• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 14:12:11 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 14:12:11 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[Today at 13:58:20]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[Today at 13:19:53]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[Today at 12:08:25]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[Today at 12:06:57]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by okan
[Today at 02:33:21]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[Today at 02:29:21]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[June 16, 2025, 15:55:08 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[June 16, 2025, 10:22:18 am]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9961
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426688
Total Topics: 31710
Online Today: 169
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 49
Guests: 94
Total: 143
diamantis
lsim
shamaelas
thanos_voucharas
chaniotism
jimalexoud
mzacharop
anastas1a
DimitrisL
vagk
nikos_matall
cealexop
johnk
Pcsc
mkakale
amaliakon
hevidis3524
mike_x
Kenedy
Mr Watson
ELEF
swthrhs
Leftor
george14
dtsiamis
Η ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ
Captain
Aristidis Aristidou
glavdakis
BlackClara
christina02
Nekt
cremidhs
nikitask
thomasdt
tzortzis
narcos
Marihouan820
mimaki
Fotis Roukoutakis
dnikoa
maestros
palladas
mmikelo
CasualUndergrad
thunder
sterlouk
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
  Όταν ανεβάζουμε φωτογραφίες στις Ανακοινώσεις και Έκτακτα νέα, βάζουμε τη μεγαλύτερη πλευρά 400 (width=400 ή height=400 ). π.χ. [img height=400 (κλείνει η αγκύλη) 
THMMY.gr > Forum > Χαλαρή συζήτηση - κουβεντούλα > Διάφορα (Moderators: Don, Nikos_313, chatzikys, Tasos Bot) > Blogαρω
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 [2] 3 4 5 Go Down Print
Author Topic: Blogαρω  (Read 12679 times)
iouaki
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Τurambarou

View Profile
Re: Blogαρω
« Reply #15 on: September 29, 2007, 11:11:59 am »

gay einai?

KITTY MOY EKANES ZHMIA:TA VLEPW OLA FOUKSIA!!!!
..omws hmoun ypo thn epiria alkool,ki espase h kapota..omg kai 3 lol..
                                    eisai glykeia otan klais..tha sai glykeia otan pethaneis..

MAKE SPAM,NOT SEX

abc kai mazore

Turambar's Bitch
ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ   ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΚΟΨΩ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ..
Netgull
Veteran
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #16 on: October 15, 2007, 22:35:17 pm »

[...]
"There's no sensation to compare with this
Suspended animation, a state of bliss

Can't keep my mind from the circling skies
Tongue-tied and twisted just an earthbound misfit, I..."

Εκλιπαρούσε για βοήθεια, να μάθει να ανοίγει τα φτερά του πιο καλά ακόμα, έψαχνε μέντορα και οδηγό εκπαιδευτή, μα όλα τριγύρω ήταν ψυχρά, ξύλινες φωνές με καυτή ανάσα. Πίσω από κουρτίνες έψαχνε, κάτω από ματοτσίνορα σφαλισμένα, εκπαιδευτές κρυμμένους σε μπουντρούμια κλειδαμπαρωμένα. "Μάθε μόνος σου" ακουγόταν ο ψίθυρος του βοριά. Δεν ήθελε να είναι το "καλό παιδί", δεν σκέφτηκε ούτε λεπτό μια άχρηστη υστεροφημία που θα στοίχειωνε το πτώμα του. Άνοιγε τα φτερά του, γκρεμιζόταν στη γη, σηκωνόταν, ξαναπροσπαθούσε. Σμίλευε αυτό που ονόμαζαν "χαρακτήρα", γέμιζε το σεντούκι του "εμπειρίες", προσπαθούσε αδιάλειπτα. Δεμένος με κερμάτινες αλυσίδες, πόσο μακριά να πάει, πόσο ψηλά να ανέβει, συλλογίσου! Ένα πρωινό ξύπνησε ιδρωμένος, ανάσκελα στο στρώμα του, με χέρια-φτερά απλωμένα. Και άκουσε τη μοίρα. Και γέλασε. Και για πρώτη φορά ένιωσε άνθρωπος, αληθινός άνθρωπος. Κατάλαβε ότι δεν είχε ποτέ φτερά, ούτε θα αποκτούσε. Σε μια εκπαίδευση για πτήση θα ήταν μόνιμα, που άλλοι αποκαλούν "ταξίδι".

Κοιτάζει τα πουλιά, τον κοιτούν κι αυτά, κλέβει ο ένας τον άλλον. Μαθαίνει συνέχεια πως να "πετάει" στη ζωή, μα πάντα τα πόδια του στη γη πατούν. Ίσως να το σκάει μαζί τους, όταν δεν κοιτά κανείς.

Το απολαμβάνει.

http://aggelosspyrou.blogspot.com/

Μου λες να βάλω τη ζωή μου σε μια τάξη, μα ποιος στ' αλήθεια ορίζει την τροχιά του; Η αταξία είναι τ' ουρανού η τάξη, και γω ανασταίνομαι στο γύρο του θανάτου...

Μην αμφιβάλλεις
γι αυτόν
που σου λέει
πως φοβάται

να φοβάσαι όμως
αυτόν
που σου λέει
πως δεν αμφιβάλλει.

Aime moi moins, mais aime moi longtemps
Nessa NetMonster
Καταστραμμένος

Ιούνιος 1999 - 19/7/2009

View Profile
« Reply #17 on: October 15, 2007, 22:41:19 pm »

Quote from: vag on September 21, 2007, 02:37:01 am
NotWorthy για το τοπικ

Τρίτη, Σεπτέμβριος 11, 2007

Ο γλάρος

Πες μου κάτι, κι αλήθεια να `ναι...
Θα σου πω ό,τι θες, αλλά την αλήθεια δυστυχώς δεν θα την βρεις εδώ.
Και που θα την βρω, γλάρε;
Ευτυχώς πουθενά.
Πουθενά; Και γιατί ευτυχώς;
Νεαρέ μου...πόσο μεγάλωσες τελικά...Πριν δέκα χρόνια που βρεθήκαμε ξανά σε τούτο τον χώρο οι έγνοιες σου ήταν άλλες. Ουσιαστικές. Πολύτιμες.
Πες μου γλάρε. Γιατί ευτυχώς;
Μα δεν καταλαβαίνεις λοιπόν ότι δεν υπάρχει; Αλλά ακόμα κι αν υπήρχε είμαι σίγουρος ότι δεν θα ήθελε να το ήξερε κανείς. Μονάχη θα κάθονταν και θα κοίταζε. Γιατί αν εμφανιζόταν τότε όλα ανούσια θα ήταν. Και πως θα ζήσεις, νεαρέ μου, χωρίς ουσία; Να γιατί...
Ίσως την μάθω όταν πεθάνω τότε...
Για κοίτα με λοιπόν, νεαρέ μου φιλόσοφε. Κοίτα έναν νεκρό. Κοίταξέ με. Και πίστεψέ με. Δεν γνωρίζω τίποτα απολύτως. Δεν υπάρχω καν. Μια ουτοπία του μυαλού σου είμαι.
Φοβάμαι γλάρε.
Και τι θα ήσουν χωρίς φόβους;
Πεινάω.
Και πως θα γευόσουν χωρίς πείνα;
Διψάω...
...και η δίψα πόθος και πάθος!!!
Κι αν όλα είναι μια αυταπάτη;
Αχ μικρέ μου νεαρέ. Δεν το κατάλαβες λοιπόν; Μα φυσικά και είναι. Μα δεν θα το μάθεις ποτέ. Να ξέρεις μόνο ότι λέω πάντα την αλήθεια. Κι αυτό που λέω είναι ένα μεγάλο ψέμα!!!

απο το μπλογκ του ξάδερφου dkanou.blogspot.com
απαραίτητες γνώσεις: Jonathan Livingston seagull a story by richard bach (παρεπιπτόντως απίστευτο βιβλίο..)
Εγώ γιατί το θυμόμουνα καλύτερο αυτό το βιβλίο;

Διεθνιστική Εργατική Αριστερά
Διεθνιστική Αριστερά
Εργατική Αριστερά
RedNet Θεσσαλονίκης
pitsa

who cares....

View Profile
« Reply #18 on: October 15, 2007, 22:55:29 pm »

You’re killing me again..Am I still in your head?

σ’αφήνω..αγκάλιασέ μέ..κράτα με..σ’αγαπώ..όχι..όχι..σε μισώ..σε μισώ..
μην φεύγεις,σε παρακαλώ..μα τι κάνεις διάολε..σου είπα να φύγεις..δε θέλω να σε βλέπω..
σε αγαπώ..τι;ναι,κι εσύ μ’αγαπάς..όμως σ’αγαπώ πιο πολύ..τόσο πολύ που σε μισώ..
δε μπορώ να σε μισώ άλλο πια..κουράστηκα..ναι,το ξέρω..κι εσύ είσαι κουρασμένος..νομίζεις δεν το καταλαβαίνω;
ναι,έτσι νομίζεις..εγώ όμως είμαι πιο κουρασμένη..τόσο πολύ που δεν θα μαζέψω τα κομμάτια μου ξανά..
ναι,κάνε με κομμάτια τώρα ηλίθιε..σ’άρεσε ε..χαμογελάς..σε μισώ μην χαμογελάς..
μη μου φωνάζεις..θα το πω στον μπαμπ..όχι δεν μπορώ να το πω στον μπαμπά πια..
είπε ότι είμαι μεγάλο κορίτσι..σε μισώ μπαμπά..γιατί με άφησες να μεγαλώσω;
καλός είσαι και συ..με άφησες μόνη μου..μη χαμογελάς μαμά..και σένα σε μισώ..
σε μισώ που βλέπεις τα λάθη σου να επαναλαμβάνονται..σε μισώ που βλέπεις τα μάτια σου,
τα χείλη σου σε μένα..δεν είμαστε ίδιες μαμά..θα στο αποδείξω..γιατί γελάς;είναι αστείο όλο αυτό;
δεν καταλαβαίνω..μη γελάτε διάολε..όταν μεγαλώσω θα σας δείξω..τι;είμαι ήδη μεγάλη;ποιος το αποφασίζει αυτό;
βλακείες..είμαι ακόμα τεσσάρων..φοράω το πράσινο μαγιό με τα μωβ φιογκάκια..και χαμογελάω στο φακό..
ναι,χαμογελάω..με τη σιγουριά του τετράχρονου που θα μεγαλώσει και θα κατακτήσει τον κόσμο..
πόσο καιρό θέλει κι αυτός για να κατακτηθεί..κουράστηκα..και σένα κόσμε σε μισώ..μη ξεχνιόμαστε..
αλλά όταν σε κατακτήσω θα σου δείξω εγώ..μη νομίζεις ότι θα μου ξεφύγεις..μ’ακούς;
θυμάσαι το σχέδιο δράσης μου στο δημοτικό;θα σε έδενα με τεράστια σκοινιά γύρω γύρω για να κρατηθείς ενωμένος..
αλλά δεν έπιασε..γέλασε η δασκάλα..σε μισώ και σένα αγαπημένη..μου υποσχέθηκες ότι θα γίνω μεγάλη και τρανή..
ξέχασες να μου πεις τον τρόπο όμως..κουράστηκα να τον ψάχνω..τι είπες;τι εννοείς δεν έψαξα καν;
και τόσα χρόνια τι κάνω;μα τώ Θεώ..τι;και συ δεν πιστεύεις Θεέ;..ίσα που γνωριζόμαστε..αλλά και σένα σε μισώ..
σε μισώ για τότε..τότε που είχα κάνει μυστική συμφωνία με την ελιά σου στην αυλή μας..και καθόμουν στην κούνια και έλεγα
ότι αν φτάσω στο ψηλότερο κλαδί της θα γιάνει η θεία..και το έφτασα..αλλά εσύ την άφησες να πεθάνει..με τη φτηνή δικαιολογία
ότι τα αγγελάκια στον ουρανό ήθελαν δασκάλα..οι μεγάλοι το έχαψαν..εγώ όμως δεν ήμουν χαζή..ήξερα ότι ήσουν απλά άδικος..
nikh ναι,δεν είσαι άδικος..απλά “έτσι έπρεπε να γίνει″..τι απαίσια δικαιολογία..μέχρι κ εγώ βρίσκω καλύτερες..αλλά δεν είμαι θεός κανενός..
αυτό ήθελα..να είμαι ο θεός του..η θεά του..δύσκολο πράγμα η θεϊκότητα..αλλά νομίζεις ότι θα τα καταφέρεις..
σε απογοήτευσα Νικούλα;Μη φοβάσαι μικρή μου..έχουμε χρόνο..σε αγκαλιάζω σφιχτά τώρα δε σ’αφήνω..κρατήσου σε παρακαλώ..
μη με ξαναφήσεις μόνη με όλους αυτούς που μισώ.φοβάμαι..
Σε αγαπώ,
ο άλλος σου εαυτός.

http://blog.steelfm.gr/?p=47

everything will be ok in the end. if it's not ok,it's not the end..
corina
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

summertime

View Profile
« Reply #19 on: October 15, 2007, 23:07:11 pm »

Alejandro τέλειο τόπικ...

Η συμμετοχή δεν φέρνει ντε και καλά τη νίκη. Αλλά η νίκη δεν μπορεί να έρθει αλλιώς. Ασε που, συμμετέχοντας μπορεί να βγεις απ' τη συντήρηση.
vasso
Καταστραμμένος

Overambitious doer

View Profile WWW
« Reply #20 on: October 16, 2007, 00:50:25 am »

τρελό παραλήρημα η Νίκη.. Κάτι καλό πίνει.. Μ' άρεσε.

Είναι τα βλέφαρά μου
διάφανες αυλαίες.
Όταν τα ανοίγω βλέπω
μπρος μου ό,τι κι αν τύχει.
Όταν τα κλείνω βλέπω
μπρος μου ό,τι ποθώ.
iouaki
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Τurambarou

View Profile
« Reply #21 on: October 16, 2007, 13:45:29 pm »

http://postsecret.blogspot.com/

MAKE SPAM,NOT SEX

abc kai mazore

Turambar's Bitch
ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ   ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΚΟΨΩ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ..
vag
Καταστραμμένος

View Profile
« Reply #22 on: October 19, 2007, 23:05:43 pm »

LP
Στα μαθήματα επιλογής συνήθως το πρώτο μάθημα είναι μάθημα κατατοπισμού και δελεασμού. Δηλαδή σου δείχνουν περί τίνος πρόκειται και τους λόγους που υπάρχουν για να επιλέξεις το μάθημα.
Χθες λοιπόν πήγα σ` ένα μάθημα, το οποίο άρχισε με τον πλέον πρωτότυπο τρόπο. Κι ενώ είμαστε τμήμα Πληροφορικής στο Πολυτεχνείο, η πρώτη διαφάνεια δεν ήταν κάτι το ψηφιακό. Ήταν ένα γράμμα γραμμένο στο χέρι.
Έτος 1967.
Προς Μαργαρίτα.
Αποστολέας: Ανδρέας Παπανδρέου
Ενώ ο Ανδρέας ήταν στην φυλακή επί χούντας, ζητούσε στο γράμμα κάποια ρούχα, τσιγάρα κτλ και ένα βιβλίο Γραμμικού Προγραμματισμού (Linear Programming).

Φυσικά το μάθημα το επέλεξα.
LP και τα μυαλά στα κάγκελα!!!

και πάλι το μπλογκ του ξάδερφου.
http://dkanou.blogspot.com/

Grin Grin Grin
προγραμματισμός λεμεεεεε.

weliker
Καταστραμμένος

κανενα χερι δεν ειναι δικο μου...

View Profile WWW
« Reply #23 on: October 19, 2007, 23:08:21 pm »

Quote from: iouaki on October 16, 2007, 13:45:29 pm

ρε ιου σκετη καταθλιψη ειναι αυτο

♫ Γιατι τα ματια σου εγω εχω φιλησει, στην αγκαλια σου η καρδια μου εχει σβησει, κι οι δυο μας πηγαμε σε ονειρα με ταξη, μαζι σου αγαπη μου εγω εχω πεταξει... ♫
iouaki
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Τurambarou

View Profile
« Reply #24 on: October 19, 2007, 23:32:33 pm »

Quote from: weliker on October 19, 2007, 23:08:21 pm
Quote from: iouaki on October 16, 2007, 13:45:29 pm

ρε ιου σκετη καταθλιψη ειναι αυτο

καλυτερα να ειναι σκετη ομως...χαχαχαχλολ..

MAKE SPAM,NOT SEX

abc kai mazore

Turambar's Bitch
pitsa

who cares....

View Profile
« Reply #25 on: November 18, 2007, 02:59:12 am »

Όταν τα συναισθήματα παίζουν κρυφτό…

Μια μέρα συγκεντρώθηκαν σε κάποιο μέρος της γης όλα τα συναισθήματα και όλες οι αξίες του ανθρώπου. Η Τρέλα αφού συστήθηκε 3 φορές στην Ανία της πρότεινε να παίξουν κρυφτό. Το Ενδιαφέρον σήκωσε το φρύδι και περίμενε να ακούσει ενώ η Περιέργεια χωρίς να μπορεί να κρατηθεί ρώτησε: ‘Τι είναι το κρυφτό; Ο ενθουσιασμός άρχισε να χορεύει παρέα με την Ευφορία και η Χαρά άρχισε να πηδάει πάνω κάτω για να καταφέρει να πείσει το Δίλημμα και την Απάθεια την οποία δεν την ενδιέφερε ποτέ τίποτα, να παίξουν κι αυτοί. Αλλά υπήρχαν πολύ που δεν ήθελαν να παίξουν: Η Αλήθεια δεν ήθελε να παίξει γιατί ήξερε ότι ούτως ή άλλως κάποια στιγμή θα την αποκάλυπταν, η Υπεροψία έβρισκε το παιχνίδι χαζό και η Δειλία δεν ήθελε να ρισκάρει. ‘Ένα, δύο, τρία, άρχισε να μετράει η Τρέλα. Η πρώτη που κρύφτηκε ήταν η Τεμπελιά. Μιας και βαριόταν κρύφτηκε στον πρώτο βράχο που συνάντησε. Η Πίστη πέταξε στους ουρανούς και η Ζήλια κρύφτηκε στην σκιά του Θριάμβου ο oποίος με την δύναμη του κατάφερε να σκαρφαλώσει στο πιο ψηλό δέντρο. Η Γενναιοδωρία δεν μπορούσε να κρυφτεί γιατί κάθε μέρος που έβρισκε της φαινόταν υπέροχο μέρος για να κρυφτεί κάποιος άλλος φίλος της οπότε την άφηνε ελεύθερη. Και έτσι η Γενναιοδωρία κρύφτηκε σε μια ηλιαχτίδα. Ο Εγωισμός αντιθέτως βρήκε αμέσως κρυψώνα ένα καλά κρυμμένο και βολικό μέρος μόνο για αυτόν. Το Ψέμα πήγε και κρύφτηκε στον πάτο του ωκεανού. Το Πάθος και ο Πόθος κρύφτηκαν μέσα σε ένα ηφαίστειο. Ο Έρωτας δεν είχε βρει ακόμη κάπου να κρυφτεί. Έβρισκε όλες τις κρυψώνες πιασμένες, ώσπου βρήκε ένα θάμνο από τριαντάφυλλα και κρύφτηκε εκεί…..1000, μέτρησε η Τρέλα και άρχισε να ψάχνει. Την πρώτη που βρήκε ήταν η Τεμπελιά αφού δεν είχε κρυφτεί και πολύ μακριά. Μετά βρήκε την Πίστη που μίλαγε στον ουρανό με τον Θεό για θεολογία. Ένιωσε τον ρυθμό του Πόθου και του Πάθους στο βάθος ηφαιστείου και αφού βρήκε την Ζήλια δεν ήταν καθόλου δύσκολο να βρει και τον Θρίαμβο. Βρήκε πολύ εύκολα το Δίλημμα που δεν είχε ακόμη αποφασίσει που να κρυφτεί. Σιγά-σιγά τους βρήκε όλους εκτός από τον Έρωτα. Η Τρέλα έψαχνε παντού, πίσω από κάθε δένδρο, κάτω από κάθε πέτρα, σε κάθε κορφή βουνού, μα τίποτα. Όταν ήταν σχεδόν έτοιμη να τα παρατήσει βρήκε ένα θάμνο από τριαντάφυλλα και άρχισε να τον κουνάει νευρικά ώσπου άκουσε ένα βογκητό πόνου. Ήταν ο Έρωτας που τα αγκάθια από τα τριαντάφυλλα του είχαν πληγώσει τα μάτια. Η Τρέλα δεν ήξερε πως να επανορθώσει, έκλαιγε, ζήταγε συγνώμη και στο τέλος υποσχέθηκε να γίνει ο οδηγός του Έρωτα. Κι έτσι από τότε ο Έρωτας είναι πάντα τυφλός και η Τρέλα πάντα τον συνοδεύει…

http://blog.steelfm.gr/?p=96

everything will be ok in the end. if it's not ok,it's not the end..
iouaki
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Τurambarou

View Profile
« Reply #26 on: November 18, 2007, 03:01:33 am »

αψογο...

MAKE SPAM,NOT SEX

abc kai mazore

Turambar's Bitch
λήθη
Veteran

View Profile
« Reply #27 on: November 18, 2007, 20:28:38 pm »

το βάζο του γλυκού …

… Ο καθηγητής στάθηκε μπροστά στους φοιτητές της τάξης του, της φιλοσοφικής σχολής, έχοντας μπροστά του κάποια αντικείμενα. Όταν η τάξη ησύχασε, χωρίς να πει τίποτα, πήρε ένα μεγάλο βάζο του γλυκού και άρχισε να το γεμίζει με μπαλάκια του τένις. Όταν πλέον δεν χωρούσε άλλο, κοίταξε τους μαθητές του και τους ρώτησε αν το βάζο γέμισε και εκείνοι συμφώνησαν. Τότε ο καθηγητής πήρε χαλίκια και άρχισε να τα ρίχνει στο βάζο κουνώντας το και αυτά πήγαν στα κενά ανάμεσα στις μπάλες του τένις. Όταν πια δεν χωρούσαν άλλα χαλίκια ρώτησε τους μαθητές αν το βάζο ήταν γεμάτο και αυτοί κάπως σαστισμένοι είπαν πως είναι. Ο καθηγητής στη συνέχεια πήρε άμμο και αφού την έριξε στο βάζο, γέμισε όλα τα κενά ανάμεσα στα χαλίκια και αφού ρώτησε τους μαθητές πάλι αν το βάζο ήταν γεμάτο αυτοί ανταπάντησαν με ένα ομόφωνο ΝΑΙ. Τότε ο καθηγητής έσκυψε και πήρε κάτω από το γραφείο δυο κούπες καφέ και τις έριξε στο βάζο ενώ οι μαθητές πλέον γελούσαν απορημένοι. «Τώρα», λέει ο καθηγητής, «Θέλω να θεωρήσετε ότι το βάζο αντιπροσωπεύει τη ζωή σας. Οι μπάλες του τένις είναι τα πλέον ιερά και μεγάλα πράγματα στη ζωή σας όπως η πατρίδα, η οικογένεια, τα παιδιά σας, οι φίλοι σας και οι αγαπημένες σας ασχολίες, πράγματα που ακόμα και όλα τα άλλα να χαθούν, αυτά είναι ικανά να γεμίσουν την ζωή σας. Τα χαλίκια αντιπροσωπεύουν πράγματα σημαντικά όπως τη δουλειά σας, το αυτοκίνητό σας, ένα σπίτι. Η άμμος είναι άλλα μικρότερα πράγματα. Αν γεμίσετε το βάζο πρώτα με άμμο, δεν θα υπάρχει χώρος για να βάλετε τα χαλίκια και τις μπάλες του τένις. Το ίδιο ισχύει και για τη ζωή σας. Αν ξοδέψετε την ώρα σας και την ενέργειά σας για μικρά πράγματα δεν θα έχετε χρόνο και δύναμη για μεγαλύτερα και σημαντικότερα για σας πράγματα .. Φροντίστε τα μπαλάκια του τένις πρώτα και μετά τα χαλίκια. Τα υπόλοιπα είναι άμμος» Ένας μαθητής σήκωσε το χέρι και ρώτησε, τι αντιπροσώπευε ο καφές. Ο καθηγητής χαμογέλασε και είπε «Ο καφές είναι για να σας δείξει πως όσο γεμάτη και να είναι η ζωή σας, πάντα θα υπάρχει χώρος για ένα καφέ με κάποιο φίλο»

… ήταν ένα γερό χαστούκι από την φίλη μου την Μ. … ήρθε με email κι ήθελα να αναρτηθεί … (είναι να μην το πάρω απόφαση να γίνω μελό) … όσο κι αν με τα μπαλάκια τα χαλίκια και την άμμο “ταράχτηκα” λίγο …

http://striftaris.com/14/page/2/
Ex_Mechanus
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #28 on: November 18, 2007, 20:50:59 pm »

Uuh yeh

(κάτι μ' έπιασε με τον Willis σήμερα)

pay close attention
ioja

View Profile
« Reply #29 on: November 18, 2007, 22:27:52 pm »

οι αγκαλιες

είναι υγεία Smiley Το σημερινό μήνυμα είναι αφιερωμένο σε όλους τους αμήχανους ανθρώπους.

Αμήχανε άνθρωπε, κάπου εδώ λες:"Κάτω τα ξερά σου, δεν είναι στο χαραχτήρα μου οι αγκαλιές". Σύμφωνοι, αλλά ο χαρακτήρας σου μπορεί να πάθει μικρές μετατροπές, χωρίς να σταματήσει να δουλεύει η καρδιά σου σωστά; Οκ, δεν λέω να βγεις έξω και να τους αγκαλιά-ζεις όλους, αλλά από κάπου πρέπει και εσύ να παίρνεις την απαραίτητη δόση σου από αγκαλιές.

Προσωπικά, δεν γνώρισα κανέναν ακόμα που να λέει : "Αγκάλιαζα πολλά παλιά, αλλά τις σιχάθηκα τις αγκαλιές και τις έκοψα. Νεκατσιώ. Χαίρομαι που κανείς δεν με αγκαλιάζει πια". Για κάποιο λόγο, όσο μεγαλώνουμε, φαίνεται ότι αγκαλιάζουμε περισσότερο. Τεκμήριο Α : η Θεία σου. Δεν έχεις τουλάχιστον μια θεία που σε αρπάζει και σε πλακώνει στις αγκαλιές όποτε σε βλέπει;

Μια αγκαλιά την ημέρα την αμηχανία κάνει πέρα Wink
« Last Edit: December 03, 2007, 14:09:20 pm by katerinaki_123 » Logged

woman in black
Pages: 1 [2] 3 4 5 Go Up Print
Jump to: