• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 18, 2025, 09:02:21 am

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 18, 2025, 09:02:21 am

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
H Στοά των Off Topic
by Nikos_313
[Today at 08:53:31]

[Μεταφορά και Διανομή ΗΕ]...
by tzortzis
[Today at 07:55:05]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by chris_p30
[Today at 00:45:33]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 17, 2025, 21:32:50 pm]

[Ψηφιακά Ολοκληρωμένα Κυκ...
by tzortzis
[June 17, 2025, 21:25:42 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by PAPARI69
[June 17, 2025, 20:59:13 pm]

[Γραφική] Λυμένα θέματα
by okanpala
[June 17, 2025, 18:56:22 pm]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[June 17, 2025, 14:25:00 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[June 17, 2025, 13:58:20 pm]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[June 17, 2025, 13:19:53 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[June 17, 2025, 12:08:25 pm]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[June 17, 2025, 12:06:57 pm]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9961
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426707
Total Topics: 31710
Online Today: 215
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 8
Guests: 117
Total: 125
Nikos_313
chris_p30
chris123
mariaxalk
Pcsc
giotsa
Tsikalis
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Για αλλαγή του public name σας, επικοινωνήστε με έναν από τους Admins.
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Κινητοποιήσεις - Πρωτοβουλίες Φοιτητών (Moderators: Starki, MomostheGreen) > Με αφορμή το θάνατο του μετανάστη Τόνυ Όνουα
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 16 Go Down Print
Author Topic: Με αφορμή το θάνατο του μετανάστη Τόνυ Όνουα  (Read 32137 times)
Damien
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

Έλα στο φανάρι αν τολμάς......

View Profile
Re: Με αφορμή το θάνατο του μετανάστη Τόνυ Όνουα
« Reply #105 on: August 21, 2007, 04:28:35 am »

Για αυτό όπως είδες γράφω '' πιστευω'' ΄, ''ίσως '' , και στο τέλος ότι όλα είναι ΘΕΩΡΕΙΕΣ  Smiley Smiley

Απλά η λογική λέει ότι για να πηδήξει έιχε ΙΣΧΥΡΟ ΚΙΝΗΤΡΟ , μπορει όπως λες να μην είχε πράσινη κάρτα αλλά νομίζω τα ναρκωτικά ( που έφερα ως παράδειγμα εγώ ) ισχυροποιούν περισσότερο την απόφαση να πηδήξει για να γλιτώσει ( αφού στη μεν περίπτωση θα μπορούσε να απελάθεί αλλά όλοι ξέρουμε ότι βρίσκουν τρόπο να γυρίσουν ενώ στη δε θα έμπαινε φυλακή ) . Αnyway κοντός ψαλμός........
Θα δούμε τι θα μας πουν σε λιγες μέρες!!

Αλήθεια τον μαύρο πως θα τον πεις για να μην παρεξηγηθει???? Νέγρο??? Εγχρωμο??
Αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί θεωρείται βρισιά να τον πεις μαυρο. Ο Ελληνας είναι άσπρος , ο Αφρικανός μαυρος ο κινέζος κίτρινος ο ινδιάνος ΚΟΚΚΙΝΟΣ ή μήπως έχω αχρωματοψία?????  Cheesy Cheesy

To γκάζι του αμαξιού μου σαν πατώ
Όλα μου τα προβλήματα ξεχνώ....
4Dcube
Veteran
Καταστραμμένος

just.do.it.cut.carrots.

View Profile
« Reply #106 on: August 21, 2007, 04:33:36 am »

Ως φιλοπόλεμος, αρχίζω κατευθείαν τον πόλεμο των άστρων:
*
Quote from: xristoforos_ on August 21, 2007, 02:04:42 am
[...]αλλά ίσως λυθούν κάποιοι κόμποι στο μυαλό ...[...]
Πωπω χριστόφορε, τι απαίσια εικόνα αυτή... Φαντάστηκα θρόμβους στα αγγεία του εγκεφάλου...
Μην το ξαναγράψεις παρακαλώ Sad

** δεν καταλαβαίνω γιατί είναι υβριστικό να λες τον άλλο "μαύρο" και από την άλλη να μην είναι όταν τον λες "νέγρο" που σημαίνει το ίδιο πράγμα (βγαίνει από το λατινικό niger-μαύρο). Η μαγεία της αποποίησης της ξενόγλωσσης βρισιάς;

***και νιγηριανό να τον πεις μπορεί να σε πουν ρατσιστή (η "νιγηρία" έχει τις ίδιες ρίζες με το "νέγρος"), έλεος. Πρέπει να μάθουμε κάποια στιγμή πώς αυτοαποκαλούνται. Π.χ. εμείς δεν είμαστε γραικοί, κάτι υποτιμητικό, όπως μας λένε οι ξένοι, αλλά αυτοαποκαλούμαστε έλληνες.

****το τόπικ έχει γίνει αντιμπατσικό κατά έναν εκτός θέματος τρόπο

*****συνεχίστε, μη με συνερίζεστε

****** star_wars_to_be_continued

https://www.youtube.com/watch?v=6CAzdawCzhg
pandora
Καταστραμμένος

madness

View Profile
« Reply #107 on: August 21, 2007, 11:21:29 am »

Quote from: pandora on August 20, 2007, 22:56:20 pm
Τα μπάχαλα που γουστάρω εγώ είναι τα πετρίδια που έφαγαν οι μπάτσοι.
Tι δουλεια κανει ο μπαμπας σου?Ας πουμε π.χ. μαθηματικος ε λοιπον εγω γουσταρω τα πετριδια στους μαθηματικους,οριστε το μορφωτικο μου επιπεδο,η προχωρημενη πολιτικη μου αποψη και το υψηλο επιχειρηματολογικό επίπεδο
Για να προλαβω δεν εχουμε ουτε ενα αστυναμικο στην οικογενοια(και ομως γινεται Cheesy)αλλα εχω δυο κολλητους που μεγαλωσαμε απο παιδια μαζι και δε γουσταρω το καθε  *[$#@ στυλ Πανδωρας να λεει τετοιες μαλακιες δημοσια

E?  Idiot

Αν ένας μαθηματικός/φιλόλογος/'εμπορος/μ'αγος/αστροναύτης τρομοκρατούσε έτσι έναν άνθρωπο ώστε να τον αναγκάσει να πέσει από το μπαλκόνι, τα πετρίδια μια χαρά του αξίζουν.

Το με ποιούς μεγάλωσες μαζί δεν έχει καμία σχέση με την δουλειά που κάνει η αστυνομία αυτή τη στιγμή. Η δουλειά της είναι η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ. Όσο για τη δικαιοσύνη... ας μή μιλήσουμε καλύτερα για το τί ρόλο βαράει.

Quote from: pandora on August 20, 2007, 22:56:20 pm
@Nosferatu : αν και μου τη δίνει να απαντάω σε τόσο χαμηλό επιχειρηματολογικό επίπεδο σαν το δικό σου, αυτό που έχω να σου πώ είναι το εξής. Το ποιός γ*** όπως λές με ξένα  #$^&  εσύ το ξέρεις καλύτερα. Άλλωστε δεν νομίζω να έχεις δουλέψει ποτέ σου (τα @@ του μπαμπά μάλλον, εδώ κολλάνε τα ξένα @@), κι έτσι δεν μπορείς ούτε κατά διάνοια να καταλάβεις αυτούς τους ανθρώπους.
Κοπελια μη μου στεναχωριεσαι καθολου,εχω δουλεψει,τωρα καθομαι αλλα μην ανησυχεις κοπελαρα μου ξερω πως βγαινουν τα λεφτα,εσυ εισαι αυτη που μιλας εκ του ασφαλους επαναλαμβανω γιατι δεν στραφηκαν ποτε εναντιων σου η της περιουσιας σου τα "φιλαρακια" σου με τις πετρουλες και ξαναπαρε λιγες ντοματουλες ακομα(μιας που ειναι και στην εποχη τους)
 tomato tomato tomato tomato tomato tomato tomato tomato tomato tomato tomato tomato tomato tomato tomato tomato

Συγχαρητήρια, δεν το περίμενα από εσένα είναι η αλήθεια με εκπλήσσεις ευχ'αριστα. Στο δεύτερο σκέλος, σου έχω απαντήσει ήδη στο προηγούμενο πόστ. Μην ρωτάς τα ίδια πράγματα.

Όσο για τις ντομάτες Grin, οι δικές μου σάπισαν και λυπάμαι να στις πετάξω. Cheesy
pandora
Καταστραμμένος

madness

View Profile
« Reply #108 on: August 21, 2007, 11:29:35 am »

Quote from: kargas on August 21, 2007, 01:42:51 am
ειμαι Off-topic όπως όλοι σας...

ρε μην λετε μλκς οι μπάτσοι χρειάζονται. δλδ τι θέλετε να κάνουνε να βαράν με ροδοπέταλα?

και όσοι λενε μλκς οτι τους πιάσανε και τους έδειραν χωρίς λόγο ειναι μλκς. εμένα γιατι δεν με εχουν δειρει ποτέ?

εχω παει σε γήπεδα πορείες συναυλίες.και  τπτ.... τρώνε ξύλο όσους το τραβά το τομάρι τους

Επειδή το ίδιο πράγμα το έχουν πεί αρκετοί εδώ μέσα, κατεβάστε το "Μέρες Ελληνικής Δημοκρατίας" και δείτε το. Εποίσης στο edopolytexneio.org (αν δεν κάνω λάθος τη διεύθυνση) έχει αρκετές φωτό από κοριτσάκια (19 χρονών) που τα χουν δεμένα χειροπόδαρα οι μπάτσοι, και σπασμένα κεφάλια απλών φοιτητών (ούτε μπάχαλων ούτε τίποτα).

Κάργα, αν θέλεις να πάρεις μια πρώτη γεύση, πάνε στο τόπικ "Η αφίσα της ΔΑΠ". Εκεί έχω ποστάρει μερικές πανέμορφες - όσο και πειστικές - φωτό.

Αν όλα τα παραπάνω δεν σου αρκούν, στείλε μου πμ να σου στείλω όταν μπορέσω το ντοκυμαντέρ των περισυνών καταλήψεων - συλλαλητηρίων, κυρίως στην Αθήνα.

« Last Edit: August 21, 2007, 13:50:21 pm by pandora » Logged
nad
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #109 on: August 21, 2007, 11:42:42 am »

Μπορεί να ακουστεί λίγο άσχετο, αλλά καθώς διάβαζα τα μηνύματα, συνειδητοποίησα μία μεγάλη διαφορά που έχουμε (και χρησιμοποιώντας α' πληθυντικό περιλαμβάνω τους ρατσιστές, τους αντιρατσιστές, τους φοιτητές, τους αστυνομικούς, κτλ) με τους μαύρους, τους μικροπωλητές, τους παράνομους, όπως θέλετε πείτε τους. Εμείς μπορούμε να ξοδεύουμε ώρες ολόκληρες φιλολογώντας γύρω από ζητήματα όπως "είναι καλοί ή όχι οι μπάτσοι;", "χρειάζεται να σκούν καμιά φορά βία;" και άλλα λαμπρά ερωτήματα. Αυτοί δεν έχουν την πολυτέλεια να κάνουν συζητήσεις. Αυτοί πρέπει απλά να επιβιώσουν. Μελό ακούγεται, ε? Νομίζω όμως ότι προσεγγίζει αρκετά την πραγματικότητα.

Γιατί να λέμε βίαια τα νερά ενός ποταμού και όχι τις όχθες που τα περιορίζουν;
Μπ. Μπρεχτ

Μπορεί και να 'χω τρελαθεί
ο ίσκιος σου μ' ακολουθεί
Κυλά στις στέγες το γέλιο σου
σαν πρωινή βροχή και λιώνει την ψυχή...

Τόσες χιλιάδες αστέρια εκεί πάνω
κι εγώ μοναχή μου στη γη
ούτε που ξέρω πού είμαι, τι κάνω
και τι με κρατάει στη ζωή.

Σ' έχασα και γύρω πια νυχτώνει
Σ' έχασα κι η πόλη είναι σκληρή
Αγάπη μου, χαρά μου μόνη κι αληθινή...
Aurelius
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Τρια πουλακια καθονταν, στον κηπο και λαλούσαν...

View Profile
« Reply #110 on: August 21, 2007, 11:43:25 am »

Δεν θελω να σε στενοχωρησω Damien, αλλα γενικα δεν πρεπει να εισαι τοσο αφελης.

Και θα σου εξηγησω γιατι. Σε ολα τα αστυνομικα σωματα του κοσμου υπαρχει και τμημα εσωτερικων υποθεσεων. Αν αυτο κανει σωστα την δουλεια του, συλλαμβανει οσους μπατσους κανουν μαλακιες. Αυτη ειναι η δουλεια τους. Αν καναμε αυτο που λες εσυ, τυφλη εμπιστοσυνη, τοτε οι Εσωτερικων Υποθεσεων δεν θα χρειαζονταν. Κατι θα ξερουν φανταζομαι. Κατ τα αλλα, βλεπεις ποσα και ποσα κανουν οι μπατσοι. Ποσες φορες εχουν ξεσκεπαστει κυκλωματα διακινησης ναρκτικων, πορνειας νταβατζιλικια κτλ.

Το κακο με τους μπατσους δεν ειανι οτι απλα διαπραττουν ενα εγκλημα. Γιατι στην τελικη, δεν ειναι δυστυχως ουτε οι πρωτοι ουτε οι τελευταιοι. Η μεγαλη μαλακια και αυτο που τους κανει να διαφερουν απο τους υπολοιπους ειναι οτι ειναι μπατσοι και υποτιθεται πρεπει να προστατευουν απο την παρανομια. Αρα οταν κανουν κατι ειναι δυο φορες χειροτερο απ οτι οταν το κανει καποιος αλλος.

Καμια εμπιστοσυνη....

My website: http://staff.science.uva.nl/~gavves/
My blog: http://stratisgavves.blogspot.com/

Και τελος, το νεο site που φτιαχνω, www.antoniagavve.com. Αν υπαρχουν τιποτα ιδεες, ή προτασεις ειναι ιδιαιτερως ευπροσδεκτες. Αν καποιος ξερει και νορβηγικα, ακομα καλυτερα Tongue
pandora
Καταστραμμένος

madness

View Profile
« Reply #111 on: August 21, 2007, 11:43:37 am »

nad +1

Aurelius : το παλικάρι δεν είναι τόσο βλάκας όσο φαινεται. Εγώ πιστεύω ότι επίτηδες τα γράφει.
              Αλλιώς τόση βλακεία δύσκολο να την εξηγήσω.
              Απλώς για να μπαχαλέψει? Τί να πώ....
Karaμazoβ
Veteran
Επιβεβαρυμένος

ad astra, per aspera

View Profile
« Reply #112 on: August 21, 2007, 12:08:00 pm »

Γιατί οι Νιγηριανοί επιμένουν να πουλάνε cd και να ασχολούνται με το παραεμπόριο? Γιατί δεν πιάνουν δουλεια σε οικοδομές, εργοστάσια και χωράφια οπως οι περισσότεροι μεταναστες?

Η δουλειά που κάνουν είναι και παράνομη και επικίνδυνη καλύτερα να αλλάξουν μυαλά...

Δεν ξερω αν ο Τονυ Ονουα είχε βασανιστεί (δεν το αποκλείω, τοσα και τόσα εχουμε δει: ΑΤ Ομόνοιας κτλ) , αλλα και μονο ο φόβος της απέλασης μπορεί να ήταν ικανός να τον οδηγήσει σε αυτήν του την πράξη...

Aurelius
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Τρια πουλακια καθονταν, στον κηπο και λαλούσαν...

View Profile
« Reply #113 on: August 21, 2007, 12:23:30 pm »

Quote from: Karaμazoβ on August 21, 2007, 12:08:00 pm
Γιατί οι Νιγηριανοί επιμένουν να πουλάνε cd και να ασχολούνται με το παραεμπόριο? Γιατί δεν πιάνουν δουλεια σε οικοδομές, εργοστάσια και χωράφια οπως οι περισσότεροι μεταναστες?

Η δουλειά που κάνουν είναι και παράνομη και επικίνδυνη καλύτερα να αλλάξουν μυαλά...

Δεν ξερω αν ο Τονυ Ονουα είχε βασανιστεί (δεν το αποκλείω, τοσα και τόσα εχουμε δει: ΑΤ Ομόνοιας κτλ) , αλλα και μονο ο φόβος της απέλασης μπορεί να ήταν ικανός να τον οδηγήσει σε αυτήν του την πράξη...

Καλα, σε λιγο θα τον βγαλουμε και αρχινονο της νυχτας. Χαλαρωστε ρε παιδια. Υποκρισια σκετη ειναι να λεμε γιατι κανουν αυτο οι ανθρωποι και δεν ασχολουνται με κατι νομιμο οταν:

- υπαρχουν ανθρωποι που τους τα δινουν
- γενικα υπαρχουν και αλλα μαγαζια που πουλανε αντιγραμμενα και γενικα σε οποιο μαγαζι και να πας ειτε δεν θα σου δωσει αποδειξη ειτε κατι αλλο
- και ΚΥΡΙΩΣ οτι μουσικη, οτι προγραμματα, οτι παιχνιδια, οτι υπαρχει στον υπολογιστη μας ειναι κατα κανονα  απο το Ιντερνετ κατεβασμενο... και οχι παντα οπως θα επρεπε...

Ποια απελαση; Επειδη πουλουσε παρανομα cd;

My website: http://staff.science.uva.nl/~gavves/
My blog: http://stratisgavves.blogspot.com/

Και τελος, το νεο site που φτιαχνω, www.antoniagavve.com. Αν υπαρχουν τιποτα ιδεες, ή προτασεις ειναι ιδιαιτερως ευπροσδεκτες. Αν καποιος ξερει και νορβηγικα, ακομα καλυτερα Tongue
MARIOS
Καταστραμμένος

Ο ταραξίας !!!

View Profile
« Reply #114 on: August 21, 2007, 12:24:10 pm »

Quote from: 4Dcube on August 21, 2007, 04:33:36 am

The Force is with you!!!!!!!!!

Off-topic

Βασικά καλό είναι να μην προτρέχουμε!!!!!!!!Να μην λέμε ααααααα οι μπάτσοι οι έτσι και αλλιώς!!!Ή ο μαύρος/νέγρος/Νιγηριανός/Τόνυ Ονούα όπως θέλετε πες τε το ήταν αυτό και το άλλο!!!!!!!Μπορεί ο ο Τόνυ Ονούα να ήταν επικυρυγμένος στην χώρα του!!Το γνωρίζουμε???Όχι!!!!!Μπορεί οι αστυνομικοί να ήταν ρατσιστές του κερατά!!!Το γνωρίζουμε??Όχι!!!Μπορεί να τον έμπροξαν οι αστυνομικοί από τον πρώτο όροφο!!Το ξέρουμε???Όχι με βεβαιότητα!!!Μπορεί να μην ήθελε να τον πιάσουνε!!!Το ξέρουμε???Όχι με βεβαιότητα!!Μπορεί....μπορεί....μπορεί!!!Το μόνο σίγουρο είναι ότι ένας άνθρωπος πέθανε από κάποια απερισκεψία!!Το ποιανού απερισκεψία θα δείξει πιστεύω!!!Αφού πήρε τόσο μεγάλη έκταση το θέμα θα δείξει!!!

Και καλό θα ήταν να μην μπαίνουν όλοι στο ίδιο τσουβάλι!!!Δεν είναι όλοι οι στυνομικοί βίαιοι!!!!!Για την ακρίβεια είναι οι λιγότεροι έτσι!!Απλώς κατά κύριο λόγο σε πόλεις όπως η Αθήνα-Θεσσαλονίκη και γενικά στις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας, φαίνοντε οι πορωμένοι προς τα έξω!!!Που είναι οι λιγότεροι!!!

Only in my dreams I know you,
Ι wake up, I can't remember you.
Are you in my thoughts or wait for me?...
In your agonic existence.

Ελευθερία είναι
να έχεις ένα κομμάτι χαρτί κι ένα μολύβι
και να γράφεις, να γράφεις, να γράφεις
ο,τι σου κατεβαίνει στο κεφάλι
χωρίς να σκέφτεσαι τίποτα
χωρίς να νιώθεις καμιά ενοχή για τίποτα
χωρίς να λογοκρίνεις τον ίδιο τον εαυτό σου
χωρίς να νιώθεις τύψεις για όσα έκανες ή απέφυγες να κάνεις
MARIOS
Καταστραμμένος

Ο ταραξίας !!!

View Profile
« Reply #115 on: August 21, 2007, 12:26:49 pm »

Quote from: Aurelius on August 21, 2007, 12:23:30 pm
Ποια απελαση; Επειδη πουλουσε παρανομα cd;

Θα του έπαιρναν τα πράγματα!!Απέλαση γίνετε μόνο όταν είναι καταζητούμενος στην χώρα του ή δεν έχει χαρτιά!!!Οι περισσότεροι από τους μαύρους έχουν χαρτιά!!Τώρα μπορεί να ήταν η περίπτωση που δεν είχε χαρτιά και ήξερε πως θα τον στείλουν πίσω οπότε το ρίσκαρε!!

Only in my dreams I know you,
Ι wake up, I can't remember you.
Are you in my thoughts or wait for me?...
In your agonic existence.

Ελευθερία είναι
να έχεις ένα κομμάτι χαρτί κι ένα μολύβι
και να γράφεις, να γράφεις, να γράφεις
ο,τι σου κατεβαίνει στο κεφάλι
χωρίς να σκέφτεσαι τίποτα
χωρίς να νιώθεις καμιά ενοχή για τίποτα
χωρίς να λογοκρίνεις τον ίδιο τον εαυτό σου
χωρίς να νιώθεις τύψεις για όσα έκανες ή απέφυγες να κάνεις
zlatalex
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

Tot ziens

View Profile
« Reply #116 on: August 21, 2007, 13:33:30 pm »

Quote from: nad on August 21, 2007, 11:42:42 am
Μπορεί να ακουστεί λίγο άσχετο, αλλά καθώς διάβαζα τα μηνύματα, συνειδητοποίησα μία μεγάλη διαφορά που έχουμε (και χρησιμοποιώντας α' πληθυντικό περιλαμβάνω τους ρατσιστές, τους αντιρατσιστές, τους φοιτητές, τους αστυνομικούς, κτλ) με τους μαύρους, τους μικροπωλητές, τους παράνομους, όπως θέλετε πείτε τους. Εμείς μπορούμε να ξοδεύουμε ώρες ολόκληρες φιλολογώντας γύρω από ζητήματα όπως "είναι καλοί ή όχι οι μπάτσοι;", "χρειάζεται να σκούν καμιά φορά βία;" και άλλα λαμπρά ερωτήματα. Αυτοί δεν έχουν την πολυτέλεια να κάνουν συζητήσεις. Αυτοί πρέπει απλά να επιβιώσουν. Μελό ακούγεται, ε? Νομίζω όμως ότι προσεγγίζει αρκετά την πραγματικότητα.

συμφωνω απόλυτα

και χαιρόμαστε κιόλας που έχουμε κοινωνικούς προβληματισμούς εκ του ασφαλούς

τη δικιά μας ευημερία φυλάνε με τα όπλα τους οι μπάτσοι ρεεεεεεεεεεεε

σκατά

Neuken in de keuken
pandora
Καταστραμμένος

madness

View Profile
« Reply #117 on: August 21, 2007, 13:47:07 pm »

Quote from: MARIOS on August 21, 2007, 12:24:10 pm

Βασικά καλό είναι να μην προτρέχουμε!!!!!!!!Να μην λέμε ααααααα οι μπάτσοι οι έτσι και αλλιώς!!!Ή ο μαύρος/νέγρος/Νιγηριανός/Τόνυ Ονούα όπως θέλετε πες τε το ήταν αυτό και το άλλο!!!!!!!Μπορεί ο ο Τόνυ Ονούα να ήταν επικυρυγμένος στην χώρα του!!Το γνωρίζουμε???Όχι!!!!!Μπορεί οι αστυνομικοί να ήταν ρατσιστές του κερατά!!!Το γνωρίζουμε??Όχι!!!Μπορεί να τον έμπροξαν οι αστυνομικοί από τον πρώτο όροφο!!Το ξέρουμε???Όχι με βεβαιότητα!!!Μπορεί να μην ήθελε να τον πιάσουνε!!!Το ξέρουμε???Όχι με βεβαιότητα!!Μπορεί....μπορεί....μπορεί!!!Το μόνο σίγουρο είναι ότι ένας άνθρωπος πέθανε από κάποια απερισκεψία!!Το ποιανού απερισκεψία θα δείξει πιστεύω!!!Αφού πήρε τόσο μεγάλη έκταση το θέμα θα δείξει!!!

Σ' αυτά έχεις απόλυτο δίκιο.... η αλήθεια είναι πως μιλάμε κατα βάσιν με υποθέσεις. Ακόμα δεν έχουν βγεί πορίσματα κτλ κτλ ούτε εκδικάστηκε η υπόθεση. Όμως η εμπειρία των τελευταίων μηνών (υπόθεση Παναγιώτη, υπόθεση δίωξης των καθηγητριών που κατήγγειλαν τη νοθεία στις Πανελλήνιες, κτλ κτλ) δεν αφήνει και πολλά περιθώρια εμπιστοσύνης σε μπάτσους - δικαιοσύνη.
megapixel
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

θέλω φρέσκο κρέας!!!

View Profile
« Reply #118 on: August 21, 2007, 13:47:44 pm »

Quote from: MARIOS on August 21, 2007, 12:24:10 pm
Quote from: 4Dcube on August 21, 2007, 04:33:36 am

The Force is with you!!!!!!!!!

Off-topic

Και καλό θα ήταν να μην μπαίνουν όλοι στο ίδιο τσουβάλι!!!Δεν είναι όλοι οι στυνομικοί βίαιοι!!!!!Για την ακρίβεια είναι οι λιγότεροι έτσι!!Απλώς κατά κύριο λόγο σε πόλεις όπως η Αθήνα-Θεσσαλονίκη και γενικά στις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας, φαίνοντε οι πορωμένοι προς τα έξω!!!Που είναι οι λιγότεροι!!!
Aνα μπραβο, ολοι το ειδαμε απο το πληκτρολογιο μας δικαστες....
Το θεμα ειναι οτι αν συνεβαινε αυτο σε εναν ελληνα, αμερικανο  κλπ χωρις να ξερουμε αν τον εριξαν αν πηδηξε μονος του αν ειχε ναρκωτικα, τεσπα με ολες τις αμφιβολιες που υπαρχουν με το νιγηριανο θα γινοταν ολα αυτα τα μπαχαλα ακομη και η τοσο μεγαλης εκτασης συζητηση σε αυτο εδω το φορουμ...? Μηπως τελικα αλλοι ειναι ρατσιστες εναντιον του εαυτου τους?

Greg..
Θαμώνας

Λευτεριά..

View Profile
« Reply #119 on: August 21, 2007, 13:53:13 pm »

Καλά ρε μλκς προλάβατε και του φορτώσατε ναρκωτικά, θα τρελαθώ..!
Pages: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 16 Go Up Print
Jump to: