• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 20:30:00 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 20:30:00 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[Today at 19:49:00]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[Today at 16:56:56]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[Today at 15:55:08]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[Today at 13:28:21]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[Today at 12:13:45]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[Today at 12:01:53]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[Today at 10:22:18]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[Today at 01:56:37]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 15, 2025, 20:08:49 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]

[Δυναμική Συμπεριφορά ΣΗΕ...
by soko_freta
[June 13, 2025, 01:05:36 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9960
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426676
Total Topics: 31711
Online Today: 226
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 66
Guests: 107
Total: 173
georkala
manolitsis
fkacori
WeirdAlex
Giopan
ligditsa
george14
myrto
Aris★
skopsinos
kpapama
mpournaz
nick_slendy
tzimika
Farmakis Aggelos
Vromofona Kathikia
nikolakys
Andreas04
Guts
DimKaratzas
vmanousi
tzortzis
IBOURAS
Alex Kosmas
nataliapap
ioannisdamantis
kakousios
EvanTsir
pave
parvanitid
Theislander
kostasf
stelinas
Leou
Tsikalis
valco08
George_RT
mhtsakos02
ansia
kostas.de
NickSpan
evgeniaz
teosimeon
aachmet
Ma8hths Indou
Nicotre
jojos
mike1996
dimitrisblioumis
Avoiding Existence
mariachatz
Nianaro
JoHn!
bilbo
Lazaros8585
ggalamat
papatmaria
Saint_GR
Papadopoulosthanos
kevangelo
KG03
tsaliki
ioannis
vasilis saitis
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
  Όταν ανεβάζουμε φωτογραφίες στις Ανακοινώσεις και Έκτακτα νέα, βάζουμε τη μεγαλύτερη πλευρά 400 (width=400 ή height=400 ). π.χ. [img height=400 (κλείνει η αγκύλη) 
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Πανεπιστήμιο και Παιδεία > Τι παιδεία θέλουμε: Προτάσεις (Moderators: Tasos Bot, PolarBear) > [split] Συζητηση περι Μάργαρη
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 [2] 3 Go Down Print
Author Topic: [split] Συζητηση περι Μάργαρη  (Read 10678 times)
Netgull
Veteran
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
Απ: Με αφορμή τον κ.Μάργαρη...
« Reply #15 on: June 04, 2005, 22:14:17 pm »

το βιβλίο των ακήσεων έχει λάθη στις πράξεις, άγνωστο γιατί. Δεν παύει όμως να είναι υποδειγματικό και αυτό στους τρόπους επίλυσης ασκήσεων.
Και μια που αναφέρθηκε σοβαρά ένα πρόβλημα, να παραθέσω λίγη ιστορία για τους νεότερους. Το (μαύρο) βιβλίο των ασκήσεων δόθηκε για πρώτη φορά το 2002 στα Κυκλώματα ΙΙ. Γύρω στο 2001 ή 2000 ο Μάργαρης είχε ξεκινήσει να δημοσιεύει τις λύσεις των ασκήσεών του στο site του και εκείνες οι λύσεις ήταν σωστές. Αλλά η διαδικασία ήταν πολύ αργή. Μετά από πρότασή του στην τάξη και από δικιά μας συμφωνία τυπώθηκε και δόθηκε το βιβλίο ως δεύτερο βιβλίο (τη στιγμή που άλλοι καθηγητές ακόμα...απορούν στο άκουσμα ότι δικαιούμαστε δεύτερο βιβλίο) και μάλιστα μέσα σε ένα διάστημα 2-3 εβδομάδων. Αποτέλεσμα ήταν η όλη διαδικασία να γίνει βιαστικά και έτσι προέκυψαν και όλα αυτά τα λάθη. Σκεφτείτε όμως ότι πιο πριν δεν υπήρχαν καθόλου λύσεις ασκήσεων και ότι αυτό ακόμα και έτσι που δόθηκε βοήθησε. Με αυτό δεν θέλω να δικαιολογήσω τα λάθη που περιέχονται και τα οποία είναι σαφώς αρκετά έως πολλά, απλά ίσως να δώσω λίγο παραπάνω αξία σε αυτό το βιβλίο που τόσο εύκολα απαξιώνετε. Τώρα στο γιατί στα 3 χρόνια που μεσολάβησαν δεν έχουν διορθωθεί όλα τα λάθη, δεν ξέρω. Αλήθεια έκανε κανείς από εσάς τον κόπο να συγκεντρώσει μερικά λάθη και να τα πάει στη Σοφία ή στο Δάιο; Εγώ το είχα κάνει.

Και...Michelle; Πίστεψέ με δεν έχω ανάγκη να γλείψω κανέναν (και δεν χρωστάω κυκλώματα).

edit: Είχαμε δεν είχαμε πάλι off topic είμαστε...
« Last Edit: June 04, 2005, 23:36:49 pm by Netgull » Logged

Μου λες να βάλω τη ζωή μου σε μια τάξη, μα ποιος στ' αλήθεια ορίζει την τροχιά του; Η αταξία είναι τ' ουρανού η τάξη, και γω ανασταίνομαι στο γύρο του θανάτου...

Μην αμφιβάλλεις
γι αυτόν
που σου λέει
πως φοβάται

να φοβάσαι όμως
αυτόν
που σου λέει
πως δεν αμφιβάλλει.

Aime moi moins, mais aime moi longtemps
dictator23
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

Fat Bullshido oops... Aikido Mastah...

View Profile
« Reply #16 on: June 04, 2005, 22:41:24 pm »

Ειμαι μετριος εως κακος φοιτητης οσον αφορα τις επιδοσεις και πρωην τεμπελης.Κυκλωματα δεν παρακολουθησα ποτε σχεδον και τα περασα και με βαθμους(με αρκετο διαβασμα βεβαια με την 1η η τη 2η) χαρη στα βιβλια του μαργαρη και νομιζω κατι εμαθα εστω και μονος.Eνας σημαντικος λογος που δεν παρακολουθησα ειναι η πολυκοσμια με τη βαβουρα που προκαλουν πολλοι μαλ.... πρωτοετεις και δευτεροετεις.Μα καλα τι νομιζετε ειναι εδω περα;Κανει ο καθενας το χαβα του σαν το λυκειο;Oι φοιτητες πρεπει να καταλαβουν οτι οταν γινεται μαθημα παρακολουθουμε μαθημα φτανοντας στην αιθουσα εγκαιρα βεβαιως.Οχι να μπει ο καθηγητης και να μπαινοβγαινουμε...Οι φοιτητες ειναι υποχρεωμενοι να απομονωνουν   εκεινες τις ομαδες των ατομων που προκαλουνε φασαρια και να τους στιγματιζουν κιολας μπας και βαλουν μυαλο.Εκτος αν οι πιο πολλοι πλεον θελουν απλα να τρομπαρουν...Οσον αφορα το βιογραφικο καθηγητων.Υπαρχουν ατομα που ξεκινανε φτωχομπινεδες και καταφερνουν να φτασουν οπου θα φτασουν απο μονοι τους και καποιοι αλλοι που πληρωνει ο πλουσιος μπαμπας να σπουδασουν στα τρελα πανεπιστημια της αμερικης.Δε σημαινει βεβαια οτι οσοι πανε στα καλα πανεπιστημια ειναι μονο οι πλουσιοι αλλα μην τρελενεστε κιολας...Εγω εχω 2 παλικαρια συνομιλικους που σπουδαζουν στο berkley και στις πανελληνιες(με τις δεσμες) ειχανε γραψει 14αρια παρα τα τρελα ιδιεταιρα.Πληρωνει ομως ο μπαμπας και ειναι στο berkley.Και εγω 1ο και 2ο ετος στη γυρα ηθελα να ειμαι και να περναω τα μαθηματα.Στη σχολη αυτη δε γινεται κατι τετοιο ομως και εχασα τομεα ετσι.Αμα κουβαλατε τα ιδια μυαλα θα την πατησετε τρελα.Μαθετε να διαβαζετε και μονοι σας,τα φροντιστηρια δεν υπαρχουν εδω η αν υπαρχουν μουφες ειναι συνηθως.Ποιος πληρωνει αλλωστε οταν εχουμε δωρεαν παιδεια υποτιθεται.Παρτε το αποφαση αυτο ειναι το ελληνικο πανεπιστημιο.Κοιταχτε τουλαχιστον να μην το υποβαθμιζετε επιπλεον με τετοιες συμπεριφορες.
xristoforos_
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

αλλάζοντας...

View Profile
« Reply #17 on: June 04, 2005, 23:11:53 pm »

κούρασε κούρασε....

πίσω στο θέμα γιατί τραβάει πολύ...
(και μην παίρνετε τα σχόλια τοις μετρητοίς...πολύ σοβαροφάνεια -ναι...-φάνεια- πέφτει...)...

xristoforos_/not coming back to the topic again....me to margari tha asxoloumaste?!

ps.:...kai eleos...apla ena comment....einai dinaton TOSOI foitites na xoun provlima me to margari...kai na kanoun lathos OLOI oi foitites...?!...dld se ligo tha mas peite oti o margaris einai TOOOSO kalos pou den mporoume na ektimisoume tin aksia tou....
exei kala den leo....(des arista vivlia)...alla auta den eksisorropoun AKRAIA kaka pou emfanizei...

ps.2:...(thee mou ti leo...den exo dosei kai kiklomata ...den tha ta peraso pote....etsi kai sfiriksei kaneis to topic ston margari pethane!...akous aliakmOna?!)

ps.3: σας έχω πει πόσο αγαπάω τον μάργαρη?! Roll Eyes Roll Eyes

βαθειά...
aliakmwn
Guest
« Reply #18 on: June 04, 2005, 23:25:57 pm »

Quote from: Michelle on June 04, 2005, 21:35:16 pm
Ακόμα και αν ενας θέλει να παρακολουθήσει το θεωρω αδικο να φευγει ο Μαργαρης λόγω των υπολοίπων. Και οσον αφορα το PC Magazine, επειδη δεν πιστευω οτι ειναι τυχαια η αναφορα, αυτο το εκανα μονο μια φορα επειδη ειχε τυχει να το φερει ο διπλανος μου και σιγουρα δεν ενοχλουσα κανεναν. Ολες τις αλλες φορες που ειχα παει κυκλωματα παρακολουθουσα οσο πιο συγκεντρωμενα μπορουσα.

LOL
Κατ' αρχας το PC magazine δεν το ειπα για να σε θιξω, ηταν ενα παραδειγμα, και το ανεφερα ακριβως επειδη εχει γινει και δεν ειναι κατι που κατεβασα απο το μυαλο μου. Αν αισθανεσαι οτι πρεπει να ντρεπεσαι γι' αυτο, βρες τα με τον εαυτο σου. Αν παλι δεν αισθανεσαι ετσι, γιατι το σχολιαζεις τοσο επιμονα? Σου ξαναλεω: Ηταν απλα ενα παραδειγμα αληθινο και τιποτε παραπανω Wink

Εγω πιστευω οτι η πραγματικη του αιτία ειναι ο Μαργαρης. Σε κανενα αλλο μαθημα δεν εχει δημιουργηθει τετοιο προβλημα οσο με το Μαργαρη, τουλαχιστον απο τα μαθηματα του 1ου ετους. Αν εσυ διαφωνεις με τη γνωμη μου να εκθεσεις τα επιχειρήματα σου, οχι να λες οτι εγω δεν ξέρω ποια ειναι η γνώμη μου και να προσπαθεις να με μειωσεις με προσωπικους χαρακτηρισμούς τύπου "κοριτσακι". Κατα τ'αλλα εσυ δεν κανεις κριτικη στους ανθρώπους αλλα μονο στις ιδεες εε? @@...

????????
Προσωπικος χαρακτηρισμος το "κοριτσακι"? Εγω το ειχα για χαριτωμενη και κολακευτικη προσφωνηση με φιλικο τονο Grin  ΟΚ λοιπον, mea culpa, ζητω συγνωμη και δεν θα επαναληφθει. Απο 'δω και περα θα σε αποκαλω "αγορακι"...
Οσον αφορα στην κριτικη μου, και αδιαφορωντας αν θα με χαρακτηρισεις ψωνιο ή οτιδηποτε παρεμφερες, εχω ξαναδηλωσει παλαιοτερα οτι αυτα που γραφω δεν απευθυνονται -δυστυχως- σε ολους... Και δεν το λεω επειδη το εχω καβαλησει, αλλα επειδη το αποδεικνυεις... Σε ολοκληρο το κατεβατο δεν καταλαβες ουτε λεξη απο αυτα που θελω να σου πω... Υποθετοντας οτι φταιει η προκαταληψη σου απεναντι μου, δες λιγο τι λεει και ο συναδελφος dictator23 σχετικα με τις υποχρεωσεις του Μαργαρη... Και για να μη μπερδευτεις: Στο θεμα αυτο συμφωνει μαζι μου!

Το οτι ενας ανθρωπος εχει παμπλουτο βιογραφικό δεν τον κανει να έχει και καλο χαρακτήρα. Οκ, ο Μαργαρης εχει λιώσει παντελονια διβάζοντας. Τι παει να πει αυτο? Οτι αυτο τον κανει και καλο ανθρωπο? Δεν ειναι μονο τα πτυχια στη ζωη αλιακμωνα που κανουν εναν ανθρωπο να αξιζει. Για μενα η ψυχη καποιου ειναι πολυ πιο σημαντικη απο ολα τα πτυχια του κοσμου. Και δεν θελει @@ για να αποκτησεις εμπειρια, χρονια θέλει απλώς. Τα εχεις μπλεξει λίγο. Αν η γνωμη μου σου φαινεται αλητικη, τοτε ακομα καλυτερα για σενα: θα βρεις πιο ευκολα επιχειρήματα για να μου αποδειξεις οτι καν λαθος. Εγω ομως δεν βλεπω κανενα επιχειρημα εδω, εκτος κι αν οι καθε ειδους χαρακτηρισμοι και αφορισμοι αποτελουν επιχειρήματα για σενα. Ισως να εχεις την εντυπωση οτι επειδη ειναι καθηγητης πρεπει ολοι να τον "γλυφουμε" όπως κανεις εσυ εδω μέσα για τους περισσότερους καθηγητες. Σορρυ ομως αλλα εγω αυτο δεν το έκανα ποτε κι ουτε προκειται.

Το καλο με σενα ειναι οτι απο μονη σου απαντας σ' αυτα που λες Cheesy
quoting:
δεν τον κανει να έχει και καλο χαρακτήρα
Οτι αυτο τον κανει και καλο ανθρωπο?
Δεν ειναι μονο τα πτυχια στη ζωη αλιακμωνα που κανουν εναν ανθρωπο να αξιζει.
η ψυχη καποιου ειναι πολυ πιο σημαντικη

Πριν ξεκινησω, υπαρχει ενα υπεροχο λεκτικο συμπλεγμα, το "λειτουργικα αναλφαβητος", με το οποιο χαρακτηριζεται αυτος που δεν ειναι αναλφαβητος -ξερει δηλαδη να γραφει και να διαβαζει- αλλα δεν μπορει μεσα απο αυτα που διαβαζει να διακρινει τα νοηματα...

Καλο μου κοριτσι, αντιλαμβανεσαι πως μεσα στην αιθουσα διδασκαλιας δεν ερχεσαι να κρινεις ουτε την ψυχη του, ουτε το χαρακτηρα του, ουτε το ποσο "καλος ανθρωπος" ειναι??? Εισαι σε θεση να αντιληφθεις πως περασες στο ΤΗΜΜΥ οχι επειδη εισαι καλος ανθρωπος, καλοψυχη και εχεις καλο χαρακτηρα αλλα επειδη απεδειξες οτι μπορεις να αντελεξελθεις στη διαδικασια που ονομαζεται "πανελληνιες"???
Το κατα ποσον ο Μαργαρης ειναι καλος ανθρωπος και τα υπολοιπα που ανεφερες
1) Δεν το γνωριζεις (ουτε κι εγω)
2) Δεν εχεις δικαιωμα να το σχολιαζεις
Στην αιθουσα μεσα δεν μπαινει μια ψυχη, μπαινει ενας καθηγητης. Τον κρινεις με βαση τα προσοντα του.
Παραδεχονται ολοι πως το βιβλιο του ειναι ο,τι καλυτερο κυκλοφορει στην ελληνικη βιβλιογραφια. Ολοι μιλουν για την επιστημονικη του καταρτηση και τις γνωσεις του με τα καλυτερα λογια, και εγω απο πλευρας μου μπορω να σου συμπληρωσω οτι τη μια φορα που του ρωτησα κατι, μου το εξηγησε και το καταλαβα απολυτα.
Αν εχεις προβλημα με τη διδασκαλια ή με τις γνωσεις του, μπορουμε να το συζητησουμε.
ΟΧΙ ομως για τον χαρακτηρα του.

Στην τελικη, αν δεν τον γουσταρεις ως ανθρωπο, μην πας στην ταβερνα μαζι του, μην πας στο γραφειο του να μιλησετε, μην παρεις διπλωματικη απ' αυτον! Αλλα στο χειμαρρωδες υβρεολογιο σου και στα... "επιχειρηματα" σου (το ξερεις οτι μ' αυτα που γραφεις κινδυνευω να ξεχασω τι θα πει "επιχειρημα"? Ευτυχως που δεν πιστευω οτι τα επιχειρηματα μονοπωλουν τη λογικη...) εχεις μπλεξει την ιδιοτητα του ως καθηγητη με τους χαρακτηρισμους που κατα τη γνωμη σου του αξιζουν ως ανθρωπο...

Οσον αφορα στο "γλειψιμο" αν και με θιγει αμεσα, δεν θα μπω στον κοπο να σου απαντησω οπως θελεις, θα σου πω μονο δυο πραγματα:
1) Αν καποτε θελησω να γλυψω καποιον, δεν θα το κανω μονος μου γιατι δεν ξερω πώς γινεται... Θα ψαξω να βρω καποιον που να ξερει, να εχει τελειωσει μια σχολη γλυπτικης... (Αν δεν το εχεις καταλαβει, επισημαινω το ανορθογραφο "γλυπτο" σου για το "γλειψιμο" που θελεις να με κατηγορησεις πως κανω)
2) Εδω δεν ειμαστε λυκειο... Αυτο αρκει για να βγαλεις τα συμπερασματα που θελεις, ή μαλλον που μπορεις...

Οσον αφορα το τι ειναι πανειστημιο σε παραπεμπω σε οποιδηποτε λεξικο. Δεν νομιζω να υπαρχει καποιο που να λεει Πανεπιστημιο, το (ουσ)=φοιτητες  Roll Eyes

Υπαρχει μια παλια κινεζικη παροιμια, που ξαναφερε στην επιφανεια ο Μενελαος Λουντεμης, η οποια λεει "Οταν το δαχτυλο δειχνει το φεγγαρι, ο ηλιθιος κοιταζει το δαχτυλο"...
« Last Edit: June 04, 2005, 23:41:00 pm by aliakmwn » Logged
xristoforos_
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

αλλάζοντας...

View Profile
« Reply #19 on: June 05, 2005, 00:00:12 am »

Καλο μου κοριτσι, αντιλαμβανεσαι πως μεσα στην αιθουσα διδασκαλιας δεν ερχεσαι να κρινεις ουτε την ψυχη του, ουτε το χαρακτηρα του, ουτε το ποσο "καλος ανθρωπος" ειναι??? Εισαι σε θεση να αντιληφθεις πως περασες στο ΤΗΜΜΥ οχι επειδη εισαι καλος ανθρωπος, καλοψυχη και εχεις καλο χαρακτηρα αλλα επειδη απεδειξες οτι μπορεις να αντελεξελθεις στη διαδικασια που ονομαζεται "πανελληνιες"???
Το κατα ποσον ο Μαργαρης ειναι καλος ανθρωπος και τα υπολοιπα που ανεφερες
1) Δεν το γνωριζεις (ουτε κι εγω)
2) Δεν εχεις δικαιωμα να το σχολιαζεις
Στην αιθουσα μεσα δεν μπαινει μια ψυχη, μπαινει ενας καθηγητης. Τον κρινεις με βαση τα προσοντα του.

χμ....
διαφωνώ....
το πως σου συμπεριφέρεται κάποιος την ώρα της διδασκαλίας...
και σε αφορά...και το κρίνεις...και το έχει μεγάλη σημασία....
πρώτα απ όλα γιατί επηρεάζει εσένα τον ίδιο...και αν μπορείς να μάθεις από αυτό τον άνθρωπο ή όχι...άμα σε κάνει σκουπίδι...άμα αδιαφορεί....άμα άμα άμα...
ας έχει και τις γνώσεις των σοφών της σιών...(λιάκο rulez btw) ....στα ...χμ...

μπορεί να είναι σαΐνης....
αν δεν έχει μεταδότικότητα και τρόπο....
δεν είναι καθηγητής... (δεν μιλάω για τον μάργαρη τώρα...γενικά)....

στάθη...όλοι κρίνονται από αυτά που κάνουν...

xristoforos_

βαθειά...
dictator23
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

Fat Bullshido oops... Aikido Mastah...

View Profile
« Reply #20 on: June 05, 2005, 00:04:52 am »

Αν δεχτει καποιος οτι ο μαργαρης ειναι κακος καθηγητης ο κοντολεων ο κυριος "παρακαλω κυριοι" τι ειναι τοτε;
aliakmwn
Guest
« Reply #21 on: June 05, 2005, 00:17:56 am »

Ρε Χριστοφορε, εσυ τουλαχιστον μπορεις να καταλαβεις τη διαφορα μεταξυ ποιοτητας χαρακτηρα και μεταδοτικοτητας!!!! Σιγουρα αλληλοεπηρεαζονται (και μαλιστα προς τα κατω) αλλα δεν ειναι το ιδιο!!!

Ασε που το "σου φερεται σαν σκουπιδι" ειναι τελειως αυθαιρετο και υποκειμενικο. Το εγραψα και πιο πανω: Προτιμω το Μαργαρη που σηκωνεται και φευγει αν δει οτι δεν ειμαστε σε θεση να τον παρακολουθησουμε, παρα τον Πιτσιουλη της Αναλυσης π.χ. που μιλαει στον εαυτο του και γραφει στον πινακα ακομα και οταν κατω γινεται πανικος... Εγω ισα ισα θεωρω οτι ο πρωτος με σεβεται, ενω ο δευτερος αδιαφορει για το τι μπορω ή θελω να μαθω εγω!!!

Επισης, το ηθος διδασκεται με πολλους τροπους, οχι μονο με χαμογελα... Και η αξιοπρεπεια ειναι ισως το πιο δυσκολο αντικειμενο διδασκαλιας, ακριβως γιατι η διδασκαλια της βασιζεται στον παραδειγματισμο και οχι σε 100 σελιδες ή σε 20 διαλεξεις... Και οπως αντιλαμβανεσαι, το αποτελεσμα εξαρταται απο αυτον που το δεχεται...
Εγω π.χ. συνηθιζω να "τα χωνω", τοσο εδω οσο και στη λιστα, το αν ειμαι καλος ανθρωπος ή σκατοψυχος δεν μπορει κανεις να το ξερει, εκτος ισως απο ανθρωπους που ειμαστε πολυ κοντα... Αλλα το τι θα κερδισεις εσυ διαβαζοντας αυτα που γραφω, οπως και το τι θα κερδισω εγω απ' τα δικα σου εξαρταται απο σενα και μενα αντιστοιχα! Εγω μπορει να ειμαι καλοκαρδος, να μου αρεσει να μοιραζομαι τις γνωσεις και τις αποψεις μου, ή μπορει να ειμαι φαντασμενος, σνομπ, ψωνισμενος και να θελω συνεχεια να κανω επιδειξη γνωσεων... Εσυ δεν μπορεις να το ξερεις αυτο, και θα μπορουσα να σου στερησω το δικαιωμα να το σχολιασεις δημοσια (αν και δεν συμφωνω με το πνευμα των απαγορευσεων). Το μονο που εχεις ειναι ενα κειμενο, ή οταν μιλαμε απο κοντα μια συμπεριφορα, που μαζι με αλλους παραγοντες διαμορφωνουν μιαν εικονα. Το τι θα κερδισεις απ' αυτην δεν ειναι δικο μου θεμα... Στη χειροτερη (για μενα) περιπτωση, θα κερδισεις ενα παραδειγμα προς αποφυγη!

Και πανω στο θεμα: Ο Μαργαρης με τις κινησεις του αυτες κατι θελει να πει. Δεν ξερω αν ειναι καλοψυχος ή αν εχει καβαλησει το καλαμι, και δεν αφορα σε μενα. Δεν εχω καν δικαιωμα να το σχολιασω!!! Αν χρειαστει να... διερευνησω την προσωπικοτητα του, θα το κανω απ' ευθειας και οχι διαβαζοντας ενα forum οπου ο καθενας γραφει ο,τι θελει, οπως το θελει και οποτε το θελει... Μην μπερδευομαστε...
xristoforos_
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

αλλάζοντας...

View Profile
« Reply #22 on: June 05, 2005, 00:40:09 am »

στάθη πάντα έχουμε το ίδιο πρόβλημα όταν μιλάμε...
άλλα λέω εγώ ...άλλα λεσ εσύ...
και μια λεπτή γραμμή συνοχής κ συνέχειας υπάρχει ανάμεσα σ αυτά που λέμε...

σ αυτά που λες..κι εγώ συμφωνώ...χαίρω πολύ...δεν λέω πως ο καθηγητής που κάνει μάθημα μόνος του είναι καλύτερος κτλπ κτλπ...
εξακολουθώ να πιστεύω πως η συμπεριφορά του μάργαρη είναι σκατένια..
και δεν το λέω για να τον κρίνω σαν άνθρωπο....ποσώς χέστηκα αν είναι καποιος όπως θέλει να είναι...
το λέω γιατί με επηρεάζει (καλά βέβαια για να λέμε και τα σύκα σύκα...όχι προσωπικά εμένα Cheesy )
και μιλάω γι αυτόν και τον κρίνω στο κομμάτι που με επηρεάζει...

κι εδώ δεν διερευνούμε όπως λες την προσωπικότητα του μάργαρη...
σχολιάζουμε και κρίνουμε αυτά που δεν μας αρέσουν και μας αφορούν...

κι ενα late σχόλιο...
το ότι μπορώ να κάνω λάθος στις κρίσεις μου...δεν θα με αποτρέψει από το να κρίνω...
με την ίδια λογική δεν θα έπρεπε να αποφασίζουμε για τίποτα και να παίρνουμε αποφάσεις (γενικότερα μιλώντας) για τίποτα...
κι επειδή σε ξέρω λίγο Tongue...τώρα θα μου πεις...μα ναι...δεν πρέπει να παίρνουμε τελικές αποφάσεις για τίποτα...όλα είναι ανοιχτά ...μην κλείνουμε τη σκέψη μας κτλπ κτλπ Tongue..
αλλά μιλάω για απτά ζητηματάκια -για να το περιορίσω- Smiley

και δεν μου αρέσει καθόλου...το "δεν έχεις δικαίωμα να"....
έχω....όπως έχω και το δικαίωμα στο να κάνω λάθος....

κουράστηκα να μιλάω για τον μάργαρη και δεν έχει και νόημα...
ας τον αφήσουμε τον άνθρωπο να κοιμηθεί...θα χει λόξιγκα...

χριστοφορος_

βαθειά...
KitKat
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #23 on: June 05, 2005, 00:45:40 am »

Quote from: Michelle on June 04, 2005, 17:35:21 pm
Πιστευω, οσο βαρια κι αν ειναι η λέξη, οτι ειναι ΠΛΗΓΗ για το τμημα. Διοτι δεν αρκει να εχει ενας καθηγητης μεταδοτικότητα όταν σου φέρεται σαν να είσαι σκουπίδι, αφηνοντας την ύλη μιση, κοβοντας φοιτητες πολλές φορες χωρίς λόγο κλπ.

Βρε Michelle, μην επηρεάζεσαι τόοοσο από αυτά που ακούς. Τη χρονιά που μπήκα εγώ (2000) γίνονταν συνελεύσεις για το Μάργαρη, όχι για τη συμπεριφορά του στο μάθημα (όπως αναφέρθηκε) αλλά για το ότι είχε περάσει μόνο 7 από τους 300 ή κάτι τέτοιο. Περίμενα κι εγώ να δω κανένα μπαμπούλα, ο οποίος θα διδάσκει ένα μάθημα ακατανόητο το οποίο είναι μονόδρομος το να το χρωστάω μέχρι το 2017. Οι φήμες αυτές πιστεύω έκαναν πολύ κακό γιατί έπρεπε να περάσει καιρός για να μας φύγει η ηττοπάθεια όσον αφορά στα κυκλώματα και να συνειδητοποιήσουμε πως το μάθημα περνιέται ΑΝΕΤΑ αν το έχεις κατανοήσει.

ΥΓ1: Michelle και Χριστόφορε όπως ομολογήσατε και οι δύο δεν έχετε δώσει ποτέ κυκλώματα, ενώ όπως βλέπετε όλοι οι υπόλοιποι είναι αντίθετοι με τις απόψεις σας. Το ξαναλέω: Μη βασίζεστε στις φήμες. Όταν θα έχετε την εμπειρία των εξετάσεων θα δείτε πως ο Μάργαρης δεν κόβει άδικα.

ΥΓ2: Το φυσικό στα χρόνια του Μάργαρη ήταν πολύ πιο high, τουτέστιν πολλοί καθηγητές μας που τελείωσαν το τμήμα Ηλεκτρολόγων-Μηχανολόγων (τότε), τους οποίους εκθειάζεις Χριστόφορε, ενδεχομένως να ήταν αποτυχημένοι φυσικοί.

ΥΓ3: Επειδή πολλά καλά είπα για το Μάργαρη (και δεν έχω και άλλο μάθημά του οπότε τσάμπα πάνε), να πω και πως τα "βιομηχανικά ηλεκτρονικά" του 9ου εξαμήνου δεν το συνιστώ με τίποτα (αν και περνιέται με εργασία, αλλά τι εργασία... Παναγία μου)

ΥΓ4: Τέλος: ΤΟ ΠΕΔΙΟ ΕΙΝΑΙ 157 ΦΟΡΕΣ ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ (Michelle καλή μου φύλαγε κανα μπινελίκι και για 'κει Wink)
« Last Edit: June 05, 2005, 00:53:55 am by kparask » Logged

Είναι τα βλέφαρά μου διάφανες αυλαίες.
Όταν τ' ανοίγω βλέπω μπρος μου ό,τι κι αν τύχει
Όταν τα κλείνω βλέπω μπρος μου ό,τι ποθώ
fugiFOX
Veteran
Καταστραμμένος

Fugi+Fox μια νέα μορφή ζωής...

View Profile
« Reply #24 on: June 05, 2005, 01:13:32 am »

To θέμα έχει ξεφύγει τελείως από το "genesis".
 Γενικώς το θέμα έχει πολύ ενδιαφέρον για αυτό αλλάξτε τίτλο στα μηνύματα σε κάτι πιο σχετικό,
ώστε να μιλήσουν κι άλλοι

http://www.mozilla.org/en-US/firefox/new/
xristoforos_
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

αλλάζοντας...

View Profile
« Reply #25 on: June 05, 2005, 01:20:34 am »

μπορεί να μην έχω δώσει μάθημα...
αλλά τον έχω ζήσει σαν καθηγητή....
(όταν κάποτε πήγαινα στο πανέ ακόμα...έχω κυριολεκτικά ένα χρόνο να πατήσω)...
και ξέρω ότι ότι απο τα 300 άτομα της σχολής με νάση την κοινή λογική...
δεν μπορεί μόνο τα 7 να άξιζαν να περάσουν...
και αυτό είναι δείγμα συμπεριφοράς.....

όλο λέω ότι θα το κόψω...
αλλά δεν μπορώ....
το κόβω τώρα!

χριστόφορος

βαθειά...
~Michelle~
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile WWW
Απ: [split] Συζητηση περι Μάργαρη
« Reply #26 on: June 05, 2005, 07:39:37 am »

Άλιακμων βαριεμαι τοσο πολυ να κάνω παραθέση μια προς μια ξεχωριστα τις παραγραφους απο τα κατεβατά σου για να σου απαντήσω που παραδίδω τα όπλα... Θα σχολιάσω μόνο κάτι μιας και το θυμάμαι: Το "γλυψιμο" που εσπευσες να σχολιάσεις ήταν προφανώς λάθος εκ παραδρομής. Αλλώστε κι εσυ δεν είσαι αλανθαστος. Έχω δει καμποσες φορές ορθογραφικά λάθη στα ποστ σου, αλλά δεν έκρινα σκοπιμο να το σχολιάζω κάθε φορα γιατι θεώρησα οτι κατα πάσα πιθανότητα είχαν γίνει εκ παραδρμής (καθως ήταν πολύ λιγα σε σχέση με το κείμενο) πόσο μάλλον να ειρωνευτω κι ολας!

Επίσης να προσθέσω κάτι: Μπορει μεν το βιβλίο των ασκήσεων να ειναι υποδειγματικά γραμμένο αλλά εχει τόσα λαθη που πλέον αντι να αναρωτηθω που έκανα λάθος εγώ αν κάνω κάτι διαφορετικό, σκέφτομαι οτι μαλλον ειναι ένα ακόμα απο τα λαθη του βιβλίου. Ε δεν μαθαινεις έτσι ομως! Επίσης θεωρώ απαράδεκτο να ειναι τόσο απαιτητικος απο εμας όσον αφορά τα αριθμητικά σφάλματα, που σε τελευταια ανάλυση ειμαστε ακόμα φοιτητες, ενώ ο ίδιος δεν ήταν ικάνος να βγάλει ενα βιβλίο χωρίς (πολλά) απο αυτά. Μου θυμιζει την παροιμια "Δασκαλε που διδασκες και νομο δεν εκράτεις"...

www.e-steki.gr
aliakmwn
Guest
Απ: [split] Συζητηση περι Μάργαρη
« Reply #27 on: June 05, 2005, 11:55:37 am »

Quote from: Michelle on June 05, 2005, 07:39:37 am
Άλιακμων βαριεμαι τοσο πολυ να κάνω παραθέση μια προς μια ξεχωριστα τις παραγραφους απο τα κατεβατά σου για να σου απαντήσω που παραδίδω τα όπλα... Θα σχολιάσω μόνο κάτι μιας και το θυμάμαι: Το "γλυψιμο" που εσπευσες να σχολιάσεις ήταν προφανώς λάθος εκ παραδρομής. Αλλώστε κι εσυ δεν είσαι αλανθαστος. Έχω δει καμποσες φορές ορθογραφικά λάθη στα ποστ σου, αλλά δεν έκρινα σκοπιμο να το σχολιάζω κάθε φορα γιατι θεώρησα οτι κατα πάσα πιθανότητα είχαν γίνει εκ παραδρμής (καθως ήταν πολύ λιγα σε σχέση με το κείμενο) πόσο μάλλον να ειρωνευτω κι ολας!

LOL!
Κοιτα, δεν εχω την αξιωση να σκεφτεσαι κι εσυ οπως εγω. Απαιτω ομως να καταλαβεις πώς σκεφτομαι εγω και να μου αναγνωρισεις το δικαιωμα να σκεφτομαι οπως θελω. Επισης, θα μπορουσες να εισαι λιγο πιο ακριβης σ' αυτα που γραφεις και να μην αλλοιωνεις την πραγματικοτητα για να τη φερεις στα μετρα σου...
Με τα γλωσσικα θεματα ειμαι πολυ ψειρας, δεν μου αρεσει να κανω γραμματικοσυντακτορθογραφικα λαθη, και δεν μου αρεσει να τα διαβαζω επισης. Και το εχω καταφερει σε μεγαλο βαθμο (το να μην τα κανω, γιατι το να μην τα διαβαζω δεν ειναι στο χερι μου)
Παντα οταν αναφερομαι σε γλωσσικα λαθη (ειτε δικα μου ειτε αλλων) τονιζω οτι θελω καθε φορα που εντοπιζετε ενα λαθος στα δικα μου να μου το επισημαινετε, ειτε δημοσια ειτε με ΠΜ. Κι αυτο γιατι το θεωρω αρκετα σημαντικο, οχι μονο ως προς την ορθογραφια αλλα και ως σταση ζωης...
Οσον αφορα στις "καμποσες" φορες που εχεις δει ορθογραφικα λαθη στα μηνυματα μου, σου θυμιζω οτι παντα τα επεσημανες, (μπορω ακομα και να σε προκαλεσω να γραψεις μια-μια τις περιπτωσεις) και μαλιστα δημοσια (αλλωστε οταν κανω edit για να διορθωσω ενα παντα γραφω απο διπλα Thanx "Ταδε" - οπου "ταδε" ο συναδελφος που το επισημαινει)...

Επισης, Δεν εχω την αξιωση να αντιμετωπιζεις τα λαθη σου ή να θεωρεις την ορθογραφια τοσο σημαντικη οσο εγω, αλλα απαιτω να μου αναγνωρισεις το δικαιωμα να μπορω να το κανω...

Ασε λοιπον την enhanced πραγματικοτητα της αρεσκειας σου στην ακρη, και φροντισε να μην παρουσιαζεις τα πραγματα οπως σε βολευουν...

Quote from: Michelle on June 05, 2005, 07:39:37 am
Επίσης να προσθέσω κάτι: Μπορει μεν το βιβλίο των ασκήσεων να ειναι υποδειγματικά γραμμένο αλλά εχει τόσα λαθη που πλέον αντι να αναρωτηθω που έκανα λάθος εγώ αν κάνω κάτι διαφορετικό, σκέφτομαι οτι μαλλον ειναι ένα ακόμα απο τα λαθη του βιβλίου. Ε δεν μαθαινεις έτσι ομως! Επίσης θεωρώ απαράδεκτο να ειναι τόσο απαιτητικος απο εμας όσον αφορά τα αριθμητικά σφάλματα, που σε τελευταια ανάλυση ειμαστε ακόμα φοιτητες, ενώ ο ίδιος δεν ήταν ικάνος να βγάλει ενα βιβλίο χωρίς (πολλά) απο αυτά. Μου θυμιζει την παροιμια "Δασκαλε που διδασκες και νομο δεν εκράτεις"...

Οσον αφορα στο βιβλιο των ασκησεων (για να μιλησουμε επιτελους για κατι που εχουμε το δικαιωμα), πραγματι, εχει μεσα αρκετα εως πολλα λαθη, οπως επισης κατα τη γνωμη μου οι ασκησεις των πρωτων 5 κεφαλαιων ειναι καπως φευγατες, οσο το διαβαζα ειχα την εντυπωση πως ειχαν παρα πολλες επεκτασεις σε θεματα οχι αμεσα σημαντικα, ενω θα μπορουσαν να ειναι λιγο πιο κοντα στους στοχους του καθε κεφαλαιου...
Γενικα το βιβλιο των ασκησεων θα το χαρακτηριζα εν ολιγοις "προβληματικο"...

Οπως και να 'χει, ομως, οσο ελυνα τις ασκησεις, και χρησιμοποιωντας φυσικα κομπιουτερακι, ημουν σε θεση να καταλαβω πού το αποτελεσμα ειναι λαθος. Αν θελεις παντως μια συμβουλη, καθε φορα που εισαι σιγουρη οτι κανεις λαθος, βρες εναν εναλλακτικο τροπο να λυσεις την ασκηση. Πολλες απο τις ασκησεις ειναι συνελημενες με τετοιον τροπο, ωστε να σε οδηγουν να κανεις ενα λαθος-παγιδα, και εγιναν ετσι, ουτως ωστε οχι μονο να σου προσφερουν τη δυνατοτητα να εξασκηθεις πανω στην επιλυση, αλλα να καταλαβεις και τα συνηθεστερα των λαθων που θα σε ταλαιπωρουν... Εγω τουλαχιστον εχω το λιγοτερο 5 περιπτωσεις δυσκολων ασκησεων που, αφηνοντας τες και ξαναπιανοντας τες σε αλλη στιγμη και με διαφορετικο τροπο, καταλαβα οτι δεν ειχαν λαθος στη λυση τους.
Κατα την αποψη μου, το βιβλιο των ασκησεων οπως ειναι σημερα δεν ειναι οσο βοηθητικο θα επρεπε να ειναι... Γι' αυτο και προτεινω σε οσους ρωτουν να βρουν κανενα αλλο (οπως τα Κυκλωματα της σειρας Schaum που πηρα εγω - ειναι πολυ αμερικανιά αλλα εχει πολλες ασκησεις για εξασκηση)
Και επειδη μερικες φορες καλυτερα να μασας παρα να μιλας, ψαξε λιγο στο αρχειο μηνυματων της electroauth, να δεις πριν απο περιπου ενα χρονο τη συζητηση ειχε γινει μεταξυ εμου και του Μαργαρη οσον αφορα στα βιβλια, και σε τι τονο μαλιστα...

Περνωντας στην ουσια, και για να ξαναγυρισουμε πισω στο κυριο θεμα της συζητησης, που φυσικα δεν ειναι η σχεση σου με το Μαργαρη αλλα η σχεση του φοιτητοκοσμου με το Πανεπιστημιο γενικοτερα, ηθελα να σε ρωτησω, εσυ τι εχεις κανει για το προβληματικο βιβλιο ασκησεων? Εκτος απο το να μπαινεις στο forum και να το παιζεις θιγμενη και... υποψηφια δολοφονος μαζι με αλλους ταλαιπωρημενους, τι ακριβως εχεις κανει για να βελτιωσεις το βιβλιο?

Ετσι για παραδειγματισμο: Εγω εχω ετοιμη μια λιστα με παρατηρησεις και προβληματισμους τοσο για το βιβλιο της θεωριας οσο και για των ασκησεων (κυριως για το δευτερο) οπου συν τοις αλλοις αναφερονται με σαφηνεια οι διαφορες που εχω βρει στα αποτελεσματα... Η λιστα αυτη θα φτασει στα χερια του Μαργαρη, ισως μαλιστα την παραδωσω ιδιοχειρως ωστε να τα συζητησουμε κιολας, γιατι πολλα απ' αυτα ειναι δικοι μου προβληματισμοι και ενδεχομενως να μην τους ενδιαφερουν ολους...
Κατι αντιστοιχο ετοιμαζω και για τα Ψηφιακα του Κοντολεοντα...

Σκεψου λοιπον τι κανεις εσυ εδω μεσα και τι κανω εγω... Και αναλογισου τη φραση που τοσο πολυ θελησες να δειξεις πως δεν καταλαβες "ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!!!"
xristoforos_
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

αλλάζοντας...

View Profile
ENOUGH
« Reply #28 on: June 05, 2005, 12:51:45 pm »

εγο αμα ιμουν μαργαρις θα αινιοθα πωλι περυφανως τεληκά.

ειρηνη υμιν τεκνα εν θεώ αγαπητά...

χριστόφορος

βαθειά...
BOBoMASTORAS
Veteran
Καταστραμμένος

It just doesn't get any easier! It gets worse...

View Profile
« Reply #29 on: June 05, 2005, 15:53:35 pm »

Quote from: Netgull on June 04, 2005, 18:23:01 pm
@Xristoforos_
Δηλαδή συγγνώμη ρε παιδιά εμείς απαιτούμε σεβασμό από τους καθηγητές, αλλά όταν ο άλλος κάνει μάθημα και εσύ τον γράφεις (γιατί αυτό κάνεις εάν σε μια αίθουσα σε μία διδακτική ώρα το ένα κινητό χτυπάει μετά το άλλο και όλοι μιλάμε μεταξύ μας) δεν τον προσβάλλεις; Δεν του λες ότι αυτό που κάνεις μου είναι τουλάχιστον άχρηστο και αδιάφορο; Αυτός γιατί να κάνει τον κόπο να συνεχίσει να προσπαθεί να σε διδάξει με το ζόρι όταν εσύ τον γράφεις κανονικά;

Η παραπάνω παράγραφος για να δείτε απλά ότι υπάρχει πάντα και μία διαφορετική προσέγγιση. Ξαναλέω ότι δεν έχω καμία πρόθεση να υποστηρίξω το Μάργαρη. Τα ίδια θα έλεγα για τον οποιονδήποτε. Με λογικές τα βάζω.

Για το θέμα της αποχώρησης οποιοδήποτε καθηγητή από την αίθουσα:

Οι καθηγητές είναι δημόσιοι υπάλληλοι (λειτουργοί αν δε σας αρέσει ο παραπάνω όρος) και πληρώνονται από τα λεφτά του κοσμάκι για να καταφέρουν να μεταδώσουν έστω και λίγη γνώση. Το να αποχωρεί ένας καθηγητής στη μέση της χρονιάς τη στιγμή που συνεχίζει να πληρώνεται για να παρέχει υπηρεσίες είναι εντελώς απαράδεκτο.

Εντάξει συμφωνώ από τη μεριά των φοιτητών πρέπει να υπάρχει και κάποιος σεβασμός για να γίνει το μάθημα. Αλλά από προσωπική μου εμπειρία οι φοιτητές "ξεσαλώνουν" στο μάθημα μόνο όταν για κάποιο λόγο δε μπορούν να παρακολουθήσουν, είτε αυτός είναι ο καθηγητής είτε οι απαράδεκτες συνθήκες διδασκαλίας. Άλλωστε δεν είμαστε και κανένα τμήμα που οι φοιτητές είπαν να περάσουν, έτσι βρε αδερφέ, για να κάνουν το χαβαλέ τους. Το θέμα είναι ότι πολλοί  καθηγητές καταφέρνουν ακόμη και από αυτές τις συνθήκες να μεταδώσουν γνώση και να προσελκύσουν το ενδιαφέρον του φοιτητή.

Της γενιάς μου βασιλιά,
μην κατέβεις τα σκαλιά.
Πιες αθάνατο νερό
να νικήσεις τον καιρό.

http://tools.ietf.org/html/rfc1149
The only reason we invent robots
Pages: 1 [2] 3 Go Up Print
Jump to: