkasgr » Logged
NetBuster
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #186 on: March 25, 2006, 01:59:40 am »

Επειδη ετυχε να μη δω τα posts που ακολουθησαν το "αιθουσα 5, alexakgr, αιθουσα 5" λεω πως η ΠΚΣ ανηρτησε αφισα εξω απο την αιθουσα 5 την Τριτη νομιζω με αναφορα στις πορειες που εκανε μαζι με το ΠΑΜΕ με αυτουσια κειμενα και φωτογραφιες του Ριζοσπαστη.Συν τοις αλλοις, εχει αναρτησει απο μερος σε μερος κολλες Α4 που προωθουν θεσεις της.Κι ολα αυτα σε μερη στα οποια δεν τη δικαιοδοσια να το κανει.Τι λετε τωρα γιάυτο οι υποστηρικτες της;
Alexkasgr
Honoured Member - Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Έτη φωτός μπροστά...

View Profile
« Reply #187 on: March 25, 2006, 02:02:54 am »

Quote from: N3+Bu$+3R on March 25, 2006, 01:59:40 am
Επειδη ετυχε να μη δω τα posts που ακολουθησαν το "αιθουσα 5, alexakgr, αιθουσα 5" λεω πως η ΠΚΣ ανηρτησε αφισα εξω απο την αιθουσα 5 την Τριτη νομιζω με αναφορα στις πορειες που εκανε μαζι με το ΠΑΜΕ με αυτουσια κειμενα και φωτογραφιες του Ριζοσπαστη.Συν τοις αλλοις, εχει αναρτησει απο μερος σε μερος κολλες Α4 που προωθουν θεσεις της.Κι ολα αυτα σε μερη στα οποια δεν τη δικαιοδοσια να το κανει.Τι λετε τωρα γιάυτο οι υποστηρικτες της;

Θα έρθεις μαζί μου την Τρίτη να πάμε να τους πούμε να τις βγάλουν με επιχειρήματα?
aliakmwn
Guest
« Reply #188 on: March 25, 2006, 02:09:48 am »

Οι υποστηρικτες της λεμε οτι υπαρχουν παρα πολλα μαθηματα οπου δεν διανεμεται βιβλιο, αλλα σκορπιες και ανεπαρκεις σημειωσεις, οτι δεν υπαρχουν εργαστηρια και επαρκης εξοπλισμος, οτι δεν χωραμε στις αιθουσες, οτι προωθειται συνταγματικη αναθεωρηση για τη δημιουργια ιδιωτικων Πανεπιστημιων και υποβαθμιση (και στο τελος ξεπουλημα) των υπαρχοντων κρατικων, οτι ο νομος για το Πανεπιστημιακο ασυλο θα αναθεωρηθει, οτι Ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΦΟΙΤΗΣΗΣ ΘΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΙ ΣΤΟ +50% ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΟΥ, και οτι σχεδον κανενας απο τους λαλιστατους συμforumιτες μας δεν δειχνει να ενδιαφερεται για ολα αυτα...

edit: Εννοειται πως δεν ειναι προσωπικο το σχολιο, ετσι? Σε ολους μας αναφερομαι...
« Last Edit: March 25, 2006, 02:20:12 am by aliakmwn » Logged
NetBuster

View Profile
« Reply #189 on: March 25, 2006, 02:19:45 am »

Α)Διευκρινιζω οτι με το να κοκκινισω τον alexkasgr στο ποστ μου δεν υπονοησα οτι ειναι μελος της ΠΚΣ-δε με ενδιαφερει τι ειναι, δεν ξερω τι ειναι,  δεν τον ξερω προσωπικα.Ζηταω συγγνωμη για την αμελεια μου αυτη.

Β)@aliakmwn

Δεν προκειται να αντιπαρατεθω ιδεολογικα μαζι σου γιατι σου μιλησα για αλλο θεμα.Προκαλεσα τους υποστηρικτες της ΠΚΣ σε αυτο το θεμα και -δεν κρυβομαι πισω απο το δακτυλο μου- προφανως αναφερομουν σε σενα aliakmwn.Aλλα μιλησα μονο για τη θεση των αφισων εξω απο την αιθουσα 5.Το τι θα πει η ΠΚΣ ειναι ασχετο.Σημασια εχει να το λεει επι ισοις οροις με τις αλλες παραταξεις και, κυριως, οχι εις βαρος της αισθητικης των φοιτητων.
Turambar
Veteran
Διεστραμμένος

μη νοιάζεσαι

View Profile
« Reply #190 on: March 25, 2006, 02:35:20 am »

Οκ, δεν κατάλαβα καλά... θα διορθώσω άλεξ

byeeee
Nessa NetMonster
Guest
« Reply #191 on: March 25, 2006, 13:54:19 pm »

Quote from: aliakmwn on March 25, 2006, 02:09:48 am

Οι υποστηρικτες της λεμε οτι υπαρχουν παρα πολλα μαθηματα οπου δεν διανεμεται βιβλιο, αλλα σκορπιες και ανεπαρκεις σημειωσεις, οτι δεν υπαρχουν εργαστηρια και επαρκης εξοπλισμος, οτι δεν χωραμε στις αιθουσες, οτι προωθειται συνταγματικη αναθεωρηση για τη δημιουργια ιδιωτικων Πανεπιστημιων και υποβαθμιση (και στο τελος ξεπουλημα) των υπαρχοντων κρατικων, οτι ο νομος για το Πανεπιστημιακο ασυλο θα αναθεωρηθει, οτι Ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΦΟΙΤΗΣΗΣ ΘΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΙ ΣΤΟ +50% ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΟΥ, και οτι σχεδον κανενας απο τους λαλιστατους συμforumιτες μας δεν δειχνει να ενδιαφερεται για ολα αυτα...

edit: Εννοειται πως δεν ειναι προσωπικο το σχολιο, ετσι? Σε ολους μας αναφερομαι...
Άλλα λόγια ν'αγαπιόμαστε...
Καμένος

View Profile
« Reply #192 on: March 25, 2006, 16:50:00 pm »

Quote from: aliakmwn on March 25, 2006, 02:09:48 am

Ότι να ναι......
Μου φαίνεται ότι τις ερωτήσεις τις καταλαβαίνεις όπως σε βολεύει...
Μην "κολλήσεις" κι εσύ τον ιό κάποιων να μας λέν τις θεσεις του κόμματος τους ακόμα κι  όταν τους πείς "Καλό καιρό έχει σήμερα ε?"!!

Τέλος ξαναθέτω την ετώτηση: Τι έχεις να πείς για τον τόπο που μπήκαν οι αφίσες ??
aliakmwn
Guest
« Reply #193 on: March 25, 2006, 17:04:14 pm »

Quote from: Καμένος on March 25, 2006, 16:50:00 pm
Ότι να ναι......
Μου φαίνεται ότι τις ερωτήσεις τις καταλαβαίνεις όπως σε βολεύει...
Μην "κολλήσεις" κι εσύ τον ιό κάποιων να μας λέν τις θεσεις του κόμματος τους ακόμα κι  όταν τους πείς "Καλό καιρό έχει σήμερα ε?"!!

Τέλος ξαναθέτω την ετώτηση: Τι έχεις να πείς για τον τόπο που μπήκαν οι αφίσες ??

Εχω να πω οτι:

υπαρχουν παρα πολλα μαθηματα οπου δεν διανεμεται βιβλιο, αλλα σκορπιες και ανεπαρκεις σημειωσεις, οτι δεν υπαρχουν εργαστηρια και επαρκης εξοπλισμος, οτι δεν χωραμε στις αιθουσες, οτι προωθειται συνταγματικη αναθεωρηση για τη δημιουργια ιδιωτικων Πανεπιστημιων και υποβαθμιση (και στο τελος ξεπουλημα) των υπαρχοντων κρατικων, οτι ο νομος για το Πανεπιστημιακο ασυλο θα αναθεωρηθει, οτι Ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΦΟΙΤΗΣΗΣ ΘΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΙ ΣΤΟ +50% ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΟΥ, και οτι σχεδον κανενας απο τους λαλιστατους συμforumιτες μας δεν δειχνει να ενδιαφερεται για ολα αυτα...

Το οποιο σημαινει οτι υπαρχουν ενα σωρο σοβαρα προβληματα για να ασχοληθει οποιος θελει, ωστε να μη με ενδιαφερει καθολου ουτε αν θα μπουν αφισες, ουτε πού θα μπουν.

Ποσο χρονο σπαταλησαμε να διαβασουμε αυτο το topic και να απαντησουμε? Ποσο χρονο μας πηρε να "καταδικασουμε τους τραμπουκισμους" και να φιλοσοφησουμε το θεμα των αφισων?

Αν ολον αυτον το χρονο τον δαπανουσαμε για να βοηθησουμε σε ενα απο ολα τα παραπανω, η σχολη μας θα ηταν πολυ καλυτερη σημερα.

Αλλα αυτο ειναι το επιπεδο μας, αυτος ειναι ο πολιτισμος μας, αυτοι ειναι οι οριζοντες μας: 30 cm ντουβαρι, και 5 κολλημενες αφισες.

Καμένος

View Profile
« Reply #194 on: March 25, 2006, 17:20:48 pm »

Quote from: aliakmwn on March 25, 2006, 17:04:14 pm

Ποσο χρονο σπαταλησαμε να διαβασουμε αυτο το topic και να απαντησουμε? Ποσο χρονο μας πηρε να "καταδικασουμε τους τραμπουκισμους" και να φιλοσοφησουμε το θεμα των αφισων?

Αν ολον αυτον το χρονο τον δαπανουσαμε για να βοηθησουμε σε ενα απο ολα τα παραπανω, η σχολη μας θα ηταν πολυ καλυτερη σημερα.

Αλλα αυτο ειναι το επιπεδο μας, αυτος ειναι ο πολιτισμος μας, αυτοι ειναι οι οριζοντες μας: 30 cm ντουβαρι, και 5 κολλημενες αφισες.

Χαίρομαι που περιέλαβες και τον εαυτό σου..
Αν νομίζεις ότι εμείς έχουμε χαμηλό επίπεδο, ανύπαρκτο πολιτισμό και καθόλου ορίζοντες τί να πούμε για τα μέλη των παρατάξεων που ενεπλάκησαν στο επεισόδιο?????

Μήπως αυτός είναι ο πολιτισμός που ζητάς? Αυτό είναι το υψηλό επίπεδο??

Μήπως αυτά τα μέλη θα έπρεπε αντί να τσαμπουκαλεύονται να "αξιοποιήσουν αυτόν τον χρόνο για να βοηθησουν σε ενα απο ολα τα παραπανω"

Εδώ λέμε ότι μέλη της ΠΚΣ(και της ΠΑΣΠ φυσικά) έλαβαν μέρος σε ένα επεισόδιο που αρμόζει σε παιδιά νηπιαγωγείου και εσύ μου απαντάς τις θέσεις του κόμματος...

Σου λέω ότι με αφήνουν παγερά αδιάφορο δεδομένου του επιπέδου των συγκεκριμένων μελών!
Pages: 1 ... 11 12 [13] 14 15 Go Up Print
Jump to: