• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 04:28:45 am

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 04:28:45 am

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[Today at 01:56:37]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by nmpampal
[Today at 00:16:23]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 15, 2025, 20:08:49 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:18 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]

[Δυναμική Συμπεριφορά ΣΗΕ...
by soko_freta
[June 13, 2025, 01:05:36 am]

[Εφ.Θερμοδυναμική]Παλιά θ...
by Giannis Masterio
[June 12, 2025, 22:30:38 pm]

Paid Internships in a Eur...
by okan
[June 12, 2025, 22:30:02 pm]

[ΔΣΗΕ] Γενικές απορίες, α...
by tasos_ntv
[June 12, 2025, 21:38:52 pm]

[Ηλεκτρονική Ι] Απορίες σ...
by RogueSoftware
[June 12, 2025, 12:19:21 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by chris_krkls
[June 12, 2025, 11:20:29 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9958
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426662
Total Topics: 31711
Online Today: 201
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 5
Guests: 67
Total: 72
mimaki
johnderme5
Tasos Bot
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads
με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!
THMMY.gr > Forum > Χαλαρή συζήτηση - κουβεντούλα > Φιλόσοφοι Μηχανικοί - Μηχανικοί Φιλόσοφοι > Θρησκεία (Moderators: Mr Watson, Tasos Bot) > 666-Τι ειναι αυτο;;;
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 [2] 3 4 ... 6 Go Down Print
Author Topic: 666-Τι ειναι αυτο;;;  (Read 23613 times)
fugiFOX
Veteran
Καταστραμμένος

Fugi+Fox μια νέα μορφή ζωής...

View Profile
Απ: 666-Τι ειναι αυτο;;;
« Reply #15 on: September 11, 2005, 11:29:49 am »

Quote from: aliakmwn on September 11, 2005, 02:10:19 am

"Παντελης αγνοια" και "ασχετος" ειναι λεξεις που δεν αρμοζουν. Δεν ξερω για τους αλλους, αλλά εγω δεν σου εδωσα κανενα δικαιωμα. Περιμενω να αναιρεσεις.[/b]

2) Τα περι θεου και χαραγματος για μενα ειναι μαλακιες

Το 2 είναι το αντίστροφο του 1

http://www.mozilla.org/en-US/firefox/new/
xristoforos_
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

αλλάζοντας...

View Profile
Απ: Re: Απ: 666-Τι ειναι αυτο;;;
« Reply #16 on: September 11, 2005, 12:11:46 pm »

Quote from: Gaijin on September 11, 2005, 01:24:55 am
Αν και ηλεκτρολόγοι λυπάμαι αλλά έχετε παντελή άγνοια του γραμμωτού κώδικα.

Ο αριθμός έξι σε μια κωδικοποιιηση ειναι ώντος δυο γραμμές λεπτές.
Ο χαρακτήρας του κενού είναι ώντος δυο γραμμές λεπτές.΄
Όμως είναι σε διοφορετικά σημείά στον χώρο. Του κενού είναι στην μέση , του 6 στην περιβόητη κωδικοποίηση είναι μετατοπισμένη στα δεξια αν ειναι στο δεξί μέρος ή στα αριστερά αν είναι στο αριστερό μέρος του γραμμωτού κώδικα.

Ο άνθρωπος που πιστέυει οτι ο χαρακτήρας του κενού στον γραμματο κώδικα είναι ίδιος με το 6 τότε μάλλον είναι άσχετος.

Το πρόβλημα που έχει ο Θεός με το χάραγμα , αν έχετε διαβάσει τα εδάφια που αναφέρεται στην Βίβλο για το 666 , είναι ένα και μοναδικό.
Το χάραγμα πιστοποιεί ότι το άτομο που θα το πάρει ότι έχει προσκυνήσει το θηρίο και την εικόνα του που μιλάει, σαν ΘΕΟ.
Πέρνει και την πιστοποίηση (μπορεί να την πούνε και ISO 666 ) και έτσι αυτοί που δεν προσκύνησαν βγαίνουν εκτός νόμου (αν δεν έχουν θανατωθεί) και μάλλον θα πεθάνουν απο την πείνα.

δυστυχώς παρά την απολυτότητά σου....ούτε τον κώδικα ξέρεις....ούτε "τα εδάφια" στα οποία αναφέρεσαι έχεις διαβάσει...

καλύτερα να είσαι λίγο πιο σεμνός άλλες φορές γιατί αυτογελοιοποιήσαι...

1)κάνε ένα ψαχτήρι στο google, ή μπες στην παιδεία της βίκης,(ο στάθης έδωσε πολλά ενδιαφέροντα links)  και δες για το 6-6-6 στο barcode....
(επίσημες πηγές, όπως σχετικοί οργανισμοί προτύπων κτλπ προτιμούνται...γιατί σε "ενδιαφέροντα" sites όπως αυτό που αναφέρει και πάλι ο στάθης ...ο καθένας λέει ότι θέλει...και το αποδεικνύει όπως τον βολεύει)

2)αυτά που λες...για τα εδάφια...είναι μια ανάκατη μίξη ...ιδεών...πρόσεχε περισσότερο...

οχτώ μηνύματα και ήρθες με άγριες διαθέσεις....
άντε στάθη....καλά θα περάσεις και φέτος Wink

χριστόφορος_

βαθειά...
Aurelius
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Τρια πουλακια καθονταν, στον κηπο και λαλούσαν...

View Profile
Re: 666-Τι ειναι αυτο;;;
« Reply #17 on: September 11, 2005, 15:24:09 pm »

Παντως ετσι που τα γραφει ο Gaijin εγω δν καταλαβαινω Χριστο τι θελει να πει....

My website: http://staff.science.uva.nl/~gavves/
My blog: http://stratisgavves.blogspot.com/

Και τελος, το νεο site που φτιαχνω, www.antoniagavve.com. Αν υπαρχουν τιποτα ιδεες, ή προτασεις ειναι ιδιαιτερως ευπροσδεκτες. Αν καποιος ξερει και νορβηγικα, ακομα καλυτερα Tongue
Gaijin
Νεούλης/Νεούλα
*

Είμαι ηλεκτρολόγος, συμβαίνει κάτι;

View Profile
Re: Απ: Re: Απ: 666-Τι ειναι αυτο;;;
« Reply #18 on: September 11, 2005, 22:11:10 pm »

Quote from: xristoforos_ on September 11, 2005, 12:11:46 pm
Quote from: Gaijin on September 11, 2005, 01:24:55 am
Αν και ηλεκτρολόγοι λυπάμαι αλλά έχετε παντελή άγνοια του γραμμωτού κώδικα.

Ο αριθμός έξι σε μια κωδικοποιιηση ειναι ώντος δυο γραμμές λεπτές.
Ο χαρακτήρας του κενού είναι ώντος δυο γραμμές λεπτές.΄
Όμως είναι σε διοφορετικά σημείά στον χώρο. Του κενού είναι στην μέση , του 6 στην περιβόητη κωδικοποίηση είναι μετατοπισμένη στα δεξια αν ειναι στο δεξί μέρος ή στα αριστερά αν είναι στο αριστερό μέρος του γραμμωτού κώδικα.

Ο άνθρωπος που πιστέυει οτι ο χαρακτήρας του κενού στον γραμματο κώδικα είναι ίδιος με το 6 τότε μάλλον είναι άσχετος.

Το πρόβλημα που έχει ο Θεός με το χάραγμα , αν έχετε διαβάσει τα εδάφια που αναφέρεται στην Βίβλο για το 666 , είναι ένα και μοναδικό.
Το χάραγμα πιστοποιεί ότι το άτομο που θα το πάρει ότι έχει προσκυνήσει το θηρίο και την εικόνα του που μιλάει, σαν ΘΕΟ.
Πέρνει και την πιστοποίηση (μπορεί να την πούνε και ISO 666 ) και έτσι αυτοί που δεν προσκύνησαν βγαίνουν εκτός νόμου (αν δεν έχουν θανατωθεί) και μάλλον θα πεθάνουν απο την πείνα.

δυστυχώς παρά την απολυτότητά σου....ούτε τον κώδικα ξέρεις....ούτε "τα εδάφια" στα οποία αναφέρεσαι έχεις διαβάσει...

καλύτερα να είσαι λίγο πιο σεμνός άλλες φορές γιατί αυτογελοιοποιήσαι...

1)κάνε ένα ψαχτήρι στο google, ή μπες στην παιδεία της βίκης,(ο στάθης έδωσε πολλά ενδιαφέροντα links)  και δες για το 6-6-6 στο barcode....
(επίσημες πηγές, όπως σχετικοί οργανισμοί προτύπων κτλπ προτιμούνται...γιατί σε "ενδιαφέροντα" sites όπως αυτό που αναφέρει και πάλι ο στάθης ...ο καθένας λέει ότι θέλει...και το αποδεικνύει όπως τον βολεύει)

2)αυτά που λες...για τα εδάφια...είναι μια ανάκατη μίξη ...ιδεών...πρόσεχε περισσότερο...

οχτώ μηνύματα και ήρθες με άγριες διαθέσεις....
άντε στάθη....καλά θα περάσεις και φέτος Wink

χριστόφορος_

Χριστόφορε, για να καταλάβω πιστεύεις ότι το 666 είναι πάνω σε κάθε γραμμωτό κώδικα προιόντος ;
Πιστεύω ότι κανεις λαθος αν είναι αληθεια. Σε παρακαλώ απόδειξε το. Εγώ σου έγραψα πώς με μια ποιο προσεκτική παρατήρηση θα το δείς.

Δεν βρίσκω κανένα νόημα καποιος που έβγαλε το standard για χαρακτήρα του κενού να βάζει το 6. Αν θέλεις εσυ να συσχετίσεις το bar code (γραμμωτό κώδικα) με
το χάραγμα του αντιχρίστου πιστεύω ότι δεν ειναι σοφό και σύμφωνα με την Αγία Γραφή.
Το Εδαφιο που αναφέρεται δεν είναι άλλο απο το Αποκάλυψη 13: 15-18 (η αλλιώς ιγ' 15-18) , όπως και το διαβάζω στη Αγία Γραφή που έχω μπροστά μου.  Εχεις καποια μπροστά σου για να το επαληθέυσεις ; Μπορεί και να μην ξέρω να διαβάζω.
Gaijin
Νεούλης/Νεούλα
*

View Profile
« Reply #19 on: September 11, 2005, 22:16:51 pm »

Quote from: Aurelius on September 11, 2005, 15:24:09 pm
Παντως ετσι που τα γραφει ο Gaijin εγω δν καταλαβαινω Χριστο τι θελει να πει....

Ας το ξαναπω αλλιώς.

Το 666 δεν έχει σχέση με το bar code των προιόντων γιατι απλά το 6 που νομιζουμε ως αρχή , μέση και τέλος είναι ο χαρακτήρας του κενου.

Αυτό το κατάλαβες ;
xristoforos_
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

αλλάζοντας...

View Profile
« Reply #20 on: September 11, 2005, 22:21:45 pm »

αγαπητέ μου φίλε σου παρέθεσα ta links του έτερού μας φίλου αλιακμώνα...τα οποία όμως δεν έκανες τον κόπο να διαβάσεις...
αν νομίζεις ότι θα κάτσω εδώ να σου εξηγήσω ...και μετά ξύπνησες....μπορείς σαν καλός μηχανικός και πνέυμα ανήσυχο και πολυμήχανο...
να κάνεις τουλάχιστον τον κόπο να τα διαβάσεις...

από κει και πέρα και μόνο το ύφος σου με κάνει να βαριέμαι να γράψω κάτι παραπάνω...

χριστόφορος_

υγ.: όσο για το εδάφιο που παραθέτεις...για δες...λέει ακριβώς αυτά που λες όπως τα λες;...γιατί εμένα μόνο η γιαγιά μου θα το παρουσιάζε έτσι...
τι θέλω να πω; γελιοποιείς κάτι...με τον τρόπο που το παρουσιάζεις...και αυτό απλά δεν μου κολλάει...και δεν μου αρέσει...τίποτα παραπάνω....

βαθειά...
fugiFOX
Veteran
Καταστραμμένος

Fugi+Fox μια νέα μορφή ζωής...

View Profile
« Reply #21 on: September 12, 2005, 02:28:41 am »

Κάτσε ρε Χριστόφορε, γιατί το γελοιοποιεί το θέμα;
Σου παραθέτει "λινκς" και αυτός, όπως και εσύ ή ο Αλιάκμων.

http://www.mozilla.org/en-US/firefox/new/
4Dcube
Veteran
Καταστραμμένος

just.do.it.cut.carrots.

View Profile
« Reply #22 on: September 12, 2005, 03:27:20 am »

Βρε παιδιά, βρε παιδιά, τι barcode και 666; Την αλήθεια την είπε ο Αρκάς: Στην πραγματικότητα το νούμερο του θηρίου είναι στρογγυλοποίηση του 665,976542... Grin Grin Wink
(βαριέμαι να βρω το link) 8)

https://www.youtube.com/watch?v=6CAzdawCzhg
Gaijin
Νεούλης/Νεούλα
*

View Profile
Re: Απ: 666-Τι ειναι αυτο;;;
« Reply #23 on: September 12, 2005, 08:03:49 am »

Quote from: xristoforos_ on September 11, 2005, 22:21:45 pm
αγαπητέ μου φίλε σου παρέθεσα ta links του έτερού μας φίλου αλιακμώνα...τα οποία όμως δεν έκανες τον κόπο να διαβάσεις...
αν νομίζεις ότι θα κάτσω εδώ να σου εξηγήσω ...και μετά ξύπνησες....μπορείς σαν καλός μηχανικός και πνέυμα ανήσυχο και πολυμήχανο...
να κάνεις τουλάχιστον τον κόπο να τα διαβάσεις...

από κει και πέρα και μόνο το ύφος σου με κάνει να βαριέμαι να γράψω κάτι παραπάνω...

χριστόφορος_

υγ.: όσο για το εδάφιο που παραθέτεις...για δες...λέει ακριβώς αυτά που λες όπως τα λες;...γιατί εμένα μόνο η γιαγιά μου θα το παρουσιάζε έτσι...
τι θέλω να πω; γελιοποιείς κάτι...με τον τρόπο που το παρουσιάζεις...και αυτό απλά δεν μου κολλάει...και δεν μου αρέσει...τίποτα παραπάνω....

ta links του έτςρου φίλου μας αλιάκμωνα τα είδα και παρατήρησα ότι το 6, μοιάζει σε μια κωδικοποιηση του bar code, τον χαρακτήρα του κενού , όπως ακριβώς είχα πεί .
Έχει στείλει και καποιο άλλο σετ απο links ;

Σχετικά με το εδάφιο , ρωτάς εμένα αν τα λέει όπως τα λέω εγώ. Γιατί δεν το διαβάζεις για να μου πεις που ακριβώς διαφωνείς με την ασχετη ίσως όπως λες ερμηνεία ; Έχεις μια καινή διαθήκη, τουλάχιστον;
Τί πράγμα σου φάνηκε γελοίο ; (Το ISO 666 ? , αυτό το είπα όντως για να γελοιοποιήσω την πράξη του καθεστώτος του αντιχρίστου και όχι το κείμενο)
Alexkasgr
Honoured Member - Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Έτη φωτός μπροστά...

View Profile
« Reply #24 on: September 12, 2005, 09:50:03 am »

Quote from: 4Dcube on September 12, 2005, 03:27:20 am
Βρε παιδιά, βρε παιδιά, τι barcode και 666; Την αλήθεια την είπε ο Αρκάς: Στην πραγματικότητα το νούμερο του θηρίου είναι στρογγυλοποίηση του 665,976542... Grin Grin Wink
(βαριέμαι να βρω το link) 8)
lol! Κορυφαίο και αυτό του Αρκά!!  ^top^ ^top^

Όσο για το θέμα δε γνωρίζω κάτι πλην μιας απλής παρατήρησης χθες σε ένα τενεκεδάκι Heineken, όπου και είδα μερικές αντισοιχίες αριθμών και barcodes.
Πάντως φίλοι Αλιάκμωνα και Χριστόφορε, πολύ... τσαμπουκαλίδικα μπήκατε στη χρονιά! Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό, αν και ας φροντίσουμε στις διαδικτυακές κόντρες να κρατάμε λίγο χαμηλά τους τόνους...
Μη μας πουν ότι τα λέμε και καλυμμένοι από την ανωνυμία και άρα εκ του ασφαλούς!
haris_kal
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

με ενέργεια να πορευόμαστε..αρκεί να μην καούμε!

View Profile
« Reply #25 on: September 12, 2005, 12:21:00 pm »

Quote from: aliakmwn on September 11, 2005, 02:10:19 am
1) Μιλα καλυτερα.
"Παντελης αγνοια" και "ασχετος" ειναι λεξεις που δεν αρμοζουν. Δεν ξερω για τους αλλους, αλλά εγω δεν σου εδωσα κανενα δικαιωμα. Περιμενω να αναιρεσεις.

2) Τα περι θεου και χαραγματος για μενα ειναι μαλακιες, κουτοχορτο για τους ευπιστους και τους συνωμοσιολαγνους. Πιστευε ο,τι θελεις, ερμηνευε το οπως θελεις, δικαιωμα σου, αλλα και δικο σου προβλημα. Το επιστημονικο κομματι, ομως, δεν εχει σχεση με θεους και δαιμονες. Ομοιως και το πολιτικο.

3) Το barcode αυτο καθ' εαυτο δεν εχει να κανει με κωδικες. Το barcode ειναι μια μορφη απεικονισης, μια μορφη παρουσιασης ενος κωδικα, με τετοιον τροπο ωστε να διαβαζεται απο τις καταλληλες συσκευες.
Οι διάφορες κωδικοποιησεις ειναι ισως και ασχετες μεταξυ τους. Το μονο τους κοινο στοιχειο ειναι οτι εχουν ως βαση το 2 (οπως π.χ. ο κωδικας ASCII με τον Gray, ή τους διαφορους BCD... Το μονο τους κοινο ειναι οτι εχουν ως βαση το δυαδικο συστημα)
Ετσι, σε μερικους τυπους barcode πραγματι κωδικοποιειται και το κενο, και ισως σε καποιον να ταυτιζεται με το 6, αυτο δεν το γνωριζω.
Ομως, στον UPC και στον EAN-UCC το κενο δεν κωδικοποιειται. Οι κωδικες αυτοι περιλαμβανουν μονο τους 10 αριθμους του δεκαδικου συστηματος. Και ο αναγνωριστικος κωδικος 6-6-6 ενυπαρχει μονο σε αυτους τους δυο, στους οποίους και αναφερομαστε.

http://en.wikipedia.org/wiki/Barcode
http://en.wikipedia.org/wiki/Universal_Product_Code

Τελος, με μια πολυ προχειρη αναζητηση στο google, δες και αυτο το site, για την ποιοτητα των πληροφοριων του οποίου, ομως, δεν μπορω να αποφανθω γιατι δεν το διαβασα παρα μονο διαγωνια: http://www.av1611.org/666/barcode.html
Καπου στη μεση μαλιστα εχει και μιαν ενδιαφερουσα παρατηρηση, συμφωνα με την οποία οι μπαρες που προεξεχουν δεν εχουν σχεση με το 6-6-6!!!

Περιμενω να αναιρεσεις τις απαραδεκτες λεξεις σου...

Καλημέρα κι απο μένα...

Μια παρατήρηση με πραγματικά καλή διάθεση που έχω να κάνω στο συνάδελφο aliakmwn.. είναι να έχει τα μάτια και τα αυτιά του ανοιχτά, γιατί όπως έχω ξαναπεί η πίστη ΔΕΝ έχει λογική και σε αυτή ΔΕΝ χωράνε επιστημονικές εξηγήσεις...και όλα αυτά περί θεού και χαράγματος..αυτές οι μαλακίες..μπορεί να γυρίσουν στα μούτρα μας μια μέρα..Λόγω της "υψηλής μας διανόησης" και του επιστημονικού μας απολυταρχισμού..γιατί όλα έτσι πρέπει να εξηγούνται και όλα τα άλλα είναι απλώς γραφικά.. Embarrassed

Ειλικρινά ΔΕΝ είχα σκοπό να γράψω..γιατί όπως κι εσύ σε ένα site της Εκκλησίας που είναι μαζεμένοι όλοι οι γραφικοί..ΔΕΝ θα μπορείς να μιλήσεις απο την τρέλα που θα σε πιάσει..(και σε αυτό εν μέρει συμφωνώ μαζί σου Wink), έτσι κι εγώ με όλη αυτή την υπερεκλογίκευση που συναντώ και την κάθετη και απόλυτη (όσο κι αν θεωρείστε πολλοί ανοιχτοί και φιλελεύθεροι εδώ μέσα..) συμπεριφορά..πολλές φορές νιώθω ότι "στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα!" Embarrassed

Είχα πει και στο παρελθόν για τους γραφικούς και των δύο πλευρών..και πλέον θεωρώ ότι είσαι απόλυτα γραφικός αντιχριστιανός..και δεν μπορώ να καταλάβω..γιατί τόσο!? Huh

Εγώ δεν θα παραθέσω link, απλά θα ζητήσω για άλλη μια φορά..να ψάχνεστε και να αναζητείτε με μεγαλύτερη ειλικρίνεια και διάθεση να αμφισβητήσετε και εσάς ακόμα..τη ζωή σας..το είναι σας..και να ζητάτε (όσο κι αυτό ακούγεται εξωπραγματικό και χαζό για τα τεχνοκρατικά μας μυαλά) την Αλήθεια να σας φανερωθεί..βήμα βήμα όμως,γιατί δεν ξέρω αν κανείς απο μας..αντέχει την Αλήθεια..ολόκληρη!

Όσο για τις πηγές σας..η Αγία γραφή όπως έχω καταλάβει..είναι για τους αρκετά αγαθούς τη καρδία..και πιστούς χριστιανούς..οι οποίοι αντιλαμβάνονται τα μηνύματα πολύ πιο πίσω απο τις λέξεις και δεν τρομοκρατούν, παρά εφαρμόζουν την Αγάπη..(λίγοι μεν, αλλά δυστυχώς δεν θέλετε να δείτε και αυτήν την όψη..)
Καλό θα ήταν να ξεκινήσετε απο την άλλη με πατερικά κείμενα..και προς Θεού όχι με κείμενα σχετικά με τα Έσχατα και άλλα τέτοια...αλλά με την ίδια τη ζωή και την ασκητική της Αγάπης!

Τώρα εγώ τι να σας πω..δεν υπάρχει σιγουριά σε τίποτε στην πίστη (έχω ξαναπεί πως ακόμα και η λέξη κρύβει το ρίσκο..)όπως ακριβώς και στον έρωτα..Και όσο κι αν σας φαίνονται όλοι ανέραστοι και μίζεροι όπως έχω ακούσει στο παρελθόν..ΔΕΝ είναι! ::)αλλά..όταν κάποιος είναι "πέτρα" στα δικά του..δεν χωράει τίποτε να μπεί μέσα του..!

Και κλείνω με τα λόγια ενός μεγάλου Γέροντα..που κανένας μας (ούτε κι εγώ στο βαθμό που θα έπρεπε) δεν καταλάβε πόση βοήθεια  προσέφερε στον κόσμο..με την άσκηση και την προσευχή του (ψιλά γράμματα)

"Ο Χριστός εκπέμπει στη συχνότητα "Αγάπη - Ταπείνωση"
όσο δεν είμαστε σε αυτή τη συχνότητα..
μην περιμένουμε να ακούσουμε τα μηνύματά του.."

Σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας και ΜΗΝ είστε τόσο κάθετοι κι έτοιμοι να κάνετε επιπόλαιες κινήσεις του μυαλού σας μόνο..

ενεργειακά και πάντα φιλικά..

χάρης Grin

"Όταν σηκώνεις τα χέρια σου ψηλά να φτάσεις τ'αστρα..μπορεί να μην τα πιάσεις..
Το σίγουρο όμως είναι πως δεν θα καταλήξεις να κρατάς μια χούφτα λάσπη"

Καλόθετος Χάρης
Verminoz
Veteran
Καταστραμμένος

I smoke my friends down to the filter

View Profile WWW
Re: Απ: 666-Τι ειναι αυτο;;;
« Reply #26 on: September 12, 2005, 13:01:29 pm »

Quote from: haris_kal on September 12, 2005, 12:21:00 pm
Μια παρατήρηση με πραγματικά καλή διάθεση που έχω να κάνω στο συνάδελφο aliakmwn.. είναι να έχει τα μάτια και τα αυτιά του ανοιχτά, γιατί όπως έχω ξαναπεί η πίστη ΔΕΝ έχει λογική και σε αυτή ΔΕΝ χωράνε επιστημονικές εξηγήσεις...και όλα αυτά περί θεού και χαράγματος..αυτές οι μαλακίες..μπορεί να γυρίσουν στα μούτρα μας μια μέρα..Λόγω της "υψηλής μας διανόησης" και του επιστημονικού μας απολυταρχισμού..γιατί όλα έτσι πρέπει να εξηγούνται και όλα τα άλλα είναι απλώς γραφικά.. Embarrassed

Αγαπητέ φίλε haris_kal, συγγνώμη αλλά πιστεύω πως αυτή ακριβώς η μεγαλοσύνη του Θεού και της όλης ιδέας του χριστιανισμού είναι μια τεράστια φάρσα...
Εκεί που Εκκλησία δεν έχει απαντήσεις πετάει τα γνωστά ρητά περί μεγαλοσύνης του Θεού ("Πίστευε και μη ερεύνα", "άγνωσται αι βουλαί του κυρίου" κτλ κτλ)....οτι δηλαδή οτι είναι μια έννοια τόσο μεγάλη που κάλυτερα να μην το ψάχνουμε και να πιστεύουμε τυφλά....

Και όταν βλέπει ότι οι άνθρωποι αμφισβητούν τα παραπάνω, τότε η Εκκλησία παλεύει με νύχια και με δόντια να κρατήσει τις λαικές μάζες υπό την μαστουρωτική επιρροή της με τρομολαγνικές φιλοσοφίες (όπως αυτή περί "σατανικού" barcode") και με την τεράστια απειλή της μη-σωτηρίας της ψυχής αυτών που θα τολμήσουν να την αμφισβητήσουν....

Ξέρω ότι το γύρισα πολύ στο φιλοσοφικό αλλά τα λεγόμενα του αγαπητού haris_kal με ανάγκασαν διότι υπάρχει μια τάση από πολλους να περιορίζουν την επιστημονική ανησυχία θέτοντας ηθικούς και θρησκευτικούς φραγμούς....

Όσο για το 666 sta barcodes θα έρθω να συμφωνίσω απόλυτα και να επαυξήσω την άποψη του αγαπητού aliakmwn γιατί με το που διάβασα το πρώτο ποστ ρώτησα στον εαυτό μου την ερώτηση και η απάντηση που πήρα ήταν ότι και εγώ το 6-6-6 θα είχα βάλει ακριβώς για να κάνω μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ φάρσα και για να δώσω τροφή στους τρομολάγνους κάτι που ενδεχομένως θα ευχαριστούσε τους ανωτέρους μου....

Αυτάααααα Smiley

Englab - Open source scientific/engineering platform
Rebetologion - Contemporary/Experimental

Κακούργα ύπαρξις!
haris_kal
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

με ενέργεια να πορευόμαστε..αρκεί να μην καούμε!

View Profile
Απ: Re: Απ: 666-Τι ειναι αυτο;;;
« Reply #27 on: September 12, 2005, 15:24:16 pm »

Quote from: Verminoz on September 12, 2005, 13:01:29 pm
Quote from: haris_kal on September 12, 2005, 12:21:00 pm

Αγαπητέ φίλε haris_kal, συγγνώμη αλλά πιστεύω πως αυτή ακριβώς η μεγαλοσύνη του Θεού και της όλης ιδέας του χριστιανισμού είναι μια τεράστια φάρσα...
Εκεί που Εκκλησία δεν έχει απαντήσεις πετάει τα γνωστά ρητά περί μεγαλοσύνης του Θεού ("Πίστευε και μη ερεύνα", "άγνωσται αι βουλαί του κυρίου" κτλ κτλ)....οτι δηλαδή οτι είναι μια έννοια τόσο μεγάλη που κάλυτερα να μην το ψάχνουμε και να πιστεύουμε τυφλά....

Και όταν βλέπει ότι οι άνθρωποι αμφισβητούν τα παραπάνω, τότε η Εκκλησία παλεύει με νύχια και με δόντια να κρατήσει τις λαικές μάζες υπό την μαστουρωτική επιρροή της με τρομολαγνικές φιλοσοφίες (όπως αυτή περί "σατανικού" barcode") και με την τεράστια απειλή της μη-σωτηρίας της ψυχής αυτών που θα τολμήσουν να την αμφισβητήσουν....

Ξέρω ότι το γύρισα πολύ στο φιλοσοφικό αλλά τα λεγόμενα του αγαπητού haris_kal με ανάγκασαν διότι υπάρχει μια τάση από πολλους να περιορίζουν την επιστημονική ανησυχία θέτοντας ηθικούς και θρησκευτικούς φραγμούς....

Όσο για το 666 sta barcodes θα έρθω να συμφωνίσω απόλυτα και να επαυξήσω την άποψη του αγαπητού aliakmwn γιατί με το που διάβασα το πρώτο ποστ ρώτησα στον εαυτό μου την ερώτηση και η απάντηση που πήρα ήταν ότι και εγώ το 6-6-6 θα είχα βάλει ακριβώς για να κάνω μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ φάρσα και για να δώσω τροφή στους τρομολάγνους κάτι που ενδεχομένως θα ευχαριστούσε τους ανωτέρους μου....

Αυτάααααα Smiley

Όταν λέω ότι κανείς σας δεν θέλει να βγεί απο το καβούκι του..αυτό εννοώ! Undecided

Δυστυχώς για άλλη μια φορά..αποδεικνύεται ότι ο καθείς κρατάει ό,τι πραγματικά τον βολεύει απο τα λόγια του άλλου και πιστέυει στο μυαλό του και μόνο..

Τι άλλο να πω..θέλω να σας προσηλυτίσω, γιατί θέλω υποστηρικτές στην τρέλα μου..! Grin

κάντε ό,τι καταλαβαίνετε...

ευχές σε όλους σας..

χάρης

"Όταν σηκώνεις τα χέρια σου ψηλά να φτάσεις τ'αστρα..μπορεί να μην τα πιάσεις..
Το σίγουρο όμως είναι πως δεν θα καταλήξεις να κρατάς μια χούφτα λάσπη"

Καλόθετος Χάρης
Verminoz
Veteran
Καταστραμμένος

I smoke my friends down to the filter

View Profile WWW
« Reply #28 on: September 12, 2005, 16:28:33 pm »

haris_kal είναι πολύ εύκολο να μας κοιτάζεις αφ'υψηλού και να κρίνεις σχετικά αυθόρμητα πως είμαστε κλειστόμυαλοι απλά και μόνο επειδή πιστεύουμε στο μυαλό μας. Το δύσκολο είναι να γυρίσεις και να κοιτάξεις μήπως και το δικό σου μυαλό είναι κλεισμένο ασφυκτικά σε κάποιο "θρησκευτικό" σπιρτόκουτο....

Για μένα είναι προτιμότερο να διευρύνεις το νού σου μελετώντας αυτά που βρίσκονται γύρω σου και είναι απτά παρά το να επαναπαύεσαι στα ανάκλυνδρα μιας πίστης που σου προσφέραν κάποιοι άλλοι στο πιάτο έτοιμη και καλά μασημένη για να μην χρειαστεί να κουράσεις το μυαλό σου...

Πες με άθεο, πες με άπιστο, πες με όπως θες αλλά δεν πάνε όλα συμφωνα με θρησκείες κ με την πίστη, δεν στρέφεται όλος ο κόσμος γύρω από αυτά....προσωπική μου γνώμη τουλάχιστον....

haris_kal τίποτα προσωπικό έτσι; Απλά συζητάμε.... Wink

Englab - Open source scientific/engineering platform
Rebetologion - Contemporary/Experimental

Κακούργα ύπαρξις!
Alexkasgr
Honoured Member - Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Έτη φωτός μπροστά...

View Profile
« Reply #29 on: September 12, 2005, 16:53:46 pm »

Καλά ρε Verminoz, από όσα έγραψε το παιδί παραπάνω εσύ κατάλαβες ότι είναι κλεισμένος στην πίστη του?? Ήμαρτον δηλαδή!! (για να μην πω το πολύ κλισέ ΕΛΕΟΣ!).
Πρόσεχε καλύτερα τι γράφει και αν θες επανερχόμαστε.
Pages: 1 [2] 3 4 ... 6 Go Up Print
Jump to: