• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 11:04:43 am

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 11:04:43 am

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by okan
[Today at 02:33:21]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[Today at 02:29:21]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[June 16, 2025, 15:55:08 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:01:53 pm]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[June 16, 2025, 10:22:18 am]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9960
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426681
Total Topics: 31710
Online Today: 169
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 47
Guests: 95
Total: 142
mmikelo
Sanaia
Tasaris
Toaoutplasedakitoubiseswa
ggougous
fpapat
A-TheITGuy
statiris
George_RT
Vassoula
soph553
axilleas
dimpanas
ansia
stloukas
domb765
nataliakara
Dimos Bachlas
BlackClara
stavros0201
amprozos
swkraths
vasilis saitis
apob
Nikos_313
Pastellaki
Saint_GR
salonis
Fenia04
NET2GRID
Αρχιτέκτων
mariaxalk
jimalexoud
acapulco
dimitris kiziridis
themis01
stefpapa21
asantor
Giannis_Kako
pavlos2003
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Πληροφορίες Καθηγητών
THMMY.gr > Forum > Παρα-φόρουμ > Σχετικά με το THMMY.gr > Open Source Moderating (Moderator: PolarBear) > "Κηφήνες" (από ΟΤΕ - Αγωγή Βγενόπουλου (MIG) κατά Τσίπρα)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 2 [3] 4 5 Go Down Print
Author Topic: "Κηφήνες" (από ΟΤΕ - Αγωγή Βγενόπουλου (MIG) κατά Τσίπρα)  (Read 9651 times)
Larry_Flynt
Καταστραμμένος

View Profile WWW
Re: "Κηφήνες" (από ΟΤΕ - Αγωγή Βγενόπουλου (MIG) κατά Τσίπρα)
« Reply #30 on: April 19, 2008, 14:44:40 pm »

Quote from: Fenix on April 19, 2008, 11:03:15 am
Quote from: Larry_Flynt on April 19, 2008, 02:57:28 am
Αυτό που ήθελα να πώ είναι πως η κουβέντα γίνεται προσωπική αντιπαράθεση και έπειτα ο καθένας μόνο και μόνο για να υποστηρίξει τη θέση του αρχίζει και αραδιάζει επιχειρήματα. Απο ένα σημείο και μετά αυτά εκφυλίζονται σε μπούρδες. Ο καθένας οχυρώνεται πίσω από τη θέση του και γίνεται εξαιρετικά απόλυτος. Γενικά.

Δε σε καταλαβαίνω, αναφέρεις την παράθεση επιχειρημάτων για τη στήριξη απόψεων και ιδεών απαξιωτικά. Να μου έλεγες ότι μόλις το πράγμα γίνεται προσωπική αντιπαράθεση αρχίζουν τα μπινελίκια να το καταλάβω, αλλά  να μου λες ότι μόλις το πράγμα χοντραίνει ο καθένας λέει τα επιχειρήματά του και αυτό εσύ να το θεωρείς κατακριτέο είναι πέρα από την αντίληψή μου. Το αν τώρα τα επιχειρήματα εκφυλίζονται σε μπούρδες είναι και πάλι προσωπική σου εκτίμηση την οποία δε μπορώ να σχολιάσω έτσι γενικά και αόριστα, φέρε μου κάποιο επιχείρημα από τη παρούσα συζήτηση που είναι μπούρδα κατά τη γνώμη σου να τα πούμε, ξέρεις η αοριστολογία και η γενικότητα δε βοηθάει καθόλου την εξαγωγή συμπερασμάτων ( σε αντίθεση με τα επιχειρήματα, ακόμα και τα εκφυλισμένα).

Σε θέματα αρχής είμαι απόλυτος δε θα το  αρνηθώ. Βέβαια δεν έχω δει και κάποιο ικανοποιητικό αντεπιχείρημα σχετικά με το γιατί, ας πούμε, δε θα πρέπει να εκνευρίζομαι όταν μια αφίσα δείχνει φοιτητές που καίγονται ή ένα πόστ που κουοτάρει μερικούς δεξιούς χιουμορίστες βρίζει χωρίς στοιχεία εργαζομένους. Ειδικά. 

Χοντρικά, όλη αυτή η σελίδα, μαζί με τα ποστ τα δικά μου φυσικά δε λέει κάτι το ουσιώδες.

Τέλος πάντων, Βγαινόπουλοι Μπαινόπουλοι, όλοι λαμόγια είναι και πίσω από κάθε τους ενέργεια κρύβεται κάτι (για να μεγενθύνουν το κέρδος τους φυσικά).

void DrawShadow()
        {
            shadow = Matrix.CreateShadow(-directionalLight0Direction, game.functions.GetPlane(ref game.player.position, 5));
            Matrix[] bones = game.heroPlayer.GetSkinTransforms();
            Matrix[] shadowBones = new Matrix[bones.Length];

for (int i = 0; i < shadowBones.Length; i++)
            {
                shadowBones = bones * shadow;
            }

foreach (ModelMesh mesh in game.heroModel.Meshes)
            {
                foreach (Effect effect in mesh.Effects)
                {
                    effect.CurrentTechnique = effect.Techniques["Shadow"];
effect.Parameters["Bones"].SetValue(shadowBones);  effect.Parameters["View"].SetValue(game.viewMatrix);
effect.Parameters["Projection"].SetValue(game.projectionMatrix);
                }
                mesh.Draw();
            }

}
marauber
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

Ι will forgive but I won't forget...

View Profile
« Reply #31 on: April 19, 2008, 16:27:50 pm »

Quote from: Fenix on April 18, 2008, 18:14:04 pm
Quote from: marauber on April 18, 2008, 16:32:27 pm
Εγώ αναρωτιέμαι που θα ρίξουν μερικοί την ευθύνη την επόμενη φορά που ο πΟΤΕ καθυστερεί ένα μήνα την ADSL σύνδεση του γιατί δεν έχει πόρτες το DSLAM, την επόμενη φορά που δε μπορούν να κατεβάσουν επειδή το DSLAM είναι πήχτρα, την επόμενη φορά που θα σχηματιστούν ουρές μέτρων στα ταμεία επειδή από τα 4 ταμεία μόνο το ένα είναι ανοικτό (παρότι οι εργαζόμενοι είναι αποδεδειγμένα παραπάνω από όσους χρειάζονται). Για να μην αναφέρω τα γνωστά και χιλιοειπωμένα περί ουραγών στην ευρυζωνικότητα και υψηλών τιμών μέχρι να μπουν οι εναλλακτικοί στο παιχνίδι.
Είναι ανυπόστατο και συκοφαντικό το ποστάκι μου; (Πάντως έχω πολλές προσωπικές εμπειρίες που το υποστηρίζουν Wink) Πρέπει να πάει κάδο;

Ναι πρέπει να πάει κάδο. Τα έχουμε πει 1000000 φορές, τα μου είπε, του είπα, άκουσα από ένα θείο μου δε μπορούν να χρησιμοποιούνται για να βρίσεις και να κατηγορήσεις εργαζομένους. Αν έχεις αποδείξεις φέρ'τες να το συζητήσουμε.

Δικαστήριο είμαστε και πρέπει να φέρω αποδείξεις; Φόρουμ είναι εδώ, γράφει κάποιος κάτι, όποιος θέλει το πιστεύει, όποιος θέλει όχι. Όλα κρίνονται. Αλλά το να λες ότι κάτι πρέπει να διαγραφεί επειδή είναι ανυπόστατο εμένα μου φαίνεται καθαρή λογοκρισία. Και δε νομίζω η λογοκρισία να συνάδει με τα πιστεύω σου, σωστά;
Και για να το επεκτείνω. Μήπως κάτι αντίστοιχο δεν είχε γίνει στην περιβόητη υπόθεση με το blog του press-gr.blogspot.com ( ή όπως τελοσπάντων γράφεται); Κατηγορούσε ο πολιτικός κόσμος το blog ότι είναι ανυπόστατο και συκοφαντικό. Μήπως θεωρείς ότι πρέπει να κατέβει και αυτό;

Στο είχα ξαναπεί και σε ένα άλλο τόπικ που είχες γράψει ξανά κάτι ανυπόστατα για πολλούς κηπουρούς και για το πως οι εργαζόμενοι φταίνε για το ότι ο ΟΤΕ είναι ουραγός στην ευρυζωνικότητα, ο ΟΤΕ απαξιώνεται από "ψηλά" ακριβώς για να μπορούν να μπούν οι εναλλακτικοί στο παιχνίδι αλλά και για να βγαίνουν μετά κάτι γραφικοί σαν τους "φασίστες" να λένε τα δικά τους. Επιπλέον αφού μιλάμε για προσωπικές εμπειρίες να σου πω ότι η δικιά μου ταπεινή γραμμούλα των 2Μb (για να χρησιμοποιήσω και ΟΤΕτζίδικη διάλεκτο) στο Connex  τρέχει πολύ καλύτερα από άλλες με ονομαστική τιμή πολύ μεγαλύτερη σε εναλλακτικούς providers, για να μη μιλήσω για τη ποιότητα της τηλεφωνικής   σύνδεσης όπου στο 2play της Forthnet αναβιώνουν οι εποχές που φώναζες στο τηλέφωνο σαν να πρέπει να πάει με φυσικό τρόπο η φωνή σου στο προορισμό της.
Και εγώ τα έχω πει πολλές φορές και βαριέμαι να επεκταθώ. Δυστυχώς η δική σου θετική εμπερία δεν αμβλύνει αυτά που τράβηξαν χιλιάδες συνδρομητές (μεταξύ τους και εγώ) τα προηγούμενα χρόνια.

Αν ναι, κάδο πρέπει να πάει όλο το τόπικ της συζήτησης για τις ευρυζωνικές συνδέσεις και να κατέβει τελείως από το δίκτυο το adslgr.com  Cheesy Grin

Εδώ είναι το φόρουμ των ηλεκτρολόγων φίλε μου και όχι το φόρουμ που μπαίνουν τα παιδάκια να κλάψουν γιατί δεν τρέχει καλά το Warcraft, υπάρχει όπως καταλαβαίνεις μια σημαντική διαφορά.
Ο καθένας είναι υπεύθυνος των όσων γράφει. Δε φταίει το φόρουμ για αυτό. Το έχω ξαναπεί, έχουμε το φόρουμ που μας αξίζει. Και αν εσύ νομίζω πως ηγείσαι μιας "σταυροφορίας" για τον καθαρισμό του φόρουμ, εγώ το μόνο που βλέπω είναι συνεχείς προσωπικές αντιπαραθέσεις με προσβλητικούς χαρακτηρισμούς που αμαυρώνουν την εικόνα του φόρουμ.

Και για να ξεκαθαρίσω τη θέση μου, παντού, και στο δημόσιο και στον ιδιωτικό τομέα, υπάρχουν άτομα που δεν κάνουν καλά τη δουλειά τους. Βέβαια "τυγχάνει" στο δημόσιο αυτοί οι κάποιοι να είναι ελαφρώς περισσότεροι λόγω των..γνωστών συνθηκών που επικρατούν εκεί. Και ο κάθε πολίτης έχει κάθε δικαίωμα να τους κριτικάρει. Είναι στοιχειώδες δημοκρατικό δικαίωμα.

Γράφεις μια παράγραφο χωρίς να λές τίποτα ουσιαστικό, χωρίς να φαίνεται η γνώμη σου, μόνο για καλύψεις λίγο τα νώτα σου και να μπορείς να πεις μετά "Μα, που είπα εγώ, καταδικάσω τη τεμπελιά απ'όπου κι'αν προέρχεται" κλπ.
Γάτα είσαι! Άργησες αλλά ξεσκέπασες τα ταπεινά μου κίνητρα Cheesy

Υ.Γ. Ανεξαρτήτως απόψεων, στη διαμάχη Saruman-Fenix δεν παίρνω θέση. Είναι προφανές νομίζω πως δε συμφωνώ με τη συμπεριφορά κανενός.

Έλα τώρα με κάποιον είσαι λίγο πιο κοντά  8)

Νομίζω έκανα διάκριση μεταξύ απόψεων και συμπεριφοράς. Εξάλλου,  δεδομένης της απύθμενης διαφωνίας που έχουμε, θα μπορούσε κάποιος να το ισχυριστεί αυτό. Μόνο που θα μπορούσε να ισχυριστεί ότι είμαι και πιο κοντά στο 95% των μελών του φόρουμ σε σχέση με σένα.

Quote from: Fenix on April 19, 2008, 11:03:15 am
  Σε θέματα αρχής είμαι απόλυτος δε θα το  αρνηθώ. Βέβαια δεν έχω δει και κάποιο ικανοποιητικό αντεπιχείρημα σχετικά με το γιατί, ας πούμε, δε θα πρέπει να εκνευρίζομαι όταν μια αφίσα δείχνει φοιτητές που καίγονται ή ένα πόστ που κουοτάρει μερικούς δεξιούς χιουμορίστες βρίζει χωρίς στοιχεία εργαζομένους. Ειδικά. 

Οι γονείς μου είναι και οι δυο καθηγητές. Αν γράψει κάποιος ότι οι καθηγητές είναι κηφήνες θα πρέπει εγώ να τα πάρω στο κρανίο και να θεωρήσω ότι βρίζει τους γονείς μου; Ε ας το γράψει, so what? Αυτά είναι αστεία πράγματα. Όπως είπε και ο Larry, δεν υπάρχει άνθρωπος (με την πιθανή δική σου εξαίρεση) που να μην έχει βρίσει Δ.Υ. Ας κρατήσεις την "οργή" σου για πιο ουσιαστικά θέματα...

It never rains but it pours
-------------------------------------------------------
The Spartans do not ask how many but where they are
nad
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #32 on: April 19, 2008, 20:55:24 pm »

Quote from: SarumaN on April 19, 2008, 12:56:32 pm

Δύο άνθρωποι εργάζονται 8 ώρες την ημέρα. Ο ένας δουλεύει 8 ώρες σε κανονικούς ρυθμούς, ο άλλος δουλεύει 4 ώρες και τις υπόλοιπες λύνει σταυρόλεξα ή παίζει πασιέντζα και ναρκαλιευτή. Ποιός έχει μεγαλύτερη αποδοτικότητα; Προφανώς αυτός που εργάζεται περισσότερο δηλαδή ο πρώτος

Ωραία, να σε ρωτήσω κάτι άλλο τώρα. Πιστεύεις ότι όλοι οι εργαζόμενοι στον ΟΤΕ είναι τεμπέληδες; Έτυχε δηλαδή όλοι να το ρίχνουν στην πασιέντζα, ενώ όσοι για παράδειγμα εργάζονται στις αντίστοιχες διωτικές εταιρείες τηλεπικοινωνιών έτυχε να είναι δουλευταράδες και αποδοτικοί; Οι ίδιοι άνθρωποι δεν είναι που δουλεύουν και στον ΟΤΕ και στις ιδιωτικές εταιρείες. Τα ίδια χαρακτηριστικά έχουν. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι άλλο να λες ότι η διοίκηση του ΟΤΕ δεν εκμεταλλεύεται τους εργαζόμενούς της όσο πρέπει (αν και αυτό σηκώνει μεγάλη κουβέντα) κι άλλο να λες ότι οι ίδιοι οι εργαζόμενοι είναι τεμπέληδες.

Quote from: nad on April 19, 2008, 00:09:50 am
Άρα, να υποθέσω ότι οι ιδιωτικοί υπάλληλοι ανήκουν σε άλλη φάρα. Υπάρχει κάτι στα γονίδιά τους που τους κάνει πιο συνεπείς και εργατικούς. Και αν μια μέρα τους πει το αφεντικό τους "ξύστε τα μέχρι να βαρεθείτε", αυτοί θα πουν "sorry boss, εμείς δε μπορούμε να κ@λοβαρέσουμε γιατί νοιαζόμαστε για το καλό της επιχείρησής μας".
Όχι δεν είναι θέμα γονιδίων, είναι θέμα αξιολόγησης. Κάνεις καλά την δουλειά σου μένεις στην επιχείρηση, δεν την κάνεις καλά φεύγεις. Η αξιολόγηση αποτελεί κίνητρο για μεγαλύτερη αποδοτικότητα.

Αποτελεί κίνητρο και για πολλά εγκεφαλικά επίσης. Ο σκοπός είναι να κάνεις καλά τη δουλειά σου επειδή τη σέβεσαι και την αγαπάς, και αυτήν και την επιχείρηση στην οποία δουλεύεις και όχι επειδή ξέρεις ότι με οποιαδήποτε αφορμή ο εργοδότης σου μπορεί να σε σουτάρει. Όσο για την αξιολόγηση, ας μην ανοίξουμε αυτήν την κουβέντα...πονάει...και δε θα τελειώσουμε ποτέ.

Quote from: marauber on April 19, 2008, 16:27:50 pm
Δικαστήριο είμαστε και πρέπει να φέρω αποδείξεις; Φόρουμ είναι εδώ, γράφει κάποιος κάτι, όποιος θέλει το πιστεύει, όποιος θέλει όχι. Όλα κρίνονται. Αλλά το να λες ότι κάτι πρέπει να διαγραφεί επειδή είναι ανυπόστατο εμένα μου φαίνεται καθαρή λογοκρισία. Και δε νομίζω η λογοκρισία να συνάδει με τα πιστεύω σου, σωστά;
Και για να το επεκτείνω. Μήπως κάτι αντίστοιχο δεν είχε γίνει στην περιβόητη υπόθεση με το blog του press-gr.blogspot.com ( ή όπως τελοσπάντων γράφεται); Κατηγορούσε ο πολιτικός κόσμος το blog ότι είναι ανυπόστατο και συκοφαντικό. Μήπως θεωρείς ότι πρέπει να κατέβει και αυτό;

Η ελευθερία του λόγου έχει κι αυτή τα όριά της. Δε μπορείς στο όνομά της να προσβάλεις κάποιον και μετά να λες αν αυτό που λέω δε στέκει μη με πιστεύετε. Τα παίρνουμε όλα σβάρνα και δεν υπολογίζουμε καμία συνέπεια. Οι φοιτητές είναι ταραξίες, οι ΟΤΕτζήδες κηφήνες. Πετάμε λόγια στον αέρα και χεστήκαμε για το αν αυτά που λέμε έχουν κάποια βάση. Κι αν αποδειχθεί ότι λέγαμε παπάτζες, το πολύ πολύ να πούμε "α, παρεξήγηση, δεν εννοούσα αυτό" , ή "συγγνώμη, παρεξήγησα κάτι" κι έχουμε καθαρίσει.

Οι γονείς μου είναι και οι δυο καθηγητές. Αν γράψει κάποιος ότι οι καθηγητές είναι κηφήνες θα πρέπει εγώ να τα πάρω στο κρανίο και να θεωρήσω ότι βρίζει τους γονείς μου; Ε ας το γράψει, so what? Αυτά είναι αστεία πράγματα. Όπως είπε και ο Larry, δεν υπάρχει άνθρωπος (με την πιθανή δική σου εξαίρεση) που να μην έχει βρίσει Δ.Υ. Ας κρατήσεις την "οργή" σου για πιο ουσιαστικά θέματα...

Το ποιο ζήτημα είναι ουσιαστικό για τον καθένα δε μπορείς να το ορίσεις εσύ. Για κάποιον μπορεί αν είναι ουσιαστικό να πάρει 10 στην εργασία των Μετρήσεων και για άλλων να είναι ουσιαστικό να μην κατηγορούν τους απεργούς της ΔΕΗ. Ποιο από αυτά είναι αλήθεια πιο ουσιαστικό;

Γιατί να λέμε βίαια τα νερά ενός ποταμού και όχι τις όχθες που τα περιορίζουν;
Μπ. Μπρεχτ

Μπορεί και να 'χω τρελαθεί
ο ίσκιος σου μ' ακολουθεί
Κυλά στις στέγες το γέλιο σου
σαν πρωινή βροχή και λιώνει την ψυχή...

Τόσες χιλιάδες αστέρια εκεί πάνω
κι εγώ μοναχή μου στη γη
ούτε που ξέρω πού είμαι, τι κάνω
και τι με κρατάει στη ζωή.

Σ' έχασα και γύρω πια νυχτώνει
Σ' έχασα κι η πόλη είναι σκληρή
Αγάπη μου, χαρά μου μόνη κι αληθινή...
Fenix
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

Α μπλου

View Profile
« Reply #33 on: April 19, 2008, 21:29:35 pm »

Αφού δεν είμαστε δικαστήριο γιατί υπάρχει ο κανονισμός που απαγορεύει τα συκοφαντικά δημοσιεύματα; Γιατί αν σε πω  , για παράδειγμα, μαλάκα το πόστ μου θα πάει κάδο και αν το κάνω συνέχεια θα πάρω πόδι αφού σύμφωνα με τη λογική σου η δήλωση μου θα κριθεί και θα αξιολογηθεί από τον κάθε παραλήπτη; Αυτό που λες εδώ είναι να καταργηθεί ο κανονισμός; Προτείνεις και εσύ την αυτορύθμιση σα λύση του προβλήματος; Αν ναι μαζί σου και εγώ, η αναρχία όπως ξέρεις είναι η αγαπημένη μου κατάσταση. Δεν περίμενα από εσένα τέτοια αντιεξουσιαστική πρόταση, μπράβο!!!!!

Και εγώ τα έχω πει πολλές φορές και βαριέμαι να επεκταθώ. Δυστυχώς η δική σου θετική εμπερία δεν αμβλύνει αυτά που τράβηξαν χιλιάδες συνδρομητές (μεταξύ τους και εγώ) τα προηγούμενα χρόνια.

Αυτό είναι το πρόβλημα με τον hear say τρόπο επιχειρηματολογίας φίλε μου, εγώ μπορώ να σου πω ότι υπάρχουν εκατομμύρια συνδομητές σαν εμένα που είναι ευχαριστημένοι, που οδηγεί αυτό; Πως μπορούμε με ασφάλεια να πούμε ποιος έχει δίκιο;

Ο καθένας είναι υπεύθυνος των όσων γράφει. Δε φταίει το φόρουμ για αυτό. Το έχω ξαναπεί, έχουμε το φόρουμ που μας αξίζει. Και αν εσύ νομίζω πως ηγείσαι μιας "σταυροφορίας" για τον καθαρισμό του φόρουμ, εγώ το μόνο που βλέπω είναι συνεχείς προσωπικές αντιπαραθέσεις με προσβλητικούς χαρακτηρισμούς που αμαυρώνουν την εικόνα του φόρουμ.

Αυτό μας το ξαναείπες και είναι προφανές, δεν ηγούμαι καμιάς σταυροφορίας, απλά είπα να μην επιτρέπουμε σε ανυπόστατα κείμενα που κατηγορούν και τσουβαλιάσουν εργαζομένους να γράφονται εδώ μέσα. Γιατί είναι τόσο δύσκολο να το καταλάβεις; Σεβαστή η άποψή σου ότι αμαυρώνω την φοβερή εικόνα του φόρουμ, δυστυχώς με βάση αυτά που λες πιο πάνω ότι ο καθένας λέει και γράφει ό,τι θέλει εδώ μέσα θα πρέπει να με ανεχτείς ή να αυτοδιαγραφείς.

Γάτα είσαι! Άργησες αλλά ξεσκέπασες τα ταπεινά μου κίνητρα Cheesy
Το ξέρω  Smiley

Νομίζω έκανα διάκριση μεταξύ απόψεων και συμπεριφοράς. Εξάλλου,  δεδομένης της απύθμενης διαφωνίας που έχουμε, θα μπορούσε κάποιος να το ισχυριστεί αυτό. Μόνο που θα μπορούσε να ισχυριστεί ότι είμαι και πιο κοντά στο 95% των μελών του φόρουμ σε σχέση με σένα.

Τώρα μιλάς και εκ μέρους του 95% του φόρουμ; Ποιός είσαι ρε μεγάλε!!!!

Κοίτα, εσύ γενικά δεν αντιδράς σε τίποτα (ψέματα, αντιδράς στα δικά μου ποστάκια) οπότε μη χρησιμοποιείς τον εαυτό σου για παράδειγμα. Πραγματικά εύχομαι να κάνεις λάθος στην εκτίμησή σου σχετικά με το πόσο συμβατά είναι τα υπόλοιπα μέλη του φόρουμ με εσένα. Θα οργίζομαι με τα θέματα που θέλω, θα σε συμβούλευα επίσης να βρεις κάτι το οποίο να σε οργίζει και εσένα (εκτός από τα ποστάκια μου και εκτός από τη καθυστέρηση να σου δώσουν γραμμή ADSL).

TΕΜΠΕΛΑΡΙΑ-ΚΟΠΡΙΤΕΙΣΙΟΝ
Κατάληψη για πάντα!Κατάληψη στα πάνταGood evening London, i would introduse myself but truth to tell, i do not have a  name , you can call me "V". Since mankind's dawn, a handfull of opressors have accepted responsibility over our lives that we should have accepted for ourselves.By doing so they took our power, by doing nothing, we gave it away.We've seen where their way leads, through camps and wars, towards the slaughterhouse.In anarchy there is another way.With anarchy,from rubble comes new life, hope reinstated.They say anarchy's dead, but you see...reports of my death were...exaggerated.Tomorrow Downing Street will be destroyed, tonight you must choose what comes next,lives of our own, or return to chains, choose carefully, and so adieu.
marauber

Ι will forgive but I won't forget...

View Profile
« Reply #34 on: April 19, 2008, 23:19:32 pm »

Quote from: Fenix on April 19, 2008, 21:29:35 pm

Αφού δεν είμαστε δικαστήριο γιατί υπάρχει ο κανονισμός που απαγορεύει τα συκοφαντικά δημοσιεύματα; Γιατί αν σε πω  , για παράδειγμα, μαλάκα το πόστ μου θα πάει κάδο και αν το κάνω συνέχεια θα πάρω πόδι αφού σύμφωνα με τη λογική σου η δήλωση μου θα κριθεί και θα αξιολογηθεί από τον κάθε παραλήπτη; Αυτό που λες εδώ είναι να καταργηθεί ο κανονισμός; Προτείνεις και εσύ την αυτορύθμιση σα λύση του προβλήματος; Αν ναι μαζί σου και εγώ, η αναρχία όπως ξέρεις είναι η αγαπημένη μου κατάσταση. Δεν περίμενα από εσένα τέτοια αντιεξουσιαστική πρόταση, μπράβο!!!!!
Υπάρχει ουσιώδης διαφορά μεταξύ ενός ποστ με βρισιές και χυδαιολογίες και ενός άλλου που απλά εκφράζει μια αρνητική γνώμη. Το πρώτο φεύγει, το δεύτερο μένει, έτσι τα βλέπω εγώ. Επίσης υπάρχει διαφορά όταν απευθύνεσαι συγκεκριμένα στο συνομιλητή σου και γενικά και αόριστα σε μια ομάδα ατόμων.
Από κει και πέρα, έχω ξαναπεί πως είμαι κατά της λογοκρισίας και υπέρ μιας χαλαρότητας εδώ μέσα. Αλλά φυσικά όχι και να τα ισοπεδώσουμε όλα, υπέρ της αναρχίας δε θα ήμουν σε καμιά περίπτωση.

Ο καθένας είναι υπεύθυνος των όσων γράφει. Δε φταίει το φόρουμ για αυτό. Το έχω ξαναπεί, έχουμε το φόρουμ που μας αξίζει. Και αν εσύ νομίζεις πως ηγείσαι μιας "σταυροφορίας" για τον καθαρισμό του φόρουμ, εγώ το μόνο που βλέπω είναι συνεχείς προσωπικές αντιπαραθέσεις με προσβλητικούς χαρακτηρισμούς που αμαυρώνουν την εικόνα του φόρουμ.

Αυτό μας το ξαναείπες και είναι προφανές, δεν ηγούμαι καμιάς σταυροφορίας, απλά είπα να μην επιτρέπουμε σε ανυπόστατα κείμενα που κατηγορούν και τσουβαλιάσουν εργαζομένους να γράφονται εδώ μέσα. Γιατί είναι τόσο δύσκολο να το καταλάβεις; Σεβαστή η άποψή σου ότι αμαυρώνω την φοβερή εικόνα του φόρουμ, δυστυχώς με βάση αυτά που λες πιο πάνω ότι ο καθένας λέει και γράφει ό,τι θέλει εδώ μέσα θα πρέπει να με ανεχτείς ή να αυτοδιαγραφείς.
Καταρχάς έκανα ένα ορθογραφικό λάθος πριν, έγραψα νομίζω αντί για νομίζεις, αλλά δεν αλλάζει και πολύ το νόημα. Anyway, εσύ μπορείς να κάνεις ότι θέλεις εδώ μέσα στα χαλαρά όρια που πιστεύω ότι πρέπει να υπάρχουν. Εγώ απλά σχολιάζω, δεν είπα να σβηστεί κανένα ποστ σου. Και σχολιάζω πως η αντίδραση σου είναι υπερ το δέον υπερβολική για ένα τέτοιο θέμα. Τέλος, προφανώς η εικόνα του φόρουμ μόνο φοβερή δεν είναι, με ή χωρίς τα ποστ σου.

Τώρα μιλάς και εκ μέρους του 95% του φόρουμ; Ποιός είσαι ρε μεγάλε!!!!
Δεν εννοούσα αυτό. Ενώ ότι εφόσον διαφωνώ τόσο πολύ με σένα, βρίσκομαι πιο κοντά (διαφωνώ λιγότερο, πες το και έτσι) στο 95% του φόρουμ σε σχέση με το πόσο κοντά βρίσκομαι σε σένα. Κατανοητό; Οπότε και το ότι διαφωνώ λιγότερο με τον Saruman παρά με σένα δεν είναι κάτι άξιο αναφοράς. Σε απόλυτα μεγέθη βέβαια, σαφώς και απηχώ μικρό ποσοστό απόψεων του φόρουμ.

Κοίτα, εσύ γενικά δεν αντιδράς σε τίποτα (ψέματα, αντιδράς στα δικά μου ποστάκια) οπότε μη χρησιμοποιείς τον εαυτό σου για παράδειγμα. Πραγματικά εύχομαι να κάνεις λάθος στην εκτίμησή σου σχετικά με το πόσο συμβατά είναι τα υπόλοιπα μέλη του φόρουμ με εσένα. Θα οργίζομαι με τα θέματα που θέλω, θα σε συμβούλευα επίσης να βρεις κάτι το οποίο να σε οργίζει και εσένα (εκτός από τα ποστάκια μου και εκτός από τη καθυστέρηση να σου δώσουν γραμμή ADSL).

Περί συμβατότητας, τα είπα πριν, μάλλον ελάχιστα συμβατά είναι. Μην ανησυχείς, υπάρχουν αρκετά πράγματα εδώ μέσα που με κάνουν να αντιδρώ. Η διαφορά πάντως δεν είναι η αντίδραση αυτή καθεαυτή όσο ο τρόπος που εκφράζεται αυτή.

It never rains but it pours
-------------------------------------------------------
The Spartans do not ask how many but where they are
SarumaN
Guest
« Reply #35 on: April 20, 2008, 00:41:55 am »

Quote from: nad on April 19, 2008, 20:55:24 pm

Δύο άνθρωποι εργάζονται 8 ώρες την ημέρα. Ο ένας δουλεύει 8 ώρες σε κανονικούς ρυθμούς, ο άλλος δουλεύει 4 ώρες και τις υπόλοιπες λύνει σταυρόλεξα ή παίζει πασιέντζα και ναρκαλιευτή. Ποιός έχει μεγαλύτερη αποδοτικότητα; Προφανώς αυτός που εργάζεται περισσότερο δηλαδή ο πρώτος

Ωραία, να σε ρωτήσω κάτι άλλο τώρα. Πιστεύεις ότι όλοι οι εργαζόμενοι στον ΟΤΕ είναι τεμπέληδες; Έτυχε δηλαδή όλοι να το ρίχνουν στην πασιέντζα, ενώ όσοι για παράδειγμα εργάζονται στις αντίστοιχες διωτικές εταιρείες τηλεπικοινωνιών έτυχε να είναι δουλευταράδες και αποδοτικοί; Οι ίδιοι άνθρωποι δεν είναι που δουλεύουν και στον ΟΤΕ και στις ιδιωτικές εταιρείες. Τα ίδια χαρακτηριστικά έχουν. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι άλλο να λες ότι η διοίκηση του ΟΤΕ δεν εκμεταλλεύεται τους εργαζόμενούς της όσο πρέπει (αν και αυτό σηκώνει μεγάλη κουβέντα) κι άλλο να λες ότι οι ίδιοι οι εργαζόμενοι είναι τεμπέληδες.
Πάνω-κάτω συμφωνώ. Οι δημόσιοι υπάλληλοι δεν γεννιούνται άχρηστοι ή τεμπέληδες, με το που μπαίνουν στο δημόσιο όμως γίνονται (οι περισσότεροι εν πάση περιπτώση). Για αυτό, αυτό που λέμε εμείς είναι είτε οι δημόσιες επιχειρήσεις να αλλάξουν τον τρόπο λειτουργίας τους είτε να δοθεί το μάνατζμεντ τους σε στρατηγικούς επενδυτές. Μόνο έτσι θα αυξηθεί η αποδοτικότητα των δημοσίων υπαλλήλων μέχρις ώτου φτάσουν στα επίπεδα των ιδιωτικών (γιατί όπως λες και συ δυνατότητες έχουν αλλά δεν τους πιέζει κανείς)

Αποτελεί κίνητρο και για πολλά εγκεφαλικά επίσης. Ο σκοπός είναι να κάνεις καλά τη δουλειά σου επειδή τη σέβεσαι και την αγαπάς, και αυτήν και την επιχείρηση στην οποία δουλεύεις και όχι επειδή ξέρεις ότι με οποιαδήποτε αφορμή ο εργοδότης σου μπορεί να σε σουτάρει.
funny wav Peace super bonjour2 wav BinkyBaby ivres band guitar beer
(Εσύ αν ανοίξεις την δική σου επιχειρήση και βλέπεις τους υπαλλήλους σου να κάθονται τι θα κάνεις; Θα τους σουτάρεις ή όχι; )
Fenix
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

Α μπλου

View Profile
« Reply #36 on: April 20, 2008, 03:06:46 am »

Quote from: marauber on April 19, 2008, 23:19:32 pm
Υπάρχει ουσιώδης διαφορά μεταξύ ενός ποστ με βρισιές και χυδαιολογίες και ενός άλλου που απλά εκφράζει μια αρνητική γνώμη. Το πρώτο φεύγει, το δεύτερο μένει, έτσι τα βλέπω εγώ.

Οι εργαζόμενοι στον ΟΤΕ, κατά τη γνώμη μου είναι μαλάκες (φεύγει)
Οι εργαζομενοι στον ΟΤΕ, κατά τη γνώμη μου είναι κηφήνες (μένει)

Μόνο εγώ τα βλέπω και 2 ίδια ως προς τη βαρύτητα; Γιατί είναι λιγότερο χυδαίο να λες κάποιον κηφήνα, χωρίς στοιχεία, από το να τον αποκαλείς μαλάκα;

Επίσης υπάρχει διαφορά όταν απευθύνεσαι συγκεκριμένα στο συνομιλητή σου και γενικά και αόριστα σε μια ομάδα ατόμων.

Ο marauber είναι μαλάκας (φεύγει)
Κατά τη γνώμη μου οι εργαζόμενοι στον ΟΤΕ στη μεγάλη τους πλειοψηφία είναι τεμπελχανάδες (μένει)
Δε νομίζεις, αν ισχύει το παραπάνω ότι υπάρχει κάτι σάπιο στον τρόπο που λειτουργούμε εδώ μέσα;

Από κει και πέρα, έχω ξαναπεί πως είμαι κατά της λογοκρισίας και υπέρ μιας χαλαρότητας εδώ μέσα. Αλλά φυσικά όχι και να τα ισοπεδώσουμε όλα, υπέρ της αναρχίας δε θα ήμουν σε καμιά περίπτωση.
Και πάλι γενικότητες και αοριστολογίες. Κατά της λογοκρισίας, αλλά όχι ακριβώς, κάτι στο περίπου βρε αδερφέ να ταιριάζει παντού.

Καταρχάς έκανα ένα ορθογραφικό λάθος πριν, έγραψα νομίζω αντί για νομίζεις, αλλά δεν αλλάζει και πολύ το νόημα. Anyway, εσύ μπορείς να κάνεις ότι θέλεις εδώ μέσα στα χαλαρά όρια που πιστεύω ότι πρέπει να υπάρχουν. Εγώ απλά σχολιάζω, δεν είπα να σβηστεί κανένα ποστ σου. Και σχολιάζω πως η αντίδραση σου είναι υπερ το δέον υπερβολική για ένα τέτοιο θέμα. Τέλος, προφανώς η εικόνα του φόρουμ μόνο φοβερή δεν είναι, με ή χωρίς τα ποστ σου.

Το κατάλαβα το ορθογραφικό και απάντησα ανάλογα. Είπα απλά ότι δεν μπορεί κάποιος να βρίζει και να χαρακτηρίζει εργαζομένους χωρίς στοιχεία. Δεν έχει υπάρξει καμία παρέμβαση από διαχειριστή, πλήν του guybrush που δεν βρίσκει κάτι το επιλήψιμο στο πόστ του saruman, μόνο παρεμβάσεις από άτομα που μου λένε ότι δεν έγινε και τίποτα μωρέ κάτσε κάλα και 'ντάξ. Για τη διάσταση του θέματος ευθύνεσαι και εσύ προφανώς. Χαίρομαι που συμφωνούμε και σε κάτι.

Δεν εννοούσα αυτό. Ενώ ότι εφόσον διαφωνώ τόσο πολύ με σένα, βρίσκομαι πιο κοντά (διαφωνώ λιγότερο, πες το και έτσι) στο 95% του φόρουμ σε σχέση με το πόσο κοντά βρίσκομαι σε σένα. Κατανοητό; Οπότε και το ότι διαφωνώ λιγότερο με τον Saruman παρά με σένα δεν είναι κάτι άξιο αναφοράς. Σε απόλυτα μεγέθη βέβαια, σαφώς και απηχώ μικρό ποσοστό απόψεων του φόρουμ.

Θεωρείς ότι βρίσκεσαι πιο κοντά, σε ότι αφορά τις απόψεις, με το 95% του φόρουμ μόνο και μόνο επειδή διαφωνείς τόσο πολύ με εμένα; Έγινα και σημείο αναφοράς ο άτιμος, μπράβο μου.

Περί συμβατότητας, τα είπα πριν, μάλλον ελάχιστα συμβατά είναι. Μην ανησυχείς, υπάρχουν αρκετά πράγματα εδώ μέσα που με κάνουν να αντιδρώ. Η διαφορά πάντως δεν είναι η αντίδραση αυτή καθεαυτή όσο ο τρόπος που εκφράζεται αυτή.
Σου είπα όμως εγώ ποτέ ότι κακώς αντιδράς σε κάτι; Το έπαιξα ποτέ υπεράνω σε κάτι που σε ενόχλησε; Εσύ γιατί το κάνεις σε εμένα; Τέλος εσύ είσαι κυριλέ, καλλιεργημένος και ελέγχεις τις αντιδράσεις σου, παραμένεις ψύχραιμος ακόμα και όταν προσβάλλουν κάτι που θεωρείς ιερό, εγώ αντιδρώ διαφορετικά και κράζω αφού είσαι υπέρ της χαλαρότητας και της ελευθερίας θα πρέπει να το σεβαστείς, όσο δεν υπερβαίνει του κανόνες που υπάρχουν ορισμένοι στο μυαλό σου.

TΕΜΠΕΛΑΡΙΑ-ΚΟΠΡΙΤΕΙΣΙΟΝ
Κατάληψη για πάντα!Κατάληψη στα πάνταGood evening London, i would introduse myself but truth to tell, i do not have a  name , you can call me "V". Since mankind's dawn, a handfull of opressors have accepted responsibility over our lives that we should have accepted for ourselves.By doing so they took our power, by doing nothing, we gave it away.We've seen where their way leads, through camps and wars, towards the slaughterhouse.In anarchy there is another way.With anarchy,from rubble comes new life, hope reinstated.They say anarchy's dead, but you see...reports of my death were...exaggerated.Tomorrow Downing Street will be destroyed, tonight you must choose what comes next,lives of our own, or return to chains, choose carefully, and so adieu.
nad
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #37 on: April 20, 2008, 12:05:52 pm »

Quote from: SarumaN on April 20, 2008, 00:41:55 am
Πάνω-κάτω συμφωνώ. Οι δημόσιοι υπάλληλοι δεν γεννιούνται άχρηστοι ή τεμπέληδες, με το που μπαίνουν στο δημόσιο όμως γίνονται (οι περισσότεροι εν πάση περιπτώση). Για αυτό, αυτό που λέμε εμείς είναι είτε οι δημόσιες επιχειρήσεις να αλλάξουν τον τρόπο λειτουργίας τους είτε να δοθεί το μάνατζμεντ τους σε στρατηγικούς επενδυτές. Μόνο έτσι θα αυξηθεί η αποδοτικότητα των δημοσίων υπαλλήλων μέχρις ώτου φτάσουν στα επίπεδα των ιδιωτικών (γιατί όπως λες και συ δυνατότητες έχουν αλλά δεν τους πιέζει κανείς)

Άρα, καταλαβαίνεις κι εσύ όχι δεν έχει νόημα να κατηγορείς ή να προσβάλεις τους υπαλλήλους, πρώτον γιατί δε φταίνε αυτοί για την δυσλειτουργία του οργανισμού, και δεύτερον, γιατί παρ' όλη τη χαλαρότητα υπάρχουν παντού συνεπέστατοι εργαζόμενοι που κάνουν μια χαρά τη δουλειά τους και τιμάνε το μισθό τους και την επιχείρησή τους.
 Το μάνατζμεντ προφανώς και είναι απαραίτητο σε κάθε επιχείρηση. Αλλά, θέλεις να μας πεις ότι οι διευθυντές του ΟΤΕ ή της ΔΕΗ ή της Ολυμπιακής τόσα χρόνια ήταν ανίκανοι; Καθαρά στατιστικά να το πάρεις, τόσο συχνά που αλλάζουν, όλο και κάποιος καλός θα τύχαινε. Αν όμως υπάρχει η οδηγία, ξεφτιλίστε την Ολυμπιακή για να την ξεπουλήσουμε, τι να σου κάνει κι ο διευθυντής;

Αποτελεί κίνητρο και για πολλά εγκεφαλικά επίσης. Ο σκοπός είναι να κάνεις καλά τη δουλειά σου επειδή τη σέβεσαι και την αγαπάς, και αυτήν και την επιχείρηση στην οποία δουλεύεις και όχι επειδή ξέρεις ότι με οποιαδήποτε αφορμή ο εργοδότης σου μπορεί να σε σουτάρει.
funny wav Peace super bonjour2 wav BinkyBaby ivres band guitar beer
(Εσύ αν ανοίξεις την δική σου επιχειρήση και βλέπεις τους υπαλλήλους σου να κάθονται τι θα κάνεις; Θα τους σουτάρεις ή όχι; )

Ναι, αν τους βλέπω όλη μέρα να κάθονται μπορεί και να τους σουτάρω. Αλλά αν κάνουν τη δουλειά τους και είναι εντάξει στις υποχρεώσεις τους και η επιχείρησή μου ανθεί, δε θα τους σουτάρω μόνο και μόνο επειδή στα διαλείμματά τους παίζουν ναρκαλιευτή. Και μη μου πεις ότι για να ανθίσει μία επιχείρηση πρέπει να ξεζουμίζονται οι υπάλληλοι. Να ανθίσει είπαμε, όχι με τη δουλειά 10 υπαλλήλων να αγοράσει τα μισά ακίνητα της χώρας ο ιδιοκτήτης.

Μπ. Μπρεχτ

κι εγώ μοναχή μου στη γη

gepeltek

Paris je t'aime...

View Profile
« Reply #38 on: April 20, 2008, 12:11:29 pm »

Quote from: Fenix on April 20, 2008, 03:06:46 am
Υπάρχει ουσιώδης διαφορά μεταξύ ενός ποστ με βρισιές και χυδαιολογίες και ενός άλλου που απλά εκφράζει μια αρνητική γνώμη. Το πρώτο φεύγει, το δεύτερο μένει, έτσι τα βλέπω εγώ.

Οι εργαζόμενοι στον ΟΤΕ, κατά τη γνώμη μου είναι μαλάκες (φεύγει)
Οι εργαζομενοι στον ΟΤΕ, κατά τη γνώμη μου είναι κηφήνες (μένει)

Μόνο εγώ τα βλέπω και 2 ίδια ως προς τη βαρύτητα; Γιατί είναι λιγότερο χυδαίο να λες κάποιον κηφήνα, χωρίς στοιχεία, από το να τον αποκαλείς μαλάκα;

Επίσης υπάρχει διαφορά όταν απευθύνεσαι συγκεκριμένα στο συνομιλητή σου και γενικά και αόριστα σε μια ομάδα ατόμων.

Ο marauber είναι μαλάκας (φεύγει)
Κατά τη γνώμη μου οι εργαζόμενοι στον ΟΤΕ στη μεγάλη τους πλειοψηφία είναι τεμπελχανάδες (μένει)
Δε νομίζεις, αν ισχύει το παραπάνω ότι υπάρχει κάτι σάπιο στον τρόπο που λειτουργούμε εδώ μέσα;

Και πάλι γενικότητες και αοριστολογίες. Κατά της λογοκρισίας, αλλά όχι ακριβώς, κάτι στο περίπου βρε αδερφέ να ταιριάζει παντού.

Το κατάλαβα το ορθογραφικό και απάντησα ανάλογα. Είπα απλά ότι δεν μπορεί κάποιος να βρίζει και να χαρακτηρίζει εργαζομένους χωρίς στοιχεία. Δεν έχει υπάρξει καμία παρέμβαση από διαχειριστή, πλήν του guybrush που δεν βρίσκει κάτι το επιλήψιμο στο πόστ του saruman, μόνο παρεμβάσεις από άτομα που μου λένε ότι δεν έγινε και τίποτα μωρέ κάτσε κάλα και 'ντάξ. Για τη διάσταση του θέματος ευθύνεσαι και εσύ προφανώς. Χαίρομαι που συμφωνούμε και σε κάτι.

Δεν υπάρχει τίποτα το επιλήψιμο στο ποστ του Σαρουμαν, εσύ φέρε αν θες αποδείξεις για το αντίθετο για να τον ταπώσεις, αλλα μην μυξοκλαις στους διαχειριστές προκειμένου να τον φιμώσεις.. Αλλα κάνεις και κανεις τέτοιες παρεμβάσεις έτσι ώστε να πέφτουν οι μάσκες που και που και να φαίνεται το μεγαλείο της "δημοκρατίας" σου..

Καταλαβαίνω βέβαια και πως θα ήταν ένας και καλά "αναρχικός" κόσμος έτσι όπως συγκεκριμένα εσύ τον ονειρευεσαι (όπου ο καθενας θα ειναι ευτυχισμενος αρκει να μην εκνευριζει τον Fenix εκφράζοντας καποια αντίθετη άποψη) αλλά καταλαβε το αγοράκι μου εδώ έχουμε δημοκρατία και ο καθένας θα εκφραζει την άποψη του, όπως τη θελει αυτος και αν μπορείς εσύ διέψευσε τον.. Νομίζεις είσαι ο μόνος που τρελενεται με αυτα που ακούγονται εδώ μέσα, όχι και εγώ φορτώνω με τις κουραδες που διαβαζω και από 
σένα και από άλλους αλλά συγκρατιέμαι, εσυ φροντίζεις να μας δείξεις από την αρχή τις προθέσεις σου..

Τέλος αν κάνει κάποιος ένα review στα μέχρι τώρα ποστς σου από την αρχή που ενεργοποίησες την περσόνα σου, θα διαπιστώσει ότι ρόλος που μπαίνεις είναι για να προκαλέσεις προσωπικές και μόνο αντιπαραθέσεις, δεν υπάρχει τίποτα άλλο στις δημοσιευσεις σου εκτός απο ειρωνείες και μπινελίκια προς όλους τους αντιφρονούντες, στους οποίους τα χώνεις κάθε φορά που θες να νιώσεις σημαντικός.. Ενα καχέκτυπο του αλιάκμωνα, μόνο που αυτός που και που λέει και κάτι διαφορετικο και πρωτότυπο, λέει και κάτι ενδιαφέρον χωρίς να τα χώνει σε άλλο μέλος, και έχει συνεισφέρει και στο παρελθον θετικα εδω μέσα..

υγ: Ακου και ένα καλό.. Όταν λέμε ότι ένας δημόσιος υπάλληλος πήρε μετάθεση σε άλλη υπηρεσία είναι κατ'εμέ λαθος νοηματικά, θα έπρεπε να λέμε ότι έκανε μετάσταση..
Fenix
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

Α μπλου

View Profile
« Reply #39 on: April 20, 2008, 13:40:36 pm »

Ελπίζω κατ'αρχήν μετά το πιο πάνω πόστ του gepeltek να έγινε σαφές ποιος έχει εμμονές και ποιος όχι, ποιος έχει life και ποιος όχι και ποιος καταφεύγει πάντα σε βρισίδια και ποιος όχι. Κράτησα την ψυχραιμία μου όσο μπορούσα, αλλά ως εδώ.

Quote from: gepeltek on April 20, 2008, 12:11:29 pm
Δεν υπάρχει τίποτα το επιλήψιμο στο ποστ του Σαρουμαν, εσύ φέρε αν θες αποδείξεις για το αντίθετο για να τον ταπώσεις, αλλα μην μυξοκλαις στους διαχειριστές προκειμένου να τον φιμώσεις.. Αλλα κάνεις και κανεις τέτοιες παρεμβάσεις έτσι ώστε να πέφτουν οι μάσκες που και που και να φαίνεται το μεγαλείο της "δημοκρατίας" σου..

Κουοτάρω εσένα αλλά απευθύνεται σε όλους που αναγνωρίζουν τους εαυτούς τους σε αυτό που θα πω: Όποιος δεν καταλαβαίνει, μετά από την ήρεμη εξήγηση που έδωσα στην αρχή, γιατί το πόστ του σάρουμαν είναι για τον κάδο είναι ηλίθιος, όποιος καταλαβαίνει αλλά λέει ότι πρέπει να μείνει εδώ είναι σκουλήκι.

Καταλαβαίνω βέβαια και πως θα ήταν ένας και καλά "αναρχικός" κόσμος έτσι όπως συγκεκριμένα εσύ τον ονειρευεσαι (όπου ο καθενας θα ειναι ευτυχισμενος αρκει να μην εκνευριζει τον Fenix εκφράζοντας καποια αντίθετη άποψη) αλλά καταλαβε το αγοράκι μου εδώ έχουμε δημοκρατία και ο καθένας θα εκφραζει την άποψη του, όπως τη θελει αυτος και αν μπορείς εσύ διέψευσε τον.. Νομίζεις είσαι ο μόνος που τρελενεται με αυτα που ακούγονται εδώ μέσα, όχι και εγώ φορτώνω με τις κουραδες που διαβαζω και από 
σένα και από άλλους αλλά συγκρατιέμαι, εσυ φροντίζεις να μας δείξεις από την αρχή τις προθέσεις σου..

Έχουμε δημοκρατία αλλά όπως είπα,  υπάρχουν και κανόνες τους οποίους πολλές φορές έχεις επικαλεστεί για να σβήσεις πόστ μου ή για να μου απαγορεύσεις να ποστάρω στα κομμουνοφοβικά θεματάκια σου. Αντίθετα εγώ δεν έχω πεί να σβηστεί δικό σου ποστάκι ποτέ. Το να μιλάς εσύ σε εμένα για δημοκρατία είναι το λιγότερο αστείο.

Τέλος αν κάνει κάποιος ένα review στα μέχρι τώρα ποστς σου από την αρχή που ενεργοποίησες την περσόνα σου, θα διαπιστώσει ότι ρόλος που μπαίνεις είναι για να προκαλέσεις προσωπικές και μόνο αντιπαραθέσεις, δεν υπάρχει τίποτα άλλο στις δημοσιευσεις σου εκτός απο ειρωνείες και μπινελίκια προς όλους τους αντιφρονούντες, στους οποίους τα χώνεις κάθε φορά που θες να νιώσεις σημαντικός.. Ενα καχέκτυπο του αλιάκμωνα, μόνο που αυτός που και που λέει και κάτι διαφορετικο και πρωτότυπο, λέει και κάτι ενδιαφέρον χωρίς να τα χώνει σε άλλο μέλος, και έχει συνεισφέρει και στο παρελθον θετικα εδω μέσα..

Κατ'αρχήν δεν έχω περσόνα, έχω λογαριασμό. Σου έχω στείλει μάλιστα και το όνομά μου αλλά και το ΑΦΜ μου όταν μου το είχες ζητήσει, οπότε τα περί ανωνυμίας και κρυψίματος πίσω από το όνομα Fenix δεν ευσταθούν όπως καταλαβαίνεις. Είναι δικαίωμά σου να με κρίνεις όπως γουστάρεις, άλλωστε σε έχω κρίνει και εγώ άπειρες φορές και με χειρότερους χαρακτηρισμούς, μου αρέσει μάλιστα που πάντα με συνδέεις με κάποιο τρόπο με τον αλιάκμωνα, είτε ότι είμαι φερέφωνό του είτε ότι είμαι κακέκτυπο, δεν έχω πρόβλημα για λόγους που έχω εξηγήσει. Όταν πεις όμως κάτι αστήρικτο και συκοφαντικό για κάποιον άλλο θα στα χώσω όπως μπορώ.

υγ: Ακου και ένα καλό.. Όταν λέμε ότι ένας δημόσιος υπάλληλος πήρε μετάθεση σε άλλη υπηρεσία είναι κατ'εμέ λαθος νοηματικά, θα έπρεπε να λέμε ότι έκανε μετάσταση..

Τώρα αυτό το λές για να με μπριζώσεις και μάλλον το κατάφερες. Έχει γεμίσει το φόρουμ με γόνους επιχειρηματιών και εφοπλιστών μάλλον ή με ατομάκια που μια θέση μηχανικού στο μεγαλύτερο οργανισμό τηλεπικοινωνίων στην Ελλάδα και από τους μεγαλύτερους στα Βαλκάνια τους βρωμάει, γι'αυτό δε βρίσκω άκρη. Δυστυχώς δε θα μάθουμε ποτέ τί κώλο θα ήσασταν διατεθιμένοι να στήσετε για να μπείτε σε ένα καλό τμήμα του ΟΤΕ ή της ΔΕΗ, σε κάθε περίπτωση όμως όποιος ασπάζεται τις πιο πάνω απόψεις (όχι αυτές που αναφέρονται σε εμένα) είναι μεγάλος μαλάκας, τρόμπας, υποκριτής και γενικά μπορείτε να συμπληρώσετε εδώ ό,τι βρισιά θέλετε.

TΕΜΠΕΛΑΡΙΑ-ΚΟΠΡΙΤΕΙΣΙΟΝ
nad
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #40 on: April 20, 2008, 13:50:39 pm »

Μισώ του δημοσίους υπαλλήλους! Μισώ όλους αυτούς που εργάζονται σε νορμάλ συνθήκες χωρίς να πεθαίνουν κάθε μέρα στο άγχος, χωρίς να πρέπει να γλύφουν το αφεντικό τους για να μην απολυθούν. Μισώ όλους αυτούς που πληρώνονται παραπάνω από μένα και καταφέρνουν να ζουν μια αξιοπρεπή ζωή. Θα ήθελα να πεθάνουν όλοι για να γλιτώσουμε από αυτή τη μάστιγα.

Μερικά από τα ποστ του Fenix όπου γράφει μόνο μπινελίκια και δε λέει τίποτα το ουσιαστικό, και φυσικά ό,τι λέει το αφήνει χωρίς επιχειρήματα:
http://www.thmmy.gr/smf/index.php?topic=19119.30
http://www.thmmy.gr/smf/index.php?topic=19628.msg385867#msg385867
http://www.thmmy.gr/smf/index.php?topic=14600.msg381572#msg381572
http://www.thmmy.gr/smf/index.php?topic=8940.msg145807#msg145807

Δεν έχει νόημα να βρω κι άλλα ποστ. Μπορείς να το κάνεις και μόνος. Επίσης μπορώ να βρω και χίλια δικά σου ποστ που απλά μπινελικώνεις. Οδηγεί κάπου αυτό;

Μπ. Μπρεχτ

κι εγώ μοναχή μου στη γη

SarumaN
Guest
« Reply #41 on: April 20, 2008, 13:57:14 pm »

Quote from: nad on April 20, 2008, 12:05:52 pm

Άρα, καταλαβαίνεις κι εσύ όχι δεν έχει νόημα να κατηγορείς ή να προσβάλεις τους υπαλλήλους, πρώτον γιατί δε φταίνε αυτοί για την δυσλειτουργία του οργανισμού, και
Νομίζω παρεξήγησες. Το ότι η διοίκηση μίας δημόσιας επιχείρησης δυσλειτουργεί, δεδομένου ότι δεν πρόκειται ποτέ να τιμωρήσει τους υπαλλήλους της ακόμα και αν γνωρίζει ότι κωλοβ@ρ@νε, δεν συνεπάγεται ότι οι εργαζόμενοι έχουν το δικαίωμα να τεμπελιάζουν. Και φυσικά όταν τους βλέπω να κάθονται έχω κάθε δικαίωμα να τους κατηγορώ
gepeltek

Paris je t'aime...

View Profile
« Reply #42 on: April 20, 2008, 16:36:29 pm »

Quote from: Fenix on April 20, 2008, 13:40:36 pm
  Κατ'αρχήν δεν έχω περσόνα, έχω λογαριασμό. Σου έχω στείλει μάλιστα και το όνομά μου αλλά και το ΑΦΜ μου όταν μου το είχες ζητήσει, οπότε τα περί ανωνυμίας και κρυψίματος πίσω από το όνομα Fenix δεν ευσταθούν όπως καταλαβαίνεις.

Εγω δεν ζήτησα τιποτα απο σενα, εσύ μου τα έστειλες γιατι είσαι κομπλεξικος..

Quote from: nad on April 20, 2008, 13:50:39 pm

Μισώ του δημοσίους υπαλλήλους! Μισώ όλους αυτούς που εργάζονται σε νορμάλ συνθήκες χωρίς να πεθαίνουν κάθε μέρα στο άγχος, χωρίς να πρέπει να γλύφουν το αφεντικό τους για να μην απολυθούν. Μισώ όλους αυτούς που πληρώνονται παραπάνω από μένα και καταφέρνουν να ζουν μια αξιοπρεπή ζωή. Θα ήθελα να πεθάνουν όλοι για να γλιτώσουμε από αυτή τη μάστιγα.

Εντάξει εγώ δεν μπορώ να πω ότι τους μισώ τόσο πολύ σαν και σενα nad αλλά όταν χρειαστεί θα τους μπινελικώσω χωρίς να υπολογίζω τον καθε Fenix που θέλει να μας φιμώσει..

Quote from: nad on April 20, 2008, 13:50:39 pm

Μερικά από τα ποστ του Fenix όπου γράφει μόνο μπινελίκια και δε λέει τίποτα το ουσιαστικό, και φυσικά ό,τι λέει το αφήνει χωρίς επιχειρήματα:
http://www.thmmy.gr/smf/index.php?topic=19119.30
http://www.thmmy.gr/smf/index.php?topic=19628.msg385867#msg385867
http://www.thmmy.gr/smf/index.php?topic=14600.msg381572#msg381572
http://www.thmmy.gr/smf/index.php?topic=8940.msg145807#msg145807

Δεν έχει νόημα να βρω κι άλλα ποστ. Μπορείς να το κάνεις και μόνος. Επίσης μπορώ να βρω και χίλια δικά σου ποστ που απλά μπινελικώνεις. Οδηγεί κάπου αυτό;

Ενα ενα αν πάρεις τα ποστ του τύπου θα διαπιστώσεις ότι η παρεμβαση του εδώ μέσα είναι μόνο για να τα χώνει σε όλους όσους έχουν αντίθετη άποψη με αυτον είτε με επιχειρηματα είτε χωρίς.. Παρτα ένα ενα και δες αν είπε ποτε κάτι χωρίς να οδηγήσει αυτο σε καυγα, χωρις να ειναι με καποιον προκατειλημμένος.. Ουτε καν για μαθηματα δεν ειπε κουβεντα ποτε, αμφιβάλλω αν ειναι και στη σχολή μας...
Fenix
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

Α μπλου

View Profile
« Reply #43 on: April 20, 2008, 17:10:43 pm »

Έχεις ξεφύγει, αλλά δεν θα σε ακολουθήσω, προς το παρόν. Θα περιμένω ακόμα λίγο και συνεχίζουμε μετά.

TΕΜΠΕΛΑΡΙΑ-ΚΟΠΡΙΤΕΙΣΙΟΝ
nad
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #44 on: April 20, 2008, 18:54:27 pm »

Quote from: gepeltek on April 20, 2008, 16:36:29 pm
Ενα ενα αν πάρεις τα ποστ του τύπου θα διαπιστώσεις ότι η παρεμβαση του εδώ μέσα είναι μόνο για να τα χώνει σε όλους όσους έχουν αντίθετη άποψη με αυτον είτε με επιχειρηματα είτε χωρίς.. Παρτα ένα ενα και δες αν είπε ποτε κάτι χωρίς να οδηγήσει αυτο σε καυγα, χωρις να ειναι με καποιον προκατειλημμένος.. Ουτε καν για μαθηματα δεν ειπε κουβεντα ποτε, αμφιβάλλω αν ειναι και στη σχολή μας...

http://www.thmmy.gr/smf/index.php?topic=6305.msg103132#msg103132
http://www.thmmy.gr/smf/index.php?topic=7696.msg118849#msg118849
Κάποια ποστ που αποδεικνύουν ότι ο Fenix δεν είναι στη σχολή μας. Επίσης, ο Fenix δεν έτρεχε να διεκδικήσει εξεταστικές, δεν έτρεχε σε συναντήσεις για συγγράμματα και εργαστήρια, αφού και ο ίδιος είχε τελειώσει τη σχολή, δεν έτρεχε με τους υπόλοιπους συμφοιτητές να μαζέψει στοιχεία με στόχο απλά τη βελτίωση της λειτουργίας της σχολής. Αλλά τι στα λέω; Λες και δεν ξέρεις ποιος είναι και χρειάζεσαι συστάσεις.

Quote from: SarumaN on April 20, 2008, 13:57:14 pm
Νομίζω παρεξήγησες. Το ότι η διοίκηση μίας δημόσιας επιχείρησης δυσλειτουργεί, δεδομένου ότι δεν πρόκειται ποτέ να τιμωρήσει τους υπαλλήλους της ακόμα και αν γνωρίζει ότι κωλοβ@ρ@νε, δεν συνεπάγεται ότι οι εργαζόμενοι έχουν το δικαίωμα να τεμπελιάζουν. Και φυσικά όταν τους βλέπω να κάθονται έχω κάθε δικαίωμα να τους κατηγορώ

Λοιπόν, έχουν μπει δύο διαφορετικά ζητήματα. Ως προς ποια σημεία θεωρείς ότι δυσλειτουργεί ο ΟΤΕ; Θα πεις κι εσύ ότι αργεί να έρθει η ADSL;
Κατά τη γνώμη μου, ο ΟΤΕ λειτουργεί μια χαρά, οπότε ποιο το πρόβλημα αν οι εργαζόμενοι κάθονται όταν μπορούν; Εφόσον ασκούν ικανοποιητικά τα καθήκοντα που τους ανατίθενται, φταίνε αυτοί που δεν τους ανατίθενται επιπλέον καθήκοντα; Αν δεν έχουν οι άνθρωποι τι να κάνουν να δουλέψουν με το ζόρι; Α, δεν ξέρω για εσάς, αλλά κι εγώ στη θέση τους, αν δεν είχα κάτι να κάνω θα σέρφαρα στο ίντερνετ....

Μπ. Μπρεχτ

κι εγώ μοναχή μου στη γη