• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 00:59:21 am

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 00:59:21 am

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Yamal
[June 16, 2025, 23:46:31 pm]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[June 16, 2025, 15:55:08 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:01:53 pm]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[June 16, 2025, 10:22:18 am]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9960
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426678
Total Topics: 31710
Online Today: 164
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 37
Guests: 112
Total: 149
dr.giorgos
Anatolim
zgeorgitz
victoria
0restis
Yamal
Nekt
astepoul
Zaxarenia
mayia psarikoglou
dimitris585
ThanosV
HlektrikhPatata
fpapat
sofoklhs_pizza
Born_Confused
jm555
al3xts
fkagk
ඞ
Nikos_313
mavropan
acolak
Saint_GR
panos98
Athinaaz
noys
Deviate
daphnenik
christinabisdeki
Kwst@ss_
kimxnas
freskoulhs
Chr1sgr
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Συμβουλές καλής χρήσης του φόρουμ: Youtube embed code and links, Shoutbox, Notify, ...
Δείτε περισσότερα εδώ...
THMMY.gr > Forum > Χαλαρή συζήτηση - κουβεντούλα > Αθλητικά > Αθλητικές Διοργανώσεις (Moderators: Tasos Bot, tzortzis) > F1-Αλόνσο: Πάει για το τρίτο?
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Poll
Question: Ποιος θελετε να παρει τον τίτλο?
Λούις Χάμιλτον?
Φερνάντο Αλόνσο? (που θα είναι και ο τρίτος συνεχόμενος?)
Κίμι Ραϊκόνεν?
Φελίπε Μάσα?
Θα ήθελα κάποιος άλλος, αν και ξέρω πως δεν γινεται.

Pages: 1 2 3 [4] 5 Go Down Print
Author Topic: F1-Αλόνσο: Πάει για το τρίτο?  (Read 9633 times)
Megawatt
Guest
Re: F1-Αλόνσο: Πάει για το τρίτο?
« Reply #45 on: October 18, 2007, 17:09:41 pm »

Quote from: Larry_Flynt on October 18, 2007, 04:17:59 am
Και σκηνές πραγματικης F1.

http://www.youtube.com/watch?v=U6AaWzHCI9I&mode=related&search=

τα μεγάλα τιμόνια μπορείτε να τα καταλάβετε και από αυτό το μικρό βίντεο.
Ωραιο το βιντεακι! Πόρωση!
Καλά αυτός με την Ferrari στο λεπτο 3:10 του βιντεο, ποιος ειναι που πατησε τον αλλο στα πιτς?? Shocked
Ο Σουμαχερ πρεπει να ειναι....αν και φημιζοταν για τις ατελειωτες ωρες δοκιμων που εκανε στο σταματημα των πιτς! Tongue
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Quote from: Damien on October 18, 2007, 04:42:12 am
Τι να λεμε τωρα χωρις 4η ταχυτητα οδηγουσε σε ενα γκραν πριφετος και ειχε βγει 5 ος .

Πηγαινε τριτη , πεμπτη εκτη μετα κατεβαζε πεμπτη - τριτη κ.τ.λ.

Τοπο στο Σκωτσεζο ρεεεεεεε!!!!
Εδώ με την παραδοσιακη σκωτσεζικη φορεσια και την πρωην girlfriend Simona Abdelnouron Cheesy
Άκου εκει "σαγονιας"!! Grin Grin

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Μασσα: "Να κλείσω δυνατά τη σεζόν"

Εχοντας μείνει εκτός διεκδίκησης του τίτλου, Φελίπε Μάσα μοιάζει να μην ενδιαφέρεται και πολύ για τη μάχη που θα δώσει ο team mate του στην Ferrari, Κίμι Ράικονεν, με τις McLaren των Λιούις Χάμιλτον και Φερνάντο Αλόνσο στην Βραζιλία, στοχεύοντας στην επανάληψη του περσινού του θριάμβου μπροστά στους συμπατριώτες του.

Ο βραζιλιάνος οδηγός αποκάλυψε ότι δεν θα πάει στο GP της πατρίδας του (19-21/10) σκεπτόμενος αποκλειστικά και μόνο το πώς θα βοηθήσει τον Ράικονεν να πάρει το πρωτάθλημα, αφού θέλει να κλείσει δυνατά την σεζόν.

"Αν κοιτάξει κανείς τον ρυθμό που είχα, τα αποτελέσματα που έφερα και τις νίκες που πήρα, η συνολική εικόνα της σεζόν είναι θετική για μένα, ακόμα και χωρίς τον τίτλο", έγραψε ο Μάσα στο προσωπικό του blog.

"Πλέον, το μόνο που μένει, είναι να προσπαθήσω να ολοκληρώσω το πρωτάθλημα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Το γεγονός ότι δεν παλεύω για τον τίτλο, δεν αλλάζει τίποτα σχετικά με τους στόχους που έχω για τον εντός έδρας αγώνα μου. Είναι μια σημαντική κούρσα για μένα και θα προσπαθήσω να την κερδίσω".

Πάντως, ο Μάσα παραδέχθηκε πως εφόσον του δοθεί η δυνατότητα να βοηθήσει τον Ράικονεν, θα το κάνει, χωρίς όμως να αλλάζει τις προτεραιότητες του.

"Σίγουρα, ο Κίμι έχει την πιθανότητα να κερδίσει το πρωτάθλημα, αλλά αυτή είναι δεν είναι μεγάλη", πρόσθεσε ο 26χρονος πιλότος. "Προσωπικά, στοχεύω στη νίκη, αλλά αν δω ότι υπάρχει κάποια περίπτωση να τον βοηθήσω να πάρει τον τίτλο, σαφώς και θα το κάνω.

"Ομως, πιστεύω ότι η καλύτερη προσέγγιση στο αγωνιστικό διήμερο είναι να σκέφτομαι μόνο τη νίκη. Αν συμβεί ένα θαύμα και οι δύο McLaren πάνε πολύ άσχημα, τότε ίσως δώσουμε στην ομάδα το αποτέλεσμα που θέλει, με εμένα στην πρώτη και τον Κίμι στην δεύτερη θέση".

Ο Ράικονεν βρίσκεται 7 βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος, Χάμιλτον και 3 μακριά από τον δεύτερο, Αλόνσο.

Παραμένει "κόκκινος" ο Μάσα μεχρι το τελος του 2010

Στην επέκταση του συμβολαίου της με τον Φελίπε Μάσα μέχρι το τέλος του 2010 προχώρησε η Ferrari, βάζοντας έτσι τέλος στα σενάρια που ήθελαν τον Φερνάντο Αλόνσο να μετακινείται στην ιταλική ομάδα είτε στο τέλος της φετινής σεζόν είτε το 2009.

Διάφορα δημοσιεύματα ανέφεραν ότι η Scuderia σκεφτόταν να αντικαταστήσει άμεσα τον Μάσα με τον Αλόνσο, κάτι που είχε διαψεύσει κατηγορηματικά ο επικεφαλής της ομάδας, Ζαν Τοντ.

Επίσης, η είδηση της ανανέωσης του συμβολαίου του Μάσα διαλύει τις φήμες που ήθελαν τον Αλόνσο να υπογράφει προσύμφωνο συνεργασίας με την Ferrari για το 2009, όταν και θα έληγε η προηγούμενη συμφωνία του βραζιλιάνου.

Ετσι, το "κόκκινο" team θα πορευτεί με το δίδυμο Μάσα-Κίμι Ράικονεν τουλάχιστον ως το τέλος του 2009, όταν και εκπνέει το συμβολαίου του φινλανδού οδηγού που υπέγραψε πέρυσι.

Ο Μάσα αποτελεί μέλος της οικογένειας της Ferrari από το 2001, αλλά αρχικά έτρεχε με το μονοθέσιο της Sauber. Πέρυσι, έκανε το μεγάλο άλμα στην καριέρα του, τρέχοντας στο πλευρό του Μίκαελ Σουμάχερ και τις δύο τελευταίες σεζόν που βρίσκεται στην ομάδα, έχει πάρει 5 νίκες και 8 pole positions.

Φ. Αλόνσο: Είμαι σίγουρος ότι θα υπάρχει ισότητα στην Βραζιλία

Παρά το γεγονός ότι η FIA θα τοποθετήσει έναν επίσημο στο γκαράζ της McLaren στο GP Βραζιλίας (21/10), ώστε να διασφαλιστεί ότι ο Φερνάντο Αλόνσο θα έχει ίση μεταχείριση με τον Λιούις Χάμιλτον, ο ισπανός οδηγός δεν φαίνεται να ανησυχεί για το θέμα ενόψει της τελευταίας κούρσας του πρωταθλήματος που θα κρίνει τον τίτλο.

Ο Αλόνσο βρίσκεται στην 2η θέση της παγκόσμιας κατάταξης, 4 βαθμούς πίσω από τον team mate του, κάτι που σημαίνει ότι θα πρέπει να πάρει τη νίκη στο Ιντερλάγκος και παράλληλα ο Χάμιλτον να τερματίσει το πολύ 3ος για να στεφθεί για τρίτη σερί χρονιά πρωταθλητής.

"Αν και είμαι 4 βαθμούς μακριά από τον Λιούις, θα πρέπει να συμβούν αρκετές συγκυρίες υπέρ μου για να κερδίσω τον τίτλο, οι οποίες δεν είναι στο χέρι μου", τόνισε ο Αλόνσο. "Εγώ θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ, ελπίζοντας ότι θα ευνοηθώ από τις καταστάσεις".

Ο 26χρονος πιλότος πρόσθεσε: "Είμαι σίγουρος ότι θα πάμε στην Βραζιλία με απόλυτη ισότητα στην ομάδα και πως θα έχουμε δύο μονοθέσια το ίδιο ικανά για τη νίκη στην κούρσα και το πρωτάθλημα".

Από την πλευρά του, ο Χάμιλτον εξέφρασε την άποψη ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο, παρότι έχει το πλεονέκτημα για την κατάκτηση του τίτλου.

"Είμαι μπροστά, αλλά το πρωτάθλημα παραμένει ανοιχτό", σημείωσε. "Εγώ θέλω να κάνω αυτό που μπορώ και να εξασφαλίσω τους βαθμούς που χρειάζομαι, τα υπόλοιπα δεν είναι στο χέρι μου".

Ο 22χρονος βρετανός αναφέρθηκε και στην προηγούμενη κούρσα, στην Κίνα, όπου έχασε τον έλεγχο του μονοθεσίου του λόγω έντονης φθοράς στα ελαστικά του, με αποτέλεσμα να εγκαταλείψει.

"Η Κίνα ήταν ένα ακόμα πολύτιμο μάθημα για μένα και αυτό το περιστατικό θέλω να το εκμεταλλευτώ, ώστε να γίνω καλύτερος οδηγός. Εχω ξεπεράσει την απογοήτευση που μου προκάλεσε και από τότε που έφυγα από την Σανγκάι, επικεντρώνομαι μόνο στην Βραζιλία".

Τζιανκάρλο Φιζικελα: "Δεν πρόκειται να αποσυρθώ"

Το μέλλον του Τζιανκάρλο Φιζικέλα στην Renault παραμένει αμφίβολο, αφού το γαλλικό team δεν έχει ανακοινώσει τη σύνθεση οδηγών του για το 2008, περιμένοντας να δει αν ο Φερνάντο Αλόνσο θα μείνει ελεύθερος από την McLaren. Ο ιταλός οδηγός παραδέχεται ότι είναι standby από την ομάδα του, αλλά ξεκαθαρίζει ότι δεν προτίθεται να αποσυρθεί σε καμία περίπτωση.

"Είμαι σε αναμονή, όπως μου έχει ζητηθεί από την Renault", τόνισε ο 34χρονος πιλότος στην επίσημη ιστοσελίδα της F1. "Θα ήμουν πολύ χαρούμενος αν έμενα. Εχω κάνει καλή δουλειά, την καλύτερη δυνατή δεδομένων των συνθηκών".

Ο Φιζικέλα είναι ο τρίτος οδηγός του grid σε παλαιότητα, μετά τους Ρούμπενς Μπαρικέλο και Ντέιβιντ Κούλθαρντ, όμως ο ίδιος αποκάλυψε ότι δεν είναι στις προθέσεις του να εγκαταλείψει άμεσα τον χώρο.

"Δεν υπάρχει περίπτωση", υποστήριξε ο "Φίζικο". "Βρίσκομαι στο ίδιο επίπεδο φυσικής κατάστασης με αυτό που έχει ένας έφηβος, ενώ έχω μεγάλη πείρα".

Πάντως, το μέλλον του ιταλού εξακολουθεί να είναι αβέβαιο, όπως και αρκετών άλλων οδηγών, αφού όλοι φαίνεται ότι περιμένουν να ξεκαθαρίσει η κατάσταση με τον Φερνάντο Αλόνσο στην McLaren.

Με τα μέχρι τώρα δεδομένα, η Renault εμφανίζεται έτοιμη να υπογράψει 3ετές συμβόλαιο με τον ισπανό, δίνοντάς του την δυνατότητα να επιλέξει τον team mate του, δηλαδή έναν εκ των Φιζικέλα, Χάικι Κοβαλάινεν και Νέλσον Πικέ jr.

Ο Φιζικέλα υπήρξε team mate του Αλόνσο στην γαλλική ομάδα την διετία 2005-2006, βοηθώντας τον ως Νο2 να πάρει ισάριθμους παγκόσμιους τίτλους, όμως τώρα ίσως προτιμηθεί ένας νεότερος σε ηλικία πιλότος για τον ρόλο, εφόσον βέβαια η μεγάλη επιστροφή του ισπανού πάρει σάρκα και οστά.

OtiNaNAi
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

Δεν είμαι ο ηλεκτρολόγος που έχεις συνηθίσει...

View Profile
« Reply #46 on: October 18, 2007, 17:34:57 pm »

O coulthard για ενα πραγμα θα μεινει στην ιστορια, για την μλκια του στο spa το 98

http://www.youtube.com/watch?v=CpgAx7a6moY

Peace    Peace
Damien
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

Έλα στο φανάρι αν τολμάς......

View Profile
« Reply #47 on: October 18, 2007, 18:44:43 pm »

Γιατί???? Τι έκανε??????

Εγω ξερω ΠΑΝΤΑ Ο ΠΙΣΩ ΦΤΑΙΕΙ!!!!!

Ο ΔΑΒΙΔ αφησε λιγο το γκαζακι ρε παιδί μου......

ο άλλος γιατί πηγε και καρφώθηκε πάνω του??????  Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin

Να κρατουσε αποσταση!!!!!  Grin Grin Grin Grin Grin

To γκάζι του αμαξιού μου σαν πατώ
Όλα μου τα προβλήματα ξεχνώ....
Megawatt
Guest
« Reply #48 on: October 19, 2007, 00:41:41 am »

Νταξει ο Σουμαχερ καρφωθηκε γιατι δεν εβλεπε! Το σπρευ που εβγαζε ο Κουλθαρντ τον εμποδιζε να δει.

Το αξιοπροσεχτο στο βιντεο αυτο ειναι οτι η μπρος δεξια ροδα του Σουμαχερ εφυγε τελειως και το αμαξι συνεχιζε να εχει ισορροπια με 3 ροδες.
Η αποκολληση της ροδας σε τετοιες περιπτωσεις ειναι ενα θεμα που απασχολησε τους υπευθυνους ασφαλειας για αρκετο καιρο, αφου πολλες φορες αποτελεσε κινδυνο και μην ξεχναμε σε καποιο γκραν πρι, τετοια ροδα απογειωθηκε απο αμαξι της μερσεντες και προσγειωθηκε στους θεατες σκοτωνοντας γυρω στα 50 ατομα καπου στην δεκαετια 60-70 ειχε γινει νομιζω-γεγονος που εκανε την μερσεντες να αποσυρθει για 30+ χρονια απο την διοργανωση.
Γιαυτο το λογο,  απο το 2003 νομιζω και μετα οι υπευθυνοι ασφαλειας εχουν προσθεσει μια ντιζα που κραταει την ροδα σε τετοια ατυχηματα με το σασι, πραγμα που φαινεται σε καποια highlights στο βιντεακι αυτο:

Quote from: Larry_Flynt on October 18, 2007, 04:17:59 am
Και σκηνές πραγματικης F1.

http://www.youtube.com/watch?v=U6AaWzHCI9I&mode=related&search=

τα μεγάλα τιμόνια μπορείτε να τα καταλάβετε και από αυτό το μικρό βίντεο.
alekos

είδος προς εξαφάνιση...

View Profile
« Reply #49 on: October 19, 2007, 00:53:05 am »

Ωραίες εποχές έχω να πω... ένταξη τώρα σε ένα τόσο τρελό αγώνα, σαν χθες τον θυμάμαι, το οτι η ferrari συνέχιζε με τρεις τροχούς είναι το τελευταίο.
Πάντως τα γραφικά που μας έστελναν στις οθόνες μας τότε τα βρίσκω πολύ πιο όμορφα από τα σημερινά.
Α και αυτό με την ντίζα ήταν μεγάλη μουφα καθώς την ίδια χρονιά αν θυμάμαι καλά σκοτώθηκαν δύο κριτές ένα στην Αυστραλία και ένας στην Monza από λάστιχο που εκτοξεύθηκε μετά από σύγκρουση.

shumacher=showmacher      
   Τώρα που πλάκωσαν οι μπάτσοι του inet ορίστε η λύση https://xerobank.com/ και http://www.torproject.org/
Megawatt
Guest
« Reply #50 on: October 19, 2007, 01:01:11 am »

Ναι οντως, συνεχιζουν να υπαρχουν τα ατυχηματα, αλλά δεν υπαρχει και αλλη λυση (προς το παρων).
Πάντως η ντιζα κανει δουλεια (οπως φαινεται και στο βιντεακι). Για πολύ ασχημες συγκρουσεις μονο, δεν κανει τιποτα (που αυτες σπανιζουν-όχι ομως οτι δεν συμβαινουν).

Όσο για τα γραφικά που λες, συμφωνω και εγω και μαλιστα εχω να προσθεσω οτι γραμματα και αριθμοί ειναι πλεον πολυ μικρα! Δλδ σε αναγκαζουν να αγορασεις 42" οθονη (λεμε τωρα) προκειμενου να βλεπεις τα ψιλα γραμματα. Ελεος!
« Last Edit: October 19, 2007, 01:08:28 am by Megawatt » Logged
vag
Καταστραμμένος

View Profile
« Reply #51 on: October 19, 2007, 21:20:48 pm »

Ο ενας πιο αχωνευτος απο τον άλλο.....

Ο πρωτος ειναι ψωναρα, ο δευτερος μαυρος , και ο τριτος ειναι καθυστερημενος

Χτες είχα εργαστήριο σαε. Στο διπλανό pc καθόταν ένας έγχρωμος συμφοιτητής, ο οποίος για να περάσει η ώρα μέχρι να αρχίσει το μάθημα σέρφαρε στο τημμυ.γρ

συγνώμη για το οφφ τοπικ αλλά οι συνειρμοί είναι ισχυροί και εξευτελιστικοί.
Ex_Mechanus
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #52 on: October 19, 2007, 21:26:53 pm »

Ο ενας πιο αχωνευτος απο τον άλλο.....

Ο πρωτος ειναι ψωναρα, ο δευτερος μαυρος , και ο τριτος ειναι καθυστερημενος

Ο πρώτος είναι πρώτος, ο δεύτερος τίποτα, και ο κολιός τον Αύγουστο.

And that's exactly how much sense you make my friend.

(άντε πάω να γίνω χάλια, πολλούς εκνεύρισα για σήμερα)

pay close attention
Megawatt
Guest
« Reply #53 on: October 19, 2007, 22:35:51 pm »

Το μεγάλο φινάλε

Για πρώτη φορά μετά το 1986, το πρωτάθλημα της F1 θα κριθεί μεταξύ τριών οδηγών στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς. Τότε ήταν οι Νάιτζελ Μάνσελ, Αλέν Προστ και Νέλσον Πικέ αυτοί που πήγαν στην Αδελαϊδα της Αυστραλίας έχοντας μαθηματικές ελπίδες για τον τίτλο, τώρα το ίδιο συμβαίνει: Τρεις πιλότοι, ένα στέμμα. Λιούις Χάμιλτον, Φερνάντο Αλόνσο και Κίμι Ράικονεν ετοιμάζονται να κονταροχτυπηθούν στην πίστα του Ιντερλάγκος (19-21/10) για τον παγκόσμιο τίτλο του 2007 και να χαρίσουν στο κοινό το φινάλε που ταιριάζει στο πιο συναρπαστικό σε εξέλιξη πρωτάθλημα των τελευταίων ετών.

Ο Χάμιλτον είναι το λογικό φαβορί, καθώς βρίσκεται στην κορυφή του πρωταθλήματος με 107 βαθμούς, με τους Αλόνσο στην 2η θέση και τον Ράικονεν στην 3η να έχουν 103 και 100 πόντους αντίστοιχα.

Η μοναδική επίσκεψη της F1 στην Λατινική Αμερική για φέτος, είναι και η πιο καθοριστική για την έκβαση του πρωταθλήματος. Το Ιντερλάγκος της Βραζιλίας φιλοξενεί τον 17ο και τελευταίο αγώνα της χρονιάς το τριήμερο 19-21/10, σε ένα GP που θα κρίνει το ποιος θα πάρει το φετινό στέμμα του πρωταθλητή.

Τo πρόγραμμα του αγώνα
Παρασκευή 19/10
Ελεύθερες δοκιμές - 1ο σκέλος 15:00-16:30GR
Ελεύθερες δοκιμές - 2ο σκέλος 19:00-20:30GR

Σάββατο 20/10
Ελεύθερες δοκιμές - 3ο σκέλος 16:00-17:00GR
Kατατακτήριες δοκιμές 19:00GR (Αlpha, σε απευθείας μετάδοση)

Kυριακή 21/10
Αγώνας 19:00GR (Αlpha, σε απευθείας μετάδοση)

Ας δούμε όμως τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα για καθέναν από τους τρεις οδηγούς ενόψει της πιο κρίσιμης κούρσας της σεζόν, στην Βραζιλία.

Λιούις Χάμιλτον
Εχει την πρωτοπορία στο πρωτάθλημα και μαζί το ψυχολογικό αβαντάζ, αφού του αρκεί να πάρει μία από τις δύο πρώτες θέσεις του αγώνα ή να τερματίσει απλώς μπροστά από τους αντιπάλους του για να σφραγίσει τον τίτλο ο κόσμος να... χαλάσει.

Επίσης, κανείς δεν θα τον ρίξει στην... πυρά αν δεν τα καταφέρει, κάτι που σημαίνει ότι το άγχος του δεν θα ξεφύγει από το φυσιολογικό, αφού και ο ίδιος αντιλαμβάνεται ότι θα έχει -πιθανότατα- κι άλλες παρόμοιες ευκαιρίες στο μέλλον.

Στον αντίποδα, παρότι έχει βρεθεί στο παρελθόν σε κατάσταση διεκδίκησης τίτλου στα GP2, τον οποίο κατάκτησε πέρυσι, η F1 είναι ένας εντελώς διαφορετικός κόσμος, όπως αποδείχθηκε στην Κίνα.

Εκεί, ο βρετανός πέταξε στα σκουπίδια το πρώτο "championship-point", αφού τέθηκε εκτός αγώνα γλιστρώντας στην είσοδο του pit-lane. Αν και το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης ήταν της McLaren που δεν τον έβαλε έγκαιρα για pit-stop, ο ίδιος θα μπορούσε να είχε αποφύγει τα χειρότερα, αν έκοβε εντελώς ταχύτητα, αφού γνώριζε ότι τα λάστιχά του ήταν "τελειωμένα".

Φερνάντο Αλόνσο
Το μεγάλο όπλο του ισπανού είναι το γεγονός ότι έχει γευτεί το συναίσθημα του να κατακτάς το πρωτάθλημα της F1 και μάλιστα δύο φορές, κάτι που δεν συμβαίνει με τους δύο αντιπάλους του.

Το 2005 κατάφερε να επικρατήσει του Ράικονεν, στηριζόμενος περισσότερο στην σταθερότητα της Renault, με την οποία έτρεχε τότε, σε αντίθεση με την μη αξιόπιστη McLaren Mercedes MP4-20 του φινλανδού.

Ομως το μεγαλύτερο μάθημα γι` αυτόν ήρθε πέρυσι, όταν κατάφερε να αποκρούσει την μεγάλη αντεπίθεση στο δεύτερο μισό της χρονιάς όχι όποιου κι όποιου, αλλά του 7 φορές παγκόσμιου πρωταθλητή Μίκαελ Σουμάχερ, αναγκάζοντας τον γερμανό να πει "αντίο" στην F1 με άδεια χέρια.

Η μεγάλη πείρα που έχει αποκτήσει από τέτοιες καταστάσεις, του επιτρέπει να διαχειρίζεται την πίεση καλύτερα από τον καθένα - και να την μεταφέρει στους αντιπάλους του μέσα στον αγώνα.

Παρόλα αυτά, τώρα είναι η πρώτη φορά που βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο. Στα δύο προηγούμενα πρωταθλήματα ήταν αυτός στην πρωτοπορία, αλλά εδώ η κατάσταση δεν είναι στα χέρια του, αφού και να νικήσει, θα πρέπει ο Χάμιλτον να μην τερματίσει 2ος.

Επιπλέον, δεν τον βοηθά σε καμία περίπτωση το κλίμα στην McLaren, το οποίο δεν είναι και το καλύτερο δυνατό ως προς το πρόσωπό του, μετά την ταραχώδη σεζόν που είχαν οι δύο πλευρές. Η ψυχολογία παίζει σημαντικό ρόλο για κάθε οδηγό, ιδιαίτερα στις κρίσιμες στιγμές και η ομάδα του, παρότι μπορεί να του προσφέρει ίσες ευκαιρίες με τον Χάμιλτον, είναι σίγουρο ότι δεν θα τον στηρίξει ψυχολογικά, τουλάχιστον όχι στον βαθμό που έκανε η Renault.

Κίμι Ράικονεν

Οπως ο Αλόνσο, ο φινλανδός έχει βρεθεί σε θέση να παλεύει για τον τίτλο στο παρελθόν, αν και στην περίπτωσή του ήταν και οι δύο αποτυχημένες. Το 2003 πίεσε πολύ τον Μίκαελ Σουμάχερ, αλλά έχασε για δύο βαθμούς, ενώ το 2005 είδε την πλάτη του Αλόνσο.

Εκτός από την πείρα, στα υπέρ του είναι και η παρουσία του Φελίπε Μάσα με την έτερη Ferrari, ο οποίος είναι εκτός διεκδίκησης πρωταθλήματος. Ο βραζιλιάνος μπορεί να βοηθήσει τον team mate του αν χρειαστεί, πολυτέλεια που δεν έχουν οι άλλοι δύο διεκδικητές.

Ολα αυτά βέβαια δεν υπερκαλύπτουν το γεγονός ότι ο "Iceman" βρίσκεται στην δυσχερέστερη θέση απ` όλους. Η βαθμολογική του απόσταση από Χάμιλτον και Αλόνσο δεν είναι καθόλου εύκολο να καλυφθεί σε μία και μοναδική κούρσα, ειδικά αν συνυπολογίσουμε ότι η αξιοπιστία των McLaren είναι σχεδόν εξωπραγματική (κανείς από τους δύο πιλότους της δεν έχει εγκαταλείψει λόγω μηχανικής βλάβης φέτος).

Ας δούμε, όμως, κάτω από ποιες προϋποθέσεις οι Αλόνσο και Ράικονεν μπορούν να στερήσουν τον τίτλο από τον Χάμιλτον:

O Αλόνσο παίρνει το πρωτάθλημα, αν:
1. Πάρει τη νίκη και ο Χάμιλτον τερματίσει το πολύ 3ος.
2. Τερματίσει 2ος και ο Χάμιλτον το πολύ 6ος.
3. Τερματίσει 3ος, ο Χάμιλτον το πολύ 8ος και ο Ράικονεν δεν κερδίσει.
4. Τερματίσει 4ος, ο Χάμιλτον δεν βαθμολογηθεί και ο Ράικονεν τερματίσει το πολύ 3ος.

Ο Ράικονεν παίρνει το πρωτάθλημα, αν:
1. Πάρει τη νίκη, ο Χάμιλτον τερματίσει το πολύ 7ος και ο Αλόνσο το πολύ 3ος.
2. Τερματίσει 2ος, ο Χάμιλτον το πολύ 8ος και ο Αλόνσο το πολύ 4ος.

Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση το πρωτάθλημα θα καταλήξει στα χέρια του Χάμιλτον.

Mάσα:"Είμαι περήφανος"

Μετά την ανανέωση του συμβολαίου του με την Ferrari ως το τέλος του 2010, ο Φελίπε Μάσα πιστεύει ότι θα έχει την ευκαιρία να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα, δηλαδή να πάρει το παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Φήμες ήθελαν την θέση του στην Scuderia να κινδυνεύει από τον Φερνάντο Αλόνσο, όμως η ιταλική ομάδα έβαλε τέλος στα σενάρια, επεκτείνοντας για δύο ακόμα χρόνια την συμφωνία της με τον βραζιλιάνο, η οποία έληγε το 2008.

"Είμαι περήφανος", είπε ο Μάσα σε συνέντευξη Τύπου ενόψει του GP της πατρίδας του. "Είναι σημαντικό για μένα και την F1 στην Βραζιλία. Τώρα, μπορώ να κυνηγήσω το όνειρο που έχω από παιδί, να στεφθώ παγκόσμιος πρωταθλητής".

Ο 26χρονος οδηγός τρέχει από πέρυσι με την Ferrari, με την οποία έχει κατακτήσει 5 νίκες και 8 pole positions.

Νέα μπλεξίματα για Χάμιλτον

Η ιστορία επαναλαμβάνεται για τον Λιούις Χάμιλτον, ο οποίος κινδυνεύει να τιμωρηθεί από τους αγωνοδίκες του GP Βραζιλίας, με την κατηγορία ότι χρησιμοποίησε δύο σετ βρόχινων ελαστικών στο 1ο σκέλος των ελεύθερων δοκιμών της Παρασκευής (19/10), κάτι που δεν επιτρέπεται.

Μαζί με τον βρετανό πιλότο της McLaren, του οποίου η οδηγική συμπεριφορά στην Ιαπωνία είχε γίνει αντικείμενο έρευνας από τους αγωνοδίκες ενόψει του GP Κίνας, αλλά είχε αποφύγει τότε οποιαδήποτε ποινή, από το "μικροσκόπιο" περνούν για τον ίδιο ακριβώς λόγο και οι Τζένσον Μπάτον της Honda και Τακούμα Σάτο της Super Aguri.

Το σχετικό άρθρο των κανονισμών αναφέρει ότι "...κανείς οδηγός δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει περισσότερα του ενός σετ βρόχινων ελαστικών και ενός σετ για ακραίες καιρικές συνθήκες κατά τη διάρκεια του 1ου και 2ου σκέλους".

Το θέμα επεσήμανε στους αγωνοδίκες ο τεχνικός έφορος της FIA, Τζο Μπάουερ και μέχρι στιγμής δεν έχει ξεκαθαρίσει αν θα επιβληθεί κάποια ποινή στους τρεις πιλότους και τι είδους θα είναι αυτή.

Η όποια απόφαση αναμένεται να γίνει γνωστή μετά το τέλος του 2ου σκέλους των ελεύθερων δοκιμών.

Ο Χάμιλτον έδωσε τον ρυθμό

Η... προθέρμανση για τη μεγάλη μάχη του τίτλου στο GP Βραζιλίας πραγματοποιήθηκε στις ελεύθερες δοκιμές της Παρασκευής (19/10), με τον Λιούις Χάμιλτον να κατακτά την κορυφή της διαδικασίας. Ο πρωτοπόρος του πρωταθλήματος άφησε στην 2η θέση τον team mate του στην McLaren, Φερνάντο Αλόνσο, ενώ στο 3-4 βρέθηκαν οι δύο Ferrari, με τον Φελίπε Μάσα μπροστά από τον Κίμι Ράικονεν.
« Last Edit: October 19, 2007, 22:38:07 pm by Megawatt » Logged
alekos

είδος προς εξαφάνιση...

View Profile
« Reply #54 on: October 19, 2007, 23:48:53 pm »

Practice 2

Ποιος παίζει άραγε κρυφτούλι ?

1     2     Lewis Hamilton     McLaren-Mercedes    1:12.767         27
2    1    Fernando Alonso    McLaren-Mercedes    1:12.889    0.122    28
3    5    Felipe Massa    Ferrari    1:13.075    0.308    30
4    6    Kimi Räikkönen    Ferrari    1:13.112    0.345    30
5    3    Giancarlo Fisichella    Renault    1:13.549    0.782    22
6    10    Robert Kubica    BMW    1:13.587    0.820    34
7    16    Nico Rosberg    Williams-Toyota    1:13.655    0.888    33
8    17    Kazuki Nakajima    Williams-Toyota    1:13.664    0.897    38
9    14    David Coulthard    Red Bull-Renault    1:13.706    0.939    30
10    9    Nick Heidfeld    BMW    1:13.785    1.018    44
11    11    Ralf Schumacher    Toyota    1:13.829    1.062    29
12    4    Heikki Kovalainen    Renault    1:13.879    1.112    28
13    8    Rubens Barrichello    Honda    1:13.892    1.125    45
14    7    Jenson Button    Honda    1:14.095    1.328    44
15    18    Vitantonio Liuzzi    STR-Ferrari    1:14.152    1.385    33
16    12    Jarno Trulli    Toyota    1:14.179    1.412    25
17    19    Sebastian Vettel    STR-Ferrari    1:14.409    1.642    37
18    22    Takuma Sato    Super Aguri-Honda    1:14.431    1.664    27
19    23    Anthony Davidson    Super Aguri-Honda    1:14.477    1.710    31
20    15    Mark Webber    Red Bull-Renault    1:14.543    1.776    35
21    20    Adrian Sutil    Spyker-Ferrari    1:15.095    2.328    35
22    21    Sakon Yamamoto    Spyker-Ferrari    1:15.715    2.948    32

shumacher=showmacher      
   Τώρα που πλάκωσαν οι μπάτσοι του inet ορίστε η λύση https://xerobank.com/ και http://www.torproject.org/
OtiNaNAi

View Profile
« Reply #55 on: October 20, 2007, 01:45:47 am »

Quote from: OtiNaNAi on October 18, 2007, 17:34:57 pm
O coulthard για ενα πραγμα θα μεινει στην ιστορια, για την μλκια του στο spa το 98

http://www.youtube.com/watch?v=CpgAx7a6moY

Η απιστευτη εκκινηση και τα ...μεθεορτια του ιστορικου αγωνα

http://www.youtube.com/watch?v=Urzmz6pwN5g

http://www.youtube.com/watch?v=VqMeUznCYrM

Peace    Peace
Larry_Flynt
Καταστραμμένος

View Profile WWW
« Reply #56 on: October 20, 2007, 03:00:50 am »

http://www.youtube.com/watch?v=LloiqutFAeM&mode=related&search=

void DrawShadow()
        {
            shadow = Matrix.CreateShadow(-directionalLight0Direction, game.functions.GetPlane(ref game.player.position, 5));
            Matrix[] bones = game.heroPlayer.GetSkinTransforms();
            Matrix[] shadowBones = new Matrix[bones.Length];

for (int i = 0; i < shadowBones.Length; i++)
            {
                shadowBones = bones * shadow;
            }

foreach (ModelMesh mesh in game.heroModel.Meshes)
            {
                foreach (Effect effect in mesh.Effects)
                {
                    effect.CurrentTechnique = effect.Techniques["Shadow"];
effect.Parameters["Bones"].SetValue(shadowBones);  effect.Parameters["View"].SetValue(game.viewMatrix);
effect.Parameters["Projection"].SetValue(game.projectionMatrix);
                }
                mesh.Draw();
            }

}
OtiNaNAi

View Profile
« Reply #57 on: October 20, 2007, 21:36:44 pm »

Κατατακτηριες Σαββατου

1 Felipe Massa Ferrari  1:11.931
2 Lewis Hamilton  McLaren  1:12.082
3 Kimi Raikkonen Ferrari  1:12.322
4 Fernando Alonso  McLaren  1:12.356
5 Mark Webber Red Bull   1:12.928 5 
6 Nick Heidfeld  BMW Sauber   1:13.081
7 Robert Kubica  BMW Sauber   1:13.129
8 Jarno Trulli Toyota  1:13.195
9 David Coulthard Red Bull  1:13.272
10 Nico Rosberg  Williams  1:13.477

Ο Αλονσο ξεκιναει ακριβως πισω απο τον Χαμιλτον...  αν φρεναρει και λιγο αποτομα ο Μασα θα γινει χαμος!!!!!

Peace    Peace
Megawatt
Guest
« Reply #58 on: October 20, 2007, 23:06:42 pm »

...και σκεψου οτι η πρωτη στροφη μετά την εκκινηση ειναι αριστερη!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

"Μεγάλη μάχη, αλλά πίσω μου"

Αμέσως μετά την κατάκτηση της pole position στο GP της πατρίδας του, ο Φελίπε Μάσα δεν έκρυψε την πίστη του ότι θα καταφέρει να φτάσει στη νίκη, αφήνοντας τους τρεις διεκδικητές του τίτλου να μάχονται πίσω του. Αντίθετα συναισθήματα για τους πιλότους της McLaren, με τον Λιούις Χάμιλτον άκρως αισιόδοξο για τις πιθανότητες που έχει για την εξασφάλιση του πρωταθλήματος, καθώς θα εκκινήσει από την πρώτη σειρά και τον Φερνάντο Αλόνσο ξεκάθαρα απογοητευμένο με την 4η θέση που πήρε στις κατατακτήριες δοκιμές.

Πέρυσι, ο Μάσα είχε πάρει τη νίκη μπροστά στους συμπατριώτες του, κάτι που θα επιδιώξει να κάνει και φέτος, αφού θα ξεκινήσει τον αγώνα στο Ιντερλάγκος μπροστά από Χάμιλτον, Κίμι Ράικονεν και Φερνάντο Αλόνσο.

"Είναι σημαντικό να κάνω καλή εκκίνηση και είμαι σίγουρος ότι η μάχη -που ελπίζω να γίνει πίσω μου- θα είναι μια μεγάλη μάχη", είπε ο βραζιλιάνος πιλότος της Ferrari.

"Το βέβαιο είναι ότι οι θεατές θα παρακολουθήσουν μια ωραία κούρσα και ελπίζω να καταφέρω να πάω για τη νίκη. Η ατμόσφαιρα είναι υπέροχη όπως κάθε χρόνο. Πέρυσι, ήταν ένα φανταστικό διήμερο για μένα και ας ελπίσουμε ότι θα μπορέσω να το επαναλάβω και φέτος, έχοντας κάνει μια καλή αρχή".

Από την πλευρά του, ο Χάμιλτον ήταν πολύ χαρούμενος, παρότι δεν κατάφερε να αρπάξει την pole από τον Μάσα, αφού θα εκκινήσει τον αγώνα μπροστά από τους δύο αντιπάλους του για τον τίτλο.

"Ηταν πολύ κλειστή η μάχη και πραγματικά την απόλαυσα", είπε ο βρετανός, που φιλοδοξεί να γίνει ο πρώτος rookie που κατακτά το πρωτάθλημα και μαζί ο νεότερος σε ηλικία. "Ο τελευταίος γύρος μου ήταν σχεδόν τέλειος, αν εξαιρέσουμε ένα μικρό λάθος που μου κόστισε μισό δέκατο. Αλλά η δεύτερη θέση είναι πολύ καλή.

Ο Χάμιλτον φάνηκε να εμποδίζει κάπως τον τελευταίο γρήγορο γύρο του Ράικονεν, καθώς βγήκε ακριβώς μπροστά του από τα pits την ώρα που ο φινλανδός έδινε μάχη με το χρονόμετρο.

"Του ζητάω συγγνώμη αν τον έκλεισα, αλλά νομίζω ότι δεν ήμουν τόσο κοντά του", είπε ο 22χρονος οδηγός. "Εμεινα εκεί που ήμουν και φρέναρα. Δεν πιστεύω ότι επηρέασα τον γύρο του, απλά έκανα το καλύτερο που μπορούσα εκείνη τη στιγμή".

Οσο για την κούρσα της Κυριακής (21/10, 10:00GR), τόνισε: "Ανυπομονώ να τρέξω στον αγώνα. Αισθάνομαι πολύ ήρεμος. Το μονοθέσιο είναι πολύ καλό, μου αρέσει πολύ η πίστα και οι οπαδοί είναι ενθουσιώδεις. Χαίρομαι που βλέπω ότι έχω κάποια υποστήριξη".

Τα πράγματα δεν είναι το ίδιο καλά για τον Αλόνσο, ο οποίος βρίσκεται 4 βαθμούς πίσω από τον team mate του στο πρωτάθλημα.

Ο ισπανός ήλπιζε ότι θα ξεκινούσε μπροστά από τον Χάμιλτον, ώστε να έχει πραγματικές ελπίδες να του κόψει τον δρόμο προς τον τίτλο, αλλά η 4η θέση που πήρε στις κατατακτήριες, δεν του αφήνει κανένα περιθώριο αισιοδοξίας.

"Είμαι πολύ απογοητευμένος", είπε ο Αλόνσο. "Σίγουρα, η τέταρτη θέση είναι απογοητευτική, αλλά δεν μπορώ να κάνω τίποτα πλέον γι` αυτό. Τώρα θα πρέπει να σκεφτώ για αύριο (21/10) και το πώς θα κάνω μια αδύνατη κούρσα".

"Καθαρός" ο Χάμιλτον

Με πρόστιμο ύψους 15.000 ευρώ τιμώρησαν την McLaren οι αγωνοδίκες, για παράβαση ενός κανονισμού με τα ελαστικά που έκανε ο Λιούις Χάμιλτον στο 1ο σκέλος των ελεύθερων δοκιμών GP Βραζιλίας. Ο βρετανός βρέθηκε υπό έρευνα επειδή χρησιμοποίησε δύο διαφορετικά σετ βρόχινων ελαστικών, κάτι που δεν επιτρέπεται.

"Ηταν από τα λάθη που εύκολα μπορεί να κάνει κάποιος", είπε για το θέμα ο Χάμιλτον. "Υπάρχουν πολλοί κανόνες και κανονισμοί. Ηταν ένα μικρό, ανοήτο λάθος. Αλλά αυτά συμβαίνουν, η ομάδα κάνει φανταστική δουλειά".

Προηγουμένως, ο επικεφαλής της McLaren, Ρον Ντένις, είχε παραδεχθεί ότι έγινε λάθος και έριξε το φταίξιμο αποκλειστικά στην ομάδα, ενώ τον Χάμιλτον είχε καλύψει ουσιαστικά και ο team mate του, Φερνάντο Αλόνσο, λέγοντας "...πιστεύω ότι κανείς μας δεν γνώριζε τον συγκεκριμένο κανονισμό. Θα μπορούσε να είχε τύχει και σε εμένα".

Με το ίδιο πρόστιμο τιμωρήθηκαν και οι Honda και Super Aguri, οι οποίες υπέπεσαν σε ανάλογο παράπτωμα στα μονοθέσια των Τζένσον Μπάτον και Τακούμα Σάτο, αντίστοιχα.

Ερχεται η Force India!

Οι καινούργιοι ιδιοκτήτες της Spyker F1 Team είναι έτοιμοι να αλλάξουν το όνομα της ομάδας σε Force India F1 την επόμενη σεζόν, όπως έγινε γνωστό στο περιθώριο του βραζιλιάνικου GP.

Ο ινδός δισεκατομμυριούχος Βιτζάι Μάλια και ο ολλανδός επιχειρηματίας Μίχιελ Μολ, οι οποίοι αγόρασαν το team πριν από λίγες εβδομάδες έναντι 88 εκ. ευρώ, έχουν εξασφαλίσει ήδη την έγκριση του Μπέρνι Εκλεστοουν και απομένει το πράσινο φως από τις υπόλοιπες ομάδες της F1, αλλά και από το Παγκόσμιο Συμβούλιο της FIA, ώστε να επισημοποιηθεί η μετονομασία.

"Εχω κάνει αίτηση στην FIA για να αλλάξει το όνομα της ομάδας σε Force India F1 και πλέον είναι εσωτερικό θέμα της Ομοσπονδίας", τόνισε ο Μαλία από την πίστα του Ιντερλάγκος.

"Εχουμε αποφασίσει ότι το νέο λογότυπο θα φέρει τα εθνικά χρώματα της Ινδίας, αλλά ο χρωματισμός του μονοθεσίου θα εξαρτηθεί προφανώς από τους χορηγούς που θα έχουμε. Ωστόσο το λογότυπο με την ινδική σημαία θα έχει εξέχουσα θέση".
OtiNaNAi

View Profile
« Reply #59 on: October 21, 2007, 21:37:46 pm »

FORZA FERRARI

Το σηκωσε ο κιμις λεμε...
« Last Edit: October 21, 2007, 21:47:14 pm by OtiNaNAi » Logged

Peace    Peace
Pages: 1 2 3 [4] 5 Go Up Print
Jump to: