• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 18:49:01 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 18:49:01 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[Today at 16:56:56]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by nmpampal
[Today at 16:30:35]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[Today at 15:55:08]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[Today at 13:28:21]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[Today at 12:13:45]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[Today at 12:01:53]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[Today at 10:22:18]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[Today at 01:56:37]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 15, 2025, 20:08:49 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]

[Δυναμική Συμπεριφορά ΣΗΕ...
by soko_freta
[June 13, 2025, 01:05:36 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9959
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426674
Total Topics: 31711
Online Today: 208
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 79
Guests: 116
Total: 195
kourkou
kraxtopoulos
chris_p30
Alex Kosmas
dmoral
kst
Τρου Ντετεκτιβ
daphnenik
Η ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ
Petross
George15
Νικη
ChrisB999
Konstantinoy
EvanTsir
bigmort
Ma8hths Indou
etsilika
astra
Carot1456
Captain
sassi
LambisTr
Nikos_313
DarkMagiK06
vasilis saitis
mdimitrig
nmpampal
mgrivab
akiousia
charalampos
Ioannakoliou
Gone_Forever
theodoradr
karaths.d
nchatzo
pave
papoutsas
Xontroulis
tecnoteki
chriskazakos
chrisg
lelenia
Patroklis
Annapar
alexanton
useranknown
Balourdos
HlektrikhPatata
mrodi
Βασιλης
DidosK
npalami
Gianbou
JoHn!
andreaspaper
pdiamantis
evgns
Δημήτρης Διακολουκάς
maestros
Nicotre
ggalamat
mpournaz
PolarBear
George_RT
manos_diakakis
Ariadni
kvas
atampakc
Kv
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Για οποιοδήποτε πρόβλημα με register/login, στείλτε email στο contact@thmmy.gr.
THMMY.gr > Forum > Χαλαρή συζήτηση - κουβεντούλα > Φιλόσοφοι Μηχανικοί - Μηχανικοί Φιλόσοφοι > Θρησκεία (Moderators: Mr Watson, Tasos Bot) > 666-Τι ειναι αυτο;;;
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 2 [3] 4 5 6 Go Down Print
Author Topic: 666-Τι ειναι αυτο;;;  (Read 23671 times)
Netgull
Veteran
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
Απ: 666-Τι ειναι αυτο;;;
« Reply #30 on: September 12, 2005, 17:01:49 pm »

Εγώ δεν θα παραθέσω link, απλά θα ζητήσω για άλλη μια φορά..να ψάχνεστε και να αναζητείτε με μεγαλύτερη ειλικρίνεια και διάθεση να αμφισβητήσετε και εσάς ακόμα..τη ζωή σας..το είναι σας..
Δεν θα μπορούσα να συμφωνώ περισσότερο.
και να ζητάτε (όσο κι αυτό ακούγεται εξωπραγματικό και χαζό για τα τεχνοκρατικά μας μυαλά) την Αλήθεια να σας φανερωθεί..
Η αλήθεια δεν φανερώνεται. Κερδίζεται. Αυτή είναι η διαφορά.

ΥΓ.Και μη με κατηγορήσετε ότι απομονώνω λόγια, είναι ουσιαστικότατη η απομόνωση και περιεκτικότατο το σχόλιο. Την ανάλυση την έχω κάνει αλλού και θα την κάνουν και άλλοι,δεν χρειάζεται να ξαναγεμίζω το τόπικ με off topic ουσιαστικά θέματα.

Μου λες να βάλω τη ζωή μου σε μια τάξη, μα ποιος στ' αλήθεια ορίζει την τροχιά του; Η αταξία είναι τ' ουρανού η τάξη, και γω ανασταίνομαι στο γύρο του θανάτου...

Μην αμφιβάλλεις
γι αυτόν
που σου λέει
πως φοβάται

να φοβάσαι όμως
αυτόν
που σου λέει
πως δεν αμφιβάλλει.

Aime moi moins, mais aime moi longtemps
aliakmwn
Guest
« Reply #31 on: September 12, 2005, 17:59:16 pm »

Λιγο συντομα γιατι πρεπει να φυγω για τα Ψηφιακα.

Χαρη, το επωνυμο σου τα λεει ολα: Καλοθετος. Πραγματικα, μου εχεις αποδειξει πολλακις πως εισαι καλοπροαιρετος και πως οι θεσεις σου παντα ειναι γεματες καλοσυνη (αλλωστε θυμαμαι μια φορα τον πρωτο καιρο που γραφτηκα στη λιστα που διαπληκτισθηκαμε λογω ασχημης συμπεριφορας μου, και η αντιμετωπιση σου μου διδαξε πολλα)

ΟΚ τωρα που σε εγλειψα αρκετα, παμε και στο προκειμενο Grin

Μερικα πραγματα, φιλε Χαρη, ειτε ειναι ειτε δεν ειναι. Ναι, ειανι απολυτο αυτο! Και συμφωνω μαζι σου απολυτα, το ζητημα ειναι η ερευνα! Χωρις ερευνα, τριβη, συγκρουση και παλη οπως εγραψε και ο gfloros η Αληθεια δεν ΑΝΑκαλυπτεται (και οχι ΑΠΟκαλυπτεται). Αλλά (μια και παντα υπαρχει ενα αλλά) καποια πραγματα ειναι εκ των ων ουκ ανευ.

Ευκολα μπορεις να μιλησεις για γραφικους. Κι εγω ευκολα μιλαω. Μεταφερε αν θελεις τη συζητηση στο πεδιο των ανθρωπινων δικαιωματων. Αναρωτιεμαι, το να υπερασπιζεσαι π.χ. οτι ολοι οι ανθρωποι ειναι ισοι και πως ο ρατσισμος ειναι ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΟΥ ΜΟΡΦΗ κατακριτεος και καταδικαστεος, αποτελει αντικειμενο διαπραγματευσης?
Και μην αναρωτηθεις τι σχεση εχει. Εχει σχεση, και μαλιστα στενη. Διοτι, εκει που εσυ προβαλεις το τσιτατο "σε θεματα πιστης δεν υπαρχει επιστημη, γιατι η πιστη δεν βασιζεται στη λογικη", θα μπορουσε ο γραφικος ιδεολογος να σου αντιπαραταξει το "σε ζητηματα ιδεολογιας, δεν υπαρχει επιστημη, γιατι η ιδεολογια βασιζεται στο ***"
(οπου *** μπορεις να βαλεις την πιστη, το ονειρο, το οραμα, τη θεληση, τον αγωνα, ή οτιδηποτε αλλο σε βολευει.)

Συνεπως, η λυσσαλεα υπερασπιση καθε καταπιεσμενου που συνηθιζω να κανω, εστω και απο την καρεκλα μου (κατι ειναι κι αυτο, εδω αλλοι ουτε απο την καρεκλα τους δεν το κανουν) με κατατασσει στην κατηγορια των γραφικων? Υπεροχα, δεν εχω κανενα προβλημα μ' αυτο! Για μενα ειναι αλλη μια λεξη, τιποτε περισσοτερο!

Το ζητουμενο ειναι ενα: Να ξεχωρισουμε την καθαρη επιστημη απο την καθαρη πιστη. Και η διακριση οχι μονο ειναι δυνατη, αλλά ειναι και σαφεστατη. Απο 'κει και περα, ο καθενας ακολουθει το δρομο του.
Και το συγκεκριμενοποιω: Στο επιστημονικο κομματι, το barcode ειναι κατι πολυ συγκεκριμενο και δεδομενο. Εκει βαδισε και η δικη μου απαντηση.
Απο 'κει κι επειτα, μπηκαν στη μεση κι αλλα μονοπατια, οπως ας πουμε αυτο της ιδεολογιας (που θεωρησα αρκετα σημαντικο ΓΙΑ ΜΕΝΑ ωστε να το θιξω) και της θρησκευτικης πιστης (που οπως ειπα παραειναι μαλακια ΓΙΑ ΜΕΝΑ ωστε να ασχοληθω μαζι του).

Η μεγαλη παγιδα κρυβεται στην επιβολη, εκει μεσα, βαθια στη συνειδηση. Καποια στιγμη που τα λεγαμε απο κοντα με τον Χριστοφορο, του ειχα παρομοιασει το ζητημα της πιστης με την επιδραση που εχει η υλη στο κενο, ειναι απο τις θεωρητικουρες που κατα καιρους με πιανουν και λεω... Ισως το γραψω εδω οταν θα 'χω λιγο χρονο, ετσι απλα για την τριβη, για να δειτε ενα κομματι της σκεψης μου και φυσικα να διαβασω τις όποιες ενστασεις σας...

Νομιζω πως ημουν σαφης. Η επιστημη μπορει και πρεπει να διαχωριζεται απο την πιστη. Ετσι κι εδω. Οσοι θελουν να ασχοληθουν με χαραγματα και αντιχριστους, εχουν καθε δικαιωμα, οπως εχω δικαιωμα κι εγω να τα θεωρω μαλακιες. Ακριβως γιατι η πιστη και η ιδεολογια ειναι ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ζητηματα. Δες αυτο που εγραψα σχετικα με την τρομολαγνια. Θα μπορουσες να ισχυριστεις πως ειναι μαλακια. ΟΚ, ειμαι καπως επιθετικος χρησιμοποιωντας αυτη τη λεξη, μπορουμε να το συζητησουμε αν θελεις, εσυ χρησιμοποιησε μιαν αλλη, λιγοτερο φορτισμενη. Ομως, θα ειναι η ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ, διπλα, ή απεναντι απο την ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ. Η επιστημη δεν βασιζεται σε αποψεις.

Συνεπως, μια και με θεωρεις "γραφικο αντιχριστιανο" αποδεχομαι καί τους δυο χαρακτηρισμους!  Ο πρωτος δεν με αγγιζει, ειναι αυτο που αποκαλω "σαβουρα" - την οποία ολοι μας κουβαλαμε δυστυχως... Ο δευτερος μου αρεσει, τον καλλιεργω και τον υπερασπιζομαι. Και μπορω να σου το στηριξω απολυτα, ειμαι πληρως συνειδητοποιημενος αντιχριστιανος! Οσο για το πώς κατεληξα, δεν εισαι σε θεση να το ξερεις... Αλλά δεν αφορα και σε σενα! Μπορει καποτε να ημουν το "καλο παιδι" που πηγαινε στο κατηχητικο καθε βδομαδα και στην εκκλησια τουλαχιστον μια φορα το μηνα, μπορεις να το ξερεις?

Οσο για τις ερμηνειες της αγιας γραφης, ειναι και παλι προσωπικο σου θεμα. Εσυ πισω απο τις γραφες μπορεις να ανακαλυπτεις αγαπη, ειλικρινεια, καλοσυνη... Εγω ομως βρισκω αιμα, καταπιεση, απολυταρχια, σκοταδισμο και ανελευθερια. Ετσι κι εγω, μπορει να σε παροτρυνω να διαβασεις Μαρξ, Μπακουνιν, Κροποτκιν, λεγοντας σου πως μεσα στα κειμενα τους βρισκω την ειλικρινη ελευθερια, την ισοτητα και την καλοσυνη, την ευτυχια και την ευημερια, κι εσυ να μου απαντησεις πως το μονο που μπορεις να δεις ειναι τα εκατομμυρια των δολοφονημενων του Σταλιν ή της Πολιτιστικης Επαναστασης του Μαο...
Η Αληθεια, φιλε Χαρη, δεν υπαρχει. Η Αληθεια κατασκευαζεται, δημιουργειται, ή αν το θελεις καλυτερα "χτιζεται". Και εν τελει ανακαλυπτεται. Καταληγουμε στο να ανακαλυψουμε αυτο που χτισαμε. Και, να ξερεις, δεν ειναι καθολου αιτιοκρατικη η κατασκευη της, μπορει αλλου να βαδιζεις και αλλου να βρεθεις!

Εγω θα κλεισω με τα λογια ενος... σοφου αμερικανου ιερεα, ο οποίος στο site του (το link κυκλοφορησε πριν λιγες μερες στη λιστα) εγραψε το κορυφαιο:
"Δεν μπορουμε καν να ειμαστε απολυτοι για το κατα ποσον χρειαζεται ενας νομος που να εξηγει τη βαρυτητα... Οι Γραφες δεν τον αναφερουν, και οι Πατερες του Εθνους δεν εγραψαν τιποτε γι' αυτον"

Αυτα τα... ολιγα!

Φιλικα και (προ)τηλεπικοινωνιακα Grin

ΥΓ: Σε παρακαλω, μη μπλεκεις τον ερωτα με τη θρησκεια. Οσο κι αν ψαξεις, οσο κι αν προσπαθησεις, δεν υπαρχει περιπτωση να βρεις μεσα στις Γραφες της πιστης σου καμιαν απολυτως υπερασπιση του.
Και επειδη ειμαι σιγουρος πως θα βρεις να μου παραθεσεις ενα κειμενο, σε προκαλω απο τωρα, κανοντας και μιαν ερωτηση: Η θρησκεια σου θα μπορουσε να αναγνωρισει και να ευλογησει ή εστω απλα να σεβαστει ρε παιδακι μου τον ερωτα μεταξυ δυο ανθρωπων του ιδιου φυλου?

Μην ξεχνας, τελος (α τελειωσε, δεν θα δωσω Ψηφιακα σημερα) φιλε Χαρη οτι, αν εχεις ενα φουσκωμενο μπαλονι, οσο "περιορισμενα" ειναι τα μορια του αερα που βρισκονται μεσα στο μπαλονι, αλλο τοσο "περιορισμενα" ειναι κι αυτα που βρισκονται εξω απ' το μπαλονι...
Ή αν το θελεις με ενα ομορφοτατο αναρχικο συνθημα που διαβασα σε εναν τοιχο:
ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕ ΒΙΑΙΑ ΤΑ ΝΕΡΑ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ, ΚΙ ΟΧΙ ΤΙΣ ΟΧΘΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΖΟΥΝ??? (Α)
haris_kal
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

με ενέργεια να πορευόμαστε..αρκεί να μην καούμε!

View Profile
« Reply #32 on: September 12, 2005, 19:11:09 pm »

Πλάκα μας έκανες πάλι.. Grin

όπως και να'χει χάρηκα πολύ για τον τρόπο της προσέγγισής σου κι η αλήθεια είναι  (αυτή υπάρχει θες δε θες.. Wink) πως ενώ δεν ήταν στις προθέσεις μου να συνεχίσω - όχι γιατί θίγομαι και άλλα τέτοια, αλλά γιατί πιστεύω πως η σιωπή μερικές φορές είναι χρυσός - το κάνω καθαρά,γιατί νιώθω ότι μου το ζήτησες.. Smiley

Χαρη, το επωνυμο σου τα λεει ολα: Καλοθετος. Πραγματικα, μου εχεις αποδειξει πολλακις πως εισαι καλοπροαιρετος και πως οι θεσεις σου παντα ειναι γεματες καλοσυνη (αλλωστε θυμαμαι μια φορα τον πρωτο καιρο που γραφτηκα στη λιστα που διαπληκτισθηκαμε λογω ασχημης συμπεριφορας μου, και η αντιμετωπιση σου μου διδαξε πολλα)

ΟΚ τωρα που σε εγλειψα αρκετα, παμε και στο προκειμενο Grin

Αλλά αρκετά σε χάιδεψα κι εγώ.. Grin

Πάμε στη "σύγκρουση" που λέγαμε.. Wink

Μερικα πραγματα, φιλε Χαρη, ειτε ειναι ειτε δεν ειναι. Ναι, ειανι απολυτο αυτο! Και συμφωνω μαζι σου απολυτα, το ζητημα ειναι η ερευνα! Χωρις ερευνα, τριβη, συγκρουση και παλη οπως εγραψε και ο gfloros η Αληθεια δεν ΑΝΑκαλυπτεται (και οχι ΑΠΟκαλυπτεται). Αλλά (μια και παντα υπαρχει ενα αλλά) καποια πραγματα ειναι εκ των ων ουκ ανευ.

Ευκολα μπορεις να μιλησεις για γραφικους. Κι εγω ευκολα μιλαω. Μεταφερε αν θελεις τη συζητηση στο πεδιο των ανθρωπινων δικαιωματων. Αναρωτιεμαι, το να υπερασπιζεσαι π.χ. οτι ολοι οι ανθρωποι ειναι ισοι και πως ο ρατσισμος ειναι ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΟΥ ΜΟΡΦΗ κατακριτεος και καταδικαστεος, αποτελει αντικειμενο διαπραγματευσης?
Και μην αναρωτηθεις τι σχεση εχει. Εχει σχεση, και μαλιστα στενη. Διοτι, εκει που εσυ προβαλεις το τσιτατο "σε θεματα πιστης δεν υπαρχει επιστημη, γιατι η πιστη δεν βασιζεται στη λογικη", θα μπορουσε ο γραφικος ιδεολογος να σου αντιπαραταξει το "σε ζητηματα ιδεολογιας, δεν υπαρχει επιστημη, γιατι η ιδεολογια βασιζεται στο ***"
(οπου *** μπορεις να βαλεις την πιστη, το ονειρο, το οραμα, τη θεληση, τον αγωνα, ή οτιδηποτε αλλο σε βολευει.)

Δεν είμαι απόλυτος ούτε και σε αυτό..
Δεν είπα "εκεί που υπάρχει πίστη δεν υπάρχει επιστήμη", αλλά..Ας μην περιμένουμε ΠΑΝΤΑ (αυτό είναι διαφορετικό) να τα λύσουμε και να τα εξηγήσουμε όλα με τη λογική!

Συνεπως, η λυσσαλεα υπερασπιση καθε καταπιεσμενου που συνηθιζω να κανω, εστω και απο την καρεκλα μου (κατι ειναι κι αυτο, εδω αλλοι ουτε απο την καρεκλα τους δεν το κανουν) με κατατασσει στην κατηγορια των γραφικων? Υπεροχα, δεν εχω κανενα προβλημα μ' αυτο! Για μενα ειναι αλλη μια λεξη, τιποτε περισσοτερο!

Το ζητουμενο ειναι ενα: Να ξεχωρισουμε την καθαρη επιστημη απο την καθαρη πιστη. Και η διακριση οχι μονο ειναι δυνατη, αλλά ειναι και σαφεστατη. Απο 'κει και περα, ο καθενας ακολουθει το δρομο του.
Και το συγκεκριμενοποιω: Στο επιστημονικο κομματι, το barcode ειναι κατι πολυ συγκεκριμενο και δεδομενο. Εκει βαδισε και η δικη μου απαντηση.
Απο 'κει κι επειτα, μπηκαν στη μεση κι αλλα μονοπατια, οπως ας πουμε αυτο της ιδεολογιας (που θεωρησα αρκετα σημαντικο ΓΙΑ ΜΕΝΑ ωστε να το θιξω) και της θρησκευτικης πιστης (που οπως ειπα παραειναι μαλακια ΓΙΑ ΜΕΝΑ ωστε να ασχοληθω μαζι του).

Πρόσεχε μόνο μην γίνει αυτή η υπεράσπιση παγίδα να πάψεις να ασχολείσαι με πολύ σημαντικότερα ζητήματα, όπως είναι για παράδειγμα..η μάνα σου ή ο πατέρας σου ή η γυναίκα σου μεθαύριο..κι ενώ προσπαθείς (νομίζοντας ειλικρινώς) να σώσεις τον κόσμο..χάσεις τον εαυτό σου..!

Η μεγαλη παγιδα κρυβεται στην επιβολη, εκει μεσα, βαθια στη συνειδηση. Καποια στιγμη που τα λεγαμε απο κοντα με τον Χριστοφορο, του ειχα παρομοιασει το ζητημα της πιστης με την επιδραση που εχει η υλη στο κενο, ειναι απο τις θεωρητικουρες που κατα καιρους με πιανουν και λεω... Ισως το γραψω εδω οταν θα 'χω λιγο χρονο, ετσι απλα για την τριβη, για να δειτε ενα κομματι της σκεψης μου και φυσικα να διαβασω τις όποιες ενστασεις σας...

Νομιζω πως ημουν σαφης. Η επιστημη μπορει και πρεπει να διαχωριζεται απο την πιστη. Ετσι κι εδω. Οσοι θελουν να ασχοληθουν με χαραγματα και αντιχριστους, εχουν καθε δικαιωμα, οπως εχω δικαιωμα κι εγω να τα θεωρω μαλακιες. Ακριβως γιατι η πιστη και η ιδεολογια ειναι ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ζητηματα. Δες αυτο που εγραψα σχετικα με την τρομολαγνια. Θα μπορουσες να ισχυριστεις πως ειναι μαλακια. ΟΚ, ειμαι καπως επιθετικος χρησιμοποιωντας αυτη τη λεξη, μπορουμε να το συζητησουμε αν θελεις, εσυ χρησιμοποιησε μιαν αλλη, λιγοτερο φορτισμενη. Ομως, θα ειναι η ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ, διπλα, ή απεναντι απο την ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ. Η επιστημη δεν βασιζεται σε αποψεις.

Τι να πω τώρα..??
Πολλά και τίποτε..
Σαν το κενό!
Όπως ακριβώς εσύ νιώθεις για την επιστήμη..
έτσι κι εγώ νιώθω για την πίστη..
Η πίστη ΔΕΝ βασίζεται σε απόψεις αλιάκμωνα..ούτε στα κείμενα μονάχα..
Βασίζεται στον καθένα απο μας..και στην σχέση που θέλει ή δεν θέλει να έχει με τον κόσμο και το Θεό!
Α!Και είναι άλλο πράγμα η θρησκεία κατ'εμέ..

Συνεπως, μια και με θεωρεις "γραφικο αντιχριστιανο" αποδεχομαι καί τους δυο χαρακτηρισμους!  Ο πρωτος δεν με αγγιζει, ειναι αυτο που αποκαλω "σαβουρα" - την οποία ολοι μας κουβαλαμε δυστυχως... Ο δευτερος μου αρεσει, τον καλλιεργω και τον υπερασπιζομαι. Και μπορω να σου το στηριξω απολυτα, ειμαι πληρως συνειδητοποιημενος αντιχριστιανος! Οσο για το πώς κατεληξα, δεν εισαι σε θεση να το ξερεις... Αλλά δεν αφορα και σε σενα! Μπορει καποτε να ημουν το "καλο παιδι" που πηγαινε στo κατηχητικο καθε βδομαδα και στην εκκλησια τουλαχιστον μια φορα το μηνα, μπορεις να το ξερεις?

Είσαι όντως συνειδητοποιημένος ή έφτασες μέχρι εκεί που σε συμφέρει?

Υπάρχουν πολλά κείμενα...πολλοί πατέρες..πολλά βιώματα αλιάκμων, τα οποία δεν τα αφουγκράστηκες σωστά..αλλά υπό το πρίσμα των κουτών τούτων ανθρώπων που βρήκαν κάπου να στηρίζονται..τους καημένους..και τους μίζερους..
Ίσως γιατί αυτούς συνάντησες..ίσως γιατί έτσι τα βλέπεις...

Οσο για τις ερμηνειες της αγιας γραφης, ειναι και παλι προσωπικο σο
υ θεμα. Εσυ πισω απο τις γραφες μπορεις να ανακαλυπτεις αγαπη, ειλικρινεια, καλοσυνη... Εγω ομως βρισκω αιμα, καταπιεση, απολυταρχια, σκοταδισμο και ανελευθερια. Ετσι κι εγω, μπορει να σε παροτρυνω να διαβασεις Μαρξ, Μπακουνιν, Κροποτκιν, λεγοντας σου πως μεσα στα κειμενα τους βρισκω την ειλικρινη ελευθερια, την ισοτητα και την καλοσυνη, την ευτυχια και την ευημερια, κι εσυ να μου απαντησεις πως το μονο που μπορεις να δεις ειναι τα εκατομμυρια των δολοφονημενων του Σταλιν ή της Πολιτιστικης Επαναστασης του Μαο...
Η Αληθεια, φιλε Χαρη, δεν υπαρχει. Η Αληθεια κατασκευαζεται, δημιουργειται, ή αν το θελεις καλυτερα "χτιζεται". Και εν τελει ανακαλυπτεται. Καταληγουμε στο να ανακαλυψουμε αυτο που χτισαμε. Και, να ξερεις, δεν ειναι καθολου αιτιοκρατικη η κατασκευη της, μπορει αλλου να βαδιζεις και αλλου να βρεθεις!

Η Αλήθεια φίλε αλιάκμων Υπάρχει και μάλιστα είναι κάπου εκεί έξω..σε κάθε σου σκέψη..σε κάθε σου κίνηση..σε κάθε σου βήμα..

Αυτό που δεν υπάρχει και αρχίζει να χάνεται είναι η Ταπείνωση..και γι'αυτό ΔΕΝ θα Την (την Αλήθεια) δούμε ποτέ..
Κι όταν λέω τέτοιες "κακές" κουβέντες..αντί να μου βάλεις πιπέρι στο στόμα..σχέψου και την άλλη εκδοχή κι όχι μόνο αυτή που σου δίδαξε ο παπάς του κατηχητικού  με τη μαγκούρα και την απειλή..ο θεολόγος δημόσιος υπάλληλος στο σχολείο..και το μυαλό σου που όντας κοφτερό ..ίσως αποτελεί τροχοπέδη σε αυτό που λέγεται αποκάλυψη Θεού..ίσως.. Roll Eyes

ΥΓ: Σε παρακαλω, μη μπλεκεις τον ερωτα με τη θρησκεια. Οσο κι αν ψαξεις, οσο κι αν προσπαθησεις, δεν υπαρχει περιπτωση να βρεις μεσα στις Γραφες της πιστης σου καμιαν απολυτως υπερασπιση του.
Και επειδη ειμαι σιγουρος πως θα βρεις να μου παραθεσεις ενα κειμενο, σε προκαλω απο τωρα, κανοντας κα
ι μιαν ερωτηση: Η θρησκεια σου θα μπορουσε να αναγνωρισει και να ευλογησει ή εστω απλα να σεβαστει ρε παιδακι μου τον ερωτα μεταξυ δυο ανθρωπων του ιδιου φυλου?

Μη μου ζητάς να κρύψω αυτά που ανακάλυψα..ή μάλλον για να επιμείν. αυτά που μου ΑΠΟκαλύφθηκαν..
Όχι δεν είναι μαγείες..είναι καθαρά θέλημα δικό σου..δικό μου..δικό μας..Το θες?Έρχεται..Δεν το θες..Δεν σε ενοχλεί..
Συγχώρα με, αλλά εσύ βλέπεις τον κόσμο με το μυαλό σου..με τις αισθήσεις σου..με τα πολλά σου βιβλία και αναγνώσματα..
ενώ εγώ προσπαθώ (δεν τα καταφέρνω πάντα) να ακούσω κι άλλα που ίσως ΔΕΝ μ'αρέσουν, αλλά θα με κάνουν να νιώθω..κι όχι να ξέρω.

Αν ψάξεις πάντως ειλικρινά..θα δεις Αγάπη που δεν φαντάζεσαι και Έρωτα που δεν έζησες..Θέλεις όμως?
Όσο για την αγάπη που ξευτελίσαμε..δεν είναι αλιάκμωνά μου μια αγάπη που κακομαθαίνει?
μια αγάπη που μόνο "χαιδεύει"?
μιαν αγάπη που μόνο ζητά και δεν ανέχεται να της ζητήσουν???

Εγω θα κλεισω με τα λογια ενος... σοφου αμερικανου ιερεα, ο οποίος στο site του (το link κυκλοφορησε πριν λιγες μερες στη λιστα) εγραψε το κορυφαιο:
"Δεν μπορουμε καν να ειμαστε απολυτοι για το κατα ποσον χρειαζεται ενας νομος που να εξηγει τη βαρυτητα... Οι Γραφες δεν τον αναφερουν, και οι Πατερες του Εθνους δεν εγραψαν τιποτε γι' αυτον"

Αυτα τα... ολιγα!

Φιλικα και (προ)τηλεπικοινωνιακα Grin

Εγώ πάλι επιμένω στα απλά λόγια του γέροντος Παϊσιου:
(ελεύθερη παράθεση)

"Ανάλογα με τη διάθεσή του ο άνθρωπος ανακαλύπτει..
Κι όπως οι μύγες πάνε πάντα στις ακαθαρσίες..
έτσι κι οι μέλισσες πάνε πάντα στα λουλούδια.."

Δεν σου απάντησα σε όλα απ'όσο θα είδες..και ζητώ συγγνώμη γι'αυτό..Τα "αλλά" είναι πολλά! Wink
Το κυριότερο όμως είναι..πως αυτού του είδους τα ζητήματα..ειλικρινά..θα ήθελα να τα συζητάμε ώρες..αλλά όχι απο εδώ..
Νιώθω ότι χάνεται η μαγεία της προσωπικής επαφής σε θέματα που το θέλουν αυτό το στοιχείο και είναι συνάμα αρκετά λεπτά.. Smiley
Σε προσκαλώ για καφέ μετά το πέρας της εξεταστικής..για να σε γνωρίσω και καλύτερα, μιας και νομίζω ότι σε έχω παρεξηγήσει..ίσως κι εσύ εμένα..(όχι πολύ..αφού είμαι και καλόθετος..ε? Grin)

όβερ και κλείνω παιδάκια, γιατί πήγε..ΕΦΤΆΑΑ??? Shocked

Αχαχούχα..

καλό απόγευμα..και ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

χάρης Kiss

"Όταν σηκώνεις τα χέρια σου ψηλά να φτάσεις τ'αστρα..μπορεί να μην τα πιάσεις..
Το σίγουρο όμως είναι πως δεν θα καταλήξεις να κρατάς μια χούφτα λάσπη"

Καλόθετος Χάρης
Gaijin
Νεούλης/Νεούλα
*

Είμαι ηλεκτρολόγος, συμβαίνει κάτι;

View Profile
Re: Απ: 666-Τι ειναι αυτο;;;
« Reply #33 on: September 12, 2005, 21:44:25 pm »

Quote from: aliakmwn on September 12, 2005, 17:59:16 pm

Και επειδη ειμαι σιγουρος πως θα βρεις να μου παραθεσεις ενα κειμενο, σε προκαλω απο τωρα, κανοντας και μιαν ερωτηση: Η θρησκεια σου θα μπορουσε να αναγνωρισει και να ευλογησει ή εστω απλα να σεβαστει ρε παιδακι μου τον ερωτα μεταξυ δυο ανθρωπων του ιδιου φυλου?

Σχετικά με το πρώτο που είπε ο γραφικότατος ιερέας  ακόμα γελάω. Σε παρακαλώ δώσε link για να το στείλω για ανέκδοτο σε φίλους.

Τωρα σχετικά με το δεύτερο σχετικά με την ευλογία του γάμου των ομοφυλοφίλων. Είναι αδύνατο να ευλογηθεί ένας ανώμαλος γάμος. Γιατί ένας γάμος προυποθέτει ότι έχουμε και φυσική ένωση δύο ανθρώπων και για λόγους ότι πρέπει να έχουμε και απογόνους (και οχι μονο).
Η λογική και η φύση μας λέει ότι είναι κάτι το αφυσικο. Τυγχάνει και η Αγία Γραφή να λέει το ίδιο.

Αλήθεια έχει ερωτευθεί κάποιον του ίδιου φύλου και θέλεις να μάθεις σε ποια θρησκεία αυτό θεωρείται ευσεβές ;
Η απλά ρωτάς απο περιέργεια;
aliakmwn
Guest
« Reply #34 on: September 12, 2005, 22:13:21 pm »

Quote from: Gaijin on September 12, 2005, 21:44:25 pm

Τωρα σχετικά με το δεύτερο σχετικά με την ευλογία του γάμου των ομοφυλοφίλων. Είναι αδύνατο να ευλογηθεί ένας ανώμαλος γάμος. Γιατί ένας γάμος προυποθέτει ότι έχουμε και φυσική ένωση δύο ανθρώπων και για λόγους ότι πρέπει να έχουμε και απογόνους (και οχι μονο).
Η λογική και η φύση μας λέει ότι είναι κάτι το αφυσικο. Τυγχάνει και η Αγία Γραφή να λέει το ίδιο.

Αλήθεια έχει ερωτευθεί κάποιον του ίδιου φύλου και θέλεις να μάθεις σε ποια θρησκεία αυτό θεωρείται ευσεβές ;
Η απλά ρωτάς απο περιέργεια;

1) Ανωμαλος εισαι εσυ, καθως και καθε διεστραμμενος ηλιθιος που τομλαει να κατακρινει με τετοιο γελοιο και φασιστικο τροπο εναν ανθρωπο, μονο και μονο επειδη σκεφτεται διαφορετικα απ' αυτον και εχει διαφορετικους προσανατολισμους. Αν το "ανωμαλος γαμος" το ειπες για πλακα, προσεχε το χιουμορ σου, ειναι επικινδυνο. Αν το ειπες στα σοβαρα, εισαι για κλαματα, εισαι αναξιος να σου απευθυνει κανεις το λογο, σε λυπαμαι...

2) Η τελευταια σου ερωτηση ειναι αυστηρα προσωπικη. Ουτε εγω, ουτε κανενας/καμια αλλος/η θα δωσει ποτε λογαριασμο για το ποιον/α ερωτευεται, ειδικα σε ψυχικα αρρωστους διεστραμμενους που κατηγοριοποιουν τους ανθρωπους σε "ανωμαλους" και "ομαλους".
Για να σου λυσω την απορια, οχι, δεν εχω ερωτευτει ποτε μου καποιον του ιδιου φυλου, αλλα ειλικρινα αν ποτε μου συμβει, δεν προκειται σε καμια περιπτωση να ντραπω ή να πιστεψω πως κανω κατι "κακο"... Αντιθετα, θα χαρω τον ερωτα μου, με τον ιδιο ακριβως τροπο, με την ιδια ενταση και το ιδιο παθος που τον χαιρομαι και τωρα που ειναι "φυσιολογικος"

Δεν ξερω αν εγινε σεισμος μολις τωρα ή αν φταινε τα νευρα μου γι' αυτα που γραφεις...

Ταυτιζομαι με την παρακατω φραση του Woody Allen, την οποία σου αφιερωνω, με ολη τη δυναμη που μπορει να κουβαλαει αναμεσα στις λεξεις της:

<<Εγω στον ερωτα ειμαι διεστραμμενος και ανωμαλος, πηγαινω μονο με γυναικες>>

Αιντε γιατι πολλοι κομπλεξορες μαζευτηκαν εδω μεσα...

Και εξυπακουεται πως κανενας moderator δεν θα "βαλει χερι" στα παραπανω...

ΥΓ: Επειδη ακομα δεν μου 'φυγαν τα νευρα, ρε καραγκιοζη, αραγε σου περασε ποτε απο το ανυπαρκτο μυαλο σου οτι μπορει καποια απο τα μελη του forum να ειναι ομοφυλοφιλοι? Αραγε η στενοκεφαλια σου σ' αφηνει να σκεφτεις πως ισως τους πληγωνεις με τη λεξη "ανωμαλος" που χρησιμοποιησες?

Κι αν νομιζεις πως η ερωτηση σου για το αν ειμαι ομοφυλοφιλος με προσβαλλει, μαθε φιλε οτι για μενα οι ομοφυλοφιλοι σημερα, στην κοινωνια που κατι τυποι σαν εσενα γεμισαν σκατα, ειναι ΗΡΩΕΣ, τους θαυμαζω και θα ειμαι μαζι τους καθε φορα που ενας σκατομυαλος θα τους απορριπτει.
Σε λυπαμαι ρε, και θα σε λυπαμαι για παντα, κι αν το θες και... "οθωμανικα": ΑΙ ΣΙΧΤΗΡ
« Last Edit: September 12, 2005, 22:59:59 pm by aliakmwn » Logged
Verminoz
Veteran
Καταστραμμένος

I smoke my friends down to the filter

View Profile WWW
Re: 666-Τι ειναι αυτο;;;
« Reply #35 on: September 12, 2005, 22:33:24 pm »

Ώωωωωπα!!! Ηρέμισε φίλε αλιάκμων....εντάξει μην τρελένεσαι, είναι γνωστό ότι η ελληνική κοινωνία είναι φασιστικά πουριτανική. Εγώ το έχω συνιθίσει πλέον. Έχεις δίκιο να νευριάζεις αλλά χαλάρωσε....

Gaijin αυτό που είπες ήταν όντως ρατσιστικό και προσβλητικό σε όλους ακόμα και αν κανένας από εδώ μέσα δεν είναι ομοφυλόφιλος. Καλύτερα να το ξανασκεφτείς το θέμα....

Alexasgr διάβασα καλά τι έγραψε ο αγαπητός haris_kal διέκρινα όμως μέσα σε αυτά ένα θρησκευτικό ρομαντισμό που παρόλη την τρυφερότητα του κόβει μαχαίρι την διάθεση για ανησυχία και έρευνα, χαρακτηρίζοντας μας εμμέσως επιπόλεους, απολυταρχικούς και ανόητους που κάναμε το "λάθος" να αναρωτηθούμε, να ερευνήσουμε και να συζητήσουμε. Αυτό ήταν που προκάλεσε και την έντονη αντίδραση μου ισως και γιατί λόγω προσωπικών βιωμάτων και καταστάσεων έχει τύχει πολλές φορές να έρθω αντιμέτωπος με ανθρώπους που είναι ασφυκτικά κλεισμένοι στην πίστη τους.

Ζητώ συγγνώμη αν παρεξήγησα το ύφος και την διάθεση σου haris_kal. Και σε πολλά από τα άλλα που έγραψες συμφωνώ....

Englab - Open source scientific/engineering platform
Rebetologion - Contemporary/Experimental

Κακούργα ύπαρξις!
aliakmwn
Guest
« Reply #36 on: September 12, 2005, 22:47:25 pm »

Αυτο ακριβως ειναι το προβλημα, οτι ολοι μας "το εχουμε συνηθισει". Ε οχι λοιπον. Εδω μεσα αυτο το συνηθειο θα σταματησει να υφισταται. Και σε όποιον αρεσει.

Ban δεν κανουμε εννοειται, ουτε και θα ζητησω ποτε απο κανεναν moderator να επεμβει διαγραφοντας τις προσβολες. Όποιος τις ξεστομιζει, να εχει και τα @@ να τις υπερασπιστει.

Και το "χωσιμο" απο πλευρας μου θα ειναι μονιμο.
apostolos1986
Veteran
Επιβεβαρυμένος

View Profile
« Reply #37 on: September 12, 2005, 22:56:23 pm »

@aliakmwn: Συνέχισε να τα χώνεις

Επιτέλους αυτές οι αναχρονιστικές,ρατσιστικές απόψεις πρέπει να λάβουν άμεση και σκληρή απάντηση . Δυστυχώς η ελληνική κοινωνία σε θέματα  δικαιωμάτων μειονοτοτητων είναι πάρα πολλά χρόνια πίσω. Αν δεν κάνουμε εμείς την αρχή για το ξερίζωμα των απόψεων αυτών από την ελληνική κοινωνία , τότε είμαστε χαμένοι από χέρι!!!

www.twitter.com/apostolos1986
4Dcube
Veteran
Καταστραμμένος

just.do.it.cut.carrots.

View Profile
« Reply #38 on: September 12, 2005, 23:01:09 pm »

stored by the author Smiley
« Last Edit: March 14, 2016, 02:07:38 am by 4Dcube » Logged

https://www.youtube.com/watch?v=6CAzdawCzhg
Verminoz
Veteran
Καταστραμμένος

I smoke my friends down to the filter

View Profile WWW
« Reply #39 on: September 12, 2005, 23:02:31 pm »

Ναι όντως έχετε δίκιο ρε παιδιά, κάποια στιγμή πρέπει να σταματίσει αυτό το πράγμα και αν δεν ξεκινήσει η αντίδραση από εμάς τότε από ποιούς θα ξεκινήσει;

Οπότε aliakmwn χώνε ατελείωτα και εγώ μαζί σου  Wink

Englab - Open source scientific/engineering platform
Rebetologion - Contemporary/Experimental

Κακούργα ύπαρξις!
Gaijin
Νεούλης/Νεούλα
*

View Profile
Re: Απ: 666-Τι ειναι αυτο;;;
« Reply #40 on: September 12, 2005, 23:10:59 pm »

Αλιακμωνα , αυτό το λεξιλόγιο που χρησιμοποιείς είναι προσβλητικό.
Ρωτησα για να καταλαβω το νόημα της προηγούμενης ερωτησής σου. Δικαιωμα σου να διαφωνείς με οτι λέω.
Αλλά το να προσβάλεις και να μιλας σε καποιον έτσι, δεν είναι δικαίωμα σου.
apostolos1986
Veteran
Επιβεβαρυμένος

View Profile
« Reply #41 on: September 12, 2005, 23:14:07 pm »

Ούτε δικό σου δικαίωμα είναι προσβάλεις ένα μέρος της ελληνικής κοινωνίας και πίθανόν ένα ποσοστό των μελών του forum. Μάλιστα τους προσβάλεις για θέματα πάρα πολύ προσωπικά και ευαίσθητα.

www.twitter.com/apostolos1986
Gaijin
Νεούλης/Νεούλα
*

View Profile
« Reply #42 on: September 12, 2005, 23:19:03 pm »

Quote from: apostolos1986 on September 12, 2005, 23:14:07 pm
Ούτε δικό σου δικαίωμα είναι προσβάλεις ένα μέρος της ελληνικής κοινωνίας και πίθανόν ένα ποσοστό των μελών του forum. Μάλιστα τους προσβάλεις για θέματα πάρα πολύ προσωπικά και ευαίσθητα.

Έχουμε κάποιον ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟ ομοφυλόφιλο με άλλον ομοφυλόφιλο στην ελληνική κοινωνία και μάλιστα στο φόρουμ και δεν το ξέρω;
Έχουμε στην Ελλάδα νόμιμο τον γάμο ομοφυλοφίλων ; Μπορούν να κάνουν μαζί και φορολογική δήλωση ας πούμε ;
Aurelius
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Τρια πουλακια καθονταν, στον κηπο και λαλούσαν...

View Profile
« Reply #43 on: September 12, 2005, 23:26:43 pm »

Ρε παιδια εγω για το 666 ρωτησα και εσεις το κανατε ντερμπι υπερ ομοφυλοφιλων και μη....

Τεσπα, εγω δεν εχω καποιο προβλημα με τους ομοφυλοφιλους, ωστοσο πθιστευω οτι η ομοφυλοφιλια δεν ειναι κατι το φυσιολογικο. Δικαιωμα τους ειναι να κανουν οτι θελουν, ωστοσο με νευριαζει οταν προσπαθουν να το παρουσιασουν ως κατι το φυσικο.
Και για να μη μου πειτε τιποτα, οχι δεν ειμαι ρατσιστης ουτε τιποτα απο ολα αυτα. Τους σεβομαι καθ ολα. Αλλα η ομοφυλοφιλια απλα δεν ειναι κατι το φυσιολογικο. Οχι οτι αυτο ειναι κατ αναγκη κακο, προφανως....την στιγμη που για πολλους ειναι απλα η φυση τους, δεν μπορουν να κανουν αλλιως, αρα δεν μπορεις και να τους κρινεις-και το λεω για οσους το κανουν αυτο....
Και αυτα που λεω δεν εχουν καμια σχεση με εκκλησιες.......

Υ.Γ Αν συνεχιστει η συζητηση πανω στο ιδιο θεμα, ας το κανει καποιος συντονιστης split

My website: http://staff.science.uva.nl/~gavves/
My blog: http://stratisgavves.blogspot.com/

Και τελος, το νεο site που φτιαχνω, www.antoniagavve.com. Αν υπαρχουν τιποτα ιδεες, ή προτασεις ειναι ιδιαιτερως ευπροσδεκτες. Αν καποιος ξερει και νορβηγικα, ακομα καλυτερα Tongue
aliakmwn
Guest
« Reply #44 on: September 12, 2005, 23:33:12 pm »

@Gaijin:
Ειναι η δευτερη φορα, μεσα στις λιγες μερες συμμετοχης σου στο forum, που βριζεις και προσβαλεις. Την προηγουμενη φορα, λιγα μηνυματα πιο πανω, προσεβαλλες προσωπικα εμενα. Τωρα εβρισες ανωνυμα και απροσωπα μιαν ολοκληρη ομαδα ανθρωπων.

Τετοιες συμπεριφορες εδω μεσα δεν γινονται ανεκτες. Δεν εχει να κανει με κανονες και νομους, ουτε με μπατσο-moderators, αλλά με απλη ανθρωπια, την οποία μπορει να υπερασπιστει ο καθενας μας ξεχωριστα.

Συμμορφωσου, γιατι δεν θα τα παμε καλα.

Και μην αλλαζεις θεμα, ξερεις παρα πολυ καλα τι ειπες, δεν αναιρειται και δεν αλλαζει.
Αποκαλεσες τους ομοφυλοφιλους ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ και τη σχεση τους ΑΦΥΣΙΚΗ, με τον πιο ανενδοιαστο τροπο.

@4Dcube:
Εξυπνη η υπεραναλυτικη υπεκφυγη σου, αλλά δεν πιανει. Η ουσια ειναι πως ο Gaijin εβρισε και προσβαλε. Και μαλιστα με τον χειροτερο ρατσιστικο τροπο. Εσυ τι θεση παιρνεις? Συμφωνεις με αυτα που εγραψε?
Οσο για το πώς κλινεται το "Αλιακμων", πιστευω πως συνομιλω με ανθρωπους που γνωριζουν στοιχειωδη ελληνικα, αλλά και στοιχειωδη αναγνωση... Ξαναδιαβασε λοιπον τα τελευταια μου μηνυματα, εχω απαντησει σαφεστατα σε πολλες απο τις (μυστηριες?) αποριες σου.

@Aurelius:
Σ' εχω προσθεσει εδω και πολυ καιρο στην εγκεφαλικη μου ignore list, οπως θα εχεις παρατηρησει δεν μπαινω καν στον κοπο να σου απαντησω... Sorry, αλλά οσες φορες προσπαθησαμε να συνεννοηθουμε, καταληξαμε σε αποτυχια, εγω παραιτουμαι και δεχομαι τις συνεπειες...
Αλλά ολα τα παραπανω, του πρωτου μηνυματος, ισχυουν και για σενα. Το μονο "μη φυσιολογικο" και "αφυσικο" στην ολη υποθεση ειναι η φασιστικη σου αποψη για τους ομοφυλοφιλους.

Στα λογια σου διαφαινεται η συγχρονη και πιο επικινδυνη μορφη ρατσισμου που γνωρισε ποτε η ιστορια. Φρασεις του τυπου "λοιπον, εγω δεν εχω προβλημα, αλλα δεν ειναι και φυσιολογικο" ειναι πολυ χειροτερες απο την ωμη παραδοχη της φασιστικης ιδεολογιας. Προσεξε το. Ειναι σαν να λες "λοιπον εγω δεν εχω προβλημα με τους αλβανους, αλλά δεν τους θελω στα ποδια μου"...
« Last Edit: September 12, 2005, 23:43:38 pm by aliakmwn » Logged
Pages: 1 2 [3] 4 5 6 Go Up Print
Jump to: