• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 13:26:16 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 13:26:16 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[Today at 13:19:53]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[Today at 12:08:25]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[Today at 12:06:57]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by okan
[Today at 02:33:21]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[Today at 02:29:21]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[June 16, 2025, 15:55:08 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[June 16, 2025, 10:22:18 am]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9961
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426687
Total Topics: 31710
Online Today: 169
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 59
Guests: 70
Total: 129
anastas1a
idchatzi
chidi anagonye
micelethe
Juror8
msandr
dimitavram
vdelimpalta
Xontroulis
thanoswyd
ThanosKoutsoump
shamaelas
tzortzis
Arakapas
chrisg
mmikelo
sassi
dimitris kiziridis
Leftor
dnikoa
gsifnio
ZontanosThrylos
thomasdt
ellimoschou
kvas
athena_apo
aggelina
Giannis_Kako
giannisd
papaloui
MrGreekArrow
Mavromati
alexkont
mike1996
dimopoul
paristetos
George_RT
gpap
Geoth
panagiot
airam
Maximos7
programmer2004
DimKaratzas
superkolios
acolak
noimaginationforthis
Gray139
ggalamat
Roidos
Mr Watson
pelopidt
kzmekos
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads
με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Κινητοποιήσεις - Πρωτοβουλίες Φοιτητών (Moderators: Starki, MomostheGreen) > ΔΕΝ ΘΕΛΩ...ΚΑΤΑΛΗΨΗ!(πού είναι η ΤΙΜ???)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 16 Go Down Print
Author Topic: ΔΕΝ ΘΕΛΩ...ΚΑΤΑΛΗΨΗ!(πού είναι η ΤΙΜ???)  (Read 30577 times)
Johnny English
Veteran
Καταστραμμένος

i know nothing

View Profile
Re: ΔΕΝ ΘΕΛΩ...ΚΑΤΑΛΗΨΗ!(πού είναι η ΤΙΜ???)
« Reply #120 on: October 28, 2006, 00:08:01 am »

Quote from: gerdi on October 27, 2006, 21:28:06 pm
Αλλιώς μπορεί να ερμηνεύεις εσύ ένα γεγονός και αλλιώς κάποιος άλλος.

Θα σου πω ένα απλό ψέμα που ακούστηκε.

Ειπώθηκε ότι στην κατάληψη καταστράφηκαν αντικείμενα - χώροι στη σχολή μας.

Πρώτον, η σχολή παραδόθηκε σε άψογη κατάσταση. Την είδα με τα μάτια μου.
Δεύτερον, ήμουν παρών όταν ομάδα φοιτητών επιδιόρθωνε προβλήματα, που προυπήρχαν στη σχολή, εν μέσω κατάληψης (πρίζες, καθίσματα, βιβλιοθήκη κ.α.)

Πες μου.. πόσο διαφορετικά μπορείς να "δεις" αυτά τα γεγονότα?
Johnny English
Veteran
Καταστραμμένος

i know nothing

View Profile
« Reply #121 on: October 28, 2006, 00:09:31 am »

Quote from: Ολύμπιος on October 27, 2006, 21:36:22 pm
Quote from: gerdi on October 27, 2006, 21:28:06 pm
Όσο για τα ψέμματα είναι δικιά σου άποψη.

Ακόμα δεν έχεις αντιληφθεί με ποιους μιλάς...

Πάντα φιλικά Smiley

Για πες μας... Ποιοι είμαστε εμείς?

Πάντα φιλικά  Smiley

ΥΓ: Gollum Gollum, my precious....
gerdi
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

..............

View Profile
« Reply #122 on: October 28, 2006, 00:23:40 am »

Καταρχάς, θέλω να ξεκαθαρίσω ότι σε καμία περίπτωση δεν θέλω να υπερασπιστώ
την ΔΑΠ ΝΔΦΚ.
Από εκεί και πέρα δεν θυμάμαι πως ακριβώς διατυπωσε την συγκεκριμένη κατηγορία
το μέλος της ΔΑΠ αλλά θέλω να σε ρωτήσω:μόνο από την ΔΑΠ ακούτε πράγματα τα οποία ίσως δεν ευσταθούν 100%(ή και καθόλου)??
Κατά τις συνελεύσεις που έχω παρακολουθήσει έχω ακούσει πάρα πολλά ψέμματα και ανακρίβιες αλλά ποτέ δεν έχω γιουχάρει ούτε έχω διακόψει τον ομιλητή. Huh
Τέλος λιγο πολύ όλες οι παρατάξεις πετάνε και κανα ψεμματάκι που και που για να κερδίσουν εντυπώσεις!!!!! Sad(δυστυχώς) Sad 

Μα ποτέ μην ξεχάσεις, πως κι εσύ θα πληρώσεις, στο Θεό όταν φτάσεις, κάποιο λόγο θα δώσεις!

Η ζωή είναι άδικη και η τύχη πόρνη.
Johnny English
Veteran
Καταστραμμένος

i know nothing

View Profile
« Reply #123 on: October 28, 2006, 00:34:17 am »

Quote from: gerdi on October 28, 2006, 00:23:40 am
Κατά τις συνελεύσεις που έχω παρακολουθήσει έχω ακούσει πάρα πολλά ψέμματα και ανακρίβιες αλλά ποτέ δεν έχω γιουχάρει ούτε έχω διακόψει τον ομιλητή. Huh
Τέλος λιγο πολύ όλες οι παρατάξεις πετάνε και κανα ψεμματάκι που και που για να κερδίσουν εντυπώσεις!!!!! Sad(δυστυχώς) Sad 

Ούτε κι εγώ έχω ποτέ γιουχάρει ή διακόψει κανέναν για τέτοιο λόγο (το έχω κάνει όταν κάποιος, ανεξαρτήτως παράταξης, κάνει κατάχρηση του χρόνου ομιλίας του και γίνεται κουραστικός(η), ενώ το προεδρείο κάνει την πάπια).

Υπάρχουν ψέμματα για τα οποία είμαστε βέβαιοι, και ψέμματα που δεν είμαστε βέβαιοι. Υπάρχουν πολλά παιδιά στη Γ.Σ. Αυτοί κάτι θα ξέρουν για το ποιους γιουχάρουν.
Turambar
Veteran
Διεστραμμένος

μη νοιάζεσαι

View Profile
« Reply #124 on: October 28, 2006, 03:25:04 am »

ΟΦΦ ΤΟΠΙΚ

Όσοι αισθάνονται προσβεβλημένοι από την αντιμετώπιση κάποιων μελών ας κάνουν τα παράπονα τους παρακαλώ στην Ομάδα Διαχείρισης και να είναι σίγουροι ότι το ζήτημα θα διευθετεθεί κόσμια και χωρίς πολλά πολλά. Μια παρέα είμαστε και δεν θέλουμε παρεξηγήσεις.

Είμαι σίγουρος ότι η επικοινωνία γίνεται με στόχο την ανταλλαγή απόψεων και επιχειρημάτων και χτυπήματα κάτω από τη ζώνη πρέπει να απευφεύγονται. Αν έγινε κάποια παρεξήγηση ας λυθεί παρά να δημιουργούνται εντυπώσεις.

Ευχαριστώ

byeeee
Νessa
Guest
« Reply #125 on: October 28, 2006, 09:24:52 am »

Έπρεπε να μιλήσεις όμως, στο τέλος της ομιλίας.
Δε μου αρέσει αυτή η ισοπέδωση των παρατάξεων Sad
Ολύμπιος
Ανιάτων
Θαμώνας

Μη μου αντιμιλάς

View Profile
« Reply #126 on: October 28, 2006, 12:10:16 pm »

Αν κάποιος περνάει από το ειδικό στο γενικό χωρίς να έχει εξετάσει όλες τις ειδικές περιπτώσεις τότε να αναθεωρήσει τον τρόπο σκέψης του! 8)

Αν κάποιος δεν αντιλαμβάνεται τις επιλογές του, είναι κυρίως δικό του πρόβλημα ...δεν είναι δικό μου
Τόξιν τζένεραλ σπείκινγκ
Νessa
Guest
« Reply #127 on: October 28, 2006, 13:00:55 pm »

Για μια φορά συμφώνησες μαζί μου...
Junior
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #128 on: October 28, 2006, 13:39:45 pm »

Quote from: cecs on October 27, 2006, 22:18:22 pm
Quote from: gerdi on October 27, 2006, 21:04:47 pm
Καλά τα λέτε όλοι......
Όλοι στη Γ.Σ.... όποιος θέλει να πει τη γνώμη του πρέπει να το κάνει....
υπάρχει κατάλογος ελεύθερων ομιλητών κτλ...
Εγώ όμως ρωτάω το εξής: ποιος ανεξάρτητος και άπειρος σε τέτοιου είδους συζητήσεις (βλ. παιδια μικρού έτους) θα τολμήσει να μιλήσει μπροστά σε ένα κοινό τόσο εχθρικό .Ένα κοινό που δεν διστάζει να γιουχάρει οποιονδήποτε διατυπώνει μια διαφορετική γνώμη.
Έβλεπα στην προηγούμενη συνέλευση το παλικάρι αυτό από την ΔΑΠ ΝΔΦΚ..
Μόλις έλεγε κάτι, κατευθείαν 40 άτομα πεταγόντουσαν πάνω φωνάζοντας!(Δηλαδή δεν μπορεί κάποιος να εκφράσει μια διαφορετική γνώμη???)
Κανέναν δεν έχω ακούσει να καταδικάζει αυτές τις συμπεριφορές. Πώς περιμένετε μετά να δείτε στις συνελεύσεις καινούργια πρόσωπα???
Με όσους φοιτητές από το 1ο έτος έτυχε να μιλήσω κανένας δεν άντεξε να παρακολουθήσει την συνέλευση από την αρχη μέχρι το τέλος!!!!!

Υ.Γ.(Ξέρω ότι μερικοί θα διαφωνήσετε αλλά τουλάχιστον καντε το κόσμια χωρίς να προσβάλετε.)

Εγώ τόλμησα πέρυσι και σε πληροφορώ ότι όλα πήγαν περίφημα!ΤΑο κοινό δεν είναι εχθρικό,το κοινό είσαι εσύ...Και εσύ...
Α,και όσον αφορά το παλικάρι αυτό που αναφέρεις δε νομίζω ότι ανήκει στην κατηγορία των ανεξάρτητων και άπειρων σε τέτοιου είδους συζητήσεις  ατόμων................................

Δε νομίζω να σε πρόσβαλα.Φιλικά,cecs.

Εσύ όμως είπες κάτι με το οποίο συμφωνούσαν 700 άτομα...

Εγώ συμφωνώ ότι είμαστε πολύ εχθρικοί με όσους δε συμφωνούμε. Το πρόβλημα δεν είναι τα ψέμματα. Ακόμα και όταν έλεγε μια άποψη ο εκπρόσωπος της ΔΑΠ στην τελευταία γσ, ακούγονταν πολλά γιουχαΐσματα.
Και για αυτό που λέει ο Juan. ΔΕΝ ήταν ψέμματα ότι έγιναν καταστροφές στη διάρκεια της κατάληψης. Θυμάστε πώς είχαν κάνει την αίθουσα 4;;
Βέβαια δεν είπε όλη την αλήθεια ο εκπρόσωπος της ΔΑΠ, αφού οι ζημιές επιδιορθώθηκαν και με το παραπάνω! Αλλά αντί να γιουχάρουμε καλύτερα θα ήταν να έπαιρνε το λόγο κάποιος και να πει την υπόλοιπη αλήθεια.

Η τακτική του να γιουχάρουμε είναι αυτό που καταδικάζουμε εμείς όταν γίνεται σε άλλες σχολές από τη ΔΑΠ.
corina
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

summertime

View Profile
« Reply #129 on: October 28, 2006, 14:52:23 pm »

Quote from: Junior on October 28, 2006, 13:39:45 pm
Η τακτική του να γιουχάρουμε είναι αυτό που καταδικάζουμε εμείς όταν γίνεται σε άλλες σχολές από τη ΔΑΠ.

Όντως το "γιουχάρισμα" δεν είναι τρόπος αντιμετώπισης και αντιπαράθεσης με κάποιοιν με τον οποίο δε συμφωνούμε.
  Παιδιά, η καλύτερη φάση, όταν έχεις επιχειρήματα να αντικρούσεις την άλλη άποψη, είναι να περιμένεις υπομονετικά να τελειώσει, και μετά να κάνεις μία ερώτηση, πάνω σε αυτά που υποστηρίζει, ερώτηση όμως ειδικού περιεχομένου. Εκεί είναι που εμφανίζονται όλες οι τρύπες των επιχειρημάτων (αν υπάρχουν) του αντιπάλου. Τότε και έχεις βγάλει τη δική σου άποψη προς τα έξω, χωρίς να προσβάλεις κανέναν, και έχεις δείξει την αντίθεσή σου, και έχεις "ρίξει τον αντίπαλο σε λάκκο που άνοιξε ο ίδιος"...Θέλει όμως πραγματικά να έχεις εσύ ο ίδιος επιχειρήματα και να μπορείς να στριμώξεις τον άλλον.
  Πιστέψτε με, το έχω κάνει και έχει πολλή φάση. Και το διασκεδάσεις αφάνταστα και δε χάνεις την ψυχραιμία σου!!!

Η συμμετοχή δεν φέρνει ντε και καλά τη νίκη. Αλλά η νίκη δεν μπορεί να έρθει αλλιώς. Ασε που, συμμετέχοντας μπορεί να βγεις απ' τη συντήρηση.
jarjargr
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

View Profile
« Reply #130 on: October 28, 2006, 16:28:51 pm »

Απόσπασμα από τη συνέντευξη του Νανόπουλου στη Καθημερινή:

Τα κόμματα έχουν θέση στα πανεπιστήμια;
Νομίζω πως δεν έχουν. Ο καθένας μπορεί να έχει τα προσωπικά του πιστεύω αλλά δεν μπορούν να γίνονται τέτοιου είδους διαχωρισμοί μέσα στα πανεπιστήμια. Ξέρετε γιατί στεναχωριέμαι, αντί τα παιδιά να κάθονται και να διαβάζουν επειδή είναι τα καλύτερά τους χρόνια για να πιάσουν την επιστήμη «από τα κέρατα» περνάνε τα καλύτερά τους χρόνια και φτάνουν 30 - 35 χρονών, γίνονται καθηγητές σε κάποιο μικρό νησί και από και πέρα έχουν μια ζωή σκυθρωπή.

Δε θα σταθώ καθόλου σε αυτό που λέει για τα κόμματα, όμως το άλλο είναι αυτό που με φουντώνει και εμένα.
Με πιάνει θλίψη όταν παίρνω το Spectrum στα χέρια μου και βλέπω συνέχεια ερευνητικά προγράμματα, εργασίες και project που δημιουργήθηκαν από φοιτητές σε άλλα πανεπιστήμια και αναρωτιέμαι γιατί και εμείς αντί να κάνουμε τώρα τέτοια μαλώνουμε για αν το ΠΑΣΟΚ ή η ΝΔ ή το ΚΚΕ έχουν δίκιο, για το καπιταλισμό και το κομμουνισμό. Ξέρω ότι πολλοί θα κατακρίνουν και θα πουν τα ίδια παλι από την αρχή ή άλλοι θα με υπερασπιστούν για το παραταξιακό τους συμφέρον, όμως αδιαφορώ και για τους δύο, αφού ειλικρινά τη θλίψη αυτή τη νιώθω από μέσα μου και λέω ότι στην Ελλάδα αυτός που σπουδάζει όσες δυσκολίες έχει εξαιτίας του κράτους άλλες τόσες έχει και εξαιτίας των μικροκομματικών(παραταξιακών) συμφερόντων μέσα στα πανεπιστήμια.

Ήρθαμε σε αυτό το τμήμα γιατί μας αρέσει να ασχολούμαστε με πάθος με αυτό το αντικείμενο και αντί να ασχολούμαστε για το πως θα γίνει το τμήμα μας κορυφαίο, για το πως θα γίνουμε καλύτεροι μηχανικοί, αντί να προσπαθούμε να βρούμε τρόπους για να έρθουμε σε επαφή με την έρευνα αναλωνόμαστε στο αν θα πρέπει να γίνονται παρελάσεις ή όχι και όντως πιστεύω ότι χάνουμε τα πιο δημιουργηκά μας χρόνια. Ναι οφείλουμε να ασχολούμαστε με τα κοινά, όμως αυτή μας η δράση να γίνεται όχι εις βάρος της επιστημονικής μας κατάρτισης.

Κάποιοι θα βιαστούν να πουν ότι είμαι κρυφός ΔΑΠΙΤΗΣ και σ'αυτούς λέω όχι είμαι αντίθετος με την ύπαρξη πολιτικών παρατάξεων. Και γρήγορα θα με πουν ότι νοιάζομαι για το προσωπικό συμφέρον, όμως ούτε αυτό ισχύει. Νοιάζομαι για το συμφέρον του φοιτητή ηλεκτρολόγου(και άρα και για το δικό μου)..αν όλοι οι φοιτητές συμμετείχαμε σε project όπως το smart eyes η αποκατάστασή μας θα ήταν δεδομένη..Επίσης πιστεύω ότι πρέπει να γίνονται συνελεύσεις για τις αίθουσες, τα εργαστήρια, για να κρίνουμε τη δουλειά κάποιων καθηγητών, για να προτείνουμε αλλαγές στο πρόγραμμα σπουδών(κάποια μαθήματα να γίνουν πιο εύκολα άλλα πιο δύσκολα ίσως, νέα αντικείμενα να προστεθούν στο πρόγραμμα σπουδών). Να υπερασπιστούμε τα διακαιώματά μας ως φοιτητές(βλ. κινητοποιήσεις Ιουνίου) και κυρίως τα εργασιακά μας διακαιώματα ως ηλεκτρολόγοι μηχανικοί..όμως δεν είμαστε η Βουλή.

οφ τοπικ
υγ:Γιατί ακόμα και για τη γενική συνέλευση πρέπει να διακόπτονται τα μαθήματα αν δε συντρέχει καποιος πολύ σοβαρός λόγος?Που αλλού στο κόσμο γίνεται αυτό?Γιατί το δικαίωμα μου να συνδικαλιστώ να συγκρούεται με το δικαίωμα μου να μορφωθώ(και ναι 2 γσ το μήνα * 4 μήνες είναι 8 μέρες! όχι τόσο λίγες)?
miss_elec
Θαμώνας

View Profile
« Reply #131 on: October 28, 2006, 16:41:44 pm »

jarjargr, όπως λέει κι ο μαστερ-Φιούτζι, κι αφού παθιάζεσαι και με την επιστήμη του ηλεκτρολόγου, μπορούμε να ολοκληρώσουμε τις διάφορες εργασίες/ασχολίες μας όχι μόνο με σειριακό τρόπο, αλλά και παράλληλο Wink
Η πολιτική σκέψη και ενασχόληση είναι και αυτή μέρος της διαδικασίας ωρίμανσης του μελλοντικού μηχανικού. Ας μην περιοριζόμαστε λοιπόν μόνο στα της επιστημής και τα καθ'ημάς...
Βέβαια, αυτό προϋποθέτει πολλή δουλειά και σωστή διαχείριση χρόνου. ʼλλη μια χρήσιμη εκπαίδευση για τον φοιτητή μηχανικό λοιπόν  Tongue

www.thmmy.gr/smf/index.php?action=dlattach;topic=639.0;attach=33889
poso sas bariemai!
Νessa
Guest
« Reply #132 on: October 28, 2006, 16:45:58 pm »

Κάνεις λάθος που νομίζεις ότι θα πέσουμε να σε φάμε. Σε καταλαβαίνω απόλυτα. Μόνο που δεν καταλαβαίνω γιατί είσαι αντίθετος στην ύπαρξη παρατάξεων. Εσύ μπορεί να μη θέλεις να ασχολείσαι με τη γενική πολιτική, άλλοι όμως θέλουν - και πρέπει! Δυστυχώς δε ζούμε στην ιδεατή κοινωνία όπου μπορούμε να αφιερωθούμε ολοκληρωτικά στην επιστήμη μας χωρίς ανασφάλεια για τη δουλειά μας και την επιβίωσή μας. Πολλοί συμφοιτητές σου - όχι μόνο μέσα από παρατάξεις, αλλά και πολλοί ανένταχτοι - έχουν το χρόνο και τη θέληση να οργανώσουν και να συμμετάσχουν στη βελτίωση της κοινωνίας. Δεν πρέπει κάποιος να το κάνει αυτό; Κι αν δεν ασχολείσαι με την πολιτική, να είσαι σίγουρος ότι... θα ασχοληθεί αυτή μαζί σου Undecided

Επίσης:
Quote from: jarjargr on October 28, 2006, 16:28:51 pm
οφ τοπικ
υγ:Γιατί ακόμα και για τη γενική συνέλευση πρέπει να διακόπτονται τα μαθήματα αν δε συντρέχει καποιος πολύ σοβαρός λόγος?Που αλλού στο κόσμο γίνεται αυτό?Γιατί το δικαίωμα μου να συνδικαλιστώ να συγκρούεται με το δικαίωμα μου να μορφωθώ(και ναι 2 γσ το μήνα * 4 μήνες είναι 8 μέρες! όχι τόσο λίγες)?
Η τελευταία σου ερώτηση είναι απάντηση της πρώτης. Σκέψου το.
gpap
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #133 on: October 28, 2006, 16:48:11 pm »

οφ τοπικ

Και εγώ ... off topic αλλά επίκαιρος ελπίζω.

Πριν από μερικές μέρες είχα μεταφέρει στο forum την κουβέντα που έγινε στη ΓΣ του Τμήματος για τη στενότηατ χρόνου στο τρέχον εξάμηνο και την ..πρόταση (?) οι συνελέυσεις σας να γίνονται Σάββατο ή βράδυ.

Μετά από αρκετή κουβέντα αποφασίστηκε (από ποιούς? το ΔΣ? την προηγούμενη ΓΣ?) να γίνει ΓΣ την Τρίτη στις 12.00. Κλασσική μέρα, κλασσική ώρα. Κλασσικός και ο τρόπος. Στις 11.00 θα περάσει μια καλή ομάδα (συνήθως της ΠΚΣ) να κάνει μια ..5λεπτη(+) ανάλυση της πολιτικής κατάστασης και να κλείσει με το κάλεσμα να έρθουν όλοι στη ΓΣ και φυσικά την υπενθύμιση ότι τα μαθήματα σταματούν στις 12.00!

Εγώ έχω το πρώτο μάθημα  της ΕΕΤ ΙΙ στις 11.00-13.00. Θα ξεκινήσω στις 11.15 ακριβώς και δηλώνω προκαταβολικά (σαν γνωστός και ..σεσημεσμένος αντιδραστικός) ότι δε θα διακόψω το μάθημά μου πριν τις 13.00, εκτός και αν μείνουν λιγότεροι από 20 φοιτητές (κάτι που το θεωρώ ευτελές για το συνηθισμένο ακροατήριο του μαθήματος). Εξυπακούεται ότι στα πλαίσια της ..αντιδραστικής (και αναδραστικής) μου πολιτικής, όποιος θέλει είναι ελεύθερος να απόχωρήσει και να πάει στη συνέλευσή του. ... Νο hard feelings!  Wink Smiley

Αλλά αν μείνουν πάνω από 20 άτομα, εγώ θεωρώ επίσης αυτονόητη υποχρέωση να συνεχίσω το μάθημα.

Οι καιροί είπαμε ότι είναι ..πονηροί. Δεν θα γίνουν καλύτεροι αν ..πριονίζουμε το κλαδί που καθόμαστε. Εξάλλου η αγωνιστική διάθεση δεν μετριέται με ωράριο και καθημερινές αλλά με περίσσεια προσφορά ψυχής! Και αν η ψυχή λείπει... τότε καλύτερα να πάμε σπίτι μας.

Γρηγόρης Παπαγιάννης
Νessa
Guest
« Reply #134 on: October 28, 2006, 16:51:09 pm »

Δεν ήξερα ότι έπρεπε ο μέσος φοιτητής να έχει περίσσεια ψυχή για να συνδικαλιστεί Roll Eyes
Pages: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 16 Go Up Print
Jump to: