• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 18:26:52 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 18:26:52 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[Today at 16:56:56]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by nmpampal
[Today at 16:30:35]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[Today at 15:55:08]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[Today at 13:28:21]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[Today at 12:13:45]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[Today at 12:01:53]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[Today at 10:22:18]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[Today at 01:56:37]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 15, 2025, 20:08:49 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]

[Δυναμική Συμπεριφορά ΣΗΕ...
by soko_freta
[June 13, 2025, 01:05:36 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9959
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426674
Total Topics: 31711
Online Today: 208
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 77
Guests: 125
Total: 202
stefanos123
alexiosmara
mprova
Cersei Tsoulannister
thegreekbaron
katranic
Farmakis Aggelos
antreassv
George_RT
DidosK
angelos
karadimitras
Napoleontas
Nicotre
Ponan
Petros Ts
Panagismark
dtkyriak
tasos_ntv
Captain
victoria ginikopoulou
valentini
Elenit
Amalia
Guts
useranknown
PurpleWitch
gp6
nikitask
ONETWIN
Angelos Asim
DespoinaKarategou
Gone_Forever
thaliatsk
rafa98p
parzival
giorgosss03
karaths.d
dkoukn
ekyriakos
kourkou
akontel
AggelosZ
chidi anagonye
Xontroulis
Saint_GR
Η ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ
noys
itsikou
mpournaz
dinoschalv
aorologas
dimitris585
kourasan!
marnas
Mr Z
Ks
noimaginationforthis
abcdefg
giorgos_skl
Ioannakoliou
atampakc
Pepe The Frog
Crainer
Kv
Local Rider
despoina15
alexbaroutes
Antreas17
kosovi
kathrin_p
mavrhs
Δημητρης Αξιμιωτης
Argyriou
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads
με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!
THMMY.gr > Forum > Παρα-φόρουμ > Σχετικά με το THMMY.gr > Open Source Moderating (Moderator: PolarBear) > "Κηφήνες" (από ΟΤΕ - Αγωγή Βγενόπουλου (MIG) κατά Τσίπρα)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: [1] 2 3 ... 5 Go Down Print
Author Topic: "Κηφήνες" (από ΟΤΕ - Αγωγή Βγενόπουλου (MIG) κατά Τσίπρα)  (Read 9628 times)
Guybrush
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
"Κηφήνες" (από ΟΤΕ - Αγωγή Βγενόπουλου (MIG) κατά Τσίπρα)
« on: April 17, 2008, 21:05:05 pm »

Ο Saruman έχει το δικαίωμα να σχολιάζει την ποιότητα της εργασίας και ο Φενιξ να χαρακτηρίζει φασίστες αυτούς που γράφουν όπως γράφουν στο εν λόγω blog.

Τα ποστς που περιέχουν ωμές βρισιές εναντίον μελών διαγράφονται. θα βρίσκονται στον Κάδο Ανακύκλωσης για όποιον θέλει να τα διορθώσει. Παρακαλούνται από τους εκδρομείς συντονιστές οι συμμετέχοντες να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους.
Fenix
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

Α μπλου

View Profile
« Reply #1 on: April 17, 2008, 21:51:04 pm »

Αντιγράφω από τον κανονισμό του φόρουμ:

Με την εγγραφή σας στη Δημόσια Συζήτηση (Forum) και τη συμμετοχή σας στις συζητήσεις του, συμφωνείτε ότι δε θα χρησιμοποιήσετε υλικό ή κείμενο στις δημοσιεύσεις σας το οποίο είναι αναληθές, δυσφημιστικό, συκοφαντικό, ανακριβές, υβριστικό, που να προκαλεί μίσος..

Και ξαναρωτάω τους σεβαστούς διαχειριστές και περισσότερο εσένα που απάντησες: Μπορεί να αποδείξει ότι οι παρευρισκόμενοι ήταν στο σύνολό τους κηφήνες; Πως γνωρίζει ότι στους ανθρώπους αυτούς δεν ήταν και άτομα που έφτυσαν αίμα για τον οργανισμό; Δεν είναι μαλακία να κάνουμε παρέμβαση στον κάδο με απειλή μπάν για να υπερσπιστούμε μέλος του φόρουμ από την ειρωνία και από την άλλη να αναγνωρίζουμε το δικαίωμα σε έναν φασίστα να αποκαλεί όλους τους εργαζόμενους που βρίσκονταν σε μια εκδήλωση κηφήνες και τεμπελαριό και σε έναν άλλο να το αναπαράγει εδώ μέσα; Είναι στραβός ο γυαλός ή στραβά αρμενίζουμε;

TΕΜΠΕΛΑΡΙΑ-ΚΟΠΡΙΤΕΙΣΙΟΝ
Κατάληψη για πάντα!Κατάληψη στα πάνταGood evening London, i would introduse myself but truth to tell, i do not have a  name , you can call me "V". Since mankind's dawn, a handfull of opressors have accepted responsibility over our lives that we should have accepted for ourselves.By doing so they took our power, by doing nothing, we gave it away.We've seen where their way leads, through camps and wars, towards the slaughterhouse.In anarchy there is another way.With anarchy,from rubble comes new life, hope reinstated.They say anarchy's dead, but you see...reports of my death were...exaggerated.Tomorrow Downing Street will be destroyed, tonight you must choose what comes next,lives of our own, or return to chains, choose carefully, and so adieu.
nikolayev
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

View Profile
« Reply #2 on: April 17, 2008, 22:07:57 pm »

+1 Fenix, πάμε καλά ή έχουμε κάψει την οποιαδήποτε κριτική μας ικανότητα στο όνομα καποιο ανηλέητου καθωπρεπισμου? βλέπουμε το δένδρο και χάνουμε το δάσος?
SarumaN
Guest
« Reply #3 on: April 17, 2008, 22:23:08 pm »

Quote from: Fenix on April 17, 2008, 21:51:04 pm
Αντιγράφω από τον κανονισμό του φόρουμ:

Με την εγγραφή σας στη Δημόσια Συζήτηση (Forum) και τη συμμετοχή σας στις συζητήσεις του, συμφωνείτε ότι δε θα χρησιμοποιήσετε υλικό ή κείμενο στις δημοσιεύσεις σας το οποίο είναι αναληθές, δυσφημιστικό, συκοφαντικό, ανακριβές, υβριστικό, που να προκαλεί μίσος..

Και ξαναρωτάω τους σεβαστούς διαχειριστές και περισσότερο εσένα που απάντησες: Μπορεί να αποδείξει ότι οι παρευρισκόμενοι ήταν στο σύνολό τους κηφήνες; Πως γνωρίζει ότι στους ανθρώπους αυτούς δεν ήταν και άτομα που έφτυσαν αίμα για τον οργανισμό; Δεν είναι μαλακία να κάνουμε παρέμβαση στον κάδο με απειλή μπάν για να υπερσπιστούμε μέλος του φόρουμ από την ειρωνία και από την άλλη να αναγνωρίζουμε το δικαίωμα σε έναν φασίστα να αποκαλεί όλους τους εργαζόμενους που βρίσκονταν σε μια εκδήλωση κηφήνες και τεμπελαριό και σε έναν άλλο να το αναπαράγει εδώ μέσα; Είναι στραβός ο γυαλός ή στραβά αρμενίζουμε;
Quote from: Fenix on April 17, 2008, 19:51:10 pm
  Κατ'αρχήν θα σταθώ και πάλι στο περιεχόμενο των δηλώσεών σου: Το ότι η λέξη κηφήνες χρησιμοποιείται από επίσημα πρόσωπα και κατά κόρον το γράφω στ'αρχίδια μου και είναι άσχετο με την ένστασή μου. Έχει απόδειξη ο φασίστας που έγραψε το κείμενο ή εσύ που το αναπαράγεις ότι οι περευρισκόμενοι στην εκδήλωση είναι όλοι κηφήνες, προδότες ή δεν ξέρω και εγώ τί άλλο; Αν όχι τότε το περιεχόμενο του κειμένου είναι αναληθές, προάγει το μίσος και ως εκ τούτου πρέπει να πάει κάδο.

Ως προς αυτά που λες για εμένα θα έπρεπε να έχει καταλάβει ότι προσωπικοί χαρακτηρισμοί που προέρχονται από ανθρώπους που έχω γνωρίσει, είτε από κοντά είτε μέσω φόρουμ, και έχω κατατάξει στα σκουλήκια δε με αγγίζουν στο ελάχιστο, αντίθετα αηδιαστικές επιθέσεις κατά εργαζομένων που με την αξία τους κάνουν οργανισμούς στους οποίους δουλεύουν μεγάλους με θυμώνουν απ'όπου και αν προέρχονται. Για άλλη μια φορά παρακαλώ τους συντονιστές να παρέμβουν.
Το ότι η λέξη κηφήνες χρησιμοποιείται από δημόσια πρόσωπα με κάνει να συμπεράνω ότι δεν είναι βρισιά όπως λες εσύ και ότι είναι normal να την χρησιμοποιεί ο καθένας
Αυτός που έγραψε το κείμενο αν θεωρεί ότι αυτοί που εργάζονται στον ΟΤΕ είναι όλοι τους τεμπέληδες, δεν βλέπω για ποιο λόγο να μην το πει. Αν θέλει να αγοράσει τον ΟΤΕ και θεωρεί τους υπαλλήλους του ανίκανους μπορεί να βγει δημόσια και να το δηλώσει, όπως σου απάντησε και ο Guybrush δεν χρειάζεται αποδείξεις για να σχολιάσεις την ποιότητα δουλειάς των άλλων.
Εγώ που αναπαράγω αυτά που γράφει το blog δεν σημαίνει ότι αποδέχομαι ότι γράφει - αντιγράφω ένα κείμενο και αφηνώ τους αναγνώστες να το κρίνουν. Προσωπική μου άποψη είναι ότι οι δημόσιοι υπάλληλοι είναι ένα βήμα πίσω απ' τους ιδωτικούς αν και υπάρχουν και εξαιρέσεις.
Το blog δεν το γράφει φασίστας, αν διαβάσεις μερικές καταχωρήσεις θα δεις ότι στις περισσότερες υποστηρίζει την Νέα Δημοκρατία. Χαρακτηριστικά μεταφέρω δύο παραδείγματα. http://fasistes.blogspot.com/2008/04/blog-post_10.html http://fasistes.blogspot.com/2008/04/blog-post_09.html. Εάν ήταν φασίστας τότε θα τα έχωνε στην Νέα Δημοκρατία, δεν θα πανηγύριζε για αυτήν. Τώρα το γεγονός ότι αποκαλεί το site του fasistes.blogspot μάλλον για πλάκα το κάνει, άμα δεις στην κορυφή του site γράφει: Δεξιοί "φασίστες" (πρόσεξε τα εισαγωγικά) - Δεξιόστροφο πολιτικό και σατιρικό ιστολόγιο. Καλά θα κάνεις προτού χαρακτηρίσεις κάποιον, να το ψάξεις λίγο το θέμα για να μην εκτίθεσαι Wink
Τέλος δεν μπορώ να καταλάβω ποιος σου δίνει το δικαίωμα να με αποκαλείς φασίστα ιδίως από την στιγμή που κοουτάρεις τον κανονισμό που λέει ότι συκοφαντικό, ανακριβές κείμενο θα διαγράφεται. Έχεις στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι είμαι φασίστας; Θα πρέπει να διαγραφεί το κείμενο σου;

Nessa NetMonster
Καταστραμμένος

Ιούνιος 1999 - 19/7/2009

View Profile
« Reply #4 on: April 17, 2008, 22:31:16 pm »

Quote from: SarumaN on April 17, 2008, 22:23:08 pm
Το ότι η λέξη κηφήνες χρησιμοποιείται από δημόσια πρόσωπα με κάνει να συμπεράνω ότι δεν είναι βρισιά όπως λες εσύ και ότι είναι normal να την χρησιμοποιεί ο καθένας

Ο SarumaN είναι διανοητικά καθυστερημένος.

Το παραπάνω δεν είναι βρισιά, είναι το επίσημο όνομα μιας επιστημονικά αναγνωρισμένης ιατρικής πάθησης, χρησιμοποιείται από αξιοσέβαστους ψυχιάτρους και άρα είναι normal να το χρησιμοποιεί ο καθένας.

Διεθνιστική Εργατική Αριστερά
Διεθνιστική Αριστερά
Εργατική Αριστερά
RedNet Θεσσαλονίκης
SarumaN
Guest
« Reply #5 on: April 17, 2008, 22:35:57 pm »

Άλλο πράγμα να με αποκαλέσεις τεμπέλη - δεν έχω πρόβλημα με αυτό - και άλλο να με αποκαλέσεις καθυστερημένο
Δεν πείθεις προσπάθησε καλύτερα Wink

Nessa NetMonster
Καταστραμμένος

Ιούνιος 1999 - 19/7/2009

View Profile
« Reply #6 on: April 17, 2008, 23:02:39 pm »

Δε με ενδιαφέρει, εγώ θα σε λέω καθυστερημένο, αφού σύμφωνα με το σκεπτικό σου δεν είναι βρισιά.

Διεθνιστική Αριστερά
Εργατική Αριστερά
RedNet Θεσσαλονίκης
Fenix
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

Α μπλου

View Profile
« Reply #7 on: April 17, 2008, 23:16:23 pm »

Τα παιδάκια που κατάγονται από τη Μογγολία λέγονται και Μογγολάκια, αν σε αποκάλουσα έτσι θα ήταν ΟΚ; Η μάπα είναι σεβαστό λαχανικό και σφουγγαρίστρα, αν σε αποκάλουσα έτσι πως θα σου φαινόταν; Τέλος υπάρχει και το νοστιμότατο κρητικό τυρί μαλάκα, να μη συνεχίσω, κατάλαβες.

Αυτός που έγραψε το κείμενο αν θεωρεί ότι αυτοί που εργάζονται στον ΟΤΕ είναι όλοι τους τεμπέληδες, δεν βλέπω για ποιο λόγο να μην το πει. Αν θέλει να αγοράσει τον ΟΤΕ και θεωρεί τους υπαλλήλους του ανίκανους μπορεί να βγει δημόσια και να το δηλώσει, όπως σου απάντησε και ο Guybrush δεν χρειάζεται αποδείξεις για να σχολιάσεις την ποιότητα δουλειάς των άλλων.

Αν εγώ θεωρώ ότι οι μαύροι είναι κατώτεροι, οι εβραίοι για σαπούνια και οι γκέι για στείρωση, έχω κάθε δικαίωμα να το πιστεύω αλλά αν έγραφα παλιότερα τέτοιες μαλακίες εδώ μέσα θα έπαιρνα πόδι γιατί είναι δηλώσεις που δε στηρίζονται σε τίποτα άλλο παρά μόνο στις εμμονές μου. Αυτό δεν καταλαβαίνει ο guybrush αλλά και οι υπόλοιποι διαχ που διαβάζουν το τόπικ.

Εγώ που αναπαράγω αυτά που γράφει το blog δεν σημαίνει ότι αποδέχομαι ότι γράφει - αντιγράφω ένα κείμενο και αφηνώ τους αναγνώστες να το κρίνουν. Προσωπική μου άποψη είναι ότι οι δημόσιοι υπάλληλοι είναι ένα βήμα πίσω απ' τους ιδωτικούς αν και υπάρχουν και εξαιρέσεις.

Εσύ αναπαράγεις, εγώ σαν αναγνώστης κρίνω ότι το πόστ είναι για τον κάδο.

Το blog δεν το γράφει φασίστας, αν διαβάσεις μερικές καταχωρήσεις θα δεις ότι στις περισσότερες υποστηρίζει την Νέα Δημοκρατία. Χαρακτηριστικά μεταφέρω δύο παραδείγματα. http://fasistes.blogspot.com/2008/04/blog-post_10.html http://fasistes.blogspot.com/2008/04/blog-post_09.html. Εάν ήταν φασίστας τότε θα τα έχωνε στην Νέα Δημοκρατία, δεν θα πανηγύριζε για αυτήν. Τώρα το γεγονός ότι αποκαλεί το site του fasistes.blogspot μάλλον για πλάκα το κάνει, άμα δεις στην κορυφή του site γράφει: Δεξιοί "φασίστες" (πρόσεξε τα εισαγωγικά) - Δεξιόστροφο πολιτικό και σατιρικό ιστολόγιο. Καλά θα κάνεις προτού χαρακτηρίσεις κάποιον, να το ψάξεις λίγο το θέμα για να μην εκτίθεσαι Wink

Δεν έχω καθόλου όρεξη πλέον να ανοίξω κανένα από τα link που δίνεις, άνοιγα τα αρχικά και κόντεψα πολλές φορές να ξεράσω.

Τέλος δεν μπορώ να καταλάβω ποιος σου δίνει το δικαίωμα να με αποκαλείς φασίστα ιδίως από την στιγμή που κοουτάρεις τον κανονισμό που λέει ότι συκοφαντικό, ανακριβές κείμενο θα διαγράφεται. Έχεις στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι είμαι φασίστας; Θα πρέπει να διαγραφεί το κείμενο σου;

Μάθε να διαβάζεις, δεν αποκαλώ πουθενά στο συγκεκριμένο τόπικ εσένα φασίστα.

TΕΜΠΕΛΑΡΙΑ-ΚΟΠΡΙΤΕΙΣΙΟΝ
Κατάληψη για πάντα!Κατάληψη στα πάνταGood evening London, i would introduse myself but truth to tell, i do not have a  name , you can call me "V". Since mankind's dawn, a handfull of opressors have accepted responsibility over our lives that we should have accepted for ourselves.By doing so they took our power, by doing nothing, we gave it away.We've seen where their way leads, through camps and wars, towards the slaughterhouse.In anarchy there is another way.With anarchy,from rubble comes new life, hope reinstated.They say anarchy's dead, but you see...reports of my death were...exaggerated.Tomorrow Downing Street will be destroyed, tonight you must choose what comes next,lives of our own, or return to chains, choose carefully, and so adieu.
SarumaN
Guest
« Reply #8 on: April 18, 2008, 02:30:09 am »

Τα παιδάκια που κατάγονται από τη Μογγολία λέγονται και Μογγολάκια, αν σε αποκάλουσα έτσι θα ήταν ΟΚ; Η μάπα είναι σεβαστό λαχανικό και σφουγγαρίστρα, αν σε αποκάλουσα έτσι πως θα σου φαινόταν; Τέλος υπάρχει και το νοστιμότατο κρητικό τυρί μαλάκα, να μη συνεχίσω, κατάλαβες.
Με ένα πρόχειρο ψάξιμο βρήκα ότι υπάρχουν δημοσιογράφοι και πολιτικοί που χρησιμοποιούν τον όρο κηφίνες για να περιγράψουν άτομα που τεμπελιάζουν ενώ δεν βρήκα πουθενά να χρησιμοποιείται πχ ο όρος μάπα για να περιγράψει εργαζομένους

Αν εγώ θεωρώ ότι οι μαύροι είναι κατώτεροι, οι εβραίοι για σαπούνια και οι γκέι για στείρωση, έχω κάθε δικαίωμα να το πιστεύω αλλά αν έγραφα παλιότερα τέτοιες μαλακίες εδώ μέσα θα έπαιρνα πόδι γιατί είναι δηλώσεις που δε στηρίζονται σε τίποτα άλλο παρά μόνο στις εμμονές μου. Αυτό δεν καταλαβαίνει ο guybrush αλλά και οι υπόλοιποι διαχ που διαβάζουν το τόπικ.
Αν εγώ θέλω να αγοράσω τον ΟΤΕ και θεωρώ ότι οι υπάλληλοι του δεν αποδίδουν τα μέγιστα γιατί λειτουργούν με κριτήρια δημοσίων υπαλλήλων (βλέπε μονιμότητα κτλ...) τότε μπορώ να βγω και να το δηλώσω δημόσια αυτό. Το οτί ο μαύρος αποδίδει λιγότερο από τον λευκό αυτό είναι κάτι που δεν μπορώ να το αποδείξω και συνεπώς είναι παράνομο.

Δεν έχω καθόλου όρεξη πλέον να ανοίξω κανένα από τα link που δίνεις, άνοιγα τα αρχικά και κόντεψα πολλές φορές να ξεράσω.
Το συγκεκρίμενο blog το γράφει άτομο που πρόσκειται στην ΝΔ. Αν θες το πιστεύεις αν δεν θες μην το πιστεύεις

και από την άλλη να αναγνωρίζουμε το δικαίωμα σε έναν φασίστα να αποκαλεί όλους τους εργαζόμενους που βρίσκονταν σε μια εκδήλωση κηφήνες και τεμπελαριό και σε έναν άλλο (δηλαδή φασίστα) να το αναπαράγει εδώ μέσα;
Fenix
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

Α μπλου

View Profile
Re: "Κηφήνες" (από ΟΤΕ - Αγωγή Βγενόπουλου (MIG) κατά Τσίπρα)
« Reply #9 on: April 18, 2008, 10:26:07 am »

Quote from: SarumaN on April 18, 2008, 02:30:09 am
Με ένα πρόχειρο ψάξιμο βρήκα ότι υπάρχουν δημοσιογράφοι και πολιτικοί που χρησιμοποιούν τον όρο κηφίνες για να περιγράψουν άτομα που τεμπελιάζουν ενώ δεν βρήκα πουθενά να χρησιμοποιείται πχ ο όρος μάπα για να περιγράψει εργαζομένους

Είπες ότι το κηφήνας δεν είναι βρισιά και σου ανέφερα λέξεις που επίσης δεν είναι βρισιές αλλά μπορούν ωραιότατα να χρησιμοποιηθούν ως τέτοιες. Το να λες κάποιον κηφήνα είναι αρκετά βαρύ πρέπει να σου πω, ιδιαίτερα αν το κάνεις χωρίς στοιχεία όπως το κάνει ο ¨φασίστας¨ που κουοτάρεις.

Αν εγώ θέλω να αγοράσω τον ΟΤΕ και θεωρώ ότι οι υπάλληλοι του δεν αποδίδουν τα μέγιστα γιατί λειτουργούν με κριτήρια δημοσίων υπαλλήλων (βλέπε μονιμότητα κτλ...) τότε μπορώ να βγω και να το δηλώσω δημόσια αυτό. Το οτί ο μαύρος αποδίδει λιγότερο από τον λευκό αυτό είναι κάτι που δεν μπορώ να το αποδείξω και συνεπώς είναι παράνομο.

Οι ΝεοΔημοκράτες που γράφουν αυτές τις μαλακίες θέλεουν να αγοράσουν τον ΟΤΕ; Όταν μία Χ ιδιωτική εταιρία γίνεται τεράστια ευθύνονται οι υπάλληλοί της και το φοβερό αφεντικό. Στη περίπτωση ΟΤΕ, ΔΕΗ κλπ έχουμε να κάνουμε με κηφήνες άχρηστους που πρέπει να απολυθούν, να τους μειώσουμε τους μισθούς, τις συντάξεις κλπ. Απόλυτα αβάσιμη και συκοφαντική δήλωση η πρώτη, όπως είπα στηρίζεται στις εμμονές σου καθώς όλοι σφάζονται για ένα κομματάκι του ΟΤΕ ενώ για τη δεύτερη θα μπορούσα να σου βρώ μελέτες που να υποστηρίζουν επιστημονικά την κατωτερότητα των μαύρων. Πίστεψέ με το ποστάκι σου έχει ακριβώς το ίδιο βάρος με τις θεωρίες που προανέφερα. Απλά κάποιοι έχουν μάθει να τα ακούνε όλα και να μην αντιδρούν όσο αυτά που λέγονται δεν θίγουν τους ίδιους, τους κολλητούς τους ή την παράταξη στην οποία ανήκουν. 

Το συγκεκρίμενο blog το γράφει άτομο που πρόσκειται στην ΝΔ. Αν θες το πιστεύεις αν δεν θες μην το πιστεύεις

Αυτό μου το λες για καλό τώρα;

και από την άλλη να αναγνωρίζουμε το δικαίωμα σε έναν φασίστα να αποκαλεί όλους τους εργαζόμενους που βρίσκονταν σε μια εκδήλωση κηφήνες και τεμπελαριό και σε έναν άλλο (δηλαδή φασίστα) να το αναπαράγει εδώ μέσα;

Εδώ απλά έχεις τη μύγα και μυγιάζεσαι.

Θα το ξαναπώ, αν επιτρέψουμε σε αυτή την αστήρικτη δήλωση να παραμείνει στο φόρουμ ουσιαστικά καταργούμε κάθε κανόνα. Είναι απίστευτα ανόητο να σβήνουμε ένα πόστ επειδή κάποιος αποκαλεί κάποιον μαλάκα και να αφήνουμε ένα άλλο όπου κάποιος χωρίς το παραμικρό στοιχείο χαρακτηρίζει με χυδαίο τρόπο μια ολόκληρη ομάδα ανθρώπων. ΕΛΕΟΣ είδα να μου την λένε επειδή τόλμησα να κρίνω διαχειριστή και αυτό το αρχίδι που κρίνει έτσι ένα σωρό κόσμο θα το αφήσουμε να γράφει ό,τι θέλει;

TΕΜΠΕΛΑΡΙΑ-ΚΟΠΡΙΤΕΙΣΙΟΝ
Aurelius
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Τρια πουλακια καθονταν, στον κηπο και λαλούσαν...

View Profile
« Reply #10 on: April 18, 2008, 10:57:58 am »

Συμφωνω. Ειναι τελειως αναρμοσοτο για την λειτουργια του φορουμ, να μπαινουν σχολια τα οποια χαρακτηριζουν χωρις ομως αποδειξεις ή επιχειρηματα.

My website: http://staff.science.uva.nl/~gavves/
My blog: http://stratisgavves.blogspot.com/

Και τελος, το νεο site που φτιαχνω, www.antoniagavve.com. Αν υπαρχουν τιποτα ιδεες, ή προτασεις ειναι ιδιαιτερως ευπροσδεκτες. Αν καποιος ξερει και νορβηγικα, ακομα καλυτερα Tongue
Nessa NetMonster
Καταστραμμένος

Ιούνιος 1999 - 19/7/2009

View Profile
« Reply #11 on: April 18, 2008, 11:17:04 am »

...τι είπε ο καθυστερημένος; Grin

Διεθνιστική Αριστερά
Εργατική Αριστερά
RedNet Θεσσαλονίκης
SarumaN
Guest
« Reply #12 on: April 18, 2008, 12:01:27 pm »

[έχω την μύγα mode]
Όποιος πουτάνας γιος με ξαναπεί αρχίδι καλά θα κάνει να συντάξει την διαθήκη του, δεν επιτρέπω να με βρίζουν σκουπίδια
[/έχω την μύγα mode]

Το ότι ο δήμαρχος Κομοτηνής δήλωσε ότι υπάρχουν κηφήνες που δουλεύουν στον δήμο με κάνει να θεωρώ ότι η συγκεκριμένη φράση δεν είναι κάτι το βαρύ, αλλά επειδή δεν είμαι 100% σίγουρος για την συγκεκριμένη έκφραση και αναγνωρίζοντας ότι μπορώ να κάνω λάθος (και επειδή εχω και άλλες δουλειές να κάνω), δέχομαι να αποσύρω την δήλωση του συγγραφέα (βέβαια αν ο συγγραφέας έλεγε τεμπέληδες αντί για κηφήνες τότε δεν θα το άλλαζα)
nad
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #13 on: April 18, 2008, 12:34:06 pm »

Quote from: SarumaN on April 18, 2008, 12:01:27 pm
[έχω την μύγα mode]
Όποιος πουτάνας γιος με ξαναπεί αρχίδι καλά θα κάνει να συντάξει την διαθήκη του, δεν επιτρέπω να με βρίζουν σκουπίδια
[/έχω την μύγα mode]

Τέτοιες απειλές δε νομίζω ότι χωράνε στο φόρουμ. Πόσο μάλλον όταν και το δικό σου στυλάκι είναι άκρως ειρωνικό και επιθετικό. Τι περιμένεις, ο άλλος να σου μιλάει σε πληθυντικό ευγενείας; Στο κάτω κάτω, εσύ δε λες να μην κολλάμε στις λέξεις; Τι κηφήνας, τι τεμπέλης, τι μάπας, τι @ρχίδι;

Και στην ουσία τώρα. είναι άκρως απαράδεκτο να ασκεί κάποιος αβάσιμη κριτική στη δουλειά κάποιου. Η εργατικότητα κάποιου δε μετριέται ούτε με το πόσες ώρες δουλεύει, ούτε με το πόσα χρήματα φέρνει στην επιχείρηση. Το ζήτημα είναι πολυδιάστατο. Ένας μηχανικός μπορεί να φέρνει 2000 ευρω με μια εργατοημέρα του και η καθαρίστρια φέρνει 0 ευρω. Ποιος είναι πιο αποδοτικός;
 Κι επιτέλους, σταματήστε να κάνετε κριτική στην εργασία του καθενός. Για κάθε ευσυνείδητο άνθρωπο η εργασία του είναι ιερή. Δε μπορείς εσύ να την απαξιώνεις έτσι. Το αν σε κάποιο οργανισμό όπως ο ΟΤΕ υπάρχουν περισσότεροι εργαζόμενοι απ' όσο θα έπρεπε είναι άλλο ζήτημα. Αλλά δε μπορείς εσύ να ακυρώνεις την εργασία των υπαλλήλων ούτε είσαι εσύ σε θέση να ξέρεις αν ενδιαφέρονται ή όχι για την επιχείρηση. Εκτός αν μπορείς να υποστηρίξεις ότι όλοι οι υπάλληλοι του ΟΤΕ τα ξύνουν. Αλλά περιμένω να το αποδείξεις.
 Ακόμη και αν δεχτώ ότι υπάρχουν δημόσιοι υπάλληλοι (ή υπάλληλοι παραπλήσιων οργανισμών) που κωλοβαράνε. Θες να μας πεις ότι αυτό δε συμβαίνει στις ιδιωτικές εταιρείες; Εκεί είναι όλα τέλεια; Δεν υπάρχουν ούτε μέσα, ούτε αργόσχολοι, ούτε τίποτα; Και δεν κατάλαβα, από πότε το πρότυπο εργασίας είναι δουλεύω 10ωρο, πληρώνομαι 8ωρο, με σκίζουν κανονικά, δεν έχω ούτε διάλειμμα ούτε τίποτα; Αυτό είναι το επιθυμητό; Αντί να αγωνιζόμαστε όλοι για πιο ανθρώπινες συνθήκες εργασίας (που στο κάτω κάτω θα σε κάνουν να αγαπήσεις τη δουλειά σου και να είσαι πιο αποδοτικός σ' αυτήν) κατηγορούμε αυτούς που στάθηκαν τυχεροί και δουλεύουν σε ένα καλύτερο περιβάλλον;

Αν γενικά απαξιώνεις (και δεν αναφέρομαι μόνο σε σένα) τέτοιου είδους πόστα, μπορείς να μου πεις γιατί ο περισσότερος κόσμος είναι ικανός να πουλήσει τη μάνα του για να πάρει μια τέτοια θέση;

Γιατί να λέμε βίαια τα νερά ενός ποταμού και όχι τις όχθες που τα περιορίζουν;
Μπ. Μπρεχτ

Μπορεί και να 'χω τρελαθεί
ο ίσκιος σου μ' ακολουθεί
Κυλά στις στέγες το γέλιο σου
σαν πρωινή βροχή και λιώνει την ψυχή...

Τόσες χιλιάδες αστέρια εκεί πάνω
κι εγώ μοναχή μου στη γη
ούτε που ξέρω πού είμαι, τι κάνω
και τι με κρατάει στη ζωή.

Σ' έχασα και γύρω πια νυχτώνει
Σ' έχασα κι η πόλη είναι σκληρή
Αγάπη μου, χαρά μου μόνη κι αληθινή...
Fenix
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

Α μπλου

View Profile
« Reply #14 on: April 18, 2008, 12:42:47 pm »

Quote from: SarumaN on April 18, 2008, 12:01:27 pm
[έχω την μύγα mode]
[/έχω την μύγα mode]

[θα μου μπιπ τα μπιπ mode]
Μπρρρρρρρρρρρρ!!!
[/θα μου μπιπ τα μπιπ mode]

TΕΜΠΕΛΑΡΙΑ-ΚΟΠΡΙΤΕΙΣΙΟΝ
Pages: [1] 2 3 ... 5 Go Up Print
Jump to: