• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 18, 2025, 23:13:31 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 18, 2025, 23:13:31 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
H Στοά των Off Topic
by Katarameno
[Today at 20:28:39]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[Today at 19:40:47]

[ΣΗΕ ΙΙ] Γενικές απορίες ...
by chatzikys
[Today at 19:26:00]

Σιδηροδρομικό Δυστύχημα σ...
by Katarameno
[Today at 18:22:39]

[Μεταφορά και Διανομή ΗΕ]...
by tzortzis
[Today at 07:55:05]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by chris_p30
[Today at 00:45:33]

[Ψηφιακά Ολοκληρωμένα Κυκ...
by tzortzis
[June 17, 2025, 21:25:42 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by PAPARI69
[June 17, 2025, 20:59:13 pm]

[Γραφική] Λυμένα θέματα
by okanpala
[June 17, 2025, 18:56:22 pm]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[June 17, 2025, 14:25:00 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[June 17, 2025, 13:58:20 pm]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[June 17, 2025, 13:19:53 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[June 17, 2025, 12:08:25 pm]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[June 17, 2025, 12:06:57 pm]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9965
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426723
Total Topics: 31711
Online Today: 262
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 53
Guests: 121
Total: 174
marnas
kpapama
Papalamprous humor
Xontroulis
Michalis Tsialis
Don Corleone
victoria
papaloui
MrGreekArrow
Aria10
d0xa
Anonikos
mayia psarikoglou
freskoulhs
evgeniaz
Orgianelis
soti
tpt
coyg
ValKar
ntsiakiri
fivosfivos1
petralexiou
sterxz
dimitris kiziridis
Amalia
fpapat
ntoulker
kofius
iliaspapam
Zoe06
vaggos
elias_farhood
mett
despoina15
HamesJetfield
petrtheo
Chr1sgr
cchristodoulou
AgaG
Bakalis Thanasis
pdiamantis
RAFI
Notac
Alex Kosmas
tasos potsakis
DioBadiavas
Nikos_313
witchingHour
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Πρόγραμμα Χειμερινής Εξεταστικής 2024-2025
THMMY.gr > Forum > Χαλαρή συζήτηση - κουβεντούλα > Φιλόσοφοι Μηχανικοί - Μηχανικοί Φιλόσοφοι > Πολιτικά > Πολίτης και Πολιτική (Moderators: Mr Watson, Tasos Bot) > Ταξικά Νέα
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 17 Go Down Print
Author Topic: Ταξικά Νέα  (Read 25396 times)
promitheas
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

Ελληνική Λαϊκή Δημοκρατία ....ΤΩΡΑ!!!!!

View Profile
Re: Ταξικά Νέα
« Reply #60 on: February 15, 2009, 03:45:27 am »

Quote from: Godhatesusall on February 15, 2009, 03:29:36 am
Προφανώς και συμμερίζομαι το γεγονός ότι οι καπιταλιστές θα μας δώσουν το σκοινί να τους κρεμάσουμε....

Απλώς μετά τα πρόσφατα γεγονότα με το jumbo,του απολυμένους, και τις μηνύσεις σε ΚΚΕδεσ/ΠΑΜιτες κτλ έλεγα ότι δεν θα θέλατε να διαφημίζετε τα jumbo....

Η μάλλον να θυμηθώ πόσες φασιστικές φυλλάδες εκδίδετε από το τυπογραφείο του ριζοσπάστη....Τον ελεύθερο τύπο(ωρέα τακτική,και ο Λένιν πιστεύω μαζί με την ίσκρα ήθελε να βγάλει και την εφημερίδα Ζήτω-ο-τσάρος για να έχει λεφτά για το κόμμα....oh shit wait,αυτοί οι αριστεριστές κάνανε ληστείες για χρηματοδότηση....γμτ,κάπου μου φύγανε τα κουκιά)

Με τον Γερμανό τι γίνεται τελικά ρε,πόσο % έχει το κόμμα????

Όποιος θέλει ας ψάξει να δει τι πράγματα τυπώνει η τυποεκδροτική ΑΕ,η πιο γνωστή επιχείρηση του ΚΚΕ που τυπώνει και τον ριζοσπάστη(κάτσε ρε γαμώτο αυτοί δεν ήταν που το 2006 πήραν 1 εκατομμύριο ευρώ επιδότηση για εκσυγχρονισμό???Ρε πούστη,γιατί ακόμα όμως οι εργαζόμενοι τους αμοίβονται με 700 ευρώ τον μήνα,μήπως τελικά οι αφίσες του ΚΚΕ και το σπίτι του λαού αξίζουν πιο πολλοί από έναν μισθό υπαλλήλου???)

Όπα,κάτσε,το ΚΚΕ ρε δεν ήταν το μόνο κόμμα που αρνήθηκε να γίνει οικονομικός έλεγχος στα έσοδα του???Μα άμα οι καπιταλιστές πουλάν το σκοινί για να τους κρεμάσεις γιατί δεν τους το δείχνεις κιόλας πριν του κρεμάσεις???

είσαι ένας ακόμα μαλάκας που βρίζει χυδαία το ΚΚΕ?? Μάλλον έισαι!!
και ξέρεις γιατί είσαι??
όχι γιατι έχω γκαύλες να σε πώ μαλάκα  (ουτε το σάλιο μου δεν αξίζεις για να σε προσφωνίσω "μαλάκα")

Είσαι φίλε μου, γιατι ο σωστός και ο μάγκας που θέλει να βρίσει και να  τα χώσει (και καλά θα κάνει να μας τα χώσεις) ξεκαθαρίζει τις θέσεις του, τις απόψεις του και το ποιον υποστηρίζει σε αυτήν την κωλοκατάσταση που ζούμε.

Πρώτα θα μου βγείς και θα πείς, κοίτα φίλε είμαι αυτός και στηρίζω αυτόν και μετα θα εχεις  το δικαίωμα και τα αρχίδια να μου την πείς.

Ο χωσε και ο ντεμέκ ετοιμόλογος που πετάει την αποψάρα του ακίνδυνα, κρυμμένος πίσω απο ταμπέλες "ανεξάρτητου", "ανένταχτου", ο και καλά είμαι εναντίων όλων και κανενός κτλ κτλ.. να ξέρεις φιλαράκι μου ότι πία δεν πίανουν μία και οι αποψάρες σου πέφτουν στο κενό.

Μάζεψε τα αρχίδια σου και δείξτα μας, για να δούμε και πόσο μετράς, πριν αρχίζεις να μας τα "χώνεις".

Να δούμε και πόσο πολυ τα ίδρωσες απο την Ταξική Πάλη ή τα ίδρωσες απο καθησίο μπροστά στο pc σου!

ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΕΣΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ, ΡΕΕΕΕ!!!!!!!
jimmakos
Guest
« Reply #61 on: February 15, 2009, 03:57:53 am »

χαχαχαχαχα, ρε προμηθέα, τον μάργαρη τι τον έχεις εκτος απο καθηγητή και πρόεδρο; Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin
promitheas
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #62 on: February 15, 2009, 03:58:45 am »

Quote from: jimmakos on February 15, 2009, 03:57:53 am
χαχαχαχαχα, ρε προμηθέα, τον μάργαρη τι τον έχεις εκτος απο καθηγητή και πρόεδρο; Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin

Grin Grin Grin Grin

jimmakos
Guest
« Reply #63 on: February 15, 2009, 04:21:08 am »

Να ξέρεις όμως, ότι όλος ο κόσμος ,έξω απο τα jumbo, που μας χειροκροτούσε και συμφωνούσε με το ΠΑΜΕ, αργότερα την ίδια μέρα ή τις επόμενες πήγε να ψωνίσει απο το μαγαζί αυτό, όπως και εγώ αντίστοιχα. Αυτο τώρα τι σημαίνει για το μικροαστικό μυαλό σου?? Προδοσία??

χμμμ.... ελπίζω περί μπουκοτάζ επιχειρήσεων να έχει άλλη γραμμή το κόμμα σου απο εσένα και τους χειροκροτητές του ΠΑΜΕ.
Μπορεί να μην θεωρείται κατ εσένα προδοσία απέναντι στον ταξικό αγώνα αλλα για άλλους θεωρείται θέμα επιβίωσης. στις επιχειρήσεις το μεγάλο ψάρι τρώει το μικρότερο. και όσο το ταίζεις το μεγάλο, εσύ ο μικρός, κάποια στιγμή θα φάει και σένα. ίσως θεωρείται εκτός τόπικ. αλλα το να αποδυναμώσουμε τα κέντρα εξουσίας που λέει το κόμμα σου με την ψήφο μας στο λαικό κόμμα "ΚΚΕ" θα πρεπε να συνδέεται με το να αποδυναμώσουμε τον καπιταλισμό και τα κέντρα επιρροής του στην πράξη. όχι μόνο μέσα στην βουλή αλλα σε κάθε βαθμίδα επιρροής και εξουσίας. σωστα; βλέπε λάτση και όσους καπιταλιστές επιδίδονται στο εμπόριο π.χ.
πραγματικά ελπίζω το παραπάνω να αποτελεί προσωπική σου άποψη και όχι την άποψη του ΚΚΕ
promitheas
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #64 on: February 15, 2009, 04:39:50 am »

Quote from: jimmakos on February 15, 2009, 04:21:08 am
Να ξέρεις όμως, ότι όλος ο κόσμος ,έξω απο τα jumbo, που μας χειροκροτούσε και συμφωνούσε με το ΠΑΜΕ, αργότερα την ίδια μέρα ή τις επόμενες πήγε να ψωνίσει απο το μαγαζί αυτό, όπως και εγώ αντίστοιχα. Αυτο τώρα τι σημαίνει για το μικροαστικό μυαλό σου?? Προδοσία??

χμμμ.... ελπίζω περί μπουκοτάζ επιχειρήσεων να έχει άλλη γραμμή το κόμμα σου απο εσένα και τους χειροκροτητές του ΠΑΜΕ.
Μπορεί να μην θεωρείται κατ εσένα προδοσία απέναντι στον ταξικό αγώνα αλλα για άλλους θεωρείται θέμα επιβίωσης. στις επιχειρήσεις το μεγάλο ψάρι τρώει το μικρότερο. και όσο το ταίζεις το μεγάλο, εσύ ο μικρός, κάποια στιγμή θα φάει και σένα. ίσως θεωρείται εκτός τόπικ. αλλα το να αποδυναμώσουμε τα κέντρα εξουσίας που λέει το κόμμα σου με την ψήφο μας στο λαικό κόμμα "ΚΚΕ" θα πρεπε να συνδέεται με το να αποδυναμώσουμε τον καπιταλισμό και τα κέντρα επιρροής του στην πράξη. όχι μόνο μέσα στην βουλή αλλα σε κάθε βαθμίδα επιρροής και εξουσίας. σωστα; βλέπε λάτση και όσους καπιταλιστές επιδίδονται στο εμπόριο π.χ.
πραγματικά ελπίζω το παραπάνω να αποτελεί προσωπική σου άποψη και όχι την άποψη του ΚΚΕ

ξεκίνα πρώτος την "αποδυνάμωση" που βαυκαλίζεσαι, απο το να μην αγοραζεις πετρέλαιο Λατσης - πετρελαικά μονωπόλια (θέρμανση, μετακινήσεις κτλ),  Τροφή - ειδη σουπερ μαρκετ φρουτα λαχανικά ( Μασουτης Μαρινόπουλος, μεγαλέμποροι φρούτων - λαχανικών ), ρουχα (βιομηχανία ρουχων και όλα τα γνωστά μαγαζία ρούχων) κτλ κτλ...

Αν ζήσεις πάνω απο 2 μέρες θα σε κανουμε άγαλμα!!!

Μεγάλη αποδυνάμωση θα υποστουν τα κέντρα σου!!!  Grin Grin

Βλέπεις ότι πλέεις σε ένα φανταστικό κόσμο??

jimmakos
Guest
« Reply #65 on: February 15, 2009, 04:50:28 am »

και είπα να πέσω για ύπνο αλλα δεν την παλεύεις.
όταν μπορείς να αγοράσεις απο μικρομαγαζάτορα. γιατί να πας στον μεγαλέμπορα;
εκεί στοχεύω με το προηγούμενο κείμενο.

Δεν σκέφτεσαι ως κνίτης όταν μου απαντάς φαίνεται.
προφανώς και μόνος μου δεν θα καταφέρω κάποιο πλήγμα. αλλα αν αυτό γίνει κτήμα του κόσμου με προπαγάνδα κάτι θα γίνει. αν θες να του δώσουμε και μια χ διάσταση ας βάλουμε λίγο και την αρχή του τοπικισμού και της αυτάρκειας που αναφέρει ο μαρξ. εμπορικοί σύλλογοι ανα τόπους έχουν ξεκινήσει μια προπαγάνδα "προτιμάμε την αγορά κάτω τούμπας" για παράδειγμα.
επειδή είναι αργά σήμερα, ψάξε αύριο να βρεις λίγο την γραμμή του κόμματος σου πάνω στο συγκεκριμένο ζήτημα γιατί με ενδιαφέρουν οι θέσεις του. και έχω την εντύπωση πως θα εκπλαγείς και συ. και στείλε μου ένα pm όταν τις ποστάρεις είτε σε καινούριο θέμα είτε εδώ
promitheas
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #66 on: February 15, 2009, 12:52:23 pm »

Quote from: jimmakos on February 15, 2009, 04:50:28 am
και είπα να πέσω για ύπνο αλλα δεν την παλεύεις.
όταν μπορείς να αγοράσεις απο μικρομαγαζάτορα. γιατί να πας στον μεγαλέμπορα;
εκεί στοχεύω με το προηγούμενο κείμενο.

Δεν σκέφτεσαι ως κνίτης όταν μου απαντάς φαίνεται.
προφανώς και μόνος μου δεν θα καταφέρω κάποιο πλήγμα. αλλα αν αυτό γίνει κτήμα του κόσμου με προπαγάνδα κάτι θα γίνει. αν θες να του δώσουμε και μια χ διάσταση ας βάλουμε λίγο και την αρχή του τοπικισμού και της αυτάρκειας που αναφέρει ο μαρξ. εμπορικοί σύλλογοι ανα τόπους έχουν ξεκινήσει μια προπαγάνδα "προτιμάμε την αγορά κάτω τούμπας" για παράδειγμα.
επειδή είναι αργά σήμερα, ψάξε αύριο να βρεις λίγο την γραμμή του κόμματος σου πάνω στο συγκεκριμένο ζήτημα γιατί με ενδιαφέρουν οι θέσεις του. και έχω την εντύπωση πως θα εκπλαγείς και συ. και στείλε μου ένα pm όταν τις ποστάρεις είτε σε καινούριο θέμα είτε εδώ

αχα χα χα χα.... ο μικροαστισμος του Προυντον και του Μπακούνιν σε όλη της την έκφραση....

γι΄αυτό στην χώρα μας Βασίλευσε η Σοσιαλδημοκρατία του ρεφόρμα Παπανδρέου...

Αδυνατεί το μυαλό σου να καταλάβει, ότι η κυριαρχία της παραγωγής και διακίνησης εμπορευμάτων ελέγχεται απο τα μονωπόλια.
Ελέγχεται ακόμα και αν ο περιπτεράς της γωνίας πωλούσε αυτοκίνητα και εσυ απο την καλή σου διάθεση προτιμούσες αυτον και όχι την επίσημη αντιπροσωπία.

...τι αυταπάτες τρέφεις φιλαράκο μου, δεν λεγεται..

Η καπιταλιστική παραγωγή, η συγκέντρωση και συγκεντροποίηση του Κεφαλαίου, σε έχει ξεπεράσει αμείλικτα!!!

ΥΣ: και τους χαρακτηρισμούς "δεν την παλεύεις" και άλλες τέτοιες πούτσες αλλού...

Godhatesusall
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #67 on: February 15, 2009, 13:05:40 pm »

Quote from: promitheas on February 15, 2009, 03:45:27 am
Είσαι φίλε μου, γιατι ο σωστός και ο μάγκας που θέλει να βρίσει και να  τα χώσει (και καλά θα κάνει να μας τα χώσεις) ξεκαθαρίζει τις θέσεις του, τις απόψεις του και το ποιον υποστηρίζει σε αυτήν την κωλοκατάσταση που ζούμε.

Πρώτα θα μου βγείς και θα πείς, κοίτα φίλε είμαι αυτός και στηρίζω αυτόν και μετα θα εχεις  το δικαίωμα και τα αρχίδια να μου την πείς.

Πάντως να ξες,το σύνθημα "Βάλαμε κουκούλες για να μας δείτε" δούλεψε σε μερικές χώρες,άρα άκυρο το επιχείρημα σου να βγάλω την μεγάλη βίβλο της πολιτικής αποψάρας του Φώτη...

Το τι πρεσβεύω το λέω ανοιχτά στις ΓΣ που μιλάω αρκετά τακτικά,και αν προσέξεις τα κείμενα που ποσταρω θα βγάλεις πολύ εύκολα άκρη.Μην περιμένεις έτοιμες λύσεις στο πιάτο του στυλ είμαι Σταλινικός-Λενινιστής-μαρξιστής-Προυντονικός-Λασαλικός-Ελευθεριακός κτλ .Όπως έλεγε και μια ποζεριά σε ένα παλιό πλαίσιο:

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ , ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ  ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ                                                                                

Από κει και πέρα βρίζω το ΚΚΕ στα μούτρα και έχω και πρόσωπο,ρώτα και τον σύντροφο σου το γ'ρουν να σου πει ποιος είμαι.Η κριτική μου στο ΚΚΕ δεν είναι εκ των δεξιών(πχ ο κομμουνισμός δεν θα δίνει κίνητρα για την εργασία κτλ) αλλά είναι από μια,αν θες, αριστερή σκοπιά.

Δεν μπορείς από την μία να εχθρεύεσαι ένα καταπιεστικό σύστημα και από την άλλη να έχεις έναν τεράστιο ιστό από επιχειρήσεις οι οποίες αναγκαστικά μπαίνουν μες τον χορό του καπιταλισμού:Μικροί μισθοί για τους εργάτες,μεγάλα κέρδη για τα αφεντικά(ίδια είναι τα αφεντικά δεξιά και αριστερά που λέει και ένα σύνθημα)...

Από την άλλη βλέπουμε όμως το ΚΚΕ να βγάζει άπειρες αφίσες κάθε μέρα(το ότι σε κάθε σχολή κάθε μέρα σκίζονται αφίσες της ΠΚΣ και την άλλη μέρα ξανακολλιούνται ΟΛΕΣ σου λέει κάτι για σπατάλες???(και αυτό δεν ισχύει μόνο στα πανεπιστήμια) και από την άλλη να πληρώνει τα μισά από τον κατώτατο μισθό που προτείνει στους εργάτες(700 ευρώ δηλαδή)....

Δηλαδή με λίγα λόγια,από μια επιχείρηση για την χρηματοδότηση των εξορμήσεων/παρεμβάσεων του κόμματος(όπως πχ είναι η μπούκα στην θεσσαλονίκη για τους αναρχικούς) έχετε καταφέρει να κάνετε ένα καπιταλιστικό μεγαθήριο στον χώρο των εκδόσεων για να βγάζετε πιο πολλά λεφτά τα οποία εν τέλει δεν φτάνουν στους εργάτες,αλλά στην τσέπη του κόμματος...

Και για να μην πιάσω στο στόμα μου τις ΑΛΛΕΣ επιχειρήσεις του ΚΚΕ γιατί θα γίνει πανικός.Σου είπα, είστε το μόνο κόμμα που αρνείται ακόμα και τον τυπικό έλεγχο στα οικονομικά του(γιατί αν ο έλεγχος ήταν κάτι παραπάνω από τυπικός δεν θα τον δέχονταν κανένας)...

YARRRRRRRRRRRRRR
fourier
Guest
« Reply #68 on: February 15, 2009, 13:33:26 pm »

Αυτο σου λεει κι ο προμηθεας: Σε καπιταλιστικες συνθηκες δεν μπορεις να εφαρμοσεις κομμουνισμο. Αλλα πού να φτασει το μυαλο σου μεχρι εκει, οταν για σενα ενας "ελευθεριακος" μικροκοσμος απεχει μονο οσο η.. καταληψη ενος χωρου, ή οταν μια.. "εξεγερση" απεχει απο την καθημερινοτητα σου μολις ενα "μπατσοι-γουρουνια-δολοφονοι" και μια πετρα εναντιον των ΜΑΤ, αντε και καμια εξυπναδα στον ψαρωμενο πρωτοετη.

Τι το θελουμε λοιπον το ΚΚΕ? Να το κλεισουμε και να φτιαξουμε ενα νεο κομμα, το οποιο δεν θα απευθυνεται στις λαϊκες μαζες αλλα στους ευπορους: Εσυ εχεις 5 φραγκα παραπανω, αντε φτιαξε μια επιχειρηση και τους εργατες σου μην τους πληρωνεις οσο και οι αλλοι, δωσ' τους το ακριβες αντιτιμο της εργασιας τους. Τι ωραια! Ετσι θα φτασουμε στον κομμουνισμο αμεσα! Θα χτισουμε με τη συνδρομη των πλουσιων μικρο-κομμουνες με την ελπιδα οτι καποια μερα μπορει να τους χτυπησει το Αγιον Πνευμα την πορτα και να τους κανει να αγαπησουν το προλεταριατο και να απαρνηθουν τις περιουσιες τους!

Μαλακα, ζεις 2 αιωνες πισω, δεν το 'χεις παρει χαμπαρι ακομα?
Nessa NetMonster
Καταστραμμένος

Ιούνιος 1999 - 19/7/2009

View Profile
« Reply #69 on: February 15, 2009, 14:18:18 pm »

Quote from: γ'ρουν' on February 15, 2009, 13:33:26 pm
Αυτο σου λεει κι ο προμηθεας: Σε καπιταλιστικες συνθηκες δεν μπορεις να εφαρμοσεις κομμουνισμο.

Ποιος μίλησε για εφαρμογή κομμουνισμού; Απλά λέμε ότι ένα εργατικό κόμμα δε νοείται να έχει ποσοστά σε επιχειρήσεις. Δηλαδή ένα μαζικό εργατικό κόμμα που να μη χρηματοδοτείται από επιχειρήσεις, αλλά από τη στήριξη χιλιάδων εργατών, δεν παίζει, ε;

Τι το θελουμε λοιπον το ΚΚΕ? Να το κλεισουμε και να φτιαξουμε ενα νεο κομμα, το οποιο δεν θα απευθυνεται στις λαϊκες μαζες αλλα στους ευπορους: Εσυ εχεις 5 φραγκα παραπανω, αντε φτιαξε μια επιχειρηση και τους εργατες σου μην τους πληρωνεις οσο και οι αλλοι, δωσ' τους το ακριβες αντιτιμο της εργασιας τους. Τι ωραια! Ετσι θα φτασουμε στον κομμουνισμο αμεσα! Θα χτισουμε με τη συνδρομη των πλουσιων μικρο-κομμουνες με την ελπιδα οτι καποια μερα μπορει να τους χτυπησει το Αγιον Πνευμα την πορτα και να τους κανει να αγαπησουν το προλεταριατο και να απαρνηθουν τις περιουσιες τους!

Ποιος είπε κάτι τέτοιο;

Διεθνιστική Εργατική Αριστερά
Διεθνιστική Αριστερά
Εργατική Αριστερά
RedNet Θεσσαλονίκης
promitheas
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #70 on: February 15, 2009, 14:23:29 pm »

Quote from: Godhatesusall on February 15, 2009, 13:05:40 pm
Quote from: promitheas on February 15, 2009, 03:45:27 am

Πάντως να ξες,το σύνθημα "Βάλαμε κουκούλες για να μας δείτε" δούλεψε σε μερικές χώρες,άρα άκυρο το επιχείρημα σου να βγάλω την μεγάλη βίβλο της πολιτικής αποψάρας του Φώτη...

Το τι πρεσβεύω το λέω ανοιχτά στις ΓΣ που μιλάω αρκετά τακτικά,και αν προσέξεις τα κείμενα που ποσταρω θα βγάλεις πολύ εύκολα άκρη.Μην περιμένεις έτοιμες λύσεις στο πιάτο του στυλ είμαι Σταλινικός-Λενινιστής-μαρξιστής-Προυντονικός-Λασαλικός-Ελευθεριακός κτλ .Όπως έλεγε και μια ποζεριά σε ένα παλιό πλαίσιο:

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ , ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ  ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ            

Από κει και πέρα βρίζω το ΚΚΕ στα μούτρα και έχω και πρόσωπο,ρώτα και τον σύντροφο σου το γ'ρουν να σου πει ποιος είμαι.Η κριτική μου στο ΚΚΕ δεν είναι εκ των δεξιών(πχ ο κομμουνισμός δεν θα δίνει κίνητρα για την εργασία κτλ) αλλά είναι από μια,αν θες, αριστερή σκοπιά.

Δεν μπορείς από την μία να εχθρεύεσαι ένα καταπιεστικό σύστημα και από την άλλη να έχεις έναν τεράστιο ιστό από επιχειρήσεις οι οποίες αναγκαστικά μπαίνουν μες τον χορό του καπιταλισμού:Μικροί μισθοί για τους εργάτες,μεγάλα κέρδη για τα αφεντικά(ίδια είναι τα αφεντικά δεξιά και αριστερά που λέει και ένα σύνθημα)...

Από την άλλη βλέπουμε όμως το ΚΚΕ να βγάζει άπειρες αφίσες κάθε μέρα(το ότι σε κάθε σχολή κάθε μέρα σκίζονται αφίσες της ΠΚΣ και την άλλη μέρα ξανακολλιούνται ΟΛΕΣ σου λέει κάτι για σπατάλες???(και αυτό δεν ισχύει μόνο στα πανεπιστήμια) και από την άλλη να πληρώνει τα μισά από τον κατώτατο μισθό που προτείνει στους εργάτες(700 ευρώ δηλαδή)....

Δηλαδή με λίγα λόγια,από μια επιχείρηση για την χρηματοδότηση των εξορμήσεων/παρεμβάσεων του κόμματος(όπως πχ είναι η μπούκα στην θεσσαλονίκη για τους αναρχικούς) έχετε καταφέρει να κάνετε ένα καπιταλιστικό μεγαθήριο στον χώρο των εκδόσεων για να βγάζετε πιο πολλά λεφτά τα οποία εν τέλει δεν φτάνουν στους εργάτες,αλλά στην τσέπη του κόμματος...

Και για να μην πιάσω στο στόμα μου τις ΑΛΛΕΣ επιχειρήσεις του ΚΚΕ γιατί θα γίνει πανικός.Σου είπα, είστε το μόνο κόμμα που αρνείται ακόμα και τον τυπικό έλεγχο στα οικονομικά του(γιατί αν ο έλεγχος ήταν κάτι παραπάνω από τυπικός δεν θα τον δέχονταν κανένας)...

ακου φιλαράκι,

η ζωή που ζείς, και που θα κληθείς αυριο μεθαύριο να απογαλακτιστείς απο τον προστατευτισμό της μαμας και του μπαμπα, δεν είναι ουτε μια πλάκα, ουτε ένα αστειο, οπώς είμαστε στα αμφιθεατρα και ο καθένας λέει ακίνδυνα το μακρυ και το κοντο του.

Στον εργοδοτη σου δεν χωράνε μαλακίες και παιχνίδια, γιατι σε απελυσε και ούτε το τομάρι σου δεν μπορείς να ζήσεις μετα, αν όχι οικογένειες και παιδία.

Για αυτό λοιπόν, να το καταλάβεις καλά, και εσύ και άλλοι του τύπου:
"ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ , ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ  ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ", οτι με παπαρολογίες και κουβεντουλες αυτου του είδους σοβαρό και συγκροτημένο αγώνα δεν κάνεις.

Εξω υπάρχει πόλεμος και στην μάχη ωφείλουμε να είμαστε συγκροτημένοι, στοιβαροί, μαχητικοί, οργανωμένοι, ξεκάθαροι και στοχοπροσηλωμένοι για το που παμε και τι επιδιώκουμε.

Ταξικός Αγώνας με λογάκια του αέρα δεν γίνεται.

Οσο για το ΚΚΕ και τις επιχειρήσεις, δεν κατάλαβα καλά??

Σου είπε κανείς οτι είμαστε η μαμα Τερέζα??

Για πές μου, εξυπνο αγοράκι, εσύ δεν εχεις ανάγκη απο το χρήμα?? Εισαι ο "υπεράνω" χρήματος?? Δεν τρως, δεν πίνεις??
Πές μου πως τα καταφέρνεις να γίνω και εγώ σαν εσένα να μην τρέχω απο μεροκάμματο σε μεροκάμματο.

Λοιπον, τις παπαρίες αυτες, περι χρημάτων, επιχειρήσεων κτλ απο σοβαρό άνθρωπο, που υποτίθεται είσαι και ξοδέυω και τον χρόνο μου να σου γράφω, ελπίζω να μην τις εννοείς.

ΥΣ: Την επομενη φορά που θα χρειαστούμε κάνα φράγκο για καμία ανάγκη μας, να ζητήσουμε απο τους Αναρχικούς τίποτα στο τρίγωνο, μιας και το ΜΑΓΑΖΑΚΙ τους χτυπάει διχίλιαρο τη μέρα!!!

Ετσι, να μην μας περνανε και για μαλακες. 8)

promitheas
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #71 on: February 15, 2009, 14:30:39 pm »

Quote from: Nessa NetMonster on February 15, 2009, 14:18:18 pm
Αυτο σου λεει κι ο προμηθεας: Σε καπιταλιστικες συνθηκες δεν μπορεις να εφαρμοσεις κομμουνισμο.

Ποιος μίλησε για εφαρμογή κομμουνισμού; Απλά λέμε ότι ένα εργατικό κόμμα δε νοείται να έχει ποσοστά σε επιχειρήσεις. Δηλαδή ένα μαζικό εργατικό κόμμα που να μη χρηματοδοτείται από επιχειρήσεις, αλλά από τη στήριξη χιλιάδων εργατών, δεν παίζει, ε;

Ποιος είπε κάτι τέτοιο;

Πάνε να δέις τις μετοχές του Αλαβάνου - Τσιπρα στις Τράπεζες και τα Πετρελαικα Εργοστάσια και μετα έλα να μου μιλήσεις.

Το ΚΚΕ έχει δικές του επιχειρήσεις για να εξυπηρετει, ανεξάρτητο απο ξένους εκδοτικούς οίκους και αστικά ΜΜΕ, τις ανάγκες για την προπαγάνδηση τον θέσεων και των απόψεών του. Τυποεκδοτικη - Σύγχονη Εποχή - 902 - και μια επιχείρηση παροχής υπηρεσιών Ιντερνετ.

ΟΥΤΕ ΠΕΤΡΟΔΟΛΑΡΙΑ - ΟΥΤΕ ΤΡΑΠΕΖΟΔΟΛΛΑΡΙΑ  κυριε Τσιπρα και Αλαβάνε!!

Nessa NetMonster
Καταστραμμένος

Ιούνιος 1999 - 19/7/2009

View Profile
« Reply #72 on: February 15, 2009, 14:35:24 pm »

Quote from: promitheas on February 15, 2009, 14:30:39 pm
Πάνε να δέις τις μετοχές του Αλαβάνου - Τσιπρα στις Τράπεζες και τα Πετρελαικα Εργοστάσια και μετα έλα να μου μιλήσεις.

ΟΥΤΕ ΠΕΤΡΟΔΟΛΑΡΙΑ - ΟΥΤΕ ΤΡΑΠΕΖΟΔΟΛΛΑΡΙΑ  κυριε Τσιπρα και Αλαβάνε!!

Ποιος είπε ότι αυτοί κάνουν καλά;

Quote from: promitheas on February 15, 2009, 14:30:39 pm
Το ΚΚΕ έχει δικές του επιχειρήσεις για να εξυπηρετει, ανεξάρτητο απο ξένους εκδοτικούς οίκους και αστικά ΜΜΕ, τις ανάγκες για την προπαγάνδηση τον θέσεων και των απόψεών του. Τυποεκδοτικη - Σύγχονη Εποχή - 902 - και μια επιχείρηση παροχής υπηρεσιών Ιντερνετ.

Ε ναι, αυτό λέω κι εγώ. Γι' αυτό σας εγκαλώ. Δηλαδή εμείς την Εργατική Αριστερά πώς τη βγάζουμε χωρίς τέτοιους πόρους;

Διεθνιστική Εργατική Αριστερά
Διεθνιστική Αριστερά
Εργατική Αριστερά
RedNet Θεσσαλονίκης
Aurelius
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Τρια πουλακια καθονταν, στον κηπο και λαλούσαν...

View Profile
« Reply #73 on: February 15, 2009, 14:50:04 pm »

Ε φανταζομαι ομως η δυναμικη του ΚΚΕ και της εργατικης αριστερας δεν ειναι η ιδια.

Εγω παντως δεν καταλαβαινω το εξης. Ο ΚΚΕς (σωστα κατ εμε) λεει οτι δεν μπορει να εφαρμοσει κομμουνισμο σε καπιταλιστικες συνθηκες. Οκ, αλλα με την ιδια λογικη γιατι το ΚΚΕ και το καθε ΚΚΕ προτεινει μετρα σε καπιταλιστικες συνθηκες. Οταν λεμε π.χ. εξω οι επιχειρησεις απο τα πανεπιστημια, σε αυτη την περιπτωση δεν εχουμε καπιταλιστικες συνθηκες? Γιατι να μην το αποδεχτουμε και αυτο, και οταν αλλαξει ποτε το συστημα το αλλαζουμε και αυτο?

My website: http://staff.science.uva.nl/~gavves/
My blog: http://stratisgavves.blogspot.com/

Και τελος, το νεο site που φτιαχνω, www.antoniagavve.com. Αν υπαρχουν τιποτα ιδεες, ή προτασεις ειναι ιδιαιτερως ευπροσδεκτες. Αν καποιος ξερει και νορβηγικα, ακομα καλυτερα Tongue
Social_waste
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #74 on: February 15, 2009, 15:51:21 pm »

ειναι αλλο πραγμα το να ειναι μελος
ενος επαναστατικου κομματος καποιος
που ειναι αστος, και αλλο το να υπαρχει το
ιδιο το κομμα σαν επιχειρηση(εστω και παραγωγης
"επαναστασης").

Vive le son
D'l'explosion!