• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 23:52:18 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 23:52:18 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Yamal
[Today at 23:46:31]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[Today at 22:46:54]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[Today at 19:49:00]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[Today at 16:56:56]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[Today at 15:55:08]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[Today at 13:28:21]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[Today at 12:13:45]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[Today at 12:01:53]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[Today at 10:22:18]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[Today at 01:56:37]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9960
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426678
Total Topics: 31711
Online Today: 226
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 43
Guests: 88
Total: 131
LambisTr
Athinaaz
agapi
alex_samaras_
Yamal
boulionis
Tsomp
Giorgos2222
evax
alababamas4444
Η ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ
Mr Watson
maestros
Mr Z
Leftor
Nikos_313
cchristodoulou
AODON
Pcsc
cealexop
ThanosKoutsoump
tasos gourd
iliaskou
dimitrisblioumis
Antreas17
miltan8
tinidou
mayia psarikoglou
DimGeo
Arakapas
mixkats
dinoschalv
HlektrikhPatata
menelaras
aachmet
mavropan
Elliot Alderson
valco08
estoimea
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Επίσημη ενημέρωση για Αντιστοίχηση Μαθημάτων ΝΠΣ με ΠΠΣ και η συζήτηση στο forum.
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Εσωτερικά Θέματα  > Φοιτητής στο τμήμα ΗΜΜΥ (Moderators: PolarBear, tzortzis) > Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΔΗΛΩΣΑ ΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 [2] 3 4 ... 8 Go Down Print
Author Topic: Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΔΗΛΩΣΑ ΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ  (Read 20087 times)
edenaxas
Guest
Re: Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΔΗΛΩΣΑ ΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ
« Reply #15 on: October 16, 2006, 11:14:07 am »

παντως θα συμφωνησω και θα προτεινω τη δημιουργια ενος portal  υποδοχης πρωτοετων και ενημερωσης υποψηφιων σχετικα με την σχολη σε απλα ελληνικα και ενα φιλοξενο περιβαλλον(στην ιστοσελιδα αναφερομαι...) καθως οντως οι περισσοτεροι κατα το λυκειο δεν εχουν ιδεα περι τινος προκειται και τι γινεται... ενω δις χειροτερα, η σελιδα του τμηματος διολου κατατοπιστηκη ειναι... και ειναι φυσικα κριμα καθως ετσι δεν δινεται η δυνατοτητα να γνωρισουν και να αγαπησουν το ημμυ οι υποψηφιοι. ειναι αληεια πως ενας υποψηφιος που δεν εχει αμεση πληροφορηση, αδελφια, γονεις μεσα στο τμημα, δεν  εχει κανενα μεσον πληροφορησης εκτος απο το γνωστο "ρωτωντας πας στην πολη..." που ειναι απαραδεκτο... δεν ξερω αν αυτο το πραγμα το βιωσε και κανενας αλλος συμφοιτητης αλλα η δικια μου εμπιρια ηταν αυτη... να προσπαθω να καταλαβω τι μπορει να μου δωσει η σχολη απο κατι ενημερωτικα της συμφωρας και απο τον τιτλο της...
veridiano
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #16 on: October 16, 2006, 11:46:00 am »

1.) γιατί και πλούσιος να ήμουν μια σχολή του πολυτεχνείου ήθελα να την βγάλω (με εξαίρεση τοπογράφους και αρχιτέκτονες)
2.) γιατί αν είχα το...κεφάλαιο θα γινόμουν πολιτικός μηχανικός
3.) γιατί δεν είχα το κεφάλαιο και με γοήτευε αυτό το αδιάστατο του ηλεκτρισμού + να πραγματεύεται η σχολή θέματα στην ουσία αλλά και στην αιχμή της τεχνολογίας

αυτά κατά κύριο λόγο...
fugiFOX
Veteran
Καταστραμμένος

Fugi+Fox μια νέα μορφή ζωής...

View Profile
« Reply #17 on: October 16, 2006, 12:45:35 pm »

Quote from: veridiano on October 16, 2006, 11:46:00 am
ς
3.) γιατί δεν είχα το κεφάλαιο και με γοήτευε αυτό το αδιάστατο του ηλεκτρισμού

Και τελικά βρήκες μπροστά σου το Διανυσματικό Λογισμό στα Πεδία Grin

http://www.mozilla.org/en-US/firefox/new/
bjork
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #18 on: October 16, 2006, 13:26:13 pm »

Από μικρή λόγω του πατέρα μου (πολιτικός μηχανικός) ήξερα πολύ καλά τι είναι μηχανικός. Πολλές φορές μ' έπαιρνε στο γραφείο του και μου έδειχνε διάφορα πράγματα κι ήταν πολύ ωραία.. Μου μίλαγε και μου μιλάει και τώρα με πάθος για το πολυτεχνείο και τους μηχανικούς.
Από την άλλη ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντα που είχα, μου άρεσε ν' ασχολούμαι με την επιστήμη και την τεχνολογία. Ήθελα να εφευρίσκω πράγματα, για παράδειγμα ήθελα να σχεδιάσω και να φτιάξω έναν αυτόματο πωλητή (από χαρτόνι, παιδί ήμουνα). Ακόμη και γραφείο μελετών είχα και καλά. Έκανα κατόψεις και χάρτες του σπιτιού, έφτιαχνα κυκλώματα για να παίζουμε με τον ξάδερφό μου τον τηλέγραφο, προσπαθούσα να βρω τρόπους να φτιάξω χρώματα από φρούτα, έφτιαχνα ανακυκλωμένο χαρτί λιώνοντας το παλιό...
Ήμουν εξίσου καλή και στα θεωρητικά μαθήματα αλλά είχε πια...κατοχυρωθεί ότι η κλίση μου είναι στα θετικά. Οπότε τη σχολή τη διάλεξα έχοντας αυτό το background κι επειδή μου άρεσε το αντικείμενό της.
Για τη συνέχεια παραπέμπω στο topic που έκανα το καλοκαίρι με τίτλο "Έχετε νιώσει ποτέ ότι θέλετε να παρατήσετε τη σχολή?"

It's alright
Νessa
Guest
Απ: Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΔΗΛΩΣΑ ΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ
« Reply #19 on: October 16, 2006, 13:30:42 pm »

Εγώ βασικά ήθελα να πάω φυσικό, γιατί λατρεύω τη φυσική, αλλά με φάγανε ότι και καλά δεν κάνουνε καλή φυσική στο φυσικό και ότι θα μπλεχτώ με βιολογίες και χημείες που σιχαίνομαι, και ότι καλύτερα να πάω ΗΜΜΥ που έχει "επίπεδο"... από την άλλη, ο προγραμματισμός ήταν πάντα το χόμπι μου (μιλάμε για κάψιμο επιπέδου όμως... όταν πήγαινα γυμνάσιο στις διακοπές έρχονταν τα γειτονάκια και μου έλεγαν παιχνίδια να φτιάχνω για να τα παίζουμε! Αλλά ομολογουμένως ήθελε πολλή φαντασία για να τα παίξεις, γιατί έπρεπε να βλέπεις πχ το μπλε ορθογώνιο για διαστημόπλοιο και το κόκκινο τετραγωνάκι για εξωγήινο Grin). Ήμουνα και καλή στα μαθηματικά από μικρή... οπότε σκέφτηκα, φυσική+υπολογιστές+μαθηματικά=καλά θα είναι! Μάλλον πληροφορική έπρεπε να πάω... πάντως μου αρέσει εδώ που μπήκα!

Αρχίζω πλέον να συνειδητοποιώ ότι όλα αυτά που μου αρέσουν (πχ αστροφυσική, κβαντομηχανική, τοπολογία) έτσι κι αλλιώς για να τα μάθω θα πρέπει να κάτσω να τα μελετήσω μόνη μου και ότι το Πανεπιστήμιο δεν είναι σχολείο, αλλά κάτι άλλο, που σου δίνει απλά μια κατεύθυνση... η σχολή μου αρέσει πολύ, από εκεί και πέρα πρέπει να μάθω πώς να διαβάζω και να αφομοιώνω κάποια πράγματα μόνη μου. Αυτή η δεξιότητα χρειάζεται για να περνάω τα μαθήματα, αλλά αφού την αναπτύξω μπορώ να τη χρησιμοποιήσω και για τη γενικότερη μόρφωσή μου.

Εξάλλου το ότι μπήκα ΗΜΜΥ δε σημαίνει ότι δε μπορώ να παρακολουθώ μαθήματα και σε άλλες σχολές (ω ναι, είμαι πολύ καμένη)! Cheesy
pmousoul
Guest
« Reply #20 on: October 16, 2006, 14:31:39 pm »

Εγώ κατέληξα εδώ, γιατί είχα και έχω την εντύπωση πως είναι "η μεγαλύτερη δύναμη" να μπορείς να κατασκευάζεις κάθε είδους ηλεκτρική/ηλεκτρονική συσκευή/διάταξη. Όλη μας η ζωή είναι γεμάτη κυκλώματα!!! Cheesy

Βέβαια είναι και το θέμα της Φυσικής, κάθε είδους, που με συναρπάζει!!! Μπορεί να μην είμαι τόσο καλός στα μαθηματικά γιατί τα θεωρώ λιγάκι ψυχρά, και σε δυο αράδες να κάνω 1000 λάθη, αλλά όταν ασχοληθώ με φυσικό πρόβλημα και αρχίσουν τα μαθηματικά να παίρνουν ζωή, ακόμα και μετά από 5 Α4 πράξεις γνωρίζω αν έχω κάνει λάθος, λόγω των περιορισμών που επιβάλλει η φύση, και των αρχικών συνθηκών του προβλήματος!

Επίσης ένας ακόμα λόγος που επέλεξα το ΤΗΜΜΥ, όσο και άν σας φαίνεται παράξενο, είναι το ότι είμαι τεμπέλης όσον αφορά την απομνημόνευση! Grin Σαν αποτέλεσμα έχω αναπτύξει την ικανότητα να κατανοώ πράγματα για να μην χρειαστεί να τα θυμάμαι... Έτσι αναγκαστικά θυμάμαι μονάχα τους ορισμούς και ξεκινώντας από αυτούς ξετυλίγω το κουβάρι μέχρι να φτάσω στην λύση... Ίσως αυτό να είναι χρονοβόρο και μη αποδοτικό για τις εξετάσεις, αλλά επαναλαμβάνω ότι βαριέμαι να απομνημονεύω!!! Tongue

Δεν ασχολήθηκα πολύ με το οικονομικό ή με τις προοπτικές του μηχανικού όταν κλήθηκα να επιλέξω, χάρη σε ένα ακόμα "κουσούρι" που έχω! Grin Δεν με ενδιαφέρει τόσο να βγάζω πολλά χρήματα, όσο το να είμαι ευτυχισμένος με αυτό που θα ασχολούμαι στην υπόλοιπή μου ζωή! Τα προς το ζειν μπορούσα να τα βγάλω και χωρίς να ερχόμουν στο Πανεπιστήμιο. Έχω δουλέψει για κάποιους μήνες στις οικοδομές (καθώς και σε λιγότερο επίπονες  εργασίες - καθαρίστρια Grin  mopping Grin) και σας διαβεβαιώ πως παρόλο που είναι χειρωνακτική δουλειά τα χρήματα είναι πολύ καλά!

Τέλος θα πρέπει να αναφερθώ και στους γονείς μου που δεν προσπάθησαν ποτέ να μου κάνουν "πλύση εγκεφάλου" για αυτό το θέμα... Συγκεκριμένα μου είπαν να ακολουθήσω ότι μου αρέσει, γιατί ίσως να μην είχε δωθεί τότε και στους ίδιους αυτή η ευκαιρία επιλογής...

meltemi
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile WWW
« Reply #21 on: October 16, 2006, 15:26:57 pm »

Quote from: ngine13 on October 16, 2006, 14:31:39 pm
θα πρέπει να αναφερθώ και στους γονείς μου που δεν προσπάθησαν ποτέ να μου κάνουν "πλύση εγκεφάλου" για αυτό το θέμα...

Eμένα προσπάθησαν αρκετά να με αποτρέψουν  Tongue
Clever people  Tongue
meltemi
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile WWW
« Reply #22 on: October 16, 2006, 15:30:26 pm »

Quote from: kon_kon on October 16, 2006, 15:28:57 pm
χα!
γιατί το νόμισμα έδειξε κορώνα!
τόσο απλά Cheesy

Grin
fugiFOX
Veteran
Καταστραμμένος

Fugi+Fox μια νέα μορφή ζωής...

View Profile
« Reply #23 on: October 17, 2006, 15:35:52 pm »

Quote from: kon_kon on October 16, 2006, 15:28:57 pm
χα!
γιατί το νόμισμα έδειξε κορώνα!
τόσο απλά Cheesy
στα γράμματα ποια ήταν;

http://www.mozilla.org/en-US/firefox/new/
miko
Θαμώνας

View Profile
« Reply #24 on: October 17, 2006, 19:41:22 pm »

εμενα αντιθετα δεν μου αρεζε τιποτα!καμια σχολη!θυμαμαι στο λυκειο ολοι διαβαζαν για να περασουν καπου κ εγω διαβαζα για να βγαλω βαθμο κ μετα να δω τι θα κανω!δεν ειχα καποια κληση για καποια σχολη αντιθετα  αρεσκομουν στην φυσικη κ στη χημεια!κ οταν ηρθε ο καιρος για μηχανογραφικο εβαλα ηλεκτρολογους γιατι νομιζα οτι ηταν μια σχολη που θα μου κινουσε το ενδιαφερον!γιατι μεχρι τοτε τιποτα δεν με ενθουσιαζε!κ τελικα εκανα μ@@ια!κ εμεινα εδω!κ με το που μπηκα παλι δεν μου αρεσε σκεφτηκα να φυγω αλλα κατεληξα οτι παλι δεν με ενθουσιαζει τιποτα κ να μαι!!!!!!!!!!!!!! kremala

δεν είναι κρίμα?
miss_elec
Θαμώνας

View Profile
« Reply #25 on: October 17, 2006, 22:27:08 pm »

Eπίσης, διάλεξα τη σχολή γιατί έχει τα περισσότερα αγόρια! Tongue χα-χα-χα... (τα βγάζω πέρα πιο εύκολα εδώ, παρά σε περιβάλλοντα με πολλές γυναίκες Cheesy)

www.thmmy.gr/smf/index.php?action=dlattach;topic=639.0;attach=33889
poso sas bariemai!
KorkoLyk
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

Δεν αντέχω τόση πραγματικότητα

View Profile
« Reply #26 on: October 18, 2006, 03:44:49 am »

Quote from: miko on October 17, 2006, 19:41:22 pm
εμενα αντιθετα δεν μου αρεζε τιποτα!καμια σχολη!θυμαμαι στο λυκειο ολοι διαβαζαν για να περασουν καπου κ εγω διαβαζα για να βγαλω βαθμο κ μετα να δω τι θα κανω!δεν ειχα καποια κληση για καποια σχολη αντιθετα  αρεσκομουν στην φυσικη κ στη χημεια!κ οταν ηρθε ο καιρος για μηχανογραφικο εβαλα ηλεκτρολογους γιατι νομιζα οτι ηταν μια σχολη που θα μου κινουσε το ενδιαφερον!γιατι μεχρι τοτε τιποτα δεν με ενθουσιαζε!κ τελικα εκανα μ@@ια!κ εμεινα εδω!κ με το που μπηκα παλι δεν μου αρεσε σκεφτηκα να φυγω αλλα κατεληξα οτι παλι δεν με ενθουσιαζει τιποτα κ να μαι!!!!!!!!!!!!!! kremala

Πάνω κάτω τα ίδια ισχύουν και για εμένα, μόνο που από το 3ο έτος και μετά βρήκα τί μου άρεσε εν γένει στη σχολή και είπα να μείνω...βρήκα ότι μου αρέσαν και άλλες σχολές βέβαια, αλλά ήταν αρκετά αργά τότε...ίσως αργότερα! Wink

Υ.γ. Σε μια συζήτηση που είχα με τον κ.Μάργαρη, μου είχε πει ότι από όλες τις σχολές του πολυτεχνείου τουλάχιστον, η δικιά μας σου δίνει τις καλύτερες βάσεις, θεωρητικά και από άποψη νοοτροπίας μηχανικού...νομίζω, από αυτά που έχω δει και ακούσει, ότι αυτό ισχύει σε αρκετά μεγάλο βαθμό, κι αυτός ήταν ένας ακόμα λόγος που έμεινα τελικά στη σχολή...

"The fact that each individual sees apathy in his fellows perpetuates the common reluctance to organize for change."

Port Huron Statement
Appelsinpiken
Veteran
Καταστραμμένος

gone with eternity

View Profile WWW
« Reply #27 on: October 18, 2006, 12:47:19 pm »

Σαν τη miss_elec κι εγώ, ήμουν ανάμεσα στην ιατρική και το πολυτεχνείο...
Μετά από πολύ ώρίμη σκέψη κατέληξα στο ότι αυτό που πραγματικά μου ταίριαζε και ήθελα να κάνω ήταν να τελειώσω τη σχολή των ηλεκτρολόγων.Δεν ήταν μια εύκολη απόφαση, αλλά έλαβα υπ'όψη την αγάπη που είχα από μικρή για τα μαθηματικά γενικα (και ιδιαίτερα για τη γεωμετρία),τη φυσική(των κυκλωμάτων) αλλά και τους υπολογιστές.
Πέρα απ' αυτό πάντα άκουγα γι'αυτή τη σχολή τα καλύτερα και πίστευα πως απο δω θα βγω επιστήμονας!!!!Ένας ξάδερφος μου μηχανολόγος,όταν ετοιμαζόμουν να παραδώσω μηχανογραφικό επέμενε να μην τολμήσω να δηλώσω την ιατρική και ν'αφοσιωθώ στις θετικές επιστήμες,προτείνοντας μου μελλοντική συνεργασία!!! Cheesy
Μέχρι στιγμής είναι αρκετές οι φορές που έχω σκεφτεί πως ενδεχομένως να μην κάνω για τη σχολή,αλλά δεν έχω φτάσει σε σημείο να μετανιώσω γι'αυτό που δήλωσα. Ποιος τη θυμάται τώρα την ιατρική?η μόνη σχολή στην οποία θα ήθελα να είμαι αν δεν ήμουν εδώ, είναι η αρχιτεκτονική.... Sad

Πες μου, πόσο κρατάει το αύριο;
aroubies
Guest
« Reply #28 on: October 18, 2006, 13:07:00 pm »

Εγώ σαν λίγο πιο παλιός, τότε που δεν μπορούσα δηλαδή να επιλέξω ανάμεσα σε Ιατρική και Ηλεκτρολόγους, λόγω των δεσμών, ήθελα να ασχοληθώ με υπολογιστές.
Η πληροφορική δεν μου γέμιζε το μάτι, οπότε μια σχολή με υψηλή βάση σκέφτηκα ότι είναι καλό challenge για μένα.
Τελειώνοντας βέβαια το μετάνοιωσα που δεν πήγα σε 4-ετή σχολή. Αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία....
MARIOS
Καταστραμμένος

Ο ταραξίας !!!

View Profile
Re: Απ: Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΔΗΛΩΣΑ ΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ
« Reply #29 on: October 18, 2006, 20:37:23 pm »

Quote from: ngine13 on October 16, 2006, 14:31:39 pm
Επίσης ένας ακόμα λόγος που επέλεξα το ΤΗΜΜΥ, όσο και άν σας φαίνεται παράξενο, είναι το ότι είμαι τεμπέλης όσον αφορά την απομνημόνευση! Grin Σαν αποτέλεσμα έχω αναπτύξει την ικανότητα να κατανοώ πράγματα για να μην χρειαστεί να τα θυμάμαι... Έτσι αναγκαστικά θυμάμαι μονάχα τους ορισμούς και ξεκινώντας από αυτούς ξετυλίγω το κουβάρι μέχρι να φτάσω στην λύση... Ίσως αυτό να είναι χρονοβόρο και μη αποδοτικό για τις εξετάσεις, αλλά επαναλαμβάνω ότι βαριέμαι να απομνημονεύω!!! Tongue

Δεν ασχολήθηκα πολύ με το οικονομικό ή με τις προοπτικές του μηχανικού όταν κλήθηκα να επιλέξω, χάρη σε ένα ακόμα "κουσούρι" που έχω! Grin Δεν με ενδιαφέρει τόσο να βγάζω πολλά χρήματα, όσο το να είμαι ευτυχισμένος με αυτό που θα ασχολούμαι στην υπόλοιπή μου ζωή! Τα προς το ζειν μπορούσα να τα βγάλω και χωρίς να ερχόμουν στο Πανεπιστήμιο. Έχω δουλέψει για κάποιους μήνες στις οικοδομές (καθώς και σε λιγότερο επίπονες  εργασίες - καθαρίστρια Grin  mopping Grin) και σας διαβεβαιώ πως παρόλο που είναι χειρωνακτική δουλειά τα χρήματα είναι πολύ καλά!

+n! n->+oo

Only in my dreams I know you,
Ι wake up, I can't remember you.
Are you in my thoughts or wait for me?...
In your agonic existence.

Ελευθερία είναι
να έχεις ένα κομμάτι χαρτί κι ένα μολύβι
και να γράφεις, να γράφεις, να γράφεις
ο,τι σου κατεβαίνει στο κεφάλι
χωρίς να σκέφτεσαι τίποτα
χωρίς να νιώθεις καμιά ενοχή για τίποτα
χωρίς να λογοκρίνεις τον ίδιο τον εαυτό σου
χωρίς να νιώθεις τύψεις για όσα έκανες ή απέφυγες να κάνεις
Pages: 1 [2] 3 4 ... 8 Go Up Print
Jump to: