• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 07:38:43 am

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 07:38:43 am

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[Today at 01:56:37]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by nmpampal
[Today at 00:16:23]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 15, 2025, 20:08:49 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:18 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]

[Δυναμική Συμπεριφορά ΣΗΕ...
by soko_freta
[June 13, 2025, 01:05:36 am]

[Εφ.Θερμοδυναμική]Παλιά θ...
by Giannis Masterio
[June 12, 2025, 22:30:38 pm]

Paid Internships in a Eur...
by okan
[June 12, 2025, 22:30:02 pm]

[ΔΣΗΕ] Γενικές απορίες, α...
by tasos_ntv
[June 12, 2025, 21:38:52 pm]

[Ηλεκτρονική Ι] Απορίες σ...
by RogueSoftware
[June 12, 2025, 12:19:21 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by chris_krkls
[June 12, 2025, 11:20:29 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9958
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426662
Total Topics: 31711
Online Today: 201
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 3
Guests: 80
Total: 83
pipitsenko
Vgs
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads
με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!
THMMY.gr > Forum > Χαλαρή συζήτηση - κουβεντούλα > Φιλόσοφοι Μηχανικοί - Μηχανικοί Φιλόσοφοι > Θρησκεία (Moderators: Mr Watson, Tasos Bot) > 666-Τι ειναι αυτο;;;
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 2 3 [4] 5 6 Go Down Print
Author Topic: 666-Τι ειναι αυτο;;;  (Read 23619 times)
guest@
Νεούλης/Νεούλα
*

Όλα χασ τα, τ όλο βρες

View Profile
Απ: 666-Τι ειναι αυτο;;;
« Reply #45 on: September 12, 2005, 23:34:50 pm »

Πως ορίζεις aurelius την έννοια φυσιολογικο?
Netgull
Veteran
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #46 on: September 12, 2005, 23:35:29 pm »

Και σε τελική ανάλυση, δεν έχω υπόψιν μου τους προσανατολισμούς του αλιάκμων Tongue, αλλά νομίζω ότι πρέπει να αφήσουμε αυτούς που αισθάνονται έρωτα για το ίδιο φύλο να διεκδικήσουν αυτά που θέλουν και όχι αυτά που νομίζουμε εμείς ότι θέλουν (δεχόμενοι και τον κίνδυνο του κοινωνικού περιορισμού).
Να έρθουμε και στην τελική ανάλυση γιατί τα παραπάνω καλά, αλλά καλύπτουν την μία και πολύ απλή πραγματικότητα μέσα σε συλλογισμούς. Και η πραγματικότητα είναι ότι στην ελληνική κοινωνία που εν μέσω άλλων παραγόντων κυριαρχείται και από την ορθόδοξη χριστιανική εκκλησία το να είσαι ομοφυλόφιλος είναι κάτι "ανώμαλο", "βρώμικο", "αφύσικο" και ό,τι άλλο χυδαίο χαρακτηρισμό μπορείτε να σκεφτείτε. Και αυτός ο χαρακτηρισμός είναι πολύ πιο χυδαίος από ένα "καραγκιόζη" και "ηλίθιε" που θα πει ο κάθε Αλιάκμων. Μάθετε λοιπόν πρώτα να σέβεστε τον κάθε άνθρωπο που βρίσκεται δίπλα σας ως μοναδική, ανεξάρτητη και αξιοπρεπή ύπαρξη και μετά μιλάμε για το ποιος βρίζει ποιον. Αλλιώς θα είστε για πάντα φυλακισμένοι στους πολύ παραπάνω από 4 τοίχους που στήνετε μέσα στο κεφάλι σας και δυστυχώς η ζωή δεν χωράει σε αυτό τον ίδιο χώρο...
Α! Και αν μάθετε εκτός από το να σέβεστε και να νοιάζεστε τον δίπλα, έξω από κάθε θρησκεία, τότε θα μπορείτε και να καταλάβετε γιατί ο κάθε αλιάκμων, Verminoz, apostolos και Netgull μπορεί να υπερασπίζεται τους "ανώμαλους" ομοφυλόφιλους. Και γιατί δεν κρύβονται πίσω από το "ας αποφασίσουν οι ομοφυλόφιλοι μόνοι τους", το οποίο είναι συνειδητή άρνηση να βοηθήσεις κάποιον αναγνωρίζοντας ότι χρειάζεται βοήθεια και είναι εξίσου εγκληματικό με το να τον καταπιέζεις!

Έχουμε κάποιον ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟ ομοφυλόφιλο με άλλον ομοφυλόφιλο στην ελληνική κοινωνία και μάλιστα στο φόρουμ και δεν το ξέρω;
Έχουμε στην Ελλάδα νόμιμο τον γάμο ομοφυλοφίλων ; Μπορούν να κάνουν μαζί και φορολογική δήλωση ας πούμε ;
Καλά μετά από αυτό συνειδητοποιώ το μάταιο της όλης συζήτησης... Όταν ταυτίζεται ο έρωτας με τον γάμο, τον νόμο και τη...φορολογική δήλωση γιατί να συζητάει κανείς; Πραγματικά λυπάμαι. Τελικά το "για κλάματα" μάλλον είναι λίγο για να περιγράψει κάποιες καταστάσεις...

ΥΓ1. Σταματήστε επιτέλους αυτή την πιπίλα περί φυσιολογικόυ.
Θεωρώ την όλη συζήτηση ανεξάρτητη από τον έτσι κι αλλιώς αυτονόητο σεβασμό που οφείλουμε στους άλλους.
Το link είχε ανέβει και παλιότερα στη λίστα:
http://news.nationalgeographic.com/news/2004/07/0722_040722_gayanimal.html
ΥΓ2. Όντως χρειάζεται split.
ΥΓ3. Πως καταφέρνουμε κάθε μέρα τώρα τελευταία να το κάνουμε άνω κάτω το φόρουμ;
« Last Edit: September 13, 2005, 03:57:04 am by Netgull » Logged

Μου λες να βάλω τη ζωή μου σε μια τάξη, μα ποιος στ' αλήθεια ορίζει την τροχιά του; Η αταξία είναι τ' ουρανού η τάξη, και γω ανασταίνομαι στο γύρο του θανάτου...

Μην αμφιβάλλεις
γι αυτόν
που σου λέει
πως φοβάται

να φοβάσαι όμως
αυτόν
που σου λέει
πως δεν αμφιβάλλει.

Aime moi moins, mais aime moi longtemps
Aurelius
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Τρια πουλακια καθονταν, στον κηπο και λαλούσαν...

View Profile
Re: 666-Τι ειναι αυτο;;;
« Reply #47 on: September 12, 2005, 23:49:55 pm »

Κοιτα να σου πω: πιστευω οτι ειναι προφανες τι ειναι φυσιολογικο και τι οχι. Και μην μου πεις οτι ειναι φυσιολογικο να πηγαινουν ατομα του ιδιου φιλου μαζι στο κρεβατι και θα σου φερω ενα παραδειγμα: η παιδεραστια θεωρειται εγκλημα και μαλιστα βαρυτατο. Ωστοσο δεν υπαρχει κατι το αφυσικο, υπο την εννοια που το θετεις εσυ(φανταζομα οτι εννοεις πως το φυσιολογικο ειναι τελειως υποκειμενικο), γαιτι το να ελκυεσαι απο ατομα του ιδιου φυλου δεν ειναι παραλογο, ανεξαρτητα απο την ηλικια οτυς. Αυτα εννοειται οτι τα λεω με την προηγουμενη λογικη για να μην με παρεξηγησετε... Οπως σου ειπα δεν τους κρινω, ο καθενας απο ας εχει και απο κατι διαφορετικο σε σχεση με τους αλλους. Αλλα οταν εμενα μου σηκωνεται βλεποντας τσοντες με δελφινια η με γυναικες που τις βιαζουν και μετα τις σκοτωνουν για παραδειγμα, ε οχι αυτο δεν ειανι φυσιολογικο. Προφανως δεν εξισωνω τις καταστασεις, γαιτι υποτιθεται οτι με την ομοφυλοφιλια δεν κανεις κακο σε καποιον. Με ενοχλει ομως και το κατακρινω οταν καποια ατομα, προσπαθουν να παρασυρουν αλλους(ειτε φυσιολογικοι ειτε οχι). Τοτε δεν εχει να κανει με τα γουστα του καθενος, αλλα με την παραβιαση των δικαιωματων των αλλων.

κα εν συντομια θα σου πω ενα πραγμα: φυσιλογικο ειανι αυτο που παει με τους κανονες της φυσης. Η ετεροφυλοφιλια ειανι φυσιολογικη. Η ομοφυλοφιλια δεν ειανι, γιατι αν ολος ο κοσμος ηταν ομοφυλοφιλοι, με την αυστηρη εννοια οτι δεν θα πηγαιναν με ατομα του αλλου φιλου μονο και μονο για να τεκνοποιησουν. Ο κοσμος δεν θα επεβιωνε παραπανω απο μια γενια.
Το παρα φυσει δεν ειναι κακο, για ατομα του ιδιου η διαφορετικου φυλου μπορει να ειναι και ειναι  απολαυστικο. αλλα οχι οτι ειναι και κατι το φυσικο....

My website: http://staff.science.uva.nl/~gavves/
My blog: http://stratisgavves.blogspot.com/

Και τελος, το νεο site που φτιαχνω, www.antoniagavve.com. Αν υπαρχουν τιποτα ιδεες, ή προτασεις ειναι ιδιαιτερως ευπροσδεκτες. Αν καποιος ξερει και νορβηγικα, ακομα καλυτερα Tongue
4Dcube
Veteran
Καταστραμμένος

just.do.it.cut.carrots.

View Profile
« Reply #48 on: September 12, 2005, 23:53:48 pm »

stored by author Smiley
« Last Edit: March 14, 2016, 02:12:34 am by 4Dcube » Logged

https://www.youtube.com/watch?v=6CAzdawCzhg
guest@
Νεούλης/Νεούλα
*

Όλα χασ τα, τ όλο βρες

View Profile
« Reply #49 on: September 13, 2005, 00:14:39 am »

Δεν είναι θέμα φυσιολογικότητας (sic), η παιδεραστία είναι μη αποδεκτη γιατί δεν μπορεί να ύπαρξει συνειδητή η καλύτερα συνειδητοποιημένη συναίνεση.

Το επιχείρημα για τη διαιώνιση του είδους ξέρεις οτι δε στέκει, γιάτι η τεχνολογία βοηθάει σε αυτή την κατεύθυνση. Μην ανησυχείς παιδια θα σύνεχίσουν να γεννιουνται, με ορθόδοξους η ανορθόδοξους τρόπους. Το τρομερό ανθρώπινο είδος θα επιβιώσει. Αν και τώρα που το σκέφτομαι, σε ορισμένες περιπτώσεις ίσως και η αδυναμία τεκνοποιήσης των ομοφυλόφιλων να μπορούσε να οδηγήσει ακόμη και σε θαύματα, σκέψου ας πούμε ο George και η Barbara να είχαν υπάρξει όχι σαν ανδρόγυνο αλλά σαν George ξερω εγώ και John, θα είχαμε γλιτώσει πχ από την υψίστης ευφυίας περσόνα του George Bush του νεότερου.  Είδες που και η φύση μπορεί να κάνει λάθος.

Και για να μπώ στη λογική σου, φαντάζομαι, εσύ δεν κάνεις έρωτα ποτέ, η όταν θες να κάνεις, αυτό οφείλεται στην εσώτερη ανάγκη σου για τεκνοποιήση, έτσι δεν είναι? Να μας γνωρίσεις και τα παιδάκια σου καμιά μέρα!

Και κάτι για να κρυώσουμε πολύ:

Πάει μια φορά ένας κακομοίρης στο γιατρό γιατί είχε σοβαρό
προβλημα..αυτός και το σόϊ του.
- Γιατρέ έχω ένα σοβαρό πρόβλημα....είμαι ομοφυλόφιλος και
  πιστέυω οτι το έχω κληρονομήσει απο το σόϊ μου.
- Αποκλείεται κύριέ μου έχει αποδειχτει επιστημονικά οτι η
   ομοφυλοφιλία δεν είναι κληρονομική.
- Μα γιατρέ μου και ο ξάδερφός μου είναι ομοφυλόφιλος.
- Εε μην ανησυχείτε είναι απλή σύμπτωση.
- Μααα γιατρέ μου και ο θείος μου και ο παππούς μου ομοφυλόφιλοι
  είναι.
- Εεε απλώς είναι μια μεγάλη σύμπτωση.
- Μαααααααα βρε γιατρέ και ο πατέρας μου ο 2ος μου ξάδερφος ο
   αδερφός τις μάνας μου ο ξάδερφος του αδερφού του πατέρα μου ο θείος
της
   αδερφής της μάνας μου ο παππους του αδερφου της θείας της ξαδέρφης
της
    γιαγιάς μου είναι ομοφυλόφιλοι.
Ο γιατρος έχει μείνει με ανοικτο το στόμα καταλαβαίνοντας οτι τελικα
έχει
άδικο και οτι η ιατρική επιστήμη δεν έχει ακόμα ανακαλύψει μια σοβαρη
εξαίρεση του κανόνα, ετσι ρωτάει:
-Μα κύριέ μου κάποιον που να πηγαίνει με γυναίκες στο σόϊ σου δεν
έχετε????
 Ναι.....την αδερφή μου!!!!
aliakmwn
Guest
« Reply #50 on: September 13, 2005, 00:21:36 am »

Αντε να δουμε λοιπον...

Ο ποταμος κλινεται "Αλιακμων-Αλιακμονος". Τωρα γιατι ολα τα κυρια ονοματα γινονταν ων-ωνος και το δικο μου κραταει την κλιση των αλλων, θα σε γελασω, ρωτησα και ανθρωπους που ξερουν και ακρη δεν βγαλαμε... Και στα νεα λεγεται "Αλιακμονας", προφανως λογω της αρχαιας κλισης του...
Το nickname μου ξεκινησα να το γραφω στα greeklish, οχι στα λατινικα(?), και γι' αυτο το εγραφα "aliakmwn" και οχι "aliakmon". Στα αγγλικα, μαλιστα, κατα τη wikipedia γραφεται "Haliacmon"!!!!!!!!! Μπα, ουτε το "χάλια", ουτε τα "χαλιά" με εκφραζουν... Οποτε διατηρω τα greeklish...
Αν θυμαμαι καλα, στο genesis ειχα γραψει οτι προτιμω να κραταω το "ω" οταν το κλινω, ετσι επειδη μου φαινεται πιο συμβατο με τα υπολοιπα κυρια ονοματα (ναι ναι, αλλη μια βαναυση παραβιαση της ελληνικης γλωσσας, ποιητικη αδεια αν θελεις, κι αν δεν θελεις: nickname μου ειναι, οπως θελω το γραφω, ας με... μηνυσει ο ποταμος-νονος)
Πολλες φορες εχω διορθωσει τον κοσμο για το πώς το γραφει. Απ' οσο θυμαμαι, αυτο γινεται οταν βλεπω κατι εκτρωματα του τυπου "ο αλλιακκμον" και τετοια. Τωρα αν μου ξεφυγαν τιποτε... πυρα, πες τα παραπλευρες απωλειες (μονο οι αμερικανοι θα το λενε? Grin)

Οσο για την αποψη, κατ' αρχας, δεν ειμαι υποχρεωμενος να σχολιαζω ο,τι διαβαζω. Επειδη ομως δεν ειμαι τετοιος ανθρωπος, στην προκειμενη περιπτωση ημουν τοσο νευριασμενος απο αυτα που διαβασα, που η απαντηση σου περασε στα ψιλα γραμματα, εκτος απο 1-2 σημεια της που οντως πετυχαν τον αρχικο σου σκοπο και με triggαρησαν...

Το κυριως θεμα (οπως κατεληξε) ειναι:
Ειχαμε μια ρατσιστικη λεκτικη επιθεση εναντιον των ομοφυλοφιλων, δημοσια, και μαλιστα πολυμετωπη.
Εσυ τι θεση παιρνεις?

Γι' αυτο μιλησα για υπεκφυγη... Αν δεν ηταν στις προθεσεις σου, συγγνωμη. Φορτισμενο κλιμα, και μαλιστα απο την πρωτη στιγμη παραδεχτηκα πως γραφω εν βρασμω...

Οσο για τις... αναγραμματισμενες, πραγματικα εξυπνο, ουτε που μου περασε ποτε Grin
apostolos1986
Veteran
Επιβεβαρυμένος

View Profile
« Reply #51 on: September 13, 2005, 00:40:56 am »

Quote from: Gaijin on September 12, 2005, 23:19:03 pm
Έχουμε κάποιον ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟ ομοφυλόφιλο με άλλον ομοφυλόφιλο στην ελληνική κοινωνία και μάλιστα στο φόρουμ και δεν το ξέρω;
Έχουμε στην Ελλάδα νόμιμο τον γάμο ομοφυλοφίλων ; Μπορούν να κάνουν μαζί και φορολογική δήλωση ας πούμε ;

Που το ξέρεις μπορεί κάποιος να πετάχτηκε ως την Ολλανδία ή την Ισπανία και να παντρεύτκε!!!!!
Αν απ'όλα αυτά που γράφτηκαν , έχεις να πεις μόνο αυτό ασ'το....

www.twitter.com/apostolos1986
4Dcube
Veteran
Καταστραμμένος

just.do.it.cut.carrots.

View Profile
« Reply #52 on: September 13, 2005, 01:06:18 am »

stored by the author Smiley
« Last Edit: March 14, 2016, 02:14:28 am by 4Dcube » Logged

https://www.youtube.com/watch?v=6CAzdawCzhg
Alexkasgr
Honoured Member - Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Έτη φωτός μπροστά...

View Profile
« Reply #53 on: September 13, 2005, 02:40:20 am »

Quote from: Aurelius on September 12, 2005, 23:49:55 pm
κα εν συντομια θα σου πω ενα πραγμα: φυσιλογικο ειανι αυτο που παει με τους κανονες της φυσης. Η ετεροφυλοφιλια ειανι φυσιολογικη. Η ομοφυλοφιλια δεν ειανι, γιατι αν ολος ο κοσμος ηταν ομοφυλοφιλοι, με την αυστηρη εννοια οτι δεν θα πηγαιναν με ατομα του αλλου φιλου μονο και μονο για να τεκνοποιησουν. Ο κοσμος δεν θα επεβιωνε παραπανω απο μια γενια.
Το παρα φυσει δεν ειναι κακο, για ατομα του ιδιου η διαφορετικου φυλου μπορει να ειναι και ειναι  απολαυστικο. αλλα οχι οτι ειναι και κατι το φυσικο....

Το θέμα που τέθηκε σήμερα είναι πολύ σοβαρό και εν μέρει συμπυκνώνει όλα τα κόμπλεξ της ελληνικής κοινωνίας, απόρροια μιας ψευτοηθικής λανσαρισμένης στις βάσεις των όσων δίδαξε ο Ιησούς Χριστός.
Αουρέλιους, έχεις σκεφτεί ποτέ τι κάνει έναν άνθρωπο να ερωτευτεί έναν άλλον? Δε νομίζεις ότι είναι καθαρά θέμα ορμονικό και οργανικό (διάβασα και στο forum κάτι τέτοιο πρόσφατα)? Αν το ίδιο το σώμα μας δεν είναι φυσιολογικό, δεν αποτελεί αυτό που λες ΜΕΓΙΣΤΗ ύβρι αν μη τι άλλο για την ίδια τη φύση του ανθρώπου?
Όπως ήδη σου απάντησαν, ψάξε τον έρωτα στα παιδάκια σου.
Ήθελα να είμαι σύντομος σε αυτό και ο έχων νου, νοείτω.

@Verminoz: Απλά σου επισήμανα ότι η κρίση σου στο post του Χάρη μου φάνηκε λίγο βιαστική. Μερικά πράγματα εξαρτάται από το ποιος και πότε τα διαβάζει. Τώρα το βλέπω κι εγώ λίγο διαφορετικά. Απλά δε θέλω να είμαστε απόλυτοι και συμφώνησα με το Χάρη (πολλά posts πιο πριν) που ουσιαστικά είπε "μην πάμε να εξηγήσουμε τα πάντα με τη λογική", φτάνοντας στο άλλο άκρο σε σχέση με αυτούς που παν να ανακαλύψουν τα πάντα με μόνο την πίστη. Και οι δύο καταστάσεις μπορούν να θεωρηθούν ως "κλειστοί εγκέφαλοι", άρα είναι εξίσου κακές.
Τελικά, το πλέον σοφό ρητό που έχει λεχθεί είναι και θα παραμείνει το "παν μέτρον άριστον".
xristoforos_
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

αλλάζοντας...

View Profile
« Reply #54 on: September 13, 2005, 04:59:09 am »

Quote from: fugitive on September 12, 2005, 02:28:41 am
Κάτσε ρε Χριστόφορε, γιατί το γελοιοποιεί το θέμα;
Σου παραθέτει "λινκς" και αυτός, όπως και εσύ ή ο Αλιάκμων.

epeidi akrivos gnorizo to "link" pou parathetei...gi auto leo oti to geloiopoiei...
alla opos kai na xei...einai kai thema prosopikis antilipsis...opote min eksenistasai...

xristoforos_
« Last Edit: September 13, 2005, 05:27:48 am by xristoforos_ » Logged

βαθειά...
xristoforos_
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

αλλάζοντας...

View Profile
« Reply #55 on: September 13, 2005, 05:17:27 am »

lol...έχει ξεφύγει το θέμα....και λυπάμαι που δεν έχω χρόνο να απαντήσω...
πάντως για όποιον ενδιαφέρεται έχω τα πρώτα τεύχη της απελευθέρωσης και κάτι αμφί σε .pdf Wink
κι έχω βαρεθεί να ακούω για το τι "εννοείται πως είναι φυσικό ή αφύσικο"
επικροτώ την υπογραφή του αλιάκμωνα..."όχι άλλο κάρβουνο!"

(και εν τω μεταξύ η τελευταία απάντηση μου μετά απο αυτό το μπάχαλο είναι τελείως άκυρη)...

αναφορικά με το 666...
μη μπαίνοντας στο κόπο να απαντήσω στον gj-kati...ο οποίος στα links του αλιάκμονα..."κάτι είδε που έμοιαζε..."

να πω απλά στον καλόθετο...γιατί μίλησε με πληθυντικό και νομίζω ότι αναφερόταν και σε μένα...
ποτέ δεν έβαλα και με κανένα τρόπο κατά της θρησκείας/πίστης...

ίσα ίσα στο post μου είπα ...ότι εγώ προσωπικά δεν θέλω να πάρω θέση...και απλά παρουσιάζω...

βέβαια σφήνα ήρθε ο "υπόθετος"....κι όχι καλόθετος σαν εσένα...κι έγινε ένα μικρό τζέρτζελο...
το οποίο και λήγω εδώ...αφού του λύσω την απορία ότι έχω αγία γραφή...και μάντεψε τι gj-kati...την έχω διαβάσει κιόλας...γουάου...

χριστόφορος_

βαθειά...
xristoforos_
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

αλλάζοντας...

View Profile
« Reply #56 on: September 13, 2005, 05:25:25 am »

και κάτι ακόμα...

@alex: κατι είπες για ανωνυμία κτλπ...
δεν κατάλαβα τι ακριβώς εννοούσες...γιατί δεν κατάλαβα που παρέβην το όριο...που δεν νομίζω ότι παρέβην...
εν πάσει περιπτώσει...όπως μπορεί να δει ο καθένας στο προφίλ μου...

το nick μου είναι xristoforos_ και το email μου boutsias@auth.gr... Smiley

για περεταίρω πληροφορίες...μπορείτε να γοογλίσετε στα λύματα..."αποτυχημένος μηχανικός" ή "επί τη ανακάμψει μηχανικός" Smiley

xristoforos_

βαθειά...
Gaijin
Νεούλης/Νεούλα
*

Είμαι ηλεκτρολόγος, συμβαίνει κάτι;

View Profile
« Reply #57 on: September 13, 2005, 07:57:54 am »

Quote from: apostolos1986 on September 13, 2005, 00:40:56 am

Που το ξέρεις μπορεί κάποιος να πετάχτηκε ως την Ολλανδία ή την Ισπανία και να παντρεύτκε!!!!!
Αν απ'όλα αυτά που γράφτηκαν , έχεις να πεις μόνο αυτό ασ'το....

Μονο αυτό ρώτησες.
Αφού δεν έχουμε κάποιον τότε στο φόρουμ άρα δεν έβρισα προσωπικά κανέναν συμφωνα με αυτά που λέτε.
Ο αλιακμων όμως έβρισε προσωπικά.
Aurelius
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Τρια πουλακια καθονταν, στον κηπο και λαλούσαν...

View Profile
« Reply #58 on: September 13, 2005, 12:22:49 pm »

Παιδια για ηρεμειστε, εγω δεν ειπα οτι ειναι κατακριτεο. Ειπα οτι δεν ειναι φυσιολογικο. Και ειναι η αποψη μου. Εγω δεν σου ειπα οτι ειναι κακο. Ας κανει ο καθενας οτι θελει.. Αλλα οχι οτι ειναι και μερος της φυσης. Και σου εξηγησα με παραδειγματα. Επειδη καποιος ανεφερε την τεκνοποιηση μεσω επιστημονικων μεθοδων, να πω κατ αρχην οτι αυτο ειναι μια τελειως φαλλοκρατικη εκδηλωση εκ μερους σας, καθβς σε περιπτωσεις τετοιες θα χρησιμοπουνταν οι γυναικες σαν εργοστασιο παραγωγης παιδιων. Εκτος αν μου πειτε οτι 2 σπερματοζωαρια θα κανουν παιδι. Αλλα και περα απο αυτο, δεν ειναι φυσικος τοκετος η εξωσωματικη, ουτε το πολυ πιθανο μελλοντικο σεναριο, να προκυπτει παιδι απο 2 ωαρια. Ουτε ρατσιστης ειμαι ουτε τιποτα, αλλα οπως δεν θα θεωρησω φυσιολογικη μια περιπτσωση κτηνοβασιας(οχι οτι τα συγκρινω), μονο και μονο επειδη καποιοι γιουσταρουν να το κανουν αυτο, ετσι και δεν θεωρω φυσιολογικη την ομοφυλοφιλια επειδη σε καποιους αρεσει. Δικαιωμα τους ουτε τους κατακρινω, αλλα και εμενα δικαιωμα μου να πιστευω αυτο που μου φαινεται λογικο. Δεν κατακρινω ουτε το σωμα τους ουτε τιποτα. Γιατι πανω απο ολα η ψυχη ειανι που δημιουργει την παρορμηση. Μου φαινεται οτι εσεις ειστε πιο κομπλεξαρισμενοι απο εμενα και δεν θελετε να καταλαβετε αυτο που θελω να πω.

Και οπως σου ειπα guest-οποιος εισαι- οχι δεν κανω ερωτα μονο για να κανω παιδια. Μην τα μπερδευεις ακουσια η εκουσια για να υποστηριξεις αυτο που θελεις. Εγω μιλησα για φυσιολογικη η μη πραξη. δεν μιλησα για τους σκοπους της πραξης. Οπως ειπα για τον καθενα μπορει να ειναι απολαυστικο κατι πολυ συγκεκριμενο. Αλλα αυτο ειανι τελειως ασχετο με το τι θεωρειται φυσιολογικο και τι οχι. Αν μια γουσταρει να αυτομαστιγωνεται, τι σημαινει οτι ειναι και φυσιολογικο. Η ενας σαδιστης που γουσταρει να δερνει. Επειδη αυτο γουσταρει και μονο.
Οσον αφορα την παιδεραστια μην το λες. Ρωτησες εσυ το κοριτσακι αν ηθελε η οχι;;; Αλλα και ακομη αν ειναι ετσι γιατι διωκονται οσοι διακινουν τετοιου ειδους υλικο;;;(Προφανως δεν ταυποστηριζω αυτα που γραφω τωρα, αλλα θελω να σου αποδειξω την αντιφαση που οδηγουμαστε)

Εκτος αν θεωρειται φυσιολογικο οτιδηποτε μπορουμε να κανουμε, οποτε στην ουσια δεν υπαρχει διαχωρισμος του φυσιολογικου απο το μη φυσιολογικο.
Στην τελικη ουτε ο ανθρωπος να πεταει εναι φυσιολογικο, αλλα να που το καταφερε και του χρησιμευει αφανταστα.
Και για να ηρεμησετε , λεω οτι ολοι εχουμε και απο μια η περισσοτερες συνηθεεις οι οποιες δεν ειναι φυσιολογικες, αλλα τις εχουμε ειναι τα λεγομενα ξουρια, και οι οπιες μπορουν να περιλαμβανουν οποιοδηποτε μερος της ζωης μας. Τωρα αν δεν θελετε να καταλαβετε αυτα που λεω, η απλα δεν θελετε να καταλαβετε, η στην προσπαθεια σας να μην ειστε κομπλεξικοι και σας κατηγορει ο καθενας, ισοπεδωνετε ολες τις εννοιες. Εγω δεν κατηγορω κανενα, αλλα οπως σου ειπα οχι οτι ειναι φυσιλογικα.

Υ.Γ Συμφωνα με τον ορισμο που εδωσα πρι για το φυσιολογικο και μη, προφανως εννουσα να μην παρεμβαινουν επιστημονικες μεθοδοι και αλλα τετοια, γιατι το ανθρωπινο γενος δεν "γεννηθηκε" τωρα.. Αυτο το "φανταστικο" πειραμα θα επρεπε να γινει με βαση την αρχη της ανθρωποτητας και οχι οποτε μας συμφερει. Γιατι και με την ιδια λογικη μπορεις να μου πεις οτι ενας θεος θα εβαζε το χερι του και πλεον δεν θα .... για να αναπαραχθουμε, αλλα θα καλλιεργουσαμε λαχανα.....

My website: http://staff.science.uva.nl/~gavves/
My blog: http://stratisgavves.blogspot.com/

Και τελος, το νεο site που φτιαχνω, www.antoniagavve.com. Αν υπαρχουν τιποτα ιδεες, ή προτασεις ειναι ιδιαιτερως ευπροσδεκτες. Αν καποιος ξερει και νορβηγικα, ακομα καλυτερα Tongue
Verminoz
Veteran
Καταστραμμένος

I smoke my friends down to the filter

View Profile WWW
« Reply #59 on: September 13, 2005, 12:38:24 pm »

Aurelius συνεχίζεις να κάνεις χειρότερα τα πράγματα χειρότερα εξασκόντας την ίδια ρατσιστική νοοτροπία. Είναι σαν να λες: "εμένα δεν με νοιάζει, κάνε ότι θες....αλλά και πάλι ανώμαλος θα είσαι".

Καταρχην, ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ; Η έννοια αυτή όσον αφορά τα θέματα ερωτικής συμπεριφοράς είναι εντελώς αφηρημένη. Δεν υπάρχει φυσιολογικό και αφύσικο, δεν υπάρχει σωστό και λάθος. Είναι καθαρά υποκειμενικό. Αν δυο άνθρωποι είναι ομοφυλόφιλοι τότε αυτό είναι φυσιολογικό και σωστό γιατί έτσι τους αρέσει και αυτό προτιμούν. Το ίδιο ισχύει και για τους ετεροφυλόφιλους και για τους κτηνοβάτες. Το μόνο όριο υπεισέρχεται είναι στην περίπτωση της παιδεραστίας που ανέφερες γιατί εκεί εμπλέκεται η παραβίαση δικαιωμάτων και ελευθεριών (στην προκειμένη περίπτωση του μικρού αθώου παιδιού).
Οπότε καταλάβετε το όλοι σας: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΜΗ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ.

Όλα είναι φυσιολογικά. Άλλωστε η ομοφυλοφιλία υπήρξε στην ανθρωπότητα από αρχαιοτάτων χρόνων και παρατηρείται ενίοτε ακόμα και στα ζώα. Οπότε δεν έρχεται σε αντίκρουση ουτε καν με φυσικούς κανόνες....

Όσο για την συσχέτιση του σεξ με την αναπαραγωγή, δεν νομίζω ότι θίγεται καν το θέμα εν τοιαύτη περιπτώσει και πρέπει να καταλάβουμε επίσης το ότι αν μια γυναίκα θέλει να χρησιμοποιήσει την μήτρα της για να βγάλει λεφτά γεννώντας παιδιά αλλων είναι δικαίωμα της.

Καλώ τον Aurelius και τον Gaijin να ανακαλέσουν όσα είπαν για να ηρεμίσουν και τα πνεύματα....

Englab - Open source scientific/engineering platform
Rebetologion - Contemporary/Experimental

Κακούργα ύπαρξις!
Pages: 1 2 3 [4] 5 6 Go Up Print
Jump to: