• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 22:41:24 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 22:41:24 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[Today at 21:32:50]

[Ψηφιακά Ολοκληρωμένα Κυκ...
by tzortzis
[Today at 21:25:42]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by PAPARI69
[Today at 20:59:13]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by chris_p30
[Today at 19:46:54]

[Γραφική] Λυμένα θέματα
by okanpala
[Today at 18:56:22]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[Today at 14:25:00]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[Today at 13:58:20]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[Today at 13:19:53]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[Today at 12:08:25]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[Today at 12:06:57]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9961
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426698
Total Topics: 31710
Online Today: 242
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 59
Guests: 145
Total: 204
mpaltzak
AristeidisM
evrinasto
Mr Watson
msandr
miltan8
stavros0201
petrtheo
ggalamat
Katarameno
ThanosKoutsoump
chriskazakos
tzortzis
plapas
Η ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ
jh13
Jordann
tmpadasn
kmarkad
sterxz
Apaugasma
christina02
PANKRAV
anastas1a
ppapadoe
mimaki
kouf
τσακαλι
Raphael
leorizos
Born_Confused
xanthosp
ANDVRONTZOS
okanpala
gntitsios
engineer2030
bougatsa
Pakapis5
George15
nick_slendy
giorgosm05
mixkats
alexanton
dioannidi
kkotsopo
maestros
Eleniiii
dimitire
anna.ts
Thanasis_pap
Δημητρης Αξιμιωτης
george14
mmikelo
Nikospneumatikos
donnis
iliaskou
stefanos hios
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
  Όταν ανεβάζουμε φωτογραφίες στις Ανακοινώσεις και Έκτακτα νέα, βάζουμε τη μεγαλύτερη πλευρά 400 (width=400 ή height=400 ). π.χ. [img height=400 (κλείνει η αγκύλη) 
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Κινητοποιήσεις - Πρωτοβουλίες Φοιτητών (Moderators: Starki, MomostheGreen) > Το καταστατικό του κοινού συλλόγου, copyright 1976
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 2 [3] 4 Go Down Print
Author Topic: Το καταστατικό του κοινού συλλόγου, copyright 1976  (Read 7915 times)
BOBoMASTORAS
Veteran
Καταστραμμένος

It just doesn't get any easier! It gets worse...

View Profile
deleted
« Reply #30 on: April 01, 2007, 01:42:03 am »

deleted
« Last Edit: June 14, 2015, 21:24:51 pm by BOBoMASTORAS » Logged

Της γενιάς μου βασιλιά,
μην κατέβεις τα σκαλιά.
Πιες αθάνατο νερό
να νικήσεις τον καιρό.

http://tools.ietf.org/html/rfc1149
The only reason we invent robots
BOBoMASTORAS
Veteran
Καταστραμμένος

View Profile
deleted
« Reply #31 on: April 01, 2007, 01:48:47 am »

deleted
« Last Edit: June 14, 2015, 21:24:49 pm by BOBoMASTORAS » Logged

Της γενιάς μου βασιλιά,
μην κατέβεις τα σκαλιά.
Πιες αθάνατο νερό
να νικήσεις τον καιρό.

Wanderer
Καταστραμμένος

Othoum Endron Saous

View Profile
Re: Το καταστατικό του κοινού συλλόγου, copyright 1976
« Reply #32 on: April 01, 2007, 02:00:40 am »

Αρχίζουν τα βλέφαρά μου να βαραίνουν (δηλαδή θέλω επειγόντως να πάω για ύπνο Tongue ) και δεν μπορώ να το συζητήσω αναλυτικά τώρα (άλλωστε νομίζω ότι στην Γενική Συνέλευση θα παρασυζητηθεί αυτό, αν τελικά κατέβει ως πρόταση!). Να πω μόνο δύο πράγματα:

Αν τελικά συμβεί αυτό θα πρέπει:

1.Τα χρήματα να κλειδώνονται σε ένα μεγάλο χρηματοκιβώτιο που θα ανοίγει μόνο αν μπουν σε αυτό ταυτόχρονα τόσα κλειδιά όσα είναι σε αριθμό τα μέλη του τμήματός μας (φυσικά αυτό δεν μπόρεί να γίνει Cheesy αλλά πρακτικά θέλω να πω ότι πρέπει να μένουν στο χώρο του πανεπιστημίου και να μην είναι προσβάσιμα για ψύλου πήδημα από τον κάθε ένα).

2.Ο,τιδήποτε προκύπτει που να χρειάζεται χρήματα, να συζητιέται σε έκτακτη συνέλευση. ΠΟΤΕ να μην δαπανούνται χρήματα αν δεν έχει πρωτίστως αποφασίσει για αυτό ΟΛΟ το τμήμα (όσοι τουλάχιστον ενδιαφέρονται να πηγαίνουν στις συνελεύσεις). Π.χ.σε μια κατάληψη αν θέλουν να ξοδέψουν χρήματα για πανό, και πάλι να γίνεται έκτακτη συνέλευση, στην οποία φυσικά θα συμμετέχουν ΟΛΟΙ, όχι μόνο οι καταληψίες. Ακόμα και για πινέζες να δαπανηθούν χρήματα, να έχει πρώτα αποφασιστεί αυτό μετά από έκτακτη συνέλευση του συλλόγου.

Preserve and keep us safe this night     *and our innocence made fun of justice*

Once we dreamt of everything
united by our love
There's a place for everyone
so we scream "Liberta"
BOBoMASTORAS
Veteran
Καταστραμμένος

View Profile
deleted
« Reply #33 on: April 01, 2007, 02:07:43 am »

deleted
« Last Edit: June 14, 2015, 21:24:45 pm by BOBoMASTORAS » Logged

Της γενιάς μου βασιλιά,
μην κατέβεις τα σκαλιά.
Πιες αθάνατο νερό
να νικήσεις τον καιρό.

Καμένος
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #34 on: April 01, 2007, 09:59:08 am »

Quote from: BOBoMASTORAS on April 01, 2007, 01:42:03 am
πχ για να συμμετέχεις στη διακυβέρνηση του κράτους πρέπει να πληρώνεις φόρους και πολλά άλλα.

Όπως να κλέβεις φόρους... 8) 8)
(δεν άντεξα...!)
Alexkasgr
Honoured Member - Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Έτη φωτός μπροστά...

View Profile
« Reply #35 on: April 01, 2007, 11:51:41 am »

Quote from: chggr005 on April 01, 2007, 00:59:44 am
Quote from: Alexkasgr on March 31, 2007, 14:10:02 pm
Προφανώς ψηφίζουν και άτομα που βάσει καταστατικού δεν θα έπρεπε λογικά (όσοι π.χ. δεν ψήφισαν στις τελευταίες εκλογές), αλλά ο μη-έλεγχος της ψηφοφορίας δεν καθιστά εφικτό να βρεθούν αυτοί.
Το να απαγορεύσεις σε κάποιον να ψηφίσει στην ΓΣ επειδή δεν προσήλθε στις εκλογές είναι κατά την γνώμη μου λάθος. Το να μην έρθει στις εκλογές μπορεί να φανερώνει πολιτική στάση. Δεν θα πρέπει να τον τιμωρήσουμε γι' αυτήν και να τον πετάξουμε έξω από τις διαδικασίες του συλλόγου.

Φίλε chggr, δεν έχω σκοπό να απαγορεύσω κάτι από κανέναν. Αλλά από την στιγμή που όπως είπε και ο Bob δεχόμαστε τους ταμειακώς εντάξει (= ψηφίσαντες στις τελευταίες εκλογές) ως τάξη μεγέθους για καθορισμό απαρτιών κτλ., άσχετα με την πρόταση περί εισφοράς που με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο (κατά BOB πάλι), θεωρώ ότι αυτοί πρέπει να έχουν δικαίωμα ψήφου.
Η αποχή από τις εκλογές, για οποιονδήποτε λόγο μπορεί να ισοδυναμεί με λευκό ή άκυρο.

Αλήθεια, μιας και λες ότι η αποχή αποτελεί πολιτική στάση στις εκλογές, γιατί δεν δέχεσαι το ίδιο και για τις τελευταίες συνελεύσεις (τονίζω ότι η τελευταία δεν είχε καν απαρτία)?
Jalk
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

all people use bad words,what's burried in blood?

View Profile WWW
« Reply #36 on: April 01, 2007, 11:57:16 am »

Quote from: Alexkasgr on April 01, 2007, 11:51:41 am
Αλήθεια, μιας και λες ότι η αποχή αποτελεί πολιτική στάση στις εκλογές, γιατί δεν δέχεσαι το ίδιο και για τις τελευταίες συνελεύσεις (τονίζω ότι η τελευταία δεν είχε καν απαρτία)?

Γιατί στη συνέλευση εκπροσωπείς τον εαυτό σου και έχεις δικαίωμα να εκφράσεις την άποψή σου, ενώ στις εκλογές μπορεί να θεωρείς ότι κανένας υποψήφιος δεν είναι άξιος για την ψήφο σου και επιπλέον διαφωνείς με την εκπροσώπηση μέσω ανάθεσης....καλύφθηκες;  Wink

Δεν απευθύνθηκες σε μένα αλλά πιστεύω ότι κάπως έτσι το βλέπουν όσοι δεν πάνε να ψηφίσουν...

http://www.erepublik.com/en/referrer/Jalk+Go
cecs
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Είμαι ΠΑΟΚΙ,υπάρχει πρόβλημα;

View Profile
« Reply #37 on: April 01, 2007, 14:30:27 pm »

Quote from: chggr005 on April 01, 2007, 00:59:44 am
Quote from: Alexkasgr on March 31, 2007, 14:10:02 pm
Προφανώς ψηφίζουν και άτομα που βάσει καταστατικού δεν θα έπρεπε λογικά (όσοι π.χ. δεν ψήφισαν στις τελευταίες εκλογές), αλλά ο μη-έλεγχος της ψηφοφορίας δεν καθιστά εφικτό να βρεθούν αυτοί.
Το να απαγορεύσεις σε κάποιον να ψηφίσει στην ΓΣ επειδή δεν προσήλθε στις εκλογές είναι κατά την γνώμη μου λάθος. Το να μην έρθει στις εκλογές μπορεί να φανερώνει πολιτική στάση. Δεν θα πρέπει να τον τιμωρήσουμε γι' αυτήν και να τον πετάξουμε έξω από τις διαδικασίες του συλλόγου.

Φίλε chggr, δεν έχω σκοπό να απαγορεύσω κάτι από κανέναν. Αλλά από την στιγμή που όπως είπε και ο Bob δεχόμαστε τους ταμειακώς εντάξει (= ψηφίσαντες στις τελευταίες εκλογές) ως τάξη μεγέθους για καθορισμό απαρτιών κτλ., άσχετα με την πρόταση περί εισφοράς που με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο (κατά BOB πάλι), θεωρώ ότι αυτοί πρέπει να έχουν δικαίωμα ψήφου.
Η αποχή από τις εκλογές, για οποιονδήποτε λόγο μπορεί να ισοδυναμεί με λευκό ή άκυρο.

Μπορεί να αποτελεί πολιτική στάση ή και πολιτική αδιαφορία ή και ανευθυνότητα....
Και η τελευταία είχε σαφώς απαρτία.

Να κοιμηθούμε αγκαλιά...
να μπερδευτούν τα όνειρά μας..
και στων φιλιών τη μουσική..
ρυθμό να δίνει η καρδιά μας..!!
Alexkasgr
Honoured Member - Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Έτη φωτός μπροστά...

View Profile
« Reply #38 on: April 01, 2007, 15:46:44 pm »

Cecs, η τελευταία σαφώς και δεν είχε απαρτία. Δε λέω ότι αυτό είναι το σημαντικό θέμα, αλλά πρέπει να το έχουμε στο μυαλό μας.

Η απαρτία έκτακτης Γ.Σ. είναι 1/3 των ταμειακώς εντάξει. Αν σκεφτείς ότι ψήφισαν 1163 στις εκλογές και 310 περίπου στην τελευταία Γ.Σ., προφανέστατα και δεν είχε απαρτία (απλά μαθηματικά).

Για την ερώτησή μου, η απάντησή σου Jalk με καλύπτει, αν και θα επανέλθω εκτενώς με κάποιους από τους λόγους αποχής που έχω στο μυαλό μου.
vasso
Καταστραμμένος

Overambitious doer

View Profile WWW
« Reply #39 on: April 01, 2007, 17:05:55 pm »

Οπότε, δεν πρέπει να ψηφίζουν πολλοί στις εκλογές, για να μη δημιουργείται πρόβλημα με την απαρτία της ΓΣ! 300 να ψηφίζουν και 100 για τη συνέλευση! Για να μην χαρακτηρίζονται και αντικαταστατικές...  Tongue Tongue Tongue (χιουμοράκι..)

Είναι τα βλέφαρά μου
διάφανες αυλαίες.
Όταν τα ανοίγω βλέπω
μπρος μου ό,τι κι αν τύχει.
Όταν τα κλείνω βλέπω
μπρος μου ό,τι ποθώ.
chggr005
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Free ...as a bird (Beatles)

View Profile
« Reply #40 on: April 02, 2007, 16:29:08 pm »

Κατά ένα μεγάλο μέρος με κάλυψε ο jalk με το ποστ του.
Επιπροσθέτως, σε καμία περίπτωση δεν μπορείς να με πείσεις ότι τα 2700 - 310 = 2390 άτομα που απείχαν από την περασμένη ΓΣ του Συλλόγου μας το έκαναν λόγω πολιτικής στάσης. Ας είμαστε λίγο ρεαλιστές.

Goodbye to you, my trusted friend.
We've known each other since we were nine or ten.
Together we 've  climbed hills or trees.
Learned of love and ABC's,
skinned our hearts and skinned our knees.

Goodbye my friend, it's hard to die,
when all the birds are singing in the sky,
Now that the spring is in the air.
Ο λογαριασμός έχει παραβιαστεί, μην ανοίξετε το link. are everywhere.
When you see them I'll be there.

We had joy, we had fun, we had seasons in the sun.
But the hills that we climbed
were just seasons out of time.

Terry Jacks - Seasons In The Sun

Οι πρωτοετείς φοιτητές μπορούν να ενημερωθούν για τον Σύλλογο Φοιτητών Ηλεκτρολόγων Μηχανολόγων Μηχανικών από εδώ:  Σύλλογος Φοιτητών
sminias_hlektromhxanikos
Θαμώνας

COGITO ERGO SUM

View Profile
« Reply #41 on: April 03, 2007, 14:49:16 pm »

1. Μπορεί ο νόμος να απαγορεύει στους Στρατιωτικούς να συνδικαλίζονται, αλλά δεν τους απαγορεύει να συμμετέχουν σε εκλογές συλλόγων. Ο σύλλογος μονομερώς κάνει αυτή την διάκριση. Συνδικαλισμός θα ήταν αν ο Σύλλογος άνηκε σε κάποια παράταξη (άρα δεν μιλάμε για σύλλογο) ή αν κατέβαιναν υποψήφιοι με κάποια παράταξη. Δηλαδή οι Στρατιωτικοί που είναι μέλη του Τ.Ε.Ε. απαγορεύεται να πάνε να ψηφίσουν?

2. Το καταστατικό θα σας το συνταξει δικηγόρος, και πρέπει να εγκριθεί απο το πρωτοδικείο ως προς την νομιμοτητά του. Υπάρχουν διάφορες τυποποιημένες φόρμες καταστατικών, στις οποίες εσείς θα προσθέσετε τα πιο ειδικά θέματα. Αυτό θα κοστίσει κάποια λεφτά.

3. Η άποψη μου είναι πως πρέπει να υπάρχει εισφορά, και μάλιστα να ζητείται άμεσα και λίγο "φορτικά" (λ.χ. κατά την ώρα της εγγραφής σου στα εξάμηνα), λόγω της ψυχολογίας του Έλληνα: Ο,τι πληρώνει το εκτιμά (δυστυχώς). Ας πληρώνουν αυτό το συμβολικό αντίτιμο οι συνάδελφοι, ώστε να "νιώθουν" μέλη του συλλόγου. Δεν μπορώ να το περιγράψω καλύτερα, ελπίζω να καταλαβαίνετε το πνεύμα μου. Όσον αφορά το που θα πηγαίνουν τα χρήματα, ας μπαίνουν σε έναν λογαριασμό τραπέζης, τον οποίο θα διαχειρίζεται ο εκάστοτε ταμίας κατόπιν εντολής απο το Δ.Σ., και στο τέλος της περιόδου, στην εκλογοαπολογιστική συνέλευση, να δίνει πλήρη στοιχεία για το πόσα μέλη εγγράφησαν, πόσα ευρώ εισπράχθηκαν (απο εισφορές αλλά και απο αλλού-λ.χ. δωρεές, εκδηλώσεις κλπ-), πόσα ξοδεύτηκαν (σε δραστηριότητες του συλλόγου αλλά και άλλες περιπτώσεις-λ.χ. οικονομική στήριξη άπορων φοιτητών ή θεσμοθέτηση μιας συμβολικής δωρεάς ετησίως απο το Συλλογο για κοινοφελείς σκοπούς και ιδρύματα π.χ. φέτος 100 ευρώ για τα χωριά SOS, του χρόνου 100 ευρώ για τα Κ.Α.Π.Η. Λευκού Πύργου κ.ο.κ.), να επιδεικνύονται τα σχετικά πραστατικά, και να "βγαίνει" και το ποσό που υπάρχει στο ταμείο και θα παραδοθεί στο επόμενο Δ.Σ. αυτά...

Μου 'πες θα φύγω χθες το βράδυ ξαφνικά /απλώς κουράστηκα δε φταίω για όλα αυτά /Θεε μου δε θέλει το βλέπω καθαρά /κι όλα γίναν Θεε μου τόσο μα τόσο ξαφνικά /Σηκώθηκα μονάχος το πρωί /χωρίς καφέ χωρίς τσιγάρο και ψυχή /Θεε μου το ξέρω τώρα είμαι μοναχός /κι όμως θα γυρίσει πάλι δεν μπορεί να κάνει αλλιώς  /Το ξέρω είναι λίγο δύσκολο μα εγώ /στο λέω μπορούσα να περιμένω και μπορώ /βλέπεις οι δυο μας μόνοι δε νιώσαμε ποτέ /τώρα, τώρα πες μου ποιόν, /πες μου ποιόν θα 'χεις να τα λες;
Wanderer
Καταστραμμένος

Othoum Endron Saous

View Profile
« Reply #42 on: April 03, 2007, 16:08:26 pm »

Αν τελικά γίνει αυτό με τις εισφορές:

Πιστεύω πως οι πρωτοετείς πρέπει να εξαιρούνται από την εισφορά, έως ότου συμπληρώσουν τον πρώτο χρόνο στη σχολή τους. Και αυτό διότι μπορεί να μην συμφωνούν με αυτό και πρέπει να τους δωθεί η ευκαιρία να εκφραστούν επι αυτού του θέματος στις Γενικές Συνελεύσεις.

Όσον αφορά το που θα πηγαίνουν τα χρήματα, ας μπαίνουν σε έναν λογαριασμό τραπέζης, τον οποίο θα διαχειρίζεται ο εκάστοτε ταμίας κατόπιν εντολής απο το Δ.Σ.
Μήπως εννοείς Γ.Σ.;

Preserve and keep us safe this night     *and our innocence made fun of justice*

Once we dreamt of everything
united by our love
There's a place for everyone
so we scream "Liberta"
vasso
Καταστραμμένος

Overambitious doer

View Profile WWW
« Reply #43 on: April 03, 2007, 17:05:14 pm »

+1 στο σμηνια

Είναι τα βλέφαρά μου
διάφανες αυλαίες.
Όταν τα ανοίγω βλέπω
μπρος μου ό,τι κι αν τύχει.
Όταν τα κλείνω βλέπω
μπρος μου ό,τι ποθώ.
sminias_hlektromhxanikos
Θαμώνας

COGITO ERGO SUM

View Profile
« Reply #44 on: April 04, 2007, 01:40:55 am »

Εννοώ Δ.Σ. φοιτητών ΗΜΜΥ. Γίνεται η Γ.Σ., αποφασίζεται εκείνο ή το άλλο που θέλει χρήματα, και κατόπιν τούτου, το Δ.Σ. δίνει εντολή στον ταμία να τα εκταμιεύσει.
Επίσης, αν χρειάζεται να εκταμιευτούν χρήματα για κάτι πέρα απο αυτά που αποφασίζει μια Γ.Σ. (λ.χ. στεφάνι στις 17 Νοεμβρίου), αυτό με μια απλή (γραπτή) εντολή απο το Δ.Σ. κανονίζεται. Στο τέλος, μαζεύει ο ταμίας τις εντολές, τα αντίστοιχα τιμολόγια, κάνει απολογισμό (τι είχαμε, τι ξοδέψαμε, τι μας έμεινε) και δίνει λογαριασμό στην τελευταία Γ.Σ. πρίν τις εκλογές, την οποία εμείς στα Τ.Ε.Ι. ονομάζαμε εκλογοαπολογιστική (μην τρελλαίνεστε, δεν υπήρχε περίπτωση να γίνει τέτοιο πράγμα στα Τ.Ε.Ι., στον αιώνα τον άπαντα. Στην εκλογοαπολογιστική έμπαιναν όλοι καί έθεταν εμβόλιμα θέματα εκτός της ημερήσιας διάταξης, που είχαν να κάνουν με τις εκλογές, τα οποία κανονικά ήταν διαδικαστικά του Δ.Σ.).

Μου 'πες θα φύγω χθες το βράδυ ξαφνικά /απλώς κουράστηκα δε φταίω για όλα αυτά /Θεε μου δε θέλει το βλέπω καθαρά /κι όλα γίναν Θεε μου τόσο μα τόσο ξαφνικά /Σηκώθηκα μονάχος το πρωί /χωρίς καφέ χωρίς τσιγάρο και ψυχή /Θεε μου το ξέρω τώρα είμαι μοναχός /κι όμως θα γυρίσει πάλι δεν μπορεί να κάνει αλλιώς  /Το ξέρω είναι λίγο δύσκολο μα εγώ /στο λέω μπορούσα να περιμένω και μπορώ /βλέπεις οι δυο μας μόνοι δε νιώσαμε ποτέ /τώρα, τώρα πες μου ποιόν, /πες μου ποιόν θα 'χεις να τα λες;
Pages: 1 2 [3] 4 Go Up Print
Jump to: