• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 16:30:45 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 16:30:45 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by asemas
[Today at 16:20:27]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[Today at 14:25:00]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[Today at 13:58:20]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[Today at 13:19:53]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[Today at 12:08:25]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[Today at 12:06:57]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by okan
[Today at 02:33:21]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[June 16, 2025, 15:55:08 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9961
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426690
Total Topics: 31710
Online Today: 201
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 88
Guests: 113
Total: 201
lasef
chrismzag
Pcsc
Fenia04
mdimitrig
chris123
xeniam
Billyskotsikas
gramniko
andrpats
chris_krkls
Captain
idchatzi
Mardouk75
mor
ඞ
Anastasiam
gpapadimi
jimalexoud
asemas
cealexop
alice
mavrhs
Giorgossou
tasos_ntv
tsaliki
lefterish
gntitsios
athenamits
artemissamaras_
PolarBear
tzortzis
mixkats
kokkinosgior
marilita
Theislander
cpapadd
HlektrikhPatata
vlasiosv
thomaitheodosiadou
Kyriacos
mrodi
drimagm
marysmr
mimaki
Vromofona Kathikia
kkalamar
ariadnipm
mmikelo
andripappa
athizoi
victoria
Kaniki
chaniotism
mkoutsouk
Dimos Bachlas
harischris
kpap17
kosovi
pipitsenko
ppoug
Nikos.Ts
gmout
cremidhs
apapagd
filkilkis
anastasis34
spoun
kevangelo
teeeoooo
petralexiou
qwertyuiop
kvas
thathas12
dsaragiotis
DLHERRO
melisste22
diamanar
Fotis Roukoutakis
giannisdomu
Vmous
konssidiro
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Επίσημη ενημέρωση για Αντιστοίχηση Μαθημάτων ΝΠΣ με ΠΠΣ και η συζήτηση στο forum.
THMMY.gr > Forum > Χαλαρή συζήτηση - κουβεντούλα > Φιλόσοφοι Μηχανικοί - Μηχανικοί Φιλόσοφοι > Πολιτικά (Moderators: Mr Watson, Tasos Bot) > .
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 8 9 [10] 11 12 13 Go Down Print
Author Topic: .  (Read 26164 times)
SarumaN
Guest
Re: Περιουσιακά στοιχεία αριστερών ηγετών
« Reply #135 on: January 14, 2008, 15:37:20 pm »

Επισης, για ποιο λογο οι γεροι να ψηφιζουν και ως εκ τουτου να αποφασιζουν για μενα, αφου εγω θα ζησω για τα επομενα 60 χρονια και εμενα θα επηρεασουν οι αποφασεις που λαμβανονται σημερα???? Αν γινοταν και αυτο η ΝΔ θα εχανε γυρω στο 30 - 40 % των ψηφων, δεδομενων των στατιστικων, που ελεγαν οτι στους νεους ψηφοφορους εχει πολυ χαμηλοτερη απηχηση και επισης με δεδομενη την κραυγαλεα γυρανση του πληθυσμου.
Αν οι γέροι έχουν το δικαίωμα να ψηφίσουν για θέματα που στερούν τα δημοκρατικά μου δικαιώματα, όπως το να κάνουν κατάληψη μέσα στο σπίτι μου (κατά αναλογία με το κλείσιμο σχολής), τότε αυτό δεν το επιτρέπω. Αν ψηφίζουν για θέματα που δεν μου στερούν τα δημοκρατικά δικαιώματα τότε έχουν κάθε δικαίωμα να πράττουν έτσι

Επίσης ούτε ο πρωτοετής ούτε αυτός που χρωστούσε 40 μαθήματα δε μπόρεσε να δώσει.. Και αυτός που χρωστάει 40 μαθήματα χρωστάει περισσότερα από σένα
Σωστά, αλλά εγώ ζημιώνομαι περισσότερο γιατί ο μεν αιώνιος φοιτητής δεν ενδιαφέρεται να τελειώσει(αν κρίνουμαι απ' τις επιδόσεις του) ο δε πρωτοετής δεν έδινε 3 μαθήματα την ίδια μέρα όπως εγώ συνεπώς πέρασε περισσότερα μαθημάτα, συνεπώς χρωστάει λιγότερα από εμένα
pandora
Καταστραμμένος

madness

View Profile
« Reply #136 on: January 14, 2008, 15:40:07 pm »

Quote from: SarumaN on January 14, 2008, 15:37:20 pm
το να κάνουν κατάληψη μέσα στο σπίτι μου (κατά αναλογία με το κλείσιμο σχολής)

Ζητήματα απλής αναλογικής.... τί να πεί κανείς..... Smiley

ps ok ρε σάρουμαν είσαι ο περισσότερο ζημειωμένος από όλους, μήπως να ξαναγυρνούσαμε στο ον τοπικ?
Το θέμα τις κατάληψης έχει αναλυθεί σε 32165498732135798732439354880132798151011878 τόπικ.
Καμένος
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #137 on: January 14, 2008, 15:51:25 pm »

Quote from: SarumaN on January 14, 2008, 15:37:20 pm
ο δε πρωτοετής δεν έδινε 3 μαθήματα την ίδια μέρα όπως εγώ συνεπώς πέρασε περισσότερα μαθημάτα, συνεπώς χρωστάει λιγότερα από εμένα

Ξέρεις μαθηματικά? Ο πρωτοετής χρωστάει όλα τα μαθήματα της σχολής. Όπως και να το κάνεις την έχει μεγαλύτερη .. την υποχρέωση ώς προς τη σχολή. Επιμένω αυτός έχει περισσότερα διακιώματα από σένα..
SarumaN
Guest
« Reply #138 on: January 14, 2008, 15:59:27 pm »

Shocked Shocked Shocked
Ο πρωτοετής χρωστάει τα μαθήματα που δεν πέρασε
Για να μιλήσουμε με αριθμούς, χρωστούσε 12-13 μαθήματα χειμερινού-θερινού εξαμήνου
Εγώ χρωστούσα τα ίδια μαθήματα χειμερινού-θερινού εξαμήνου + τα παλιά χρωστούμενα δηλαδή σύνολο κάτι λιγότερο από 25
Εγώ ζημιώνομαι περισσότερο άρα εγώ έχω τα περισσότερα δικαιώματα
4Dcube
Veteran
Καταστραμμένος

just.do.it.cut.carrots.

View Profile
« Reply #139 on: January 14, 2008, 16:04:06 pm »

Για το ποστ εδώ του Σάρουμαν και γουστάροντας το οφφτόπικ:

Οι τραμπουκισμοί και η τρομοκρατία δεν σημαίνουν στημένο μιας υπόθεσης. Η αναφορά σε αυτούς είναι εντυπωσιοθηρία. Το παράδειγμα που δίνεις για το πολυτεχνείο Κρήτης, μου είναι αδιάφορο. Δεν το απορρίπτω. Αλλά δεν μπορώ να το ελέγξω, και επιφυλάσσομαι θυμόμενος δρώμενα που υπέπεσαν στην αντίληψή μου παρατηρώντας τη δική μας σχολή. Όπως επίσης μου κάνει εντύπωση το ό τι δε δίνεις παράδειγμα από τη δική μας περίπτωση, αφού ακούστηκαν κι εδώ παρόμοια πράγματα. Επειδή η παράθεσή σου είναι γραμμένο σαν άρθρο στο νετ δε σημαίνει πως ό τι λέει έγινε αληθινά, ώστε να το αντιπαραβάλεις σε μια συζήτηση για μια σχολή εκατοντάδες χιλόμετρα πιο πέρα.

Σε κάθε περίπτωση, δε θέλω να μπω σε παραταξιακές αντιδικίες. Αναγνωρίζω ότι είναι πιο εύκολο να επιτεθείς σε κάποιον αν ανήκει σε έναν χώρο και έχει μια ιστορία δράσης ή μη, αλλά ας κρατηθούμε μακριά προς το παρόν. Όποιος θέλει να αποδείξει την πίστη του στην παράταξή του, να την μπει στους "αντιπάλους" του επί προσωπικώ. Προφορικά ή γραπτά.

Διαβάζοντας αυτά που έγραψε ο Αουρέλιους πιο κάτω, σχετικά με τα λεγόμενα περί δικαιωμάτων των "αιωνίων φοιτητών", νομίζω δόθηκε μια αποστομωτική απάντηση από το κατάλληλο άτομο.

Τέλος,
Quote from: SarumaN on January 14, 2008, 14:52:15 pm
Και δεν είναι μόνο οι βουλευτές του ΛΑΟΣ που έκαναν λόγο για φασισμό το ίδιο είχε πει η τότε υπουργός παιδείας
γιατί δεν αναφέρεις το όνομα αλλά το αξίωμα μόνο;
Μαριέττα Γιαννάκου, η πρώην υπουργός παιδείας και πρωήν βουλευτής.
Τα τωρινά της πολιτικά αξιώματα δείχνουν τον αντίκτυπο που είχαν στο λαό οι δημόσιες δηλώσεις της.
Δε θα συγκρίνω ρητορικές, αλλά πάντα υπάρχει το στάνταρ της ποιότητας στο λόγο που αναγνωρίζεται.

https://www.youtube.com/watch?v=6CAzdawCzhg
Guybrush
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #140 on: January 14, 2008, 16:53:39 pm »

Quote from: 4Dcube on January 14, 2008, 16:04:06 pm
Quote from: SarumaN on January 14, 2008, 14:52:15 pm
Και δεν είναι μόνο οι βουλευτές του ΛΑΟΣ που έκαναν λόγο για φασισμό το ίδιο είχε πει η τότε υπουργός παιδείας
γιατί δεν αναφέρεις το όνομα αλλά το αξίωμα μόνο;
Μαριέττα Γιαννάκου, η πρώην υπουργός παιδείας και πρωήν βουλευτής.
Τα τωρινά της πολιτικά αξιώματα δείχνουν τον αντίκτυπο που είχαν στο λαό οι δημόσιες δηλώσεις της.
Δε θα συγκρίνω ρητορικές, αλλά πάντα υπάρχει το στάνταρ της ποιότητας στο λόγο που αναγνωρίζεται.

Αυτό με την εκλογή της δεν ισχύει. Η Γιαννάκου ήταν αξιόλογη και διαλλακτική καθ'όλη τη διάρκεια της θητείας.
Ας μην ξεχνάμε ότι τράβηξε όλη τη μεταρρυθμιστική άμαξα της πρώτης κυβέρνησης Καραμανλή και την πάτησε ακριβώς επειδή βρέθηκε στις συμπληγάδες του βιβλίου της Ιστορίας, προσπαθώντας να στηρίξει το νέο εγχειρίδιο.
Η Γιαννάκου ήταν το εύκολο θύμα εσωκομματικών αντιπαραθέσεων.

οφφ-τοπικ εδώ και πολύ καιρό..
Καμένος
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #141 on: January 14, 2008, 16:58:05 pm »

Quote from: Guybrush on January 14, 2008, 16:53:39 pm

Αυτό με την εκλογή της δεν ισχύει. Η Γιαννάκου ήταν αξιόλογη και διαλλακτική καθ'όλη τη διάρκεια της θητείας.

Αξιόλογη γιατί? Γιατί μετέφερε την κυβερνητική γραμμή όσν αφορά την παιδεία? Έκανε τίποτα παραπάνω?

Όσο για το διαλλακτική δε το σχολιάζω..
Guybrush
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #142 on: January 14, 2008, 17:06:44 pm »

Quote from: Καμένος on January 14, 2008, 16:58:05 pm

Αξιόλογη γιατί? Γιατί μετέφερε την κυβερνητική γραμμή όσν αφορά την παιδεία? Έκανε τίποτα παραπάνω?

Όσο για το διαλλακτική δε το σχολιάζω..
Γιατί στάθηκε έντιμα απέναντι σε όλους,γιατί δεν πήρε πίσω τις απόψεις της για να σώσει το τομάρι της, γιατί δεν επέδειξε λαϊκισμό, γιατί αποδέχτηκε το ενδεχόμενο πολιτικό της τέλος με αξιοπρέπεια. Έχω πολλά, δυστυχώς, παραδείγματα προκατόχων της που δε φέρθηκαν έτσι.
Εμένα προσωπικά με έπεισε ότι την ένοιαζε.

Για το διαλλακτική, εντάξει, είναι και θέμα επιπέδου διαλόγου.
apostolos1986
Veteran
Επιβεβαρυμένος

View Profile
« Reply #143 on: January 14, 2008, 17:09:18 pm »

θα συμφνωήσω με τον guybrush ως προς το ότι η Γιαννάκου απλώς μετέφερε την πολιτική της κυβέρνησης...κι επειδή ο Δαμαλάκος δεν ήθελε να περάσει μαι τετραετία χωρίς καμία υποτιθέμενη μεταρρύθμιση...προσπάθησε να περάσει αυτήν της παιδείας...η Μαριέττα ήταν το εξιλαστήριο θύμα...και είναι η εύκολη λύση αυτή στοχοποιείται το πρόσωπο και όχι η πολιτική πολλές φορές...
σχεδόν κανείς δεν τη στήριξε..ενώ παράλληλα απλώς διεκπεραίωνε τις αποφ'ασεις του υποργικού συμβουλίου και των κυβερνητικών επιτροπών και ακολουθούσε πιστά την διακηρυγμένη πολιτική της κυβέρνησης...

τώρα όσο για την αδιαλλαξία της...ναι ήταν αδιάλλακτη αλλά με σαφείς εντολές από το Μαξίμου...
αλλά το μεγάλο πολιτικό της "λάθος" ήταν το βιβλιο της ιστορίας...
που για το συγκεκριμένο θέμα έπρεπε κάποιος να θυσιαστεί για να χαρεί η βάση και οι μηχανισμοί....
και είναι πολύ εύκολο να καεί κάποιος πολιτικός με άνωθεν εντολές....

Υ.Γ. του οφφτόπικ το κάγκελο  Grin Grin

www.twitter.com/apostolos1986
Guybrush
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #144 on: January 14, 2008, 17:37:21 pm »

Quote from: apostolos1986 on January 14, 2008, 17:09:18 pm
Υ.Γ. του οφφτόπικ το κάγκελο  Grin Grin
To τόπικ έχει ξεχειλώσει πάρα πολύ. Όταν το νήμα περί Γιαννάκου τελειώσει, θα μεταφερθούν τα ανάλογα μηνύματα.
aliakmwn
Guest
« Reply #145 on: January 14, 2008, 20:05:13 pm »

Quote from: SarumaN on January 14, 2008, 15:06:45 pm
Quote from: pandora on January 14, 2008, 15:00:12 pm
Το παραπάνω πόστ έχει καμία σχέση με το θέμα του τόπικ "περιουσιακά στοιχεία αριστερών ηγετών"?

όπως και η τελευταία μιάμισυ σελίδα
Εγώ πρότεινα να ανοίξει τόπικ με θέμα τις βρωμιές του Συνασπισμού, δεν φταίω εγώ που μεταφέρθηκαν εδώ

Quote from: Καμένος on January 14, 2008, 15:01:27 pm
Τι ακριβώς σου δίνει περισσότερα δικαιώματα από αυτούς? Έχεις ξανθά μαλλιά ή μπλε μάτια?
Έχω περισσότερα δικαιώματα απ' αυτούς γιατί εγώ ενδιαφέρομαι να τελειώσω τις σπουδές μου ενώ οι άλλοι όχι κατά συνέπεια δεν δέχομαι να αποφασίζουν για μένα

Οπως τα λες, εσυ ενδιαφερεσαι μονο να τελειωσεις τις σπουδες σου, να παρεις ενα κωλοχαρτο και να φυγεις, ενω "αυτοι" ενδιαφερονται και για λιγα ακομα πραγματα, οπως το τι κυρος θα εχει το χαρτι σου (βλεπε ισοτιμηση ΑΕΙ-ΤΕΙ), τι δικαιωματα θα σου δινει (master, μεταπτυχιακα, κυκλοι σπουδων), πώς θα ζησεις εσυ και ολοι οι συναδελφοι σου αυριο που θα δουλευετε (μισθοι πεινας, συνταξεις θανατου, ασφαλιση πρακτικα ανυπαρκτη), τι πραγματικα θα μαθαινεις εδω μεσα (εντατικοποιηση, συνδεση θεωριας-πραξης) και χιλια-δυο αλλα.

Εσυ το λες και μονος σου: Νοιαζεσαι μονο για το τομαρι σου, ή μαλλον ουτε καν γι' αυτο, διοτι δεν προσπαθεις ουτε καν να βελτιωσεις την τιμη που θα το πουλησεις αυριο.

Ας μην ξεχνάμε ότι τράβηξε όλη τη μεταρρυθμιστική άμαξα της πρώτης κυβέρνησης Καραμανλή και την πάτησε ακριβώς επειδή βρέθηκε στις συμπληγάδες του βιβλίου της Ιστορίας, προσπαθώντας να στηρίξει το νέο εγχειρίδιο.
Η Γιαννάκου ήταν το εύκολο θύμα εσωκομματικών αντιπαραθέσεων.

οφφ-τοπικ εδώ και πολύ καιρό..

Το αξιολογη το δεχομαι.
Το "διαλλακτικη" ομως??? Πλακα μας κανεις?

Απο το "διάλογό" της αναγκαστηκαν να αποχωρησουν οι παντες, εκτος απο το υπουργειο, την εκκλησια και τους βιομηχανους... Κι αυτο γιατι δεν τους καλεσε για να συνδιαλλαγουν, αλλα για να τους ανακοινωσει τι ειχε ηδη προαποφασιστει.
Αυτο ηταν το "επιπεδο" του "διαλογου" της...
Αθάνατος
Guest
« Reply #146 on: January 22, 2008, 15:19:33 pm »

Quote from: aliakmwn on January 14, 2008, 20:05:13 pm
Quote from: SarumaN on January 14, 2008, 15:06:45 pm
Quote from: pandora on January 14, 2008, 15:00:12 pm
Το παραπάνω πόστ έχει καμία σχέση με το θέμα του τόπικ "περιουσιακά στοιχεία αριστερών ηγετών"?

όπως και η τελευταία μιάμισυ σελίδα
Εγώ πρότεινα να ανοίξει τόπικ με θέμα τις βρωμιές του Συνασπισμού, δεν φταίω εγώ που μεταφέρθηκαν εδώ

Quote from: Καμένος on January 14, 2008, 15:01:27 pm
Τι ακριβώς σου δίνει περισσότερα δικαιώματα από αυτούς? Έχεις ξανθά μαλλιά ή μπλε μάτια?
Έχω περισσότερα δικαιώματα απ' αυτούς γιατί εγώ ενδιαφέρομαι να τελειώσω τις σπουδές μου ενώ οι άλλοι όχι κατά συνέπεια δεν δέχομαι να αποφασίζουν για μένα

Οπως τα λες, εσυ ενδιαφερεσαι μονο να τελειωσεις τις σπουδες σου, να παρεις ενα κωλοχαρτο και να φυγεις, ενω "αυτοι" ενδιαφερονται και για λιγα ακομα πραγματα, οπως το τι κυρος θα εχει το χαρτι σου (βλεπε ισοτιμηση ΑΕΙ-ΤΕΙ), τι δικαιωματα θα σου δινει (master, μεταπτυχιακα, κυκλοι σπουδων), πώς θα ζησεις εσυ και ολοι οι συναδελφοι σου αυριο που θα δουλευετε (μισθοι πεινας, συνταξεις θανατου, ασφαλιση πρακτικα ανυπαρκτη), τι πραγματικα θα μαθαινεις εδω μεσα (εντατικοποιηση, συνδεση θεωριας-πραξης) και χιλια-δυο αλλα.

Εσυ το λες και μονος σου: Νοιαζεσαι μονο για το τομαρι σου, ή μαλλον ουτε καν γι' αυτο, διοτι δεν προσπαθεις ουτε καν να βελτιωσεις την τιμη που θα το πουλησεις αυριο.

Προφανώς ο Σάρουμαν ήρθε στο πανεπιστήμιο για να μορφωθεί ώστε στο μέλλον να αναζητήσει εργασία στην οποία θα εφαρμόσει και θα χρησιμοποιήσει τις γνώσεις του.
Εσύ αντίθετα θες μία πιστοποίηση γνώσεων άσχετα αν δεν τις έχεις ώστε να κερδίζεις αρκετά χρήματα στο μέλλον άσχετα αν άλλοι κοπιάζουν και προσφέρουν περισσότερο από εσένα στην αγορά

Για αυτό το λόγο δε μπορείς να συντονιστείς με το Σάρουμαν! Ο Σάρουμαν δε θέλει να πληρώνει κάποιον επειδή έχει ένα χαρτί αλλά επειδή έχει πράγματι γνώσεις οι οποίες σε 1η φάση θα φαίνονται στο πτυχίο που έχει αλλά σε 2η φάση, που είναι και η πιο σημαντική, θα φαίνονται στη δουλειά του.

Με απλά λόγια αλιάκμων εγώ και ο Σάρουμαν δε θέλουμε να πληρώνουμε (δηλ να ταΐζουμε) άτομα που δε δουλεύουν και έχουν πτυχίο, αλλά άτομα που δουλεύουν και ας μην έχουν τα πτυχία των προηγούμενων. Αυτό για να γίνει χρειάζεται η ελεύθερη αγορά...
Aurelius
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Τρια πουλακια καθονταν, στον κηπο και λαλούσαν...

View Profile
« Reply #147 on: January 22, 2008, 16:07:17 pm »

Αυτο που θες δεν χρειαζεται καν Πανεπιστημιο. Υπαρχει το Ιντερνετ. Εσυ απ οσο ξερω, αφου τελειωσες ηλεκτρολογος πηγες Φυσικο (και καλα εκανες, και εγω θα ηθελα). Με την δικη σου λογικη(οτι και δωρις πτυχιο ολα οκ), για ποιο λογο πηγες? Εκτος αν πηγες μονο για τα εργαστηρια, οποτε πασο.

My website: http://staff.science.uva.nl/~gavves/
My blog: http://stratisgavves.blogspot.com/

Και τελος, το νεο site που φτιαχνω, www.antoniagavve.com. Αν υπαρχουν τιποτα ιδεες, ή προτασεις ειναι ιδιαιτερως ευπροσδεκτες. Αν καποιος ξερει και νορβηγικα, ακομα καλυτερα Tongue
Johnny English
Veteran
Καταστραμμένος

i know nothing

View Profile
« Reply #148 on: January 22, 2008, 16:16:24 pm »

Quote from: Αθάνατος on January 22, 2008, 15:19:33 pm
[...] αν άλλοι κοπιάζουν και προσφέρουν περισσότερο από εσένα στην αγορά [...]

Τραγικά off-topic και χωρίς καμία διάθεση αντιπαράθεσης, απλά διαπιστώνω την πηγή της αρχικής διαφωνίας μας με τον Αθάνατο...

Εκείνος τα βλέπει όλα ως προσφορά στην "αγορά"..

.. εγώ τα βλέπω ως προσφορά στην κοινωνία.

Συνεχίστε...
aliakmwn
Guest
« Reply #149 on: January 22, 2008, 20:16:27 pm »

Προφανώς ο Σάρουμαν ήρθε στο πανεπιστήμιο για να μορφωθεί ώστε στο μέλλον να αναζητήσει εργασία στην οποία θα εφαρμόσει και θα χρησιμοποιήσει τις γνώσεις του.

Ετσι ακριβως.

Το θεμα ειναι οτι δεν ενδιαφερεται ουτε για την ποιοτητα αυτης της εργασιας που θα αναζητησει στο μελλον οταν με το καλο αποφοιτησει, ουτε για την ποιοτητα αυτων των γνωσεων τις οποιες θα κληθει να χρησιμοποιησει στην εργασια του. Τον νοιαζει μονο να παρει το χαρτι του. Οπως ακριβως κι εσενα.

Επισης, δεν ειναι σε θεση να καταλαβει πως, μπορει μεν ο αγωνας για το ιδιο το χαρτι να ειναι καθαρα προσωπικη υποθεση, αλλα το τι αξια θα εχει αυτο το χαρτι, τι δικαιωματα θα σου προσφερει, τι αντικρυσμα θα εχει κλπ, ειναι υποθεση συλλογικων αγωνων.

Εσύ αντίθετα θες μία πιστοποίηση γνώσεων άσχετα αν δεν τις έχεις ώστε να κερδίζεις αρκετά χρήματα στο μέλλον άσχετα αν άλλοι κοπιάζουν και προσφέρουν περισσότερο από εσένα στην αγορά

Αυτες ειναι δικες σου μπουρδες, και ειναι ο δικος σου τροπος να καταλαβαινεις αυτα που γραφω. Εχεις χαθει μεσα στις βουλιτσες μου φαινεται.

Το πρωτευον ειναι το χαρτι να πιστοποιει ΑΚΡΙΒΩΣ τις γνωσεις που εχουμε, που ΠΡΕΠΕΙ να εχουμε, και οχι τις γνωσεις που θα αποφασισει ο εκαστοτε manager μιας πολυεθνικης οτι θελει να εχουμε.

Για αυτό το λόγο δε μπορείς να συντονιστείς με το Σάρουμαν! Ο Σάρουμαν δε θέλει να πληρώνει κάποιον επειδή έχει ένα χαρτί αλλά επειδή έχει πράγματι γνώσεις οι οποίες σε 1η φάση θα φαίνονται στο πτυχίο που έχει αλλά σε 2η φάση, που είναι και η πιο σημαντική, θα φαίνονται στη δουλειά του.

Σου ξαναλεω ομως οτι αυτο ειναι υποθεση Σ-Υ-Λ-Λ-Ο-Γ-Ι-Κ-Η και οχι ατομικη.

Με απλά λόγια αλιάκμων εγώ και ο Σάρουμαν δε θέλουμε να πληρώνουμε (δηλ να ταΐζουμε) άτομα που δε δουλεύουν και έχουν πτυχίο, αλλά άτομα που δουλεύουν και ας μην έχουν τα πτυχία των προηγούμενων. Αυτό για να γίνει χρειάζεται η ελεύθερη αγορά...

Κοιτα ρε παιδι μου, απ' οσο φαινεται απ' τα κειμενα σου εχεις τοσο μισος μεσα σου που θα αρνιοσουν να.. "ταϊσεις" ακομα και το ιδιο σου το παιδι εαν εμενε χωρις δουλεια για ενα διαστημα ή αν περνουσε μια ασχημη φαση της ζωης του, οποτε γενικα δεν παιζει να συνεννοηθουμε. Ουτε λογος για.. "συντονισμο", αυτο το αποφευγω οσο μπορω!
Pages: 1 ... 8 9 [10] 11 12 13 Go Up Print
Jump to: