• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 18, 2025, 23:28:47 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 18, 2025, 23:28:47 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
H Στοά των Off Topic
by Katarameno
[Today at 20:28:39]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[Today at 19:40:47]

[ΣΗΕ ΙΙ] Γενικές απορίες ...
by chatzikys
[Today at 19:26:00]

Σιδηροδρομικό Δυστύχημα σ...
by Katarameno
[Today at 18:22:39]

[Μεταφορά και Διανομή ΗΕ]...
by tzortzis
[Today at 07:55:05]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by chris_p30
[Today at 00:45:33]

[Ψηφιακά Ολοκληρωμένα Κυκ...
by tzortzis
[June 17, 2025, 21:25:42 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by PAPARI69
[June 17, 2025, 20:59:13 pm]

[Γραφική] Λυμένα θέματα
by okanpala
[June 17, 2025, 18:56:22 pm]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[June 17, 2025, 14:25:00 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[June 17, 2025, 13:58:20 pm]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[June 17, 2025, 13:19:53 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[June 17, 2025, 12:08:25 pm]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[June 17, 2025, 12:06:57 pm]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9965
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426723
Total Topics: 31711
Online Today: 262
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 42
Guests: 130
Total: 172
mett
thomasdt
Vmous
Saint_GR
kalantzopoulos
eleftheria
marnas
skoloni
stephystam
Chr1sgr
tmpadasn
giorgos_skl
Carot1456
st3.kt
papaloui
thaliatsk
sterxz
alexandraskol
Leou
stolieras
ntelakis
Mr Watson
Captain
christina02
astakos1
Denisivo
Don Corleone
Orgianelis
Giannis Masterio
alexiosmara
kpapama
Papalamprous humor
Xontroulis
Michalis Tsialis
victoria
MrGreekArrow
Aria10
d0xa
Anonikos
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
  Όταν ανεβάζουμε φωτογραφίες στις Ανακοινώσεις και Έκτακτα νέα, βάζουμε τη μεγαλύτερη πλευρά 400 (width=400 ή height=400 ). π.χ. [img height=400 (κλείνει η αγκύλη) 
THMMY.gr > Forum > Χαλαρή συζήτηση - κουβεντούλα > Φιλόσοφοι Μηχανικοί - Μηχανικοί Φιλόσοφοι > Πολιτικά (Moderators: Mr Watson, Tasos Bot) > Εργασιακά - Ανεργία
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 12 Go Down Print
Author Topic: Εργασιακά - Ανεργία  (Read 20925 times)
Turambar
Veteran
Διεστραμμένος

μη νοιάζεσαι

View Profile
Απ: ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ - ΑΝΕΡΓΙΑ
« Reply #75 on: May 14, 2006, 13:17:09 pm »

Quote from: !!DUO!!(Αγγίζοντας την τελειότητα..) on May 14, 2006, 13:13:21 pm
Τώρα που λες για ύπνο χθες το βράδυ στον ύπνο μου είδα το όνομα miss_elec...Έτσι ξεκάρφωτα..Ούτε την έχω δει ποτέ μου και όμως την ονειρεύτηκα.. SuperConfused

πολύ σχετικό ρε Ντούο, αλλά μια που το ανέφερες δεν λες και τις πιπεράτες λεπτομέριες του ονείρο? έστω σε πιμι...

byeeee
Vulcan
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #76 on: May 14, 2006, 13:18:11 pm »

Quote from: N3+Bu$+eR on May 14, 2006, 12:37:22 pm
ι ο πατερας μου για να κανει τη δουλεια του στις δημοσιες υπηρεσιες χρειαζεται μια ολοκληρη μερα.

Τι δουλειά κάνει ακριβώς ο πατέρας σου;
Για να μιλήσουμε επί ίσοις όροις.
NetBuster
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #77 on: May 14, 2006, 13:19:48 pm »

Οπα δεχομαστε επιθεση..
Ελευθερος επαγγελματιας με εμπορικη επιχειριση..
Ο δικος σου, αν επιτρεπεται??
Vulcan
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #78 on: May 14, 2006, 13:39:51 pm »

Quote from: N3+Bu$+eR on May 14, 2006, 13:19:48 pm
Οπα δεχομαστε επιθεση..

Α, ανήκει δηλ στην τάξη των απατεώνων που πουλούνε  πράγματα που δεν παράγουν, κλεβουν την εφορία ασύστολα, γεμίζουν φέσια την αγορά και μετά κλαίγονται για τις κακές υπηρεσίες του Δημοσίου.

Ελπίζω να μη σε πειράξει ο πληθυντικός, γενικά μιλάω Grin

Εγώ πατέρα δεν έχω, είμαι όμως υπάλληλος σε εμπορική επιχείρηση με αφεντικό έναν απατεώνα κι έναν εξυπνάκια γιο  που μου τα πρήζει καθημερινά.   Grin

Φίλε μου η συζήτηση με τέτοιους όρους δεν μπορεί να προχωρήσει πέρα από το επίπεδο της παιδικής χαράς.
Οι όροι φυσικά δεν τέθηκαν από εμένα, τους έθεσες εσύ, χρησιμοποιώντας πονηρά και δήθεν τον πληθυντικό αλλά γενικεύοντας αυθαίρετα.
Αν θέλουμε να μιλήσουμε για ανεργία και εργασία χρειαζόμαστε μια άλλη βάση, ένα άλλο ήθος.
Αρκετά μακριά από τις μαλακίες του κάθε πικραμένου μικρομεσαίου που δεν ξέρει τι του φταίει, ούτε που πατάει, ούτε που πηγαίνει.

NetBuster

View Profile
« Reply #79 on: May 14, 2006, 13:53:58 pm »

Quote from: Vulcan on May 14, 2006, 13:39:51 pm
Quote from: N3+Bu$+eR on May 14, 2006, 13:19:48 pm
Οπα δεχομαστε επιθεση..

Α, ανήκει δηλ στην τάξη των απατεώνων που πουλούνε  πράγματα που δεν παράγουν, κλεβουν την εφορία ασύστολα, γεμίζουν φέσια την αγορά και μετά κλαίγονται για τις κακές υπηρεσίες του Δημοσίου.

Ελπίζω να μη σε πειράξει ο πληθυντικός, γενικά μιλάω Grin

Εγώ πατέρα δεν έχω, είμαι όμως υπάλληλος σε εμπορική επιχείρηση με αφεντικό έναν απατεώνα κι έναν εξυπνάκια γιο  που μου τα πρήζει καθημερινά.   Grin

Φίλε μου η συζήτηση με τέτοιους όρους δεν μπορεί να προχωρήσει πέρα από το επίπεδο της παιδικής χαράς.
Οι όροι φυσικά δεν τέθηκαν από εμένα, τους έθεσες εσύ, χρησιμοποιώντας πονηρά και δήθεν τον πληθυντικό αλλά γενικεύοντας αυθαίρετα.
Αν θέλουμε να μιλήσουμε για ανεργία και εργασία χρειαζόμαστε μια άλλη βάση, ένα άλλο ήθος.
Αρκετά μακριά από τις μαλακίες του κάθε πικραμένου μικρομεσαίου που δεν ξέρει τι του φταίει, ούτε που πατάει, ούτε που πηγαίνει.

Καταρχας δεν γενικευσα ουτε πονηρα ουτε επιτηδες ουτε δηθεν..Ισα ισα καποια στιγμη διευκρινισα οτι δε μιλαω για ολους αλλα για πολλους, τους περισσοτερους..

Οσο για τον πατερα μου ελαχιστα με ενδιαφερει η αποψη σου και δεν προκειται ουτε καν να τον διαφημισω γιατι

Αληθεια τον εαυτο σου τον θεωρεις απατεωνα???Γιατι ουτε εσυ παραγεις αν δεν κανω λαθος...Η μηπως το μεταβλητο σου κεφαλαιο θεωρειται παραγωγη γιατι τοτε και ο πατερας μου παραγει Grin Grin

Δεν εθεσα ορους' αντιθετα τους αφησα ελευθερους να τους αλλαζει ο καθενας, οπως εσυ που συμμετεχεις στην κουβεντα της παιδικης χαρας.....τσουλωντας σιγα σιγα προς την κουβεντα την Μαρξιστικη θεωρια της υπεραξιας... Wink

Ομως αρκετα μακρια απο τις μαλακιες του καθε αποτυχημενου και κολλημενου που νομιζει οτι ξερει οτι του φταιει ο καπιταλισμος, ενω του φταιει πρωτα το που παταει και το που πηγαινει...
miss_elec
Θαμώνας

View Profile
« Reply #80 on: May 14, 2006, 14:00:25 pm »

Δεν παρακολουθούσα το τόπικ από την αρχή, αλλά μόνο κανά δυό τελευταίες σελίδες,
μετά από ενημέρωση ενός από τους διάσπαρτους πληροφοριοδότες μου..(γεια σου Turam!)

Εγώ απλά θα ήθελα να πώ ότι είναι κρίμα οι συνθήκες να είναι τέτοιες, που πλέον στη συνείδηση των νέων έχει περάσει ως ιδανικό το να βολευτούν σε μία θεσούλα στο δημόσιο.Το νέο greek dream..
Επιχειρείτε (σε όλα τα επίπεδα) γιατί χανόμαστε!

PS. Μιλώντας για dreams, και για να αλαφρύνω λίγο και το κλίμα,
     -DUO φαντάσου να με είχες δει και στην πραγματικότητα! :ΡΡΡ
Κόψτε το πολύ πισί και ιντερντετ ρεεεεε Smiley
« Last Edit: May 14, 2006, 14:06:58 pm by miss_elec » Logged

www.thmmy.gr/smf/index.php?action=dlattach;topic=639.0;attach=33889
poso sas bariemai!
Vulcan
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #81 on: May 14, 2006, 14:03:05 pm »

Quote from: N3+Bu$+eR on May 14, 2006, 13:53:58 pm
Αληθεια τον εαυτο σου τον θεωρεις απατεωνα???

Μα φυσικά! Με τα κουμάσια που έμπλεξα... τι θες να είμαι; Απλά εγώ το ξέρω. innocent  Εσύ όχι!  SuperConfused
NetBuster

View Profile
« Reply #82 on: May 14, 2006, 14:05:17 pm »

Quote from: Vulcan on May 14, 2006, 14:03:05 pm
Αληθεια τον εαυτο σου τον θεωρεις απατεωνα???

Μα φυσικά! Με τα κουμάσια που έμπλεξα... τι θες να είμαι; Απλά εγώ το ξέρω. innocent  Εσύ όχι!  SuperConfused

Γνωθι σαυτον ελεγαν οι αρχαιοι ημων.
Ο,τι πεις δε σου χαλαω χατηρι..
Vulcan
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #83 on: May 14, 2006, 14:11:29 pm »

AAAAAAbiiiiiiiiiis!!!!!!!!!!!

Πλακώσανε οι άσχετοι και χάλασαν το τόπικ!
NetBuster

View Profile
« Reply #84 on: May 14, 2006, 14:14:33 pm »

Οπα οι λεγεωνες κανανε ΝΤΟΥ...

Τον Ριζοσπαστιξ τωρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Grin Grin Grin Grin Grin
Andreas_T
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #85 on: May 14, 2006, 16:24:32 pm »

Ομως αρκετα μακρια απο τις μαλακιες του καθε αποτυχημενου και κολλημενου που νομιζει οτι ξερει οτι του φταιει ο καπιταλισμος, ενω του φταιει πρωτα το που παταει και το που πηγαινει...

Ολοι είμαστε "Αποτυχημένοι" όχι γιατί το επιλέξαμε....αλλά γιατί μας επιβάλλουν να
(μην) δουλευουμε με μονο σκοπό να πλουτίζει το αφεντικό μας.....

(Ερώτηση κρίσεως)

Κολλημένος είναι αυτός που θέλει να:

1)συντηρήσει τις καπιταλιστικές (εκμεταλευτικές) σχέσεις παραγωγής ???*

2)να τις μελετήσει για να τις ανατρέψει ???

*(μελετούν για να συντηρούν οι πρασινο-μπλε βουλευτάδες.....οι "ακόλουθοι" τους  ουτε καν τις μελετάνε)

φταίει το που παταμε και που πηγαίνουμε??? 
Ε, ναι....έπρεπε να γίνουμε όλοι λαμόγια-λακέδες....(ο μόνος "κλάδος" που ευδοκιμεί σε δύσκολους καιρους...)

Shocked Shocked Είναι τρελοί αυτοί οι ΔαΠασπιτες!!!!!!!!! Shocked   Shocked
aliakmwn
Guest
« Reply #86 on: May 14, 2006, 16:26:33 pm »

Quote from: !!DUO!!(Αγγίζοντας την τελειότητα..) on May 14, 2006, 12:51:55 pm
Εγώ ΟΣΕΣ φορές πήγα σε δημόσια υπηρεσία εξυπηρετήθηκα χωρίς υπερβολές.
Και ξέρεις γιατί ? Γιατί τους μιλούσα ευγενικά και ό,τι απαιτήσεις είχα δεν τις διατύπωνα με έγκλιση προστακτική..
...
Και το ξαναλέω..Ποτέ δεν έφυγα δυσαρεστημένος από Δημόσια Υπηρεσία

Εδω θα συμφωνησω κι εγω με τον DUO, ουτε κι εγω εφυγα ποτε δυσαρεστημενος απο Δημοσια Υπηρεσια.

Κι αυτο γιατι η καλη μου η μανουλα (επισης δημοσιος υπαλληλος) καθε φορα κανονιζε και μου ελεγε κατι σαν: "Λοιπον θα μπεις μεσα και θα προχωρησεις στο βαθος. Μην περιμενεις στην ουρα, μπες μεσα στα γραφεια, ζητα την κ. Μπλαμπλα, πες της οτι εισαι ο γιος της κ. Γλουγλου, και πες της οτι η μαμα σας παρακαλει να μου κανετε αυτο. Αααα περιμενε, θα την παρω τηλεφωνο εγω απο το πρωι για να σε περιμενει, εκει γυρω στις 11, μολις ξυπνησεις."

Ετσι, ουδεποτε περιμενα στην ουρα για οτιδηποτε, κι αν η δουλεια ηταν λιγο χρονοβορα επινα και καφεδακι λεγοντας τα νεα μου Grin  (Κι αμα ημουν και τυχερος, δεχομουν και προξενιο "ααα η κορη μου, την θυμασαι τη Μπουλα, που παιζατε μικρα, ναι ναι παει στο λυκειο τωρα, πατε για κανενα καφεδακι να τα πειτε" Grin Grin Grin Gamw th syntexnia mou reeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!)

"Και πεστε μου, αξιζει μια πενταρα
των γραφειοκρατων η φαρα
στηνει με ζηλο περισσο
στο σβερκο του λαου χορο
στης ιστοριας το χοντρο τον κινητη
την εχω σιχαθει..."

Δεν εθεσα ορους' αντιθετα τους αφησα ελευθερους να τους αλλαζει ο καθενας, οπως εσυ που συμμετεχεις στην κουβεντα της παιδικης χαρας.....τσουλωντας σιγα σιγα προς την κουβεντα την Μαρξιστικη θεωρια της υπεραξιας... Wink

Ομως αρκετα μακρια απο τις μ
αλακιες του καθε αποτυχημενου και κολλημενου που νομιζει οτι ξερει οτι του φταιει ο καπιταλισμος, ενω του φταιει πρωτα το που παταει και το που πηγαινει...

Δηλαδη, υποστηριζεις πως μια κουβεντα περι εργασιας και ανεργιας θα μπορουσε να πραγματοποιηθει με ορους διαφορετικους, εκτος απο τη μαρξιστικη θεωρια? (οχι μονο περι υπεραξιας, αλλα γενικα περι κεφαλαιου)
Ε τοτε να ανοιξουμε συζητηση για την ηλεκτρομαγνητικη ακτινοβολια, με ορους εξωγηινης παρεμβασης...

Τελος, μα φυσικα και δεν φταιει ο καπιταλισμος! Ακους εκει! Ο Σταλιν φταιει, η Σοβιετικη Ενωση, και εμεις οι "αποτυχημενοι και κολλημενοι" κομμουνισταραδες, που επιμενουμε να βλεπουμε απολυμενους και ανεργους εκει που δεν υπαρχουν!!! Ναουσα? Ποια Ναουσα? Εγω μονο τη Ναουσα Παρου ξερω, που ο κολλητος μου ειχε παει διακοπες προπερσι!

"Η Ελλαδα που αντιστεκεται,
η Ελλαδα που επιμενει,
κι οποιος δεν καταλαβαινει
δεν ξερει πού παταει
και πού πηγαινει"

Quote from: N3+Bu$+eR on May 14, 2006, 14:05:17 pm
Γνωθι σαυτον ελεγαν οι αρχαιοι ημων.
Ο,τι πεις δε σου χαλαω χατηρι..

Γνωθι σαυτον λοιπον... Πολυ σοφο!
Μια "ημων αυτων" ιδιοτητα ομως ειναι και η κοινωνικη ταξη στην οποια ανηκουμε Wink

Quote from: !!DUO!!(Αγγίζοντας την τελειότητα..) on May 14, 2006, 13:13:21 pm
Τώρα που λες για ύπνο χθες το βράδυ στον ύπνο μου είδα το όνομα miss_elec...Έτσι ξεκάρφωτα..Ούτε την έχω δει ποτέ μου και όμως την ονειρεύτηκα..

Τετοια ματια δεν ξεχνιουνται.....   redface bag_face
« Last Edit: May 14, 2006, 17:28:39 pm by aliakmwn » Logged
marauber

Ι will forgive but I won't forget...

View Profile
« Reply #87 on: May 14, 2006, 17:21:33 pm »

Quote from: aliakmwn on May 14, 2006, 11:31:39 am
Αλλο πραγμα ο ανεργος, αλλο ο αεργος.......... Και η προταση αναφερεται προφανως σε ανεργους, δηλαδη σε αυτους που θελουν να βρουν δουλεια αλλα δεν μπορουν...

Προφανώς, ξέρω καλά τη διαφορά. Μόνο μου εξηγείς τότε, τι σημαίνει αυτό το "χωρίς όρους και προϋποθέσεις";. Και επίσης πιστεύεις ότι μπορεί να υπάρξει αποτελεσματικός τρόπος διαχωρισμού του αέργου από τον άνεργο; Για με τόσο υψηλό επίδομα επ'αόριστον, είναι ηλίου φαεινότερον ότι πολλοί θα το ζηλέψουν και θα κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να χαρακτηριστούν άνεργοι. Ας όψεται το ελληνικό δαιμόνιο. Και όσο για συμπλήρωμα, ε κάπου θα βολευτούν για "μαύρη εργασία".

Quote from: abbis on May 14, 2006, 11:44:18 am
αλλά  από την ώρα της απάντησης πιθανόν να ήταν και μεθυσμένος.. Grin

Ε βέβαια, όποιος τολμάει να κάνει κριτική στο Ριζοσπάστη προφανώς θα είναι μεθυσμένος  Grin Grin

Quote from: abbis on May 11, 2006, 18:58:32 pm
Το ΚΚΕ καλεί όλους τους ανέργους και τους εργαζόμενους να κλιμακώσουν την πάλη τους για:

Σταθερή εργασία για όλους με ελεύθερο χρόνο και μισθούς που να καλύπτουν τις ανάγκες της λαϊκής οικογένειας.
Πλήρη σύνταξη στα 50 σε όλους τους απολυμένους και τους ανέργους που δεν μπορούν να βρουν δουλιά.
Επίδομα 1.050 ευρώ σε όλους τους ανέργους χωρίς όρους και προϋποθέσεις και για όσο χρονικό διάστημα είναι άνεργοι.

Μήπως τελικά άλλος δεν πρόλαβε να ξεμεθύσει από χτες Grin Grin;
Μετά από αυτή την παράθεση (που την έκανες εσύ!) πιστεύεις ακόμα ότι η γενική πρόταση για το επίδομα ανεργίας είναι διαφορετική; Γιατί όποιος διαβάσει το θέμα συμπεραίνει ότι η πρόταση αναφέρεται γενικά σε όλους και όχι μόνο στους απολυμένους της Νάουσας!!
Πάντως αφού κατάφερα να σε κάνω να γράψεις κάτι που δεν είναι copy-paste νιώθω υπερήφανος...

Υ.Γ. Είμαι βαθύτατα στεναχωρημένος και μετανιωμένος που πλάκωσα εγώ ο άσχετος, χάλασα το τόπικ και υπάρχουν ήδη δυο σελίδες χωρίς αναφορά από το Ριζοσπάστη...

It never rains but it pours
-------------------------------------------------------
The Spartans do not ask how many but where they are
aliakmwn
Guest
« Reply #88 on: May 14, 2006, 17:28:12 pm »

Quote from: marauber on May 14, 2006, 17:21:33 pm
Quote from: aliakmwn on May 14, 2006, 11:31:39 am
Αλλο πραγμα ο ανεργος, αλλο ο αεργος.......... Και η προταση αναφερεται προφανως σε ανεργους, δηλαδη σε αυτους που θελουν να βρουν δουλεια αλλα δεν μπορουν...

Προφανώς, ξέρω καλά τη διαφορά. Μόνο μου εξηγείς τότε, τι σημαίνει αυτό το "χωρίς όρους και προϋποθέσεις";. Και επίσης πιστεύεις ότι μπορεί να υπάρξει αποτελεσματικός τρόπος διαχωρισμού του αέργου από τον άνεργο; Για με τόσο υψηλό επίδομα επ'αόριστον, είναι ηλίου φαεινότερον ότι πολλοί θα το ζηλέψουν και θα κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να χαρακτηριστούν άνεργοι. Ας όψεται το ελληνικό δαιμόνιο. Και όσο για συμπλήρωμα, ε κάπου θα βολευτούν για "μαύρη εργασία".

Μα οχι, συμφωνω, εγω δεν ειπα μονο για τους απολυμενους της Ναουσας, εγω ειπα για ολους τους ανεργους!

Να το τραβηξω κι αλλο? Θα προτιμουσα αυτα 1.050 ευρω να δινονται σε δελτια και οχι σε μετρητα! Ετσι θα καταστει σαφες πως το κρατος ενδιαφερεται για την επιβιωση των ανεργων και οχι για τη διαιωνιση της ανεργιας τους...
Επιπλεον, το κατα ποσον καποιος θα θεωρει την τεμπελια αρετη, εχει να κανει και με το μορφωτικο του επιπεδο...
Και τελος, τα παραπανω προϋποθετουν και μια διαφορετικη κρατικη οργανωση, τετοια ωστε το κρατος να προστατευει μεν τους ανεργους με το επιδομα, αλλα να τους βρισκει και δουλεια!

Ανεξαρτητα απο τις ιδεολογικες διαφωνιες που σιγουρα εχουμε........
Ο τεμπελης σιγουρα ειναι αξιος της μοιρας του...
Το παιδι του ομως, μπορεις να μου πεις σε τι φταιει, να ζει στη φτωχεια? Wink
Cyberkat
Guest
« Reply #89 on: May 14, 2006, 17:29:43 pm »

Huh Huh Huh Huh Huh
...τι συμβαίνει....
 Huh Huh Huh Huh Huh
Pages: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 12 Go Up Print
Jump to: