• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 21:12:55 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 21:12:55 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[Today at 19:49:00]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[Today at 16:56:56]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[Today at 15:55:08]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[Today at 13:28:21]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[Today at 12:13:45]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[Today at 12:01:53]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[Today at 10:22:18]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[Today at 01:56:37]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 15, 2025, 20:08:49 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]

[Δυναμική Συμπεριφορά ΣΗΕ...
by soko_freta
[June 13, 2025, 01:05:36 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9960
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426676
Total Topics: 31711
Online Today: 226
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 69
Guests: 108
Total: 177
vagk
thenoface
skopsinos
george14
Fotis
agapi
mrodi
theofr
dem05
soktas
ioannisfa
stergios03
miltan8
gntitsios
geojohn
jojos
gkg
sigklitiki
jim_sklab
Petross
Saint_GR
VeGGoS
thanosk
ggalamat
avatangg
AA RE LEWN
simosilias
Denisivo
Ioannakoliou
tank
petralexiou
Captain
theresnocur3
lapin
DK06
Nikos_313
ellimoschou
meliou
IBOURAS
evrinasto
Nefeli Nikita
aafroditi
stelinas
xhesikameni
serafeim
giannis_horgos
3rdDegreeBurn
johnk
aalmpanb
mkoutsouk
dimitrisblioumis
Angelagfb
Η ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ
thegreekbaron
tzortzis
EvanTsir
tasakis
airam
giani10
ntinara
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Πληροφορίες Καθηγητών
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Κινητοποιήσεις - Πρωτοβουλίες Φοιτητών > Κατάληψη (Moderator: Starki) > Συνολικο Βιντεο-ντοκυμαντερ απο 8/3-12/3
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 5 6 [7] 8 9 Go Down Print
Author Topic: Συνολικο Βιντεο-ντοκυμαντερ απο 8/3-12/3  (Read 28111 times)
corina
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

summertime

View Profile
Re: Συνολικο Βιντεο-ντοκυμαντερ απο 8/3-12/3
« Reply #90 on: July 24, 2007, 15:14:45 pm »

Quote from: emmanuel on July 24, 2007, 14:08:08 pm
Quote from: corina on July 24, 2007, 13:55:55 pm
Ενημερωτικά, στη λίστα όποιος διαβάζει, ας μπει να δει πόσο "υπέρ" της ιδέας να δώσουμε εξεταστική τον Ιούλιο ήταν μερικοί καθηγητές μας...αναφέρομαι σε σημερινό μαιλ, το οποίο δε θέλω να μεταφέρω, γιατί προφανώς δε θα έχω πάρει την έγκριση αυτού που το έγραψε.

σε μπέρδεψα στη λίστα ,σόρρυ από εδώ!

Και σου απάντησα στη λίστα πρωτού δω τη συγγνώμη σου εδώ!!

Η συμμετοχή δεν φέρνει ντε και καλά τη νίκη. Αλλά η νίκη δεν μπορεί να έρθει αλλιώς. Ασε που, συμμετέχοντας μπορεί να βγεις απ' τη συντήρηση.
chggr005
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Free ...as a bird (Beatles)

View Profile
« Reply #91 on: July 24, 2007, 21:38:39 pm »

Quote from: alexzlat on July 24, 2007, 13:49:33 pm
Ναι ναι, τρέξανε τα παιδιά δεν λέω. Τρέξανε να ψηφίσουν την πρόταση του Τσιμπούκη για να χάσουμε όλοι ΔΥΟ εξεταστικές, τρέξανε να κλειδώσουνε (και πλημμελώς οι μλκες) τους καθηγητές και να ακυρώσουν την ΣΤ με απροσδιόριστες συνέπειες, τρέχουν γενικώς.

Ωραία έννοια αυτό το "τρέχω" εδώ μέσα, χρησιμοποιείται κατά κόρον για περιγράψει τη μαλακία που δέρνει ορισμένους αργόσχολους χομπίστες πολιτικάντηδες που νομίζουν πως προσφέρουν κιόλας ενώ απλώς γεμίζουν τον ελεύθερο χρόνο τους διαπράττωντας ηλιθιότητες εις βάρος ολόκληρου του συλλόγου.

Στην τελική αν τους δέρνει πια τόση ανιδιοτέλεια γιατί μας κομπάζουν μετά για το πόσο τρέξανε;; Ας τρέχανε σιωπηλά και περήφανα

Εδώ κάνεις το λάθος της αυθαίρετης γενίκευσης. Βάζεις τους πάντες στο ίδιο τσουβάλι...

Quote from: alexzlat on July 24, 2007, 13:49:33 pm
μπας και τελειώσω αυτή την κωλοσχολή και σας κουνήσω το μαντήλι οριστικά

Διακρίνω ανάμεσα στις γραμμές την απεριόριστη αγάπη και εκτίμηση που τρέφεις για το τμήμα μας...

Goodbye to you, my trusted friend.
We've known each other since we were nine or ten.
Together we 've  climbed hills or trees.
Learned of love and ABC's,
skinned our hearts and skinned our knees.

Goodbye my friend, it's hard to die,
when all the birds are singing in the sky,
Now that the spring is in the air.
Ο λογαριασμός έχει παραβιαστεί, μην ανοίξετε το link. are everywhere.
When you see them I'll be there.

We had joy, we had fun, we had seasons in the sun.
But the hills that we climbed
were just seasons out of time.

Terry Jacks - Seasons In The Sun

Οι πρωτοετείς φοιτητές μπορούν να ενημερωθούν για τον Σύλλογο Φοιτητών Ηλεκτρολόγων Μηχανολόγων Μηχανικών από εδώ:  Σύλλογος Φοιτητών
zlatalex
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

Tot ziens

View Profile
« Reply #92 on: July 24, 2007, 22:36:59 pm »

όχι για τους συναδέλφους. Οι ηλεκτρολόγοι τα σπάνε

αλλά δεν έχω σταματήσει να θεωρώ το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου την εισαγωγή μου σε αυτήν τη σχολή (δεν έχω καμμιά διάθεση να περιαυτολογήσω, απλώς απαντώ διευκρινιστικά στο σχόλιό σου)

Neuken in de keuken
zlatalex

Tot ziens

View Profile
« Reply #93 on: July 24, 2007, 22:44:08 pm »

Α και σε ότι αφόρα τα προηγούμενα ειπώθηκαν προς απάντησιν αυτών (Turambar βασικά) που μου έλεγαν: "Μην βρίζεις τα παιδιά του Συντονιστικού, μαζί σου θα αγωνιστούν αυτοί μετά για την διασφάλιση των εξεταστικών για τις οποίες τόσο κόπτεσαι". Και τελικά τους είδα (με τα ίδια μου τα μάτια, και ήταν πολύ σοκαριστικό) να αγωνίζονται για να χάσουμε όλοι 2 εξεταστικές για τις κωλοεκλογές τους ή δεν ξέρω εγώ ποιον άλλο μαλακισμένο λόγο. Τότε πραγματικά έχασα πάσα ιδέα.

Γι αυτό πραγματικά δεν θέλω να ξανακούσω αυτήν την κωλοέκφραση "εμείς τρέχουμε". Καταρχήν δεν τρέχουνε, τζόκινγκ κάνουνε, και δεύτερον από χόμπι το κάνουνε και όχι στην υπηρεσία του συλλόγου ή κάποιας άλλης μεγάλης ιδέας.

Αυτά ως παρένθεση

Neuken in de keuken
BOBoMASTORAS
Veteran
Καταστραμμένος

It just doesn't get any easier! It gets worse...

View Profile
deleted
« Reply #94 on: July 24, 2007, 23:20:28 pm »

deleted
« Last Edit: June 14, 2015, 20:00:53 pm by BOBoMASTORAS » Logged

Της γενιάς μου βασιλιά,
μην κατέβεις τα σκαλιά.
Πιες αθάνατο νερό
να νικήσεις τον καιρό.

http://tools.ietf.org/html/rfc1149
The only reason we invent robots
corina
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

summertime

View Profile
« Reply #95 on: July 25, 2007, 00:48:34 am »

Quote from: BOBoMASTORAS on July 24, 2007, 23:20:28 pm
Ρε alex τι περιμένεις να γίνουν όλα μόνα τους. Εγώ είδα για την πτυχιακή εξεταστική να γίνεται μία πολύ μεγάλη κινητοποίηση. Συγκεκριμένα επί 2 μέρες ανεβοκατεβαίναμε σκάλες στα γραφεία για να βρούμε άκρη. και στο σπίτι μετά μιλούσαμε με μσν για το τι θα κάνουμε και σπάσαμε και τα αρχίδια μας σε εκείνη τη Γ/Σ φοιτητών για να παρθεί μία απόφαση. Τελικά όλα πήγαν καλά για τους επι πτυχίω.

Στα θέμα των κανονικών εξεταστικών σορρυ κιόλας αλλά ελάχιστος κόσμος κινητοποιήθηκε. Και δεν αναφέρομαι στο συντονιστικό αλλά στο σύλλογο σα σύνολο. Αν περιμένεις από άλλους να κάνουν τη δουλειά σου έχεις τα αποτελέσματα που βλέπεις. Αν θέλεις εξεταστική πας και τη διεκδικείς.

Αυτό εννοώ όταν λέω τρέξιμο, thnx ρε BoB...
Όσο για τα περί συντονιστικού, υπήρχαν παιδιά που καμία σχέση δεν είχαν με το συντονιστικό, και όμως ασχολήθηκαν. Υπήρχαν παιδιά που ήταν στα συντονιστικά και ασχολήθηκαν. Και φυσικά υπήρχαν - δε θα το αρνηθώ - παιδιά του συντονιστικού που δεν έδωσαν δεκάρα...

Η συμμετοχή δεν φέρνει ντε και καλά τη νίκη. Αλλά η νίκη δεν μπορεί να έρθει αλλιώς. Ασε που, συμμετέχοντας μπορεί να βγεις απ' τη συντήρηση.
mechanical_wind
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #96 on: July 25, 2007, 19:26:51 pm »

Quote from: pandora on July 23, 2007, 16:15:26 pm
Quote from: mechanical_wind on July 23, 2007, 11:55:31 am
Ξέρεις τί σημαίνει δημιουργική κατάληψη? Πειράζεις το πρόγραμμα, δημιουργείς κενές ώρες για όλους, οργανώνεις ουσιώδεις εκδηλώσεις σε αυτές τις ώρες ώστε να έχεις και συμμετοχή και μετά από όλα αυτά, τα οποία μια ειδική ομάδα θα τα πλασάρει προς την κοινωνία με σωστό και έξυπνο τρόπο, οργανώνεις εκείνες τις "εξορμήσεις" και πάλι με σωστό και έξυπνο τρόπο ώστε να έχεις αυξημένες πιθανότητες για κοινωνική απήχηση και αποδοχή. Ειδάλλως η κοινωνία θα έχει επί μονίμου βάσεως στη συνείδησή της τη φράση "τα τσογλάνια πάλι κλείσανε τις σχολές και τους δρόμους".

Ποποπώ δηλώσεις ... Tongue Grin

Μάλλον τα 400 από τα 450 άτομα που ψήφιζαν κατάληψη ήταν λίγο βλάκες, και αντιδημιουργικοί ξυσαρχίδες...

Εγώ ένα έχω να πώ.

Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα. Όποιος δεν καταπιαστεί να κάνει ένα εγχείρημα, η κριτική είναι εύκολη.

Δεν ξέρω πού είναι η Ρόδος, το πήδημα είναι στην κάλπη και στις εφημερίδες. Εμένα δε με χαλάει καθόλου, αλλά εφόσον μου γ...ς το εξάμηνο ΧΩΡΙΣ να πετυχαίνεις τίποτα από αυτά που ίσως δίκαια διεκδικείς (αν εγώ είμαι βλάκας και δεν τα καταλαβαίνω) τουλάχιστον άλλαξε μεθόδους. Πάντως δαπίτη να σου εξηγεί πώς θα κάνεις πιο αποτελεσματικές κινητοποιήσεις δε θα βρεις... Grin
emmanuel
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

πλάκα με κανεις?

View Profile WWW
« Reply #97 on: July 25, 2007, 20:30:04 pm »

Quote from: mechanical_wind on July 25, 2007, 19:26:51 pm
Δεν ξέρω πού είναι η Ρόδος...

tu/e
pandora
Καταστραμμένος

madness

View Profile
« Reply #98 on: July 25, 2007, 20:32:00 pm »

Quote from: pandora on July 23, 2007, 16:15:26 pm
Quote from: mechanical_wind on July 23, 2007, 11:55:31 am
Ξέρεις τί σημαίνει δημιουργική κατάληψη? Πειράζεις το πρόγραμμα, δημιουργείς κενές ώρες για όλους, οργανώνεις ουσιώδεις εκδηλώσεις σε αυτές τις ώρες ώστε να έχεις και συμμετοχή και μετά από όλα αυτά, τα οποία μια ειδική ομάδα θα τα πλασάρει προς την κοινωνία με σωστό και έξυπνο τρόπο, οργανώνεις εκείνες τις "εξορμήσεις" και πάλι με σωστό και έξυπνο τρόπο ώστε να έχεις αυξημένες πιθανότητες για κοινωνική απήχηση και αποδοχή. Ειδάλλως η κοινωνία θα έχει επί μονίμου βάσεως στη συνείδησή της τη φράση "τα τσογλάνια πάλι κλείσανε τις σχολές και τους δρόμους".

Ποποπώ δηλώσεις ... Tongue Grin

Μάλλον τα 400 από τα 450 άτομα που ψήφιζαν κατάληψη ήταν λίγο βλάκες, και αντιδημιουργικοί ξυσαρχίδες...

Εγώ ένα έχω να πώ.

Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα. Όποιος δεν καταπιαστεί να κάνει ένα εγχείρημα, η κριτική είναι εύκολη.

Δεν ξέρω πού είναι η Ρόδος, το πήδημα είναι στην κάλπη και στις εφημερίδες. Εμένα δε με χαλάει καθόλου, αλλά εφόσον μου γ...ς το εξάμηνο ΧΩΡΙΣ να πετυχαίνεις τίποτα από αυτά που ίσως δίκαια διεκδικείς (αν εγώ είμαι βλάκας και δεν τα καταλαβαίνω) τουλάχιστον άλλαξε μεθόδους. Πάντως δαπίτη να σου εξηγεί πώς θα κάνεις πιο αποτελεσματικές κινητοποιήσεις δε θα βρεις... Grin

Ναι. Είσαι ίσως ο μόνος. Όλοι οι υπόλοιποι σύντοφοί σου έχουν IQ όσο ένα ντουβάρι - τούβλο - μπάζο κτλ κτλ.

Το φοιτητικό κίνημα πέτυχε παρα πολλά. Συνεχίστε να εθελοτυφλείτε και να πιστεύετε αυτό που πιστεύετε. Έμαθε στους φοιτητές να μιλάνε μεταξύ τους, να προβληματίζονται, να διεκδικούν. Έμαθε σε μια νεολαία που η κοινωνία μέρα με τη μέρα της στερεί αυτό το κομμάτι που της ανήκει από τον ήλιο, να μην σκύβει το κεφ'αλι, να μην τρώει τις καρπαζιές και μετά λέει και ευχαριστώ. Έμαθε στη νεολαία να έχει πάθος για το ιδεατό, για αξίες όπως η παιδεία, για το μέλλον της που αποφάσισε επιτέλους να μην τους αφήσει να το πετάξουν στα σκουπίδια. Αποφάσισε να βγεί στους δρόμους χωρίς να φοβάται τη μάχη, χωρίς να σκύβει το κεφάλι όταν ο διπλανός ήταν στο νοσοκομείο τραυματίας ή στη ΓΑΔΑ επειδή διώκονταν για τα πολιτικά του φρονηματα, δεν φοβήθηκε την τρομοκρατία της αστυνομίας, δεν έπαψε να δίνει ο ένας το χέρι στον άλλον, την αλληλεγγύη του, ως το τέλος. Δεν ήταν μάζα, ήταν μία φωνή όλοι οι φοιτητές, που αυτή η αρτηριοσκληρωτική, αδιάφορη, μίζερη και σάπια κοινωνία δεν μπόρεσε να σηκωθεί από τον καναπέ της και να την ακούσει. Δεν πειράζει, όλα αυτά θα μείνουν γι'αυτούς που θα ρθουν και θα χουν ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ, να μην αφήσουν μια παιδεία να ξεπουληθεί για τριάντα αργύρια σαν σε εμποροπανήγυρη. Γιατί αυτό είναι ΠΡΟΔΟΣΙΑ στις αξίες μας και τα ιδανικά μας, είναι προδοσία σε ένα σύνταγμα για το οποίο σκοτώθηκαν άνθρωποι στη δικτατορία και μας λέει ότι η παιδεία, αυτό το ύψιστο αγαθό, είναι δημόσιο και δωρεάν ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.

Και αυτό το σύνταγμα δεν καταφέρατε να το βάλετε ακόμα χέρι. ΑΥΤΟ πετύχαμε - εκτός από όλα τα προηγούμενα.
Λυπάμαι αυτούς που δεν πήραν χαμπάρι από όλα αυτά που εμείς θα τα θυμόμαστε μέχρι να ασπρίσουν τα μαλλιά μας, και αυτοί θα θυμούνται - ίσως να μην θυμούνται ούτε αυτό τότε - ότι δεν ήθελα να χάσουν τη χρονιά τους, μην μπορώντας να παραβλέψουν το προσωπικό τους μικροαστικό συμφέρον για το μέλλον της παιδείας.

Αυτά.

Δεν έχεις ζήσει κάποια πράγματα, στο έχω ξαναπεί, δεν ήσουνα εκεί όταν εμείς φοβόμασταν, δεν ήσουνα εκεί όταν εμείς τρώγαμε χημικά χωρίς να κάνουμε το παραμικρό, δεν ήσουνα εκεί όταν βλέπαμε να δέρνουν και να συλλαμβάνουν τους φίλους μας, δεν ήσουνα εκεί όταν μας ζητούσε η αστυνομία ταυτότητες. Δεν ήσουνα εκεί και δεν μπορείς να ξέρεις. Δεν δικαιούστε να κάνετε υψηλή κριτική σε κάτι που δεν ζήσατε λές και εσείς θα το κάνετε καλύτερο. Που μαζεύετε στις ολομέλειές σας τον κόσμο σαν τα ζώα στο σταύλο. Εγώ θα λέω όταν το δικό σου το παιδί δεν θα χει δημόσια και δωρεάν παιδεία, ότι εγώ όταν ήταν η ώρα μου να παλαίψω, τουλάχιστον δεν σταύρωσα τα χέρια. Εσύ τι θα του πείς? Ξέρω, ξέρω... έτσι είναι η ζωή, η ΕΕ, και η διεθνής οικονομία.
« Last Edit: July 25, 2007, 20:38:02 pm by pandora » Logged
pandora
Καταστραμμένος

madness

View Profile
« Reply #99 on: July 25, 2007, 20:42:07 pm »

Δεν ξέρω πού είναι η Ρόδος, το πήδημα είναι στην κάλπη και στις εφημερίδες.

Puke

Quote from: pandora on July 25, 2007, 20:32:00 pm
Που μαζεύετε στις ολομέλειές σας τον κόσμο σαν τα ζώα στο σταύλο.
zlatalex

Tot ziens

View Profile
« Reply #100 on: July 25, 2007, 20:46:25 pm »

τζάμπα χάνεις τα λόγια σου αγόρι μου. Άλλωστε κινητοποιήσεις δεν πρόκειται να ξαναγίνουν για αρκετό καιρό ακόμα. Τους περιμένει όλους ένας δύσκολος Σεπτέμβρης (δυστυχώς και αυτούς που δεν το επέλεξαν), όλοι έχουν βρεθεί με καμμιά 15-20 μαθήματα παραπάνω στον κώλο από αυτή την άθλια ιστορία, αρχίζουν και οι πλέον "βλάκες και αντιδημιουργικοί ξυσαρχίδες" (quote from pandora) να αντιλαμβάνονται πως η μαλακία έχει και ένα τίμημα.

Και η κωλοκυβέρνησή σας βέβαια θα έχει την ευκαιρία μετά τις εκλογές να κάνει ότι γουστάρει με την παιδεία αξιοποιώντας την κληρονομιά αυτών των μονολιθικών και ηλίθιων κινητοποιήσεων: την απάθεια του κόσμου

πόσο κόσμο μάζεψαν οι τελευταίες συνελεύσεις;;;

Neuken in de keuken
zlatalex

Tot ziens

View Profile
« Reply #101 on: July 25, 2007, 20:49:37 pm »

Δεν έχεις ζήσει κάποια πράγματα, στο έχω ξαναπεί, δεν ήσουνα εκεί όταν εμείς φοβόμασταν, δεν ήσουνα εκεί όταν εμείς τρώγαμε χημικά χωρίς να κάνουμε το παραμικρό, δεν ήσουνα εκεί όταν βλέπαμε να δέρνουν και να συλλαμβάνουν τους φίλους μας, δεν ήσουνα εκεί όταν μας ζητούσε η αστυνομία ταυτότητες. Δεν ήσουνα εκεί και δεν μπορείς να ξέρεις. Δεν δικαιούστε να κάνετε υψηλή κριτική σε κάτι που δεν ζήσατε λές και εσείς θα το κάνετε καλύτερο. Που μαζεύετε στις ολομέλειές σας τον κόσμο σαν τα ζώα στο σταύλο. Εγώ θα λέω όταν το δικό σου το παιδί δεν θα χει δημόσια και δωρεάν παιδεία, ότι εγώ όταν ήταν η ώρα μου να παλαίψω, τουλάχιστον δεν σταύρωσα τα χέρια. Εσύ τι θα του πείς? Ξέρω, ξέρω... έτσι είναι η ζωή, η ΕΕ, και η διεθνής οικονομία.

Καλά μην υπερβάλλετε κιόλας δεσποινίς. Δείξτε λίγη αυτοσυγκράτηση. Δεν σας δέρναν στα υγρά υπόγεια πέντε μερόνυχτα.

Το λέω για σας προσωπικά, ότι έχει υποφέρει κόσμος στα χέρια της αστυνομίας δεν αμφιβάλλω

αλλά αυτοί που έχουν πραγματικά υποφέρει δεν το διαφημίζουν. Ενώ εσέις...

Neuken in de keuken
pandora
Καταστραμμένος

madness

View Profile
« Reply #102 on: July 26, 2007, 01:58:09 am »

Πάντα μιλάω για άλλους ποτέ για τον εαυτό μου.
Τα έχω ξεκαθαρίσει παλιότερα αυτά, αλλά κάποιοι διαβάζουν τις μισές γραμμές.

Το "εμείς" το χρησιμοποίησα για το κίνημα, όχι για τους ξυλοδαρμούς και τις συλλήψεις.

Και δεν διαφημίζει κανείς τίποτα. Τα "δεσποινίς" κομμένα παρεπιπτόντως, να μου μιλάς όπως στα θεματάκια που ανοίγεις και που καταλήγουν στον Κάδο, γιατί αυτό ξέρεις να κάνεις καλύτερα.

δεν ήσουνα εκεί όταν βλέπαμε να δέρνουν και να συλλαμβάνουν τους φίλους μας, δεν ήσουνα εκεί όταν μας ζητούσε η αστυνομία ταυτότητες.
mechanical_wind
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #103 on: July 26, 2007, 09:00:13 am »

Quote from: pandora on July 26, 2007, 01:58:09 am
δεν ήσουνα εκεί όταν βλέπαμε να δέρνουν και να συλλαμβάνουν τους φίλους μας, δεν ήσουνα εκεί όταν μας ζητούσε η αστυνομία ταυτότητες.

Καλά, οι ταυτότητες δεν είναι για να τις δείχνουμε όταν μας τις ζητάνε? Undecided
corina
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

summertime

View Profile
« Reply #104 on: July 26, 2007, 12:00:08 pm »

Quote from: mechanical_wind on July 26, 2007, 09:00:13 am
Quote from: pandora on July 26, 2007, 01:58:09 am

Καλά, οι ταυτότητες δεν είναι για να τις δείχνουμε όταν μας τις ζητάνε? Undecided

Αυτό βρήκες να πεις μόνο?

Pages: 1 ... 5 6 [7] 8 9 Go Up Print
Jump to: