• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 15, 2025, 21:24:01 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 15, 2025, 21:24:01 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[Today at 20:08:49]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[Today at 18:42:40]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[Today at 16:25:56]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[Today at 06:43:15]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[Today at 00:50:23]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:18 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 13, 2025, 14:43:58 pm]

[Δυναμική Συμπεριφορά ΣΗΕ...
by soko_freta
[June 13, 2025, 01:05:36 am]

[Εφ.Θερμοδυναμική]Παλιά θ...
by Giannis Masterio
[June 12, 2025, 22:30:38 pm]

Paid Internships in a Eur...
by okan
[June 12, 2025, 22:30:02 pm]

[ΔΣΗΕ] Γενικές απορίες, α...
by tasos_ntv
[June 12, 2025, 21:38:52 pm]

[Ηλεκτρονική Ι] Απορίες σ...
by RogueSoftware
[June 12, 2025, 12:19:21 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by chris_krkls
[June 12, 2025, 11:20:29 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9957
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426660
Total Topics: 31711
Online Today: 213
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 63
Guests: 93
Total: 156
ΦΙδανης Αριστοτελης
Captain
sotirispo2
alexiosmara
Mr White
Athinaaz
mariia
andrpats
gtapalis
taniakrg
vaggelisx
karaths.d
kkotsopo
pxanthob
glavdakis
george polymeros
Deviate
Nikospneumatikos
TheKingInTheNorth
iliaskou
KZerenidis
Nikos_313
asterisdemetris
Yamal
victoria ginikopoulou
DimKaratzas
mgrivab
mzacharop
kstavroulis
Kpavlaras
Tesla_1
Stelios Leivas
DarkMagiK06
jimalexoud
m.renia
mixkats
tasos gourd
Η ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ
Ioannakoliou
Bill g
george14
georgino
cpapast
despoina15
Petran25
spoun
xarabalios
chrisg
Leou
antreassv
aris123321
apostchris
JoHn!
andyy
evax
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Για ανανέωση (ή προσθήκη νέου) avatar, πρέπει η μεγαλύτερη διάσταση της εικόνας να είναι 110 pixels.
THMMY.gr > Forum > Χαλαρή συζήτηση - κουβεντούλα > Φιλόσοφοι Μηχανικοί - Μηχανικοί Φιλόσοφοι > Θρησκεία (Moderators: Mr Watson, Tasos Bot) > 666-Τι ειναι αυτο;;;
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 3 4 [5] 6 Go Down Print
Author Topic: 666-Τι ειναι αυτο;;;  (Read 23602 times)
apostolos1986
Veteran
Επιβεβαρυμένος

View Profile
Re: 666-Τι ειναι αυτο;;;
« Reply #60 on: September 13, 2005, 15:23:40 pm »

@Aurelius:Παρατηρώ ότι σε κάθε post σου σ'αυτό το topic φροντίζεις να μας θυμίζεις ότι δεν είσαι ρατσιστής και ότι δεν έχεις πρόβλημα με τους ομοφυλόφιλους. Αυτό δείχνει ότι είσαιι  ρατσιστής με τη συγκεκριμένη κοινωνική ομάδα  και προσπαθείς να πείσεις τον εαυτό σου για το αντίθετο!!!

Quote from: Verminoz on September 13, 2005, 12:38:24 pm
Aurelius συνεχίζεις να κάνεις χειρότερα τα πράγματα χειρότερα εξασκόντας την ίδια ρατσιστική νοοτροπία. Είναι σαν να λες: "εμένα δεν με νοιάζει, κάνε ότι θες....αλλά και πάλι ανώμαλος θα είσαι".

Συμφωνώ απολύτως!!!

www.twitter.com/apostolos1986
Alexkasgr
Honoured Member - Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Έτη φωτός μπροστά...

View Profile
« Reply #61 on: September 13, 2005, 15:27:10 pm »

Δεν είναι θέμα να ανακαλέσουν. Αφού τα είπαν και τα υποστηρίζουν συνεχώς, δεν τους ξέφυγαν.
Οκ, συμφωνώ ότι είναι η γνώμη σας. Δεν απάντησες Aurelious όμως πώς γίνεται κάτι από τη φύση να μην είναι φυσιολογικό (και ετοιμολογικά να το πάρεις!!). Στις πιο πολλές περιπτώσεις η τάση για ομοφυλοφιλία βρίσκεται στα γονίδια, όχι φυσικά με την έννοια της κληρονομικότητας αλλά με αυτό που σου είπα για τις ορμόνες. Ουσιαστικά και η διαφορά των δύο φύλων είναι καθαρά ορμονική.
Α, και κάτι άλλο?

Quote from: Aurelius on September 13, 2005, 12:22:49 pm
Αυτο το "φανταστικο" πειραμα θα επρεπε να γινει με βαση την αρχη της ανθρωποτητας και οχι οποτε μας συμφερει.

Μόνο εγώ δεν έχω ακούσει ποτέ για την αρχή της αθρωπότητας??  Shocked Shocked
4Dcube
Veteran
Καταστραμμένος

just.do.it.cut.carrots.

View Profile
« Reply #62 on: September 13, 2005, 20:07:35 pm »

stored by the author Smiley
« Last Edit: March 14, 2016, 02:15:52 am by 4Dcube » Logged

https://www.youtube.com/watch?v=6CAzdawCzhg
Verminoz
Veteran
Καταστραμμένος

I smoke my friends down to the filter

View Profile WWW
« Reply #63 on: September 14, 2005, 00:17:53 am »

Δεν έχει καμία σημασία που οφείλεται. Εδώ το φλέγον θέμα είναι ο ρατσισμός απέναντι στους ομοφυλόφιλους. Και όταν λες κοινονικοποίηση τι ακριβώς εννοείς 4DCube;

Englab - Open source scientific/engineering platform
Rebetologion - Contemporary/Experimental

Κακούργα ύπαρξις!
Aurelius
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Τρια πουλακια καθονταν, στον κηπο και λαλούσαν...

View Profile
« Reply #64 on: September 14, 2005, 17:57:21 pm »

Αφου ηξερα οτι δεν προκειται να πεισω κανενα τι μπλεχτηκα. Οχι οτι ηθελα να πεισω καποιον αλλα τελος παντων. Δεν με ενδιαγερουν, δεν ασχολουμαι. Δεν τους αποκλειω, αλλα δεν το θεωρω φυδιολογικο. Αν εσεις το θεωρειτε γουστο σας. Αν θες να με πεις ρατσιστη πειδη εσυ νοιωθεις αυτην την αναγκη, λογω του οτι δεν συμφωνουμε παλι γουστο σου. Εξηγησα πολλες φορες μαλιστα και με πολλα παρδειγματα τι ειναι φυσιολογικο. Απλα εχετεε τυφλωθει στην προσπαθεια σας να φαινεστε ακομπλεξαριστοι. Καποιο θεμα για να λυθει δεν χρειαζεται να το ισοπεδωνεις, απλα πολλες φορες αρκει να αποδεχτεις καποια πραγματα. Και εγω το αποδεχομαι. Οταν θες να χτησεις εναν δρομο πανω σε ενα βουνο, δεν εχει νοημα να πεις, τι βουνο, τι ισιαδα δρομος θα ειναι, το ιδιο πραγμα θα βγει. Αντιλαμβανεσαι οτι ειναι βουνο,
το αποδεχεσα και προχωρας αναλογα. Τωρα αν εσεις νομζετε οτι ειμαι ρατσιστης, επειδη δεν θεωρω μια φυσιολογικη κατασταση, τοτε τι να πω, και εσεις ειστε ρατσιστες οποτε δεν συμπαθειτε καποιον.(Τα δικηγοριστικα-ψυχολογικα του τυπου, επειδη μας το υπενθυμιζεις συνεχεια, αρα θες να πεισεις τον εαυτο σου δεν πιανουν. Μια χαρα ξερφω τι λεω)
Και δεν καταλαβα γιατι να ανακαλεσω αυτα που ειπα. Επειδη δεν τα γουσταρεται;;; Σιγα μη βαρεσω και προσοχη. Η στο forum περναει μονο η αποψη των 4;;;
Και να σας πω και κατι;;; Οταν οι ιδιοι δεν σεβονται τον εαυτο τους;;; Γιατι μη μου πεις οτι ειναι καμαρα που κναουν και παρελασεις ομοφυλοφιλων. Μεγαλυτερο κομπλεξ απο αυτο δεν υπαρχει. Σαν να εκαναν παρελαση οι λευκοι(μαυρο, κιτρινοι,...)ι επειδη ειναι λευκοι(μαυροι, κιτρινοι,...) Huh Huh, η εμεις επειδη ημαστε ηλεκτρολογοι Huh Huh Huh. Γιατι να κανουν παρελαση περηφανευομενοι κατι το οποιο, περα απο του οτι θεωρειται αυστηρα προσωπικο, δεν ειναι και λογος παρελασης.
Ωστοσο βγαινει ενα πολυ χρησιμο μηνυμα απ αυτες τις παρελασεις. "Ειμαστε διαφορετικοι, ειμαστε ισοι". Οπως καταλαβαινετε δεν ειναι το ιδιο, πραγμα που το υποστηριζουν μονοι τους. Αλλα ειναι ισοι. Αυτα που εγραφα εγω. Τωρα αν εσεις θελετε να τα ισοπεδωσετε ολα, τοτε ναι εγω ειμαι ρατσιστης επειδη τα λεω αυτα, ολοι εμιαστε το ιδιο. Επισης προτεινω οσοι εχουμε μακρυτερα χερια να τα κοψουμε στις ακριες, για να ειμστε ακομα πιο ιδιοι....

My website: http://staff.science.uva.nl/~gavves/
My blog: http://stratisgavves.blogspot.com/

Και τελος, το νεο site που φτιαχνω, www.antoniagavve.com. Αν υπαρχουν τιποτα ιδεες, ή προτασεις ειναι ιδιαιτερως ευπροσδεκτες. Αν καποιος ξερει και νορβηγικα, ακομα καλυτερα Tongue
chggr005
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Free ...as a bird (Beatles)

View Profile
« Reply #65 on: September 14, 2005, 23:04:22 pm »

Quote from: 4Dcube on September 13, 2005, 20:07:35 pm
Εμ, εγώ έχω διαβάσει ότι τα περισσότερα περιστατικά ομοφυλοφιλίας οφείλονται σε ψυχολογικούς λόγους. Επίσης, η διαφορά μεταξύ των δυο φύλων είναι καθαρά ορμονική μόνο κατά ένα μικρό χρονικό διάστημα μετά τη γέννηση. Μη ξεχνάμε την κοινωνικοποίηση και ας μην είμαστε ισοπεδωτικοί.
Εγώ πάντως πιστεύω πως υπάρχουν δύο ειδών ομοφυλόφιλοι:
1) Αυτοί που πραγματικά έχουν αυξημένες τις γυναικείες ορμόνες στο σώμα τους,
2) Αυτοί που κάποιο περιστατικό ή συμβάν τους έσπρωξε προς την ομοφυλοφιλία χωρίς να έχουν αυξημένες γυναικείες ορμόνες.

Για παράδειγμα, ένα αγοράκι που βιάστηκε στα 5 από τον θείο του και έγινε ομοφυλόφιλος, κατά πάσα πιθανότητα ανήκει στην δεύτερη κατηγορία. Επίσης έχω ακούσει πως η φύση έχει μία κλίσει προς την θηλυκότητα. Δηλαδή καθώς περνάει ο καιρός όλα τα πράγματα γύρω μας "θηλυκαίνουν". Δεν ξέρω κατά πόσο σωστό είναι αυτό (πριν προλάβει να με βρίσει κανείς Wink), απλά το λέω για να γίνεται κουβέντα...

Goodbye to you, my trusted friend.
We've known each other since we were nine or ten.
Together we 've  climbed hills or trees.
Learned of love and ABC's,
skinned our hearts and skinned our knees.

Goodbye my friend, it's hard to die,
when all the birds are singing in the sky,
Now that the spring is in the air.
Ο λογαριασμός έχει παραβιαστεί, μην ανοίξετε το link. are everywhere.
When you see them I'll be there.

We had joy, we had fun, we had seasons in the sun.
But the hills that we climbed
were just seasons out of time.

Terry Jacks - Seasons In The Sun

Οι πρωτοετείς φοιτητές μπορούν να ενημερωθούν για τον Σύλλογο Φοιτητών Ηλεκτρολόγων Μηχανολόγων Μηχανικών από εδώ:  Σύλλογος Φοιτητών
4Dcube
Veteran
Καταστραμμένος

just.do.it.cut.carrots.

View Profile
« Reply #66 on: September 14, 2005, 23:41:12 pm »

stored by the author Smiley
« Last Edit: March 14, 2016, 02:18:32 am by 4Dcube » Logged

https://www.youtube.com/watch?v=6CAzdawCzhg
Verminoz
Veteran
Καταστραμμένος

View Profile WWW
« Reply #67 on: September 15, 2005, 00:20:30 am »

@4DCube: ΟΚ, κατάλαβα τι εννοείς.

@Aurelius: όσο για σένα χάνω πάσα ιδέα...δεν ξέρω αν πρέπει καν να πω κάτι αλλά ακού τα παρακάτω:

1ον) Δεν κατακρίναμε την γνώμη σου. Μπορείς να πιστεύεις ότι θέλεις. Απλά ο τρόπος που την εξέφρασες ενδεχομένως να ήταν προσβλητικός προς ομοφυλόφιλα άτομα μέσα στο φόρουμ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΙΣ;;;;;;;

2ον) Κανένας δεν μίλησε για παρελάσεις. Εμείς αυτό που επιμένουμε να υποστηρίζουμε είναι ότι οι ομοφυλόφιλοι πρέπει να γίνονται αποδεκτοί και σεβαστοί στην κοινωνία όπως και οι ετεροφυλόφιλοι. ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙΣ;;;;;;;

3ον) Προσπάθισε να καταλάβεις ότι κανένας μας δεν έχει την ανάγκη να νιώσει ακομπλεξάριστος και να το δείξει στους άλλους. Συζήτηση κάνουμε και ο καθένας λέει την γνώμη του. Επίσης έχεις αντιληφθεί ότι εσύ είσαι αυτός που προσπαθεί να επιβάλει την γνώμη του; Ακριβώς επειδή μας εξηγείς ξανά και ξανά την γνώμη σου για το "φυσιολογικό" λες και δεν είμαστε σε θέση να την καταλάβουμε από την πρώτη φορά.....

Οπότε σκέψου λίγο τα παραπάνω.....

Κακούργα ύπαρξις!
rat_poison
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

The Dark Side of the Moon

View Profile
« Reply #68 on: September 15, 2005, 17:51:46 pm »

Quote from: chggr005 on September 14, 2005, 23:04:22 pm
Επίσης έχω ακούσει πως η φύση έχει μία κλίσει προς την θηλυκότητα. Δηλαδή καθώς περνάει ο καιρός όλα τα πράγματα γύρω μας "θηλυκαίνουν". Δεν ξέρω κατά πόσο σωστό είναι αυτό (πριν προλάβει να με βρίσει κανείς Wink), απλά το λέω για να γίνεται κουβέντα...

Ενδιαφέρον θέμα, το είχαν παίξει οι ειδήσεις κάποτε ανάμεσα στα επιστημονικά ευτράπελα που παίζουν κατά καιρούς. Απ' ό,τι έχω ακούσει, αυτό (στους ανθρώπους και σε μερικά θηλαστικά) οφείλεται στο εξής.
Υπάρχει ένα κομμάτι στο Υ χρωμόσωμα που ονομάζεται ολανδρικό. Φαντάσου, όπως είναι το Υ να έχει ένα ποδαράκι ακόμα, σαν το τέταρτο ποδαράκι του Χ, αλλά πολύ μικρό. Αυτό περιέχει χρωμοσώματα που τα έχουν μόνο οι άνδρες και δεν τα φέρουν οι γυναίκες σαν αλληλόλομορφα, αφού οι γυναίκες δεν έχουν καθόλου Υ. Δεν είναι το αντίστροφο της φυλοσύνδετης κληρονομικότητας, γιατί σ' αυτήν την περίπτωση οι γυναίκες έχουν στο επίμαχο μέρος ζεύγος, ενώ οι άνδρες ένα κλωνάρι, ενώ στην περίπτωση του ολανδρικού Υ, οι άνδρες έχουν ένα κλωνάρι και οι γυναίκες κανένα. Αυτό το γεγονός μειώνει τις πιθανές μεταλλάξεις από φυσικά αίτια στο μισό, όπως επίσης και το μέγεθος της γονιδιακής δεξαμενής στο μισό, μειώνοντας κατά πολύ την ποικιλία αλληλόμορφων εκεί. Όπου τώρα δεν υπάρχουν αρκετά αλληλόμορφα για ένα γονίδιο, υπάρχει ο λεγόμενος εκφυλισμός, γιατί τα θνησιγόνα ή απλά νοσηφόρα γονίδια δεν υπάρχει περίπτωση να καλυφθούν και να μην εκφραστούν από επικρατή "υγειή" αλληλόμορφα, αφού δεν υπάρχουν αλληλόμορφα γονίδια. Εκτός αυτού, όσο πιο λίγα τα γονίδια, τόσο λιγότερες οι μεταλλάξεις, πράγμα που μειώνει την αντίδραση της γενετικής προσαρμογής σε περιβάλλον αυξημένης εξελικτικής πίεσης, ή πιο απλά, μειώνει τον αριθμό των μεταλλάξεων που θα μπορούσαν να προσαρμόσουν το ανθρώπινο(ή όποιο άλλο παρόμοιο) είδος σε αυτές τις συνθήκες. Αυτός ο εκφυλισμός, συμβαίνει στα περισσότερα θηλαστικά των οποίων ο φυλοκαθορισμός γίνεται από το χρωμόσωμα Υ του αρσενικού. Υπάρχουν θηλαστικά των οποίων ο φυλοκαθορισμός είναι εντελώς διαφορετικός. Τώρα αν το φαινόμενο που εννοείς ισχύει και αλλού στη φύση, δεν ξέρω πώς λειτουργεί!

There is no dark side of the moon really. Matter of fact it is all dark
Everything under the sun is tune, but the sun is eclipsed by the moon
New car, caviar, 4star daydream, think I'll buy me a football team
Money, Get back
I'm all right Jack, keep your hands off my stack
Alexkasgr
Honoured Member - Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Έτη φωτός μπροστά...

View Profile
« Reply #69 on: September 15, 2005, 18:02:31 pm »

Δεν ξέρω αν σχετίζεται, αλλά είναι γεγονός ότι οι γυναίκες ποσοστιαία είναι περισσότερες από τους άνδρες νομίζω όχι μόνο εν ζωή αλλά και σε αριθμό γεννήσεων, ο οποίος φυσικά είναι αρκετά μεγάλος για να στέκουν οι στατιστικές αναλύσεις. Κάτι τέτοιο ίσως σχετίζεται με τα ολανδρικά γονίδια και τον τρόπο έκφρασής τους. Είναι πολύ ενδιαφέρον θέμα αλλά οι γνώσεις μου στην γενετική σταματούν κάπου εδώ!  Wink
rat_poison
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

The Dark Side of the Moon

View Profile
« Reply #70 on: September 15, 2005, 18:21:23 pm »

Καλά, η συζήτηση έχει ξεφύγει off topic από καιρό! (όχι ότι δε λέγονται ενδιαφέροντα πράγματα)

There is no dark side of the moon really. Matter of fact it is all dark
Everything under the sun is tune, but the sun is eclipsed by the moon
New car, caviar, 4star daydream, think I'll buy me a football team
Money, Get back
I'm all right Jack, keep your hands off my stack
chggr005
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Free ...as a bird (Beatles)

View Profile
« Reply #71 on: September 18, 2005, 07:35:46 am »

Quote from: Alexkasgr on September 15, 2005, 18:02:31 pm
Δεν ξέρω αν σχετίζεται, αλλά είναι γεγονός ότι οι γυναίκες ποσοστιαία είναι περισσότερες από τους άνδρες νομίζω όχι μόνο εν ζωή αλλά και σε αριθμό γεννήσεων, ο οποίος φυσικά είναι αρκετά μεγάλος για να στέκουν οι στατιστικές αναλύσεις.
Πολύ ενδιαφέρουσα η επιστημονική ανάλυση που έκανε ο συνάδελφος παραπάνω. Σε σένα φίλε Άλεξ έχω να πω τα εξής: Μου φαίνεται πως το γεγονός ότι γεννιούνται περισσότερες γυναίκιες και όχι άνδρες οφείλεται στο pH του κόλπου της γυναίκας. Κάτι τέτοιο είχα ακούσει - όποιος τα ξέρει αλλιώς ας παρέμβει διορθώνοντάς με.

Goodbye to you, my trusted friend.
We've known each other since we were nine or ten.
Together we 've  climbed hills or trees.
Learned of love and ABC's,
skinned our hearts and skinned our knees.

Goodbye my friend, it's hard to die,
when all the birds are singing in the sky,
Now that the spring is in the air.
Ο λογαριασμός έχει παραβιαστεί, μην ανοίξετε το link. are everywhere.
When you see them I'll be there.

We had joy, we had fun, we had seasons in the sun.
But the hills that we climbed
were just seasons out of time.

Terry Jacks - Seasons In The Sun

Οι πρωτοετείς φοιτητές μπορούν να ενημερωθούν για τον Σύλλογο Φοιτητών Ηλεκτρολόγων Μηχανολόγων Μηχανικών από εδώ:  Σύλλογος Φοιτητών
Aurelius
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Τρια πουλακια καθονταν, στον κηπο και λαλούσαν...

View Profile
« Reply #72 on: September 18, 2005, 23:00:53 pm »

Verminoz δεν χρειαζεται να χανεις καμια ιδεα. Αυτο που μου λες λεω τοση ωρα. Οτι τους αποδεχομαι λπηρως και συνειδητα. Ισως περισσοτερο συνειδητα απο οτι εσεις, γιατι καταλαβαινω την διαφορετικοτητα τους και το αποδεχομαι. Απλα το αποδεχομαι, δε δικαιολογω τιποτα γιατι δεν χρειαζεται να δικαιολογησω.
Το αν θεωρω κατι φυσιολογικο, ειναι παντα υποκειμενικη αποψη και προφανως μια φυσιολογικη κατασταση δεν ειναι η μονη σωστη.
Για παραδειγμα, για τη μανα μου(λεμε τωρα) φυσιολογικο ειναι να ειμαι ολη μερα πανω απο τα βιβλια. Για μενα δεν ειναι. Οταν βλεπω καποιον να μη βγαινει, να μην εχει παρεες και ολη μερα να λυνει διαφορικες δεν το θεωρω φυσιολογικο. Αυτο εννουσα. Δεν το βλεπω καθολου ρατσιστικα, για τον πολυ απλο λογο, οτι πολλοι απο τους ομοφυλοφιλους απλα δεν μπορουν να κανουν αλλιως. Οπως και οι ετεροφυλοφιλοι δεν μπορυν να κανουν αλλιως.
Παντως ισως στον λογο μου υπερεβαλα λιγο, προσπαθωντας να σας κανω να καταλαβετε τι ηθελα να πω(γραπτος λογος βλεπεις). Το να πεισω πιστευω ειναι πολυ δυσκολο(οχι μονο εγω, αλλα γενικα) γιατι σχεδον κανεις(και φυσικα πολλες φορες και εγω) δεν ειναι προθυμος να δειξει οτι ο αλλος εφερε καλυτερα επιχειρηματα...

Οσον αφορα τα περι γονιδιων, κατα την γενεση του ανθρωπου, υπαρχουν ορισμενες ορμονες. Αυτες ειναι θυληκες ολες, εως καποιο σταδιο. Τα γονιμοποιημενα ωαρια τα οποια προκειται να γινουν αγορακια(ΧΨ χρωμοσωματα) σε καποια φαση της αναπτυξης εκκρινουν ανδρικες ορμονες οι οποιες υπερισχυουν των θηλυκων. Προφανως μπολικη τεστοστερονη...(και σε κανονικη γυναικα αν εγχυσεις τεστοστερονη θα βγαλει γενια και τα συναφη ανδρικα χαρακτηριστικα. Ετσι γινονται αλλαγες φυλου). Αυτο σημαινει οτι μεχρι καποια φαση ειμαστε ολοι κοριτσακια, εως οτου η φυση επιλεξει τι απο τα 2 θα γινουμε. Οι ομοφυλοφιλοι τωρα, λογω καποιων γονιδιων, εμφανιζουν διαφορετικη κατανομη ορμονων. Δηλαδη ενω για παραδειγμα στους αντρες πρεπει να ειναι 80-20 ανδρικες θυληκες σε αυτους ειναι 50-50. Ετσι δεν ειναι ουτε αντρες αντρες ουτε γυναικες γυναικες, τουλαχιστον ορμονικα. Γι αυτο παρουσιαζουν ανδρικα φυσικα χαρακτηριστικα με θυληκη συμπεριφορα
Τωρα υπαρχουν και οι ομοφυλοφιλοι οι οποιοι προεκυψαν λογω ομοφυλοφιλικης σεξουαλικης επαφης. Αυτο οφειλεται στο γεγονος οτι στον ανδρα το σημειο G βρισκεται στον κ.... Στον καθενα μας(αντρα) αν τους βαλουν κατι εκει υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να τελειωσει, οχι για καποιο αλλο λογο, απλα εκει υπαρχουν περισοοτεροι νευρωνες ανα μοναδα επιφανειας. Το θεμα ειναι αν το δεχεται αυτο καποιος η οχι. Αν το δεχεται γινεται ομοφυλοφιλος, αν οχι δεν γινεται.

Οσο για το pH που λες Χρηστο, ισχυει νομιζω κατα καποιο τροπο. Καποιες μερες του κυκλου της γυναικας ευνοουνται τα σπερματοζωαρια με Ψ χρωμοσωμα λογω μεγαλυτερης οξυτητας(η το αντιθετο) του περιβαλλοντος της μητρας και καποιες αλλες μερες τα σπερματοζωαρια που εχουν το Χ χρωμοσωμα λογω μικροτερης οξυτητας(η το αντιθετο).

My website: http://staff.science.uva.nl/~gavves/
My blog: http://stratisgavves.blogspot.com/

Και τελος, το νεο site που φτιαχνω, www.antoniagavve.com. Αν υπαρχουν τιποτα ιδεες, ή προτασεις ειναι ιδιαιτερως ευπροσδεκτες. Αν καποιος ξερει και νορβηγικα, ακομα καλυτερα Tongue
Gaijin
Νεούλης/Νεούλα
*

Είμαι ηλεκτρολόγος, συμβαίνει κάτι;

View Profile
« Reply #73 on: September 18, 2005, 23:42:53 pm »

Το σημείο G στον άνδρα βρίσκεται στον προστάτη. Όχι στον colon . Για αυτό γουστάρουν οι παθητικοί ομοφυλόφιλοι (αν τους πω πούστηδες είμαι ρατσιστής ; Πάντος ένας πούστης γνωστός μου,  μου απάντησε στην ερώτηση μου αν είναι πούστης ότι δεν είναι πούστης αλλά πουστάρα - Μέσα στο Κinky Bambolina )  τους ενεργητικούς με μακρυά πέη, γιατί αγγίζουν τον προστάτη τους και γουστάρουν.
Verminoz
Veteran
Καταστραμμένος

View Profile WWW
« Reply #74 on: September 19, 2005, 02:43:03 am »

Δηλαδή Aurelius πρέπει η συζήτηση να τελειώσει οπωσδήποτε με εσένα νικητή;;;;;

Τι ανόητη νοοτροπία....τεσπα....τώρα πάντως μίλησες πιο σωστά.....προσωπική μου γνώμη παντά... Wink

Κακούργα ύπαρξις!
Pages: 1 ... 3 4 [5] 6 Go Up Print
Jump to: