• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 18, 2025, 02:40:48 am

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 18, 2025, 02:40:48 am

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by chris_p30
[Today at 00:45:33]

[Μεταφορά και Διανομή ΗΕ]...
by Nikos_313
[Today at 00:10:29]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 17, 2025, 21:32:50 pm]

[Ψηφιακά Ολοκληρωμένα Κυκ...
by tzortzis
[June 17, 2025, 21:25:42 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by PAPARI69
[June 17, 2025, 20:59:13 pm]

[Γραφική] Λυμένα θέματα
by okanpala
[June 17, 2025, 18:56:22 pm]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[June 17, 2025, 14:25:00 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[June 17, 2025, 13:58:20 pm]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[June 17, 2025, 13:19:53 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[June 17, 2025, 12:08:25 pm]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[June 17, 2025, 12:06:57 pm]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9961
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426704
Total Topics: 31710
Online Today: 215
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 21
Guests: 141
Total: 162
acapulco
eli_k
serafeim
spetrakis
thpanousis
chris_krkls
Lykaonia
marwt
aplos paratiritis
kutsukellis
Nikos Spiliás
kchristoua
simos
mavropan
Yamal
abunchofcells
mitsos753905
Apaugasma
ANDVRONTZOS
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
  Όταν ανεβάζουμε φωτογραφίες στις Ανακοινώσεις και Έκτακτα νέα, βάζουμε τη μεγαλύτερη πλευρά 400 (width=400 ή height=400 ). π.χ. [img height=400 (κλείνει η αγκύλη) 
THMMY.gr > Forum > Χαλαρή συζήτηση - κουβεντούλα > Φιλόσοφοι Μηχανικοί - Μηχανικοί Φιλόσοφοι > Πολιτικά (Moderators: Mr Watson, Tasos Bot) > .
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 13 Go Down Print
Author Topic: .  (Read 26207 times)
aliakmwn
Guest
Re: Περιουσιακά στοιχεία αριστερών ηγετών
« Reply #120 on: January 14, 2008, 13:08:47 pm »

Quote from: mechanical_wind on January 14, 2008, 01:25:58 am
Τα συλλογικά όργανα δεν πρέπει να απαξιώνονται. Απαξιώνονται όμως όταν 35 τρελοί αρχιτέκτονες αποφασιζουν "συλλογικά" να σπάσουν το Παναγιωτόπουλος. Απαξιώνονται όταν ενώ υπάρχει φλέγον θέμα (τρίγωνο) μπαίνουν στην ημερήσια διαταξη όλα τα άσχετα θέματα. Απαξιώνονται όταν όλοι ακολουθούνε τη μέθοδο του τυχαίου δείγματος συμμετοχής. Απαξιώνονται όταν αντιμετωπίζουν το δείγμα με τα λεγόμενα τρένα. απαξιώνονται όταν δεν τηρείται το καταστατικό, όταν γίνονται χάβρες, όταν ο κατάλογος ομιλητών δεν κλείνει στην ώρα του και όταν ο χρόνος ομιλίας του ομιλητή αυξανεται ανεπίτρεπτα.

Και για να μαθαίνουν οι νεότεροι ή οι ως τώρα ανυποψίαστοι... Γιατί δεν κλείνει η λίστα ομιλητών την ώρα που πρέπει?

Τελικα δεν μπορω να καταλαβω εαν εισαι στρατευμενος και συνειδητοποιημενος φασιστας ή απλα χαζοχαρουμενος δεξιος που ωρες-ωρες αποκλινει.
Αλλα συνερχομαι αμεσως και θυμαμαι πως αυτα τα δυο ειναι απλα οψεις του ιδιου νομισματος, που λεγεται καπιταλισμος.

Τα συλλογικα οργανα απαξιωνονται οταν εσυ και η γαλαζια σου παρεα (στελεχη και ψηφοφοροι) αποφασιζουν να απεχουν, επειδη δε γουσταρουν τη θεματολογια ή επειδη βαριουνται να συνεδιαζουν καθε 2-3 βδομαδες ή επειδη.. τους ενοχλει ο καπνος, ή επειδη δε γουσταρετε να ακουτε αντιθετες αποψεις στις οποιες δεν μπορειτε να απαντησετε, ή επειδη εχετε βαρεθει να ακουτε τον κοσμο να σας κραζει, και εχετε το θρασσος να βγαινετε μετα και να λετε οτι τα οργανα απαξιωνονται...... απο τους αλλους!

Και ελα μετα να μου πεις ποιος ειναι ο φασιστας....

Συνεδριαζουν λες 35 τρελοι... Εσεις οι υπολοιποι 15 που δεν ειστε τρελοι, και ο κοσμος σας, πού ειναι? Γιατι δεν ερχεστε?

Ξερω ξερω, η απαντηση ειναι ολα τα παραπανω......... Και παλι απ' την αρχη το ιδιο............

Η χειροτερη απαξιωση, ειναι να υποβιβαζεις ενα οργανο και να μη συμμετεχεις, επειδη δεν δουλευει οπως το θελεις εσυ (ουτε εγω, αλλα τι να κανουμε, προσπαθω οσο μπορω), επειδη οι συσχετισμοι εκει μεσα δεν ειναι αυτοι που θελεις (ουτε αυτοι που θελω εγω, μακαρι το ακροατηριο να ηταν τετοιο ωστε να μη χρειαζοταν να μιλησω εγω ο παραταξιακος και να τους πω, αλλα να μιλουν εκεινοι και να μου λενε) και απο πανω να κατηγορεις τους αλλους που προσπαθουν........

Ελα μεσα, πες τη γνωμη σου, διεκδικησε τον τροπο λειτουργιας που θελεις, φωναξε, παλεψε.......... Απο μεσα ομως, οχι απ' εξω. Γιατι αυτο που κανεις ειναι ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ, οσο κι αν δεν σου αρεσει η λεξη.

Τελος, οσον αφορα στη θεματολογια, ο καθε ομιλητης μπορει να πει ο,τι θελει χωρις να τον περιοριζει κανενας (εκτος απ' το ρολοι). Και μη μου πεις οτι θα σε κραξουν αν μιλησεις εκτος θεματολογιας, πολυ καλα θα σε κανουν, και πολυ καλα θα κανεις κι εσυ. Προσπερασε το και πες αυτο που εχεις να πεις (αν εχεις). Και μη σε νοιαζει, ο "αθωος κοσμος" θα καταλαβει πολυ καλα, και αυτα που λες εσυ, και αυτα που λενε οι αλλοι, και δεν θα κολλησει στις εντυπωσεις για το οτι εισαι εκτος θεματος. Θα κολλησουν εκει μονον οσοι ειναι ηδη απο πριν κολλημενοι.
Aurelius
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Τρια πουλακια καθονταν, στον κηπο και λαλούσαν...

View Profile
« Reply #121 on: January 14, 2008, 14:18:36 pm »

Quote from: SarumaN on January 13, 2008, 22:33:40 pm
Γεγονός είναι ότι δεν ευθύνονται για την απόφαση κατάληψης μόνο τα "τσιράκια του Αλαβάνου" γιατί υποστήριξαν τις καταλήψεις και άλλες φοιτητικές παρατάξεις, αλλά κυρίως πολλοί φοιτητές που δεν είναι γραμμένοι σε καμιά παράταξη.
Aυτοί που ήταν υπέρ των καταλήψεων στην σχολή μας ήταν το ΕΑΑΚ και οι ακροαριστεροί ανένταχτοι φοιτητές δηλαδή φοιτητές που πρόσκεινται στον ΣΥΡΙΖΑ. Αυτοί ήταν που μάζεψαν τον περισσότερο κόσμο. Η ΠΚΣ αρχικά ήταν κατά των καταλήψεων μετά υπέρ αλλά γενικά μάζεψε λίγο κόσμο. Ομοίως η ΠΑΣΠ είχε μικρή υποστήριξη. Τέλος η ΔΑΠ ήταν υπερ. Έτσι όπως το βλέπω εγώ οι ακροαριστεροί του Αλαβάνου ήταν αυτοί που ευθύνονται για τις καταλήψεις.
Επίσης τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ (σε αντίθεση με τα άλλα κόμματα) παρείχαν συνεχώς βοήθεια στους καταληψίες τόσο με την συμμετοχή τους στις πορείες όσο και με την παρουσία τους στα media (ειδικά αυτός ο αντιπαθητικός ο Στρατούλης, που τον δούλευε ο Πρετεντέρης, κάθε μέρα στα δελτία ειδήσεων ήταν)

Κάποιες γενικές συνελεύσεις του ΗΜΜΥ-Μηχ.Μηχ. συλλόγου μας, ναι έγιναν με πολύ λιγότερα άτομα από τις μαζικότατες της αρχής οιοποίες συγκέντρωσαν κόσμο που άγγιξε την χιλιάδα. Αλλά και πάλι δεν μπορεί να χαρακτηριστούν "στημένες", γιατί μια συλλογική διαδικασία δεν μπορεί να θεωρηθεί έτσι, μιας και πρέπει όλοι όσοι συμμετέχουν να είναι προσυννενοημένοι και να παίζουν θέατρο με βάση ένα σενάριο. Κάτι που δε συνέβαινε.
Εγώ αυτό που είδα είναι ότι ενώ στις καταλήψεις βγαίναν πρώτοι οι ακροαριστεροί φοιτητές που πρόσκεινται στον Αλαβάνο και οι υπόλοιπες παρατάξεις έπαιρναν κάτω από 50 ψήφους έκαστη, δύο μήνες μετά τις καταλήψεις η ΔΑΠ  βγήκε πρώτη ενώ οι ακροαριστεροί που ήταν υπέρ των καταλήψεων βγήκαν τελευταίοι και με μεγάλη διαφορά. Σου λέει κάτι αυτό;
Επίσης αν κοιτάξεις την άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ στις τελευταίες εκλογές το ποσοστό δεν είναι και πολύ μεγάλο. Αν θυμηθείς δε τις δηλώσεις τους για την πλειοψηφία του Ελληνικού λαού που είναι υπέρ των καταλήψεων αναρωτιέσαι γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ δεν αύξησε σημαντικά τα ποσοστά του.
Δεν ξέρω τι συμπέρασμα βγάζεις απ' τα παραπάνω, εγά πάντως αυτό που αντιλαμβάνομαι είναι ότι η πλειοψηφία του λαού δεν ήταν και τόσο πολύ υπέρ των καταλήψεων, γεγονός που μου προκαλεί αμφιβολίες για τα αποτελέσματα των συνελεύσεων

Σχετικά με τον φασιστικό χαρακτήρα των καταλήψεων, κάνωντας λίγο πνεύμα, θα συμφωνήσω όσο αφορά την κυριολεκτική έννοια του όρου. Ναι ήταν φασιστικές οι καταλήψεις. Έφεραν τους φοιτητές πιο κοντά, δημιούργησαν δεσμούς και μια έγνοια για αυτό που αφορούν οι δεσμοί, δηλαδή το πανεπιστήμιο-τη σχολή όπου σπουδάζουμε. Παρατηρήθηκε έξαρση του πατριωτικού φρονήματος και έβλεπες στους δρόμους φοιτητές που πίστευαν πως με αυτό που έκαναν θα βοηθούσαν την πατρίδα τους-σχολή τους.
Εγώ αυτό που είδα στους δρόμους ήταν μια έξαρση της βίας, μολώτωφ, πέτρες και καμένες Ελληνικές σημαίες.
Αν και δεν εννοούσα αυτό, αυτό που εννοούσα είναι ότι οποιαδήποτε μορφή αντίστασης στερεί τα δημοκρατικά δικαιώματα των πολιτών είναι φασιστική. Στην συγκεκριμένη περίπτωση έχω το δικαίωμα για μόρφωση και αφού μου το στερούν οι άλλοι αυτό είναι φασιστικό. Μορφή αντίστασης κατ' εμε θα ήταν η αποχή ή οι πορείες χωρίς όμως κλείσιμο της σχολής
Το ότι υπάρχει νόμος που επιτρέπει στις συνελεύσεις να αποφασίζουν κλείσιμο της σχολής δεν μου λέει τίποτα, η κατάληψη είναι φασιστικό μέσο αντίστασης και κανένας νόμος δεν μπορεί να το αλλάξει αυτό

Ξεχασες τις παρτουζες, τα οργια, τα ναρκωτικα και βεβαια το ξεκοιλιασμα και το κρεμασμα με τα αντερα... Αυτο ηταν το φορτε μας!!!

My website: http://staff.science.uva.nl/~gavves/
My blog: http://stratisgavves.blogspot.com/

Και τελος, το νεο site που φτιαχνω, www.antoniagavve.com. Αν υπαρχουν τιποτα ιδεες, ή προτασεις ειναι ιδιαιτερως ευπροσδεκτες. Αν καποιος ξερει και νορβηγικα, ακομα καλυτερα Tongue
pandora
Καταστραμμένος

madness

View Profile
« Reply #122 on: January 14, 2008, 14:40:56 pm »

(χωρίς διάθεση να την παλαίψω με τα μαργαριτάρια που γράφονται, θα πώ μόνο το εξής)

Κύβε, τα πόστ σου είναι εξαιρετικά, αλλά αμφιβάλλω αν θα επιτύχουν το στόχο για τον οποίο δημιουργήθηκαν.

ps Τα ίδια και τα ίδια... έχετε κουράσει ρε παιδιά. Αναλύστε το αντι - καταληψιακό σας μένος σε άλλους χώρους. Εμείς βαρεθήκαμε ένα 9μηνο να κάνουμε τις μπέημπυ σίττερ και τους ψυχολόγους.

SarumaN
Guest
« Reply #123 on: January 14, 2008, 14:52:15 pm »

Λοιπόν, για το αν οι καταλήψεις ήταν στημένες ή όχι το αποδεικνύουν οι τραμπουκισμοί και η τρομοκρατία που επικρατούσε σε βάρος αυτών που πήγαιναν να ψηφίσουν κατά των καταλήψεων. Χαρακτηριστικό παράδειγμα στο πολυτεχνείο Κρήτης φοιτητές της ΔΑΠ που διαμαρτυρήθηκαν για την παρουσία εξωπανεπιστημιακών που ψήφιζαν κανονικά στην συνέλευση, ξυλοκόπηθηκαν από ακροαριστερούς φοιτητές που πρόσκεινται στον ΣΥΡΙΖΑ. Και δεν είναι το μοναδικό περιστατικό θυμάμαι και στο πολυτεχνείο Πάτρας είχε συμβεί κάτι παρόμοιο. Με βάση αυτά τα γεγονότα πως περιμένετε να έρθουν φοιτητές να ψηφίσουν αυτό που θέλουν; Να γιατί οι συνελεύσεις μάζευαν 150 άτομα μόνο
Ορίστε και τα γεγονότα του πολυτεχνείο Κρήτης όπως συνέβησαν:

Στη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Φοιτητών του Πολυτεχνείου Κρήτης που πραγματοποιήθηκε στις 13/03/07 γίναμε για ακόμη μια φορά μάρτυρες θλιβερών γεγονότων.

Κατά τη διάρκεια της Συνέλευσης, ομάδα εξωπανεπιστημιακών ατόμων εισήλθε στο αμφιθέατρο διαταράσσοντας τη διαδικασία.

Η αντίδραση της Δ.Α.Π.–Ν.Δ.Φ.Κ. Πολυτεχνείου Κρήτης, όταν διαπίστωσε ότι τα άτομα αυτά δεν ήταν μέλη του Συλλόγου Φοιτητών, ήταν άμεση.

Από την πρώτη στιγμή ζητήσαμε την αποχώρηση των ατόμων αυτών, αφού και μόνο με την εμφάνισή τους προκάλεσαν την έντονη αντίδραση του σώματος.

Μάλιστα, για να διασφαλίσουμε την ομαλή ροή της Γενικής Συνέλευσης μέσα σε δημοκρατικά και φιλελεύθερα πλαίσια, ζητήσαμε επίμονα την επίδειξη φοιτητικής ταυτότητας την ώρα της ψηφοφορίας.

Η Δ.Α.Π.-Ν.Δ.Φ.Κ. Πολυτεχνείου Κρήτης καταδικάζει απερίφραστα την επίθεση που δέχτηκαν μέλη του Συλλόγου Φοιτητών από την ομάδα των εξωπανεπιστημιακών που εισήλθαν στο χώρο της Συνέλευσης και ζητάμε να ασκηθούν οι απαραίτητες  ποινικές διώξεις, και να φανεί ξεκάθαρα σε ποιο χώρο ανήκουν τα παραπάνω άτομα.

Το παρόδοξο σε όλη την υπόθεση είναι ότι, ενώ το σύνολο των φοιτητών προσπαθούσε να εκδιώξει τους εξωπανεπιστημιακούς, μέλη της Ενωτικής Πρωτοβουλίας-Ε.Α.Α.Κ. επιτέθηκαν απρόκλητα και με βάναυσο τρόπο στα μέλη της Δ.Α.Π.– Ν.Δ.Φ.Κ. συνδέοντας συκοφαντικά τη φοιτητική δράση και παρουσία της Δ.Α.Π.-Ν.Δ.Φ.Κ. με ακραίες ομάδες που προσπαθούν να τρομοκρατήσουν το φοιτητικό κίνημα.

Συγκεκριμένα, προπυλάκισαν και δε δίστασαν να χρησιμοποιήσουν ακόμα και κράνη για να χτυπήσουν και να εκδιώξουν από το αμφιθέατρο τους συναδέλφους τους, μέλη της Δ.Α.Π.-Ν.Δ.Φ.Κ.
Τα έκτροπα δε σταμάτησαν εκεί! Αφού στην κυριολεξία πέταξαν έξω από το αμφιθέατρο μέλη της Δ.Α.Π.-Ν.Δ.Φ.Κ., οι τραμπούκοι των Ε.Α.Α.Κ. συνέχισαν να τους υβρίζουν και να τους γρονθοκοπούν μανιωδώς, με αποτέλεσμα τρία από τα μέλη της Δ.Α.Π.–Ν.Δ.Φ.Κ. να καταλήξουν στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, μώλωπες και εκτεταμένους τραυματισμούς.
Στη συνέχεια, οι «δημοκρατικοί» αριστεριστεριστές απαγόρευσαν στη Δ.Α.Π.-Ν.Δ.Φ.Κ. να συμμετάσχει στη Γενική Συνέλευση, σε μια απέλπιδα προσπάθεια φίμωσης της φωνής των φοιτητών που απαιτούν και διεκδικούν ανοιχτές σχολές και ελεύθερη πρόσβαση στη γνώση.

Δε δίστασαν -απούσης της Δ.Α.Π.-Ν.Δ.Φ.Κ.- με τη βουβή συναίνεση της άτολμης και σαστισμένης Π.Α.Σ.Π., να καταθέσουν ψήφισμα εναντίον της Δ.Α.Π.(!) για τα αποτρόπαια γεγονότα που συνέβησαν.

http://www.dap.tuc.gr/portal/

Όσο για τον όρο "φασιστικό", βρίσκω οξύμωρο να προσδίδεται σε αποφάσεις ενός συλλογικού οργάνου και όντως μοιάζει με τη ρητορική των βουλευτών του ΛΑΟΣ...
Εγώ δεν δέχομαι ότι άτομα "αιώνιοι φοιτητές" που χρωστάνε 40 μαθήματα και δεν ενδιαφέρονται καθόλου για τις σπουδές τους ή άτομα που είναι στο πρώτο έτος και δεν χρωστάνε μαθήματα, έχουν τα ίδια δικαίωμα με μένα(τουλάχιστον όσον αφορά το κλείσιμο της σχολής). Δεν με νοιάζει αν είναι συλλογική απόφαση, αυτό αποτελεί αδικία για μένα και το θεωρώ φασιστικό
Και δεν είναι μόνο οι βουλευτές του ΛΑΟΣ που έκαναν λόγο για φασισμό το ίδιο είχε πει η τότε υπουργός παιδείας
pandora
Καταστραμμένος

madness

View Profile
« Reply #124 on: January 14, 2008, 15:00:12 pm »

Το παραπάνω πόστ έχει καμία σχέση με το θέμα του τόπικ "περιουσιακά στοιχεία αριστερών ηγετών"?

όπως και η τελευταία μιάμισυ σελίδα

Καμένος
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #125 on: January 14, 2008, 15:01:27 pm »

Quote from: SarumaN on January 14, 2008, 14:52:15 pm

Όσο για τον όρο "φασιστικό", βρίσκω οξύμωρο να προσδίδεται σε αποφάσεις ενός συλλογικού οργάνου και όντως μοιάζει με τη ρητορική των βουλευτών του ΛΑΟΣ...
Εγώ δεν δέχομαι ότι άτομα "αιώνιοι φοιτητές" που χρωστάνε 40 μαθήματα και δεν ενδιαφέρονται καθόλου για τις σπουδές τους ή άτομα που είναι στο πρώτο έτος και δεν χρωστάνε μαθήματα, έχουν τα ίδια δικαίωμα με μένα(τουλάχιστον όσον αφορά το κλείσιμο της σχολής). Δεν με νοιάζει αν είναι συλλογική απόφαση, αυτό αποτελεί αδικία για μένα και το θεωρώ φασιστικό

Τι ακριβώς σου δίνει περισσότερα δικαιώματα από αυτούς? Έχεις ξανθά μαλλιά ή μπλε μάτια?
pandora
Καταστραμμένος

madness

View Profile
« Reply #126 on: January 14, 2008, 15:06:24 pm »

Quote from: Καμένος on January 14, 2008, 15:01:27 pm

Τι ακριβώς σου δίνει περισσότερα δικαιώματα από αυτούς? Έχεις ξανθά μαλλιά ή μπλε μάτια?

Τι ερωτήσεις κάνεις τς τς τς

Cheesy

SarumaN
Guest
« Reply #127 on: January 14, 2008, 15:06:45 pm »

Quote from: pandora on January 14, 2008, 15:00:12 pm
Το παραπάνω πόστ έχει καμία σχέση με το θέμα του τόπικ "περιουσιακά στοιχεία αριστερών ηγετών"?

Εγώ πρότεινα να ανοίξει τόπικ με θέμα τις βρωμιές του Συνασπισμού, δεν φταίω εγώ που μεταφέρθηκαν εδώ

Έχω περισσότερα δικαιώματα απ' αυτούς γιατί εγώ ενδιαφέρομαι να τελειώσω τις σπουδές μου ενώ οι άλλοι όχι κατά συνέπεια δεν δέχομαι να αποφασίζουν για μένα
Καμένος

View Profile
« Reply #128 on: January 14, 2008, 15:08:06 pm »

Quote from: SarumaN on January 14, 2008, 15:06:45 pm

Έχω περισσότερα δικαιώματα απ' αυτούς γιατί εγώ ενδιαφέρομαι να τελειώσω τις σπουδές μου ενώ οι άλλοι όχι κατά συνέπεια δεν δέχομαι να αποφασίζουν για μένα

Πού το ξέρεις? Έχεις μαντικές ικανότητες?
pandora
Καταστραμμένος

madness

View Profile
« Reply #129 on: January 14, 2008, 15:09:54 pm »

Εγώ πρότεινα να ανοίξει τόπικ με θέμα τις βρωμιές του Συνασπισμού, δεν φταίω εγώ που μεταφέρθηκαν εδώ

Σου έχουν απαντήσει ήδη πού να το ανοίξεις. Όπως και όλα τα υπόλοιπα υβριστικά τόπικ. Στον κάδο.
(Stalin)^2
Guest
« Reply #130 on: January 14, 2008, 15:16:12 pm »

Ζαζός και Μόνος του Νταή ο Πόνος...

Die Νταή!
Aurelius
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Τρια πουλακια καθονταν, στον κηπο και λαλούσαν...

View Profile
« Reply #131 on: January 14, 2008, 15:17:33 pm »

Οχι εχει νυχια που μυριζουν.

Καλα ο Saruman ξερουμε τι θα ηταν πριν κατι δεκαετιες.

Κατα τον ιδιο φασιστας ειναι αυτος ο οποιος εχει διαφορετικη αποψη απο τον ιδιο. Και εγω σαν τελειοφοιτος ειχα περισσοτερα δικαιωματα απο σενα, αρα και εσυ τον μπουλο. Συμφωνεις??? Επισης, για ποιο λογο να ψηφιζουν στις εκλογες ατομα τα οποια ουτε καν ενδιαφερονται για την σχολη τους, απλα ερχονται για να μπαινουν τζαμπα στα μπουζουκια??? Αν γινοταν αυτο η ΔΑΠ πανελλαδικα θα επαιρνε τα 7, γιατι 3 δεν θα εφταναν. Επισης, για ποιο λογο οι γεροι να ψηφιζουν και ως εκ τουτου να αποφασιζουν για μενα, αφου εγω θα ζησω για τα επομενα 60 χρονια και εμενα θα επηρεασουν οι αποφασεις που λαμβανονται σημερα???? Αν γινοταν και αυτο η ΝΔ θα εχανε γυρω στο 30 - 40 % των ψηφων, δεδομενων των στατιστικων, που ελεγαν οτι στους νεους ψηφοφορους εχει πολυ χαμηλοτερη απηχηση και επισης με δεδομενη την κραυγαλεα γυρανση του πληθυσμου.

Συμφωνεις με αυτα??? Ειναι η ΔΑΠ και η ΝΔ φασιστες??? Ειναι με αυτη την λογικη ο οποιοσδηποτε φασιστας, επειδη υπερτερει σε καποια πεδια στα οποια εμεις εχουμε μικροτερη δυναμη????

My website: http://staff.science.uva.nl/~gavves/
My blog: http://stratisgavves.blogspot.com/

Και τελος, το νεο site που φτιαχνω, www.antoniagavve.com. Αν υπαρχουν τιποτα ιδεες, ή προτασεις ειναι ιδιαιτερως ευπροσδεκτες. Αν καποιος ξερει και νορβηγικα, ακομα καλυτερα Tongue
SarumaN
Guest
« Reply #132 on: January 14, 2008, 15:19:36 pm »

Quote from: Καμένος on January 14, 2008, 15:08:06 pm

Κάποιος που δεν έχει πατήσει ποτέ στην σχολή και χρωστάει 40 μαθήματα δεν ενδιαφέρεται να τελειώσει
Κάποιος που είναι στο πρώτο έτος και δεν χρωστάει κανένα μάθημα μπορεί να ενδιαφέρεται αλλά όχι άμεσα αφού έχει να κάτσει άλλα πέντε χρόνια στη σχολή και όποιες απώλειες έχει μπορεί να τις αναπληρώσει σε βάθος χρόνου
Εγώ που ήμουν πέρσι 4 έτος ήμουν υποχρεωμένος να δίνω τρία μαθήματα την ίδια μέρα, κατα συνέπεια από κει που χρωστούσα λίγα μαθήματα βρέθηκα να χρωστάω ένα σωρό
Όπως το βλέπω εγώ δεν έχουμε τα ίδια δικαιώματα

(Stalin)^2
Guest
« Reply #133 on: January 14, 2008, 15:21:49 pm »

Quote from: SarumaN on January 14, 2008, 15:19:36 pm

Κάποιος που δεν έχει πατήσει ποτέ στην σχολή και χρωστάει 40 μαθήματα δεν ενδιαφέρεται να τελειώσει
Κάποιος που είναι στο πρώτο έτος και δεν χρωστάει κανένα μάθημα μπορεί να ενδιαφέρεται αλλά όχι άμεσα αφού έχει να κάτσει άλλα πέντε χρόνια στη σχολή και όποιες απώλειες έχει μπορεί να τις αναπληρώσει σε βάθος χρόνου
Εγώ που ήμουν πέρσι 4 έτος ήμουν υποχρεωμένος να δίνω τρία μαθήματα την ίδια μέρα, κατα συνέπεια από κει που χρωστούσα λίγα μαθήματα βρέθηκα να χρωστάω ένα σωρό

με λιγότερα ή περισσότερα δικαιώματα, θα μείνεις για πάντα ένας ηλίθιος, και κατά συνέπεια Αθάνατος...
Καμένος

View Profile
« Reply #134 on: January 14, 2008, 15:23:45 pm »

Quote from: SarumaN on January 14, 2008, 15:19:36 pm

Επίσης ούτε ο πρωτοετής ούτε αυτός που χρωστούσε 40 μαθήματα δε μπόρεσε να δώσει.. Και αυτός που χρωστάει 40 μαθήματα χρωστάει περισσότερα από σένα, όπως και ο πρωτοετής. Άρα έχουν περισσότερα δικαιώματα από σένα αν και είσαι ψηλός ξανθός γαλανομάτης και μέντιουμ..
Pages: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 13 Go Up Print
Jump to: