• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 23:39:27 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 23:39:27 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[Today at 21:32:50]

[Ψηφιακά Ολοκληρωμένα Κυκ...
by tzortzis
[Today at 21:25:42]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by PAPARI69
[Today at 20:59:13]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by chris_p30
[Today at 19:46:54]

[Γραφική] Λυμένα θέματα
by okanpala
[Today at 18:56:22]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[Today at 14:25:00]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[Today at 13:58:20]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[Today at 13:19:53]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[Today at 12:08:25]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[Today at 12:06:57]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9961
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426698
Total Topics: 31710
Online Today: 242
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 63
Guests: 152
Total: 215
varvoutis
chaniotism
Stelios V.
ThanosV
sassi
athena_apo
Aglosdoum
Grigorisioan05
dimopoul
stavr0s16
chrysa.tsilika
natavhoo
gprok
dorapangeiou
soule
tasos potsakis
Cersei Tsoulannister
soph553
Fovidis
DarkMagiK06
odkoutrolikos
Dimos Bachlas
stelinas
MrGreekArrow
andyy
ppoug
sigklitiki
Aris★
kpapama
gpr000
spoun
dimitrisblioumis
dimchin
Η ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ
smanio
amprozos
soktas
valentini
nchatzo
tzesi
tzortzis
cheinopor
fkaravi
Kyritsisss
tasos_ntv
palladas
theofr
andrpats
victoria
miltan8
jimalexoud
Born_Confused
Juror8
dr.giorgos
thaliatsk
marwt
stefpapa21
pavlaras
ExecuteExe
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Πρόγραμμα Χειμερινής Εξεταστικής 2024-2025
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Πανεπιστήμιο και Παιδεία (Moderators: Tasos Bot, PolarBear) > fact με Βάσεις 2008
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 2 3 [4] 5 6 Go Down Print
Author Topic: fact με Βάσεις 2008  (Read 10430 times)
Tsieki
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
Re: fact με Βάσεις 2008
« Reply #45 on: August 27, 2008, 01:41:23 am »

egw g 2o ptyxio pavtws skeftomai eite fysiko eite hmmy...ti proteivete?
p.s.to mualo m omws exei pesei s adraveia m ta kwlom8mta evw eseis to eksaskeite k ligo to a8lhma!!

Χαχαχαχα!!! Τελικά και το παιδαγωγικό έχει καμμένα άτομα!!!  Cheesy Cheesy Cheesy
Doctor_Doctor
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

When the crowds are gone

View Profile
« Reply #46 on: August 27, 2008, 01:42:37 am »

Μην τρελαίνεστε ρε παιδιά.

Πρώτον, ο καιρός έχει γυρίσματα. Αυτό που γίνεται με τους δασκάλους δεν ξέρω πόσο θα συνεχιστεί. Τις καλύτερες ευκαιρίες πήραν οι φοιτητές που μπήκαν στο παιδαγωγικό τα χρόνια της ανυποληψίας. Αυτοί με την πανύψηλη βάση δεν ξέρω αν έχουν βγει ακόμα.

Δεύτερον, οι βάσεις κρίνονται από επιλογές 17χρονων και 18χρονων, τουλάχιστον σε μεγάλο βαθμό. Μπορεί κάποιοι από αυτούς να το ψάχνουν, οι γονείς, οι γύρω τα μμε σίγουρα να συμβουλεύουν, αλλά είστε σίγουροι ότι ξέρουν; Εγώ πάλι είμαι σχεδόν σίγουρος πως όχι, τουλάχιστον για τους περισσότερους, και έχω πολλά παραδείγματα (με τον εαυτό μου να συμπεριλαμβάνεται) από τα δικά μου χρόνια.

Τρίτον, ισχύει ό,τι και παντού, οι λεγόμενες "μόδες". Οι οποίες βασίζονται σε άλλα πράγματα πιο πολύ και λιγότερο σε λογικά επιχειρήματα και στόχους ζωής. Το κυριότερο ζητούμενο άλλωστε είναι η ευτυχία (τμήμα της είναι η επαγγελματική κατάσταση), όχι να μπούμε στο μάτι της γειτόνισσας...

Τέταρτον, αν δε σου αρέσει κάτι, είσαι καταδικασμένος να αποτύχεις (εκτός αν είσαι κανένα τέρας υπομονής) ή να δυστυχήσεις. Το ό,τι το κάνουν ή το θέλουν πολλοί άλλοι δε σημαίνει ούτε ότι θα το καταφέρεις κι εσύ, ούτε ότι θα σου αρέσει.

Πέμπτον, καλύτερα που ανέβηκαν οι δάσκαλοι. Δεν το βλέπω ανταγωνιστικά. Μακάρι να ισχύει ότι η μεγαλύτερη βάση σημαίνει και ανώτερο επίπεδο (δεν το πιστεύω, αλλά είπαμε...μακάρι). Όλα χρειάζονται, αλλά αν υπήρχε περίπτωση "προτίμησης", χίλιες φορές να έχουμε καλούς δασκάλους. Ας φτιάξουμε πρώτα την παιδεία και τα υπόλοιπα θα έρθουν (και) μόνα τους...

Και κάτι τελευταίο, άλλης φιλοσοφίας. Αντί να ζηλεύουμε το παιδαγωγικό που είναι τόσο εύκολο (δεν το λέω εγώ, το λένε οι φοιτητές του), θα έπρεπε να ...ευχόμαστε (στην πιο αδιάφορη περίπτωση) να ανέβει το επίπεδο του. Οι δάσκαλοι δε θα μαθαίνουν αύριο μόνο το 1+1, θα διαπλάθουν χαρακτήρες. Είναι πολύ σημαντικό, η κρισιμότητα τους είναι για μένα ανάλογη των γιατρών. Μπορεί να με πείτε υπερβολικό, αλλά εγώ πιστεύω ότι κρίνονται ζωές.
« Last Edit: August 27, 2008, 01:46:34 am by Doctor_Doctor » Logged

Where's the lights, turn 'em on again, one more night, to believe and then
Another note for my requiem, a memory to carry on
The story's over, when the crowds have gone

When the crowds are gone, and I'm all alone, playing the saddest song, now that the lights are gone
Turn them on again, one more time for me my friend, turn 'em on again!

So I play and I plan, and hope and I scheme, to the lure of a night, filled with unfinished dreams
And I'm holding on tight, to a world gone astray, as they charge me for years... I can  no  longer  pay!

And the lights, turn them off my friend. And the ghosts? Well just let them in
Cause in the dark, it's easier ...to see.
emmanuel
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

πλάκα με κανεις?

View Profile WWW
Απ: fact με Βάσεις 2008
« Reply #47 on: August 27, 2008, 01:48:05 am »

καποιες δασκαλες οντως ειναι πιο "ανεβασμενου πειπεδου",αλλα οι περισσοτεροι  πλεον  δασκαλοι που βγαινουν εχουν νοοτροπια δημοσιου υπαλληλου....πηραν το αντικειμενο με σκοπο να κανουν 3 μηνες διακοπες,να ψαχνουν να βρουνε  αργιες και ευκαιρια να το σκασουνε....και για ταπαιδια ουτε λογος,τα εχουνε σαν αντικειμενο πυο πρεπε ινα περασει η ωρα....

αυτο δεν ισχυει γενικα,αλλα σαφως το φαινομενο γινεται πιο εντονο τα τελευται χρονια....και δεν το λεω γιατι ειναι κλισε,αλλα γιατι πραγματικα το ξερω απο κοντινες πηγες....

tu/e
pvla
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
Re: Απ: fact με Βάσεις 2008
« Reply #48 on: August 27, 2008, 01:50:40 am »

Quote from: emmanuel on August 27, 2008, 01:48:05 am
καποιες δασκαλες οντως ειναι πιο "ανεβασμενου πειπεδου",αλλα οι περισσοτεροι  πλεον  δασκαλοι που βγαινουν εχουν νοοτροπια δημοσιου υπαλληλου....πηραν το αντικειμενο με σκοπο να κανουν 3 μηνες διακοπες,να ψαχνουν να βρουνε  αργιες και ευκαιρια να το σκασουνε....και για ταπαιδια ουτε λογος,τα εχουνε σαν αντικειμενο πυο πρεπε ινα περασει η ωρα....

αυτο δεν ισχυει γενικα,αλλα σαφως το φαινομενο γινεται πιο εντονο τα τελευται χρονια....και δεν το λεω γιατι ειναι κλισε,αλλα γιατι πραγματικα το ξερω απο κοντινες πηγες....
+1
Junior

View Profile
« Reply #49 on: August 27, 2008, 12:15:45 pm »

Quote from: pvla on August 27, 2008, 00:35:10 am
Quote from: ioja on August 27, 2008, 00:33:40 am
η φυσικη σε ενδιαφερει?

nai m endiaferei polu..oneiro zwhs... Smiley

Quote from: pvla on August 27, 2008, 00:12:40 am

Δεν κατάλαβα... είναι όνειρο ζωής η φυσική και σκέφτεσαι αντί για φυσικό να πας ημμυ; Θες να κάνεις δεύτερη φορά το ίδιο λάθος;;

Ρε παιδιά, λέτε για το παιδαγωγικό τόση ώρα, ενώ το τημμυ είναι εξίσου καλό παράδειγμα. Γιατί η βάση του τημμυ είναι τόσο ψηλή εδώ και χρόνια;

Είναι τόσο γαμάτη σχολή που αρέσει σε όλο τον κόσμο; Εγώ νομίζω ότι στους περισσότερους εδώ μέσα ΔΕΝ αρέσει.
Μπαίνουν πολύ λίγα άτομα; Αντιθέτως!

Μήπως είναι η (υποτίθεται) επαγγελματική αποκατάσταση που κάνει τα λυκειόπαιδα να διαλέγουν το τήμμυ; Μήπως είναι αντίστοιχη περίπτωση με αυτή του παιδαγωγικού;

Ας μη γελιόμαστε, τα αντικείμενα που περιλαμβάνει το τημμυ δεν είναι το όνειρο του κάθε λυκειόπαιδου. Ακόμη και αν μιλήσουμε για το μεγάλο ποσοστό των εισαχθέντων που είναι "computer freaks", σε αυτούς ταιριάζει περισσότερο η πληροφορική.
Έχω γνωρίσει συμφοιτητές που τους αρέσει η φυσική, η πληροφορική, τα μαθηματικά, η διοίκηση, η φαρμακευτική... και όλοι αυτοί μπήκαν στο τημμυ. Και όπως ξέρουμε όλοι, όλοι απογοητεύονται. Αυτό που μέτρησε, όπως και με το παιδαγωγικό, είναι η επαγγελματική αποκατάσταση. Ακόμα και να μην ισχύει, σημασία έχει τι νομίζει ο κόσμος.

Είμαι κι εγώ ένας από αυτούς που την πάτησαν. Άκουσα τον... μπαμπά και μπήκα σε μια σχολή με την οποία "θα βρω καλή δουλειά". Ε, και θα μου αρέσει και λίγο... Τώρα πλέον το έχω μετανοιώσει.

Γι' αυτό συμφορουμίτισσα από το παιδαγωγικό, σε συμβουλεύω να μην ξανακάνεις το ίδιο λάθος!
smo

aoum

View Profile
« Reply #50 on: August 27, 2008, 13:38:01 pm »

συμφνωνω απολυτα με τον τυπο που ειπε οτι οσο πιο καλοι δασκαλοι βγαινουν τοσο το καλυτερο (και παμε καλυτερα γιατι οτι νοοτροπια και να εχουν σιγουρα ειναι καπως καλυτερα απο αυτους που μπαιναν πριν καμποσα χρονια με μια δυετη εκπαιδευση και κατευθειαν σε ταξη;))

Οσο για τις επιλογες στην ηλικια των 18 ειναι σιγουρο οτι οι περισσοτεροι δεν επιλεγουν συμφωνα μαυτο που θελουν κι αυτη μια νοοτροπια η οποια κανει κακο μονο στα ατομα (πχ αν ενας τυπος θελει να γινει ηθοποιος αλλα εχει βγαλει 19 φευγα ειναι αρκετα πιθανο να παει ιατρικη και να γινει γιατρος μαυτο τον τροπο ομως βγαινει -ενδεχομενως- ενας "κακος" γιατρος αφου δεν αγαπαει αυτο που θελει και απο την αλλη στερει -με την βαθμολογια του- σε καποιον να γινει γιατρος που μπορει να ειναι πραγματικο ονειρο ζωης και παει λεγοντας)

και για το τημμυ που ειπε ο τζουνιορ πιο πανω οι πιο πολλοι γνωστοι μου δεν το ειχαν πρωτη επιλογη (προτιμησης) και ηρθαν για αλλους λογους

οπως επισης η σχολη μας στερει και αλλους ειδους πραγματα πχ η κοπελιτσα απο το παιδαγωγικο εχει λεει παθος με την φυσικη ε η σχολη της της το επιτρεπει (απο αποψη χρονου) να ασχοληθει και να διαβασει οτι θελει η οσο θελει για τη φυσικη ακομη να παει και να παρακολουθησει καποιο μαθημα στο φυσικο αν την ενδιαφερει μπορει να το κανει χωρις να αφηνει μαθηματα αρα εχει τη δυνατοτητα να συνδιασει σπουδες για επαγγελματικη αποκατασταση και να κανει κι αυτο που της αρεσει Wink

ενω σε μας κατι τετοιο αποτελει επιστημονικη φαντασια τουλαχιστον για τον μεσο φοιτητη. . . Sad

oblivion
pvla
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #51 on: August 27, 2008, 14:14:05 pm »

Quote from: Junior on August 27, 2008, 12:15:45 pm
Quote from: pvla on August 27, 2008, 00:35:10 am
Quote from: ioja on August 27, 2008, 00:33:40 am
η φυσικη σε ενδιαφερει?

nai m endiaferei polu..oneiro zwhs... Smiley

Quote from: pvla on August 27, 2008, 00:12:40 am

Δεν κατάλαβα... είναι όνειρο ζωής η φυσική και σκέφτεσαι αντί για φυσικό να πας ημμυ; Θες να κάνεις δεύτερη φορά το ίδιο λάθος;;

Ρε παιδιά, λέτε για το παιδαγωγικό τόση ώρα, ενώ το τημμυ είναι εξίσου καλό παράδειγμα. Γιατί η βάση του τημμυ είναι τόσο ψηλή εδώ και χρόνια;

Είναι τόσο γαμάτη σχολή που αρέσει σε όλο τον κόσμο; Εγώ νομίζω ότι στους περισσότερους εδώ μέσα ΔΕΝ αρέσει.
Μπαίνουν πολύ λίγα άτομα; Αντιθέτως!

Μήπως είναι η (υποτίθεται) επαγγελματική αποκατάσταση που κάνει τα λυκειόπαιδα να διαλέγουν το τήμμυ; Μήπως είναι αντίστοιχη περίπτωση με αυτή του παιδαγωγικού;

Ας μη γελιόμαστε, τα αντικείμενα που περιλαμβάνει το τημμυ δεν είναι το όνειρο του κάθε λυκειόπαιδου. Ακόμη και αν μιλήσουμε για το μεγάλο ποσοστό των εισαχθέντων που είναι "computer freaks", σε αυτούς ταιριάζει περισσότερο η πληροφορική.
Έχω γνωρίσει συμφοιτητές που τους αρέσει η φυσική, η πληροφορική, τα μαθηματικά, η διοίκηση, η φαρμακευτική... και όλοι αυτοί μπήκαν στο τημμυ. Και όπως ξέρουμε όλοι, όλοι απογοητεύονται. Αυτό που μέτρησε, όπως και με το παιδαγωγικό, είναι η επαγγελματική αποκατάσταση. Ακόμα και να μην ισχύει, σημασία έχει τι νομίζει ο κόσμος.

Είμαι κι εγώ ένας από αυτούς που την πάτησαν. Άκουσα τον... μπαμπά και μπήκα σε μια σχολή με την οποία "θα βρω καλή δουλειά". Ε, και θα μου αρέσει και λίγο... Τώρα πλέον το έχω μετανοιώσει.

Γι' αυτό συμφορουμίτισσα από το παιδαγωγικό, σε συμβουλεύω να μην ξανακάνεις το ίδιο λάθος!

oufff....λοιπον γενικα μ αρεσουν τα θετικά μαθήματα κ το φυσικό ειδικότερα επδ εχει μεγάλο ευρος...τα τελευταία χρόνια όμως εχω αρχισει ν γινομαι computer freak...μ την καλη εννοια...γ αυτο κ το διλημμα...αλλα μάλλον έχεις δικιο...thx γ το post σου..
emmanuel
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

πλάκα με κανεις?

View Profile WWW
Απ: fact με Βάσεις 2008
« Reply #52 on: August 27, 2008, 14:28:03 pm »

Η διαφορα ειναι οτι το τημμυ δεν φτιαχνει ατομα που θα πλαθουν χαρακτηρες...μπορει πολλοι εδω μεσα να μπηκαν χωρις να τους αρεσει το αντικειμενο αλλα αυτο δεν εχει επιπτωσεις στην κοινωνια.εχει επιπτωσεις στον εαυτο τους.

αντιθετα το παιδαγωγικο και το επαγγελμα δασκαλος ειναι κατι παραπανω.μπορει παλια να μπαινανε με 2 χρονια απο ακαδημιες αλλα η γνωμη μου ειναι οτι οι παλιοι δασκαλοι ειχαν πιο πολυ μερακι,αγαπουσαν το αντικειμενο και αυτο μεταδιδοταν στους μαθητες,δημιουργουσε συνειδησεις.πλεον δεν μπορω να φανταστω οτι ολοι αυτοι πυο μπηκαν εχουν μερακι και αγαπουν το αντικειμενο-οπως φυσικα το ιδιο φαινομενο συμβαινει πχ στο τημμυ- αλλα αντιθετα μεταδιδουν στα παιδια μια δημοσιουπαλληλικη νοοτροπια,λες και εκτελουν αγγαρεια.

tu/e
pvla
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #53 on: August 27, 2008, 14:46:46 pm »

Quote from: emmanuel on August 27, 2008, 14:28:03 pm
Η διαφορα ειναι οτι το τημμυ δεν φτιαχνει ατομα που θα πλαθουν χαρακτηρες...μπορει πολλοι εδω μεσα να μπηκαν χωρις να τους αρεσει το αντικειμενο αλλα αυτο δεν εχει επιπτωσεις στην κοινωνια.εχει επιπτωσεις στον εαυτο τους.

αντιθετα το παιδαγωγικο και το επαγγελμα δασκαλος ειναι κατι παραπανω.μπορει παλια να μπαινανε με 2 χρονια απο ακαδημιες αλλα η γνωμη μου ειναι οτι οι παλιοι δασκαλοι ειχαν πιο πολυ μερακι,αγαπουσαν το αντικειμενο και αυτο μεταδιδοταν στους μαθητες,δημιουργουσε συνειδησεις.πλεον δεν μπορω να φανταστω οτι ολοι αυτοι πυο μπηκαν εχουν μερακι και αγαπουν το αντικειμενο-οπως φυσικα το ιδιο φαινομενο συμβαινει πχ στο τημμυ- αλλα αντιθετα μεταδιδουν στα παιδια μια δημοσιουπαλληλικη νοοτροπια,λες και εκτελουν αγγαρεια.
μήπως θ σου ήταν εύκολο να αποδώσεις ευθύνες για αυτό το φαινόμενο??
Emfanever
Καταστραμμένος

Πολίτης

View Profile
« Reply #54 on: August 27, 2008, 15:19:06 pm »

Quote from: Junior on August 27, 2008, 12:15:45 pm

Παρόλ'αυτά , η επαγγελματική αποκατάσταση δεν αποτέλεσε το μόνο κριτήριο. Όπως είπες πολλοί μπαίνουν γιατί πιστεύουν ότι θα τους αρέσει και βέβαια η αποκατάσταση δε τους χαλάει καθόλου. Αν τώρα τα πράγματα μέσα στη σχολή δεν ανταποκρίνονται στις προσδοκίες τους αυτό είναι άλλο ,σοβαρό, θέμα.
Που να ήξεραν οι καημένοι ότι θα βγουν μαθηματικοί?  Tongue
jason_
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #55 on: August 27, 2008, 16:00:43 pm »

Έλα μην ακούω αρνητικά για τους Ηλεκτρολόγους και μόλις μπήκα!...

Πάντως και εγώ με αυτήν την νοοτροπία την δήλωσα την σχολή. Δηλαδή, μου είπαν ότι έχει δουλειά, ότι προσφέρει υψηλού επιπέδου γνώσεις και αφού μαρέσουν τα μαθηματικά και η φυσική είπα να το ρισκάρω . Τώρα, βέβαια, έχω αρχίσει να έχω τις αμφιβολίες μου γιατί οι υπολογιστές δεν με πορώνουν (αν και ασχολούμαι από μικρος (περιοδικά για pcs κτλ)). Μήπως να δήλωνα Πολιτικους;...

Πείτε τπτ θετικό, τώρα, για τους Ηλεκτρολόγους να με ανεβάσετε. Ας είναι και ψέμα...

"He who must expend his life to prolong life cannot enjoy it, and he who is still seeking for his life does not have it and can as little enjoy it."
Guybrush
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #56 on: August 27, 2008, 16:05:59 pm »

Ευτυχώς ή δυστυχώς, η σχολή δεν έχει τόσο computer science όσο πιστεύουν όσοι είναι ακόμη απέξω.
Οπότε, μην πτοείσαι  Wink

Καλωσήρθες  Smiley
smo

aoum

View Profile
« Reply #57 on: August 27, 2008, 16:07:35 pm »

Quote from: emmanuel on August 27, 2008, 14:28:03 pm

θα διαφωνισω εν μερει μαζι σου αφενος γιατι πιστευω πως το ποσοτο αυτων που ενδιαφερονται δεν εχει αλλαξει κατα πολυ και επισης οι γνωσεις που λαμβανει καποιος ειναι αρκετα σημαντικο κοματι της δουλειας (αλλα την αποψη μου λεω οκ πιθανοτατα να ειναι και λαθος;))

oblivion
vasso
Καταστραμμένος

Overambitious doer

View Profile WWW
« Reply #58 on: August 27, 2008, 16:08:15 pm »

Quote from: JAsoNz on August 27, 2008, 16:00:43 pm

Πάντως και εγώ με αυτήν την νοοτροπία την δήλωσα την σχολή. Δηλαδή, μου είπαν ότι έχει δουλειά, ότι προσφέρει υψηλού επιπέδου γνώσεις και αφού μαρέσουν τα μαθηματικά και η φυσική είπα να το ρισκάρω . Τώρα, βέβαια, έχω αρχίσει να έχω τις αμφιβολίες μου γιατί οι υπολογιστές δεν με πορώνουν (αν και ασχολούμαι από μικρος (περιοδικά για pcs κτλ)). Μήπως να δήλωνα Πολιτικους;...

Πείτε τπτ θετικό, τώρα, για τους Ηλεκτρολόγους να με ανεβάσετε. Ας είναι και ψέμα...

χαχαχα

μην ανησυχείς, αν σ'αρεσουν τα μαθηματικά, η φυσική και τα "δύσκολα" είσαι σε καλή σχολή. Ακόμη κι αν το επάγγελμα του ηλεκτρολόγου στην πορεία δεις ότι δεν σου ταιριάζει, το πτυχίο δεν σε δεσμεύει, αντίθετα με 1-2 χρόνια εξειδίκευση σε κάποιον από τους παρεμφερείς τομείς, σου δίνει πλεονέκτημα απέναντι σ' αυτούς που δεν το έχουν.
Το σημαντικό είναι να μην μπαίνεις προκατειλλημμένος αλλά να φτιάξεις μόνος σου την άποψή σου.

Είναι τα βλέφαρά μου
διάφανες αυλαίες.
Όταν τα ανοίγω βλέπω
μπρος μου ό,τι κι αν τύχει.
Όταν τα κλείνω βλέπω
μπρος μου ό,τι ποθώ.
jason_
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #59 on: August 27, 2008, 16:15:09 pm »

Quote from: vasso on August 27, 2008, 16:08:15 pm
Quote from: JAsoNz on August 27, 2008, 16:00:43 pm

χαχαχα

μην ανησυχείς, αν σ'αρεσουν τα μαθηματικά, η φυσική και τα "δύσκολα" είσαι σε καλή σχολή. Ακόμη κι αν το επάγγελμα του ηλεκτρολόγου στην πορεία δεις ότι δεν σου ταιριάζει, το πτυχίο δεν σε δεσμεύει, αντίθετα με 1-2 χρόνια εξειδίκευση σε κάποιον από τους παρεμφερείς τομείς, σου δίνει πλεονέκτημα απέναντι σ' αυτούς που δεν το έχουν.
Το σημαντικό είναι να μην μπαίνεις προκατειλλημμένος αλλά να φτιάξεις μόνος σου την άποψή σου.

ΟΚ, τότε, είμαι σε καλό δρόμο!

Το μόνο που με χαλάει είναι ότι στο ΑΠΘ έχει λιγότερους τομείς από ότι στο ΕΜΠ. Έβλεπα στο ΕΜΠ, ροές Μαθηματικών, Φυσικής κτλ και πορωνόμουν. Ελπίζω από το ΑΠΘ να μη βγω κάνας προγραμματιστής...

Τέσπα, από Οκτώβρη θα δούμε! Smiley

"He who must expend his life to prolong life cannot enjoy it, and he who is still seeking for his life does not have it and can as little enjoy it."
Pages: 1 2 3 [4] 5 6 Go Up Print
Jump to: